Egy nő szexrabja, első rész


Egy alkalommal, mikor régi barátnőmmel beszélgettem, valahogy a szexre terelődött a szó. Talán közlékenyebb hangulatban lehettem, de megemlítettem neki régi vágyamat, hogy egy NŐ szexrabja legyek, vagyis ne engedelmes szolgája, hanem megkötözött, ellenállni akaró játékszere. (Bea ismerte a női láb iránti rajongásomat is. Eleget dicsértem az Ő lábát is.) Ő ekkor egy meglepő kijelentéssel állt elő.
- Van egy ismerősöm, aki viszont az ilyen típusú fiúkat szereti. Utálja a hajlongó nyálasokat, de szereti, ha Ő a főnök. Ha TÉNYLEG komolyan gondolod, beszélhetek vele.
- Tényleg komolyan érdekel a dolog, de nem verésről lesz szó, mert az nem érdekel.
- Tudom, annyira már ismerlek.
Ezután a beszélgetés átsiklott más témákra, rövidesen el is búcsúztunk egymástól. Nagyjából egy hét múlva Bea felhívott.
- Szombatra szabaddá tudod-e tenni magad. Ugyanis várnak Rád.
- Ki, miért, hol?
- Ne tedd a hülyét. Hát az az ismerősöm, akiről a múltkor beszélgettünk. Aki imádja a megkötözött fiúkat.
Bevallom, nem sok reményt fűztem a dologhoz, ezért nehezen esett le a tantusz.
- Szombat rendben, de nem hittem volna, hogy összejön. Meddig érjek rá?
- Szerintem legalább vasárnapig. Na, szombat reggel nyolckor kimegyek érted kocsival. Addig is légy jó.
Szombaton reggel jókora adag várakozással ültem be a kis Fiatba.
- Jó reggelt. Hova is megyünk.
- Ne légy oly kíváncsi! Tímeához. Ő pedig ezt küldi neked. - Ezzel átadott egy keskeny fekete kendőt. - Kösd be vele a szemed.
Furcsa, de nagyon izgató volt a dolog. Bekötöttem a szememet, Bea pedig nagyon komolyan leellenőrizte, rendesen be van-e kötve. Ennek végén megcsiklandozott. Meglepve ugrottam egyet.
- Na most már mehetünk. - Úgy tíz - tizenöt perc autókázás után megérkeztünk valahová. Bea kisegített a kocsiból, majd bevezetett egy lépcsőházba.
- Tedd hátra a kezed! - Hideg fém ért a csuklómhoz. Döbbenten vettem tudomásul, hogy hátrabilincselte a kezem. Ezután, szinte teljesen tehetetlenül, hagytam magam vezetni. Beszálltunk egy liftbe és elindultunk felfelé.
Egyszer csak Bea keze végigsimított a nadrágomon, a fütyimnél. Mivel a történtek eddig sem hagytak hidegen, igen keményet fogott. Én viszont erre a fordulatra egyáltalán nem számítottam, meglepve próbáltam hátrálni, de a szűk liftfülkében nem sok lehetőségem volt.
- Bea, mit csinálsz?
- Mi van, megijedtél. Ne izgulj, csak kíváncsi voltam, milyen egy fiúhoz úgy hozzányúlni, hogy az nem tud visszaélni vele. Nem is rossz, lehet, hogy még fogunk beszélni róla. Azt azért ugye majd elmondod, mit csináltatok. - Közben azért folyamatosan simogatta a fütyimet, majd abbahagyta, mikor megállt a lift. Kiszálltunk, majd Ő becsengetett egy lakásba. Őrülten tehetetlennek éreztem magamat.
- Sziasztok. - Hm, a hangja kellemes. - Szia.
- Szia Timi, meghoztam a páciensedet. - Elindultunk befelé. Bea bekormányozott egy helyiségbe, majd leültetett a földre. Ezután egy másik bilinccsel a fűtéscsőhöz rögzítette a kezem. Utána, nagy meghökkenésemre kaptam a számra egy puszit, majd levette a kendőt. Egy szabvány lakótelepi fürdőszobát láttam magam körül.
- Hé, mi volt ez... - a számra tett ujja csendet kért.
- Visszaéltem a helyzettel. Timi arra kért, maradj csendben, van még egy kis dolga, majd jön. De most már úgy is ráérsz, nem? Vasárnap reggel jövök érted. - Ezzel otthagyott a vadidegen helyen. Kintről még hallottam némi beszélgetést, majd a búcsúzás hangjai után csend. Nem mertem szólni, tudtam, én vagyok a rosszabb helyzetben.
Körülbelül fél óra telhetett el így, amikor hallottam, hogy a szomszédos vécét valaki használja, majd nyílt az ajtó és belépett Tímea. Magas, sportos, de vékony lány állt az ajtóban, egy sorton és egy pólón kívül mást nem viselt. Mezítláb volt, odalépett a csaphoz és egy szó nélkül, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a radiátor előtt ott kucorog egy megbilincselt férfi, megmosta a kezét. Ezalatt volt időm megnézni, megbámulni a lábát. A lábfeje csodás volt, szépen ívelt lábszárral, hosszú, izmos combokkal.
