Kutya is volt


A Bones tv sorozat női sztárjai, Michaela és Emily, a forgatás alatt bensőséges barátnők lettek és a forgatás szüneteiben gyakran töltötték együtt szabad estéjüket szállodai közös szobájukban. Így volt ez 2008. szeptember egyik estéjén is, amikor egymás karjaiban fekve beszélgettek. Michaela váratlanul azt kérte barátnőjétől:
„Em., drágám meséld el, hogyan és mikor vesztetted el a szüzességedet?”
Emily egy ideig hallgatott aztán felsóhajtott és beszélni kezdett.
„Erről anyámon kívül eddig még soha senkinek nem beszéltem, mert szégyellem, ami és ahogy történt. Azért mert a szüzességem elvesztésének körülményei egyáltalán nem voltak szokványosak, inkább abnormális volt, ami történt. A szüzességemet 18éves koromban egy hatvan kilós barna szőrű ötéves rottweiler kutya vette el.”
Michaela hitetlenkedve nézett barátnőjére majd, amikor látta, hogy komolyan beszél, magához ölelte és megcsókolta.
„A lényeg, hogy tizennyolc éves koromban még szűz voltam. Ez szokatlan volt, tudtam, de én érzelmileg későn érő voltam, és egy kissé félénk természetű. Testileg ugyan már teljesen fejlett voltam, 175 cm magas, bronzvörös hajam, kék szemem és szép nagy melleim voltak, és a lábaim is rendben voltak. A fiúk szerint ”dögös” voltam. Élveztem ugyan a figyelmüket, de nem éreztem vágyat a szexre. Beértem a rendszeres maszturbálással. Aztán 1994 karácsonyán váratlan fordulat következett.
Anyám, apám és húgom arra készültek, hogy a karácsonyi szünetet valahol a hegyekben síeléssel töltik. Nekem semmi kedvem nem volt a síeléshez és úgy döntöttem, hogy inkább elfogadom Cliff bácsiék meghívását a karácsonyi szünetre, Montanaba. A Billingshez közeli farm Cliff bácsié, akinek a felesége, Molly néni, anyám húga volt. Gyerekkoromban már néhányszor nyaraltam náluk, mindig remekül éreztem magam és szerettem őket. Anyám ugyan már évek óta nem akart találkozni velük de az okát nem akarta elárulni. Anyámnak nem tetszett ez a döntésem, és csak hossza vita után engedett el. Ez volt az első alkalom, hogy egyedül, szülők nélkül voltam az otthontól távol.
Egy héttel karácsonyeste előtt érkeztem. Cliff bácsi várt a repülőtéren, és úgy tűnt, örül nekem. A farm a repülőtértől és a várostól jó 30 km-re volt. Amikor megérkeztünk az első, aki köszönt nekem volt egy hatalmas és gyönyörű nagytestű kutya volt, rövid, barna szőrű.
„Hogy hívják?” kérdeztem, és nyúltam feléje, hogy megsimogassam.
”Ő Max” - mondta Cliff bácsi. „Ő vigyáz a házra, amikor én nem vagyok otthon.”
”És milyen fajta kutya ez?”
”Rhodesian és rottweiller keverék.”
”Hát, remélem, barátok leszünk” mondtam, nem sejtve milyen „barátság” lesz az.
”Ha szereted a kutyákat akkor biztosan” – nyugtatott meg Cliff bácsi.
Hamar beilleszkedtem a farm életébe, segítettem Molly néninek a főzésben és takarításban, lovagoltam, etettem az állatokat és élveztem a vidéki életet. Egyik délután Cliff bácsival átmentünk a szomszédos farmra, ahol megismerkedtem Mike- al és húgával a 28 éves Lindával. Mike kutyák tenyésztésével és betanításával foglalkozott, Linda, pedig a városi kórházban volt ápolónő. Mike-nek gyönyörű nagytestű kutyái voltak, köztük egy Rick nevű hatalmas német dog. A látogatásból hazamenve észrevettem, hogy Cliff bácsit valami nyomasztja. Szórakozottnak tűnt és én kíváncsi voltam mi bántja, hát rákérdeztem:
”Cliff bácsi, valami baj van? „
„Minden rendben” - mosolygott rám. „Van néhány problémám, kedvesem, de nem kell aggódnod, tényleg. „
”Nos, ha tudok valamiben segíteni, szívesen megteszem” – bíztattam.
”Majd szólok, ha szükség lenne rá” - mondta.
Aztán más témára tért át. Megkérdezte, hogy hiányoznak-e a szüleim, és barátaim, vannak-e komoly udvarlóim? Elmeséltem, hogy több fiú ismerősöm is van de ezek még nem komoly kapcsolatok.
„Hány éves is vagy Emily?” –kérdezte hirtelen. „Tizennyolc” – válaszoltam.
Cliff bácsi egy picit hallgatott, majd halkan, szinte szégyenkezve kérdezte: „És még szűz vagy?” Egy kicsit meglepett a kérdés de azért válaszoltam: „Igen, az vagyok.”
Ezzel a beszélgetésünk véget is ért.
Karácsony előtt két nappal egyedül maradtam a házban, mert Cliff bácsiék a városba mentek és csak estére jöttek meg. Járkáltam a házban és bementem Cliff bácsi irodájába is. Az íróasztalon egy nyitott levél feküdt mellette videokazetta és egy borítékban fényképek. A levelet egy Dean Ryder nevű férfi írta. Kíváncsi voltam és elolvastam. Azt írta, hogy a videó, amit kapott nem volt sikeres, és ha el akarják kerülni a csődöt, akkor alaposan át kell dolgozni, és főleg a nőt kell kicserélni egy fiatalabb vonzóbb valakire. Addig fogalmam sem volt, hogy Cliff bácsi filmekkel is foglalkozik. Szerettem volna látni, milyen filmeket csinál, mert a levélből azt láttam, hogy komoly anyagi gondjai vannak miattuk. Az iroda szekrényét kinyitva videó kazettákat találtam. Betettem egyet a lejátszóba és megnéztem. Alaposan meglepődtem, mert pornó film volt, két fekete srác kefélt egy fehér lányt mindenféle pózban. Kerestem egy másik kazettát, azon egy lány kefélt két kutyával egy pajtában. Nem először láttam pornó filmet, legfeljebb a kutyás jelenetek voltak újak számomra. Minden esetre meglepett, hogy Cliff bácsi ilyen dolgokkal foglalkozik.
