Perverz sztori


Csönd, csak a vér dobol a fülemben, majd hallom, ahogy a víz zuhog a fürdőszobában. Nem térek magamhoz. Néhány perce még dolgozom, próbálom rendbetenni a restanciámat, most meg a vágytól majd szétpattanva, tehetetlenné kötözve térdelek egy lányszobában, kényére-kedvére kiszolgáltatva a barátom lányának. A legmegdöbbentőbb azonban a helyzetemhez méltatlanul ágaskodó farkam, mintha élvezné ezt a helyzetet.
Szám bekötve, a bugyi íze sem kifejezetten a nyugalmamat szolgálja, így még próbálkozni sem tudok a kimagyarázkodással, a könyörgéssel. Ráadásul moziba megy, mit akar addig csinálni velem? Kétlem, hogy el akar engedni. Térdem kezd fájni, a szám kiszáradva, nyelni sem igazán tudok, ha így hagy, megőrülök, mire hazaér. A víz hangjától lassan a hólyagom is feszülni kezd. Mi lesz itt?
Abbamarad a víz csobogása, majd rövidesen hallom Kriszta lépteit. Ruhasuhogás, fiókok hangja.
- Leveszem a kendőt a szádról, de ha megszólalsz, lábujjhegyen töltöd a következő pár órát. Értve! – Bőszen bólogatok, sok lehetőségem úgy sincs. Hűvös ujjak bontják a csomót a tarkómon, óvatosan tolom ki nyelvemmel a ronggyá rágott bugyit.
- Gondolom, megszomjaztál. – Limonádé, kesernyés a citromtól, jól esik. Van vagy három deci, de elfér. Furcsa, megkötöz, megkínoz, de gondoskodik rólam. Valami puha ér a nyakamhoz, megrándulok, de semmi fájdalmas. Egy széles nyakörvet csatol rám, el nem tudom képzelni, honnan szerezte. Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki erről a szende szőke egyetemista lányról. Az ujjak a szememet takaró kendőt kezdik bontogatni, hunyorgok a rég látott világosságtól. Kriszta már menethez öltözve, miniszoknya, spagettipántos top, fiatalos melle minden férfiszemet vonzóan domborodik benne. Lehajol, a farkamat fogva tartó kötelet bontja, majd, mint egy pórázt, meghúzza.
- Gyere szépen. – Térdem recseg, nyögve állok fel és mint a kiskutya követem a lányt. Kerek feneke ingerlően ringatózik előttem, farkam megint kezd megtelni vérrel. A fürdőszobába tartunk, ahol beleültet a zuhanytálcába, nyakörvemet hozzákötve a csaptelephez. De ez nem elég neki, lábamat beparancsolja a tálcára, majd a farkamról lógó kötelet hozzáköti nagylábujjaimhoz. Minek ez a sok madzag, úgyse tudnék elmenni. De még térdeimet is összeszíjazza a saját derékszíjammal.
- Jó pihenést. Búcsúzóul adhatsz egy puszit rá. – Tartja elém lábát és én leheletfinom puszit cuppantok nagylábujjára. Elkezdi forgatni a lábát, így végigpuszilgatom minden lábujját. Majd másik lába következik. Hé, mi van, nem erről volt szó, nézek fel a végén. Mellbimbója majd kiszúrja a topot, szája összeszorítva, mintha jobban tetszene neki, mint gondolta. Hosszú sóhajjal teszi le a lábát.
- Pihenj, majd jövök, szia. – És ezzel kimegy a fürdőszobából, becsukva az ajtót, ott hagyva a homályban.
Rövidesen hallom a bejárati ajtó csapódását, majd teljes csend. Fészkelődöm, próbálok
