Szopós takarítónő


Egy hét múlva Márta percnyi pontossággal érkezett. Átöltözött és azonnal munkához látott. Nyoma sem volt az előző alkalomkori csábító viselkedésnek, teljes ruházatban dolgozott és szó nélkül haladt egyik helyiségből a másikba. Délre el is készült az egész lakással és láthatóan zavarban volt, hogyan legyen a továbbiakban. Tudtam, hogy nekem kell feloldanom a feszültséget ezért rákérdeztem “valami baj van?” és mélyen a szemébe néztem. “Nincs semmi, csak szerettem volna megszakítás nélkül befejezni a takarítást,” majd rövid szünet után folytatta “a múlt heti élményt még nem tudtam feldolgozni, mindig arra gondolok, és minden porcikám várja a folytatást” mondta majdhogynem szégyenkezve. Leguggolt elém és vágyakozással teli várakozással nézett rám. A kinyújtott kezeimet megfogta és hagyta hogy magamhoz húzzam. Rövid csókolózás után felálltam és elindultunk a hálószoba felé. Remegett a keze ahogy behúztam az ágyba. Átölelt és teljesen átadta magát az irányításomnak. Lassú mozdulatokkal bontottam ki a ruházatából mintegy előjáték gyanánt, apró érintkezésekkel izgattam ahol éppen a kezeim rátaláltak. Ő is levetkőztetett engem és hozzám bújt.

Csókolóztunk és hosszasan játszottam a csodás melleivel. Csókoltam, szoptam, masszíroztam miközben Ő ki sem engedte a kezéből a farkamat. Le s fel húzgálta a bőrt a fejéről, erősen megmarkolta a tövénél és finoman játszott a golyóimmal is. Bizonyosra vettem, hogy mindenre készen áll és a farkam ma nemcsak a pinájában, de a szájában is komoly szerephez jut. Talán már Ő is tudta vagy érezte amit mára elterveztem, azt hogy a szájában fogok elélvezni. Egyre szenvedélyesebbek lettek a csókok, gyorsult a légzése és minden simogatásra apró remegéssel reagált. Ahogy végigfuttattam a kezem a hasán nyögdécselt és amikor ujjaimmal belopakodtam a puncijába egy nagyot sóhajtott. “Vágyom rád, tegyél a magadévá megint” mondta és széttárta lábait.

Betérdeltem a combjai közé és behatoltam a kéj barlangjába. Síkos volt és tüzes, szinte lángolt a belseje. Akadálytalanul haladtam benne egészen ‘koppanásig’. A makkom a hüvely hátfalának ért. Csodálatos érzés volt ahogy ez a gyönyörű nő vonaglott alattam. Minden mozdulatával tovább fokozta a csábítást. Úgy csókolt mint egy vákuum szivattyú, mint akik ki akarja tépni a nyelvemet a szívásával. Amikor engedett rajta és szóhoz tudtam jutni azt mondtam “ha a farkamat így megszívod valószínűleg az agyvelőm is kijön rajta”. “Igen” mondta ma ki akarom szívni az ‘agyvelődet’. Szeretném a számban érezni a nedvedet. Ugye megteszed, hogy a számba élvezel?” Ki tud ellenállni egy ilyen kérésnek?

