Esti családi orgia


Egyik este otthon...

... Laci letolta Szilvi hálóingjének a nyakát... és szopta a melleit! Szilvi hátradőlt a kezeire és hagyta, hogy a saját fia szopja a meztelen melleit! Az Isten szerelmére, mit csinálunk mi!?

Laci a nyelvével birizgálta az anyja mellbimbóit (éppenséggel elég szakképzetten), aztán láttam, ahogy felnyúl a hálóinge szegélyénél... keresve az anyja punciját. Valószínű, hogy megtalálta, mivel Szilvi felsóhajtott, és hátradőlt teljesen széttárva a lábait. A fiam feltolta a hálóing alját a kézfejével, és láttam amint simogatja a bugyival fedett puncit. Láttam a feleségem szemében, hogy teljesen magán kívül van a whiskey - től, és fel van izgulva. Gyanítottam, hagyni fogja a fiunkat, hogy azt csinálja amit csak akar.

Aztán éreztem Nikolette punciját, ahogy lassan és erősen dörzsöli magát a lüktető farkamhoz. Oh Istenem, rohadtul jó érzés volt. Átkaroltam és megfogtam a feneke félgömbjeit, miközben feltoltam a csípőmet és odatoltam a duzzadó farkamat a fiatal és forró puncihoz. Néztem amint Laci félretolta az anyja bugyiját, ezzel elővillantva a szeméremajkait. Aztán a fiam két ujját becsúsztatta a hüvelyébe és elkezdte ki - be mozgatni miközben még mindig az anyja mellét szopta.

- Oh Istenem, apa - zihálta Nikolette közvetlenül a fülembe. Újra elkezdte dörzsölni a punciját a farkamhoz... jobban széttárta a lábait, mint én, és felhúzta a térdeit, hogy jobban hozzám tudjon dörgölőzni. Imádtam, ahogy a lányom ezt csinálta. Lassan fölém emelte a fejét, én pedig felemeltem a fejem, hogy megcsókoljam. Kinyitotta a száját. Amint az ajkaink érintkeztek, visszatolta az arcomat, miközben átdugta a nyelvét a számba, és sóhajtozni kezdett. Isten, de forró volt. Körbe - körbe mozgatta a nyelvét a számban, aztán a nyelvemet kezdte el szívni, amikor átdugtam a szájába. Még jobban felhúzta a térdeit, és ráguggolt a farkamra... izgatott a hálóingjén és a gatyámon keresztül. A ruháinkon keresztül éreztem a puncija melegét és éreztem a szeméremajkait ahogy szétnyílnak a farkamon. Felnyúltam magunk között, és megtaláltam a melleit.

Nem volt rajta melltartó... én a mennyországban éreztem magam. Istenem, olyan puha volt és hatalmas. A mellbimbói olyanok voltak, mint két kis kavics a hálóinge alatt. Megszorítottam a cicijét, és elkezdtem masszírozni a hálóingen keresztül, miközben a nyelvünk összefonódott. A mozgása a farkamon arra kényszerített, hogy hátrahúzzam a csípőmet a forró, dörzsölő puncijától. Istenem, de forró volt... mint a tűz, ifjú hév.

Eltoltam magamtól... megszakítva a csókunkat. Hátradőlt és a kezét a mellkasomra tette. A szemünk találkozott. A lányom szinte szemtelenül gyorsan és keményen mozgott rajtam, miközben a szemembe nézett. A hálóinge alá nyúltam és felemeltem a kezeimmel... megmutatva a melleit a forró éjszakának. Megráztam és addig gyúrtam őket amíg a punciját rám helyezte. Istenem, nagyon meg akartam dugni őt. Egy kicsit előre dőlt, ami elég volt hozzá, hogy a melleit az arcomba lógassa. Az egyik mellbimbóját a számba vettem és elkezdtem szívni. Igazából, meg tudtam volna zabálni. Végigcsókoltam a meztelen mellét, először az egyiket, aztán a másikat vettem a számba, és végigsimogattam az arcomat velük miközben nyalogattam őket. Aztán hátradőltem és csak csodáltam őket. A lányom mellei tökéletesek voltak, minden szempontból... és meztelenek... és játszhattam velük. Istenem, mennyire zamatosak voltak! Csak szopni akartam őket, esetleg a farkamat csúsztattam volna közéjük, de majdnem megijedtem a hangoktól, amiket nem mi adtunk ki.

