Call girl történetek, első rész


Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány emlékezetes szexélményemet. Mindenek előtt meg kell említenem, hogy a foglalkozásom call girl. Bizonyos luxusszállodákban dolgozom, az oda látogató vendégek katalógusból választanak ki engem, amikor szexre vágynak. Büszkén állíthatom, hogy az alakom hibátlan, amiért rengeteget dolgozom, rendszeresen járok edzőterembe és odafigyelek az étkezésemre is. Mindig is nagy szexuális étvágyam volt, gyakran váltogattam a partnereimet. Érettségi után Budapestre jöttem, önköltséges főiskolai hallgatóként éltem gondtalan életem. Másodéves koromban azonban, borzalmas tragédia történt, meghalt édesapám, úgy nézett ki, hogy anyagi okok miatt abba kell hagynom a tanulást. Ekkor ajánlotta az egyik csoporttársam a call girl –ködést, ebből már elsőéves korunk óta jól eléldegélt. Belevágtam a dologba, s hamar belejöttem. Minden kellemetlenség ellenére, a mai napig nem bántam meg. A diploma után sem hagytam abba, szeretem csinálni.

Elsőként egy múlt nyári esetet mesélek el. Éppen a műkörmösnél ültem, vártam, hogy megszáradjon a lakk a lámpa alatt, amikor csörgött, a mobilom. A számból, rögtön láttam, hogy az egyik szálloda portájáról keresnek. Megkértem a körmös lányt, hogy vegye fel és tartsa a fülemhez. Már jól ismertem a portás hangját, közölte, hogy este lenne egy munka, 3 fiatal sportoló fiú szeretne 2 óra hosszára, 8-ra kell mennem. Már nem maradt túl sok időm a készülődésre, 5 óra is elmúlt. Otthon ettem néhány falatot, beállítottam a dvd-ét, hogy vegye fel az esti filmet. Majd a fürdőszobában szépen fazonra borotváltam a puncimat, egy vékony diszkrét csíkot hagyva, tapasztalataim alapján ezt szeretik a legjobban a kuncsaftok.

Alaposan megfürödtem és loknikat sütöttem a hosszú vörös hajamba. Macskásra húztam ki a szemem, és csókálló szájfényt kentem az ajkaimra. Fekete csipkés fehérneműt vettem, harisnyatartóval és combfix-szel. Amikor végignéztem magamon a tükörben, elégedettséggel töltött el a látvány. Rápillantottam az órára, láttam, hogy azonnal indulnom kell, gyorsan felkaptam az előzőleg kikészített fekete váll nélküli miniruhát. A derekamnál és a hátamon átlátszó tüll betétek tették elegánsan szexissé. Az ékszereket, betettem a retikülömbe, felkaptam kocsikulcsot és már szaladtam is. Átvezettem a szürkületben zsongó városon, fél órán belül már a portán álltam, megkaptam a szobaszámot, volt még 10 percem. Felkerestem a mosdót ellenőriztem a sminkemet és feltettem az ékszereket, egy nagy ezüst színű karika fülbevalót és a hajszálvékony láncom, rajta egy kis kristály szívecskével, majd egy sor vékony ezüst karperecet. Végre készen álltam rá, hogy szembenézzek a rám váró éjszakával. 8-kor pontosan kopogtam a megadott szoba ajtaján.

Bentről nevetés hallatszott, majd kinyílt az ajtó. 3 izgatott férfiszempár szegeződött rám. Köszöntem, zavart hello volt a válasz. Fiatalok voltak, 30 alattiak, erre akár mérget is vettem volna. Mindháromnak tengerkék szeme, természetes vörös, rövid haja és szeplős hófehér bőre volt, hatalmas kisportolt vállakkal. Hát a vörös, szeplős férfiak nem hoznak lázba. Ez nem lesz könnyű menet, gondoltam, mert ha a kuncsaft nem szimpatikus nehezebb a dolog, és egyből hármat kell a mennybe röpíteni.

