Kórházi perverziók
A történet úgy kezdődött, hogy egyszerű kivizsgálás miatt pár napra be kellett feküdnöm a kórházba. Akkoriban egyedül tengettem az életem, és ezért elég sokszor végeztem önkielégítést. Az első, a kórházban töltött hajnalon erős merevedéssel ébredtem fel. Körbenéztem, a szobámban rajtam kívül csak egy beteg volt, de ő még aludt. Ránéztem az órámra, hajnali fél három volt. Megfogtam a merev farkamat és lassan húzogatni kezdtem rajta a bőrt. A kéj elhomályosította a tekintetem, de mivel kórházban feküdtem lassan haladtam a csúcs felé.

Egyszer halk neszt hallottam az ajtó felöl, majd nyílni kezdett az ajtó. Egy nővérke lépett be az ajtón, és amint becsukta az ajtót elindult felém. Zavaromban teljesen elpirultam, de arra gondoltam, hogy sokat nem láthatott abból, amit a takaró alatt műveltem. Határozottan lépett az ágyam mellé. Mikor megszólalt semmi kedvesség nem volt a hangjában, közölte velem, hogy hamarosan mennem kell az első vizsgálatra és azért jött, hogy felkészítsen. Csak ekkor vettem észre, hogy a kezében lévő kis tálkában egy injekciós tű fekszik.
- Kérem adja ide a bal karját, ezt most be kell adnom! – köpenye zsebéből elővett egy pár gumikesztyűt és felvette, majd megfogta a karom és beadta az injekciót.
– Ez egy enyhe nyugtató, ne féljen, nem fog fájni! – közölte, megfordult és kiment a kórteremből. Az injekció hatását már kezdtem is érezni – Hajnalban vizsgálat? – merült fel bennem a kérdés…

Az ajtó újra kinyílt. Az előző nővérke egy társával érkezett vissza. Az ágyamhoz érve lehúzták rólam a takarót, és felültettek. Ekkor vettem észre, hogy egy tolókocsit is hoztak magukkal. Átemeltek a székbe, ellenkezni nem volt erőm. Mikor gondosan elhelyeztek az egyik nővérke kesztyűs kezével végigsimította az arcom és nyugtatott, hogy -Nem kell félni! - miközben a másik a lábamat bilincselte oda a székhez. Nem tudtam ellenállni az injekció okozta kábulattól. Hamarosan lebilincselve ültem a székben és a hosszú, csöndes folyosón toltak, csak a lépteik halk zaja hallatszott.
Egy szobába fordulva kezdtem újra tisztábban látni. Az ajtó becsukódott mögöttünk. A nővérkék elkezdték levenni a pizsamát, de mindig figyeltek arra, hogy egyszerre csak az egyik végtagom legyen szabadon. Mikor a kesztyűs kezük hozzámért bizsergető érzés fogott el.

Hamarosan meztelenül ültem a tolószékben, Ők nem szóltak hozzám, így egyre jobban a kiszolgáltatottság érzése kerített hatalmában. Egy nőgyógyászati székhez toltak majd eloldoztak.
- Ülj fel oda! – szólt az egyik. Nem akartam, de mivel nem tudtam, hogy mi vár rám lassan engedelmeskedtem. Segíteniük kellett, mert a kábulattól egyedül nem sikerült volna. A kezeimet, lábaimat határozottan elhelyezték és újra lebilincselték. Ők méregették a testem, néha meg is simogatták egy-egy testrészem.
– Láttuk ám, hogy mit csináltál a takaró alatt a szobában! Ilyet nem szabad csinálni! – mondta az egyik. A szégyentől legszívesebben elbújtam volna, de nem tehettem semmit, így meztelenül, terpeszben még kényelmetlenül éreztem magam. Gumikesztyűs kezükkel simogattak, néha a hímtagomra is rátévedt kezük, ettől lassan megint merevedni kezdett a farkam. Az egyik nővérke megfordult és egy táskában matatni kezdett, a másik határozottan megmarkolta a farkam és húzogatni kezdte. – Szeretnél elélvezni? – kérdezte, de a választ meg sem várta. – Majd, ha Mi megengedjük Te farokverő disznó, akkor talán! – és abba is hagyta a húzogatást. A másik megtalálta amit keresett, megfordult és átlátszó gumiból készült maszkot tartott a kezében. A fejemre húzta, megigazgatta, a lélegzetvételemet a gumi illata töltötte be. Furcsa volt, de izgatónak éreztem. A szemeimnél is lukas maszkon keresztül láttam, hogy mindkét nővérnek tetszik a látvány, és hogy a másik egy furcsa, golyószerű valamit tart a kezében.
- Nyisd ki a szád! – szólt a másik, és a kezeivel kicsit segített is, nehogy becsukhassam. A nővér a számba helyezte a gumiból készült golyót, és a maszkhoz kapcsolta. Próbáltam kiköpni, de nem sikerült.