Hosszan szeretkeztünk, mindenféle pózt ki akart próbálni. Ki volt éhezve és mintha egy hét alatt akarná behozni a húsz évnyi lemaradást mindenben maximalista volt. Több orgazmust élt át és még nem került a szája a farkam közelébe. Szándékosan fokoztam a vágyát, hogy biztos legyen az eredmény. Azt akartam, hogy annyira begerjedjen, hogy gondolkodás és minden fenntartás nélkül szopjon le és nyelje le ami a szájába kerül. Eljutottunk arra a pontra amikor a 69-es póz már elkerülhetetlen volt. Annyira fel volt csigázva, hogy lecsúszott a combomhoz és tövig bevette a farkamat a szájába. Első alkalommal volt része szopásban, ami abból látszott, hogy eléggé ügyetlenül kezdett hozzá. Majdnem megfulladt ahogy benyelte az egész szerszámot, majd öklendezett ahogy az orrvitorlájához ért a makkom és a levegő vétellel is bajba került. Minél ügyetlenebb volt annál jobban értékeltem, hogy le akart szopni. Szívesen vállaltam a tanító szerepét és néhány perc múlva már úgy belejött, hogy magára lehetett hagyni a farkammal. Átfordultam a 69-es pozícióba és rátapasztottam a számat a csiklójára. Ami ezután történt a kemény pornográfia műfajában is előkelő helyet foglalna el. Valósággal szétszoptuk egymás nemi szerveit. Én a csiklója után a szemérem ajkait nyaltam és szoptam amíg el nem élvezett ettől, Ő pedig úgy szopta a faszomat, hogy egy kisborjú tanulhatott volna hogyan kell tőgyet szopni. Megpróbáltam visszatartani a magömlésemet ameddig csak lehetett, de áldásos tevékenységének eredménye képen ez egyre nehezebb feladat volt és feladtam. Úgy lőttem tele a száját forró gecivel, hogy fele kifolyt az ajkai között. Mind egy cseppig lenyelte, majd ami kifolyt azt is felnyalta és tovább szopott. Eközben Ő is újra elélvezett de én sem hagytam abba a nyelvi tevékenységet ezzel fenntartva az izgalmi állapotát és előkészítettem egy újabb orgazmust nála.

Miután kiürítette a butykost, a még kemény dorongomat durván bevertem éhesen tátongó pinájába és a lábait az égnek emeltem. A bokáira ráfektettem az arcomat ami premier plán rálátást eredményezett a fejére és melleire. Szemei csillogtak, szája félig nyitva, arca kipirulva és mellei dacolva a gravitáció törvényeivel keményen meredtek a plafon felé. Teljes hosszában benne voltam, de mint aki elvesztette az eszét még mélyebbre akartam hatolni. Eszelősen döngetni kezdtem amitől Ő is bevadult és hüvelyét összeszorította miközben sikongatva elélvezett.

Amikor már minden beteljesült egymás mellett elnyúlva pihentük ki a fizikai fáradtságot. Éppen azon gondolkodtam, hogy mi mehet át az agyán a mindent elsöprő szexuális élmény hatása alatt, amikor Márta halkan, szinte magában motyogva elkezdett mesélni:

“Középiskola után bekerültem álmaim intézményébe. Mezőgazdasági biológusnak tanulhatok. Egészen új szakma volt, az első évfolyamot indította az egyetem és mi tagadás nem volt túl nagy sorbaállás a székekért. A tervezett húsz fős évfolyam a tanév kezdetén még csak tizenkét vállalkozó szellemű diákkal indulhatott. Később feltöltötték a nyolc üres helyet, de az indulás kissé bizonytalannak látszott. Hamar összebarátkoztunk s mire a gólyabálra sor került mi már egy kis csapatként jelentünk meg. Öt lány és hét fiú. Akik ismertek szép lánynak tartottak. 170 cm magas 52 kg karcsú derék, formás lábak kerek tompor és melltartó nélkül is feszesen álló körte alakú mellek.

Izgatottan készültem a bálra mintha éreztem volna, hogy sorsforduló elé nézek. Gondosan választottam ki a ruhámat, nem túl kihívót, de azért arra odafigyeltem, hogy mindent egy kicsit megmutassak az érdeklődőknek.

Gábor állatorvosnak tanult, negyedik évét kezdte és már előre biztosított állásajánlata volt. Mint később megtudtam rendkívül értelmes és korához képest nagy tudású fiatalember volt. Évfolyam első, magasan kiemelkedő eredménnyel. Ahogy belépett a terembe szinte azonnal meglátott és hosszan ‘stírölt’ ami tetszett is meg kissé el is bizonytalanított. Óvatosan végig futtattam a szemeimet rajta, de arra vigyáztam, ne akadjon össze a tekintetünk. Mikor már úgy gondoltam, hogy jól megnézett, hátat fordítottam neki és az egyik osztálytársammal kezdem csevegni. Gábor körülvonult a teremben és tőlünk néhány méternyire lehorgonyzott.