Átnéztem Szilvi - re és Lacire. Mindketten teljesen meztelenek voltak. Laci az ülő anyja mellett állt. A fiú szopatta az anyját, a fiatal, kemény farkával, az anyja pedig úgy szopott, mint egy kurva... miközben szürcsölő hangot adott ki miközben a fia farka csúszott be és ki a szájából. Ő is tüzes volt. A meztelen mellei rázkódtak, ahogy a fejét fel és le mozgatta a fia farkán. Felnéztem Janellre aki lenyúlt és áthúzta a fején a hálóinget és teljesen levetette. Én is levettem a pólómat. Nikolette négykézlábra állt és megfogta az alsógatyám végét. Gyorsan lehúzta, én kibújtam belőle, ő pedig félredobta. Aztán fölém állt és lehúzta a bugyiját. Teljesen felizgatott, hogy a lányom terpeszben állt a meztelen testem fölött és nekem mutatja a punciját. Teljesen letolta a bugyiját, az arcomba lógatva a hatalmas melleit, aztán kilépett belőle. A szőke, fiatal puncija csillogott a nedveitől. A kisajkai érettek voltak, és rózsaszínek. Olyan volt, mint egy tökéletes nedves álom.

Lassan letérdelt, egészen addig, amíg a puncija a farkam fölé ért. Néztem, ahogy kiveszi a farkamat a kezemből, és a sajátjába veszi... majd odavezeti a hüvelye bejáratához. A szeméremajkai érintése lángokba borította a testem. Forró volt, miközben a puncija gyengéden körbeölelte a farkam végét. Lassan ráereszkedett... finoman, óvatosan engedte magába apuci farkát. Oh igen! Istenem, a puncija olyan szűk volt és forró és nedves, ahogy körülfogta a duzzadó farkamat. Azt hittem azonnal beleélvezek... de mégsem. Felnyögött, amikor az egész farkamat befogadta, aztán szépen lassan elkezdett lovagolni rajta, miközben felnyúltam és elkezdtem játszani a hatalmas, meztelen melleivel.

Szentatyám, gondoltam. A saját lányomat baszom. Pumpálom a kemény farkamat a forró kis puncijába, miközben a melleivel játszom és azokba a gyönyörű szemekbe nézek. Jézus, csodálatosan nézett ki, ahogy lovagolt rajtam. Ő lihegett, én nyögtem.

Aztán Szilvi - t hallottam:

- Oh istenem, Laci, basszál! Igen baby, nyomd belém a farkadat. Basszál édesem! Jól bazd meg anyucit!

Szilvi négykézlábon állt, Laci kutyapózban, hátulról dugta. A medencéje az anyja seggéhez csapódott, miközben ő a csipőjénél fogta és kicsit hátradőlt... csodálta a saját farkát amint ki és be járkál anyuci puncijában. Szilvi mellei szélesen himbálóztak, miközben a fia baszta őt. Teljesen olyan volt, mint egy kurva... négykézlábon, a fia vadul lökte, a mellei lengedeztek, és csúnya beszéddel, közben bele - bele nyögve bátorította a fiát, hogy még piszkosabb dolgokat csináljon vele.

- Igen, baby. Bazd meg anyuci punciját. Nyomd belém a farkad. Lökd belém keményen édesem.

- Oh, apa. - lihegte Nikolette a fülembe. - Ez rohadtul piszkos dolog. Mit csinálunk mi?

- Amit mindig is akartunk - mondtam, és fogtam a melleit, ő meg lovagolt a farkamon.

- Ez rossz apu, de én annyira akarlak. És nézd meg őket is. - mondta és ránézett az anyjára és a bátyjára. - Ők betegek. Mi is betegek vagyunk. Rohadt perverzek vagyunk vagy valami ilyesmi. - lihegte, gyorsan fel és le mozogva a puncijával a farkamon.

- Oh istenem - kiáltott fel Szilvi - Gyerünk Laci élvezz el. Élvezz anyuciba... érzem, hogy mindjárt jössz.

- Oh igen anya! - Laci majdnem kiabált, ahogy tövig nyomta a farkát az anyjába. - A puncidba fogom engedni az összes magomat. Itt jön anya. Bele fogok élvezni a forró puncidba. - ezzel hátra dőlt egy kicsit és amennyire csak tudta belenyomta az anyjába a farkát, és alányúlt hogy megfoghassa az anyja rengő melleit.