kényelmesebb helyzetet keresni. Időérzékem teljesen cserbenhagy és egy sokkal kényelmetlenebb érzés kezd úrrá lenni rajtam. Hólyagom egyre jobban feszít, már fáj. Halvány gyanú kezd derengeni bennem, Kriszta esélyt sem adott, hogy ne vizeljem nemcsak hogy össze, de le is magam. Combom összeszorítva, farkam mellem felé mutat. Hátam a falnak támasztva, elfordulni sem tudok. Erre rádöbbenve úgy döntök, nem kínzom magam tovább és megkönnyebbülve engedem ki hólyagom tartalmát. Próbálok óvatos lenni, de ebben az állapotomban nem sok sikerrel, a meleg sugár nyakamig eláztat. Furcsa, majdnem vízszerű, nem a megszokott színű és szagú. A következő pár órát csendes elmélkedéssel töltöm, próbálom gondolataimat rendbetenni, esetleg agyban dolgozni is, de nem sok sikerrel. Fejembe újra és újra visszakúszik Kriszta képe, ahogy a lábán himbálódzik a papucs, arca, mikor puszilgattam lábujjait, az első csókja után lassan kitisztuló tekintete. Eddig soha nem tekintettem nőnek, soha nem gondoltam rá, mint nőre, pedig az. Most, hogy már kénytelen voltam észrevenni, hogy igen erőteljesen felhívta rá a figyelmemet, már nem is tudtam másképp. Vágytam rá, kíváncsi voltam rá, kíváncsi voltam magamra, arra, hogy a megkötözés, enyhe kínzás ellenére miért akarok megőrülni a vágytól és hogy ez a vágy a helyzetemnek, Krisztának, vagy lassan másfél éves cölibátusomnak köszönhető. Tudtam én, hogy létezik a szexnek ilyen oldala is, egyre gyakrabban látható a médiákban is, de eddig soha sem érdekelt. De hogy ezt pont így ismerjem meg…
Furcsa mód, annak ellenére, hogy nem ittam semmit, még kétszer kellet pisilnem, mindkétszer ez a vízszerű, híg vizelet jött belőlem. Lassan kezdett sötétedni az eddigi homály, ami vagy viharra utalt, vagy inkább arra, hogy odakint is kezd sötétedni, ami egy 8-9 óra körüli időpontot sejtetett. Váratlanul ért magányomban a bejárati ajtó csapódása, jelezve Kriszta hazatértét. A lámpa fényére már készültem, bár még így is hunyorogtam, mikor nyílt az ajtó.
- Jóestét, ébren vagy még? – Hülye kérdés, el lehet így aludni?
- Hoztam valami ajándékot, remélem szeretni fogod. – Arcán kaján vigyor, ebből nem sok jóra
következtettem. Háta mögé dugott kezét hirtelen előkapta, valami fekete lengett benne. Összehúztam magam, azt hittem megüt. De a kezében levő bigyó nem ilyen célra szolgált. Egy fekete, bőrrel bevont gyűrű, két szíjjal. Gyorsan megtudtam, mi ez.
- Nagyra nyitod! – Mint egy gyereknek, de nem sok lehetőségem volt ellenkezni. A gyűrűt beillesztette a
fogaim közé, majd a szíjat becsatolta a tarkómon. Őrült egy dolog, a szám tátva, beszélni nem tudok, becsukni nem tudom. Ennek ellenére farkam emelkedni kezdett.
- Mi történt itt, csak nem összepisilted magad? – patetikus kérdés, bűzlöttem, mint egy klozett.
- Hiába na, a nagyi vízhajtója… - A limonádé és annak kesernyés citromíze. Megfojtom ezt a kaján macskát.
Ha lesz rá lehetőségem. Ha… - Beledugta ujját a hasamon levő tócsába és megszagolta.
- Fúj és te ebben ülsz órák óta. –azzal ujját bedugta a számba. Egy pillanatra undort éreztem, de a kesernyés,
sós íz nem is volt olyan undorító. Mint a tengervíz. Ellenben ez a mozdulat tökéletesen ráébresztett kiszolgáltatott helyzetemre, mivel semmi védekezési lehetőségem nem volt ellene. Valamint még valamire. Farkam olyan gyorsan állt fel, hogy megszédültem. Kriszta is észrevette a változást.
- Nocsak, nocsak, csak nem tetszik a dolog? – állt fel vigyorogva.
- Hoztam én ám más meglepetést is. – fordult az ajtó felé. Az ajtóban pedig ott állt egy vékony, fekete lány,
