Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A félrelépésAhogy előzőleg megbeszéltük, Diával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett ki ruhája alól. Türelmetlenül adtam neki a jelzéseket, miszerint ideje a távozásnak, 1 órát töltöttünk a partin.

Külön mentünk az autómig, ami azt illeti volt titkolni valónk, hadd ne részletezzem, de pont ettől volt szép. Mindketten tudtuk, mit akarunk egymástól.

Megálltam a kereszteződésben, reflektoraim pont az eldugott kis panzióra világítottak az utca túloldalára. Valami halvány fény pislákolt odabenn, reméltem, hogy fogadnak még minket. Ugyan nem törte volna meg a lelkesedésem, ha az autó hátsó ülésén kell magamévá tennem Diát, de ágyhoz párnák közt azért nekem is több kedvem lett volna, hát még neki.

- Randiztál már motelben?

- Ami azt illeti még nem.

- Izgalmas lesz, meglátod… mint a filmekben.

És úgy is alakult, mondhatni az egész este, na de nem ugrom át a részleteket, hisz azokban rejlik a lényeg. És iménti hasonlatomhoz vissza kell még kanyarodjak, ugyanis minden apró részlet ezen az éjszakán pont olyan volt, mintha egy filmbe csöppentünk volna. Benyitva a panzióba egy fiatal srác irányította ránk a tekintetét, pincér küllemére jól odafigyeltek a „kellékesek”. A köszönés után meg sem várta, hogy azonosítsam magam, csak annyit kérdezett:

- 1 szoba, francia ágy, reggeli?

- … az lesz.

És mennyire hogy az lett. Szó nélkül feltipegtünk, és néhány perc szusszanás után el is kezdtem ráhangolni magunkat az esti tartalomra. Bevezetőnek néhány csók, gyengéd simogatással csokorba kötve, hogy felengedjen a láthatóan kissé feszült partner. Megnyugtattam, majd meginvitáltam egy közös zuhanyozásra, mondván mossuk le a ránk rakódott port (noha maximum 3 órája fürödtünk le mindketten). Kissé zavartan mondott igent, de fő a kimondott szó, és hogy sok legyen a gőz, nem igaz?!

A vetkőzésben mindig élen jártam, most sem volt ez másképp. Nem éppen szégyenlős partnerem a fehérneműig jutott (feltehetően szándékosan), mire én Ádámkosztümben díszelegtem mögötte. Meglepte, amikor átkaroltam hátulról. Máig sem tudom, hogy én leptem meg, vagy a fenekéhez préselt vad indulatom…

Segítettem neki megszabadulni a felesleges ruháitól, majd tömör egyszerűséggel a zuhany kabinba tessékeltem, mint egy úriember. Így is viselkedtem vele egész zuhanyozás alatt, nem méregettem, jóformán ügyet sem vetettem a még addig soha nem látott intim testrészeire, furdalt is a kíváncsiság.

Nem akartam, hogy lássa, mennyire ki vagyok rá éhezve. Igyekeztem e helyett forró pillanatokat okozni neki. A „megmosom a hátad” tökéletesen közhelyesen hangzik, nem hordoz magában ajánlatot, még is mindig bármi kisülhet belőle, és tudtam, hogy ezt ő is így gondolja. Hátat mert nekem fordítani, az este után egyébként nem biztos, hogy ezt még egyszer megteszi. Lassan kezdtem el mosni a szivaccsal, közben csókolgatni kezdtem a vállát, lassan a tarkója, majd fel a fültöve irányába haladva. Amikor elkezdte hátrahajtani a fejét, tudtam, hogy sínen vagyok. Egész közel léptem hozzá, két karjával hátranyúlt, és a csípőmbe kapaszkodott, szorított magához és fejét a vállamra hajtotta. A feszültség folyton nőtt, mint ahogy a farkam mérete is, amit sikerült még időben Dia alá tuszkolnom, gyengéden a szemérem dombjaira. Nem mozogtam, hagytam, hogy megegye a fene. Mocorogni kezdett és éreztem, hogy magában akar tudni, de nem engedtem a csábításnak, ez még csak játék, gondoltam. Szó mi szó, azért a belőle kiváltott fizikai reakció megviselt. Éreztem, hogy nem a víz teszi sikamlóssá köztünk az intim viszonyt, a víz soha nem ér fel a hüvelyváladék istenadta erejével. Karjaimmal átfonva közben finoman öleltem, simogattam, masszíroztam a melleit, csókoltam a nyakát, miközben halk, apró nyögéseket hallatott. A forró víz kígyózva csordogált végig a testünkön, a pára lassan befedte a kabin üveg falát…

- Végeztünk is, én tiszta vagyok.

