Felizgultam anyámra


Apámat soha nem ismertem,titkolták a kilétét előttem.Nagyszüleim mindent megtettek annak érdekében hogy lányuk nyugodt körülmények között neveljen fel.Eladták szeretett házukat,és a fővárostól nem messze, Dunaujvárosban vettek egy kétszobás panellakást.Ide születtem én.Zárkózottan éltek ,próbáltak senkivel nem kötni ismeretséget hogy elkerüljék a felesleges kérdéseket.

A sok zürzavar után anyának sikerült elvégezni a tanulmányait.Mire járni tudtam már főállásban dolgozott egy iskolában történelem tanárként.

Ha jellemeznem kellene hogy milyen is volt...-a fene tudja.Ő nem ezen a bolygón élt.Bármi probléma vagy baj adódott,akkor amikor mindenki kétségbe esett ő maga volt a nyugalom.Teszem fel azt ha földrengés rázta volna meg a világot ő egyszerüen főzött volna egy kévét,és miután megitta csak annyit kérdezett volna ..-Nem sérült meg senki??

Fiatal kora ellenére nem járt társaságba,nem kereste a kapcsolatokat,elvolt a maga kis világában.Komolyzenét hallgatott és éjjel nappal a könyveket bujta mániákus szinten.Állitólag Chopin zenéjére durmoltam a kisáyamban,és Bach zenéjére kacarásztam.

A nevemen senki nem szólitott ,nagyszüleimnek kincsem,anyának pedig a szerelme voltam.nem is csodálkoztak rajta amikor az első szavam anyához az volt hogy telelmem.

Jókat szórakoztak rajtam,imádattal szerettek.Annyira elvoltunk a kis meghitt világunkban, hogy fel sem tünt senkinek hogy amikor már iskolába jártam otthon a ház falai között természetesnek vettük a kincsem és szerelmem megszólitásokat.

Sajnos a nagyszüleim hamar elmentek,anyával kettesben maradtunk .

Kaptam egy külön szobát,ahol éltem a saját kis dolgaimnak.Mániámmá vált az elekrtonika.Mire kamasz lettem már a kisujjamban volt a szakma.Naná hogy müszerész lettem.Huszonévesen a nagyapáméktól örökölt pénz egy részéből anya kibérelt nekem egy helységet ahol megnyitottam a saját vállakozásomat.Elég közel volt ahol laktunk, igy a kissebb javitanivalókat haza hordtam.Természetesen hatalmas káosz volt a szobámban ,jóformán az ágyamhoz épp hogy oda fértem.Anya csak legyintett egyet és egy...---te tudod mit csinálsz- mondattal letudta a dolgot

Soha nem avatkoztunk egymás dolgaiba. nem kértük egymást számon ki hová megy és mikor jön.Az igazat megvalva ez csak rám vonatkozott mert anya soha sehová nem ment.Furcsának találtam hogy nem keresi a barátnőket, nem keresi a férfiak társaságát.Gyönyörü volt a negyvenes évei elején.175 magas, vékonyka testalkat,gyönyörü kislányos arc , zöld szem ,aminek szépségét kiemelte vékony keretes szemüvege.

Egy reggeli kávézás alkalmával, csak ugy egyszerüen meg kérdeztem tőle

-szerelmem,Miért nem kapcsolódsz ki egy kicsit?Nem jársz sehová, nem unalmas igy??

-Minek menjek bárhová is?Bárkivel beszélgetni akarok, nyakamba zuditja a problémáit.Miből,hogyan, mi lesz ezután stb..stb..ha valakivel beszélgetni szeretnék egy zenéről ,egy szinházi darabról ugy néz rám mint aki embert még nem látott.Azért hogy össze sugjanak a hátam mögött felesleges elmennem bárhová is

Végeredményben valahol igaza volt. Mint mondottam az elején ő egy más világban élt.A férfiakról nem kérdeztem, ugy gondoltam ez az ő magán ügye ,pedig mióta az eszemet tudom nem volt kapcsolata senkivel eltitkolt apám óta.

Valahogy rám ragadt évek alatt az ő mentalitása .Ha volt is kapcsolatom nem sok ideig tartottak.Vissza gondolva mindeden kapcsolatomban olyan nőt kerestem mint anya.Mindenkit hozzá hasonlitottam.nekem ő volt a mérce.