Amint a zenekar belehúzott azonnal mellettem termett és felkért táncolni. Meglepő könnyedséggel vezetett és néhány bizonytalan lépés után már úgy repültem mellette mintha évek óta táncoltunk volna együtt. Nagyon élveztem táncolni vele és észre sem vettem, hogy teljesen kisajátított. Mindössze két évfolyam társának engedett át egy-egy szám erejéig, először hogy innivalót hozzon, másodszor pedig a természet hívásának kellett eleget tennie. Az este többi részében kellemes társaságnak bizonyult. Egyáltalán nem bántam, hogy nem kellett minden fiú süket dumáját hallgatnom. A bál végén hazakísért és azon kívül, hogy egész úton fogta a kezem, nem próbálkozott az ‘elcsábításommal’, ami nekem elnyerte a tetszésemet.

Szép fokozatosan alakult a kapcsolatunk, amikor mindketten be tudtuk illeszteni a tanulmányainkba, találkoztunk és értékes időket töltöttünk együtt. Mozi, színház, múzeumok, házi bulik és amikor tehettük… tánc. Gábor volt a világon a legjobb táncos. Kiköpött Patrick Swayze. Testalkata és mozgása ijesztően hasonló volt, és ügyesen imitálta a figuráit. Minden alkalomra volt valami új és kifejezetten élmény volt táncolni vele.

A nyár elején bemutatott a szüleinek. Kedvesen fogadtak, és ügyesen feloldották a feszélyezettségemet. Hamarosan ‘otthon’ éreztem magam náluk. Mivel Gábor egyke volt, anyukája elkényeztette a végtelenségig. Ebből nekem is jutott, és amikor egy-egy vasárnapi ebédre meghívtak biztosra mentem, hogy a legjobb ételek és sütik várnak rám. Lassan ‘beékelődtem’ a családba. Egyre nyíltabban beszéltek a jövőnkről, és egyszer anyukája rám kérdezett, hogy mikor és hány gyereket szeretnék. A lélegzetem is elállt a kérdéstől.

Karácsony előtt én is bemutattam Gábort a szüleimnek. Noha édesapám igazi féltékeny apa volt, meglepő gyorsasággal fogadta be Gábort. Ebben minden bizonnyal jelentős szerepet játszott a közelgő diploma és a biztosnak látszó jövőkép. Apa legnagyobb félelme az volt, hogy én majd elkallódok valami szépfiú oldalán és tönkreteszem az életemet. Ahogy jobban megismerte Gábort már Ő kezdett terveket szövögetni …

A második tanév gyorsan elrepült és Gábort június végén doktorrá avatták. Óriási volt a felhajtás, mindkét oldalról ott voltak a szülők és az egész napot mint egy valódi család nagyon kellemesen együtt töltöttük.

Mindketten tartogattunk meglepetést egymásnak erre a napra. Én elterveztem, hogy a doktorálására megajándékozom a szüzességemmel, Ő pedig a kezem megkérésére készült. Kettőnk közül Neki sikerült megvalósítania a tervét. Nekem minden bátorságom az inamba szállt amikor a karjaiba omlottam a lánykérés közben. Gábor nem is fogadta volna el még ha én fel is tudtam volna ajánlani magamat. Ő a nászéjszakán akarta letépni a liliomot, ami úgy is történt.

Az esküvő egyszerű de nagyon szép volt. A vacsorára csak a szűk család volt hivatalos, és a torta után mi ketten felkerekedtünk mindenki legnagyobb ujjongása közepette, hogy méltóképpen fejezzük be a napot.

A szálloda egy szépen felújított régi patinájú kastélyban volt. A szobánkban teljes fürdőszoba is volt. Ahogy Gábor átvitt a küszöbön, úgy éreztem a mennyországban járok. Vigyázva letett az ágyra, rám hajolt és szenvedélyesen megcsókolt. Magamhoz öleltem és belesúgtam a fülébe: “többé nem engedlek el szerelmem” és tényleg így is gondoltam. Ő ott fektében elkezdett vetkőzni és ezzel párhuzamosan kezdte lefejteni rólam is a ruhát. És közben csókolt olyan szenvedéllyel ahogy csak a filmeken lehet látni.