Végül egy lezárt vaskazetta került a kezembe, és a kulcs is fiókban volt. Nem szép dolog más dolgaiban kutatni de én kíváncsi voltam. A kazetta tele volt fényképekkel. A fotók témája azonos volt, nők kutyákkal keféltek. Aztán kezembe került egy kép, aminek láttán teljesen ledermedtem. „Oh, Jézus, ez nem lehet igaz” suttogtam. A képen anyám volt látható, térdelő helyzetben egy ágyra hajolva és hátán egy hatalmas fekete kutya. Anyám arckifejezése elárulta mi van közte és a kutya között. Valaki állt mellette és hajánál fogva emelte fel anyám fejét a fényképezéshez. Teljesen meg voltam döbbenve. A kép talán 4 – 5 éve készülhetett. Tovább kerestem és összesen öt képet találtam anyámról, és nem kellett fantázia, ahhoz, hogy mi történik a képen. Hirtelen megértettem, hogy mi oka lehet anyámnak, hogy kerüli Cliff bácsit és Molly nénit. A felvételeket nyilván Cliff bácsi készítette. A képeket visszazártam a vaskazettába, csak anyám képeit vittem magammal. Rendet raktam és elhagytam az irodát.
Cliff bácsiék késő délután értek haza. Két úr is érkezett velük, az egyik a levélíró Dean Ryder. Este a vacsorához még átjöttek Mike és Linda is. Vacsora után a férfiak bevonultak Cliff bácsi irodájába tárgyalni. Már késő este volt, amikor mindenki elment és én lefekhettem
Aznap éjjel sokáig nem tudtam elaludni. Folyton a videón látottakra gondoltam. Azon tűnődtem, vajon Cliff bácsi honnan hozta hozzá a nőt. A nő a szalagon, nem volt valami vonzó. Tudtam, hogy én sokkal jobban nézek ki, mint ő. De azt gyanítottam, hogy nagyon nehéz lehet modelleket találni, aki ilyenre vállalkozik. Nem tudtam elképzelni, hogy én képes lennék-e megtenni, de elkezdtem gondolkodni rajta. Biztos voltam benne, hogy Cliff bácsi dühös lenne rám, ha tudná, hogy megnéztem a filmet. Reméltem elég alaposan raktam mindent a helyére. Végül elaludtam a szexről gondolkodás közben.
A következő nap egyhangúan telt el. Vacsora előtt kimentem a fészerbe, hogy egy kis fagyasztott húst vigyek be. Hideg volt, ezért becsuktam az ajtót magam után. Ahogy kerestem a húst, hangokat hallottam. Cliff bácsi és Mike beszélgettek.
”Neked nagyon hamar döntened kell – mondta Mike - Karácsony után már csinálni kell a filmet.”
”Tudom,” - mondta bácsi Cliff - „csak nem vagyok benne biztos, hogy ez a Rita nevű nő a helyes választás.”
”Hát nem valami szépség, és egy kicsit idős is” – állapította meg Mike.
„Ez a probléma. Szükségünk lenn valakire, egy tökéletesebbre. „
”Itt van az unkahúgod Emily ” - mondta Mike.
”Igen, azt hiszem Emily tökéletes lenne, de tudod….. „
”Ez lenne az évszázad filmje” – vágott közbe Mike - „nagyszerű, tökéletes test, vörös haj, és úgy néz ki, mint egy szűz lány a szomszédból. Ez megoldaná a problémánkat. „
”De Emily még valóban szűzlány” - mondta a nagybátyám.
a szívem hevesebben kezdett dobogni.
”Ó, igen?” – kiáltott fel Mike izgatottan - „így még jobb. A kutya és a szűz? Istenem, ezzel a főcímmel kapkodnák a filmet, ki lehetne fizetni minden adósságunkat! „
”Kizárt dolog, hogy én erre megkérjem” -mondta Cliff bácsi.
”Mi van, ha ő hajlandó lenne megtenni?” – kérdezte Mike.
”Természetesen remek lenne. De nem hiszem, hogy megtenné. „
”De nem érted, hogy mit jelent ez? Milyen lehetőség ez! „
”Tudom, tudom.”
”Hé, csak annyit kell tenned, hogy adsz neki egy injekciót. Vagy egy kis port az italába, hogy elkábuljon. Csak egy kis koksz, és Ő hajlandó lesz, és mi megszabadulunk a gondoktól. „
”Nem lenne sokkal jobb, ha ő tisztán drog nélkül vállalná?” -kérdezte a bácsikám.
”Nos, lehet, de azt hiszem, mindenképpen meg kellene próbálnunk Rita helyett Emilyvel” –zárta le a témát Mike.
A hangjuk kezdett elhalkulni, ahogy kimentek a pajtából. Pontosan tudtam, hogy miről beszéltek, és a szívem hevesen kalapált attól amit, hallottam. Vártam egy kicsit majd óvatosan visszamentem a konyhába. Eszembe jutott, hogy Cliff bácsi irodájában van néhány könyv a kutyákról. Észrevétlenül kicsentem egyet és lefekvés után elolvastam. A könyv szerzője érthetően leírta a dolgok menetét a kutyával, írt a kutya viselkedéséről, a nemi szervének sajátosságairól. Olvasás közben egyre a pajtában hallottak jártak az eszemben és ismét azon gondolkodtam, hogy vajon meg tudnám-e tenni? Elővettem a képet anyámról a kutyával a hátán. Láthatóan élvezett, de ő már nem volt szűz. Nem tartottam sokra a szüzességet, nem éreztem át a jelentőségét. Nem tudtam elaludni. Újra beleolvastam a könyvbe és néztem a fényképet. Végül felkeltem, leültem az asztalhoz és elkezdtem írni. Egy órával később készen voltam. Vártam néhány percet aztán ismét elolvastam, majd összehajtogattam a papírt és borítékba tettem. A borítékra azt írtam: Cliff bácsinak szeretettel. Tehát döntöttem és ettől megnyugodtam.
A levélben azt írtam, hogy véletlenül kihallgattam a Mike-al folytatott beszélgetésüket és bocsánatot kértem. Bevallottam, hogy nagyjából tisztában vagyok a tervezett film fontosságával, és nem várom, hogy Cliff bácsi rábeszéljen az abban való részvételre, magamtól jelentkezem rá. Egyetlen kérésem van, ne adjanak be nekem semmi drogot vagy bármilyen kábítószert, mert tiszta fejjel szeretném csinálni.
A következő nap 24-e volt, Karácsony. Molly nénivel egész nap takarítottunk, főztünk és díszítettük a lakást. A karácsony esti partin sok vendég és sok ajándék volt. Cliff bácsitól kaptam egy kis dobozt, benne egy gyönyörű aranyláncot, szebbet, mint amit valaha láttam.
