A német kiskurva
Megfordul az ágy előtt és kérdően néz rám - Kimmst ? - jössz? Elindulok felé, a nyakába csókolok, finoman érintve bőrét, aprókat harapva végig vállán, karján majd ismét nagy cicijeihez érve veszem számba kemény mellbimbóit. Nyelvem köröz rajta néha megszívva azt, kezeim egyre erősebben masszírozzák. Hátra hajtja fejét és felnyög.

Moch weida - csináld tovább- suttogja. Érzem mennyire élvezi ha a melleit izgatják és egyre hevesebben csókolom, harapom, masszírozom őket. Kezem lassan csúszik lefelé hasát cirógatva szeméremdombja felé. Amint combjai közé érek enyhén szétnyitja azokat. Ujjam az áradó forróság felé igyekszik, vékony bugyiján át érzem duzzadt ajkait és azt is, hogy mennyire felizgult, nedves a bugyija lent. Végighúzom ujjam rajta majd szeméremdombja felől csúsztatom lassan be az anyag mögé kezem, simogatva és meg-megnyomva azt. Ujjaim valami kevés szőrt éreznek majd ahogy egyre lejjebb és beljebb jutok már csak a sima, selymes bőre fedi ajkait. Egész tenyeremet combjai köz viszem majd visszafelé már kinyújtom nagyujjam és közöttük húzom végig. Amint duzzadt csiklójához érek összeszorítja combjai között kezemet és hangosan felsóhajt.

Des is so guat - ez annyira jó - nyögi. Lassan kihózom kezem és elé térdelve húzom le bugyit bokájáig. Az imént felfedezett háromszög felé közelítek és finom csókokat lehelek rá. Rebecca hátra lép és leül az ágyra de popsija a szélén marad amikor végigfekszik rajta. Szétnyílnak combjai és feltárul a csodavilága előttem. Körmeimmel végigsimítok combja belső felén majd visszafelé és közelebb térdelek. Kinyújtom nyelvem vágyakozzással és várakozással telve végignyalok szeméremajkain. Felszisszen és felhúzza combjait. Visszafelé ismét ajkain csúszik nyelvem majd elmerül közöttük, aprókat kóstolva isteni ízéből, hüvelyének bejáratát feltérképezve és egyre beljebb jutva, körözve, izgatva.

Kihúzom nyelvem és ajkait nyalogatva haladok csiklója felé. Finoman megérintem, épp csak. Kezével felfelé húzza bőrét és így kitárul előttem duzzadt pici pontjának látványa. Mintha fagyiot nyalnék pont úgy teszek vele. Lélegzete egyre gyorsul ahogy élvezettel nyalom, izgatom.

Ajkaimat köré tapasztom, nyelvem fel és le, jobbra és balra siklik rajta majd körbe-körbe néha megszívva azt. Rebecca egy gyorsabban kapkodja a levegőt, érzem közeledik a csúcspont. Jobb kezem, először középső ujját majd a mutatót is lassan, masszírozva nyomom hüvelyébe. Kezével megmarkolja a paplanhuzatot és átengedve magát a kéjnek élvezi játékom. Gyorsuló lélegzete hirtelen abbamarad majd éles, magas hangon engedi ki a levegőt, fejemet összeszorítva combjaival, jut el a csúcsra és remeg teste, dobálja csípőjét ahogy átveszi a kéj a hatalmat felette.

Lassan ernyednek el izmai, fölé hajolok és megcsókolom. Bist du deppat des warat so guad - hülye vagy ez nagyon jó volt - mondja.

Keze farkam felé nyúl és megfogja azt, közelebb engedem csípőmet felé. Végigsimít rajta majd szeméremajkai közé nyomja makkomat pont a forró bejáratánál, megemeli popsiját. érzem ahogy befogad. Kezét fenekemre teszi és maga felé húz. Nem engedek neki csak lassan, apránként engedem szűk és forró hüvelyét kitölteni. Élvezem minden egyes milliméterét ahogy beléhatolok, időbe telik amíg végigérek benne. Érzem ahogy makkom méhszájának préselődik. Fenekembe mélyeszti körmeit és hangosan felnyög amint szeméremdombon az ö ajkaihoz ér. Lassan húzom ki férfiasságom majd ismét lassan töltöm ki. Hosszan és finoman játszok vele, élvezem ahogy élvezi, felszisszenései és nyögései kitöltik a kis szobát.