Ekkor mind a ketten kisétáltak a szobából, és engem otthagytak magatehetetlenül. A kábulat már kezdett múlni, így egyre jobban kellemetlenül éreztem magam.. Az elhagyatottság és a kihasználhatóság érzése fogott el. Itt fekszem meztelenül, bármikor rám nyithatnak. A percek csak múltak és egyre kényelmetlenebbül éreztem magam ebben a helyzetben. A injekció hatása már teljesen elmúlt. Körbenéztem és egy teljesen szokványos vizsgálóban voltam. Az ajtó mögül, ahol a két nővér eltűnt apró neszek hallatszottak, és halk beszélgetés is hallatszott. A maszk a fülemet takarta így nem értettem semmit. Nem tudom mennyi idő telt el, de amikor az ajtó feltárult igencsak meglepődtem. A két nővér átöltözött, tetőtől talpig latex borította a testük. Az egyiken fehér és áttetsző anyagból készült, a másikon áttetsző anyagú latex ruhák voltak. Lassan közeledtek felém.
- Átgondoltad, hogy milyen rosszat tettél?? – válaszolni nem tudtam, hiszen a golyó még mindig a számban volt.
-Most majd megtanulod, hogy nem szabad maszturbálni! – a hangjuk nyugalmat árasztott, mégis határozott volt. Miközben beszélt hozzám egy gumicsövet vett elő, a másik egy tégelyből síkosítót vett elő. – Doktornő! Nézze milyen szép a feneke, biztos élvezni fogja ha azt is kényeztetjük és lassú mozdulatokkal bekente a cső végét.
– Megtanítunk, hogyan kényeztess két nőt, és megtanítunk a végletekig elhúzni a saját orgazmusod. És ha mind a ketten elégedettek leszünk veled, akkor talán te is elélvezhetsz!
– De most kapsz egy kis beöntést, hogy a fenekedet is kényeztetni tudjuk. Nővérke, kenje be ott is! - A nővérke finoman kezdte a kesztyűs kezével a fenekemet simogatni. A síkosítónak köszönhetően néha kicsit be is csúszott az ujja a seggembe. A doktornő a csövön húzogatta a kezét úgy, hogy én is lássam. Mozdulatai izgatóan hatottak rám, a farkam kőkeményen ágaskodott. A nővérke a farkamat simogatta lassan, a doktornő az egyik újával megnyomogatta a fenekem, majd fokozatosan betolta a csövet a seggembe. A nővérke egy kis gumitartályt helyezett a cső másik végére, és egy kis csapot nyitott meg rajta.. Langyos feszítést kezdtem érezni, de nem volt kellemetlen. Aztán a tartályt újra töltötte és újra vizet engedtek a seggembe. A második beöntésnél már inkább kellemetlen volt a feszítő érzés. A csövet kihúzták és a nővér egy edényt tartott a fenekemhez. Minden kifolyt belőlem. Ezt megismételték majd a doktornő megtörölgette a fenekem. A nővér, mikor visszatért a szobába új gumikesztyűt húzott a saját, és a doktornő kezére, majd elővett egy fekete análtágítót. A doktornő síkosítóval kenegette a fenekem, és egy-egy mozdulatánál határozottan becsúsztatta a mutató úját. A nővérke mellettem állva kente be síkosítóval a tágítót. A doktornő a kezébe vette a tágítót, majd lassan betolta a fenekembe. Miközben lassan elkezdte pumpálni a nővérke egy óvszert tekert a farkamra. A mozdulatai és a fenekemben érzett feszítés hatására teljesen felizgultam, de kielégülésre nem