”Ohh, ez gyönyörű,” mondtam és köszönetképpen megcsókoltam Cliff bácsit és Molly nénit. Utána táncoltunk, sokat nevettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Cliff bácsi engem is felkért táncolni és akkor kezébe adtam a levelemet, és azt mondtam, hogy ez az én ajándékom de csak másnap reggel olvassa el.
Másnap reggel, 25-én. Cliff bácsi és Molly néni már a reggeliző asztalnál ültek, amikor lementem. Előttük feküdt a levelem felbontva.
„Ez a levél nagyon kedves tőled kicsim, de meg kell beszélnünk, mégpedig most” – kezdte Cliff bácsi. Aztán Molly néni sietett kifejezni aggodalmát, hogy nem gondolhattam komolyan, amit írtam. Szerinte egy lány nem áldozhatja fel ilyen módon a szüzességét, és egyébként is mit szólna hozzá az anyám. Azt válaszoltam, hogy anyám biztosan nem hagyná jóvá, de én eltökélt vagyok és a szüzességem az enyém, én döntöm el, hogyan akarom elveszíteni
Molly néni még próbált meggyőzni, hogy tegyek le a tervemről, majd mikor látta, hogy hiába, sírva otthagyott minket. Cliff bácsihoz fordultam:
„És most mondd el nekem mi fog ezután történni, hol és mikor lesz a filmezés? Mit kell tudnom, mire kell készülnöm.”
Cliff bácsi elmondta, hogy kell két nap ahhoz, hogy minden résztvevőt – a producer Dean Rydert, az operatőröket stb. – értesíteni tudjon, és azok megérkezzenek. Mike-nak fel kell készítenie a kutyákat, be kell rendezni a stúdiót a nagy pajta pincéjében. Engem majd Linda fog felkészíteni, ő lesz végig mellettem és tegyek mindent úgy, ahogy ő mondja. Linda fog nekem egy injekciót adni. Amikor emlékeztettem, hogy nem akarok kábítószert kapni, megnyugtatott, hogy az injekció nem drog lesz, hanem csak egy egyszerű nyugtató. Mindent összevéve 28-án délután kerülhetett sor a film felvételére. Másnap átmentünk Mike-hoz és beszéltem Lindával. Mike-tól megkérdeztem, hogy lehet-e Max az a kutya, amelyik majd elveszi a szüzességem. Azt mondta, hogy ha azt szeretném lehetséges, hiszen Max már többször volt alkalmazva, igaz nem szűznél. Lindától azt kérdeztem, mit vegyek fel. Nevetett és azt mondta, hogy teljesen mindegy, mert úgyis meztelen leszek a felvétel közben. Erre még nem is gondoltam és egy kissé nyugtalan lettem, mert eddig még a szüleim és húgom előtt sem mutatkoztam meztelenül, nemhogy idegenek előtt. Annak sem örültem, hogy a felvétel előtt le kell borotválnia szeméremszőrzetemet. Linda vállalta, hogy ezt majd ő megteszi nekem.
A következő két nap az előkészületekkel telt el. Egy autóval megérkeztek a kellékek és a
stáb tagjai, négy férfi, operatőrök, világosítók. Aztán végre elérkezett december 28-a a felvétel napja. Délelőtt megjött a producer Ryder úr is a titkárával. Délelőtt megjött Linda is és a szobámban leborotválta a szőrzetemet. Amikor kész voltunk megkérdezte:
„Hogy érzed magad? Nem vagy ideges?”
„Hát, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nyugodt vagyok” – válaszoltam kényszeredett mosollyal.
14 óra volt, amikor Cliff bácsi javasolta, hogy induljunk a pajta alagsorába. Elindultam Linda mellett és ez volt az a pillanat, amikor legszívesebben elszaladtam volna.
Az alagsori szoba nagy volt, jól megvilágított, és egy csomó szék állt a fal mellett. A szoba középen egy alacsony PVC pad fénylett, arra várt, hogy ráfeküdjek. Linda odavezetett. Közben az operatőrök és világositók már munkához láttak.
”Most, Emily” – mondta Linda nyugodtan - „Légy szíves és emeld fel a szoknyádat a derekad fölé.”
Habozás nélkül felemeltem a szoknyámat.
”Így jó ...” és éreztem Linda ujjait a bugyimon, ahogy lehúzza a combjaimra, felfedve a fenekemet. És ezt már elkezdték filmre venni.
”Rendben ... Ohhh, Bob, jöjjön közelebb „- utasította az operatőrt Linda.
”Csodálatos szép feneked van, drágám”, mondta aztán nekem.
”Köszönöm,” mondtam halkan.
”Ez lesz egy igazi bonusz, a filmen” tette hozzá. „Nagyon szép, ugye Cliff. Megütötted a jackpotot ezzel a lánnyal.
Cliff bácsi rám nézett és én rámosolyogtam.
„Oké. Most kapd le a lány arcát, miközben én beadom neki az injekciót „
Dave, a másik operatőr közelebb jött a kamerával.
Éreztem a fertőtlenítő nedvességét a fenekemen.
”Gyerünk, drágám,” mondta Linda és belém szúrta a tűt.
Én nem mozdultam csak halkan sziszegtem. Belém nyomta a nyugtatót és kihúzta a tűt.
”Oké” mondta Linda elégedetten. „ezzel megvagyunk”
Aztán lehúzta a bugyimat egészen, és kiléptem lassan belőle.
”Rendben van, most már készen állunk„ - mondta Linda.
”Nagy jó”, mondta Cliff bácsi. Aztán megsimogatta a vállamat. És Lindához fordult.
”Mennyi idő múlva kezd hatni?”
”Körülbelül tíz perc múlva,” felelte. Felém fordult: „Lehet, hogy bizseregni fog egy kicsit, de ez normális.”
”Nem érzel semmit?” kérdezett Cliff bácsi.
”Egy kicsit bizsereg már,” válaszoltam, miközben Dave az arcomat filmezte.
”Rendben, drágám”, - mondta Linda, - „miért nem veszed le a cipődet ?”
Úgy tettem, ahogy mondta.
Aztán Cliff bácsi átkarolta a derekamat és ő és Linda a padhoz vezettek. A pad kb. nyolcvan cm hosszú volt hat hevederrel. A magassága talán 40 – 50 cm lehetett. A pad előtt a padlón egy vékony kis párna feküdt, arra kellet térdelnem és felső testemmel a padra hajolni. Vettem egy mély lélegzetet, és igyekeztem nyugodt maradni. Dave, és Bob a két operatőr folyamatosan filmeztek minket. Közben bejöttek a szobába Mike, Ryder úr és titkára majd meglepetésemre bejött Molly néni is. Linda nyugtatgatott:
„Oké Emily, most még a szoknyádat is le kell venned.”
Nem mondtam semmit, de a szívem gyorsabban vert, és a szám lett egy kicsit szárazabb. Lecsúsztattam a szoknyámat és deréktól lefelé már meztelen voltam. Egy picit remegtem és kezdtem nagyon sebezhetőnek érezni magam, pedig a szoba jól be volt fűtve. Linda a padhoz vezetett és én letérdeltem. Linda a térdem felett először a jobb, majd a bal combomat rögzítette a hevederekkel. Ugyanezt megcsinálta a bokámmal végül a derekamat rögzítette a padhoz.
„Minek kellenek ezek a hevederek?” – kérdeztem halkan. Linda mosolygott.
„Azért, hogy ne mozdulj el közben” – válaszolta.
A pad alatt megláttam egy kis rögzített kamerát és a paddal szemben egy monitort. Linda elmagyarázta, hogy a kamera a puncimat veszi, amikor a kutya belém hatol, és a monitoron én is láthatom.
„És mi van Max-el, meg fogja tenni, amit kell, be van tanítva erre? – kérdeztem kicsit aggódva.
„Max egy nagyon különleges kutya, ki van képezve erre és már sok lánnyal volt dolga. Tökéletes a mérete is a te számodra” – jött a válasz majd folytatta – de ő még soha nem volt ilyen csinos, fiatal lánnyal. Te leszel az első szűz, akit meg fog hágni.”
Becsuktam a szemem és vettem egy mély lélegzetet. Egyre nyugtalanabb lettem az, hogy meg leszek „hágva” olyan közönségesen hangzott. A monitor hirtelen kivilágosodott és én megláttam közelről a csupasz puncimat. Egy pillanatra elállt a lélegzetem.
Ekkor bácsi Cliff jött vissza a szobába, és odalépett hozzám.
”Minden rendben van. Nagyon jó csináltátok eddig, édes, olyan tökéletesen, mint reméltem.”
”Köszönöm. Megpróbálom nem szégyellni magam„ - mondtam.
Linda elkezdte a felső testemet is levetkőztetni. Levette a blúzomat, kikapcsolta a melltartómat és máris teljesen meztelen voltam.
”Tetszeni fogsz az emberek ezreinek, akik nagyon szívesen látnak majd téged a filmen Max-el együtt.”
Megfogta mindkét kezem, és húzni kezdett előre. Ráhasaltam a padra, hogy a segítők a csuklómra is ráerősíthessék a hevedereket.
”Ohhh, Jézus” - sóhajtottam.
”Most, megigazítom a hajad, hogy szép legyen az arcod” – mondta Linda. Bob közelebb lépett a kamerával és az arcomat filmezte.
Zajt hallottam és a fejemet az ajtó felé fordítottam, és láttam, hogy Mike lépett be egy hatalmas, barna kutyával, de nem Max-el.
”Ó, Istenem,” Elakadt a lélegzetem.
Mike egyenesen hozzám vezette és éreztem, ahogy a kutya orra a fenekemhez ér.
”Nézd meg a monitoron, édes”, mondta Linda – a neve Duke és ő egy dobermann fajta.
Néztem és láttam, hogy Duke orra megérinti a puncimat, és éreztem, hogy nyelvével végignyalja.
”Látod? Tudja, mit kell csinálni „, mondta Linda vidáman.
Ekkor ismét nyílt az ajtó, és Cliff bácsi jött be a szobába. Hangja szelíd volt.
”Szia, drágám. Látom, jól mennek a dolgok.„
”Remélem,” - mondtam halkan.
Aztán Mike-hoz fordult. „Duke már készen áll?”
Mike így válaszolt: „amint meglátta őt kibújt farka és merev lett.”
”Szép nagy fasza van” - mondta Linda - hozd ide, így ő is láthassa.”
Mike vezette a nagy kutyát a jobb vállam mellé.
”Rendben, drágám”, mondta Linda, halkan, - „vessél rá egy pillantást.„
A kamera megközelítette az arcomat.
Felnéztem Cliff bácsi közelebb lépett és gyengéden a fejemre tette a kezét.
„A szád is szűz még, ugye édesem?” – kérdezte Linda.
A szemem elkerekedett. Erre nem számítottam. Bólintottam, majd azt mondtam: „De ...... én nem tudom ......”
„Ne aggódj. Minden rendben lesz.„ -
Ő elém tolta a kutyát.
”Engedd lejjebb a fejed egy kicsit,” - mondta Linda. Hagytam, hogy lejjebb nyomja a fejem, és Duke felé fordítsa.
A világos vörös színű csupasz kutyafasz , enyhén ívelt és teljesen merev volt.
”Tökéletes,” mondta Linda és tolta a fejem egy kicsit a kutyafasz felé. Néztem, hogy jön közelebb, de nem tudtam kinyitni a számat, a mellkasom remegett.
”Jól van a kislány,” – biztatott Linda és húzta a fejem előre.
Amikor a kutya farka egy centire volt a számtól, becsuktam a szemem. Éreztem, hogy előbb az arcomhoz majd a számhoz ér.
”Semmi baj, drágám,” - mondta Linda gyengéden - „Minden rendben lesz, meg tudod csinálni.” Közben erősen tartotta a fejemet.
Vettem egy mély lélegzetet, de ajkaimat még mindig erősen zárva tartottam.
”Csak egy kicsit nyisd ki a szádat” - csalogatott.
Éreztem, hogy Duke fasza nyomja az ajkamat. Megremegtem és felnyitottam a szemem.
Az élénk piros pénisz határozottan a számba akart jutni! És két kamera vette az arcomat, közelről! Linda tekintete most nagyon komoly volt.
”Jól van a baba,” - súgta Linda - „csak egy kicsit nyisd ki a szádat, most.”
Kinyitottam egy kicsit, és néztem az operatőrt, amint arcomra irányítja a kamerát.
Linda vezette a kutyát jobbra, és a meleg lüktető kutya pénisz a számba nyomakodott, a nyelvemen valami nedves melegséget éreztem.
„Bingo” - mondta Linda halkan - tökéletes, bébi. Ő a szádban van. A nagy kutya fasza a szádban. Hallottam a hangos tetszést a szobában.
A kamerák mozogtak körülöttem, Dolly irányította a fejem és Duke fasza egyre mélyebbre nyomult a számba, és én engedtem amennyire csak tudtam. Villogtak a polaroidok vakui. Linda mozgatta a fejem előre-hátra, hogy látni lehessen, amint rózsaszín rúd újra meg újra eltűnik a torkomban.
”Tökéletes, bébi,” - hallottam Cliff bácsi hangját.
