Buja Élezetek II


Az egész nap sok izgalommal telt, mert lakásfelújítottunk. Azért a kisördög ott volt bennünk, hogy mire befejezzük, hm… milyen kellemes élvezetekben részesíthetjük egymást.

Eljött az este, rendbe hoztuk magunkat és végre elnyúlhattunk az ágyon. Összebújtunk, szorosan, hogy érezzük egymás melegét. Simogatni, csókolgatni kezdtük egymást, majd kedvesem érzéki játékba kezdett. Apró csókokat lehelt a testemre és érzékien simogatni kezdett. Kezdetben az érzékenyebb erogén zónákat kerülve kezdte simogatni, a mellemet, de a bimbót nem érintve, majd haladt lefelé kéjbarlangom felé. A hasam, majd az alhasam, és rátért a combomra. A belső combom simogatta, de nem ért hozzá szeméremtestemhez. Ez nagyon felizgatott, kész voltam arra, hogy jobban belemerüljünk az érzéki élvezetekbe. Tovább simogatott, csókolgatott, de érzékenyebb erogén zónáimat továbbra sem érintette, amivel elérte azt, hogy szinte fájjon a vágy, végre érintse meg édes barackomat. Tizenöt, húsz percig játszott velem, már könyörögni akartam, hogy tegyen magáévá.

Ekkor éreztem forró ujját, ahogy megérinti az én édes barackomat, folyt belőle a nedv már rendesen. De megint játszani kezdett. Ujját benedvesítette kéjnedvemmel, és a mellbimbómhoz ért. Azt hittem menten elélvezek. Kőrözött rajta, izgatta, majd megint abbahagyta. Újból benedvesítette az ujját, és most a másik mellbimbómmal kezdett játszani. A kéj utáni vágy már annyira tüzelt, hogy égette a testem. És megint abba hagyta. Megint benedvesítette az ujját, és IGEN végre megérintette testem legérzékenyebb pontját, a csiklómat. Úgy éreztem, hogy azonnal elélvezek. Nagyon jó érzéssel töltött el, ahogy a forró ujja hozzámér. Masszírozni, simogatni, kényeztetni kezdte. És megint abbahagyta. Már kín volt számomra, hogy nem tudok beteljesülni. Megint benedvesített ujjával egyik mellbimbómat kezdte kényeztetni, és minden kezdődött elölről.

Testem már kérte a magáét, de csak kínt kapott. Mikor közelített szeméremdombomhoz megemeltem magam, és hozzá dörgöltem magam, jelezve neki, hogy szeretnék több élvezetet is, nem csak kéjes kínt.
És ekkor megkönyörült rajtam. Ujját a csiklómra helyezte, és néhány apró mozdulat után éreztem, ahogy a kéj átjárja testemet, és hatalmasat élveztem. Remegtem, kapkodtam a levegőért, de tudtam, még nincs vége. Éreztem újból egy forró ujjat, de már nem a csiklómon, hanem hüvelyem bejáratánál. Tudta a kis huncut, hogy jó pontra tapintott. Simogatni, izgatni kezdte. Testem újból megremegett, és még nagyobbat élveztem, mint előtte. Lábaimat összezártam, hogy tovább ne érintsen, mert már ebbe a két orgazmusba is belefáradtam.

De még nem volt vége. Érzékien simogatni kezdett, és lábaim önkéntelenül szétnyíltak, és ujjai megint érzékeny területre tévedtek. De most valami más következett. Olyan, amire nem számítottam. Kéjnedvemmel megnedvesített ujjával a popsi lyukam és a hüvelyem közti részt kezdte simogatni, amitől teljesem megborzongtam. Éreztem az ujjának körkörös mozgását, ahogy a nedvem elkeni rajtam.

És valami szokatlant tett. Megérintette ánuszom. Korábban voltak már próbálkozásaim, de nem nyújtottak élvezetet, de ez valami más volt. Testem forrongott, tűzben égett, leírhatatlan érzések kerítettek hatalmukba. Elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal, csak a kéjre tudtam koncentrálni, nem láttam, nem hallottam, csak éreztem, ahogy forró ujja ánuszomon köröz. A játék közben éreztem, ahogy egy vastag ujj behatol a hüvelyembe.
Azonnal elélveztem, vonaglottam, nyögtem, sikítani akartam, de nem jött ki hang a torkomon. A heves mozgások közepedte ánuszomat izgató ujja becsúszott, ami újabb élvezeteket okozott. Egyszerre volt két izgató ujj bennem. Masszírozott, simogatott, izgatott, olyan érzések kerítettek hatalmukba, amiket még nem éreztem. Megint éreztem a közelgő véget. Egyre erősödött bennem, és egyszer csak felrobbant. Összegörnyedtem a felszabaduló erőtől. Bele kellett kapaszkodnom, féltem, hogy elrepülök.