komoly arccal figyelve kettőnket. Alacsonyabb volt, mint Kriszta, fiúsabb alkat. Kicsi, kerek mellek sejlettek a fekete zsákruha alatt. Az egyetlen színes foltot rajta a hajában két sorban elhelyezett apró pillangócsipeszek adták. Napbarnította lábak, pici lábfej. Fekete szeme szinte sütött.
Kriszta könnyed léptekkel sétált vissza az ajtóhoz, átfogta a fekete lány vállát és könnyed puszit lehelt a szájára. Megállt bennem az ütő. Az egy dolog, hogy megkötöz és szexuális játszadozásba kezd velem, de hogy ezt még tetézze azzal, hogy egy idegen előtt csinálja velem. Az a puszi pedig azt mutatja, hogy ők ketten nem egyszerű barátnők. Ja, a barátom szende egyetemista lánya. Mi fog még itt kiderülni.
- Hadd mutassam be Dórit. Dóri, István. – A számban levő karika miatt egyébként sem tudtam volna értelmes
hangot kiadni, de a helyzet morbiditása is bennem szakasztotta a szót. Dóra lassan odasétált a zuhanytálcához, lábát belemártotta a tócsába, majd megszemlélte, hogyan csöpög róla a vizelet, ezután lassan lábujját, Kriszta előző mozdulatához hasonlóan beletörölte az ajkamba. A döbbenettől nem sok mindent tudtam tenni, be kell vallanom, megijesztett a Dórából áradó fenyegetés. Nem tudtam megmagyarázni, de ebből az alig negyven kilós lányból nem sok jót néztem ki. Dóra odafordult Krisztához. – Ha nem haragszol… - Kriszta megvonta a vállát – Miattam ne zavartasd magad.
- Dóra egy könnyed mozdulattal kibújt a bugyijából és azt a hasamra dobta. Én megdöbbenve néztem a
vékony pamutbugyit, amikor Dóra, ruháját a derekáig felhúzva terpeszben ráállt a zuhanytálca két szélére. Punciján csak középen volt egy keskeny csíkban meghagyva a szőr. Alig harminc-negyven centire volt az arcomtól, minden kis redőt gyönyörűen láttam rajta. Két ujjal lenyúlt, széthúzta nagyajkait és erőteljes sugárban elkezdett pisilni. A sugár telibe találta bezárhatatlan számat, arcomat, majd végigjárta egész felsőtestem, vissza-visszatérve arcomhoz. Próbáltam én bármit, nyelvemet az útjába tenni, elfordulni, de nem sok sikerrel. A levegővétel érdekében jó pár kortyot lenyeltem, mire Dóra befejezte a pisilést. A felháborodás átlépett a helyzetem feletti aggódáson és éppen készültem valami úton hangot adni neki, amikor Dóra lehajolt hozzám.
- Ha egy hangot is hallok, a vécépapírt is a szádba tömöm. – Valami furcsa oknál fogva úgy döntöttem,
csendben maradok. A fekete lány két ujjal megfogta a szétázott bugyiját és egy könnyed mozdulattal a bidébe dobta, a wc kagylónál a világ legtermészetesebb mozdulatával megtörölte a punciját, lehúzta a wc-t és a ruháját, majd pedánsan kezet mosott. Odasétált az ajtónál mosolyogva szemlélődő Krisztához és finoman végighúzta kezét a mellén.
- Enni kéne valamit. – Kriszta bólintott, majd, mintha ott sem lennék, kisétáltak a fürdőszobából. Az ajtó bezáródott mögöttük, majd sötét. Teljesen döbbent állapotban ültem, agyam próbálta feldolgozni a történteket. Dóra vizelete nem a nagyi vízhajtójának jellemzőit viselte magán. Erős, sós íze és illata volt, valamilyen oknál fogva érezhetően női hatással. Valahol olvastam róla, hogy állítólag a vizeletnek van feromon tartalma, úgy éreztem, ez most számomra igazolást nyert. Furcsa volt, hogy nem éreztem undort, pedig okom lett volna rá. Farkam ágaskodott, szemem előtt egy keskeny csíkban meghagyott szőrű punci lebegett, de szőke. Elhatároztam, hogy megfizetek még ennek a fruskának, csak legyen rá alkalmam.


