A faszverés


Elmélázva nézett ki az ablakon, enyhén összehúzott homlokkal, kicsit lebiggyesztett szájjal. Vajon lesz-e még melegebb a nyár során, vagy már visszavonhatatlanul ilyen szar idő marad? Akad esetleg lehetősége még egyszer kimenni strandolni, legalább Orfűre - ami azért elég messze van a jótól, viszont értékelni kell azt, hogy közeli vízpart, a Balatonra nagy vállalkozás csak úgy leruccani -, egyáltalán a napozás, mint olyan, opció lesz vagy sem. Különös és nagyon jó kapcsolatban volt a nappal, szerette, ahogy végigsimítja, ahogy a bőrén a sugarak szinte áthatolnak. Öt perc napfényben való kikapcsolódás egy rossz hetet is el tudott vele felejtetni rövid időre. Mindenesetre egy ilyen hétvégét még tutira akart, ennyi jár neki. Sok nyaralásra nem volt lehetősége, ez leginkább napokban volt mérhető, pár óra Orfűn pedig éppen arra elegendő lenne, hogy magában is hivatalosan lezárja a bikiniszezont, kis D-vitamin beleszálljon, utoljára, aztán mosolyogva hazajöjjön. Ábrándozásából egy félhangos nyögés zavarta fel: a férfi még mindig előtte ült, nem lankadó férfiasságával, ahogy saját ujjai is még mindig rákulcsolódtak, több-kevesebb lendülettel dolgozva. A nyárról való elmélkedés inkább a kevesebb lendületnek adott lehetőséget, szóval kissé jobban összpontosítani kezdett eredeti feladatára.

A férfi a fotelben ült, kigombolt, rövid ujjú ingben, térdig letolt nadrággal, farka pedig hanyagul meredezett elő fennmaradt alsógatyájából, abból oldalt utat törve. Ő előtte térdelt - és néha guggolt, ha éppen az volt a kedvére, mikor melyik, volt ideje kitapasztalni a legkényelmesebb testhelyzetet, de végül mindig arra jutott, hogy elzsibbad pár perc után ugyanabban a pózban, így váltogatta azokat - és bár az utóbbi percekben inkább az ablak felé nézett. Meg úgy egyáltalán, csak testileg volt ott, most megint az arcára tekintett, majd kis fél mosollyal nyugtázta, hogy vannak dolgok, amik nem változnak: lehetsz bármilyen társadalmi státuszban, de ha egy férfinek a farka a kezedben van, te vagy a főnök. A férfiak pedig ezt zokszó nélkül elfogadják, legyen szó ácsról, hitelügyintézőről vagy tehetős ügyvédről. Sajátos, kiszolgáltatott helyzet, de megunhatatlan a hangulata. Mondják, hogy a nők igazi fegyvere odalent van, és lehet benne valami; csakhogy egy pinával nem tudod összeroppantani a farkukat, de a kezed vagy a szád halálos fegyver. Ez pedig hatalom.

A gyors és lassú kézmozdulatok váltakozva és keverve követték egymást, csakúgy, mint másban, ebben is a fő lényeg a változatosság. Bármilyen kellemes is legyen egy technika, rövid idő múltán kellemetlen és unalmas lesz. A halkan csattogó fityma kicsit olyan volt, mint egy diszkrét hangulati elem. Csillogott rajta a gondtalan működéshez elengedhetetlen üzemanyag, a nyál. Ennek utánpótlásáról nem feledkezett meg, az is tudva, hogy milyen magasságból/közelségből, mennyi és milyen halmazállapotú nyál kell hozzá, és ha szükséges volt, azonnal pótolta. A frissen születő váladék olyan, mint a víz, és ez tűnik el a leggyorsabban. Ha kicsit őrzöd a szádban, sűrűbb és használhatóbb lesz, erotikusabb látványt is nyújt, ha pedig sokat forgatod a fogaidon át-átszűrve, már szinte darabos lesz a sok benne lévő levegőtől, újabb változatosságot szolgáltatva.