Rengeteg éjszakát ábrándoztam nőkről,dolgoztak bennem a kinem élt energiák.Persze jobb nem lévén ment a maszturbálás, volt olyan hogy egy este többször is.

A kivülállók talán megbotránkoztak volna az életvitelünkön. Nem volt szégyenkezés, nem volt fura a szeretetből hirtelen elkövetett ölelés az arcra puszi.Nem bujtunk egymás elől átöltözéskor, nem kellet rejtenem ha reggel álló cerkával mentem ki a konyhába.Anya természetes emberi dolognak vette a dolgokat.

Törekedtünk rá hogy ne járjon hozzánk senki.Félre értés elkerülendő gyönyörüen be volt rendezve a lakás ahol éltünk,de ugy gondoltuk ez a mi kis világunk ahová senkit nem engedünk be.

Egy szombati nap reggel, a konyhai zajokra éberedtem.A zajokat cifrázta a cd-lejátszóból szóló szimfónikus zenekar.

-Jó reggel szerelmem.-pusziltam meg anya arcát.-Mi ez a nagy hajtás?,Várunk valakit??

-Nem, dehogy. mosolygott rám.-Tudod az egyik kolléganő nyugdijba megy, szervezett egy kis bucsu bulit, és szeretné ha elmennék.Nem mondhattam nemet.Nem tudom mikor érek haza majd, de ugy döntöttem megfőzök vasárnapra is, hogy ne kelljen azon az egy pihenő napon is ezzel bibelődnöm.

Csodálkozásomat alig birtam elrejteni.Valahol örültem hogy végre emberek közé megy.Ráfér egy kis kikapcsolódás

A nap hátralevő része a készülődésből állt.Ruha fel, ruha le.Ruha fel,ruha le

-Kincsem gyere már segits.-szólt anya. fogalmam sincs mit vegyek fel

- Neked minden jól áll hidd már el .Még egy zsákruhában is gyönyörü vagy hidd el.-próbáltam megnyugtatni.Teljesen feszült volt az uj dologtól hogy őt buliba hivták

Tétlenül toporgott a tükör előtt.Nem tudtam mit kitalálni, hátulról megöleltem a derekát és finoman megpusziltam a nyakát.

-Te leszel a legszebb szerelmem. csak ne idegeskedj.-sugtam a fülébe

-Köszönöm ez jól esett-válaszolta.majd hátra nyult és megsimogatta a tarkómat.

Hirtelen ez a mozdulat furcsán hatott rám.Mintha végig szaladt volna bennem valami.

Anya elmélázva ringatózni kezdett.A szemét is behunyta .

-De megnőttél kincsem.Olyan jó hogy vagy nekem.

-Na elég legyen a siránkozásból készülődj mert el fogsz késni.-szakadtam ki anya tarkó simogatásából.Furcsamód anya közelsége és illata valami bizsergető érzést váltott ki belőlem.Szerencsére ő ebből nem vett észre semmit

-Na jó.Döntsd el te mit vegyek fel! -,és már bujt is ki a szerinte öreges ruhából.Most először tünt fel milyen gyönyörü anya.Fehér melltartó és fehér tanga takarta csak gyönyörü testét.

Nem borotválta magát, barna szörzete izgatóan látszódott a comjai tövében.

Akarva akaratlanul is néha oda pislantottam.Természetesen ő ebből nem vett észre semmit.Lassan, szinte mint akinek teljesen máshol járnak a gondolatai ugy vette magára az általam kiválasztott testhez simuló ruhát.

-Ez tökéletes lesz.-dicsértem meg.Te leszel a legszebb nő a buliban.-bókoltam neki,amiért egy hatalmas puszi csattant az arcomon.

-Bármi van telefonon tartsuk a kapcsolatot kincsem.-mondta, és egy pihekönnyü szájra puszi után elindult a lift felé

Tétlenül bolyongtam a lakásban.Egyszerüen nem találtam a helyem.Akaratlanul is de anya testének látványa felzaklatott.Ujra láttam magam előtt a meztelen derekát,szinte éreztem a bőre finomságát,és azok a szőrszálak..-lekell hütenem magam.-gondoltam

Mélázva feküdtem a kádban,merev álló cerkával.Már már verni kezdtem volna álló tagomat de a lelkiismeretem megálljt parancsolt.Nem mastzturbálhatok anyám testére gondolva!Győzött a józan ész. Majdnem kihül a fürdővizem,épp felakartam állni amikor szemem a szennyes tartóra esett.Anya levetett otthoni ruhája hanyagul egy kupacban.

