Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A szomszédasszony pinája és lógó melleiDélután kettő van. Épp hazaértem a munkából, van három óra szünetem. Iszonyú meleg van, gyorsan lezuhanyzok és törölközőben jövök ki a fürdőből. Az ajtóból látom, hogy a szemközti házban ott a múltkori kalandom az ablakban, meglát és integet, majd eltűnik. Hallom a bejárati ajtók csapódását. Kopognak a ismét a külső ajtón. Öltözzek vagy sem? Azért veszek egy pólót de a törölköző marad. Kinyitom az ajtót, ketten vannak. Hadd mutassam be a barátnőmet - mondja. Helen vagyok, örülök - mondja félénken. Betessékelem őket és leültetem.

Mondtam neked a múltkor, hogy vannak barátnőim akik el vannak hanyagolva és még nem temetkeznek el - szól múltkori kalandom. Meséltem Helennek rólad és kíváncsi lett. Helen is olyan hatvan fölötti, szőkére festett, vékony nő. Minimum húsz évvel idősebb nálam. Félénken mosolyog - igen sokat hallottam rólad Irenetől. Na végre tudom a nevét is a szomszéd néninek.

Irene feláll - most hagylak benneteket de nem felejtettem el azt a virághajtást. Át fogok jönni érte. Megpuszil és elmegy. Bezárom mögötte az ajtót. Nem igazán tudom mit is tegyek mondja Helen. Megsimogatom arcát. Nem is kell, majd jön magától - válaszolok. Töltök egy kupica pálinkát neki, mindig van itthon igazi házi magyar pálinka. Koccintunk. Élvezettel ízleli pedig nagyon erős. Beleborzong. Ez gyorsan a fejembe szállt - mondja. Mindketten tudjuk mi lesz - szól és elindul be a szobába. Utánamegyek. Megfordul, átölelem, megcsókolom. Kezem azonnal vándorútra kel, keresem ruhájának kötőjét. Hamar kioldom. Elő tűnnek lógó mellei, kék átlátszó bugyija. Kioldom a törölközőt magamon. Mohón csókol, olyan vággyal mint aki olyat akar amit már rég kapott meg. A kanapéra dönt és mellém kerül. Forró vággyal veti magát férfiasságomra, egészen elnyeli. Egyre gyorsabban szopja, kezével tartja, közben simogatja, Felnyögök és élvezem a látványt. Kezemmel hátán indulok feneke felé, bugyija alá nyúlok és becsúsztatom kezem. Középső ujjammal elérem, ajkait, simogatom. Felsóhajt és gyorsabban szopja farkam, vadabbul, mohón.

I wü di - akarlak - mondja abban a borzasztó osztrák tájszólásban. Feláll, hátat fordít és bugyiját félrehúzva teszi farkamra magát. Megfogja és azzal simogatja, két nagyajka között makkommal forróságát. Hangosan zihál, egyre gyorsabban veszi a levegőt, már csak a csiklóját masszírozza. Megfogom derekát és picit magam felé húzom, elérve hüvelye bejáratát belecsusszanok. Felsikolt és vadul mozogni kezd rajtam. Zeng tőle a szoba. Melleihez közeledek és hosszúkás mellbimbóit fogom ujjaim közé, hol azzal játszok közben, hol marokra fogva masszírozom.

Csípőjével köröz rajtam, dörzsöli csiklóját hozzám, élvezettel tart magában nem éppen szűk vulvájában. Nem mozogj drága - zihálja. Nem teszek semmit, hagyom hadd vegye el amit akar. Egyre gyorsuló lélegzete és hangosabb kéjét élvezettel hallgatom. Felsikolt és vadabbul mozog majd annyira rám szorítja magát, hogy szinte fáj. Remegve élvez el.

124562_07big.jpg

Leszáll rólam. Gyere dugj meg - mondja. A kanapéra fekszik, most látom csak teljesen előlről. Kibújik a ruhából, felemeli lábait és leveszem bugyiját. Fejemet combjai közé fúrom, ajkait széthúzom és nyelvemet hüvelyébe tolom. Megnyalom ujjamat és csiklóját masszírozom. Erősebben - zihálja és ismét gyorsul lélegzete. Elveszem fejem, felállok és farkamat nedves ajkai közé nyomom, hamar megtalálom az utat. Bal lábát a vállamra teszem, egyre gyorsuló ütemben járok ki-be, hosszan mindig csak a bejáratig visszahúzódva. Magas, néha elcsukló hangon élvezi. Egyik kezével mellét, a másikkal csiklóját masszírozza.

Én csak egyszer tudok elmenni - zihálja hangosan. Én még bírom, egyre vadabbul dugom, élvezem a látványt amint mellei minden lökésnél fel-le mozdulnak. Hol kinyitja szemét majd kéjesen becsukja, arcán torz tükre kéjének. Egyre gyorsabban masszírozza csiklóját, hirtelen felsikolt és magas hangon, szinte ordítva élvez el megint. Sikerül megint - kiáltja. Gyere élvezz belém, akarom érezni megint magamban a forró spermát - lihegi.

Már nem tartom magam, becsukom szemem és lökés után, elengedem magam. Hangosan élvezem teli vulváját, majd a kéj közben kihúzom farkam és a maradékot szemérmére, csiklójára juttatom. Élvezettel keni szét magán, ujjával vesz belőle és megízleli. Hmmm de finom - lihegi.

Igaza volt Irene-nek, tényleg jó volt és hogy kétszer is el tudtam menni ez nagyon jó. Köszönöm Neked. Hozok neki egy pohár vizet, csak ül és lassan nyugszik meg lélegzete. Megfogja kezemet, megpuszilja arcomat. Felé fordulok és kapok egy csókot is. Elmegy megmosdani. Felöltözik. Tetszik a fürdő. Legközelebb szexelünk ott is? - kérdi.

Persze válaszolom.Véletlen szex történet:


Lilla leszopta a festőt


Lilla vagyok, budapesti doktornő. Nemrég festettem ki a lakásomat egy szakemberrel, akivel végül egy fergetegeset szexeltünk. Jóképű fiú volt, és ahogy a lakást festegette, a létrán le-fel szaladgált, izmos testét már korábban megkívántam. Addig a percig nem mertem kikezdeni vele, míg végül bátorságot merítve megsimítottam a fenekét, ahogy elmentem mellette. Neki sem kellett több bátorítás, leszá....

Barátság az első.


Tíz éve vagyok együtt a férjemmel, nem gondoltam, hogy még tud meglepetést okozni, de mint kiderült, mégis.
Egészen megváltozott, mióta a katonaságnál megismert barátja felbukkant.
A kenyeres pajtás, egy jó humorú, szimpatikus pasi. Esténként eljárnak sörözni, ha tehetik az idejüket együtt töltik.
Nagyon jól érzik magukat és hatalmasakat röhögnek egymás sületlenségein.
....

Szex az osztályfőnökkel!


Pár napja történt az eset.
17éves fiú vagyok.
Elmentem az iskolába, nem gondoltam volna ami akkor történt!
Bomba jó osztályfőnököm van. 39 éves, kerek nagy mellei, Hosszu combok, formás nagy kerek popsi, derékig érő fekete haj. Gyönyörű.

Végig tanultuk a napot, És nekem fizetnem kellett a tankönyvért. Mondta a tanárnő hogy D.után 6 óráig ő dolgozik az iskoláb....
Szextörténet címkék

lábujj | piocák | unoka | a vörös nő | három nő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.