Szabadon lévő mellei időnként szintén kaptak a fent felsorolt termékekből, felerészt saját izgalomfokozásra, felerészt a felette magasodó férfi néha kimondott, de alapvetően néma kérésére. Időről-időre oda is dörzsölte a farkat, ezáltal a mellein lévő folyadék funkciót is kapott a vizualitáson kívül. Hosszasan és ügyesen el lehetett így játszani, megfelelő időben tartott megszakításokkal, ráhatásokkal. Nem mindig volt ilyen extrákhoz kedve és hangulata, de most kedélyesen csinálta, és igyekezett a férfi kedvére tenni. Fel s alá járt a keze, másik tenyerével szinte már automatikusan masszírozta a férfi golyóit, inkább ösztönből, semmint elhatározásból. Hisz mondom, volt ebben tapasztalata. Figyelnie se kellett, így tekintete újra az ablakra szegeződött: mit főzzön holnap ebédre...?


Szextörténet ajánló:


Barátnőmmel (Leszbikus)


Barátnőmnél töltöttük a hétvégét. Mindkettőnknek megvan a magafajta fantáziája, és mindkettőnket ugyan azok, vagy legalábbis hasonló dolgok izgatják. Amióta nyáron rendeltünk egy felcsatolhatós műfaszt, azóta együttléteink intenzívebbek.
Barátnőm szülei elmentek boltba, gyorsan lemostuk a pélót, majd becsultuk a szoba ajtaját. Az ágyon ültem, ő meg előttem állt. Arcát magamhoz húztam, majd....

Családi szex, apa - lánya


14-15 éves koromban éreztem rá igazán a maszti, majd kicsit több minden finom ízére. Most meg fogom veletek osztani, milyen módokon. Első alkalomkor anya, apa fent volt a padlástéren, teregettek. Én éppen mosakodtam a nagy kádban. A hideg és a meleg víz is maxra volt állítva, spriccelt is, de anyáék nem láthatták, hogy sok vizet fogyasztok. Intim szappannal éppen beavatatlan puncimat dörzsöltem, í....

Az aktmodellek, és a fotós


Május vége volt, közeledett a tanítás vége. Itt volt két 17 éves csitri, akik épp az olaszországi nyaralásukat tervezgetik, rengeteg szabadidővel, pasik nélkül, üres pénztárcával.
Sem az osztálytársam szülei sem az én őseim nem ellenezték a nyaralást, de a pénz nekünk kellett megkeresni rá! Könnyű azt mondani! Az összekoldult zsebpénzből! Disco, mozi, mindegyikhez pénz kell! Éppen a kedven....

Tanár úr


Egy hónap telt el a legutóbbi kalandunk óta. Az iskolában teljesen közömbösen viselkedett velem, mintha soha semmi közünk nem lett volna egymáshoz. Egyszerűen átnézett rajtam. Nem mosolygott vissza, ha rákacsintottam, vagy ha flörtöltem vele. Bántott a dolog, de túl büszke voltam ahhoz, hogy megtegyem az első lépést. Már-már kezdtem beletörődni a dologba, hogy ennyi volt, de aztán Balázs leszólíto....

Párcserés szex történet


Amikor jól megy a sorsunk, és élvezzük az éltet, akkor mindig kitalálunk valamit, ami majd bonyolítja a dolgokat, vagy az égig repít.Ez a ritkább eset történt velünk is!

Igen, amikor elmerülünk a jóban, olyankor nagyon élvezzük az életet,a csinos feleséget, és még az ujságot is másképp olvassuk! Általában ilyenkor jönnek a kósza gondolatok, és akkor jaj, mert elindul a mókuskerék!

A hirdetés


Feladtunk egy hirdetést egy magazinban, hogy párcserés szexre keresünk párt. Tettem hozzá egy fotót, amit nem sokkal előtte készítettem a feleségemről, mikor meztelenül napozott a hátsó udvarban.
Rengetegen jelentkeztek fényképeikkel és ez alapján elküldtük a válaszainkat. Akik nem tetszettek, megköszöntük, akik szóba jöhettek, azoknak névvel címmel.
Pár nap múlva csengettek, egyik....
Szextörténet címkék

ló kutya | szárá | szánsz | rendőrségen | rituálé |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.