Magabiztosan bevonultam a szobába, leültem a kanapéra az egyik mellé és kértem egy italt, hogy ellazítson. A főiskolán angol szakra jártam, jól beszélem a nyelvet, a kuncsaftjaim is folyékonyan. Visszafogott társalgásba kezdtünk, elmondták, hogy Svédországból jöttek, 3 hétig keményen edzettek az edzőtáborban, kajakosok. Hazautazás előtt kaptak 3 szabadnapot, és itt szállásolták el őket, Jácint, Andreas, és Csaben. Közben lehajtottam a whiskeyt, kezdtek egyre szimpatikusabbá válni a jól nevelt srácok. Ühm, egy kis lazítást szeretnétek? – kérdeztem búgó hangon, és keresztbe tettem a lábam, hogy kivillanjon a harisnyatartóm, a mini alól. Mindhárman egyszerre nyögtek fel. Önkéntelenül elmosolyodtam, imádok uralkodni a férfiak vágyain, amikor szikrát vet a szemük, és tudom, hogy én irányítok.

Lassan a számba vettem a pohár alján maradt jégkockát és finoman játszadoztam vele. Hatalmas szemekkel falták minden rezdülésem, aztán óvatosan visszaengedtem a jégkocát a pohárba. Fázom, mozognom kéne egy kicsit. – búgtam, és lassan feltápászkodtam a kanapéról, odamentem a rádióhoz és feltekertem a hangerőt. Valami lassú szám ment, kinyomtam a fenekem és lassan elkezdtem ringatni a csípőmet. Kezemmel simogattam a testem, és a ritmusra köröztem a csípőmmel. A legbátrabb fiú Csaben, odaállt mögém. Gyengéden elkezdett simogatni és csókolgatni a vállam. Erősen odanyomtam hozzá a testem, már keményedett a dákója. Kezét a ruhám aljához tettem és lassan elkezdtem leguggolva kibújni a ruhámból. A fiú nagyon élvezte a játékot, a haverjai, pedig a péniszüket markolászva bámultak minket.

Amikor megláttak talpig fehérneműben, szaporábban kezdték venni a levegőt, és egyre csak dicsérték a testemet. Közben szembefordultam Csabennel és simogatva a mellkasát, megszabadítottam a pólójától. Meglepett, mennyire izmos volt, megállapítottam, hogy egészen tetszik a teste. Végignyaltam a mellkasát, egészen a kockás hasáig, közben a kezemmel széthúztam a fenekem a többiek felé pucsítva. Lejjebb engedtem a fejem, egészen Csaben sliccéig, ahol a nyelvemmel ügyesen lehúztam a cipzárját, míg a popsim szétfeszített látványában gyönyörködtek. Ezután előrenyúltam és kigomboltam a nadrágját, ekkor a fiú hirtelen felkapott és bevitt a hálószobába. Aha, akkor ez nem gruppen lesz, gondoltam, ahogy óvatosan letett a nagy megvetett ágyra. Két ezredmásodperc alatt megszabadította magát minden ruhadarabtól és meredező nagy péniszével állt előttem. Az ágy szélén ülve nem tétlenkedtem, erősen megmarkoltam a szerszámát. Óvatosan végignyaltam a tövétől a farka hegyéig, többször, mind erősebben nyomtam a rúdját a nyelvemmel.

– Kapd be, kélek. – könyörgött a fiatal fiú. Közben a barátai tűntek fel az ajtóban, ruha nélkül, meredező férfiassággal. Hirtelen bent akadt a levegő, fantasztikusan kidolgozott izmos testük volt. A következő meglepetés az volt, amikor megpillantottam Jácint szerszámát, legalább 23 centi volt, félmerev állapotban, de Andreas sem panaszkodhatott az átlagosnak aligha nevezhető vaskos dorongjára.

– Kapd be kérlek! – eszméltem fel Csaben rekedt hangjára.

