A kis apácajelölt dugása


Pár évvel korábban az egyetemről egy kisváros egyik patikájába (összesen három volt) kerültem gyógyszerésznek. Körülöttem csupa nő dolgozott,az idősödő tulaj, a főgyógyszerész, meg három asszisztens. Közülük kettő férjes, két-két gyermekkel, akiknek leg-fontosabb témája a háztartás, gyermekeik mit modtak, mit csináltak stb. A harmadik hölgy 25 éves, nem szép, de ápolt és vonzó, jó alakú szingli volt. Talán két hét telt el, kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, sokat beszélgettünk, amikor ügyeletben voltam, este hozott be harapnivalót. Így ment ez két--három hónapig, amikor egyszer "rosszkor" nyitottam be az öltözőbe, ami egyuttal pihenő szobánk is volt. Tiszta meztelenűl állt egy tükör előtt. Jobban zavarba jöttem mint ő,ki akartam hátrálni, valami elnézés-félét motyogtam, amikor megszólalt, kezét a kulcscsontja fölé a másikat a comb közepére helyezve, "Ugye innentől idáig egészen jól nézek ki".
Nem tudtam válaszolni, csak álltam megbűvöltem. Miért nem jössz közelebb? hallottam, s mikor mellé léptem, csókokkal borítottam nyakát, melleit, ő pedig szorosan combjai közé fogta a nadrágba már alig férő fütykösömet. Ezután már nem volt megállás. Legközelebbi ügyeletekor én mentem vacsorával, meg egy kis sörrel.Szerencsére senki sem zavart bennünket, s ott megtörtént az egyesülés. Forró, tapasztalt nő volt, szabad--szájú, olykor követelőző. Hetente kétszer--háromszor találtunk alkalmat a szeretkezésre. "Mi lenne ha bemutatnálak a családomnak"? Nem voltam oda az ötletért, de beleegyeztem. Tudni kell, hogy a többségében kálvinista lakosságú városkában, kevés, de annál bigottabban vallásos katolikus család élt. A barátnőm nem, de apja, anyja, nővére (aki már férjnél volt) erősen vallásosak, s mint megtudtam van egy harmadik testvér is aki zárdába vonult. A bemutatkozást húztam--halasztottam ameddig lehetett, de karácsony előtt, mégis sort kerítettünk rá. A kispolgári értelmiség normáinak megfelelően virágot vittem a mamának,egy üveg bort a papának, édességet a férjezett(de rám kiváncsi) testvérnek, meg persze barátnőmnek. A meglepetés akkor ért, amikor a bemutatkozás végén valahonnan elősomfordált egy szürkébe öltözött, lesütött tekintetű, szép, csinos fiatal lány. Mint mondták ő apáca lesz, most még novicia, azaz újonc. A bemutatkozó látogatáson túlestünk, s én mint facér férfi vállaltam a karácsonyi ügyeleteket. Magda (a barátnőm) hozott délben ünnepi ebédet, s délután szeretkeztünk, hevesen, forrón. Kissé kótyagosan a mámortól egyszer csak azt mondta: "Leápolhatnád Szílviát, szerintem még senki sem kettyintette meg olyan isten--igazából." Hát ige, Szilvia, az apácajelölt, halk szavú, keveset beszélő, látogatásomkor lopva rám pillantgató ifjú hölgy, akit gondolatban megkívánta. Mondtam Magdának, hogy bolond vagy, nem akarlak megcsalni, meg különben is hogy jön az ki, ha egy apácajelöltet csábítiok el. Ettől nem kell félned, a húgom nem bigott vallásos, csak a szüleink járatták egy zárdai gimnázumba, beszélték rá, hogy maradjon bent. Közben a zárda beiratta egyetemre, s a kiadásokat is átvállalta, a szülőknek csak a zsbpénzt kellett biztosítani. "Azt hiszem három év múlva úgy otthagyja a zárdát, amikor végez az egyetemen,mintha ott sem lett volna". Így már egészen másként néz ki a dolog, kezdett érdekelni a feladat. A két ünnep között még változatlanúl ügyeletes voltam, s egyik este Magda a húgával jelent meg. Civilben volt, igen jól állt neki a szolid, egybeszabott ruhája, mellei hegyesek, jó melltartója van, gondoltam. Aztán Magda magunkra hagyott minket, de addigra a beszélgetésbe már eljutottunk a szexig. Csodálkoztam milyen józanúl, tárgyilagosan beszélt róla.
Aztán egy hirtelen ötlettel mellételepedtem, átöleltem, szájoncsókoltam. Nem tiltakozott, visszacsókolt, melleit hozzám szorította. Simogatni kezdtem, előbb csak ruhán át, aztán hogy össze ne gyűrjük levetette ruháját. Ekkor már mindenfelé járt a kezem,simogattam a combját, szőrzetét, s amikor be akartam nyúlni a pinusába, megfogta kezemet. "Azt nem szabad, mert szűznek kell maradnom, legalább is addig amíg ott élek,de ha akarod akkor a hátsó bejáraton szívesen látlak. Ekkor már levetette a bugyiját, s négykézlábra állt. Gyorsan beszaladtam a patikába, s hoztam egy gumit, gyorsan felhúztam, bekrémeztem a farkam, meg az ő nyílását, s szép lassan betoltam. Nem sziszegett, nem éreztem rajta a fájdalmat, de az engedelmesen nyíló záróizom azt sejtette velem, hogy előttem már más is járt ott. Lenyúlt, megkereste a csiklóját, izgatta magát, s jóval azelőtt, hogy elmentem volna, már orgazmusba került, s amig munkálkodtam még egyszer elélvezett. Ekkor már bőséges kéjnedv csorgott belőle, lefeküdt, lábait széttárta, várta a nyelvemet. Rendkívül élvezte a nyalakodást, nem tudom hányszor került orgazmusba, csak azt hallottam egyszer: "Gyere, gyere belém". Kötelességtudóan kerestem ahátsó bejáratot, amikor rámförmedt, nem oda. Mostmár mindegy. Persze nem volt szűz, de nem is vlt nagyon tág. Két menetet engedélyezett, majd felöltözött és hazament. Nem beszéltünk róla, nem volt kilátásban folytatás.Újév után visszam,ent a zárdába. Magditól tudom, hogy élményekben igen-igen gazdagodott.