Megtörölköztem.és épp össze akartam hajtogatni a cuccait ,amikor a szabadidő alsójából kiesett a teljesen össze csavarodott citromsárga bugyija.

Mintha az ágyékomba hasitott volna valami, össze rándultam.

Hirtelen kőkeménnyé merevedett himtagom.Valami perverz ösztönnek engedve lassan, minden pillanatát élvezve a dolognak kezdtem el kibogozni az apró kis bugyit

A tökér felé felszerelt lámpa fényéhez emeltem.Finoman érintettem, mintha törékeny lenne.Nem tudom megmagyarázni miért.Simogattam a vékony pántokat amik anya testéhez értek.Ujjaim közé véve morzsolgatni kezdtem ,majd kifeszitve lassan az orromhoz érintettem.Mélyen beszivtam az illatát,majd hozzá érintettem a nyelvemet. Bizsergető érzés volt.

A tükörben néztem mit müvelek,és elszégyeltem magam.-Nem,nem tehetek ilyet.!!Ezt azonnal abba kell hagynom.

Miután végeztem a hajtogatással egy szál boxer alsóban terültem el az ágyamon.

Kavarogtak a gondolataim,teljesen meg voltam zavarodva.Szerencsére hamar elaludtam.

A telefonom hangja ébresztett. Anya hivott

-Igen-szóltam bele kábán.

Egy ismeretlen női hang válaszolt nem épp érthetően.

-le kellene jönni a ház elé volna egy kis probléma

Ennyit mondott csak aztán letette.Rá néztem a kijelzőre,két óra mult

Te jó ég, mi történhetett??

Egy rövid nadrágot magamra kapva rohantam mint az örült.

A lépcsőház előtt egy taxi állt, járó motorral.Amint kiléptem az ajtón nyilt a kocsi ajtaja.Egy középkoru hölgy szállt ki nem éppen kecsesen és kezdte a mondókáját, majdhogy héber nyelven

-Egy kicsikét jól sikerült a buli, haza hoztam a nejét.Benézve a kocsiba anyát pillantottam meg ,aki teljesen berugott.Ott kuporgott szegénykém .

-Ő az anyám ! Nem a férje vagyok!-förmedtem a nőre majd kivettem anya telefonját a kezéből

-Ejha! válaszolt a nő.-engem nem akar felvinni?-kérdezte majd halk kuncogásba kezdett.

szerencsére a sofőr a segitségemre sietett.

-Asszonyom ketyeg az óra, döntse el már mit szeretne.

Anyát az ölembe vettem és elindultam vele .Az ajtóból visssza nézve épp akkor indult el a taxi.Körbe néztem,majd fel az emelet ablakaira,szerencsére senki nem látta a történteket.Hála égnek a lépcsőházban sem volt senki.A liftben próbáltam anyát megállitani de nem ment. teljesen mattra itta magát.ő aki életében nem ivott egy kortyot sem most teljesen részeg

A házba érve azonnal az ágyára fektettem.Valamit dünnyögött de nem értettem.Nem tudom mit és mennyit ivott,de ahogy letettem ugy maradt. Talán ezt nevezik merev részegségnek.Nem akartam hogy igy mint a hajléktalanok ruhástól feküdjön,óvatosan vetkőztetni kezdtem.Cipő,harisnya,végül a ruhája.Óvatos voltam,hisz mégis csak az én szeretett anyámat vetköztettem.Nem akartam még véletlenül sem egy óvatlan mozdulattak fájdalmat okozni neki.

Ott feküdt teljesen védettelnül az én szerelmem.Annyira féltettem.Miután betakartam, egy odaadó puszit nyomtam a homlokára.

-Jó éjt -suttogtam és a levett ruháját vissza tettem a szekrényébe.Épp a cipőjéért nyultam amikor anya mocorogni kezdett.Tehetetlenül álltam felette.Hirtelen nem tudtam mit tegyek. Először voltam ilyen helyzetben.Talán hánynia kell. Rohantam a fürdőszobába egy vödörért.Mire vissza értem kiderült mi volt a mocorgás oka.Anya egy hatalmas pisitócsában feküdt.