- Uhh - nyögte Laci, megmerevedett, miközben teleélvezte az anyja punciját.

- Ahhhhh.

- Oh Istenem, érzem Laci, érzem a gecidet magamban. Engedd belém baby. Töltsd meg anyuci punciját a geciddel.

Felnéztem Nikolette szemébe.

- Istenem, hogy én mennyire szeretlek. Lovagolj apuci farkán. - nyögtem.

- Szeretném, ha belém élveznél apuci. Szeretném magamban érezni, ahogy ők is csinálták.

Megragadtam a lányom meztelen csípőjét, és végigsimítottam ahogy fel és le mozgott a farkamon. Aztán éreztem a farkamat feszülni és duzzadni a forró és nedves puncijában és akkor elélveztem. Csak lőttem és lőttem a gecit a lányom puncijába.

- Oh Istenem, igen. Apuci jön... beléd. Oh édesem.

- Érzem én is apa. Oh, olyan forró. Én is élvezeeeek.

Az egész teste remegett. Felnyúltam, és megmarkoltam azokat a zamatos melleket, aztán felemeltem a fejem, és a számba vettem az egyik mellbimbóját.

- Uuuuuuhhhhhh, uuuuuuhhhhh, - sikoltott a lányom, és remegett ahogy elélvezett a farkamon, miközben szoptam a mellét. - Oh apuci, basszál még. Baaaaaaasszzzzzzzzzáááááál.

- Mmmmm - nyögtem. - Lovagold meg a farkam, baby. Mélyen beléd élvezek. Istenem, Nikolette, mindig is meg akartalak baszni. Olyan tüzes, olyan tökéletes vagy.

Nikolette azonnal magához húzta a fejemet, bedugta a nyelvét a számba, és csak nyögött... ahogy együtt élveztünk. A farkam lüktetett, és éreztem ahogy a görcs a testében oldódik és az izmai az utolsó csep gecimet is kiszívják. Végül az ölemben ült, a lábaival átkarolt, a puha farkam még a puncijában volt, és összefontuk a nyelveinket egymás szájában, mint két iskolás gyerek.

A szemem sarkából rápillantottam Lacire és Szilvi - re. Szilvi Laci újból merev farkát szopta, aki hátradőlt és mosolyogva nézett bennünket.

Néztem a feleségemet, miközben lassan szopta a fiúnk farkát, ki és becsúsztatva a szájába. Laci közben hátradőlve figyelte az eseményeket. Szilvi meztelen segge a levegőben volt, és felénk nézett. A mellei alatta ugráltak, ahogy a feje le és fel csúszkált Laci farkán.

A lányom melle a mellkasomhoz ért, puhának, melegnek és lágynak éreztem... a lábait körém zárta. Az ülőhelyzet kényelmetlen volt, legalábbis az én öreg csontjaimnak, ezért a hátára döntöttem és ráfeküdtem.

- Istenem, apuci - lihegte Nikolette. - Az egész testem remeg. A mellkasa emelkedett és lesüllyedt, ahogy lihegett, a húsos cicijei, meg - meginogtak minden egyes lélegzetvételnél.

Éreztem, hogy gyorsan keményedek újra a lábai között. Éreztem a szexuális energiáját a medencémnél és a mély lélegzetei betöltötték a fülemet.

Átnéztünk Szilvi - re és Lacire. Most emelgette a csípőjét, az anyja száját dugta, miközben Szilvi Laci csupasz mellbimbóját birizgálta.

Visszanéztem a lányomra.

- Nikolette, remélem, nem teszem tönkre az életedet. Jézus, nem tudom elhinni, hogy mit tettünk. Azt sem tudom elhinni, hogy az anyád megbaszta a bátyádat... és éppen szopja a farkát. Istenem! Mit csinálunk?

A lányom felnézett a szemembe és egy pajkos fintor vágott.

- Úgy néz ki, hogy szétbasszuk az agyunkat. - mondta, és lenyúlt közöttünk, majd megfogta a keményedő farkamat.

- Ezt szeretem apuci. Szeretem ahogy bennem van. Nem hiszem, hogy tönkreteszel. Igazából, már régóta vágytam rá.

A puha, aranyos kis keze fel és alá járkált a meztelen férfiasságomon. Miközben a szememet fogva tartotta a szemeivel.