- Miután megtörölte a kezét, odajött elém és leült a kád peremére. Rövid, szőke haja kellemes keretbe foglalta kedves arcát, viszont szeme parancsoló szürkén vonzotta szememet.
- Tetszik a lábam?
- Igen, nagyon.
- És mi még.
- A szemed. Az összbenyomás is nagyon jó eddig, bár még nem volt elég időm felmérni a látottakat. - Ő ekkor felemelte a lábát és a nagylábujjával végigsimított a számon, majd finoman bedugta az ajkaim közé, ezzel fejezve be mondatomat. Én megdöbbenve hallgattam el, majd elkezdtem nyelvemmel játszani a lábujjával. Rég vágyott, de új érzés volt, igen izgatónak éreztem. Ő partner volt ehhez, körözött vele a számban, feszítette állkapcsomat, majd kivette a számból és talpával végigsimított ekkor már mereven álló szerszámomon. Kezdtem rájönni, lehet, hogy sokáig fog még állni. A talp által okozott érzés már több volt, mint amit reakció nélkül el tudtam volna viselni. Önkéntelenül felsóhajtottam. Timi elmosolyodott és szó nélkül kiment a fürdőszobából, majd két perc múlva visszatért, kezében egy halom bőrrel. Leguggolt elém, a halomból kivett egy széles nyakörvet és a nyakamra csatolta, majd a csatra rárakott egy kis lakatot. Ezután rámkapcsolt egy pórázt. Utána elővett egy kulcsot és elengedett a csőtől, de a kezem hátul maradt. Felállított, majd a póráznál fogva kivezetett a fürdőszobából. Az előszobában odaállított a falhoz, nyakörvemet egy másik lakattal hátul rákapcsolta egy karikához, ami a falba volt ágyazva. Mindez a legteljesebb csendben. Ezután letolta a nadrágom és az alsónadrágom. Miután alulról teljesen levetkőztetett, levette bilincsemet, és felül is levetett rólam mindent, amit lehetett. Nem próbáltam ellenkezni, mivel a nyakörv biztosan tartott, így maximum a saját helyzetemen rontok. Farkam egyébként is az égnek állt, kíváncsi voltam a folytatásra. Ő újra hátrabilincselte a kezem és a póráznál fogva bevezetett a szobába. Szabvány nappalit láttam magam előtt, íróasztal, papírokkal teli, számítógép, TV, könyvespolcok. Továbbmentünk a hálószobába. Ennek közepét egy hatalmas franciaágy uralta.
Vele szemben TV, videó, könyvespolc. Oldalt ruhásszekrény, mellette fésülködőasztal. Az ágy natúr tölgy, négy oszloppal, vaskos lábakkal, rácsos támlákkal. Meglepve fedeztem fel a masszív szemescsavarokat az ágy különböző részein.
- Hasalj fel az ágyra, arccal láb felé! - Ezután a nyakörvem karikáját hozzálakatolta a támlában levő karikához, majd levette bilincsemet.
- Húzd fel a lábad, amennyire tudod! - Amíg ezzel kínlódtam, Ő elővett néhány kötelet a szekrényből. Majd kezeimet a bokámhoz kötözte, a maradék kötéllel pedig kihúzta lábaimat oldalra. Fenekem az égnek állt, talpam, fenekem szabadon hozzáférhetően, fejem lóg a levegőben. Teljesen kiszolgáltatottan éreztem magam, mozdulni nem volt lehetőségem, nem hogy védekezni. Leült elém és megsimogatta az arcom.
- Még van odaát egy kis dolgom, addig maradj csendben, vagy bekötöm a szádat. - Gondoltam, akkor próbáljuk ezt is ki.
- Akkor inkább most kösd be, nem biztos hogy kibírnám szó nélkül. - Erre a kijelentésre arcán megjelent egy elgondolkozó félmosoly.
- Oké, legyen. - Kiment a szobából, majd visszajött, kezében egy pár bugyival, meg konyharuhával.
- Nagyra nyitod! - Sok választásom nem volt. Mint kiderült a bugyik használtak voltak, egyből megéreztem a női illatot rajtuk. Teljesen kitöltötték a számat, a konyharuha pedig stabilan benn tartotta őket a helyükön. Timi levette sortját és leült elém. Finom selyem tangabugyiján látszott, neki is tetszik, ami itt ma történik. Vágyam őrült magasra szökött, farkam mereven állt, bármit megadtam volna, hogy elmehessek. Hogy ez még ne legyen elég, Timi elkezdte magát simogatni. Nyögdécselni kezdtem a vágytól. Ezt hallva Ő felemelte csípőjét, letolta alaposan átnedvesedett bugyiját és a fejemre húzta, gondosan orromhoz igazítva a nedves részt. Ettől a támadástól kikészültem. Dobálni kezdtem magamat, feszítettem köteleimet, de azok biztosan tartottak. Csak a levegőt vettem szaporábban, ezzel még jobban érezve a bugyi jelenlétét.
- Nem szeretem, ha megmondják nekem, mit csináljak. Jó pihenést. - Felállt, csak szépen formált lába maradt látóteremben, de nem sokáig. A másik konyharuhával bekötötte szememet.