Gyorsan cselekedtem.A fürdőkádba vizet eresztettem,majd vissza mentem anyához.Vetkőztetni kezdtem. melltartó, bugyi .majd az ágytakaró.Minden ment a kádba ázni.Anyát az ágy szélére huztam.majd egy langyos vizes törölközővel törölgetni kezdtem.Ha valaki törölgetet már egy magatehetetlen testet tudja hogy nem egyszerü dolog.Nedves törlés után szárazra törlés.

Semmi hátsó gondolat nem volt bennem mikor anyát törölgettem.Négis mikor a legintimebb testrészéhez értem megremegett a kezem.Soha nem láttam még igy.Nem lehet leirni az akkor átélt izgalmat.remegtem az izgalomtól ahogy a kitárt combok között megpillantottam anya ölét.Belezsibbadt a kezem még a törölközőn keresztül is ahogy hozzá értem.Levegőt is alig kaptam,tagom szinte fájt annyira feszült.Erőt vettem magamon.és ölbe vettem.Óvatosan kivittem az én szobámba.Egyensulyoznom kellett nehogy felbukjak valamilyen szerelésre váró dologbanamit a szobámban halmoztam fel.Anya nagyjából velem egymagas lehetett kb50-55 kiló.Nem nagy suly tudom,de ha az az 50 egynéhány kiló egy ember,és elhagyja magát...azt bizony kemény dió cipelni.Befektettem az ágyam belső felére,betakartam majd vissza mentem a szobájába.Próbáltam valamit kezdeni a lepisilt ággyal de nem sokra mentem vele,csupán csak azt értem el hogy már még bokámon is folyt a viz.A harcot feleadva a pisis ággyal egyszerüen kitártam az ablakot és bezártam a a szoba ajtót.Mire végeztem négy óra felé járt az idő.Kint már virradt.Az alkoholszag betöltötte a szobámat.Nem szoktam cigatettázni a lakásban, de most rágyujtottam.Levettem a ruháimat,és csak ugy meztelen lefeküdtem anya mellé az ágyra.Pár perc után kezdtem érezni a fáradtságot.Az ágyon egytakaró volt csak .Sem kedvem ,sem erőm nem volt hogy keressek még egyet.Muszáj voltam osztozni anyával.Kényelmesen befészkeltem magam anya mellé, karomat a feje alá dugtam, megöleltem , és a vállait simogatva álomba szenderültem

-Hééé..halló-bökdöste anya a vállamat.-Mi történt?,Miért fekszem az ágyadban,?,Te miért vagy meztelen?,.Te jó ég!! Én miért vagyok meztelen??

Pislogva nézetem anya felé aki nem törődve azzal hogy a mellei fedetlenül látszanak, ült mellettem és kérdőn nézett rám.

-Kemény éjszakád volt szerelmem.! simogattam meg a vállát

-Bővebben??

-Bővebben matt részegre ittad magad.

-Eddig oké,de miért fekszem a te ágyadban?

-Mert a tiédet teljesen össze pisilted!

Anya reakcióján és válaszán nem lepődtem meg

-Nahát,még ilyet!Akkor most én pisisen fekszem az ágyadban?

Imádtam a stilusát.A lazasága felülmulhatatlan volt.

-Nem vagy pisis mert letörölgettelek.Egyszer nedves törölközövel,utána pedig szárazra töröltelek.

-Köszönöm kincsem.Most szégyenlem magam előtted.Meg tennél valamit nekem?,

-Persze.mit szeretnél?

-Huzd be az ablakot és a sötétitöt mert meeeeghalooook.!

Még be sem fejezte a mondatot már vissza is esett az ágyra.Arcára huzta a kispárnát és folytott,sirós hangon folytatta.

-Nem akarok fényt látni,szét robban a fejem a torkom száraz mint a sivatag..istenem segits rajtam!!Ma nem akarok, nem birok felkelniii!!

Nevetnem kellett rajta.Egy darabig birta tartani magát de legyürte a másnaposság.Kikecmeregtem az ágyból, és a hütőből egy pohár rostos barack levet vittem neki.

Lassan kortyolva itta meg,majd egy hatalmasat sóhajtott.----életet mentett!!

-Te miért vagy meztelen.?, -kérdezte hunyorogva.

