Szex kamera előtt


Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire.

Miután Anna kinyitotta a szemeit, bekapta a srác makkját és a nyelvével lenyalta az ondót és kiszívta a szájában a húgycsőben ragadt mennyiséget. Majd oldalról belenézett mosolyogva a kis kézi kamerába és integetett.

Krisztina becsukta az LCD kijelzőjét és kikapcsolta a felvevőgépet.
– Felvetted? – kérdezte a srác a farkát törölgetve egy zsebkendővel.
Krisztina szótlanul, fülig érő szájjal mosolygott.
– Basszátok meg, ti annyira hülyék vagytok! – tört ki végül belőle. – Nem vagytok komplettek, ha ezt meglátja valaki…
– Nem fogja meglátni senki. – jelentette ki Anna, aztán eldobta a papír zsebkendőt, amivel letörölte az arcáról a spermát. – Feltesszük a gépre, aztán megnézzük egyszer és töröljük!
– És ha nem törölnénk le? – kérdezte Dávid huncutul mosolyogva.
– Letöröljük és kész! – vette magához Anna a kamerát. – Ezt csak poénból csináltuk.
Felsóhajtott Krisztina.
– Mennyi mindent poénból csináltunk és fenn van a neten…
– De ez nem lesz!
– Hányszor hallottam már ezt… – forgatta a szemeit Krisztina – de ezen legalább én nem vagyok rajta! – nevetett fel hangosan.
Anna kinyitotta az LCD kijelzőt és megnyomta a REC gombot.
– Hééé! Mit csinálsz?! – ordított rá Krisztina Dávidra, mikor a srác rámászott és leteperte az ágyra. – Szállj le rólam!
Dávid nekiesett a sikoltozó lány nyakának.
– Naaaa! – ekkor oldalra nézett Krisztina és észrevette a kamera objektívjét. – Anna!
– Csakhogy ne panaszkodj, hogy kimaradsz a jóból! – kacarászott vidáman Anna.
– De neked legalább volt szereped!
– Egy bulizós kurva! Hát nagyon jó volt.

Dávid lehúzta Krisztináról a fehér topját és a lány melleire cuppant. Krisztina nyögni kezdett Dávid vad mozdulatainak hatására.
– Ez az! Nagyon jól csinálod! Nyögj csak, nyögj! Hangosabban, bébi! – biztatta az ifjú pornószínésznőt a barátnője. Krisztina pedig engedelmeskedett.
– Igen, óóó, igen, gyere te állat! Bassz meg!
A srác lehúzta a fehér melltartó kosarait Krisztina melleiről és a barna, nagy udvarú mellbimbóknak esett. A bimbók megkeményedtek a srác szájában. Krisztina hangosan nyögött tovább és Dávid hajába túrt.

Anna megközelítette a kamerával barátnőjének a melleit és premier plánba helyezte őket. Krisztina mellei oldalra terültek és ütemesen emelkedtek a zihált légzés következtében. Tizenöt éves korához képest nagy, dús keblei voltak, amelyek kívánatosan meg voltak ereszkedve.

A kamera objektíve feljebb kúszott a lány arcára. Sötétbarna szemek tiszta, fehér szaruhártyával. Mandula színű haj. Telt, alsó ajkak. Pisze orr. Selymes, puha, picit fehér árnyalatú bőr. És egy ezüst nyaklánc a nyakban egy hosszú kristállyal a végén.

Dávid vörös árnyalatúra szívta ki a lány érzékeny bőrét a nyakán és haladt lejjebb. A köldökét egyszer megnyalintva nekiesett a fekete csőnadrág gombjának és cipzárjának. Pillanatok múlva a fekete csőnadrág a fehér bugyival együtt a földön landolt. Krisztina csupasz babapuncija feltárult Dávid nyelve előtt.

Az operatőr az eseményeket követve Krisztina lábai közé irányította a felvevőgépet. Dávid nyelve eszeveszetten csapkodta a csupasz puncit és a srác két ujja is izgatta a lucskosodó hüvelyt.

Az orális szex nem tartott tovább egy-két percnél. A srác fürge ujjait felváltotta a merev pénisze. Ráköpött egyet a makkjára és a következő pillanatban már be is vágta Krisztinának tövig. Anna hátulról vette a két heregolyó folytonos nekicsapódását a barátnője hátsójához.

– Gyerünk, kurd szét a pinám! Ahhh! Keményebben! – sikoltotta Krisztina.

A lány nagy mellei sebesen fel-alá mozogtak vízszintesen. Dávid ahogy csak tudta, olyan gyorsan kefélte Krisztinát. A lány csak nyitott szájjal nyögött és nyögött. Egészen addig, míg a felsőtestét be nem borította az ondó. A spermalövedékek eltalálták a nyaklánca végén lógó kristályt és a bal mellbimbóját.

Annának ügyes operatőrként sikerült felvenni egész közelről Dávid ejakuláló makkját. Örömében fel is sikított.

Dávid, ahogy az előző felvétel végén, most is a lány szájába adta a péniszét. Krisztina mosolyogva nyalta le az ondót a puhuló hímvesszőről. Aztán búcsúzásképp leszedte az ujjával a mellbimbójára kerülő ondót és a szájában leszopta.