számítottam. Előkerült egy farokpumpa is, ezt ráhúzták a hímtagomra és felpumpálták. A farkamba tóduló vértől enyhe fájdalmat éreztem, de a kéj már elhomályosította érzékeimet. A két nő hátat fordított én meg feküdtem tehetetlenül. A táskából elővettek egy lepedőt, amivel a velem szemben lévő fekvőágyat takarták le, megigazították és újra a táskából kezdtek kipakolni különböző latex darabokat. Az anyag jellegzetes hangja töltötte be a szoba csendjét. Én csendben kiszolgáltatottan szuszogtam. Mikor felém fordultak a nővér a fejemhez lépett és egy áttetsző latex darabbal bekötötte a szemem. Most már csak árnyékokat láttam az áttetsző latexen keresztül. Éreztem, hogy megfogják a pumpát és kicsit húzogatják a farkamon. Aztán néma csend. Csak a lélegzetvételüket hallottam. Percek teltek el, aztán az egyik lábamat kioldozták. Próbáltam kapálózni, de sikertelenül.
– Hagyd abba, különben meg kell büntetnünk! - ketten erősebbek voltak és bevallom kicsit féltem is a büntetéstől. Egy ruhát kezdtek feladni rám, először a lábaimra húzták, majd felállítottak és a testemet beborító ruhába bújtattak. A hűvös latex érintése izgató volt, megborzongtam. Ráébredtem, hogy élvezem a kiszolgáltatottságot és ezt a helyzetet. Már nem is akartam szabadulni. Hagytam, hogy irányítsák a mozdulataim. A fenekemből kivették a felpumpált tágítót és lefektettek az ágyra. Éreztem, hogy a lábaimat kicsi terpeszben újra kikötözik. Az én kezeimre is kesztyűt húztak, de azokat szabadon hagyták. A számból a golyót is kivették, jó volt újra nagyobb lélegzethez jutni! Így feküdtem egy ideig. Nem értek hozzám, de ott álltak körülöttem. Gondolom élvezték a látványt, a farkam lüktetett a pumpában. Először ott értek hozzám, lassan húzogatták majd éreztem, hogy a feszítő érzés lassan múlik. Egy cipzár hangját hallottam a fejem mellett, majd éreztem, hogy fölém térdel valamelyik.
– Dugd ki a nyelved és nyalj ki!!! – szólt. Megérintettem nyelvemmel a nedves pináját. A nedvei illata keveredett a gumiéval. Ez izgató volt és elkezdtem nyalni. Ahogy nyalakodtam éreztem, hogy a másik a farkamról leveszi a pumpát és lassú mozdulatokkal letekeri róla az óvszert. – Fogd meg a derekam! hallatszott az utasítás. A kezemmel a felettem térdeplő derekát fogtam és így nyaltam tovább. Ő néha jobban az arcomba nyomta a forró pináját, ekkor alig kaptam levegőt, de a nyelvemmel szorgosan játszottam. Közben a másik a farkamat simogatta lassan, és egy óvszert húzott rá. – Húzz rá még egyet, nehogy elélvezzen! – nyögdécselte az arcomon élvezkedő, hangjából ítélve a doktornő. Már éreztem is, hogy egy újabb óvszert teker a farkamra a nővérke. Minden egyes érintése izgalmas volt, de ahhoz, hogy elélvezzek kevés. Akartam nagyon, de Ők még nem. Amikor feltekerte az óvszert Ő is felém térdelt és éreztem, hogy a pinájába fogadja farkam. Felnyögött és lassan mozogni kezdett. Tudtam, hogy mit csinál, de a két óvszer miatt alig éreztem valamit a mozgásából. Nem is gyorsított, csak lassan mozgott. Én a