Szextörténet ajánló:


Anna mesél


Hazahoztam Annát a munkahelyéről, kutyánk megint örömtáncot lejt amikor belépünk az ajtón. Már az autóban figyelmes lettem arra, hogy feleségem hajában egy kis fehér csomót látok de nem tulajdonítottam jelentőséget neki mert konyhában dolgozunk mindketten. A föcskölő paradicsomszósztól a besamell mártásig minden repülhet a lábaból egy óvatlan pillanatban, az én kabátom is néha a magyar vagy olasz,....

Kórházi perverziók
A történet úgy kezdődött, hogy egyszerű kivizsgálás miatt pár napra be kellett feküdnöm a kórházba. Akkoriban egyedül tengettem az életem, és ezért elég sokszor végeztem önkielégítést. Az első, a kórházban töltött hajnalon erős merevedéssel ébredtem fel. Körbenéztem, a szobámban rajtam kívül csak egy beteg volt, de ő még aludt. Ránéztem az órámra, hajnali fél három volt. Megfogtam ....

Anál órák


Na, szivi. Kérlek! Niki arrébb hengergőzött Laci-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte.
- Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi.
- Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyo....

Tini szex kalandok


Ifjúkori szexuális élményeimből mesélek az alábbiakban. A szomszédunkban egy tőlem két évvel fiatalabb lány élt. Már kis korunkban sokat járt hozzánk, együtt játszottunk. Én érdeklődtem a lányok, ő a fiúk nemi szerve iránt. Általános iskola alsó tagozatába jártunk, amikor ezen kíváncsiságunkat kölcsönösen is kielégítettük. Akkor még nem nagyon tudtuk, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni. Nekünk....

Anyu vibrátora


18 éves lány vagyok. A szüleimmel egy hatalmas házban lakunk Budapest külterületén. A szüleim nagyon sokat dolgoznak, agy én rengeteget vagyok egyedül. Sokszor szórakozom azzal, hogy átkutatom a szekrényüket, a ruháikat, hátha találok valami érdekes.

Nemrégiben egy igazán különleges tárgyat találtam. Formáját tekintve inkább egy dísztárgyra hasonlított, de anyagából és a mellette lé....

A pszichiáterem szexmunkája


Az új pszichiáteremnél tett látogatás után ottfelejtettem a székem mellett, amit vásároltam. Depresszióban szenvedtem és barátnőm, Enzós Niki ajánlotta őt, már hat hónapja járt hozzá rendszeresen.
Késő volt, már elmúlt hét, de tudtam az ajtó kódját és úgy gondoltam, nem zavarja a dokit, ha a várószobában ülök, amíg őnála páciens van.
Csodás egy fickó volt. Nem csodálom, hogy Enzós Ni....
Szextörténet címkék

hosztesz | kis lábujja | színtér | fétis | erzö |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.