-Mert én igy alszom, ez az én szobám, ez az én ágyam,és nem utolsó sorban a nyomaid eltüntetése közben vizes lett a gatyám.

félkönyéken támszkodva fejlehatva csak ennyit birt válaszolni

-ja aha. most már értem.-és az ágyba furta a fejét.A szobát teljesen besötétitettem csak egy kis sólámpát kapcsoltam be ,ami épp hogy adott egy kis fényt.

-Na gyere te buli hercegnő-nevettem és mellé feküdtem. Pihenj ,majd én vigyázok rád!

Szorosan mellé feküdtem,átöletem.Jól esett neki a törődés.Egyik kezével átölelte a derekamat, és kaptam egy puszit a mellkasomra.Félálomban még ennyit mondott alig hallhatóan.-Köszönöm kincsem.

Néztem ahogy alszik.Furcsa érzések kavarogtak bennem.Kellemes borzongás futott át rajtam ahogy álmában karcsu combját átvetette az enyémen még szorosabban hozzám simulva.Lágy vénuszdomja a derekamhoz nyomódott. Érzetem puha szörzetét.

Kinok között,de sikerült ujra elaludnom.

Apró mozdulatokra ébredtem.A félhomályhoz nehezen szokott hozzá a szemem.Nem mozdultam csak bámultam a mennyezetet.Csipőm felől megint éreztem az apró mozdulatokat.Feszülten figyeltem,szinte levegőt is alig vettem.És ujra.Anya vénusz dombja néha erősebben hozzám simul, és ritmikusan alig érezhetően le fel mozdul.Eszméletlen érzéseket váltott ki bennem.Farkam mint ha vezényszóra tenné azonnal felállt.Teljes hosszában elfeküdt a hasamon vége a köldökömet érte.

És ujra.Megint éreztem a le fel mozgást, mintha egy kicsit erősebben hozzám simult volna anya .Légzése mintha egy kicsit erősödne.A kezem önálló életre kelt , elindult anya csipőjén.Először csak az egyik ujamkezdte el a lágy simogatást,majd az egész tenyerem követelte magának,finoman simogatni kezdte a gyönyörü asszonyi csipőt.Hirtelen abba maradt derekamnál a mozgás.Észre sem vettem de a légzésem hangosabb lett.Szivem a torkomban dobogott.Egy másodpercre sem álltam le a simogatással.Anya csipő mozgása ujra beindult.Le-fel,le-fel.Egyre erősebben nyomódott hozzám .Már a combokon is érezhető volt a mozgás.Egyre bátrabban simogattam anya csipőjét,már néha a fenekét is lágyan érintettem.Nem volt elutasitás ,mi több szándékosan vagy véletlen, combját annyira felcsusztatta rajtam,hogy a heréimet érte bársonyos bőre.Az uj érzés amit ezzel okozott, szinte megőrjitett.Nem volt ami meg állitson,gátlások nélkül birtokba vettem az egész fenekét.Derekamon éreztem anya pináját ami mint egy masszirozo gép nyomódott hozzám ritmikusan mozogva ,néha már szinte keverő mozdulatokkal.Hirtelen anya mellkasom és karom közé furva a fejét lihegni kezdett.-hhhhhhhhhhhh,-hhhhhhhh.

Kicsiket rángatózva, a takarót markolva élvezett el. Élvezése pillanatában marokba fogtam a farpofáját és szoritottam pináját a derekamhoz.Éreztem a nedveit magamon.velem is forogni kezdett minden .Már majdnem elélveztem, de sikerült visssza fogni magam. Pár csepp előbukkant farkam hegyén,ami aprókat mozdulva rángatózva buggyantki belőlem.

Nem mozdultunk .Alvást szinleltünk.Ez csak a testek játka volt csupán, mi aludtunk.Anya is biztos igy gondolkodott mert mint aki most ébredt, ásitva kérdezte.

-Mennyi az idő kincsem?

Órámra nézve nem hittem el amit láttam.

-Mindjárt aludni kell-válaszoltam

-Hogy hogy?-kérdezte anya

- Végig aludtuk a napot.Nyolc óra mult.

-Akkor nincs más hátra mint aludni tovább,de!! előtte egy hatalmas pisilés!

-Segitsek kikószálódni?, nem szédülsz már?-kérdeztem

-Menni fog egyedül is kincsem ne aggódj.-mosolygot anya

Furcsa mozdulattal átvetette az egyik lábát rajtam,de nem volt elég nagy a lendülete ,igy tökéletes lovagló pózban pontosan a még mindig teljesen álló hasamon fekvő himtagomra huppant vissza.Tisztán éreztem a nedveiben tocsogó szőrös pináját,mégha csak egy pillanatra is.

