Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A benzinkúti wc



Az egyik nyáron elmentünk külföldre nyaralni.Szerettem volna idegen férfiakkal nagyokat kefélni,mert a férjem nem igazán szeretett baszni.Az egyik benzinkútnál megálltunk,hogy a WC-re menjek és amikor benyitottam akkor vettem észre milyen szűk ez a budi.

Alig vettem le a bugyimat és ültem rá a buditetőre amikor kétoldalt észrevettem egy egy lyukat és belőle kezdett kibújni egy fehér és egy fekete fasz.Még sose láttam ilyet,bár már hallottam erről mert a barátnőm aki javasolta ezt az utat elmondta mire elérték az üdülőhelyet nyolc ilyen budiba voltak és mindegyikben meg is hágták ami nagyon is jól esett.

Ezeket a lyukakat örömlyuknak hívják és itt csak nagyon tiszta jó illatú férfifarkak bújnak ki.Kivételesen egy olyan nyári ruhában voltam ami a combközépig sem ért és ha siettem mindig kilátszott a bugyim ami különösen tetszett a férfiaknak. Direkt vettem két olyan bugyit amit tangának hívnak és az egyik fekete a másik lila volt és csupa csipke volt ami azt jelentette,hogy gyönyörűen megmutatja a pinámat és a szőrzetemet is.Mikor megláttam a két faszt eleinte óvatosan fogtam meg és éreztem,ahogy egyre keményebb lett.

A bugyimat teljesen lehúztam ,majd a vékony ruhát is levettem magamról és a következő pillanatba vettem észre,hogy nem zártam be a budiajtót,mert a férjem benézett majd be is jött. Teljesen el volt ájulva,hogy meztelenül látott,majd akkor csodálkozott egy nagyot amikor felálltam és a néger farkát magamba illesztettem,a buditetőt lehajtottam rátettem a kezemet és a számat a másik fasza felé toltam és bekaptam aszt.Ezért volt tehát ilyen szűk a budi ,mert így egyszerre két faszt is élvezhette a hölgy aki ide bejön.

Néha megfordultam és a néger faszt is leszoptam és sajnáltam,hogy a fehér ember fasza nem elég hosszú mert inkább a négerfaszt engedtem magamba. Ez a fasz legalább jó harmincas volt és én mindig is imádtam ezeket a farkakat.Közben a férjem odahajolt és kivette a néger farkát a szétbaszott pinámból és bekapta megszívta,majd a kiömlő gecit lenyelte a nagyobbik részét és a többit a számba engedte,miközben megcsókolt.Mondta is ez nagyon finom volt és örülök,hogy bejöttem.Ekkor megjelent a néger lyukban egy másik vastag néger koma fasza ami már lankadtan is legalább huszonnyolc centi volt és a másik lyukban is eltűnt a fehér fasz és ott is egy négeré kandikált be.Azokat is leszívtam és a végén cuppogva nyaltam le a farkukról a gecit .

Még kétszer élveztettem el a srácokat és örültem annak,hogy a férjem ott volt és gyönyörködött a farkakban amik basztak kegyetlenül.Kitöröltem a pinámat és felvettem a bugyimat és a ruhát visszavittem a kulcsot és tovább indultunk. Közben a férjem elkezdte simogatni a combjaimat és amikor a bugyimba ért a keze egyszerűen lehúzta rólam.Én is segítettem neki ebben és örültem neki,hogy teljesen megváltozott.

Még egy fél óra múlva megint megálltunk egy másik benzinkútnál és ott is megbasztak négyen ami csodás élményeket adott nekem.Bár a férjem megint ott volt,bejött az egyik benzinkutas és amikor eltűntek a két lyukban a farkak elővette az övét és a számba nyomta majd letolta a torkomra. Majdnem megfulladtam,de nagyon ízlett mert finom is volt a spermája.Megkérdezte nem maradnánk nála éjszakára,mire mondta a férjének odaadnám a feleségemet meg a lányomat ,hogy kielégítse én meg magét elégíteném ki legalább ötször szeretnék a szájába és a pinájába élvezni.Úgy is volt.

Felvettem a ruhát és kimentünk,majd ő is beült a kocsijába és utána mentünk. kb egy kilométer után szóltam a férjemnek villogjon a komára,mert át szeretnék menni hozzá és amikor megállt levettem a ruhámat és meztelenül átmentem az anyósülésre. Igaz lassabban ment és nem tévesztette el a férjem se az utat és közben leszoptam a koma faszát.Alig fért a számba a makkja és élveztem,hogy teljesen betölti a számat.Közben az egyik kezével vezetett a másikkal bányászta a pinámat.Amikor megérkeztünk beállt az udvarra és kiszálltunk .

Én a faszát fogtam egész idő alatt a férjem is beállt a kocsi mellé és a kijövő asszony melleit simogatta a lánya meg bekapta a faszát.Közben a kapu bezáródott és semmit se lehetett látni az utcára.Bementünk és elkezdtünk csókolózni a fiatal asszonykával és a lánya nyalta a pinámat és bányázta az egész ökle befért a pinámba. A férjem meg a kutas franciáztak és szopták egymás farkát, de a spermáikat a lányok itták meg.Egész éjszaka basztunk mindenki mindenkivel ráadásul éjfél tájban jött egy másik házaspár két sráccal akiknek is szép vastag hosszú farkuk volt és egyszerre baszták a pinámat mindketten.