Moch schnella - gyorsabban - lihegi felém de még nem akarom persze a vágyam egyre gyorsabb mozgásra sarkall. Kezeivel magába húz minden mozdulatnál, arcán a kéj jelei mutatkoznak, szemét néha kinyitja majd önkéntelenül összezárja. Engedek neki, csípőmet egyre ritmikusabban mozgatom, nedvessége csattan minden lökésemnél, ahogy végig érek benne felnyög de egyre hangosabban. Imádom a kéjének hangjait hallani, meg akarom adni neki a következő csúcspontot. Számat rengő cicijére szorítom, szívom, nyalom, aprókat harapok belé szinte felfalom.

I Käm, i käm - elmegyek- sikoltja és beleremeg teste az orgazmusba, izmai szorítják farkam. Kihúzom belőle amire kinyitja szemét kérdően. Hanyatt fekszem az ágyon és magam felé húzom. Átveti lábát rajtam, kezével segíti magába férfiasságom, lassan ül bele majd fölém hajol, ajkai az enyémekhez érnek, hatalmas cicijei mellkasomat simogatják. Megemeli csípőjét, mozgatni kezdi fel és le érzem ahogy szűk hüvelyével szinte megfeji farkamat. Kezem popsiján, körmömet mélyesztem húsába és úgy segítek mozogni neki. Felül rajtam. Körbe és előre hátra mozog, lovagol közben fel-felnyögve élvezi a kéjt. Kezemet melleire vonja, először csak símogatom bimbóudvarát és kemény bimbóit majd masszírozni kezdem. Most érzem, hogy ezt mennyire is szereti mert hangja ismét egyre kapkodóbbá válik majd megfeszíti testét, remegnek izmai és megint eléri a csúcspontot. Gyönyörű ahogy elévez, nem tudok betelni arcán azzal a kéjes kifejezéssel.

Megcsörren a szalonban valahol a telefonja. Egal sicha Karl sucht mi - mindegy, biztos Karl keres már - nyögi és hagyja csörögni. Kim schotz, kim von hinten - gyere drágám, gyere hátulról - lihegi ahogy leszáll rólam.

Négykézlábra áll és leengedi vállát az ágyra. Popsijára nyomok csókot majd két kezemmel nyitom szét azt. Fejem kidomborodó szeméremajkaira fúrom, nyelvemmel hatolok először belé. Ilyenkor sajnálom, hogy rövid a nyelvem, vágyam egészen és mélyen elmerülni benne. Isteni ízét szívom magamba és nyelek belőle. Imádom finom nedvességét ízlelőbimbóimon érezni. Felegyenesedek és makkom végighúzom ajkai között majd hirtelen elmerülök benne, két kezem csípőjén úgy húzom magam felé. Egyik talpam az ágyon, így jobban elérem és mélyebben tudok beléhatolni, lassan kezdek mozogni, férfiasságom bejárja végig finom hüvelyét, egyre gyorsabban mozogva. Lélegzetvétele ismét felgyorsul, éles hangok törnek ki torkán ahogy nyögve élvez. Farkam keményen csúszik ki és be nedvességét gyűjtve magán. Élvezem a hangokat, az érzéseket és a látványt. Én sem fogom vissza magam, hagyom a feltörő élvezeteket hanggá alakulni. Ujjamra nedvességet veszek és meg- megnyíló popsija rózsájára kenek, óvatosan simogatom, izgatom. Nincs ellenére mert nem tiltakozik így csak élvezem ahogy egyre mélyebben nyeli el ujjam.

Élvezetem a tetőfokára hág ahogy egyre közelebb érzem a kéjt. Ich komme gleich - mindjárt elmegyek - nyögöm felé. Bleim drinnen - maradj bennem - válaszolja - i wü mei Pritschal voigespritzt - élvezd teli a puncim - folytatja.

Aber du kannst schwanger werden - terhes lehetsz - ellenkezem lihegve. I bekomme des Regel glei so spritz mi voi - hamarosan megjön szóval élvezd teli - válaszol. Hallgatok rá és gyorsítok mozgásomon, Rebecca hangja betölti a szobát ismét ahogy váratlanul megint elélvez. Hüvelyének szorítása hirtelen mennyei érzést ad, előre lököm ágyékomat és meg-megrándulva lövell kis fehér nedvem, kitöltve forró punciját. Szinte a hátára rogyok remegő lábaim nem tudnak tartani, megkapaszkodok vállában. Oldalra hajtja csapzott haját és megpuszilja kezem.