-jaj..bocsika-sikkantott

Anya felugrani készült az ölemből,én felülni szerettem volna zavaromban.A hirtelen kapálózásoktól ujra elvesztette az egyensulyát .Vissza huppant az ölembe. Anya nedves volt az előbbi élvezéstől, nekem pedig makkom hegye sikamlós volt a kispriccelt kevéske ondótól.Akadály nélkül csuszott be félig anyába az álló himtagom.Szerencsére meg tudta magát tartani ,igy elkerültük a teljes behatolást.

OhhhhhAhhh-teste megfeszült ,fejét hátra hajtva nyögött egy nagyot ,majd hirtelen leugrott rólam.

Az ágyam mellett levő kis szekrénybe kapaszkodott egyik kezével,másikkal a pinájázoz kapott és lihegve kettőt hármat rángatózva élvezett el.

Én sem birtam elkerülni a teljes kielégülést.Megérezve anya pinájának belső forróságát,a finom rugalmas hüvelyét , hatalmas adagokban spriccelni kezdtem .Több vastag sugárban löveltem, himtagomat marokra fogva a mellkasomra.

Miután kilihegtem magam, anya szólalt meg, szinte sirva

-Neharagudj kincsem,véletlen volt!Nem akartam hogy ez történjen!

-Te ne haragudj anya hogy a saját fiad előtted élvezett el és pont a te tested miatt!.Ez olyan kinos.

Nincs semmi baj kincsem.Nem haragszom rád.Nem tehetsz róla

Miután anya elment pisilni egy zsebkendővel töröltem le magamat.

Nem volt kedvem még zuhanyozni sem annyira kétségbe voltam esve

Mi lessz ez után?, Haragudni fog rám anya? Vége az eddigi megszokott életünknek?

Wc őblités hangja hallatszott.Miután anya végzett a szobája felé indult.Kisvártatva az ágyam előtt állt ujra.

Halakan szinte suttogva kezdte el mondani.

-Fáradt vagyok,kicsit még másnapos,nincs kedvem fürdeni sem,az előbb egy méretes faszra ültem,az ágyam tocsog a viztől.aludhatok az ágyadban kincsem?

Egy ilyen monológ után csoda ha az ember jobb kedvre derül?,

Persze szerelmem.-mondtam .Életem és az ágyam fele a tiéd ,rendelkezz vele.

-de nem akarsz felöltözni?, Csak igy meztelenül akarsz az oroszlán barlangjába besétálni?

-A bőrömet alig birom most elviselni nem hogy még öltözködjek-válaszolta és már ugrott is az ágyba

Gyere kincsem bujj hozzám, beszéljük meg az imént történteket.

A sólámpa diszkrét fényénél bujtam anya mellé.

Zavarban voltam .Nem a meztelenség miatt ,hanem anya közelsége miatt.annyira finom volt érezni őt.Ugy helyezkedtem hogy ne legyen látható és érezhető hogy ujra merevedésem lett.

Anya beszélni kezdett .rengeteg dolgot elmondott az életéről,apámról, akit még képeken sem láttam,elárulta féltett titkát hogy szülés után elköttette magát nehogy mégegyszer teherbe essen.Igy minden világossá vált,miért is nem keresett uj kapcsolatot.

-A vágyak?, azok csak voltak-kérdeztem tőle

-Persze hogy voltak,mi több vannak is de próbálom enyomni magamban őket.

-Nem is kivántad hogy valakihez hozzá simulj ,simogasson,dédelgessen?.

Nem kaptam válszt mert anya másodpercek alatt elaludt.

Sokáig tünődtem magamban.Vajon megtudom e állni hogy továbbra is ne ugy nézzek anyámra mint egy kivánatos nőre?

