A közös kis kurva


Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm-hez a 75-80 kg még soványnak is mondható.

Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint egy másik az iskolánkba járó lány, akit Reninek hívnak. Róla tudni kell hogy kb. 170 cm magas hosszú fekete hajú lány, szép arccal ruhán keresztül is méretesnek, de nem túl nagynak mondható mellekkel rendelkező csajszi, akinek a fenekéről még nadrágon keresztül is megállapíthattuk, hogy remek darab.

Nem volt soha nagyra magával, aranyos lánynak tűnt és barátja is volt már egy ideje akit Csabinak hívnak. Nos a történet fura mód nem is Renivel, hanem Csabival kezdődik, akivel én nem voltam rossz viszonyban mert néha együtt edzettünk a teremben.

Egyik edzés végeztével megvolt a zuhany, már akartam menni, mikor szólt, hogy majd várjam meg kint, akar velem dumálni. Furcsának tartottam, de nem siettem sehova megvártam.

10 perc múlva jött ő is. És nagyjából a következő párbeszéd játszódott le közöttünk:

- Na miért akartál velem dumálni? –kérdeztem szinte egyből.

- Ha azt most elmondom akkor azt fogod hinni, hogy szívatlak.

- Lökjed miről van szó?

- Biztos tudod ki a barátnőm, és azért biztos vagyok benne, hogy tetszik neked is nem?

- Nem tévedsz, de mi van vele?

- Tudod nagyon jól megvagyunk, de úgy gondolom, hogy neki is kellene egy kis változatosság és nekem sincsenek bizonyos dolgok ellenemre.

- Magyarul beszélj ember! –értetlenkedtem

- Mi lenne ha megbasznád, de szeretném én is látni.

- Jó, te tényleg szívatsz.

- Nem szívatlak, semmi hasznom nem lenne belőle ha szívatnálak, de meg akarom lepni és mit tagadjam én is beteg vagyok, mert szeretném én is látni ahogy más megbassza.

- Ez elég hihetetlenül hangzik, de megkérdezem, hogy miért pont én? Kizártnak tartom, hogy ő engem akarna, meg aztán mi sem vagyunk rosszban, de nem ismerjük egymást annyira.

- Hogy őszinte legyek: A legjobb haverjaimmal nem lehet, mert később furcsa helyzeteket szülne, szerintem érted. Így meg tudom, hogy egy normál srác, és ne vedd úgy hogy azt figyeltem de láttam azért nincs kis farkad. -(megjegyzem, hogy valóban nem kicsi, de nem is tartom túl nagynak, számokba meg nem kezdek bele mert soha nem mértem)

- Jó, tegyük fel így van, ahogy, de mégis, hogy képzelted ezt el?

- Figyelj. Mondasz egy időpontot átjössz és meglesz minden, mert tudom, hogy nem fog ellenkezni.

- Na és azt teszek vele amit akarok?

- Figyelj, akkor te leszel vele, nem pedig én.

Lényegében ez volt a párbeszéd, ezután még dumálgattunk erről- arról egy jó negyed órát, aznap este csak ez járt az eszemben, mi mindent tudnék tenni Renivel? Sőt, mi mindent akarok megtenni?! Gondolhatjátok, hogy alapból dagadt a farkam, de elkapkodni sem akartam az időpontot. Akár hiszitek akár nem a „randit” 2 héttel későbbre szerveztük le. Durva nem? Egy olyan csajjal akit 10 fiúból egy sem utasítana vissza, és én ennyit vártam, ráadásul semennyit sem dumáltam még vele.

El is jött az idő, csengettem hozzájuk, Reni nyitott ajtót.

- Szia. Téged hívott Csabi ugye?

- Szia. öhm… igen. – hebegtem. Pedig tudtam, hogy most az enyém lesz, de mégis annyira aranyos volt, és a szitu is fura, hogy alig jött ki hang a számon.

- Gyere beljebb–szólt mosolyogva.

Bementem ahol már ott volt Csabi is, és bevezetett a szobába, ott volt egy nagy francia ágy és egy fotel. (csak sejtem hogy a szoba Csabi szüleié volt)

Beszélgettünk kicsit, hogy reméli oké így meg minden, már kezdett olyan lenni az érzésem, hogy átvertek, de nem.