- Arról álmodoztam, hogy megdugsz. Annyiszor hallottam, hogy te és anya szeretkeztek éjszaka... és mindig azon gondolkoztam, hogy milyen lehet. Elképzeltem, hogy pumpálsz ezzel a hatalmas, duzzadt farokkal, ugyanazzal, amivel engem csináltál.

Odahúzta a farkamat a nedves hüvelybejáratához.

- És ez jobb, mint amire gondoltam, amiről álmodoztam... és többet akarok. Azt akarom, hogy belém döfd újra ezt a hatalmas fasz, apu. Lehet, hogy nagyon piszkos dolog, de nem tehetek róla. Azt szeretném, ha megdugnál. Dugj meg, apa.

Szélesre tárta a lábait, amikor a farkam megérintette a kisajkait.

- Dugd meg a kicsi lányod - mondta, és a szemembe nézett. Újra becsúsztattam a duzzadt farkamat Nikolette nedvességébe, és visszapillantottam azokba a fényes, kék szemekbe. A hüvelyizmaival körbezárta a farkamat, mint valami biztonsági zár... mintegy üdvözölve, újra bent. Gyengéden és finoman kezdtem szeretkezni vele, ki és be csúsztattam a lüktető farkam. Megfogta a meztelen seggemet és megszorította, lefele kezdett húzni... arra kényszerítve, hogy keményebben kezdjem el döfködni.

Végül teljesen erőre kaptam az előző elélvezésből. Akartam őt. Nagyon akartam őt.

A kezeimmre támaszkodtam, és misszionárius pózban kezdtem lökni belé a farkamat, ízléssel, közben ő széttárta a lábait és átkulcsolta a derekamon. Néztem a hatalmas, meztelen melleit, ahogy előre és hátra ugrálnak, mintha valami kocsonya lenne alattam. Ide - oda mozogtak, minden egyes lökésemnél.

- Oh igen apa! Igen! Basszál meg! Bazd meg a mocskos kislányod. Oh annyira akarom a farkadat magamban érezni.

Egyre gyorsabban, és keményebben kezdtem el pumpálni... és hörögtem mint egy állat. A farkam cuppogó hangott adott, ahogy ki és be mozgott a fiatal, nedves punciban.

- Oh baby. Imádom beléd rakni a faszom, édes. Istenien forró vagy.

- Csináld apu. Basszál keményen. Nyomd azt a hatalmas szerszámot a kicsi kis lyukamba.

- Oh igen - nyögtem. Úgy dugtam a lányom punciját mint egy szörnyeteg... lihegés, hörögés, a nedves puncijának a cuppogása, miközben a farkam ki - be jár a fiatal, nedves lyukából.

- Oh basszál apuci. Vágd belém a farkad. Lökd a piszkos kis puncimba. Istenem, annyira akarom a farkadat. Vágd belém, apa. Bassz meg jól.

Becsuktam a szememet, ahogy löktem a farkam lányomba, mint egy őrült állat. Éreztem a nedvességét, mintha rám fröccsenne minden egyes lökésnél, mégis a forró, fiatal puncija olyan szorosan fogta körbe a farkamat, hogy attól féltem, kárt teszek benne... ha nem lett volna az a mocskos, szennyes beszéd, amivel beszélt hozzám.

- Basszál meg apa. Vágd belém a farkad. Istenem, de szeretem. Add nekem a hatalmas farkadat.

Ez csak még jobban felizgatott. Olyan mélyre akartam belényomni a farkamat, amennyire csak lehet. Pumpáltam... gyorsan, keményen... hörögve minden egyes lökésnél, és próbáltam minél mélyebbre lökni minden egyes alkalommal.

Aztán kinyitottam a szemem.

A fiam, Laci, a fejem mellett volt a bal oldalon, és a fiatal farkával simogatta Nikolette száját. Ő lelkesen nyalta, miközben a fiú végig simogatta vele az egész gyönyörű arcát.

- Nyaljad Nikolette, nyaljad a farkamat - suttogta mélyen a fiam a húgának.

- Eddig jól szórakoztunk, nem?

Jobbra néztem és észrevettem a feleségemet. Négykézlábon állt és nyilvánvalóan teljesen részeg volt.

- Szereted ezt? - kérdeztem... pumpálva a farkamat ki - be a lányom szűk kis puncijából.

- Oh igen - válaszolta a feleségem. Közénk nyúlva miközben éreztem a farkamat ahogy ki és be járkál a lányom puncijában. - Azt akarom, hogy szopd a mellem, amíg basztok. Akarod?

