Bizarr történet


Az utolsó nap, mikor kiengedtek a kórházból, akkor sem tűntek fel. A kalodát nem tudtam levenni, így abban kellett haza is mennem. Szerencsére nadrágon keresztül nem látszott, de a tudat, hogy ott van azért zavart. Mikor hazaértem megnyugodtam, hogy újra itt lehetek a saját lakásomban. Pár perce voltam csak otthon, a cipőmet is épp csak lerúgtam, mikor csengettek.
- Ki lehet az? – gondoltam, és kinyitottam az ajtót. A legnagyobb meglepetésemre a Doktornő állt az ajtóban. Lemerevedtem, szólni sem tudtam.
- Be sem hívsz? – törte meg a csendet.
- Jöjjön be doktornő! – szólaltam meg – Már azt hittem, hogy soha nem tudom levenni magamról ezt a kalodát.
- Azért szívtelen nem vagyok, – mondta kedvesen- csak szeretem látni a férfiak kiéhezett tekintetét és tudni, hogy minden vágya, hogy elélvezzen. Vetkőzz le! – szólt határozottan, majd – Hálószoba merre van? – kérdezte. Mutattam neki, Ő bement, én meg vetkőzni kezdtem. Pár perc múlva már meztelenül álltam a szobában, nem tudtam mit tegyek. Bemenjek én is a hálóba, vagy ne?
- Várj odakint! – hallatszott a válasz, mintha tudta volna, hogy elbizonytalanodtam.
Szerencse nem volt túl hideg a lakásban, de azért meztelenül állni a nappali közepén elég magányos érzés volt. A csendet a csengő hangja törte meg. Összerezzentem, hiszen így mégsem nyithatok ajtót.
- Nyisd ki! – jött az utasítás a hálóból. Bizonytalanul lépkedtem az ajtó felé. Tényleg így, ebben az állapotban nyissam ki az ajtót? –gondoltam, de biztos a nővér lesz, bíztattam magam. Amikor kinyitottam a bejárati ajtót teljesen elpirultam, hiszen egy ismeretlen nő állt előttem. Végigmért. – Helyes fiú vagy! - mosolygott, de én azért kellemetlenül éreztem magam. Látva zavaromat, belépett és becsukta maga mögött az ajtót. Bevezettem a nappaliba, Ő azonnal le is ült a kanapéra.
- A Doktornő már itt van, ugye?
- Igen, már itt! – Ekkor meg is jelent a hálószoba ajtajában. A látványtól kikerekedett a szemem. Áttetsző latex szoknya volt rajta, hosszú, majdnem a földig leért, alatta feltehetően egy áttetsző catsuit volt, de a derekánál lévő fekete fűzőtől nem sokat láttam belőle. Kezében különböző latex darabok voltak. Mosolygott a másik nőre, a latex darabokat a kezembe adta – Fog ezeket! – A két nő átkarolta egymást, ajkaik összeértek. A látvány izgató volt, de a kalodában nem tudott felállni a farkam. Halkan suttogva becézgették egymást, majd az ismeretlen nő ledobta a kabátját.
- Ahogy kérted talpig fehérben jöttem! – mindössze egy fehér latex catsuit volt a kabát alatt, és a lámpa fényében izgalmasan csillogott. Leültek a kanapéra – Ülj ide közénk! – szólt az ismeretlen.
Mikor leültem a kezemben lévő latex darabokat elvették. A Doktornő egy latex maszkot fogott meg, arcához emelte, beleszagolt, sóhajtott, a másik egy fehér kesztyűt vett fel. Az ismeretlen a combomat kezdte simogatni, a feszültéség egyre jobban nőtt a kalodában, kezével azon is végig simított. A Doktornő a maszkot feladta rám, éreztem a ruhájuk latex illatát eddig is, de a maszk izgató illata átjárta az orromat. Az ismeretlen a farkamnál ügyeskedett, majd éreztem, hogy a kaloda által okozott szorítás elmúlik. Lenéztem és láttam, hogy a farkam a szabadságot élvezve teljesen megmerevedik. A doktornő gyengéden a kezébe fogta. – Szeretnél elélvezni, ugye? – Bólintottam, hogy igen. – Mivel a kórházban jófiú voltál, ezért ma megengedjük, hogy elélvezz. – a gondolattól, hogy hosszú napok kínjai után ma végre elélvezhetek, még jobban ágaskodott a farkam.
A kanapéra letett latex darabokból az ismeretlen elővett valamit, amiről elsőre nem tudtam eldönteni, hogy mi az. – De persze nem Velünk fogsz élvezkedni! Neked direkt hoztunk egy guminőt! – egymásra néztek és felnevettek. - Állj oda a szoba közepére és fújd fel! – utasított a doktornő. A kezembe fogtam és elkezdtem fújni. Ők nem is figyeltek rám, egymást kényeztették. Simogatták egymást testét, összebújtak, a doktornő lefeküdt a hátára, lábait szétnyitotta, a másik, mintha meg akarná dugni ráfeküdt. Csókolóztak, lassan mozogtak, sóhajtoztak. A látvány magával ragadott, de a guminő felfújása miatt nem tudtam rájuk figyelni. A baba érintése nem volt izgató, és a tudat, hogy nekem majd ezzel kell elélveznem kifejezetten kedvetlenítő érzés volt.
