Bizarr történet


Az utolsó nap, mikor kiengedtek a kórházból, akkor sem tűntek fel. A kalodát nem tudtam levenni, így abban kellett haza is mennem. Szerencsére nadrágon keresztül nem látszott, de a tudat, hogy ott van azért zavart. Mikor hazaértem megnyugodtam, hogy újra itt lehetek a saját lakásomban. Pár perce voltam csak otthon, a cipőmet is épp csak lerúgtam, mikor csengettek.
- Ki lehet az? – gondoltam, és kinyitottam az ajtót. A legnagyobb meglepetésemre a Doktornő állt az ajtóban. Lemerevedtem, szólni sem tudtam.
- Be sem hívsz? – törte meg a csendet.
- Jöjjön be doktornő! – szólaltam meg – Már azt hittem, hogy soha nem tudom levenni magamról ezt a kalodát.
- Azért szívtelen nem vagyok, – mondta kedvesen- csak szeretem látni a férfiak kiéhezett tekintetét és tudni, hogy minden vágya, hogy elélvezzen. Vetkőzz le! – szólt határozottan, majd – Hálószoba merre van? – kérdezte. Mutattam neki, Ő bement, én meg vetkőzni kezdtem. Pár perc múlva már meztelenül álltam a szobában, nem tudtam mit tegyek. Bemenjek én is a hálóba, vagy ne?
- Várj odakint! – hallatszott a válasz, mintha tudta volna, hogy elbizonytalanodtam.
Szerencse nem volt túl hideg a lakásban, de azért meztelenül állni a nappali közepén elég magányos érzés volt. A csendet a csengő hangja törte meg. Összerezzentem, hiszen így mégsem nyithatok ajtót.
- Nyisd ki! – jött az utasítás a hálóból. Bizonytalanul lépkedtem az ajtó felé. Tényleg így, ebben az állapotban nyissam ki az ajtót? –gondoltam, de biztos a nővér lesz, bíztattam magam. Amikor kinyitottam a bejárati ajtót teljesen elpirultam, hiszen egy ismeretlen nő állt előttem. Végigmért. – Helyes fiú vagy! - mosolygott, de én azért kellemetlenül éreztem magam. Látva zavaromat, belépett és becsukta maga mögött az ajtót. Bevezettem a nappaliba, Ő azonnal le is ült a kanapéra.
- A Doktornő már itt van, ugye?
- Igen, már itt! – Ekkor meg is jelent a hálószoba ajtajában. A látványtól kikerekedett a szemem. Áttetsző latex szoknya volt rajta, hosszú, majdnem a földig leért, alatta feltehetően egy áttetsző catsuit volt, de a derekánál lévő fekete fűzőtől nem sokat láttam belőle. Kezében különböző latex darabok voltak. Mosolygott a másik nőre, a latex darabokat a kezembe adta – Fog ezeket! – A két nő átkarolta egymást, ajkaik összeértek. A látvány izgató volt, de a kalodában nem tudott felállni a farkam. Halkan suttogva becézgették egymást, majd az ismeretlen nő ledobta a kabátját.
- Ahogy kérted talpig fehérben jöttem! – mindössze egy fehér latex catsuit volt a kabát alatt, és a lámpa fényében izgalmasan csillogott. Leültek a kanapéra – Ülj ide közénk! – szólt az ismeretlen.
Mikor leültem a kezemben lévő latex darabokat elvették. A Doktornő egy latex maszkot fogott meg, arcához emelte, beleszagolt, sóhajtott, a másik egy fehér kesztyűt vett fel. Az ismeretlen a combomat kezdte simogatni, a feszültéség egyre jobban nőtt a kalodában, kezével azon is végig simított. A Doktornő a maszkot feladta rám, éreztem a ruhájuk latex illatát eddig is, de a maszk izgató illata átjárta az orromat. Az ismeretlen a farkamnál ügyeskedett, majd éreztem, hogy a kaloda által okozott szorítás elmúlik. Lenéztem és láttam, hogy a farkam a szabadságot élvezve teljesen megmerevedik. A doktornő gyengéden a kezébe fogta. – Szeretnél elélvezni, ugye? – Bólintottam, hogy igen. – Mivel a kórházban jófiú voltál, ezért ma megengedjük, hogy elélvezz. – a gondolattól, hogy hosszú napok kínjai után ma végre elélvezhetek, még jobban ágaskodott a farkam.
A kanapéra letett latex darabokból az ismeretlen elővett valamit, amiről elsőre nem tudtam eldönteni, hogy mi az. – De persze nem Velünk fogsz élvezkedni! Neked direkt hoztunk egy guminőt! – egymásra néztek és felnevettek. - Állj oda a szoba közepére és fújd fel! – utasított a doktornő. A kezembe fogtam és elkezdtem fújni. Ők nem is figyeltek rám, egymást kényeztették. Simogatták egymást testét, összebújtak, a doktornő lefeküdt a hátára, lábait szétnyitotta, a másik, mintha meg akarná dugni ráfeküdt. Csókolóztak, lassan mozogtak, sóhajtoztak. A látvány magával ragadott, de a guminő felfújása miatt nem tudtam rájuk figyelni. A baba érintése nem volt izgató, és a tudat, hogy nekem majd ezzel kell elélveznem kifejezetten kedvetlenítő érzés volt.