Mert megjelent Reni is, egy fekete melltartóban és fekete tangában. Nahát, már ezen a ponton álltam, mint a cövek. Egymáshoz léptünk, Csabi közben elhelyezkedett a fotelban. Megcsókoltuk egymást, kezeim pedig már markolták is a fenekét. Mit ne mondjak nagyon jó fogása volt, de azonnal le akartam teperni, a fenekében még lesz épp elég gyönyöröm. Kezeim feljebb csúsztak, kikapcsoltam a melltartóját, majd kibújt belőle, én pedig már el is kezdtem markolni és számmal izgatni. Hallottam, hogy mélyebben veszi a levegőt. Csókoltam a nyakát majd újra egymás száját derítettük fel. Ideje volt már a tangától is megszabadulni, így hát lassan elkezdtem levenni amiben segített, teljesen meztelen volt és felfeküdt az ágyra. Látszott rajta, hogy várja már, hogy kinyaljam a punciját. Ekkor jobban meg is tudtam nézni a testét. Számomra egy női láb nagyon izgató, és Reni lába tökéletesen illett a korábban említett remek fenekéhez.

Levettem a pólóm majd odatérdeltem elé. Lábait megfogtam és felemeltem, s elkezdtem nyalni a talpát és a lábujjait, aztán elindultam felfelé a lábai belső oldalán. Puszilgattam, csókolgattam és már ennek volt is eredménye, mert hallani lehetett ahogy szaporábban vette a levegőt. Majd elértem a puncijához, amit hevesen kezdtem falni. Puncija hamar engedte nedvét ami persze én mind lenyaltam. Ez olyan 3-4 percig ment így. Csináltam volna egész nap ha kell, de a farkam már majd átbökte a farmert, így hát ki kellett szabadítani. Abbahagytam a nyalást feltérdeltem az ágyon, és elkezdtem levetni a nadrágom. Reninek sem kellett monCsabi mit akarok már térdelt ő is az ágyon, és várt. Felálltam, hogy teljesen kiléphessek a farmerből Reni pedig rámarkolt a farkamra. Elkezdte verni, felnézett rám, megnyalta a szája szélét, majd rábukott a faszomra, én pedig a kezemmel ösztönöztem, bár nem nagyon kellett . Csabi tökéletesen látta a fotelból, és tekintete érdeklődőbb lett mint eddig. Reni nagyon értette a dolgát, de küzdelem volt az egész, mert még nem akartam elmenni. Talán csak 2 perce csinálta áldásos tevékenységét, mikor elkezdett besegíteni mind a két kezével, az egyikkel a golyóim masszírozta a másikkal, pedig a szopáshoz igazította keze mozgásának ütemét. Nem is tudtam tartani magam, elélveztem. Mohón nyelte a szájába ömlő anyagot ami nem volt kis adag, de egy cseppet sem engedett ki a szájából. Kivette a szájából a farkam majd megszólalt:

-Ebből kérek még. De nem akartam, hogy azzal küszködj, hogy fogod magad vissza nevette el magát a végén.

Majd elkezdett játszadozni a farkammal. Lentről felfele nyalogatta, aztán újra a golyóimat masszírozta immáron a nyelvével. Aztán újra rábukott a farkamra, és megpróbálta eltüntetni az egészet. Sikeresen haladt de az utolsó centikben segítenem kellett neki, magyarán felhúztam a száját a farkamra, és sikerült. Csodálatos érzés volt látni ahogy az egész farkam annak a csajnak a szájában van akit ennyire kívántam, de többet nem ismétlem magam ezzel a megjegyzéssel.