Végeztem a baba felfújásával. Észrevették, hogy már nem csinálom, felém fordultak, de nem álltak fel. – Itt vannak ezek a ruhák! Öltöztesd fel! – mutattak az előbbi latex darabokra. Én csöndben felmarkoltam a ruhákat és elég ügyetlenül kezdtem öltöztetni a babát. Ők ismét csak egymás kényeztetésével foglalkozta. Láttam, hogy az ismeretlen a doktornő szoknyáját felhúzza és a lába közé hajtja fejét. A latex ruhán keresztül kezdte nyalni a doktornő punciját, Ő összerezzent, látszott rajta, hogy nagyon élvezi a másik mozdulatait. Áttetsző és fekete ruhákat adtam fel a gumibabára. Egy latex catsuit, egy pár kesztyű és egy maszk került rá. A látványra talán inkább vicces volt, de így, ha hozzáértem legalább nem azt a szörnyű műanyagot éreztem.
- Húzd szét a cipzárt a pinájánál! – hallatszott az utasítás. A műanyag luknál lassan nyílt ki a zipzár.
- Tetszik? – kérdezték izgalomtól felhevült hangon. – Hm… - nem tudtam mit mondjak. – Jobb, ha hozzászoksz, mert Ő lesz a partnered! Ott a táskában találsz pár dolgot. – mondta az ismeretlen nő. – Hozd ide! - Egy doboz óvszert és egy flakon síkosítót találtam, megfogtam és odaadtam nekik. A doktornő az óvszereket vette elő. Egyet kibontott és maga elé állított. Kesztyűs kezével gyengéden megfogta a farkam. Nem kezdte húzogatni, csak fogta. – Szép! – mondta, majd elengedte és határozott mozdulattal ráhúzott egy óvszert. A másik nő a gumibabát fogta a kezébe és síkosítóval kente be a száját. A mozdulatai finomak és izgatóak voltak, az ujjait néha be is csúsztatta a lukba.
- Fordulj felém. – szólalt meg. Nem ért hozzám, csak a guminő száját rakta oda a farkamhoz, és lassan rám tolta. Majd mikor már tövig a guminő szájában voltam elkezdte mozgatni. Az érzés, amit már napok óta nem tapasztaltam, izgató volt még így is egy műanyag darabbal. – Ugye, hogy nem is olyan rossz? – kérdezte a Doktornő. Bólintottam. Lassan csinálta az ismeretlen, a doktornő közben mögém lépett és hátulról simogatta a hátam, a fenekem és a combjaim. Keze a fenekemnél elég sokat időzött, néha széthúzta és a fenekem lukát simogatta meg . A másik nő továbbra is lassan húzogatta a guminő fejét a farkamon. Egyre izgatottabb voltam, ám ekkor enyhe nyomást éreztem a fenekemnél. A doktornő bedugta az egyik ujját a seggembe ami kicsit fájt. Mozgatni kezdte, és a fájdalom enyhülni kezdett, egyre ütemesebben dugta a fenekem, majd abbahagyta. Otthagyott kettesben a még mindig ismeretlen nővel, aki most lehúzta a farkamról a guminőt. A hálószobámban hallottam, hogy pakol a doktornő. A másik nő felállt, megfogta a kezem, és a guminővel együtt bevezetett a hálószobába. Az ajtóban megállított, láttam, hogy a doktornő az ágyra egy áttetsző gumilepedőt rakott. A guminőt az ágy közepére fektették és a pinájánál érzéki mozdulatokkal bekenték síkosítóval. – Gyere, állj ide terpeszben az ágy végéhez és hajolj előre! – szól a Doktornő. A táskájába nyúlt és kivett egy pumpás anális tágítót, mögém lépett és a kesztyűjén lévő síkosítóval bekente. Bedugta egy ujját, mozgatta, majd a tágítót tolta fel lassan. Nem fájt, hiszen még puha volt, de aztán elkezdte pumpálni. Egyre jobban kezdett feszíteni, de szerencsére még mielőtt fájni kezdett volna abbahagyta a pumpálást.
- Feküdj rá guminőre. – Az ismeretlennel együtt úgy irányítottak, hogy a farkam becsusszanjon a műanyag pinájába. Feküdtem rajta, de ha ez a két húsvár nő nem lett volna mellettem, nem izgatott volna a helyzet. – Mozogj! – parancsoltak rám, majd mindketten mellém feküdtek és simogatni kezdték a testem.
- Dugd meg!, Úgy, gyorsabban! – utasítgattak.
- Csókold meg a mellét! – kinyitottam a szám és bekaptam a latexba bújtatott műanyag mellbimbót. A latex íze furcsa, de egyben izgató volt. A két nő keze közben a testemet cirógatta, néha az anál pumpát is megnyomkodták bennem. Egyre hevesebben mozogtam,akartam az orgazmust, amit már régóta nem érezhettem, számmal a guminő minden testrészét csókolgattam, mintha egy igazi nő lenne… akartam, hogy az legyen, de természetesen továbbra is csak a két nő sóhajait hallottam. Élvezték a helyzetet, és tudták, hogy már nem bírom sokáig. Az ismeretlen megfogta a fejem és megcsókolt, nyelvével szinte erőszakosan játszott a nyelvemmel. A doktornő megmarkolta a seggem és mozgatta benne a felpumpált tágítót, ezzel is irányítva a mozgásom ritmusát. Egyre gyorsabban ziháltam, a tekintetem elhomályosult éreztem, hogy közel az orgazmusom. Akartam, és ez a két nő teljesen megvadított, dugtam a gumibabát, a latex ruhájának érintése lángra lobbantotta a bőröm. Élveztem, nem mozdultam, pihentem. A két nő hagyta, hogy levegőhöz jussak. 4-5 percig feküdtem a gumibabán, lassan kezdtem visszatérni a való világba, a doktornő és barátnője kesztyűs kézzel simogatták a hátam.
- Látjuk tetszett!?
- Köszönöm, hogy elélvezhettem.
- Köszönetedet kifejezheted úgy is, hogy minket is eljuttatsz a csúcsra! Tudod, Mi is el akarunk élvezni!