Itt alszik mellettem meztelen,szorosan hozzám simulva.Kicsit megemlve a takarót érzem a pinája illatát.Megőrülök!Vágyom hogy mégegyszer érezzem anyámat.Kb másfél órát szenvedtem amikor már már elaludtam,de anya mozgolódására felriadtam.Hátat foditott nekem de fenekét szorosan hozzám nyomta.Nem tudom szándékos volt e, de valahogy nem is érdekelt.Átöleltem.egyik kezemmel a hasát fogtam.másik kezem a feje alá tettem ugy bujtam hozzá.Frkam hegye érintette anya kissé kinyilt pinaszirmait.Nem mertem mozdulni . Csendben szenvedve a kéjes kintól élveztem a helyzetet.Farkam lüktetett a kielégületlenségtől.Nagy nehezen elaludtam.Nem tudom mennyi idő telt el ,anya mocorogni kezdett.Légzése nehézkessé vált,majd egyszerü halk lihegésre váltott.Nem mozdult csak halkan élvezett.Segitettem neki menekülni a kényes helyzetből.Egyszerüen eltávolodtam tőle egy kicsit és hanyat fekve alvást szinleltem.Himtagom ujra a köldökömnél kötött ki.Mereven feszült majd eldurrant anya közelsége miatt.

-Pisilnem kell suttogta anya .

Mint aki akkor ébredt válaszoltam neki.

-Óvatosan, nehogy baleset érjen megint.

-Hülye-kuncogott halkan.

Ugyan az a módszer mint előtte csak most óvatosabb volt .Lassn mozgott.Lábát átdobta rajtam.és nem fel emelkedve csuszott végig az ölemen.Megérezve hogy áll a farkam mintha lassitott volna rajtam,és mintha egy kis ahhh-sóhaj hagyta volna el az ajkait.

Miután bement a wc-be nem tudom miért de meg kellett simogatni meredező farkamat.nem mintha ez könnyitett volna valamennyit a kinomon.

Wc öblités ,anya végzett.lassu léptekkel közelitett az ágyhoz.

-Vigyázz megyek-suttogta


Szextörténet ajánló:


A családi kirándulás


A feleségem, a fiam, a lányom és én, nagyon fáradtak voltunk. Egész délután hegyet másztunk, aztán felállítottuk a sátrunkat éjszakára. A fiammal együtt nagyon szép sátrat húztunk fel, megfelelően felszereltük, amíg a feleségem és a lányom elkészítették a vacsorát. Fagyasztott és félkész étel volt, de tudtuk, hogy nagyon fog ízleni a kemény, 25 km hosszú séta után. Ízlett.
Éppen befejeztük ....

A gyönyör órái


Niki a fiatalember farkát bámulta. A srácnak szőrös volt a melle, szőrös volt a hasa, és mindenütt kidudorodtak az izmai. Nagy, súlyos, lecsüngő golyói voltak. A srác rávigyorgott, és meglengette a farkát. A lány egy végtelennek tűnő pillanatig a faszt bámulta, és hirtelen megijedt. Az a srác meg akarja dugni! Újra keményre akarja szopatni a farkát, hogy aztán megbaszhassa vele!
- Haza aka....

Egy valódi domina és egy valódi csicska


Én egy 26 esztendős sissy boy vagyok ekkor még, akinek az egyik álma az volt, hogy legalább egyszer kipróbálja magát a BDSM világába. Igen, mindig is kíváncsi voltam milyen lehet igazán szolgálni, megalázkodni egy domináns nő lábai előtt. Ezért is keresgéltem az interneten ilyen nők után. Találtam is egy dominát aki az akkori adatlapja szerint egy 30 éves, 178 cm magas, 64 kg-s gyönyörű hosszú ba....

A nagyitól kapott műfasz


Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt,....

A szobalány


Még három napom van hátra, az általam annyira nem kedvelt négy csillagos szállodában a festői Wolfgangsee mellett. Eddig csak bementem dolgozni de annyira leszívta az agyam a hely és a robotmunka, hogy észre sem vettem a talán egyetlen olyan nőt aki figyelemre érdemes.

Persze ott vannak a gyakornok lányok, Lisa és Sandra akik mindig mosolyognak de látszik rajtuk, hogy ez csak a szak....

A falusi lány


Hajnalban kelt, 5.20-kor hideg, párás buszon ült, 5.40-kor megérkezett, és mindig futva tette meg a buszmegálló és az üzem közötti, majdnem 100 méter távolságot. Hat előtt 10 perccel makulátlan, fehér munkaruhában állt az aznapra kijelölt posztján.
A munka nem volt nehéz, szinte észre sem vette, hogy eltelt az idő, s már mehetett is az öltözőbe. Nem értette, mások miért panaszkodnak. Néhány....
Szextörténet címkék

zenés | leszbikusok | mellékhelyiség | lemér | összevarr |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.