Szextörténet ajánló:


Harman basztak szet a puncimat


Siasztok Piri vagyok, ez a törtenet egy kicsit regen törtent de meg ma is izgalmas ha ra gondolok. A törtenet ott kezdödött hogy egy baratnömmel egy kicsit beszelgetni akartam es elmentünk egy Barba a közelbe. Beszelgettünk es közben iszogattunk, csak olyan gyengebb nöies Likört. Kesöbb egy barati tarsasag jött be es leültek a melletünk levö asztalhoz, es hangosan beszelgettek, latszott hogy rego....

Niki kiveri a liftben


Gyors leszek a sztorival, ahogy a nejem Niki is az.
Történt, hogy egyszer nekem esett a házunk liftjében, kikapta a farkam és elkezdte vadul verni.
- Ha igazán szeretsz, ideadod a gecid a tizedikig! - lihegte a fülembe. Több se kellett.

Aztán ez a játékunk úgy folytatódott, hogy egy buliból hazafele tartva a szemem láttára ugrott neki egy barátomnak, amivel elsőre min....

Petra néni, a biosztanár


Meleg nyár eleji nap volt, szóbeli érettségi vizsgám első napja. Felsorakoztunk a bizottság előtt, kiderült, mégiscsak másnap kell majd jönnöm. Az ajándéknapot lazítással töltöttem, majd hirtelen ötlettől vezérelve levágattam középhosszú hajam. Jó móka lesz holnapra - gondoltam. Másnap egyetlen öltönyömet felöltve, gondosan kitisztított cipőben jelentkeztem vizsgára. Mulattatott, hogy megrökönyödt....

Lilla több mint hatvan éve szeretkezett velünk.9


Olvasom a neten, mennyire szörnyűlködnek, hogy az egyik celeb elmesélte, sokan keféltek egy nővel. Tizenöt pasi nem kevés, de egy ilyen helyzetbe már régen is kerülhettek lányok, asszonyok, ez nem áldozathibáztatás. Írják a mai fiatalok - hatvan éve a Nagyréten mi csak öten voltunk, de tudom, hogy Lilla délig körülbelül nyolc, kilenc esetben élt át orgazmust. Egy lány szerintem csak akkor élvezi a....

Niki játszik a lófasszal


Nikivel egy 40-es éveiben járó, csinos, kedves, vezető beosztású nő. Beszélgetéseink alatt sikerült őt megismerni, megtudni a legtitkosabb vágyait is. Szexuális élete nem valami izgalmas, sokkal érdekesebb, izgalmasabb dolgokra vágyott.
Sokat telefonszexelünk, szeretjük így izgatni egymást, izgalmas hallani ahogy elélvez.
-Arra gondolok, hogy egy hatalmas faszt markolok-nyögte a tele....

Nyalás és szopás


Nyalom és szívom a puncikádat, majd a meredező nyelvem hegyét a csiklódon pörgetem egy kis ideig, figyelve elcsukló sóhajaid ritmusát. Ekkor már elég magasan jársz, de nem hagyom abba.


Egyre gyorsabban pörgetem a nyelvem a csiklódon és simogatni kezdem közben a nagyajkaidat, majd azokat széttárva a kisajkaidat is. Megvadulva a vágytól bedugom két ujjamat a nedves pinádba és ....Szextörténet címkék

pumpalj | gitta | harmadik nap | Óvó | behatol |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.