Pinanyalás


Két kezem popsiján, finoman húzom szét nyelvemnek szabadabb utat engedve. Megérzem ismét illatát ami megbolondít. Mindig félek az idegen punciktól, szagérzékeny vagyok és baromira vágylohasztó tud lenni de neki isteni az illata.

Nyelvem lassan, aprókat körözve indul el nedves hüvelye felé, egyre mélyebbre amennyire csak tudom. Arcom teljesen szemérmére szorul, élvezettel mozgatom benne. Finoman kihúzom és végignyalom szeméremajkai között egészen csiklójáig, érzem forró lehelletét amint legérzékenyebb pontját érintve az izgalomtól azt farkamra leheli. A következő mozdulata csodálatos meglepetéssel szolgál, ajkai körülölelik makkom majd lassú de határozott mozdulattal teljesen elveszik férfiasságom szájában, végig elnyelve azt. Pár pillanatig úgy marad majd levegőt kapkodva kiengedi. Ismét és ismét megteszi de most amikor makkommal a torkát érzem aprókat mozdít jobbra és balra fejével. Hol gyorsan hol pedig lassan szopja péniszem. Mennyei érzés ennyire benne lenni.

Nyelvemmel és is átveszem ritmusát, hol érzékien hol pedig vadabbul kényeztetem. Mindketten kapkodjuk a levegőt, csak akkor feszül meg teste amikor élvezete tetőpontjára hág. Megint és megint akarom érezni ahogy átéli a kéjt. Ujjamra nedvességet veszek majd pici rózsája felé közelítek, először csak megérintem majd simogatom. Erika ismét elnyeli farkam most tovább tartva torkában azt. Hangosan felnyögök ahogy ezt teszi.

Ujjammat picit popsijába nyomom majd kihúzom és ismét megnedvesítva azt izgatom mindig mélyebbre jutva belé. Nyelvem tempósan forog csiklóján, kikényszerítve az újabb és újabb csúcspontot. Remegő lábai és halk búgó hangja jelzi amint elélvez.

Kiengedi farkam majd fejét hátra fordítja, haja csapzottan lóg arcára. Gyere belém kérlek - lihegi.

Elhúzódik tőlem majd hátára fordul. Fölé magasodok és nyelvem mélyen ajkai közé fúrva csókolom meg. Lassan engedem le csípőmet, makkom csiklóján át csúszik szeméremajkai közé amikor hirtelen szabad utat talál magának. Először csak hüvelye bejáratánál maradok majd lassan töltöm ki szűk punciját vérrel telt férfiasságommal, haladva egészen végig benne. Szinte a méhében érzem magam amikor mindketten felnyögünk. Kicsiket mozdulok csak mert érzem ebben a felizgatott állapotban nem leszek képes sokáig tartani magam. Teljesen magamra húzom, ő is épp csak mozdítja csípőjét így eggyé válva szorítjuk egymást. Kicsi mozdulataim is elegek ahhoz, hogy az elkövetkező kéjben remegni kezdjen és hüvelyének izmaival megszorítson.

Ebben a lassú de érzéki pozícióban maradva próbálok minnél több örömet adni neki. Néha kinyílik szeme ami csillog a könnyek alatt. Hónapok óta nem voltam férfivel - lihegi majd lehúnyva szemét arcán a kéj ráncai jelennek meg. Feltérdelek, két kezemmel megfogom csípőjét, farkam kijjebb kerül makkom épp g-pontjához szorul. Aprókat mozgok kényeztetve azt, Erika megmarolja fenekem és magába húz majd remegő testtel élvez el, hüvelyének izmai pulzálva szorítanak és engednek el. Nem bírom tartani magam.

El fogok menni - nyögöm felé. Ő csak tartja fenekemet szorítva teljesen magába fogadva férfiasságom. Élvezz belém, akarom érezni - lihegi.

Mély levegőt veszek majd elengedem magam, hagyom a mennyei borzongást végigfutni teljes testemen ahogy lövell ki spermám, lükteti teli szűk punciját forró nedvem.