Nem várt válaszra. Odatérdelt elém és az egyik súlyos, hatalmas mellét a számhoz emelte. Beszívtam a mellbimbóját miközben pumpáltam a lányom nedves punciját.

- Szopjad a mellem, kedvesem. Szopjad miközben dugtok - könyörgött a feleségem.

Szoptam a mellét, közben tömtem a lányomat. Rápillantottam a lányomra, alattam, közben a számban tartva a feleségem bimbóját, és láttam, ahogy Jenelle szopja a bátyja farkát miközben én baszom. Laci négykézláb állt az arca fölött, olyan közel, hogy éreztem a teste melegét. Ki és be lökte a farkát a húga szájába, és nézte ahogy én az anyja mellét szopom, miközben a húga punciját döfködöm a farkammal.

Találkozott a pillantásunk.

- Szopjad - mondta. Nem tudom, hogy engem utasított, hogy szívjam az anyja mellét, vagy a húgát, hogy őt cumizza. Lehet, hogy mindkettőnket.

Folytattam a lányom puncijának a tömését, a feleségem egyre közelebb ment a fiam arcához. Folytattam a jobb mellének a cumizását, Laci odahajolt és a bal mellét kezdte szopni. Az arcunk egymás mellett volt, miközben a húga punciját basztam, ő pedig a száját dugta. Mindketten cumiztuk az anyja mellét, közben a húga kiszolgálta a farkunkat. Néhány másodperccel később, az anyja elkezdte saját magát ujjazni, térdelve, hogy azért szopni is tudjuk. Laci az anyja háta mögé nyúlt, valószínűleg elérte azt amit akart, mert éreztem, hogy Szilvi megremeg a nyelveink alatt.

- Oh igen baby. Dugd fel a seggembe.

Laci nyilvánvalóan ujjazta az anyja seggét, amíg mi szoptuk a melleit és tömtük Nikolette lyukait. Nem tudtam elhinni! Ez az egész nem volt reális! Baszom a lányomat, közben szopom a feleségem mellét. A lányom szopta a bátyja farkát ő szopta az anyja mellét és ujjazta az anyja seggét, aki közben még többért könyörgött.

Szilvi nekem soha nem engedte meg, hogy játszak a seggével. Mindig nagyon érzékeny volt rá. Most engedi, hogy a saját fia feldugja neki az ujját és még bátorítja is.

Nem hagyhattam elszalasztani ezt az alkalmas pillanatot. Levettem a számat a melléről, és a szemébe néztem... az orrunk egymás előtt volt.

- Szereted a seggedben, igaz? - kérdeztem.

A szeme nem hagyta el az enyémet... és nem hagyta abba a puncija ujjazását.

- Igen szeretem... különösen ha egy nagy fasz van benne.

A jobb kezemmel a háta mögé nyúltam és előre löketem. Négykézlábra állt.. majdnem ellökte Lacit. Ekkor kivette a farkát a húga szájából és felállt, közben én kihúztam a farkam a szűk, fiatal puncijából és a feleségem mögé térdeltem. A kezemben tartottam a nedves farkamat, majd a segge halmai közt simogattam fel és le, közben Laci befeküdt a húga széttárt lábai közé.

- Igen édesem - mondta Szilvi. - Rakd bele a seggembe. Baszd meg a seggem azzal a nagy farkaddal.

Laci lejjebb engedte magát és elhelyezte a fiatal, kemény farkát Nikolette hüvelyének a bejáratánál.

Én odahelyeztem a farkam végét Szilvi tátogó segglyukához, és finoman toltam előre. Könnyebben becsúszott, mint gondoltam. A makkom már becsúszott.

- Oh jézusom. Gyerünk, dugd be. Dugd be a seggembe - mondta a feleségem.

A fiam belevágta a farkát a lányomba, aki hangosan felnyögött.

- Oh, istenem Laci! Bassz meg ezzel a farokkal. Basszál meg úgy, ahogy apa. Basszál.

Laci könyörtelenült dugta a húgát. Hallottam a cuppogást, ahogy ki és be mozog, mint ahogy saját magamat hallottam, néhány pillanattal ezelőtt.

Szilvi ráhúzta magát a farkamra... mélyebbre erőszakolta a farkamat a seggébe. Megfogtam a csípőjét és előretoltam, majd hirtelen tövig nyomtam.

