Bizarr történet


Az utolsó nap, mikor kiengedtek a kórházból, akkor sem tűntek fel. A kalodát nem tudtam levenni, így abban kellett haza is mennem. Szerencsére nadrágon keresztül nem látszott, de a tudat, hogy ott van azért zavart. Mikor hazaértem megnyugodtam, hogy újra itt lehetek a saját lakásomban. Pár perce voltam csak otthon, a cipőmet is épp csak lerúgtam, mikor csengettek.
- Ki lehet az? – gondoltam, és kinyitottam az ajtót. A legnagyobb meglepetésemre a Doktornő állt az ajtóban. Lemerevedtem, szólni sem tudtam.
- Be sem hívsz? – törte meg a csendet.
- Jöjjön be doktornő! – szólaltam meg – Már azt hittem, hogy soha nem tudom levenni magamról ezt a kalodát.
- Azért szívtelen nem vagyok, – mondta kedvesen- csak szeretem látni a férfiak kiéhezett tekintetét és tudni, hogy minden vágya, hogy elélvezzen. Vetkőzz le! – szólt határozottan, majd – Hálószoba merre van? – kérdezte. Mutattam neki, Ő bement, én meg vetkőzni kezdtem. Pár perc múlva már meztelenül álltam a szobában, nem tudtam mit tegyek. Bemenjek én is a hálóba, vagy ne?
- Várj odakint! – hallatszott a válasz, mintha tudta volna, hogy elbizonytalanodtam.
Szerencse nem volt túl hideg a lakásban, de azért meztelenül állni a nappali közepén elég magányos érzés volt. A csendet a csengő hangja törte meg. Összerezzentem, hiszen így mégsem nyithatok ajtót.
- Nyisd ki! – jött az utasítás a hálóból. Bizonytalanul lépkedtem az ajtó felé. Tényleg így, ebben az állapotban nyissam ki az ajtót? –gondoltam, de biztos a nővér lesz, bíztattam magam. Amikor kinyitottam a bejárati ajtót teljesen elpirultam, hiszen egy ismeretlen nő állt előttem. Végigmért. – Helyes fiú vagy! - mosolygott, de én azért kellemetlenül éreztem magam. Látva zavaromat, belépett és becsukta maga mögött az ajtót. Bevezettem a nappaliba, Ő azonnal le is ült a kanapéra.
- A Doktornő már itt van, ugye?
- Igen, már itt! – Ekkor meg is jelent a hálószoba ajtajában. A látványtól kikerekedett a szemem. Áttetsző latex szoknya volt rajta, hosszú, majdnem a földig leért, alatta feltehetően egy áttetsző catsuit volt, de a derekánál lévő fekete fűzőtől nem sokat láttam belőle. Kezében különböző latex darabok voltak. Mosolygott a másik nőre, a latex darabokat a kezembe adta – Fog ezeket! – A két nő átkarolta egymást, ajkaik összeértek. A látvány izgató volt, de a kalodában nem tudott felállni a farkam. Halkan suttogva becézgették egymást, majd az ismeretlen nő ledobta a kabátját.
- Ahogy kérted talpig fehérben jöttem! – mindössze egy fehér latex catsuit volt a kabát alatt, és a lámpa fényében izgalmasan csillogott. Leültek a kanapéra – Ülj ide közénk! – szólt az ismeretlen.
Mikor leültem a kezemben lévő latex darabokat elvették. A Doktornő egy latex maszkot fogott meg, arcához emelte, beleszagolt, sóhajtott, a másik egy fehér kesztyűt vett fel. Az ismeretlen a combomat kezdte simogatni, a feszültéség egyre jobban nőtt a kalodában, kezével azon is végig simított. A Doktornő a maszkot feladta rám, éreztem a ruhájuk latex illatát eddig is, de a maszk izgató illata átjárta az orromat. Az ismeretlen a farkamnál ügyeskedett, majd éreztem, hogy a kaloda által okozott szorítás elmúlik. Lenéztem és láttam, hogy a farkam a szabadságot élvezve teljesen megmerevedik. A doktornő gyengéden a kezébe fogta. – Szeretnél elélvezni, ugye? – Bólintottam, hogy igen. – Mivel a kórházban jófiú voltál, ezért ma megengedjük, hogy elélvezz. – a gondolattól, hogy hosszú napok kínjai után ma végre elélvezhetek, még jobban ágaskodott a farkam.
A kanapéra letett latex darabokból az ismeretlen elővett valamit, amiről elsőre nem tudtam eldönteni, hogy mi az. – De persze nem Velünk fogsz élvezkedni! Neked direkt hoztunk egy guminőt! – egymásra néztek és felnevettek. - Állj oda a szoba közepére és fújd fel! – utasított a doktornő. A kezembe fogtam és elkezdtem fújni. Ők nem is figyeltek rám, egymást kényeztették. Simogatták egymást testét, összebújtak, a doktornő lefeküdt a hátára, lábait szétnyitotta, a másik, mintha meg akarná dugni ráfeküdt. Csókolóztak, lassan mozogtak, sóhajtoztak. A látvány magával ragadott, de a guminő felfújása miatt nem tudtam rájuk figyelni. A baba érintése nem volt izgató, és a tudat, hogy nekem majd ezzel kell elélveznem kifejezetten kedvetlenítő érzés volt.