Szóltam váratlanul, és ki is léptem nyomban a kabinból, magam köré tekertem egy törölközőt és indultam a szobába. Dia észbe sem kapott, csalódott arccal nézett utánam, ahogy faképnél hagyom. Amíg rendbe szedte magát én elkezdtem kipakolni a „filmes” kellékeket. Illatos mécsesek, tartók, füstölő, masszázsolaj, selyemkendők, és laptop, mert az egész semmit nem ér, ha nincs hangulatos zenei aláfestés. Gondolom mindenki kitalálta, mi mire való, nyílván Dia is, de a selyemkendőkre ő is furcsán nézett, nem ecseteltem neki, majd meglátja.

Elém lépett nyakig bebugyolálva, és a kis kellékeimet kezdte el méregetni, nem hagytam sokáig fantáziálni. Magamhoz öleltem és az ágyhoz léptem vele. Beszélgettünk egy keveset, éreztem, hogy az eleji feszültség szerte foszlott benne a zuhanyzás alkalmával. Kedves volt, nyugodt, és lángolt a bőre. Szavaiban éreztem, hogy máris kész, hogy egymásnak essünk, de romba döntöttem a gondolatait, leszögeztem, hogy csak egy masszázsról lehet szó (hát persze). Hasra fektettem az ágyon, és lehúztam róla a törölközőt. Gyönyörű volt, ahogy ott feküdt. Sima bőre akár a bársony, és szőke haj simogatta a háta közepéig. A feneke tökéletesen kerek, már-már zavarba ejtően, és kellőképpen feszes.

Ahogy néztem, megborzongtam, és felállt a szőr a hátamon… na meg állt ott más is egész rendesen. Meggyújtottam a mécseseket, körberaktam velük a szobát, kapcsoltam zenét, és nem sajnálva az olajt masszírozni kezdtem. Az erotikus masszázs először csak annak szembe tűnő, aki végzi, az alany mit sem sejt. Az erogén zónák jóval több figyelmet kapnak, hiszen a lényeg ilyenkor a vágykeltés, és a szexuális energiák a nemi szervek irányába való terelése. 5 perc után Dia már lángolt a kezeim alatt, bőre fénylett az olajtól, teste gyengéden vonaglott (pedig kértem, hogy lazítson).

A kegyelemdöfés az volt, amikor levettem a derekamra csavart törölközőt. Észrevétlenül átolajoztam magam a kellő helyeken, majd a farkamat a fenekére tettem, pont a hajlatba, és úgy masszíroztam tovább. Megérezte és ettől szabályosan már-már aktusként élte meg a masszázst. Félidőnél megfordítottam, és még mielőtt kielégülhetett volna vizuálisan, jöttek a selyemkendők. Egyikkel bekötöttem a szemét, másikkal két kezét az ágy végéhez kötöztem. Értetlenül és felháborodva fogadta, de belement, senki nem bánta még meg. A masszázs itt már más fordulatot vett. Csókolgattam felhevült testét, simogattam, masszíroztam a mellet, nyaldostam a csípővonalát, mindeközben végig ügyeltem, hogy érezze a lábaim közt dúló feszültséget, én láttam az övét… amikor teljesen átitatott lett olajjal, kezdődhetett a második felvonás. Lassú, nyelves csókokkal kezdtem a nyakánál, és így haladtam lefelé nagyon lassú ütemben a mellein át, a has tájékára, a csípőig, majd még lentebb a comb, belső combig. Dia innentől egyetlen másodpercre sem tudott nyugodtan feküdni, mellét, vagy hasát kinyomva vonaglott, lábaival hol szorított, hol széttárta azokat, kezei pedig alighanem tépték volna a hajamat, ha nincsenek megkötözve, így viszont csak az ágy háttámláját edzette elég kitartóan.