- Az istenit - mondtam. - Baszom a seggedet, baby. Tényleg a seggedben van a farkam.

- Csináld édesem - válaszolta a feleségem. - Basszál jó mélyen... és engedd, hogy Laci lássa.

Laci azonban feledékeny volt. A húgát dugta őrült iramban. Odanéztem és láttam a farkát villámgyorsan ki - be járni a húga puncijából. Tudtam, hogy hamarosan belélövi a gecijét, de nem érdekelt. Végülis a feleségemet baszom seggbe... és ez szűkebb és puhább volt mint bármi amit eddig valaha is éreztem.

- Bassz meg Laci! Oh Istenem. Igen. Dugd a nedves puncimba a farkad - sikította Nikolette.

Szilvi előrébb mozdult Nikolette felé, miközben én ki és be mozogtam a seggében. Odadőlt Nikolettehez... a mellei odacsüngtek a lányunk arcába. Laci folyamatosan dugta a húgát és én is dugtam a feleségem seggét, közben a lányunk kinyitotta a száját. Szilvi még előrébb dőlt és beleengedte az egyik mellét Nikolette nyitott szájába. Nikolette szopta az anyja mellét, közben a bátyja keményen és gyorsan baszta. Én továbbra is löktem a feleségem seggét, fogtam a csípőjét és tövig nyomtam belé minden lökésnél. Éreztem a golyóimat, ahogy odacsapódnak a feleségem csöpögő puncijához...

- A francba, el fogok menni - szólt Laci.

- Csináld baby - válaszolta a feleségem. - Lődd bele magad a nedves puncijába.

- Oh Krisztus - nyögtem. - Engedd fel a szűk és forró seggedbe a farkamat, te kis kurva. Tudom, hogy szereted. Mindig is ezt akartad, ugye? Érezd ahogy forró farkam bassza a segged, baby.

Hallottam, ahogy a feleségem alatt Nikolette cumizik.

- Oh igen - válaszolta a feleségem. - Bazd meg a seggem. A segglyukamban akarom érezni a farkadat. Ez olyan piszkos, drágám. Keményen lökd belém. Hadd nézzék a gyerekek. Azt akarom, hogy nézzék, ahogy megbaszod anyuci seggét.

Gyorsan és keményen vágtam be Szilvi - be. Nem érdekelt, hogy fáj - e neki. Csak tartottam a csupasz, meztelen csípőjét és pumpáltam a farkamat a segglyukába olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudtam, miközben néztem a fiamat ahogy telelövi a lányom punciját.

- A francba - nyögött Laci. - Fogadd be, hugi. Élvezek, baby.

Láttam a fiam fenekét ahogy összehúzódik és keményen benyomja a farkát és ott tartja mielőtt tovább folytatná a pumpálást.

- A seggedbe fogok élvezni - mondtam Szilvi - nek. - Érzem a golyóimon.. olyan szűkek lettek, mint a segge a farkam körül. És akkor jött.

- Oh istenem. Belelőttem a seggedbe, baby. Érzed ezt? Érzed ahogy a farkammal belelövök a seggedbe?

Tövig nyomtam a farkam a feleségem hátsójába, a seggéhez nyomtam a csipőmet és szorosan magamhoz szorítottam... addig tartottam, amíg jó mélyen bele nem lőttem az összes gecimet. Tartottam a puha seggét, szorosan magam előtt, közben a farkam rázkódott és lüktetett a szűk lyukában, teletöltve gecivel az egészet.

- A francba - magyaráztam. - Fogadd a seggedbe az összes gecimet, baby. Oh igen... belelövöm a seggedbe.

- Csináld csak, édesem. Érzem! Lődd azt az édes nedvedet a piszkos seggembe, amíg a kislányunk szopja a mellemet. - kiáltotta Szilvi.

Rángatott a görcs, amíg teletöltöttem a feleségem seggét, de közben Laci ugyanezt csinálta a lányom forró és nedves puncijával.

Még mindig hallottam, ahogy Nikolette szopja az anyja mellét, amikor én élveztem. Szilvi hangosan kiáltozott.

- Istenem, ez nagyszerű - mondta Laci. - Imádom baszni ezeket a forró puncikat. Jézus, csinálhatnánk ezt egész idő alatt?

Szilvi hátranézett ránk, miközben Nikolette tovább cumizott az anyja mellén.