Végeztem a baba felfújásával. Észrevették, hogy már nem csinálom, felém fordultak, de nem álltak fel. – Itt vannak ezek a ruhák! Öltöztesd fel! – mutattak az előbbi latex darabokra. Én csöndben felmarkoltam a ruhákat és elég ügyetlenül kezdtem öltöztetni a babát. Ők ismét csak egymás kényeztetésével foglalkozta. Láttam, hogy az ismeretlen a doktornő szoknyáját felhúzza és a lába közé hajtja fejét. A latex ruhán keresztül kezdte nyalni a doktornő punciját, Ő összerezzent, látszott rajta, hogy nagyon élvezi a másik mozdulatait. Áttetsző és fekete ruhákat adtam fel a gumibabára. Egy latex catsuit, egy pár kesztyű és egy maszk került rá. A látványra talán inkább vicces volt, de így, ha hozzáértem legalább nem azt a szörnyű műanyagot éreztem.
- Húzd szét a cipzárt a pinájánál! – hallatszott az utasítás. A műanyag luknál lassan nyílt ki a zipzár.
- Tetszik? – kérdezték izgalomtól felhevült hangon. – Hm… - nem tudtam mit mondjak. – Jobb, ha hozzászoksz, mert Ő lesz a partnered! Ott a táskában találsz pár dolgot. – mondta az ismeretlen nő. – Hozd ide! - Egy doboz óvszert és egy flakon síkosítót találtam, megfogtam és odaadtam nekik. A doktornő az óvszereket vette elő. Egyet kibontott és maga elé állított. Kesztyűs kezével gyengéden megfogta a farkam. Nem kezdte húzogatni, csak fogta. – Szép! – mondta, majd elengedte és határozott mozdulattal ráhúzott egy óvszert. A másik nő a gumibabát fogta a kezébe és síkosítóval kente be a száját. A mozdulatai finomak és izgatóak voltak, az ujjait néha be is csúsztatta a lukba.
- Fordulj felém. – szólalt meg. Nem ért hozzám, csak a guminő száját rakta oda a farkamhoz, és lassan rám tolta. Majd mikor már tövig a guminő szájában voltam elkezdte mozgatni. Az érzés, amit már napok óta nem tapasztaltam, izgató volt még így is egy műanyag darabbal. – Ugye, hogy nem is olyan rossz? – kérdezte a Doktornő. Bólintottam. Lassan csinálta az ismeretlen, a doktornő közben mögém lépett és hátulról simogatta a hátam, a fenekem és a combjaim. Keze a fenekemnél elég sokat időzött, néha széthúzta és a fenekem lukát simogatta meg . A másik nő továbbra is lassan húzogatta a guminő fejét a farkamon. Egyre izgatottabb voltam, ám ekkor enyhe nyomást éreztem a fenekemnél. A doktornő bedugta az egyik ujját a seggembe ami kicsit fájt. Mozgatni kezdte, és a fájdalom enyhülni kezdett, egyre ütemesebben dugta a fenekem, majd abbahagyta. Otthagyott kettesben a még mindig ismeretlen nővel, aki most lehúzta a farkamról a guminőt. A hálószobámban hallottam, hogy pakol a doktornő. A másik nő felállt, megfogta a kezem, és a guminővel együtt bevezetett a hálószobába. Az ajtóban megállított, láttam, hogy a doktornő az ágyra egy áttetsző gumilepedőt rakott. A guminőt az ágy közepére fektették és a pinájánál érzéki mozdulatokkal bekenték síkosítóval. – Gyere, állj ide terpeszben az ágy végéhez és hajolj előre! – szól a Doktornő. A táskájába nyúlt és kivett egy pumpás anális tágítót, mögém lépett és a kesztyűjén lévő síkosítóval bekente. Bedugta egy ujját, mozgatta, majd a tágítót tolta fel lassan. Nem fájt, hiszen még puha volt, de aztán elkezdte pumpálni. Egyre jobban kezdett feszíteni, de szerencsére még mielőtt fájni kezdett volna abbahagyta a pumpálást.
- Feküdj rá guminőre. – Az ismeretlennel együtt úgy irányítottak, hogy a farkam becsusszanjon a műanyag pinájába. Feküdtem rajta, de ha ez a két húsvár nő nem lett volna mellettem, nem izgatott volna a helyzet. – Mozogj! – parancsoltak rám, majd mindketten mellém feküdtek és simogatni kezdték a testem.
- Dugd meg!, Úgy, gyorsabban! – utasítgattak.
- Csókold meg a mellét! – kinyitottam a szám és bekaptam a latexba bújtatott műanyag mellbimbót. A latex íze furcsa, de egyben izgató volt. A két nő keze közben a testemet cirógatta, néha az anál pumpát is megnyomkodták bennem. Egyre hevesebben mozogtam,akartam az orgazmust, amit már régóta nem érezhettem, számmal a guminő minden testrészét csókolgattam, mintha egy igazi nő lenne… akartam, hogy az legyen, de természetesen továbbra is csak a két nő sóhajait hallottam. Élvezték a helyzetet, és tudták, hogy már nem bírom sokáig. Az ismeretlen megfogta a fejem és megcsókolt, nyelvével szinte erőszakosan játszott a nyelvemmel. A doktornő megmarkolta a seggem és mozgatta benne a felpumpált tágítót, ezzel is irányítva a mozgásom ritmusát. Egyre gyorsabban ziháltam, a tekintetem elhomályosult éreztem, hogy közel az orgazmusom. Akartam, és ez a két nő teljesen megvadított, dugtam a gumibabát, a latex ruhájának érintése lángra lobbantotta a bőröm. Élveztem, nem mozdultam, pihentem. A két nő hagyta, hogy levegőhöz jussak. 4-5 percig feküdtem a gumibabán, lassan kezdtem visszatérni a való világba, a doktornő és barátnője kesztyűs kézzel simogatták a hátam.
- Látjuk tetszett!?
- Köszönöm, hogy elélvezhettem.
- Köszönetedet kifejezheted úgy is, hogy minket is eljuttatsz a csúcsra! Tudod, Mi is el akarunk élvezni!