Engedelmesen a számba vettem a makkját, és nyelvemmel lassan kalandozni kezdtem rajta, egyre beljebb és beljebb engedve a számba. A fiú hatalmasakat nyögött és eltorzult arccal, a fejét hátravetve nyomta a számhoz magát egyre erősebben. Elkezdtem ritmikusan szopni, kezemmel el-elszorítva a farka tövét. A másik kezemmel pedig a heréit izgattam. Ekkor már kőkemény lett a rúdja, egyre hangosabban nyögdécselt.

- El akarsz élvezni? – kérdeztem, mert nem tudhattam, mit akar.

– Igen, igen, ne hagyd abba! – kiáltott, és azonnal elkezdte verni a szerszámát, amint kikerült a forró számból. Újra felvettem a ritmust a farkán, egyre vadabbul rángatva, és mélyeket szívtam bele, amit hörgésekkel honorált.

Amikor végre éreztem a kemény rángásokat, kikaptam a számból, és a nyelvemhez veregetve hagytam, hogy az arcomra élvezzen. Az arcomat elöntötte a forró spermája, körülnyaltam a számat, és élvezettel nyeltem le a rátapadó ondót. Hitelen meleg simogatást éreztem a hátamon, majd finom matatást a melltartóm kapcsa körül. Ez a ruhadarab is lekerült rólam, Andreas gyengéden lefektetett az ágyra simogatta és csókolgatta a melleimet, míg a másik oldalról Jácint közeledett, egy szállodai törölközővel és finoman letörölgette a az arcomat, majd az ágy végéhez térdelt, egyenesen a lábaim közé. Csaben erőtlenül rogyott mellém az ágyra és ő is simogatni kezdett.

Kezdtem egészen beindulni, nagyon izgató volt, ahogy hat kéz kalandozott a testemen, nedvesedett a puncim. Néztem, ahogy sóvárgó szemekkel falták a testem, gyönyört okozva nekik minden érintés. Kezemet Andreas sűrű vörös hajába fúrtam. Jácint a combjaimat kezdte csókolgatni egészen fel a puncimig. Simogatta a bugyin keresztül és közben nézte, ahogy élvezem a kényeztetést, majd a bugyi alá csúsztatta az ujját és óvatosan végigsimította a vájatomat. Kissé benedvesedett az ujja, bekapta a szájába és lenyalta róla a nedvet. Közben a barátai még mindig gyengéden simogatták a testem s szájukkal a melleimet vették kezelésbe. Nyalták, harapdálták, finoman és nagyon-nagyon alaposan. Az egész kezdett egy több résztvevős szerelmeskedésre hasonlítani.

Egyre jobban tetszett a dolog, ekkor már tudtam, hogy ezt az éjszakát én is nagyon élvezni fogom. Jácint lehámozta rólam a tangát, és forró kemény nyelvével nyalni kezdte a puncimat. Szaporán, kis nyelvcsapásokkal járta körül a vénuszdombom, majd a nagyajkakat, s végül mélyen belém nyalt. Megfeszült a testem, egy nagy sóhaj szakadt ki belőlem. Behunytam a szemem és átadtam magam a gyönyörnek, amit ez a három nyelv okozott, közben Jácint becsúsztatta két ujját is a nyelve mellé a finoman elkezdett ujjazni. A csiklóm szívásától a puncim néhány pillanat alatt csatakosra nedvesedett, cuppogott, ahogy Jácint ujjai ki-be jártak bennem.

Hirtelen valami hideget éreztem a mellemen folyni, a meglepetéstől erősen összerándult a testem. Kinyitottam és látom, hogy Csaben folyatja rám vékony sugárban a whiskey-t, majd meghúzta az üveget, közben pedig Andreas kezdte lefetyelni az italt a mellemről. Nagyon jó érzés volt, ahogy a hűvös whiskey, és forró nyelv, egyszerre izgatta a testem. Jácint nyúlt az üvegért, de nem vette ki az ujjait a puncimból. Közben Andreas vadul szájoncsókolt, éreztem a nyelvén az alkohol ízét, bódító volt, és követelőző, közben Csaben vette át a melleim tisztogatását. Ebben a pillanatban hűvös folyamként ömlött a puncimra a whiskey, felnyögtem, de Andreas nem engette, hogy abbahagyjuk a csókolózást.