Ott feküdtünk egymás mellett, simogatva, és tudtam, hogy még mindig nem ért véget a játék, hisz kedvesem még nem érezte azt, amit én.
Kósza ötlettől vezérelve előkerült újdonsült játékszerünk egy kis síkosítóval együtt. Játszadozni támadt megint kedvünk. A kis ánusz tágító apró mozdulatok után eltűnt nyílásomban. Feszítő érzés volt, ahogy ánusz gyűrűmön átcsúszott minden nehézség nélkül. Ekkor kedvesem fölé kerekedtem, kemény, és merev férfiasságát ajkaim közé vettem, és lenyalogattam róla kéjes vágyainak csepjeit, szopogattam, szívogattam, de csak óvatosan, nem szerettem volna, ha kényeztetése ezzel véget is ér.

Tudtam, most rajtam a sor, hogy örömöt okozzak édes, és drága szeretőmnek. Előkerült a péniszgyűrű, melyet óvatosan felhelyeztem merev férfiasságára, és magamba engedtem. Furcsa érzés volt, hogy egy hímtag a kiéhezett hüvelyemben, és egy édes játékszer a fenekemben. Mámorító érzés volt. És itt vesztettem el majdnem az eszméletemet, amint bekapcsolta a gyűrűn helyet foglaló kis csikló vibrátort. Ez már sok volt nekem, testem ütemes mozgásba kezdett, hogy az érzékeny kis gombomtól távol tartsam. Kemény hímtagja pont a G-pontomat kezdte el masszírozni, így újabb, és még elsöprőbb orgazmust éltem át.

Már levegőt venni sem volt energiám, mikor kedvesem is közeledett a beteljesüléshez, tempót váltott, és vadul vágtázni kezdtünk. Éreztem, ahogy férfiassága még keményebb lett, mint eddig valaha éreztem. Újabb orgazmus közeledett, mely végigsöpört rajtam. Egyszerre élveztünk el. Olyan orgazmust éltem át, hogy a popsimban megbújó kis játékszerünk, amiről megfeledkeztünk teljesen becsúszott, ami kisebb ijedségre adott okot, de ami eddig bent volt, az mindig ki is jött.


Szextörténet ajánló:


Izgalmas hétvége


19 éves lány vagyok, 6 hónapja járok együtt a barátommal, Ádámmal. Múlt szombaton ünnepeltem a születésnapomat. Éppen az egyik barátnomtol tartottam hazafele, mikor a barátom felhívott, hogy meglepetése van, siessek haza. Mikor hazaértem, a barátom már az ajtóban várt. Puhán megcsókolt, majd bement a másik szobába, miközben én levettem a kabátom. Léptek zaját hallottam magam mögött, de mire megfor....

Baszás a dunaparton


Egy másik alkalommal szintén felkerestük kedvenc homokos partunkat. Ekkor nem volt olyan szerencsénk, mind a múltkor többen napoztak és fürödtek ott. Próbáltunk a fák között kicsit elrejtõzni. A fák alig takartak el a többi szem elõl, ezért elmentünk a parton sétálni. Persze sûrûbb helyet kerestünk. Találtunk is egy jó területet, de ekkor észre vettük már megelõztek minket. Nem bírtunk már magunkk....

Egy idegennel a medencében


Évek óta nem voltam nyaralni, mióta elveszítettük anyát. Azt hiszem, mindenkit megrázott annyira az eset, hogy képtelen lett volna élvezni a nyarat. Ennek már 3 éve. Most azonban - talán mert apa végre újra boldog Erin oldalán, vagy mert adódott ez a szuper lehetőség - útban voltunk Salt Lake City-be. Nem esett olyan messze tőlünk, lévén, hogy coloradoiak vagyunk, így autóval kényelmesen megtettük....

Margit néni az öreglány


Margit néni az ötvenhét éves középhosszú göndör barna hajú asszonyos vonalakkal rendelkező hölgy volt. Egy kis faluban élt egy kockaházban. Valaha férjnél volt, de megözvegyült még a negyvenes évei elején. Azóta egyedül él. Szegény nem volt éppen szép arcú teremtés és az idő sem volt túl kegyes vele. Az évek múlásával rakodott rá pár kiló plusz, amitől kicsit teltebb volt, olyan asszonyosan. Az e....

A csajom és Virág


16 voltam amikor elvesztettem a szüzességét. Ez egy tavaszi napon történt hogy jöttek az iskolákba külföldről diákok és minden tanár velük foglalkozott. A barátnőmmel elmentünk egy üres osztályterembe és elkezdünk csókolózni. Tudni kell róla hogy nagyon jó csaj volt nagy seggel amit mindig minden fiú megnézett, nagy mellei és elég pajkos egy lány volt imádta a faszomat szopni. Nagyon kanos lettem ....

Néger bulin a nejemmel nikivel


Néger bulin a nejemmel nikivel

Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegõ buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemûket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ha lila bugyit hord és lila mellemelõt,mert szerettem volna ha egy kicsit kurválkodik elõttem. Mostanra nagyon megszeret....Szextörténet címkék

éváról | aggódó anya | rettenetesen fázott | alĂŹz | mindenki mindenkivel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.