- Csak hogy nyugodtan pihenj. - Azzal kiment.
Farkam mereven ágaskodott, vágyam nem csökkent, ha már megfeszítettem köteleimet, újra az egekben éreztem magam, csak lejönni nem sikerült. A számban levő bugyik kezdtek átnedvesedni, ízüket egyre jobban éreztem, ez sem csillapítólag hatott állapotomra. A szomszéd szobából halk neszek szűrődtek át, a jelek szerint Timi valamin dolgozott.
Egy idő után kezdtek előtérbe kerülni helyzetem kényelmetlenségei. Combom feszült, mellem viszont össze volt nyomva, lassan nehezemre esett a lélegzetvétel. Időérzékemet teljesen elveszítettem. Végre nyílt az ajtó. De Timi nem oldozott el, hanem felült mögém az ágyra. Hirtelen megcsiklandozta a talpam. A hirtelen, heves érzésbe belereccsentek elgémberedett izmaim. Mozdulni viszont nem nagyon tudtam. Ekkor jött a másik talpam. Majd a combom. Majd a könyökhajlatom. Teljesen kiszámíthatatlanul kaptam a támadásokat. Rángatóztam, próbáltam magam elhúzni, de teljesen sikertelenül. Váratlanul abbamaradt minden. Rövid szünet után körmét finoman végighúzta fenekem vágatában. Én ettől teljesen kiakadtam. Izmaim fájtak, a kötél fájdalmasan vágott a bőrömbe, de kitartott. Próbáltam elhúzni előle magamat, de nem volt hova. Ő tovább csiklandozott, majd amikor észrevette, hogy nem bírom tovább a tiltakozást, a körmével finoman farkam kezdte karcolgatni. Ez, számomra is meghökkentően, újra az orgazmus szélére sodort, farkam mereven hasamhoz simult. Timi ekkor felkelt és kiment a szobából. Dobálni szerettem volna magam az elérhetetlen kéj miatt, ordítani, de a szám tele volt Timi ízével, testemet biztosan tartották a kötelek. Újabb végeláthatatlan várakozás következett. Hallottam, hogy Timi létezik a másik szobában, telefonált, tv-t nézett, járkált. Valószínűleg nem telt el több, mint félóra, de számomra, az érzékelés teljes hiánya miatt őrült hosszúnak tűnt. A nyakam is kezdett fájni, mivel nem volt hova támasztani a fejem. Végre újra hallottam, hogy nyílik az ajtó. Timi odajött hozzám, levette a kendőt a szememről, levette a bugyit és kioldozta a számat is. Odahúzott egy széket és leült elém.
- Hogy vagy?
- A körülményekhez képest jól. Csak egy kicsit vagyok elzsibbadva.
- Mindjárt segítünk rajta, de most én jövök. - Felemelte lábát és nagylábujjával elkezdte simogatni a számat.
- Kezdd el finoman kényeztetni. És most ne kísérletezz egyéni ötletekkel.
Számbavettem lábujját, finoman elkezdtem nyalogatni, nyelvemmel befurakodtam az ujjak közé. Az enyhe, sós izzadságszag eddig ismeretlen izgalomba hozott. Elindultam többi ujja felé is, amit Ő segített is. Majd feljebb emelte talpát, jelezve, az következik. Kidugott nyelvvel végigcsókolgattam a talppárnákat, utána a talpboltozat érzékeny része következett. A fejem felett elkezdődő nyögdécselés azt mutatta, sikeres a tevékenységem. Hirtelen letette lábát a földre, összeszorította combjait és egy hosszú sóhajjal elélvezett. Kis szünet következett, ezután felállt és levette az összes kötelet rólam.
- Tedd hátra a kezed! - Összebilincselte kezemet és levette nyakörvemet a szemescsavarról.
- Mássz le az ágyról és térdelj a végéhez! - Nyakörvemet egy rövid, körülbelül húsz cm-es lánccal lakatolta vissza a szemescsavarhoz. Ezután leült elém, puncija vészesen közel volt számhoz. Mikor hanyattfeküdt, ez a távolság még jobban lecsökkent.
- Nyaljad! – szeméremajkai nedvesek voltak előző orgazmusától, csiklója kibújt az ajkak közül. A felizgult nő illata újfent kezdett izgalomba hozni. Nyelvemet kinyújtva megpöcköltem csiklóját, amit összeránduló testtel vett tudomásul. Óvatosan elkezdtem nyelvemmel körözni csiklója körül, majd hosszan végignyaltam szeméremajkait. Nem kellett sokat játszanom, gyorsan felért a csúcsra. Mikor már éreztem, hogy mindjárt elélvez, megálltam egy kicsit. Kis híján sikoltásba torkolló sóhajtás volt a válasz, ekkor előrehajoltam és teljes szájjal elkezdtem szopogatni a csiklóját. Timiben szinte robbant a kéj, csípője rángatózott, combjaival majd letépte a füleimet. Végül elcsendesedett, sóhajai átmentek pihegésbe.