Amikor már semmi sem állt az útjába, Gábor hatalmába kerítette meztelen testemet, széthúzta a combjaimat és belém nyomta meredt hímvesszőjét. A szó szoros értelmében megerőszakolt. Semmi előjáték, semmi simogatás, nedvesítés etc., csak kőkemény szűzhártya átszakítás. A fájdalomtól felsikítottam és elsírtam magam. Ő ezzel mit sem törődött, lökött néhányat rajtam és mielőtt én a fájdalmon túljuthattam volna már be is végezte. Jókora adag nedvet lőtt belém amitől én, mint hamarosan kiderült, azonnal teherbe is estem. Mint aki jól végezte a dolgát, legurult rólam, megnézte a véres szerszámát és kiment a fürdőszobába lemosni a ‘trófeát’ magáról. Én pedig magamba roskadva ott feküdtem összetörve, csalódottan, és megfosztva az első élmény gyönyörétől. Nesze nektek romantikus regények …

A nászút szép volt és, leszámítva szexuális tragédiámat amiben nap nap után részesültem, kellemesen telt. A Földközi tengeri nyaralóhely minden igényünket kielégítette. Az időjárás lehetővé tette, hogy minden nap élvezzük a tengerpartot, esténként tájjellegű éttermekben kóstolhattuk a helyi specialitásokat. A napok repültek és két hét mint egy szempillantás telt el. Mire hazaérkeztünk Gábor új állomáshelyén készen állt a teljesen berendezett szolgálati családi ház és a hozzá csatlakozó orvosi rendelő.”


Szextörténet ajánló:


Az ingyenes fodrászat


Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen elintézett egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzlet....

A haver nõje lepartizva


A haver nõje lepartizva

Ez a kaland úgy kezdõdött , ahogy szokott. Piázgattunk Petigecivel pár hónapja a Bandi bá kocsmájába,ahol az öreg pipást megsergette múltkor ez a fasz:)


Bandi bá a fõnök is lenyugodott,meg amennyi pénz elvedelünk ott,abból él meg a kocsma. Nem is ez a lényeg,Petigecinek nagyon tetszett az egyik csapos,és azt akarta állandóan felszedni, most h....

Fiatal pár, plusz egy fiú


Fiatal párként szerettünk volna egy kis plusz izgalmat, úgyhogy úgy döntöttünk keresünk egy hetero fiút hármonknak. Fantáziám régóta izgatta nekem is, nem vagyok féltékeny típus, és páromnak is megtetszett az ötlet, úgyhogy belevágtunk neten keresni. Barátnőm amúgy 174cm 52kg sportos vékony alkat, kis maroknyi cici, izmos poci, és csupaszra borotvált. Jó fél év keresés után, mert azért alaposak ak....

A forró farok és a hűvös láb


A puha,38 as fehér talpak gyönyörű hűvös ívére feszülő fekete nejlonharisnya máig élesen él bennem.A kerekded sarokon kicsit megfoszlott harisnya itt jobban engedi átsejleni a láb puha fehér bőrét,ahogy maga alá/mellé húzott lábbal ül.A talpnál a harisnya követi a láb izgató nőies ívét,megmutatva a talpa bőrének intim selymes,érzékeny bőrét,aztán a lábpárnánál ismét jobban átüt a bőr színe,és a ha....

A búzavirág III


Daniel, Dan Danny
Egy augusztusi vasárnap elutaztunk Catyval a tengerhez kikapcsolódni, pihenni, kirázni magunkat a hétköznapok monoton valóságából. Pechemre az első nap megjött, ami szokásomhoz híven fájdalommal és görcsökkel járt, így aznap nem volt kedvem lemenni a bícsre. Catyt küldtem, ne legyen fent ő is, örüljön, hogy süt a nap, menjen le napozni. Így is tett, én pedig begubóztam a ....

Anyu lenyelte


Külföldre utaztam a nyáron. Mikor visszajöttem, a repülőtéren édesanyám örömkönnyekkel várt. Átölelt, erősen magához szorított, ahogy csak tudott, mert nagyon hiányoztam neki. Ő is hiányzott nekem, de azért jól éreztem magam a chicagói barátomnál. Régóta leveleztünk, örültem, hogy ott lehetek. Másik világ volt, más mint ami országunk. Anya a fülembe súgta, hogy szeret és sírt a boldogságtól, hogy ....
Szextörténet címkék

Árok | tot? | doktorn | kamerás | a buzavirag i |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.