- Akkor baszod meg anyuci punciját amikor csak akarod, édesem. Csak előrántjátok és én szétnyitom a lábaimat. Még a seggemben is megdughatsz, úgy mint apuci, ha akarod.

- Megígéred? - kérdezte a fiam.

- megígérem! - válaszolta az anyja.

Ezzel kivettem a farkam a seggéből, felálltam, odasétáltam és letérdeltem elé.

- Gyerünk nyald le. - mondtam... odatartva a farkamat az arca elé, majd elkezdtem simogatni. Kinyitotta a száját, és elkezdte nyalni le föl a nyelvével. Nikolette továbbra is szopta a melleit. A fiam letérdelt mellém, a feleségem odahajolt, és lenyalta Nikolette nedvét a fia farkáról. A fiam és én egymás mellett térdeltünk, a feleségem pedig felválta szopta és nyalta a farkunkat. Amikor engem szopott, lepillantottam a lányomra, aki ujjazta magát, és továbbra is szívta az anyja mellét.

Laci felkelt és az anyja mögé ment, széthúzta a seggét és közé dörzsölte a farkát fel és le, amíg a feleségem tovább folytatta a farkam tisztítását az ajkaival és a nyelvével. Aztán a fiam keményen bevágta a farkát a feleségem segglyukába, a feleségem felnyögött és előreesett. Nikolette kijött alóla, én előrehajoltam, hogy a lányom szájába adjam a farkamat. Vadul bekapta és elkezdte nyalni a makkomat. A szája olyan puha, meleg és lágy volt, miközben kivette a szájából, majd beszívta a farkam végét.


Szextörténet ajánló:


A barátnőm apja egy csődör


22 éves lány vagyok, egyetemista. A történet amit elmesélek idén nyáron történt. Egyik este átmentem a barátnőmhöz, hogy visszaadjam neki a jegyzeteit. Az édesapjával él egy kis vidéki házban.

Gondoltam, ha már lemegyek hozzá ott is alszok és másnap együtt megyünk suliba. Becsengettem, az apja nyitott ajtót. Közölte, hogy a lánya nincs otthon, a barátjánál alszik. Mivel már elég ké....

Órgazmus a strandom


Tavaly júliusban egyedül mentem strandra nagyon meleg volt 11-h ra ki is értem a strandra vittem egy felfújható fotelmatracot és próbáltam egy olyan helyet nézni ahol nem süt rám a nap egész nap volt is távolabb egy nagyobb lombos fa az alá raktam a plédemet mellé a gumimatrit tudni kell hogy egyréyzes nagyon fényes fűrdőruhában voltam nekem az a kedvencem szóval el kezdtem pumpálni a matracot jó....

A búzavirág I.


Anyám.
Anyám egy délfrancia kis faluban látta meg a napvilágot, középszinten élő farmerek 4. gyermekeként. Jó adottságokkal született: felnőve csodaszép nő lett belőle, aki minden férfi érdeklődését azonnal felkeltette., Gyönyörű, dús fekete haja volt, rakoncátlan tincsei mindig kibújtak a hajpántok és csatok tengeréből. Ezek a tincsek huncut módra keretezték formás arcát, melyben feltűnő v....

Nikaka első bulija


Nikoletta világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Nikakát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szol....

A faszverés


Elmélázva nézett ki az ablakon, enyhén összehúzott homlokkal, kicsit lebiggyesztett szájjal. Vajon lesz-e még melegebb a nyár során, vagy már visszavonhatatlanul ilyen szar idő marad? Akad esetleg lehetősége még egyszer kimenni strandolni, legalább Orfűre - ami azért elég messze van a jótól, viszont értékelni kell azt, hogy közeli vízpart, a Balatonra nagy vállalkozás csak úgy leruccani -, egyálta....

Munkahelyi zuhanyzó


Huszonhét éves, jótestalkatú férfi vagyok nem túl nagy, de formás 16 cm-es pénisszel. Kívülről tekintve boldog hetero párkapcsolatban éltem,de belül küzdöttem elfojtott szexuális vágyaimmal,és mindent megtettem,hogy azokat mélyen elrejtsem.
Összességében elégedett vagyok magammal, többen helyesnek tartanak,mindig odafigyelek,nehogy elhízzak,és szökőévente még testedzést is csinálok. A 16 cm....Szextörténet címkék

hajkefe | szétszakadtam | Eleseg | kövér segg | luca nővér |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.