A szeméremdombok és belsőcomb hajlatánál időztem csak percekig. Se csók, se nyalás, csak finoman hozzáérintettem a nyelvem hegyét olykor tüzes bőréhez, ettől a frász kerülgette. A nedvesség már az elejétől kezdve ott csillogott a hüvely bejáratánál, amikor kis híján lecsordult, megállítottam a nyelvemmel a gáttájékán, és lassan végignyaltam vele a szeméremajkait. Görcsös vonaglásban tört ki, a nyögéseit hallva féltem, hogy mindjárt elélvez, és még épp csak az elején tartok. Ezután csak rátettem a nyelvem a szeméremajkakra, betakartam egészen, és jobbra balra ringattam, cirógattam a finom bőrredőket, gondosan elkerülve még a csiklóját, amit viszont folyamatosan próbált a kishölgy a nyelvem elé tuszkolni. Na ezért kell megkötözni! Csak neki lesz jobb ettől. 10-12 perc múltán egész ott tartottam, hogy nyelvem hegyével a hüvely bejáratával hadakoztam éppen, mint aki betörni készül (Dia meg kitörni). Nem láttam még nőt azelőtt így küzdeni. Nem ugrált, nem rúgkapált, csak mint a halkan morajló tenger, úgy hullámzott a teste, és olyan hevesen vette a levegőt, úgy nyögött, hogy legszebb álmaimban más se jöjjön elő soha, mint azok a földön túli, angyali hangok.

Azt hittem sír, amikor becsúsztattam a nyelvem hegyét a hüvelyébe, megfeszült és a kendő is a kezén, elakadt a lélegzete, és az enyém is. Ez már nem gyerekjáték. Visszakozni kezdtem, azt hitte megkönnyebbülhet, ám akkor kaptam el (be) a csiklóját. Nem írom le hogyan reagált, teljesen felesleges. Az eddigieket be lehet szorozni kettővel, vagy hárommal, és aligha hiszem, hogy még egyszer sem ment el, de ha mégis bírta, most megadom neki a kegyelemdöfést. Alaposan átnyálazva beszívtam a csiklóját és szívogatni kezdtem, hüvelyváladékát folyamatosan szétkenegettem a nyelvemmel, szinte én is kikészültem. Percekig így folytattam, amikor felnyögött: „Elég! Akarlak!”

Visszavettem a tempóból, lassan elengedtem. Néhány csókkal elbúcsúztam a puncijától, mely a váladéktól és a temérdek nyáltól teljesen kiázott. Szeméremajkainak rózsaszín peremei csillogtak, szétnyílva adták a tudtomra, hogy befogadásra kész a bejárat, az izgalmi állapot a tetőponton volt. Mindjárt jövök, gondoltam. Ahol jöttem lefelé, ott ment fel, végigcsókoltam egész az ajkáig minden centiméterét a testén, majd annyit mondtam:

- Remélem kellemes volt a masszázs, szép álmokat.

- Most komolyan?

- Persze, hiszen mondtam.

Kioldoztam, majd az ágy szélére ültem, tudtam, hogy ha egyetlen újjal is hozzám ér, nálam is elpattan a cérna, és rávetem magam. Nem is akárhogy ért hozzám. A derekam mellett lassan osont el a keze, végigsimította a farkamat és gyengéden húzott rajta egyet. Minden elsötétült. A következő pillanatban rajta találtam magam, a vállamba harapott, körmei a hátamba mélyedtek és vadul zihált, pedig még csak a makkom dugtam be neki. Nem siettem el, ki-be húzogattam 1-2 percig talán, csavartam a csípőm, ahogy fiatalabb koromban tanultam, aztán benyomtam neki tövig… a fenekembe markolt és nem engedett kifelé, csak tolt magába folyamatosan.