Ekkor Jácint vadul és követelőzően kezdett el nyalni és ujjazni. Éreztem, ahogy egyre közelebb kerülök az orgazmushoz, szinte már folyamatosan nyögtem és nyüszítettem, bele Andreas szájába, akit láthatóan nagyon izgatott a dolog, mert kéjes hörgésekkel válaszolt. Hirtelen éreztem, ahogy a gerincemen végigfut az ingerület, vad vonaglásba kezdtem és erős hüvely-összehúzódások közepette elélveztem, egy nyelvel mélyen a számban és a puncimban, és egyel a melleimen.

Az orgazmusból arra riadtam, hogy Jácint a csípőmbe kapaszkodik és lejjebb emeli a testemet, a vastag farkát odaillesztette a puncimhoz, és lassan, nagyon lassan elkezdte belém tolni. Nagyon feszített, pedig tocsogott a hüvelyem a kéjnedvtől. A másik két fiú megbabonázva nézte, hogy tűnik el az a vastag farok a puncimban. Legalább fél percig tartott, mire tövig belém nyomta. Ekkor szorítani kezdtem a hüvelyemmel. Jácint felnyögött.

- Igen, ez kurvajó! Szorítsd! Közben kezeimmel a másik két szerszám után nyúltam. Csaben figyelmesen, párnákkal megtámasztotta a hátam, mielőtt a kezembe adta volna a rúdját, hogy jobban elérhessem.

Elkezdtem nyalni a két fiú farkát felváltva, miközben igyekeztem ritmusosan összeszorítani a hüvelyem. Andreas majd eldurrant a gyönyörűségtől, amikor hozzáértem a forró nyelvemmel. Finoman markolászta a whiskey-től kissé ragacsos mellemet, és hörgött megállás nélkül. Nem akartam, még hogy elélvezzen, ezért abbahagytam a kényeztetést, és erősen elszorítottam a farka tövét. Néhány másodperc múlva alábbhagyott a lelkesedése. Ekkor Csaben ismét kemény farkát engedtem a számba, és kezdtem szopni, közben a másik kezem Andreas farkát verte. Jácint ekkor nem bírta tovább és elkezdett bennem finoman ki be mozogni. Az első néhány csiszatolás elég kellemetlen volt, de belejöttem hamar. Izgató volt, ahogy a három férfit kényeztettem egyszerre a testemmel.

Jácint egyre fokozta a tempót, amit igyekeztem tartani szopás közben is. Néhány perc múlva, vörös fejjel rántotta ki belőlem, a forró nedved lövellő dorongját, és hosszan lespriccelte a hasamat. Andreas csak erre várt, kikapta a farkát a számból és a lábaim között termett, szinte félrelökte felocsúdó barátját, és kertelés nélkül belém hatolt. A kitágult puncimnak nagyon jólesett az előzőnél kisebb mérete, teljesen felizgatott, ez a türelmetlen birtoklási vágy. Hangosan nyüszíteni kezdtem, hogy még jobban felhúzzam. Vad vágtába kezdet, húzta szorította magára a testem, mind erősebben és erősebben. Mintha nem lett volna teljesen tövig bennem.