Szextörténet ajánló:


Férfi magány


Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.

Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll ér....

erotikus történetek olvasása


Sziasztok! A nevem bobóka, férjezett fiatalasszony vagyok!Nagyon szeretek olvasni, főleg erotikus történeteket, mert megmozgatja, fejleszti a fantáziámat. Mióta az eszemet tudom, szeretem magam kényeztetni. Ma sincs ez másképp.(A férjem teljes mértékben kielégit,nincs vele semmi gond, a méretei is rendben vannak!!!) mégis,Ha tehetem mindig elolvasok 1-2-3 erotikus történetet, és meg-meg simogatom ....

Szexpuceráj


- Most pedig téged is nagyon megszerettünk Rita Darling.
- Kedves Betty, mondom, nem is tudom hogy kezdjem. Amit elmondtál abban olyan sokszor emlegetted a szüzességet, amit Bill-nek már nem tudtál ajándékozni. Ha meg nem sértelek vele, engedd meg, hogy én ajándékozzam oda a szüzességemet Bill-nek. Ti olyan csodálatos emberek vagytok, hogy az életemet adnám értetek. Kérlek Betty engedd meg ....

Az első szenvedélyes éjszaka


Aznap azt hittem soha nem érünk haza, kézen fogva sétáltunk a város csendes sötét kis utcáin és csak azon járt az eszem, hogy érezzem végre, ahogy hozzám feszül izmos testével. Nem tudta mit érzek csak némán sétáltunk egymás mellet, még soha nem szeretkeztünk. Végigfutott az agyamon, hogy talán ő is erre gondol, mindjárt megállunk a sötét utca egyik kapualjában és letépi rólam a bugyit. Szerelmes ....

Újabb leszbikus történet


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....

Szex ABC


Épp a szürke ötven árnyalatát olvastuk mindketten némi időbeni késleltetéssel, minek hatására ötletem támadt. El is kezdtem hozzá az előkészületeket, hogy ha eljön az ideje, minden készen álljon.

Kivettem a köntöseinkből a öveket, behűtöttem egy doboz tejszínhabot, csináltam jégkockát, szereztem puha tollat, selymes anyagot, szemfedőt.

Apránként felvezettem a dolgot, ....
Szextörténet címkék

a kurva angol | serdülő | meglestem | kórházi | labujjaim |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.