I bin voi fertig - teljesen kész vagyok - lihegi lassan visszaálló légzéssel. Kicsúszok belőle, farkam nyomában folyik végig combján spermám és csöpög ki az ágyra. Megfordul, hanyatt fekszik az ágyon, elmosolyodik. I wü dass du bei uns hackeln wirst - azt akarom, hogy nálunk dolgozz - mondja pajkosan.

Wir sollen gehen - mennünk kéne - válaszolom. Geh di waschen i bleib ein bissal - menj csak mosakodni én még maradok - folytatja és ujját eltünteti szeméremajkai között majd szájába veszi azt. Des schmeckt so guat - annyira finom.

Mire visszaérek a fürdőből ő már felöltözött. Dei Saft lass i in meine Höschen - a nedvedet a bugyimban hagyom - mosolyog. Felöltözök, kilépünk a folyosóra, behúzza az ajtót magunk után. Ahogy megyünk le a lépcsőn a fülembe súgja: I wü di wieda moi oba du muas mi in mei oasch a hasen - Megint akarlak de legközelebb meg kell dugnod a fenekemet is. Még nem lát minket senki, csókot nyomok az ajkaira.

Ich mache es wenn wir Kollegen sein werden - meg is teszem ha kollégák leszünk - válaszolok neki. A hallban nincs senki már csak egy cédula várja. Karl-nak el kellett mennie. Elbúcsúzok tőle és kilépek a bejárati ajtón. Beülök az autóba, lassan hajtok hazafelé.


Szextörténet ajánló:


A vendég (f/l/l hármas, drog)


A vendég

Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl – szóval az egész úgy kezdődött, hogy a középsuliban megismerkedtem Évivel. Éveken keresztül közeli barátnők voltunk. Rámenős, minden lében kanál természete jól kiegészítette az én komolyságomat. Igyekezett bevonni a bulikba, én segítettem neki a leckével, és véget nem érően sustorogtunk a pletykákról, a kedvenc band....

Anya és fia fantázia


Sziasztok, egy 16 éves fiú vagyok, és egy gyakran előkerülő fantáziámról szeretnék írni.
Anya egy 40-es éveiben járó, gyönyörű nő. Telt mellei vannak, szőke, és egy kicsit kövérkés. Sokat gondoltam rá maszti közben, ilyenkor hatalmasakat élveztem. Sokszor elképzeltem, ahogy rám nyit a fürdőben (ott szoktam verni a farkamat), és ahogy meglátja a farkamat, elmosolyodik és leszop, de nem gondo....

A tárgyalás


Holnap fontos tárgyalásom lesz, te fogsz elkísérni, mondta Asszonyom, csomagolj, mert még ma indulunk.
Az éjszakát egy panzióban töltöttük, külön szobában, Asszonyom ilyenkor szeret magában lenni és felkészülni. Reggel együtt öltözködünk, odaadóan hallgatom az utasításait. A fehérnemű most nem olyan fontos, az nem látszik, lényeg, hogy kényelmes legyen mondja. Ennek megfelelően szatén bugyi....

Gecis arcú lány


Krisztinával egy hűvös február végi délutánon ismerkedtem meg egy D(...) felé tartó vonaton. Éppen a fogasra akasztotta kabátját, amikor azt reméltem, hogy hátat fordítva alkalmat ad majd arra, hogy végigmérjem fenekét. A terv nem igazán sikerült, hiszen rózsaszín tunikája takarásából nehezen tudtam kivenni a formáját, de a fekete gyapjúharisnya borította combok keskeny csípőt és puha, nem túlságo....

Eyx


- Mi volt a legextrémebb erotikus dolog, ami valaha is megtörtént veled? - kérdezte Niki egy szenvedélyes, hosszú szeretkezés után. Nemrég ismerkedtünk össze, de már elég jól megértettük egymást, a szex terén mindenképpen. Felkönyökölt az ágyban és kíváncsian nézett rám. Miközben a válaszomra várt, hosszú körmével szórakozottan egyik mellbimbóját cirógatta, szerintem nem is volt tudatában mozdulat....

kórházi szex 4. rész


Hát ami azt illeti Ildi olyan hamar elaludt,hogy
még azt sem mondta hogy jó éjszakát,
tényleg elfáradhatott mert akkorákat szuszogott hogy még nekem is becsületemre legyen mondva én nem szoktam ilyeneket horkantani,
én meg azon meditáltam hogy hogy gondolja a vasárnapot le rendezni,de hát ez az ő dolga,nem az enyém,
viszont nem tudtam e miatt aludni mert igen zavart Il....
Szextörténet címkék

beszívva | http://szextortenetek.at | krémet | pónilóval | anyám szeretője |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.