Nagyon rövid időn belül megint a csúcshoz ért, és a már csatakos hasamra spriccelt. Ismét törülközés, majd Csaben invitált magára, aki hanyatt feküd a földön. Rámosolyogtam, és odamentem hozzá. Föléálltam, és körözni kezdtem a csípőmmel, a beszűrődő zene ritmusára. A testemet simogattam, miközben egyenesen a szemébe néztem. A fejéhez araszoltam, majd a hullámzó testemmel ráguggoltam a szájára. Nem tétlenkedett, azonnal elengedte a kőkemény szerszámát, megragadta a combom és nyalni kezdett. De nem engedtem, felálltam és lassan mozogva táncoltam tovább, majd megint ráguggoltam. Ezt egészen a szám végéig játszottam, s hallgattam, ahogy nyögnek, hörögnek a gyönyörűségtől. Közben Jácint indult felém, mögém lépett és simogatni kezdte a testem, gyömöszölte a mellem, én pedig pucsítva dörzsölgettem hozzá magam. Csaben egyre türelmetlenebbül kezdte húzogatni a farkát.

– Ültessétek belém! – nyögte a haverjainak. Jácint átfogva a derekamat megemelt, én pedig a nyakára kulcsoltam a kezem, és a lábaimmal átöleltem. Így vitt oda a barátja farka fölé, lassan leguggolt, úgy, hogy végig a kezében tartott.

Ekkor Andreas matatását éreztem a puncimon, finoman tapogatta ki, a hüvelyem, finoman széthúzta a puncim, Csaben pedig tartotta a merev farkát. A gondolat, hogy ők fognak beleültetni rendkívül izgató volt, ismét éreztem a finom bizsergést a puncimban. Csaben makkja hozzáért a forró szeméremajtaimhoz, felnyögtem és hagytam, hogy Jácint finoman ráengedjen. Éreztem, ahogy milliméterről-milliméterre mélyebbre hatolt bennem. Teljesen kitöltötte a hüvelyemet, aprókat sikongattam. Letettem a lábaimat a földre, elengedtem Jácintot és mozogni kezdtem Csabenen le-föl. A fiú feje teljesen kivörösödött, és csak nézte a puncimat, ahogy le föl jár a kemény farkán. Gyorsítottam, s közben a hüvelyemet is ritmikusan össze-össze szorítottam.

Az egyik összehúzódásnál éreztem, ahogy a G pontomhoz ér a kifelé csúszó makk. Megremegett a testem. Gyorsan leálltam és nem engedtem tovább ki magamból a farkát, hanem körözni kezdtem a csípőmmel, hogy ingereljem. Reszketett a testem, alig bírtam tartani magam, nagyon jó volt. Jácint segítőleg a hónom alá nyúlt és tartott. Andreas sem akart kimaradni a játékból, megfogta a derekam és felvéve a ritmust köröztette tovább a csípőmet. Semmi mást nem kellett tennem csak élvezni a pillanatot. Nagyon jól esett ez a kényeztetés, igazán nem vagyok hozzászokva. Pillanatok múlva megint éreztem, ahogy a gerincem tövétől felfelé elindult a gyönyör, elárasztott a forróság, és reszketni kezdtek a lábaim.

Csodálatos orgazmus járta át a testem, rángatott, ők pedig csak mosolyogva nézték, ahogy vonaglok a kezeik között. Közben Csaben is belém lövellt. Mikor lecsillapodott bennem a kéj, teljesen erőtlennek éreztem magam, elzsibbadt a combom, csak pihegtem. Jácint hangja térített vissza a valóságba.

– Gyönyörű vagy! –mondta gyermeki csodálattal a hangjában. Erősen megfogott és magához emelt, majd az ágyhoz vitt és óvatosan a hátamra fektetett. Megcsókolt, vadul és követelőzően, s közben simogatott mindenhol ahol ért, aztán éreztem, hogy még egy kéz, játszik a testemmel, majd még egy, majd megint egy.

