Húsvéti pikáns történet


Régen, gyerekkoromban, a húsvét családi ünnep volt. Anyu vitt minket (aput és engem) egyik rokontól a másikig autóval. Azért ő, mert apunak nem volt jogosítványa. Én meg másképp nem tudtam közlekedni, csak ha vittek. Akkoriban még azért két mankóval jártam, de hosszabb távra nem tudtam elindulni. Közlekedési eszközt meg egyáltalán nem tudtam igénybe venni. Ilyenkor mentünk a nagyszülőkhöz, és más rokonokhoz is. A nagyszülőknél találkoztunk anyu vagy apu testvérével, és annak férjével, feleségével. Ez általában egy félnapos program volt.
Reggel felébredtünk, anyu behozta a locsoló kölnit, amivel aztán mindketten meglocsoltuk. Ezért apu kapott egy kupica rövid italt, én meg egy csoki tojást. Utána ünneplőbe öltöztünk, megettük a reggelinek szánt sonkát, tojást, majd elindultunk a körutazásra. Délután mikor hazaértünk, apuval felkerestük a legkedvesebb szomszédokat a házban. Akiknek a férfi tagjai viszonzásként lejöttek anyuhoz, hogy meglocsolják. Ahogy fogyott a rokonság és a jó szomszédok, úgy rövidültek ezek a körutak. Ahogy öregedtünk, úgy vált egyre nehezebbé a járás.
Végül befejeztük az ilyen jövő-menő körutakat. Már nem jártunk locsolkodni. Aztán édesapám is elment közülünk. Ketten maradtunk anyuval. Egyre több segítségre szorultam. Anyu látott el reggeltől estig mindennel. Végül ő sem bírta fizikailag az ellátásomat. Be kellett költöznöm egy lakóotthonba. Itt újra felelevenítettem a locsolási szokásomat. És még mindig csak alig múltam negyven éves.
Húsvét az otthonban
Egy ideje már az otthon lakója vagyok, így megismertem az összes kedves, csinos fiatal nővért. Mind 30-40 éves körül van. Szeretnek meglepetést szerezni bármilyen ünnep, vagy esemény kapcsán. Elhatároztam, meglepem őket egy húsvéti locsolással. Előzőleg kimentem a közeli bevásárlóközpontba, és beszereztem egy kellemes illatú parfümöt.
Húsvét hétfő reggel. Fekszem az ágyban, és várom aznapi segítőmet, hogy kiszedjen fekhelyemből. Nyílik az ajtó. Belép Bea, a legszebb nővér az összes közül. Világosbarna félhosszú haj, barna szem, formás alak jellemzi. Formás hátsóján fehér miniszoknya, fölül egy top, fején nyuszi fülre hasonlító fejdísz van. Kezében egy csoki tojás.
- Jó reggelt kandúr Bandi!
- Jó reggelt nyuszi fül!
- Ha jó leszel, megkapod ezt a piros tojást - mutatja a kezében lévő csoki figurát – úgyhogy kapd össze magad!
- Oké. Akkor, ha segítesz felülni, és ide adod az asztalról azt az üvegcsét, meglocsollak a tojásért.
Bea leteszi a tojást az asztalra, és ahogy meglátom formás tomporát, észreveszem, hogy nem csak a nyuszi fül van a fején, hanem egy kis pamacsot ragasztott a mini szoknya felső szélére, ami úgy néz ki, mint a nyuszi farka. Jót derülök a látványon. Közben megkapom az asztalról a kölnis üveget, amit kinyitok, és a top dekoltázsába fújok egy kicsit a tartalmából. Bea hirtelen a melléhez kap a hűs pára hatására, majd két kezébe fogja arcomat, és szájon csókol. Ezután elkezdjük a szokásos napi rutint. Mosakodás, öltözés. Megkérem, hogy ma valami ünnepi öltözéket adjon rám, hogy legalább kinézetre úgy nézzek ki, mint aki ünnepli ezt a napot. Meg is teszi. Fehér rövid ujjú pólót, és sötét nadrágot ad rám. Miután elkészültem, beültem elektromosomba, magamhoz vettem kölnis üvegemet, és elindultam reggelizni.
A reggelinél aztán újabb meglepetés ért. Az asztalhoz érve láttam, hogy mindenki tányérján ott van egy csoki tojás, vagy csoki nyúl. A reggelit is nyúl jelmezbe öltözött nővérek szolgálták fel. Hasonlóak, mint Bea. Elfogyasztottam az ünnepi reggelit, majd elindultam, hogy meglocsoljam a „nyúl” nővéreket. Volt, akitől szintén csoki figurát kaptam, de olyan is akadt, aki csókkal honorálta a megemlékezést. Délelőtt aztán bejött anyám, és keresztanyám is meglátogatott. Természetesen őket is meglocsoltam.
Este megint Bea nyuszi volt beosztva hozzám. Ugyanabban a szerelésben és jelmezben jött, mint reggel. Levetkőztetett, és miután beültem fürdető székembe, a hátam mögött ő is levetkőzött. Láttam, ahogy ruhadarabjai az ágyamon landolnak. Elindultunk a fürdőszoba felé.
A fürdőszobában láttam meg, hogy milyen jó teste van az én segítőmnek meztelenül is. Csupán csak a nyuszi fül fejdísz maradt rajta. Teljesen begerjesztett a látvány. Őt meg az én gerjedelmem élénkítette föl. Miután megmosott, az ölembe ült. Keféltünk, mint a nyulak. Később visszavitt a szobába, és lefektetett. Adott egy jó éjt csókot, és kiment a szobából.


