Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexeFeri és Karcsi, meg Niki családi szexe

Feri és én testvérek vagyunk, õ három évvel idõsebb nálam. Ferin kívûl még van egy húgunk aki egy évvel fiatalabb nálam. Én Ferivel vagyok egyszobába külön Sasó Niki a húgunk. Ferivel folyton veszekszünk mindenen persze azért van amiben egyet is értünk. A közös szoba nem éppen elõnyös ami a masztira különösen igaz de párhónapja mióta egymás elõtt is bátran masztizunk sõt sokszor együtt is pornófilm nézés közben. Ez az eset a leggyakoribb veszekedésünk tárgyát képezõ kiül az a számítógéphez közeppette eset meg. Feri egész nap a gép elõtt ült és nem akart felálni bárhogy is kértem. Egy új játékkal volt elfoglalva egésznap. Aztán amikor már kezdtem megunni rámenõsebben kérleltem. De õ akkor sem tágított. Már igértem neki mindent, kitakarítom a szobát, készítek neki enni mindent ami csak eszembe jutott. Aztán nem volt több ötletem és azt mondtam neki.:

- Kérhetsz bármit Feri csak álj már fel.


- Jó akkor szopj le! mert én biztos nem állok fel. (mondta mérgesen)


- Ne csináld már egésznap ott ültél! (most már nálam is kezdett elszakadni a cérna, de ügyet sem vetet rám)


- Jó leszoplak csak álj fel. (persze koránt sem gondoltam komolyan, ez amolyan szójárás kettõnk között)


- Búzi vagy mi? Kellene a faszom? (közbe gúnyosan nevetett de csak a monitort bámúlta)


- Igen az vagy csak álj fel! (már lig tudtam magam ûrtõztetni)


- Mondtam, csak ha leszopsz! (ismét nevetett)


- Tessék leszplak, de akkor álj fel! (gondoltam ahogy felál már nem ül le többet)


- Én meg hülye vagyok mi? (folytatta a játékot és még mindig nevetett ami már rohadt idegesítõ volt)


- Most mondtam, hogy leszoplak!


- Akkor láss hozzá. (benyúlt a boxerjába mert csak abban ült és egy pólóba a gép elõtt, kivette a farkát és tovább játszott)


- Most te komolyan elvárnád, hogy leszopjalak?! Te rohadék! (már teljesen elöntötte az ideg az agyam)


- Vagy bekapod vagy fogd be a szádat így nem tudok oda figyelni! (vágta oda mérgesen)

Még õ nem tud oda figyelni én meg nem tudok oda ûlni. Nagyon szemét lett mostanában Feri azt hiszi õ a császár. Néztem ahogy ott ül a gép elõtt és játszik, nem is foglalkozik vele, hogy én ma még oda se ültem. Aztán kopogás az ajtón és benyitott Szilvi.

- Anyu most hívott, hogy késõbb jönnek mert bemennek munka után még bolta is, csak gondoltam szólók.


- Jólvan, kit érdekel?! (szóltam oda mérgesen)


- Mibajod van Ricsi? (kérdezte Niki)


- Az hogy Feri nem képes felálni egésznap ott ül. (duzzogtam)


- Mondtam már szopj le és ide ülhetsz kis búzi! (reagált Feri, Enzós Niki pedig nevetett)


- Mit nevetsz te is? Nagyon vicces mondhatom.


- Ha annyira oda akarsz ülni miért nem szopod le? (tört ki nagy nevetésbe Szilvi)


- Miért nem szopod inkább le te?! (kiáltottam oda, már nem bírtam)


- Én nem akarok oda ülni. (mondtam mosolyogva majd kiment)


- Nemár Feri?.


- Mondtam, tessék itt van. (majd ismét elõvette a farkát)


- Te vagy a búzi ha azt akarod, hogy a testvéred leszopjon! De tudod mit? Legyen leszoplak!

A fejem tûzforrónak éreztem az idegtõl feláltam az ágyról és oda mentem Ferihez. A szék mellé letérdeltem majd oldalról megforgtam a farkát és verni kezdtem. Egy két pillanat alatt megkeményedet és Feri csak bámult. Ami ezuán feltünt, hogy nem csak õ de én is azonnal fickós lettem. Nagyon felizgultam a testvérem farkát a kezembe tartva és ahogy húzogattam rajta a bõrt látszódott az izgatottság az õ arcán is. És a játék is abba maradt csak a farkát nézte ami a kezemben volt. Láttam már rengeteg pornót és nem tudom miért de elkezdtek megelevenedni bennem, még ha nem is két pasi volt azokban a bizonyos videókban. Lassítottam a tempón a farka felé hajoltam és a nyálam kezdtem csorgatni rá. Beterítette az egész makját majd mikor már kellõen szét kentem rajta ismét gyorsítani kezdtem. Fénysebességgel siklot Feri farka a markomban és ahogy õ úgy én is egyre izgatottabbá váltam. Gondolatban ezer dolgot mondtam neki, de megszólalni nem mertem. Már majdnem rá vettem magam, hogy közel hajoljak a faszhoz amit kezemben tartottam és jó alaposan körbe nyaljam amikor egyszer csak hírtelen elkezdett fröcskölni minden fele a belõle kiáradó fehér ondó. Feri görnyedezett és hangosan szuszogott én pedig kiráztam belõle amit csak lehetett. Minden csupa ragacsos lett a hasa a farka a kezem és számítógép asztal is még a combja is. Mikor puhulni kezdett a kezem közt abba hagyta a facsarását és a kezemrõl a fehér gecijét szürke boxeralsójába töröltem, majd csak annyit mondtam. "Most már én gépezek."

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Férfi magány


Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.

Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll ér....

Iskolai vizsgálat


Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött... Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg m....

Játékok határok nélkül


Nos hát hol is kezdjem... 4 éve vagyunk együtt és két éve házasok. Az utóbbi időben kezdünk elhidegülni az ágyban. Sokat dolgozik haza jön és ahelyett hogy ledöntene és rendesen megdugna vagy leszopatná magát inkább a kezét és a telefonját választja. És erre untam rá.
Egyik kollégám Robi (munkahelyi plátói szerelmem) érezte rajtam a feszültséget és nagy nehezen rá vett egy kis délutáni sétá....
Szextörténet címkék

nyírás | magassarkú | záróizom | pinus | :kezdosissy |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.