Végeztem a baba felfújásával. Észrevették, hogy már nem csinálom, felém fordultak, de nem álltak fel. – Itt vannak ezek a ruhák! Öltöztesd fel! – mutattak az előbbi latex darabokra. Én csöndben felmarkoltam a ruhákat és elég ügyetlenül kezdtem öltöztetni a babát. Ők ismét csak egymás kényeztetésével foglalkozta. Láttam, hogy az ismeretlen a doktornő szoknyáját felhúzza és a lába közé hajtja fejét. A latex ruhán keresztül kezdte nyalni a doktornő punciját, Ő összerezzent, látszott rajta, hogy nagyon élvezi a másik mozdulatait. Áttetsző és fekete ruhákat adtam fel a gumibabára. Egy latex catsuit, egy pár kesztyű és egy maszk került rá. A látványra talán inkább vicces volt, de így, ha hozzáértem legalább nem azt a szörnyű műanyagot éreztem.
- Húzd szét a cipzárt a pinájánál! – hallatszott az utasítás. A műanyag luknál lassan nyílt ki a zipzár.
- Tetszik? – kérdezték izgalomtól felhevült hangon. – Hm… - nem tudtam mit mondjak. – Jobb, ha hozzászoksz, mert Ő lesz a partnered! Ott a táskában találsz pár dolgot. – mondta az ismeretlen nő. – Hozd ide! - Egy doboz óvszert és egy flakon síkosítót találtam, megfogtam és odaadtam nekik. A doktornő az óvszereket vette elő. Egyet kibontott és maga elé állított. Kesztyűs kezével gyengéden megfogta a farkam. Nem kezdte húzogatni, csak fogta. – Szép! – mondta, majd elengedte és határozott mozdulattal ráhúzott egy óvszert. A másik nő a gumibabát fogta a kezébe és síkosítóval kente be a száját. A mozdulatai finomak és izgatóak voltak, az ujjait néha be is csúsztatta a lukba.
- Fordulj felém. – szólalt meg. Nem ért hozzám, csak a guminő száját rakta oda a farkamhoz, és lassan rám tolta. Majd mikor már tövig a guminő szájában voltam elkezdte mozgatni. Az érzés, amit már napok óta nem tapasztaltam, izgató volt még így is egy műanyag darabbal. – Ugye, hogy nem is olyan rossz? – kérdezte a Doktornő. Bólintottam. Lassan csinálta az ismeretlen, a doktornő közben mögém lépett és hátulról simogatta a hátam, a fenekem és a combjaim. Keze a fenekemnél elég sokat időzött, néha széthúzta és a fenekem lukát simogatta meg . A másik nő továbbra is lassan húzogatta a guminő fejét a farkamon. Egyre izgatottabb voltam, ám ekkor enyhe nyomást éreztem a fenekemnél. A doktornő bedugta az egyik ujját a seggembe ami kicsit fájt. Mozgatni kezdte, és a fájdalom enyhülni kezdett, egyre ütemesebben dugta a fenekem, majd abbahagyta. Otthagyott kettesben a még mindig ismeretlen nővel, aki most lehúzta a farkamról a guminőt. A hálószobámban hallottam, hogy pakol a doktornő. A másik nő felállt, megfogta a kezem, és a guminővel együtt bevezetett a hálószobába. Az ajtóban megállított, láttam, hogy a doktornő az ágyra egy áttetsző gumilepedőt rakott. A guminőt az ágy közepére fektették és a pinájánál érzéki mozdulatokkal bekenték síkosítóval. – Gyere, állj ide terpeszben az ágy végéhez és hajolj előre! – szól a Doktornő. A táskájába nyúlt és kivett egy pumpás anális tágítót, mögém lépett és a kesztyűjén lévő síkosítóval bekente. Bedugta egy ujját, mozgatta, majd a tágítót tolta fel lassan. Nem fájt, hiszen még puha volt, de aztán elkezdte pumpálni. Egyre jobban kezdett feszíteni, de szerencsére még mielőtt fájni kezdett volna abbahagyta a pumpálást.
- Feküdj rá guminőre. – Az ismeretlennel együtt úgy irányítottak, hogy a farkam becsusszanjon a műanyag pinájába. Feküdtem rajta, de ha ez a két húsvár nő nem lett volna mellettem, nem izgatott volna a helyzet. – Mozogj! – parancsoltak rám, majd mindketten mellém feküdtek és simogatni kezdték a testem.
- Dugd meg!, Úgy, gyorsabban! – utasítgattak.
- Csókold meg a mellét! – kinyitottam a szám és bekaptam a latexba bújtatott műanyag mellbimbót. A latex íze furcsa, de egyben izgató volt. A két nő keze közben a testemet cirógatta, néha az anál pumpát is megnyomkodták bennem. Egyre hevesebben mozogtam,akartam az orgazmust, amit már régóta nem érezhettem, számmal a guminő minden testrészét csókolgattam, mintha egy igazi nő lenne… akartam, hogy az legyen, de természetesen továbbra is csak a két nő sóhajait hallottam. Élvezték a helyzetet, és tudták, hogy már nem bírom sokáig. Az ismeretlen megfogta a fejem és megcsókolt, nyelvével szinte erőszakosan játszott a nyelvemmel. A doktornő megmarkolta a seggem és mozgatta benne a felpumpált tágítót, ezzel is irányítva a mozgásom ritmusát. Egyre gyorsabban ziháltam, a tekintetem elhomályosult éreztem, hogy közel az orgazmusom. Akartam, és ez a két nő teljesen megvadított, dugtam a gumibabát, a latex ruhájának érintése lángra lobbantotta a bőröm. Élveztem, nem mozdultam, pihentem. A két nő hagyta, hogy levegőhöz jussak. 4-5 percig feküdtem a gumibabán, lassan kezdtem visszatérni a való világba, a doktornő és barátnője kesztyűs kézzel simogatták a hátam.
- Látjuk tetszett!?
- Köszönöm, hogy elélvezhettem.
- Köszönetedet kifejezheted úgy is, hogy minket is eljuttatsz a csúcsra! Tudod, Mi is el akarunk élvezni!