csípőmmel próbáltam erőteljesebben mozogni, de nem hagyták. Felálltak mind a ketten, és feltehetően helyet cseréltek. A fejemhez térdeplő pinájának kicsit édeskésebb illata és íze volt, de sokkal határozottabban tolta a számra a lukát. – Dugd be a nyelved, azt is érezni akarom! – A másik a farkamra ereszkedett és Ő is lassan mozgott. Így ment hosszú perceken keresztül, amelyik a lovagolt néha leszállt és jó erősen megszorított, hogy a merevedésem kissé csillapodjon. Aztán ismét helyet cseréltek és mind a ketten egyre kéjesebb hangokat hallatott. Nyaltam őket és élvezték, mind kettő a számon mozogva élvezett el. Mikor csillapodott a vágyuk mind ketten leszálltak, így akár fel is ülhettem volna, de lekötözték a kezemet, nehogy kiszabadítsam magam. Ismét tehetetlenül feküdtem. A két nő feltehetően egymást kezdte izgatni, mert a lélegzetvételük ismét egyre hevesebbé vált, csókok hangját, a latex ruhák érintésének hangját hallottam. Feküdtem, a farkam annak ellenére ágaskodott, hogy hosszú percek óta nem értek hozzá, de a tudat, hogy a két nő mellettem szeretkezik, izgatott.
–Dugj meg a farkaddal! – szólt az egyik. - Már nem csak a két nő van a szobában?. – gondoltam. Zavarba ejtő volt a helyzet, hogy már más is tudja, hogy itt fekszem kiszolgáltatottan. De férfihangokat továbbra sem hallottam, csak a két nő egyre hevesebb lihegését és ritmusos mozogásukat. Elhallgattak, lihegésük is csillapodott. Pár perc az egyre elmélyülő csöndben telt.
– Vele mi legyen? – szólt csendben a nővérke.
– Igaz, hogy szófogadó volt és élvezetes, de nem érdemli meg, hogy elélvezzen! Majd később! – a szememről levették a takarást, mind a ketten felettem álltak és az élvezetektől kipirult arccal figyeltek. – Most eloldozunk. Ott van a fürdő, menj és zuhanyozz le! – szólt a nővérke.
– De ne merj magadhoz nyúlni, az óvszereket sem veheted le! – tette hozzá a doktornő. Közben már szabadon mozgathattam a kezeim és a lábaim. Lassan felültem, de az elgémberedett lábaim nem engedelmeskedtek könnyen. A szobában körbenézve láttam, hogy a doktornőn egy felcsatolható műpénisz van. Más nem látott ebben a helyzetben – gondoltam. A nővérke segített felállni és kikísért a fürdőbe. A maszkot levette, majd nézte, ahogy lassan vetkőzni kezdek. A zuhanyzóba álltam és lezuhanyoztam. A legszívesebben kielégítettem volna magam, de nem tehettem. Mikor befejeztem a zuhanyozást a nővérke megtörölgetett, és visszavezetett a vizsgálóba. A szobából eltűntek az elmúlt percek, órák nyomai és a doktornő már hétköznapi viseletben volt, de gumikesztyű még volt a kezén. A nővérke átment a másik szobába és a nyitott ajtón keresztül láttam, hogy vetkőzni kezd. A doktornő a kezembe adta a pizsamám. –Fogd! – a farkamról letekerte az óvszereket. – Rakok fel másikat, ha beleélvezel, akkor megbüntetlek! – Majd lassú mozdulatokkal feltekert egy óvszert. – Ha pisilned kell, akkor hívd a nővért, Ő ma egész nap itt lesz! - egy műanyag gyűrűvel rögzítette a farkam tövéhez az óvszert.