Megismételtették a mozgást, a kutya rúdja ki-be járt a számban. Aztán megint.
Majd Linda megérintette az arcomat.
”Szép vagy, baby,” mondta őszintén. „Szép.”
Hallottam, hogy beszél hozzám, és a keze továbbra is erősen tartotta a fejemet.
Kinyitottam a szemem, és szemrehányón ránéztem Lindára. Nagyon rosszul esett, hogy meg sem kérdezték vállalom-e a kutya leszopását is.
Amikor a szeme találkozott az enyémmel, bólintott, hogy folytassam. Tudtam azt akarta, hogy a kutya élvezzen a számba.
„Semmi baj, drágám,” - mondta gyorsan - „meg kell ezt is tenned”. Ez a „kell” úgy hangzott, mint egy parancs és ez sértő volt.
Éreztem, hogy a kutya egyre gyorsabban és folyamatosan bassza a számat. Tudtam, mit kell tennem, nagyon gyors pumpáló mozdulatokkal szoptam a kutyát.
Éreztem, hogy jön! Most! A számba!
”Jön!”- kiáltott fel Linda - „a kutya jön a szájába, most!”
A meleg kutya geci megtöltötte a számat, és az íze nem volt elviselhetetlen. Közben hallottam Linda hangját de a keze még mindig nem engedte el a fejemet.
„Tartsd egy kicsit a szádban, édesem,” – biztatott - „légy jó kislány, és most nyeld le, ami a szádban van.” És én megtettem, hősiesen lenyeltem az egészet, ami a számban volt.
Mike közben elvezette Duke-ot. Az operatőrök leálltak és én elsírtam magam és azt mondtam Lindának:
„ Miért nem mondtátok meg előre, hogy ezt is meg kell tennem?” Linda válasza:
„ Cliff rendelkezett így, nehogy meggondold magad. Tudom, hogy rosszul esett neked, de most már túl vagy rajta és koncentráljunk a folytatásra. Most elmondom, mi következik. Mike behozza Maxot. Ő is meg fog szagolni, hogy kellőképpen felizguljon. Amikor a farka már elég kemény, akkor a hátadra segítjük, és végül Mike a célra vezeti. Amikor minden a helyén lesz akkor Max beléd tolja a farkát és elvégzi, azt amit terveztünk. Aztán valószínűleg a farkán lévő csomót is be fogja nyomni, és az megduzzadva beléd szorul. Akkor egy ideig össze lesztek ragadva, és várni kell, míg elenged. Közben Max sok forró nedvességet spriccel beléd. Fontos, hogy te ezalatt állandóan a kamerába nézzél, hogy az emberek lássák a szép kis arcodat.”
Bólintottam, hogy értem és bár a nyugtató injekció hatott, mégis éreztem a feszültséget a mellkasomban. Ismét bekapcsolták a lámpákat, az egyik operatőr elém ült és az arcomat vette, a másik a hátulról filmezett. Nyílt az ajtó és Mike bevezette Maxot, a rhodesian-rottweiler keveréket. Szívverésem felgyorsult, mezetlen melleim remegni kezdtek. Max ugyanúgy, ahogy Duke is tette, megszagolta a fenekemet és elkezdte nyalni a puncimat. A nyelve érdes volt de nagyon izgató. Hátra fordultam és megláttam Max faszát. Hosszú volt, körülbelül hat hüvelyk hosszú, nagyon vastag és merev. Egy pillanatra még szépnek is találtam és örültem, hogy láthattam milyen az a fasz, ami első lesz az én szűz pinámban.
Közben Cliff bácsi és Linda elhelyezkedtek mellettem, láttam Molly nénit és a többieket velem szemben a falnál. Linda magyarázni kezdett:
„Rendben Emily, Max most a hátadra fog ugrani, Mike fogja tartani és irányítani. Nagyon fontos, hogy egyenesen a kamerába nézzél. A szüzességedet csak egyszer tudja elvenni, megismételni nem lehet, ezért fontos, hogy minden jól sikerüljön, érted?”
„Oké, értettem”- válaszoltam, és a szívem egyre hevesebben vert. Nagyon izgatott vagy inkább ideges lettem. Max súlyos testével ránehezedett a hátamra. Nem számítottam ilyen súlyra, szinte belepréselt a padba”
„Hány kiló ez a Max” – kérdeztem nyögve a teher alatt.
„Talán hatvan” - hallottam Mike hangját.
Max bundája dörzsölte a hátamat és éreztem testének melegét, hallottam a kutya izgatott lihegését. A lábai az oldalamra feszültek.
„Emeld fel a fejedet és nézz a kamerába Em” – hallottam Linda hangját.
„Tökéletes vagy kicsim” – mondta Cliff bácsi.
„Oké, kezdhetünk” – kiáltotta Mike a hátam mögül.
Néztem a kamerába és éreztem, hogy Max farka megérint a puncim bejáratát. Aztán hallottam Mike rövid parancsát, amire Max meglódult és hirtelen nagy erővel és egyetlen lökéssel mélyen a pinámba tolta a faszát, egy pillanat alatt széttépve a szűzhártyámat.
„Óóóóó! Jézus!” – sikoltottam és többé már nem voltam szűz és egy kutya vette el. Velem egyszerre sikoltott fel együttérzésből Molly néni is.
”Tökéletes” - mondta Cliff bácsi.
”Ó, Istenem! Oh!” – kiáltottam pedig a fájdalom nem volt olyan nagy, mint amilyet vártam.
A szobában lévők el voltak ragadtatva, csak Molly néninek volt könnyes a szeme.
”Jó kislány vagy!” - mondta Linda elégedett mosollyal és megsimogatta a fejemet.
Max azonnal neki lendült és iszonyatos tempóban és erővel baszni kezdett. Az egész teste mozgott, és az ő erős lökései majdnem letaszítottak a padról. A fasza kemény volt és mélyen, egészen a méhemig hatolt a hüvelyembe. Valami elképzelhetetlen gyönyört váltott ki belőlem.
”Semmi baj, édesem,” - nyugtatott Linda. „Jól csináljátok.”
Cliff bácsi elém térdelt és láttam, hogy elégedett.
Max nem lassított, a testem rázkódott, és én soha nem éreztem olyan kéjt az életemben, mint
akkor. Évek óta rendszeresen maszturbáltam, de a kezemmel nem tudtam ilyen gyönyört szerezni magamnak. Olyan orgazmusom volt, mint még soha. És ez csak az első volt, amit gyors egymásutánban több is követett.
„Tökéletes, bébi, tökéletes!”- hallottam Cliff bácsi lelkendezését.