Már nem tudtam, kinek, hol a keze, fantasztikus volt, ahogy elborították a testem, forró csókjaikkal és tenyereikkel. Ez újra felkorbácsolta bennem a vágyat. Amikor már ismét hangosan nyöszörögtem valaki erősen megfogott és a hasamra fordított. Rögtön feltérdeltem, és magasan pucsítva eléjük tartottam az alsó felem. Ekkor Jácint mellém feküdt hanyatt és kért, hogy térdeljek fölé 69-es pózban. Kívánsága számomra parancs, rámásztam, a kezembe vettem a farkát és mélyen bekaptam, kéjesen felnevetett, hogy – Ez az! Majd hörögve vetette a puncimba a fejét és nyalogatta szopogatta, mélyen ahol csak érte, fúrta belém magát. Andreas megunta, hogy külső szemlélő legyen, mögém térdepelt, és szétfeszítette a fenekem. Míg barátja a puncimban élvezkedett, ő a másik lukamat kezdte kényeztetni a nyelvével. Alig tudtam a szopás ritmusát tartani, annyira jól csinálták, alig kaptam levegőt.

Hamarosan ujjakat éreztem a puncimban, majd a fenekembe is, óvatosan kéredzkedett be. Testemmel előre, hátra kezdtem mozogni, az ujjaikon, s így a szopás irányát is megváltoztattam a le-fel irányról. Jácint hatalmasakat nyögött, miközben egyre gyorsabban járt az ujja bennem, csakúgy mint a haverjáé. Andreas őrült iramban járatta a másik kezét a kőkemény farkán, majd mikor már úgy gondolta eléggé kitágította a fenekemet, fölém ereszkedett és a popsimhoz illesztette vöröslő makkját. Leálltam a szopással, hogy a behatolásra tudjak koncentrálni. Kellően sikamlós volt a lukam, úgyhogy nem feszített annyira, amennyire vártam. Lassan kezdett bennem mozogni, s közben Jácint, aki eddig valószínűleg nézte mi történik, újra nyalakodásba kezdett, finoman, lassan. Én pedig csak nyögtem és élvezkedtem. Ez a kedvenc pozícióm, amikor a fenekemet dugják, a puncimat nyalják.

Nem kellett sokáig ügyködniük a fiúknak, már jött is a következő orgazmusom. Hangosan sikítva élveztem el, de nem hagyták abba, csinálták tovább és tovább, legalább még 2x élveztem el így. Jácint már nagyon kívánkozott belém, úgyhogy kimászott alólam, megfordult, és a farkára ültetett anélkül, hogy Andreasnak ki kellett volna húznia belőlem, lüktető hímtagját. Nehezen találták el az a ritmust, mellyel kényelmesen mozoghattak bennem. Nagyon élveztem, hogy egyszerre voltak bennem. Andreas már nagyon közel járt az élvezéshez, egyre hangosabban nyögött és hatalmasakat lökött rajtam. Hirtelen kikapta belőlem és a fenekemre verte a farkát, miközben Jácint farka járt bennem ki-be, de leállt és átvette Andeas helyét, most ő furakodott a popsimba. Ez már fájt, a hatalmas dorongja rettenetesen feszítette a fenekem, nyüszítettem, mint egy vadállat.

A fiú tisztában volt vele, hogy fájdalmat okoz, ezért nagyon lassan hatolt belém, s közben kezével próbálta izgatni a fenekem. Csaben araszolt mellém, és a kezével izgatta a puncimat, lassan kezdtem újra elkapni a kéj érzését, és egyre inkább halványult a fájdalom. Türelmesen kivárták, mire jólesően be tudtam fogadni a hatalmas szerszámot. Végül Csaben termett előttem, szopásra kínálva a farkát, a számba vettem, és hagytam, hogy egyre keményebben dörzsölje a szájpadlásomhoz. Mindketten nagy élvezettel dugtak, Jácint a popsimat, Csaben a számat. Néhány perc múltán Csaben szeretett volna Jácint helyére kerülni, szólt a barátjának, hogy cseréljenek, de Csaben inkább alám feküdt és a puncimba nyomult. Újra mindketten bennem voltak, lassú ritmusban ringatóztunk. Megint egyre jobban élveztem, hamarosan jött is az orgazmus, közben szorosan szorítottam a puncimban a ki-be járó Csabent.