Szextörténet ajánló:


Csajok egymás közt


Édesen cirógatja az arcomat, majd mind két kezével a nyakamon áthaladva hátulról beletúr a hajamba. Kellemes borzongás fut végig a testemen, nagyon tudja ez a kis dög, hogy mit szeretek...

Tudja hisz az életem része, önmagam másik fele, napjaim csodája, éjszakáim álomtársa. Még érzem a kicsi pocakjának rángását csituló gyönyörének elhamvadó zenéjét.
Sóhajai a kielégültségét t....

Dugás sztárokkal, első történet


Főszereplőnk Paige 18 éves, aki Diva pankrátor a WWE-ben. Mellette iskolába is jár.
Külseje.: Jó melle van és segge is. Válláig érő fekete haja és barna szeme. Paige még szűz, de a szex sokszor megfordul a fejében, főleg az ANÁL szexet szereti, de még nem csinálta. Csak a
tévében látta egy éjféli műsorban azt is bújva tudta megnézni, nehogy anyja észrevegye. Egyik nap Paige a barátnő....

1.rész - A beavatás


Hol is kezdjem a történetemet.....
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leírjam -e, de úgy döntöttem hogy kis szemelvényekben nyilvánosság elé tárom kalandjaimat. Kíváncsivá tesz a dolog, hogy mások hogyan
vélekednek és hogy tetszik-e egyáltalán.
Szóval hol is kezdjem. Talán ott, hogy nem vagyok egy könnyű eset. Már nagyon nagyon régóta vonzódom a jóval idősebb férfiakhoz. Jómagam ....

Pisiszex szülinapra


Régóta izgat a pisiszex gondolata; jó ideje gondolom, hogy nincs izgatóbb látvány egy puncinál, amelyből épp előtör a pisi – mindegy, hogy a vécécsészébe, fürdőkádba, egy másik puncira vagy éppen egy álló faszra csorog, a lényeg maga az amúgy is gyönyörű punci, amely még százszor annyira izgatóvá válik a belőle kicsorduló pisitől. Barátnőm szerencsére meglehetősen nyitott a szexuális életünkkel ka....

Egy családi történet a parkban


Egész este azon dühöngtem, hogy szüleimnek mennyire sikerült elszúrni a hétvégémet. Meghívták az unokatestvéremet egész hétvégére! Én mondjuk konkrétan a barátnőmmel terveztem eltölteni azt a pár napot, de most az egész kútba esett. És mindehhez jó képet kell vágnom! Dühítő! "Mindegy, majd kibírom valahogy" gondoltam, és a fal felé fordulva elaludtam. A péntek reggelt telefonálással kezd....

Maola a híd alatt


Egy szexpartner kereső oldalon kaptam egy levelet egy férfitól, aki szeretné, ha a feleségét hármasban dugnánk. El is jött a találka ideje. Kökinél a híd alatti parkolóba mentünk a kocsijával. Megbeszéltünk ezt azt, majd kijelentette a pasi, hogy szeretné látni, mit tudok nyújtani a nejének.
Elővettem a farkam, majd ő rá is bukott!
Jól szopott, bő nyállal. Majd mondta, hogy verjem, ....Szextörténet címkék

lett | felix | minisz | fingik | vibráló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.