Az én orgazmusom váratlan bónuszt jelentett a film a készítők számára. De Max még mindig mozgott, a kamera maradt rajtunk. Percek teltek el így, aztán észrevettem, hogy lassul a mozgása. Éreztem, hogy nyomja a farkát még mélyebbre, végül belém nyomta a csomóját is és az elkezdett duzzadni bennem.
”Úristen !!!” „Ó, Istenem!” – hangosan felsikoltottam.
Ahogy a csomó egyre nagyobb lett bennem, szinte elviselhetetlennek éreztem a nyomást. Ösztönösen toltam vissza a hátammal Maxot, remélve, hogy ezzel csökkenthetem a feszítést
„Ohh! Neeee! NNN!„ Elsírtam magam a fájdalomtól és próbáltam szabadulni. Max az én mozdulatomra úgy reagált, hogy újra baszni kezdett, még gyorsabban, mint korábban, és mert össze voltunk ragadva az én testemet is rángatta. Valóban meghágott, a szukája lettem.
„Ez az, így tökéletes!” – lelkesedett Cliff bácsi. „Ez a tökéletes” - kontrázott Linda – „amikor érzed, hogy elkezd jönni belőle a sperma, mond el nekünk, oké?
Próbáltam bólintani, de Max őrületes tempóban járatta bennem a faszát, hogy megszólalni sem tudtam. Két kézzel kapaszkodtam a pad szélébe, nehogy Max lelökjön róla.
„Maradj az arcán,” - mondta Linda az egyik operatőrnek. Nem tudom hány perc telt el. de Max nem állt meg, nem is lassított és én az egyik orgazmusból a másikba estem
Max a mellső lábaival erősen szorította az oldalam, és én örültem, hogy volt a lábán zokni és nem karmol véresre. Néztem a monitort, és láttam, hogy jár bennem. Fel akartam venni a ritmusát, de túl gyorsan mozgott. Tudtam, hogy a film már jó lenne, de Maxot nem lehetett leállítani. A körülöttünk lévők el voltak ragadtatva.
”Ez igen!” - hallottam – „egyszerűen fantasztikus”.
Aztán Max hirtelen lelassult. Rögtön megtudtam az okát. Éreztem, hogy forró gecijét kezdi belém spriccelni.
”Oh! Istenem!Jön! Jön belém!” - fordultam Lindához.
„Linda! Jön, bennem van, és rengeteg jön és nagyon forró. „
”Jól van szívem! Persze, hogy az - válaszolta, és ringatta a fejét - „tartsd magad drágám.”
„Jön! Oh, még mindig jön! Nagyon sok jön„ – sikítottam a kéjtől –„és én is jövök! Egész testem vonaglott a soha nem tapasztaltam még ilyen erős orgazmust, minden korábbinál hevesebben, kontrollálhatatlanul rángatóztam. Max változatlanul baszott és spriccelt belém olyan sokat, hogy egy része már nem fért el bennem, a véremmel keveredett sperma kifolyt belőlem a pad alá. Aztán végre lassított és végül megállt Max és már nem spriccelt belém több spermát. Én is kezdtem megnyugodni és magamhoz térni, de továbbra is négykézláb térdeltem, a kutya farkával a pinámban.
Linda letérdelt mellém. Arca ragyogott az örömtől és az elégedettségtől.
„Tökéletes volt, drágám” - mondta - „most már csak meg kell várnod, hogy Max elengedjen.
Közben a srácok néhány állóképet készíthetnek rólad, amíg várunk.”
A polaroid gépek vakui kezdtek villogni, és az operatőrök halkan beszélgettek.
Hallottam, hogy egyikük megkérdezte Lindát:
”Mennyi ideig marad a kutya benne?”
”Nem lehet biztosan tudni, lehet akár egy óra is” - felelte Linda
”Van rá esély, hogy újra kezdi?”
”Hallottam, hogy történt már ilyen. Készen állunk rá, de ez nem valószínű. Nagyon csinos a kislány, mégsem valószínű a folytatás. „
Hátrafordítottam a fejem Max felé, aki a hátamon lihegett, éreztem szívének heves dobogását.
A helyiségben hirtelen halotti csend lett.
Linda hangja hallatszott:„Mike, tartsd Maxot! Bob, a lány arcára figyelj.„
A szoba zsongott az izgalomtól. Ez fog történni újra.
Linda simogatta fejem: „készülj kislány, tetszel Maxnek, újra kellesz neki.”
És Max másodszor is meghágott, ugyanolyan irtózatos gyorsasággal és keménységgel, mint először. Hosszú percekig járatta bennem a faszát, sorozatos és őrületes orgazmusaim voltak.
Teljesen elvesztettem az uralmat a testem felett. Remegtem, rángatóztam sikítottam és zokogtam a kéjtől. Akik néztek minket, éljeneztek. Max ismét rengeteg spermát öntött belém, azt hittem a pinám szétreped. Hosszú percek múlva végre éreztem, hogy a csomó összemegy bennem, és Max farka végleg kisiklik a pinámból. A rengeteg sperma, mint a szökőkútból a víz ömlött ki belőlem a padlóra. Max mielőtt elvezették volna búcsúzóul még alaposan belenyalt a pinámba, jelezve, hogy az ő szukája vagyok.
Teljesen le voltam izzadva és halálosan kimerültnek éreztem magam. Nem csoda, kiderült, hogy több mint egy óra hosszat voltam összeragadva Maxel, Azt, hogy hány orgazmusom volt közben Linda sem tudta megmondani. Linda és az egyik segítő kikapcsolták a hevedereket. Takaróba burkolták a testemet és Linda a karjaiba vett,
„Köszönöm, kicsim. Tökéletes voltál„ – dicsért és csókolgatta az arcomat.
Könny szökött a szemembe: „Alig tudom elhinni, hogy megtettem, de jó volt. Jól vagyok.”
Linda megnézte a hátamat és oldalamat: ”Néhány karcolás ... ..de semmi komolyabb” – mondta – aztán azt kérdezte:
„Akarsz pihenni egy kicsit, mielőtt jön a harmadik?”
”Harmadik is van?” kérdeztem.
”Van. Rick kint áll készen, még hátra van a szűz kis segged,” mondta nyugodtan.
”Ó, Istenem,” - elakadt a lélegzetem – „de hát Rick még nagyobb és erősebb is, mint Max, hogy fogom kibírni? Ezt sem mondtátok nekem előre” – mondtam pánikba esve, és a félelemtől reszketni kezdtem. Nagyon kimerült voltam és megrémültem attól, hogy egy a Maxnál nagyobb kutya megbassza a seggemet.
”Pihenésre van szükséged?” - kérdezte Linda és aggódást éreztem a hangjában.