Néhány perc múlva mindketten elém térdeltek és egymással versengve nyomták a számba a lüktető szerszámukat, én pedig őrült tempót diktálva rángattam és felváltva szoptam őket, s közben mélyen néztem a szemükbe míg rá nem élveztek az arcomra. Teljesen kimerülve rogytak mellém az ágyra, s közben a törülközőért matattam, megtisztítottam az arcom, és mosolyogva néztem végig rajtuk, ahogy kielégülve szaporán lélegeztek mellettem. Andreas a szófán elnyúlva hideg kék szemével figyelt minket, elégedetten. Néhány percig simogattam a hasukat, amikor megszólalt a mobilom, amit beállítottam.

Felkeltem, kimentem a nappaliba, leállítottam a csipogást, felkaptam a ruhám és bementem a fürdőszobába. Ott kissé rendbehoztam magam, megtörülköztem alulról. Mikor bementem a hálóba a fiúk, még mindig ugyanabban a pózban pihegtek, ahogy hagytam őket, és szomorúan kérdezte Andreas.

– Lejárt az idő?

– Igen, sajnos. Köszönöm fiúk, nagyon kellemesen éreztem magam veletek, remélem, még találkozunk. – mondtam. És mentem kifelé.

– Baby itt maradt a bugyid! – kiáltott utánam Csaben.

– Neked adom, suvenir!- fordultam vissza, és becsuktam magam mögött az ajtót. Mosolyogva mentem le a lifttel, a portán felvettem a pénzem. Hazafelé hajtottam, amikor csörgött a telefon, a hotel portása volt.

– Holnap is akarnak a fiúk! –közölte. Én pedig csak nevettem, nevettem, nevettem.


Szextörténet ajánló:


A szőke és a barna


Nagyon szeretek horgászni, s mivel alig van olyan halastó, amit ne lepnének el a horgászok, nagyon megörültem ennek a kis tónak.
Egy szép nyári hajnalon kikerekeztem a tóhoz, hogy hódoljak szenvedélyemnek.
Langyos nyári szellö fujdogált, csupa csillag volt az égbolt.
Gondoltam, tök jó, mert ilyenkor harapnak a halak.
Úgy nézett ki, hogy rajtam kívül egy teremtett lélek ....

Maja és a szex 2


Következő héten is nála aludtam. Nem voltak otthon a szülei, de még furcsább és izgatott volt, mint azelőtt.
Felmentünk a szobájába, majd azt kérte, hogy engedelmeskedjek, mert szeretne valami új dolgot mutatni. Levetkőztetett, majd egy nagy bőrszíjas golyót tett a számba, a végtagjaimat kikötötte és egy szemfedővel lefedte a szemem.
Elkezdte nyalogatni a puncimat, de nem úgy mint....

Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt ....

A feleségem mocskos titkai, 18+ történet


Mindig csodálatos nõnek tartottam a feleségem minden téren, fõleg az ágyban. Egy napon úgy gondoltam, ezt még jobban lehet fokozni. Ezért feladtam egy hirdetést. Egy külvárosban élõ férfi, Tamás rövid idõn belül jelentkezett, elmeséltem neki az ötletemet. Érdeklõdött a feleségemrõl, és tetszett neki, amikor elmondtam, hogy szõke haja van, és fantasztikus teste. Még aznap este felfedtem titkomat a ....

Partiztunk


A történetem ott kezdődik, hogy a legjobb barátnőm Emili lehívott hétvégére egy buliba. Belementem. Szombaton anyuékkal megbeszéltem, hogy elmegyünk partizni. Ők már megszokták, de azért óva intette K, hogy nehogy valami baj legyen. Emili azt mondta szombat este hatkor legyek a házánál. Úgy is lett. Egy fekete rövid ujjú pólót és egy farmert vettem fel. Nem szokásom ribinek öltözni, ezért csak egy....

Erre jók a barátnők


Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magát....
Szextörténet címkék

anyámmal | nylon | durva szöveg | alvád | két leszbi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.