A pizsamát felvettem és elindultam az ajtó felé. A kórterembe visszaérve ránéztem az órámra, ami hetet mutatott. Négy és fél óráig voltam távol és nagyon fáradt voltam. A vizit fél óra múlva kezdődik és akkor nem alhatok, hiszen az orvosommal most beszéljük meg a vizsgálatokat. Alig bírtam nyitva tartani a szemem, mikor a vizitáló orvos belépett a szobámba, akkor elkerekedett a szemem. Az én doktornőm volt a nővérkével. Ők úgy beszéltek velem, mintha semmi sem történt volna. Mikor mindent megbeszéltünk, a doktornő a takarón keresztül megmarkolta a farkam – Remélem még fent van az óvszer! – szólt, majd megfordult és kimentek a szobából. Én ismét felizgulva zuhantam álomba.Szextörténet ajánló:


Elhanyagolt feleség és a sógor


Niki vagyok, egy városligeti fiatal feleség, akit nagyon elhanyagolt a férje. A házasságunk alatt már mind a kettőnknek volt félrelépése, legutóbb nekem a saját sógorommal, aki a férjem testvére.
Csabi teljesen más fazon, mint a férjem, ő mindig kedves és figyelmes volt velem, tudta milyen a bátyja, így tényleg jól megértettük egymást. Sokat beszélgettünk vele a házasságomról, és egy nap, e....

Meleg történet


Egy erotikus társkereső oldalon ismerkedtem meg egy bisex férfival. Mekem eddig nem volt ilyen téren tapasztalatom,így kicsit félve de elfogadtam az invitálást és beadtam a derekam.
Elmentem a megbeszélt helyre (mindketten egy városban lakunk),kis beszélgetést követően elkezdett érzékien izgatni, lehúzta a nadrágom majd már félig merev farkam az ajkai közé vette.
Lágyan elkezdte szop....

Dugás sztárokkal, első történet


Főszereplőnk Paige 18 éves, aki Diva pankrátor a WWE-ben. Mellette iskolába is jár.
Külseje.: Jó melle van és segge is. Válláig érő fekete haja és barna szeme. Paige még szűz, de a szex sokszor megfordul a fejében, főleg az ANÁL szexet szereti, de még nem csinálta. Csak a
tévében látta egy éjféli műsorban azt is bújva tudta megnézni, nehogy anyja észrevegye. Egyik nap Paige a barátnő....

Kölcsönös petting


Idegenvezetőként dolgozom, hisz nincs annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb csoportokkal találkozni. Sokszor úgy tűnik, mintha én is a csoporttal nyaralnék, és előfordult már olyan is, hogy valaki nagyon megtetszett.


Soha nem mertem a csábításnak és az ajánlatoknak engedni, egészen múlt hétvégéig
- amikor megérkezett a norvég csoportom. Már a repülőtéren felt....

Anális szextörténet


Anális szextörténet

Az eset 2006. nyarán történt,(33 éves voltam) amikor õseim, öcsikém meg a barátnõje elmentek nyaralni egy hétre a balatonra(én azért nem mentem velük, mert két héttel késõbb mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy forró nyári nap vége, készültem a németországi foci-vb egyik negyeddöntõjére, bekészítettem három doboz sört, chipset, aztán....

Rebeka szolgája


Gábor súlyos hibát vétett. Véletlen hozzáért Rebeka hátsójához. Ez volt az utolsó hibája. Rebeka elé állt a fenekét az arcához tolta és hagyta hogy szenvedjen a levegőhiánytól majd megszólalt:
- Most eljössz velem hazáig vagy belefulladsz a seggembe. Te döntesz. 10 másodperced van.
Gábor nem tehetett semmit engedelmeskedett. Megérkeztek Rebeka házához, mihelyst beértek Gábort egy rug....
Szextörténet címkék

nagyszülő | konyha | karola | külföld | gecinyel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.