Az ilyen kis akciókat sűrűn ismételgettem az 1 órás együttlét alatt, ennek eredményeképpen kellő mennyiségű karmolás és harapásnyom került a hátamra, de megérte. Különösen izgatóan hatnak rám ilyenkor az instrukciók, legalábbis egyetlen egy hölgy igazított engem útba ily módon ez idáig. Dia 4-5 alkalommal is a fülembe nyögte, hogy a MÉG, NE HAGYD ABBA, GYERE VELEM varázsigéket más-más sorrendben, és kétszer hangzott el tőle az „elmegyek”, és valami istenien csinálta. Persze közhely lehet leírva mindez, de álló farokkal egy meleg, nedves punciban kotorászva máshogy értékeli az ember az efféle kis figyelmességet.

A második „elmegyek” után úgy gondoltam, ideje hogy utána menjek, jobban mondva egy szusszanásnyi pihenő alkalmával rákérdezett, hogy elmentem-e már. Mondtam neki, hogy majd észreveszi… és tényleg észrevette. Megint Ő volt alul, két vállra fektetve, kezünket összekulcsolva szemérmetlenül néztük közösen a behatolás gyönyörének folyton megismétlődő pillanatát. Láttam az arcán, ez Őt legalább úgy lázba hozza, mint engem. Nem is bírtam így soká, még néhányszor csőre töltöttem, és lőttem… csak amolyan vadnyugatosan. Mellére roskadtam és remegni kezdtem az elélvezés pillanatában, most én ziláltam, kapkodtam levegő után, vállába kapaszkodva olyan szorosan öleltem… így visszagondolva talán nagyon is. Remélem, megbocsátja. Hosszú, teljes orgazmusom volt, 3 hét böjt után gondolom nem kis váladék mennyiséggel. Egy szó, mint száz, megérezte, és apró kedves mosollyal jutalmazta.

A tekintetét máig sem felejtettem el, az élvezet olyan tekintetet varázsolt az arcára, mintha már-már fájdalom gyötörte volna, de tudtam, éreztette velem, hogy ezt akarja, csak ezt és egyre mélyebben. A másik kép, amit nehéz lenne elfelejteni, amikor lovagló ülésben rajtam ülve hátra görnyedt, kezeivel a lábszáramba kapaszkodott, mellei megfeszültek, tökéletesen kidomborodtak, mint a vitorlák a szélben, és éreztem, ahogy körös-körül lüktet odabenn a hüvely fala, a nedvesség már folyt le a belső combomig, és akkor is csak a szemembe bámult, imádta, és én is őt. Mondhatni tökéletes volt. Azt hiszem jó szexpartnerek leszünk...

Ennek remélem a mindkettőnk közelgő házassága sem vet véget, a történetet tovább írja az élet.Véletlen szex történet:


Rendet teszek az életemben


Ahogy beszálltak a kocsiba, a férfi megszólalt:

- Haza megyek és rendet teszek az életemben...

Nem boncolgatta, hogy mire gondol s a hölgy nem is kérdezte. Eddig is annyi rejtély volt körülötte - gondolta. Majd elmondja, ha akarja, de nem tette. Sőt. Egész úton belekötött, de a hölgy érezte, hogy ez nem miatta van. Valami vagy valaki más van a háttérben. Ezt meg is mo....

Esküvői szexfotózás


Esküvőre készülődtem. Sajnos nem én házasodtam, pedig nagyon szép nőnek készültek bekötni a fejét. Bár csak felszínesen ismertem az arát, volt miért irigyelni a vőlegényt... Mindenesetre én sem panaszkodhatok, csinos barátnőm van, nagyon szeretem is, de mint esendő férfi időnként kénytelen vagyok megcsodálni, ha valami szépet látok. Persze ki tudja milyen hárpia vagy ledér kisasszony a leendő fele....

Szexkalandok egy buja tinilánnyal


A nevem Ákos és szeretnék megosztani veletek egy történetet, hogyan is jöttem össze egy tüzes, fiatal, bevállalós tinivel, aki tele volt meglepetésekkel, aki mellett újra én is tinédzsernek éreztem magamat.
Nyár volt, az évnek azaz időszaka, amikor mindenki nyaralni szeretne, kalandokban részt venni, bulizni, csajozni vagy pasizni, de semmiképpen sem dolgozni. Nekem sok munkám volt és kevés....
Szextörténet címkék

ajzoszer | kikapós | kúr | keresés | hallgatozas |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.