”Talán elég lesz egy pohár víz, és jó lenne még egy injekció” – válaszoltam.
Mind a kettőt megkaptam, aztán a segítők visszafektettek a padra, ami alatt közben feltakarítottak, és lekötöztek. Ezután Linda lépett mögém és valami folyadékkal bekente a fenekemet nemcsak kívül belül is. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, amikor a gumikesztyűs ujjával a végbélnyílás záróizmát tágította és kente be sikosítóval.
„Tudom, hogy kellemetlen édesen, de muszáj megkönnyíteni Ricknek a behatolást. Még így sem lesz fájdalommentes neked” – magyarázta.
Gyorsan megittam még egy pohár vizet, majd vezették be a hármas számút, Ricket.
Rick azonnal a hátamra ugrott.
„ÁÁÁ!! „ – szakadt ki belőlem egy sikoltásba átmenő kiáltás. A kutya mázsás súlya valósággal belepréselte a testemet a padba. Alig tudtam levegőt venni, a melleim fájdalmasan nyomódtak neki a pad lemezének. Ricket nem érdekelte az én fájdalmam, farka máris a végbélnyílásomnak feszült és nyomni kezdte a faszát a seggembe.
„Neeee! Neeem! Ne bírom! Ez iszonyúan fáj! Húzzátok vissza!” – sikoltottam velőtrázóan, ahogy Rick farka áttörve és szétfeszítve a záróizmot, egyre mélyebbre hatolt a szörnyen vastag faszával a végbelembe. De hiába sikoltoztam, vergődtem, nem hatott, a felvétel ment tovább. Aztán Rick vadul baszni kezdte a seggemet és én a harmadik vagy negyedik lökésénél elájultam a fájdalomtól. Nem egyszerűen elájultam, elvesztettem az eszméletemet. Később Lindától tudtam meg, hogy Cliff bácsi nem engedte leállítani az eseményeket. Molly néni és Linda tiltakozása ellenére hagyta, hogy Rick tovább bassza ájult testemet, több mint fél órán keresztül, egészen addig, míg a kutya el nem élvezett bennem és magától ki nem húzta belőlem a faszát.
A szobámban tértem magamhoz az ágyamban fekve, Molly néni és Linda aggódó ápolása mellett. Meg voltam fürdetve és Linda ellátta a sebeimet. Az ágyékomat illetve a hüvelyemet fájlaltam nagyon és a végbelem záróizma több helyen megsérült. Kaptam borogatást és fájdalomcsillapító injekciót is. Linda mellettem maradt éjszakára is, hogy ápolni tudjon, ha szükséges. A Molly néni hozatott a szobámba egy pótágyat számára. Ekkor mesélte el, hogy mi történt azután, hogy elájultam. Elmondta, hogy mindenki meg volt döbbenve Cliff bácsi kegyetlen döntésén. Ryder úr kijelentette, hogy az utolsó részt nem engedi videora másoltatni. Késő este Cliff bácsi is bejött megnézni, hogy vagyok, de elfordultam és nem szóltam hozzá. Nagyon haragudtam rá, ezt nem vártam tőle. A következő három napot, így a szilvesztert is ágyban töltöttem és csak újév napján tudtam felkelni. Fizikailag nagyjából rendben voltam, bár voltak még fájdalmaim. Lelkileg viszont nagyon magam alatt voltam. Nem tudtam feldolgozni azt, hogy Cliff bácsi olyan csúnyán járt el velem szemben. Újév napján meglátogatott Linda, akit megkértem, újév után valamelyik nap, amikor dolgozni megy a városi kórházba, vigyen magával a repülőtérre. Haza akartam menni. A búcsúzásnál Cliff bácsinak, akivel addig egy szót sem beszéltem, csak annyit mondtam:
„Nagyon csalódtam benned, azt hittem szeretsz és vigyázol rám. De téged csak a filmed érdekelt és engem is feláldoztál érte. Már bánom, hogy segíteni akartam.”
Molly néni könnyes szemmel, szomorúan ölelt magához és azt kérte bocsássak meg nekik.
„Molly néni, te nem tehetsz semmiről” – vigasztaltam.
Otthon anyám azonnal észrevette, hogy valami nincs rendben és addig nem hagyott nyugton, míg négyszemközt el nem mondtam el neki mindent. De amikor a szörnyülködésből magához térve veszekedni kezdett kezébe nyomtam a róla készült képeket a kutyával, elhallgatott és sírva fakadt. Azt mondta, hogy abban az időben a házasság apával válságban volt. Cliff bácsi észrevétlenül droggal kevert italt adott be neki és két kutyával hozta össze, de csak a száját és a punciját dugták meg. Arra nem emlékezett, hogy volt-e filmezés is vagy csak általam is ismert felvételek készültek róla. A végén abban maradtunk, hogy nem beszélünk erről senkinek sem, még a húgomnak sem. Több mint tizenhat év telt el azóta, de Cliff bácsival azóta sem találkoztam. A velem készült filmet évekkel később láttam, és megnyugodva láttam, hogy az arcomat valamilyen trükkel elváltoztatták, annyira, hogy csak a cselekményből ismertem fel.
Emily befejezte a történetét, amit Michaela szótlanul hallgatott végig csak utána kérdezett:
„És mikor voltál először férfival és milyennek találtad, mit éreztél.”
„Több, mint két év kellett és egy nagy szerelem, hogy lefeküdjek egy férfival. Fizikailag nem adott olyan gyönyört, mint Max, nem volt annyi és olyan erős orgazmusom, de mindent pótolt az érzelem, a meghittség, a szeretet. Soha többé nem akartam és nem is fogom újra megtenni egy kutyával. Abból egy életre elegem lett. Aztán az elmúlt tíz évben volt néhány rövid kalandom férfiakkal. De ami engem is meglepett, hogy vonzódni kezdtem a saját nememhez. Biszexuális lettem és ezt főleg neked köszönhetem, bár már voltam más nőkkel is. Azt még el kell mondanom, hogy szándékomban áll pár év múlva férjhez menni. Gyereket akarok. De téged akkor is szeretni ölelni foglak, ha te is akarod”- fejezte be Emily.
A két nő egy ideig szótlanul nézte egymást, aztán egyszerre vették le hálóingeiket és a két meztelen gyönyörű test, forró ölelésben egyesült.Szextörténet ajánló:


Öcsémmel az ágyban


Klárinak hívnak, és a történet, amit elmesélek velem, és az öcsémmel, Zolival esett meg.

Tizennyolc éves voltam, az öcsém tizenhat, és nem volt még állandó fiúm. Egy gimnáziumba jártunk a testvéremmel, és februárban kaptunk egy hét síszünetet. Mivel nem volt felszerelésünk, síelni meg egyáltalán nem tudtunk, így otthon maradtunk. Egész nap videóztunk, vagy a számítógép elott ültünk ....

Erika, az érett tanárnő


Egy normális napnak indult a Szerda.. felkeltem,reggeliztem és mentem az iskolába. Aznap 6 óránk volt és az utolsó volt a magyar. Jeleztem óra végén a tanárnőnek akit Erikának hívtak hogy szeretnék menni délutáni korrepetálásra. A korrepetálás 14:30 kor kezdődött az utolsó óráknak pedig 13:20-kor volt vége.Volt pont annyi időm ,hogy hazamenjek, egyek és lefürödjek.Visszajöttem a korrepetálásra ami....

Homoszex a népligetben, gay sztori


A magazinokból és dvd-bõl ismertem csak a homo dolgokat, a látottak mindég nagyon felizgattak. Elhatároztam kipróbálom én is és a találkahelyet a magazinból sikerült megtudni. Egy délután kimentem és leültem egy padra, mögöttem elég sûrû fás,bokros rész volt. Jöttek-mentek az emberek, nem messze a túloldalra leült egy 40-es férfi és egy darabig néztük egymást majd másfelé fordítottam a tekintetem,....

Anális kényeztetés 2. Rész


Az 1. Részben 69 pózban a nyelvével kényeztetett a férjem.
Most megtörtént az életem első análszexeje.

Szegény férjem azóta sem merte kezdeményezni az anált, mert ahányszor meg tette, én annyiszor utasítottam vissza.
Viszont gondoltam ha már legutóbb amikor a nyelvével csinálta nagyon élveztem, el szántam magam, és ucu neki vágjunk bele.
Körülbelül este 9 órára ....

Timi szopni tanul


Tényleg hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténik, bár a matematikai esélye mindig megvan, szóval gondolj csak bele, ha egy helyes csaj a haveri társaságból egy buli utáni éjszakai buszmegállós beszélgetés alkalmával megosztja, hogy a következő kapcsolatában szeretne mindent megadni a partnerének és ebben kéri a segítséged ugyanis még nem volt alkalma egy hús vér férfit lecumizni és szeretné rajtad kip....

Niki és a két fasz


Nem terveztünk semmi különöset arra az estére. Két hete laktunk akkor közös albérletben. Niki, Zoli meg én felvételről néztük a Forma 1 -et, megittunk pár boros kólát, hevertünk a kanapén és álmomban nem gondoltam volna arra ami ezután megtörtént.

Zoli és én a kanapé két végén ültünk, Niki pedig elhevert rajt hosszában, a feje Zoli combján, a lábait meg a combomhoz nyomta. Ahogy egy....Szextörténet címkék

talpnyalás | fazonra nyír | tarozás | magassarkúban | akaratlanul |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.