Nem akartam egész nap szopatni (bár nem volt ellenére) így szépen levezettem a farkamról, aztán elhelyezkedtem az ágyon, ő pedig lassan beleült a farkamba. Szűk volt és tökéletes érzést nyújtott. Láttam az arcán egy pici rezzenést mikor tövig beleült, de még nem mutatta igazán mennyire élvezi. Megmarkoltam a fenekét és elkezdtem neki segíteni a liftezésben, de hamar rájöttem, hogy az előttem lévő melleit sem szabad szabadon hagyni, így inkább azokkal kezdtem foglalkozni. Reni az én ösztönzésem nélkül is élvezettel lovagolt a faszomon. Ez tartott pár percig, aztán oldalasan kerültem mögé testünk összesimult, hátrafordult és csókolóztunk miközben egyre keményebben adtam a tempót. 1-1 halk nyögést már hallani lehetett, de még mindig visszafogta magát. Vagy lehet, hogy csak én voltam kevés. Viszont hamarosan rájöttem, hogy az előbbi volt az igaz, ugyanis az újabb pózcsere után már megjött a hangja. Kutya pózban dugtam tovább és most mindent beleadtam, ennél keményebb már nem lehettem volna, egyre hangosabban nyögött, de közel jártam már a csúcshoz én is. Megint küzdöttem, hogy el ne élvezzek, szeretném őt is a csúcsra juttatni. Ez így ment pár percig, majd szinte egyszerre élveztünk el. Puncija szinte minden cseppet kifacsart belőlem. Kivettem felálltam, és akárcsak az elején ismét a szájába vett. Tisztára szopta a farkamat. Utána csak annyit mondott, hogy köszöni a kellemes élményt, majd kiment a szobából.

Csabi miközben öltöztem annyit mondott nekem, hogy érdekes volt mindezt így látni, furcsa érzések kavarogtak benne, de nem bánta meg a dolgot. Miközben kikísért hallottam, hogy Reni zuhanyozni ment mert folyt a zuhany. Kicsit bántott de legalábbis furcsálltam, hogy el sem köszönt, de hát ez van. Hazamentem és lezuhanyoztam én is.

Azt hittem ennyi lesz minden, de az élet, hozott még egy-két kellemes meglepetést.


Szextörténet ajánló:


Nikoletta fasztalicska a panzióban


Ahogy előzőleg megbeszéltük, Nikolettával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett....

Igaz történet


Ez egy megtörtént sztori.Bár kicsit érdekesen indult,de szép vége lett...

Egyik nap a barátnőmmel elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére,majd néhány haverom felhívott,hogy menjek velük bulizni egy másik helyre.Miután a barátnőm hazament én átmentem a másik helyre és ott találkoztam Vele.Már korábban pontosan 5 nappal korábban egyik ismerősöm bemutatott neki így elkezdtünk beszélgetni.....

Vivi és a méretes műfasz


Egy meleg nyári este elindultam nagynénémhez. Útközben épp azon gondolkoztam, hogy lehet az, hogy már régóta nincs senkije. Mondjuk sok beszélgetésből azt szűrtem, le, hogy nem igazán jön be senkinek sem. Vivien, mert így hívták a nagynénémet, inkább a klasszikus nőideált testesítette meg(szó szerint.) Alacsony, telt, de formás alakja volt, hatalmas cicikkel, popsival, és hát plusz kilókkal melyek....

Nyilvános szex egy feleséggel


A biliárdgolyók koccanása hirtelen abbamaradt abban a minutumban, mikor Klára belépett az ajtón. A biliárdterembe szigorúan csak férfiak mehettek be, ez esetben azonban nemcsak egy nő látványa lepte meg a tagokat. Ugyanilyen hatást gyakorolt rájuk az öltözék, amit a nő viselt aznap este. Fekete rakott szoknyája szinte alig takarta mintás harisnyáinak legtetejét, iskoláslány-stílusú blúzát viszont ....

A szaxi szóló


Még mindig remélem, hogy felhív és azt mondja tévedtem és csak én kellek.

Akarom, hogy forrón magáévá tegyen, és megadja amit mindig is akartam...vele.

Tudom, hogy akarja és mégsem teszi. Mindig elképzelem, hogy már majdnem felhív ... de aztán...

Így csak a képzeletem marad. Elképzelem, ahogy magához húz és mélyen a szemembe néz, aztán hosszan és lassan....

Ázsiai szexmasszázs


Egyik reggel egy fantasztikusan erotikus levelet kaptam egy barátnőmtől. Annyira felizgatott, hogy nem tudtam dolgozni. A helyi újságban végignéztem a felnőtteknek szóló rovatot és egy kínai massage szalonon megakadt a szemem. Azonnal felhívtam őket. Egy hölgy jó kínai akcentussal közölte, hogy barmikor mehetek, kérjem Rose-t.

Nincs messze ez a szalon. Nincs cégtáblájuk, csak házszá....Szextörténet címkék

mocskos beszèd | jó testvéri viszony | cigánnyal | feleségem és a | hölgyismerősöm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.