A felvétel véget ért.
– Hát ez gyors volt. – jegyezte meg Anna panaszkodva. – Igazán válthattatok volna pózt. Legalább egyszer.
– Hát nem rajtam múlott. – mondta szintén panaszkodva Krisztina, aki épp levette a melltartóját.
– Ha vártok tíz percet… – húzogatta a kókadt péniszét Dávid.

A lányok egymásra néztek és tudták, hogy mire gondol a másik. Krisztina letérdelt Dávid elé és a szájába vette a srác hímvesszőjét. Anna pedig barátnője mellé térdelt és elindította a felvételt.

Dávid meglepődve, de elégedetten nézte az előtte térdelő lányt, ahogy az édes nyelvecskéjével megkeményíti a férfiasságát.

A két tizenöt éves lány kiváló szórakozásnak tűnt az éjszakára. Dávid hónapok óta élvezte a lányok társaságát. Sok közös mulatozásban és bolondozásban részt vett velük és, ahogy Krisztina említette, soknak az emléke a neten is megtalálható.

A jelenlegi éjszaka előtt pár nappal picit ittas állapotban a két lány erőteljesen szidta azokat a párokat, akik webcamera előtt szexelnek. Dávid viszont megvédeni próbálta őket, aminek a következménye a mostani éjszaka lett. Anna elhozta a kameráját Dávidhoz.

A teszthez megfelelő hangulat érdekében az éjszakát egy üveg bor elfogyasztásával kezdték. Majd Anna túlzó gesztusokkal imitálni kezdett egy szex éhes, diszkós lányt. Krisztina pedig bekapcsolta a kamerát. Péter nem ellenkezett Annának és hagyta, hogy a lány orálisan kényeztesse.

Dávid tudta, hogy ez a két lány igazi kincs. Pár részegen eltöltött buli után megkóstolhatta mindkét lány testét külön-külön és együtt is. A lányokat az se zavarta, ha néha vagy nem is olyan néha mást is az ágyába hurcol a srác. És Dávidot se izgatta különösebben, hogy a lányok szájában és ölében elég gyakori vendég az ismeretlen pénisz.

Ebből a szabadosságból kiindulva merészelt a lányok érkezése előtt felmenni a világ talán leglátogatottabb webcamos netoldalára és bekapcsolni a webcameráját, ami a szoba egyik sarkában foglalt helyet.

Krisztina szájában megmerevedett Dávid hímvesszője és a lány jól látható élvezettel szopta. Mohón elnyelte a kemény péniszt, mintha attól félne, hogy elveszik tőle. Fogalma sem volt róla, hogy a világ különböző pontjain mennyi férfiasság állt fel rá és vágyakozott a szája melege után.


Szextörténet ajánló:


Anyu és én


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éj....

A lebukott kukkoló


Nyáron kimentünk a strandra a haverokkal. Jót buliztunk,csúszdáztunk és persze bámultuk a csajokat. A barátaim korábban hazamentek,de én még maradtam egy kicsit.

Kimentem a medencéből,lezuhanyoztam és elindultam az öltözők épülete felé.Az öltözők nem voltak elkülönítve férfi és női öltözőre,hanem csak fülkék voltak,paravánnal elválasztva,ajtó helyett függönnyel. Kikértem a ruhatárb....

Cuckold élvezetek


A pár, és a harmadikként hozzájuk csapódott férfi, akiket percek óta nézek, igencsak jócskán benne vannak a szerelmeskedésben. Vagy egy ilyen hármasfogatnál inkább lenne ráutalóbb, helyesebb jelző, ha a dugás szót használnánk? Nem hiszem. Még akkor sem, ha idegenek találtak rá így egymásra. Jobban mondva, ki hogy csinálja, biztosan van példa dugásra is. De most szerelmeskedést látok.
Nem ka....

Megalázott Tanárnő


Anita tanárnő a 12.d osztályfőnöke. Elég kemény a tanításban de hát a fiúosztályokhoz ilyen hozzáállás kell. Amúgy ránézésre nagyon mutatós, és mindig csinosan öltözködik.Már elmúlt 30 de alig látszik 25-nek.És hát a fiúk nézegetik is rendesen. A teste szinte tökéletes. Rengeteg álomnak lehet a főszereplője.
De a 12. d-ben néhányan úgy döntöttek nem csak álmodozni akarnak róla. Összeültek é....

Alíz nagyit gumival basztam


Alíz nagyi 18 évesen szülte anyát, anya pedig 19 évesen szült engem, ez már valami hagyomány, úgy tűnik. Tehát Alíz nagyi 37 évesen lett nagymama.
Születésem után nem sokkal halt meg a papa váratlanul, balesetben.
Mindenkit megviselt, a nagyit érthető módon a legjobban.
Idegösszeomlást kapott, hosszú hónapokig kezelték.
Bár látszatra rendbejött, belül valami kisiklott ....

Bandi bá'


Ez már több mint 10 éves történet,de pár napja valamiért újra eszembe jutott.Az első albérletemben laktam 23 voltam,Bandi bácsi gondnok volt abban a társasházban,sokat segített nekem a költözésnél,meg úgy általában.A lényeg,hogy egyszer haza mentem a szüleimhez vidékre és onnan vittem a bácsinak apám pálinkájából.Oda is adtam neki mikor vissza érkeztem,nagyon örült neki,de kikötötte,hogy hamarosan....Szextörténet címkék

Áml | saláta | az áldozatkész anya és ap | tomika | festmény |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.