Szextörténet ajánló:


Pisi és kaki


Béla 18 éves cigány fiú volt . Budapesten Kőbányán lakott a szüleivel és a húgával egy kis lakásban .A szülei zöldség kereskedők voltak . Szerény, de normális körülményeket teremtettek a gyerekeiknek És odafigyeltek , hogy jól teljesítsenek az iskolába.. Béla jóeredményekel végezte el az iskolát . Érettségi után jelentkezett több helyre is. Debrecenbe sikerült felvételt nyernie. Műszaki Informatik....

Biszex férfi első látogatása egy meleg szaunaba


Emlekszmem azokra a percekre mikor eletemben először mentem meleg szaunaba.
A szívem csak úgy zakatolt, vartam mar hogy oda érjek.
Mikor megerkeztem a magnumba elmentem gyorsan atoltozni es az első hely ahova beultem az egy viszonylag sötét szauna volt.
Eppen hogy lehetett látni valamit. Leultem es lattam hogy velem szembe egy idősebb pali veri a farkát
Nagyon felizga....

Pinacsók


Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.

A férfi körbe járta a szobát, és el....

A gecis latte, máodik rész


Pár éve tavasszal egy kávézóban dolgoztam és még nyitás előtt betoppant hozzám két hölgy.
Anyuka a szexi negyvenes milf és huszonéves lánya akit akkor láttam először. Megkapóan kifinomult szépség volt a lány, olyan akire többnyire csak a legmenőbb férfiak tudnak hatást gyakorolni.

Finom visszahúzódó és mégis rendkívül vonzó, azt hiszem szinte egészen beleszerettem egy szempil....

Feleségem, a nimfomániás


Harminc éve ismerem a feleségemet aki egy egyetemen a pénzügyi osztályon dolgozott, mint adminisztrátor. Nagyon megtetszett és volt olyan nap amikor kimentem hozzá munkaidőben és mikor meglátott nagyon megörült és kiment a mosdóba.

Mikor visszajött nem volt rajta más csak egy nylon munkaköpeny ami áttetsző volt fehér és pont a puncijánál hiányzott egy gomb. Nagyon élveztem, mert edd....

A feleségem közpréda


A feleségem közpréda

özprédásvá tettem a feleségemet


Mikor megismertem a késõbbi feleségemet má égen keféltem és nagyon hiányzott a nõi pinába való kézzel nyelvel a bányászás, Sokszor ha bárhová elmentünk táncolni mindig úgy táncoltam vele,hogy felhúztam a szoknyáját és élveztem,hogy kilátszanak a combjai vagy a feneke.Sokszor morgott is érte, de engem nem zavart,me....Szextörténet címkék

bólogat | magömlés | erőszako | Ötös | szemtelen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.