Megkérdezték hogy hová megyünk, de a javaslatukat elfogadtuk és még két nap két éjszaka ott maradtunk náluk és szedtük a serkentőket és fogadtuk a csajokat és a férfiakat. A két nap alatt a negyvennyolc órában megbasztak vagy húszan a férjem is annyit kefélt,hogy a fasza már nem állt fel és még ilyenkor is szopták az asszonyok .

Másnap déltájban amikor felébredtünk továbbmentünk és elértük az üdülő helyet ahol a bejelentkezés után bementünk egy magas kőkerítéssel ellátott tágas több holdas területre ahol mindenki meztelenül volt és végre mindenki mindenkivel kefélhetett és én is annyit basztam ahányszor belém tették a farkukat a srácok. Jó két hétig voltunk ott ,szedtük a pirulákat a felcsinálás és a betegségek ellen.

Sokszor olyan sokan basztak ,hogy néha üdítőnek tűnt amikor elkaptak a két nagy kutyák és az egyiknek hiába volt tizenhat centis a gömbje egyszerűen kicsúszott a pinámból.a szállásunk egy nagy szobába volt és mivel mindenki meztelen volt úgy is aludtunk,mert néha ha valakire rájött a baszási inger odament a másikhoz és megbaszta.Általában alig voltak nagyobb mellű asszonyok és lányok. Rengetegen hozták a fiatal tizenéves lányaikat ,mert így biztosan nem maradnak szűzen.Volt ott egy nagyon csinos fiatal leányzó aki rögtön kiszúrt magának és odajött és lesmárolt,majd a férjem megbaszta és a férjem faszát leszívta majd a spermáját átadta a szájából a számba.

Nekik még feszesek voltak a melleik és ezért a férjem ha csak lehetett folyton megbaszta a leányzókat. Mindig együtt mentek fürödni engem meg egy nagy néger koma szeretett baszni,mert a harmincöt centis hosszú és nyolc centis vastag faszát simán belém tudta tenni.

Még fiatal tinédzser koromban basztam egymás után ennyit, de akkor még alig múltam 14 éves és emlékszem jól már a szüli napom jött amikor reggeltől reggelig negyvenhatan basztak meg, de az a végén nagyon fájdalmas volt , de az ott létem alatt egy teljes nap alatt ötvenheten dugták belém a farkukat és csak a néger tudott elélveztetni. Jókat lehetett kajálni, de kellett is mert az igénybevétel is nagy volt.Ott találkoztam egy nem messze lakó házaspárral aki a két lányával "nyaraltak" ott és az asszonyka elmondta bár a lányai szűzen mentek oda de már az első órában el is vesztették azt.

Nekik volt ugyanakkora melleik mint az enyém és rengeteget nyaltunk egymásnak és élveztük a melleink harapdálását.Mikor készültünk hazafelé megbeszéltük a házaspárral,hogy otthon is rendszeresen használjuk egymás feleségét sőt ha tudunk másokat is beszervezünk ezekbe a bulikba. A házaspár elmondta minkét lánynak van kanija otthon és mindegyik azért jött el,hogy végre elvegyék a szüzességét is,mert nem akarták,hogy a fiuk vegyék el,inkább tapasztalt férfi faszt akartak a pinájukba élvezni először.

Mivel a két lánynak a barátjainak szülei is bejáratosak voltak a a lány szülei élvezetében Ők javasolták ezt az üdülőhelyet ahol már többször voltak egy két hétre "pihenni". Alig értünk haza megbeszéltem a férjemmel én elmegyek Zemplénybe egy kicsit pihenni.A férjem vitt oda és 10 nap múlva jött értem és csodás élményekbe volt részem. Ez egy másik történet.



Véletlen szex történet:


Az első popsiszex


A barátnőim mindig mesélték, hogy milyen jó a popsiszex, de én valahogy idegenkedtem tőle.
A barátommal már több mint egy fél éve jártunk, mikor el mertem neki mondani, hogy néha azon fantáziálok, hogy milyen lenne, ha a popsimba dugná be kőkemény faszát. Nagyon meglepődött először, de természetesen teljesítette kívánságomat, méghozzá nem is akárhogyan. Egyik este miután hazajött, ledobott ....

Csurog belőlem az arany színű folyadék


Csaba teljesen rá volt kattanva arra, ahogy pisilek. Amikor először mentem el mosdóba egy együtt töltött éjszaka elején, utánam szaladt, széttárta a lábaim, és beleveszett a látványba, ahogy csurog belőlem az arany színű folyadék. Nedű, ahogy a pisi-rajongók mondanák.

Borzasztó zavarba jöttem, de hagytam. Annyira nyomult, én pedig annyira meglepődtem, hogy fel sem merült bennem, hog....

Baszoda a Termálfürdőben


Csaknem egy éve vagyunk együtt a barátommal. Szexuális életünk kicsit talán monoton, nem igazán szoktunk extrém helyzeteket kihasználni a szeretkezéshez, talán miattam. Kicsit gátlásos vagyok. Egy kivétel volt eddig...

Pár hete kimentünk Ausztriába egy közeli termálfürdőbe. Volt egy melegvizes medence, ami kint volt az udvaron. Ennek is volt egy kisebb fedett része,ahol kb. negyed ....




Szextörténet címkék

k kos | teherautó | mozo | megalázott tanárnő | át baszó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.