Kinyitom szemem és látom engem néz. De szép az orgazmusod - súgja majd magához húz és megcsókol. Így maradunk, lassan lecsillapodva. Farkamból visszajut a vér testembe, egyre kisebb és kisebb lesz majd kicsúszik Erikából. Nyomában spermám csurdogál ki. Hátamra fekszem, ő mellkasomra hajtja fejét, szétterül barna haja rajta.

Isteni volt - mondja - még a popsiizgatás is. Még senki sem próbálkozott ott és nem is engedtem volna de most kíváncsi lettem milyen is lehet - fejezi be. Kérdően rám néz én mosolyogva bólintok - legközelebb? Arcán meglepetés - Lesz legközelebb? - kérdi.

Ha akarod akkor lesz - válaszolom majd megcsókolom az arcát. Tudjuk mennünk kell, hozzá jön haza a mostohalánya nekem pedig dolgoznom kell. Hosszan hagyom a zuhany vizét simogatva magamon. Erika vár az ajtóban, keze combjai között. Amint kilépek látom lábán csurog le fehér nedvem.

Megvárom még ő is lezuhanyzik. Elköszönünk egymástól. Hamarosan találkozunk - mondja és megpuszil, halkan kattan mögöttem az ajtó zárja.


Szextörténet ajánló:


Lábfétis


Ez a történet egy másik volt barátnőmhöz kötődik. Vele is már egy pár éve nem voltunk együtt, de megjavult, mondhatni baráti lett a viszonyunk a szakítás ellenére. Új lakásba költöztem, és meghívtam, hogy nézze meg. Ő vékony, de nagyon formásak a lábai, magas rüsztje és gyönyörű spicce van, 38-as. Amikor együtt voltunk, akkor is élveztem már rá a lábaira, de akkor sosem volt rajta harisnya, mivel....

Nyaralás a lovas tanyán


Vagy húsz évvel ezelőtt az egyik budapesti színházban összefutottunk a férjemmel egy régi osztálytársnőmmel aki akárcsak én is végigkeféltünk a középiskolai koliba a legtöbb sráccal és szoptattak és mi voltunk ketten a legnagyobb kurvák,mert mindig pénzt is adtak vagy valami ajándékot amiért keféltünk velük.Sokszor szombat és vasárnap is az esti órákban a városban is sokszor a falhoz nyomva baszta....

pince látogatás


Pincelátogatás

Az A…. hegyében sok a boros pince,
Pincékben, hordókban a hegyek kincse.
Gyere babám, menjünk le a pincébe,
Megszomjaztam a hordónak levére.
Ha nem lenne elég a hordó,
Van e rajtad randi bugyogó?
No, mutasd meg! Engedd!
Hagy simogatom meg a segged!
Csiklandozzam a csiklódat
Úgy ébresszük vágyadat!
....

A leszbi tanárnő


19 éves koromban, amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az első napon, a nővel, aki betanított, bementünk az ebédlőbe inni egy kávét. Két nő és egy srác ült bent. Az egyik nő és a srác akkor végeztek, és kimentek.
Őket már ismertem. A betanítóm bemutatott annak a nőnek, aki ott maradt. Ildikónak hívták, 31 éves volt, és halálosan gyönyörű. Néhány mondatot váltottunk, majd miután ....

Dani kalandjai 1. - Anyám kukkolása


Daninak hívnak, 20 éves vagyok. Azt fogom elmesélni, hogy hogyan lettem egy mindennap pornót néző, maszturbáló, a való életben kicsit félénk srácból egy baszógép, aki szinte bármilyen nőt lefektet a korától, családi állapotától, vagy éppen anyagi helyzetétől függetlenül. A történetet a legelejétől kezdem, amikor ráuntam a sok pornóra, és elkezdtem a valóságban is nyitott szemmel járni. A legelső n....

A méretes fasz Alízkában


Alíz vagyok, 16 éves gimnazista. Ez a történet akkor esett meg amikor épp beköltöztünk a belvárosba.

Örülök neki, hogy ide költöztünk, mert így minden sokkal egyszerűbb. Közel vannak a szórakozóhelyek, nem kell taxira költenem, a suli is közel van, nem kell nagy távolságokat megtenni. A negatívum, hogy már nincs az a külvárosi csöndes hangulat mint anno és egy szobába kell laknom az....Szextörténet címkék

a faszverés | sikere | remegtem | megeroszakolas | Èn meg őt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.