Szextörténet ajánló:


A szomszéd anyuka (milf baszás)


Először is, nem olyan rég töltöttem be a 18. életévemet. Tulajdonképpen úgy fogtam fel mint egy bármely másik napot, de gondolom azért, mert nem fűztem nagy reményeket ahhoz, amit ilyenkor általában szokás ilyen volumenű szülinapokkor… gondolok itt háyásig tartó bulizásra, csajozásra, vagy netán 1-2 hölgyre, akiknek élvezném a társaságát, persze pénzért. De persze nem akartam.. vagyis akartam, de....

A feleségem kutyával kefél


A feleségem kutyával kefél

Feleségemnek van egy gyerekkori barátnõje aki vidéken él megbeszélték,hogy eljön és hozza magával a kedvesét is. majd el ájultam amikor megláttam a kutyát az autójában pláne amikor kiderült a kutya a kedvese. ekkor mondta el a feleségem, hogy annak idején már minden közeli barátnõje kipróbálta a csaj kedvesét és nagyon is szerették ahogy kefélhettek vele. Ki....

Szexuális fantáziák V.


Emlékszel?

Mert én emlékszem. Nem is próbáltam elfelejteni. Ha próbáltam volna, se menne. Valamiért azt gondolom, hogy te sem felejtetted még el. Persze nem tudom, miért fontos ez nekem. Nem az emlékezés, azt tudom. Hanem az, hogy te emlékszel-e még. Vagyis: hogy te hogyan gondolsz most rám.

Hiszen akárhogy is van, a tényeken nem lehet változtatni. És nem is akarunk,....

Az első alkalom [kivertük haverral]


Hét éve történt meg velem ez az eset, akkor kezdődött minden. Akkoriban 20 éves lehettem, épp egy 3 éves kapcsolatból kilábalóban, megcsalt a barátnőm, kerestem a következőt, de addig sem töltöttem hasztalanul az időt.

Ennek a bedőlt kapcsolatnak a révén ismertem meg Totót, akivel azóta is nagyon jó barátságban vagyunk. Akkoriban neki még volt barátnője, kapcsolatban volt, mikor én....

Első biszex szopásom története a szeretőmmel.


Én és a szeretőm Réka 10 éve ismerjük egymást. Mindketten az 50-es éveinkben járunk. Nagyjából egy éve, egy éjszakai csetelésünk alkalmával elmondta, hogy régen részt vett egy hármasban, ahol egy férfival szopta egy másik farkát. De ezt olyan természetességgel, hogy nem is bírtam felfogni igazán. Mi több, folytatta! Elmondta milyen rossz volt neki, mert amikor a kemény farok ejakulált a szopótársa....

A felszedett csaj megbaszása


Elég blazírt közönnyel lavírozott a futócipők és technika felsők között, de magának is be kellett vallania, hogy tudja. A fiú figyelte.
És nem is volt ellenére, mert jóképű volt és izmos. De egy sportboltban voltak, hát milyen legyen.
A plázafények csodás varázsa. Érces arcél, ruganyos test és tesztoszteron. Ó, mama.
Rajta csak egy rövid short volt és sportmelltartó, amelyben ....
Szextörténet címkék

hugyozott | 13, | Ágy | totális megaláztatás | lesett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.