Szextörténet ajánló:


Szomszéd pinája


Mielőtt belekezdenék a történetbe tisztázzunk egy s más dolgot. Régen írtam már nektek, ezért elmondanám gyorsan hogy mi is történt velem az elmúlt szűk nyolc évben, előzményeket az előző történeteimben olvashatjátok, előre is elnézést a felvezetés nem lesz túl rövid. Hát egyrészről túl sok minden nem történt, Krisztával végül is nem házasodtunk össze, nem azért mert nem szerettem, hanem mert sose....

Niki és a kutya klub, 3. rész


Niki vakációja


Niki utált felkelni kora reggel, főleg ha munkába kellett menni. Futott, mert késett(mint mindig), és csak egy gyors zuhanyra volt ideje, és bement a konyhába egy pohár tejért. Az anyja, Sziszka ugyancsak késői kelő volt és Niki megpróbált csendesen közlekedni és nem felkelteni őt. A nappaliba ment a tejével, és ahogy visszahúz....

A megkefélt könyvtároslány


Hol is hagytam abba a múltkor? Bocs a félbeszakításért de el kellett mennem:). Szóval ha a a fantáziának engedünk utat, akkor általában ismeretlenekkel, netalán ismerősökkel élünk át olyan kalandot, amit a valóságban kivitelezhetetlennek érzünk. Ennek oka lehet az önbizalomhiány, egy meglévő kapcsolat békessége, esetleg a távolság, ami nem elsősorban földrajzi értelemben értendő. Ezek az apró kis ....

Lilla frzurája


Ami megfogott a lányba, rögtön az első napon hosszú sötétbarna haja volt. Emlékszem pontosan a jobb válla fölött előre húzta a haját, ami így is a derekánál lejjebb ért. Pár hónap múlva meztelen testét is meglátogattam, amint kicsiny mellei fölött a hajzuhstag izgatóan hullámzott, és a vénuszfombján néhány szál fekete pihe mutatta, már nemsokára asszonyok formái lesznek a kislánynak, természetesen....

Tanár-Diák kalandok


Nappal még szinte nyári meleg volt, de estefelé már csípőssé vált a levegő. Az őszi szél finoman vetkőztette az útszéli fákat. Viktória egyedül sétált a kihalt, ismeretlen utcán, bele rúgva egy-egy lába elé hulló levélbe.

Dobhártyaszaggatóan szólt a zene az egyetemi diszkóban. – ahová hirtelen ötlettől vezérelve belépett. Villóztak a fények a bárpulton is, amely mellett Viktória meg....

A köldök perverz


Hazafelé ballagtam, (átlag 17 éves srác) befordultam az utolsó előtti sarkon. Épp a jól sikerült házibulin törtem a fejem, mikor egy ismerős lány bukkant fel a sötétből velem szemben. A sulimba jár, visszahúzódó, és bár nagyon vonzó, mindig magányos. Most meglepően kaján mosollyal üdvözölt, és érdeklődött mi járatban vagyok ilyenkor. Én elkezdtem mesélni a buliról, de hamar kiült az arcára az érde....
Szextörténet címkék

cser | felavat | apámmal | vár | 25 éves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.