Két kurvával egyszerre


- Hogy a csudába kerültem ide? - kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet múzeumokban, itt viszont emberek éltek. Emberek, akik a fényűzés minden lehetőségét kihasználva összekötötték a kellemeset a hasznossal. Már a kert is lenyűgözően, hangulatosan elrendezett díszcserjékkel és tujákkal fogadott, aztán az impozáns épület kápráztatott el a szépségével. Nem volt annyira lakájos, de élhető és kicsit misztikus, ahová az ember pihenni vágyik.

Szinte óvatosan lépkedtem a márványpadló cirkás lapjain a barátaimat követve. Sándorom, aki gyermekkori cimborám volt öltönyben kiöltözve, fekete lakkcipőben cipelte az oldalán Bernadettet. Azt a nőt, akit szinte még nem is ismertem, Mindössze párszor találkoztam csak vele. Legutóbb akkor, amikor Sanyival együtt hatalmas lelkifröccsöt próbáltak belém erőltetni a pár hónappal ezelőtti válásom utáni levertségem ellen. Ő volt az, aki édesen közvetlen ölelgetések és trágár megjegyzések millióival bombázott, hogy jöjjek velük el egy amolyan búfelejtő estére. Nem mondtam neki nemet, mint ahogyan más nőknek sem mondok nemet semmire. Hagytam magam rábeszélni, hogy részt vegyek egy olyan buliban, amiben nem volt fontos a részvétel, de Betti határozott fellépése és meggyőző érvei ellen nem volt mit tennem.

Maga a nő egy picit duci alkatával, hosszú, szőke fürtökkel és derékig érő póthajjal nem volt annyira az esetem, ennek ellenére, mint nőnemű lény nagyon tetszett. Imponált az exhibicionizmusa és a közvetlensége. A szókimondása sokszor elképesztett, de bevallom férfiasan, hogy mindannak ellenére, hogy korábban kerültem az ilyen típusú nőket, nagyon bejött nekem. Élveztem a társaságát, és csak azért nem alakult közöttünk semmi sem, mert Sanyi barátságát még a nő vonzerejétől is jobban tiszteltem. Betti annak ellenére, hogy néha kicsit bugyuta volt, ezt azért nagyon jól érezte, és ha kacérkodott is, vagy kihívóan az ölembe ült, sosem merészkedett messzebbre. Tudtam, hogy olyan nő, akiért csak a karom kell kinyújtanom, máris megkaphatom. És pont ezért voltam most éppen itt, egy dúsgazdag vállalkozó pazar villájában, akivel nemrégen egy üzletet is kötöttem. Betti volt a közvetítő, ő ajánlott be. Nos, ez volt a dolog hasznos része. És hogy mi volt a kellemes? Az hogy egy szexklub részese lehettem.

A hangulatvilágítás mellett a sok- sok gyertya pislákoló fényében aztán a barátom bemutatott egy rakás ismeretlen embernek. Többnyire csak vállalkozók és politikusok alkották a sort, akik viszonylag tehetősek és megfelelően diszkrétek voltak ahhoz, hogy egy ilyen eseményen részt vehessenek. A többség öltönyben, elegáns viseletben feszített, és csak az első körben elfogyasztott alkoholmennyiség után kezdtek szertelenebb viselkedésbe. A lányok, sajnos jóval kevesebb létszámban képviselve hangos csiviteléssel üdvözölték az újonnan érkezőket. Mindegyikük ki volt csípve, kisestélyiben, szexi harisnyában, magassarkúban, legtöbbje csupasz vállal ás alaposan kitett mellekkel. Egyeseknek még a hátuk is meztelenül vonzotta magára a tekintetem. Nem ezt vártam, de kellemes meglepetés volt a helység légköre. Betti be is mutatott néhány ledérebb csajnak, de nem volt hozzájuk túl nagy kedvem, meg aztán én, mint újonc, nem is nyomultam. Nem úgy, mint a régi ismerősök, akik egymásnak osztogatták a stafétabotot, mármint a lányokat.

A terem végéből diszkréten szólt Jean Michel Jarre oxygene-je. Az egyik sarokban foglaltam helyet közvetlen a kicsi bárpult mellett, ahol egy idősebb pincér mérte mértéktelenül a stresszoldó alkoholmennyiséget. Nem mintha inni akartam volna, csak szorongattam a vörösborral teli poharat.

Ez az egész összejövetel a kezdeti csodálat után hamar elvette a kedvem, és csak előcsalogatta az önsajnálatot ahelyett, hogy egy nekem való bevállalós csajt kergettem volna az előttem bóklászó lányok változatos kínálatából. Ahogy telt az idő, én úgy lettem egyre levertebb. Fájdalmas képpel szemléltem, hogy az alkalmi párok hogyan tűnnek el a modern stílusban berendezett kisebb szobákban, hogy kiéljék a vágyaikat, aztán visszajöjjenek egy italra, és folytatódjon a mértéktelen vadászat. Rajtam kívül azért voltak még jócskán, akik nem tisztelték meg a lányokat a kielégületlen szenvedélyükkel, csak az ital kedvéért jöttek, és voltak, akik csak a saját nemükben kerestek örömet. Még jó, hogy ezek az alakok engem békém hagytak.

Betti kiszúrta, hogy nem érzem valami fényesen magam, és ruha helyett egy lepedőt a hátára véve, mezítlábasan célba is vett. Magával akart cipelni, még a meztelen melleit is kivillantotta a hatás kedvéért, de ő is tudta, hogy ez amolyan tiszteletkör csupán, nem lesz igazán foganatja. Egyre jobban becsültem ezt a nőt, pedig pont ez égette a lelkem, hogy a nő, akit annyira szerettem otthagyott valaki másért. Nem tudtam megemészteni. Mivel vagyok én a másik pasasnál kevesebb, vagy rosszabb? Próbáltam jópofát vágni, és a poharamat lengetve megnyugtatni, jól érzem magam. Visszament hát Sanyihoz, és egy magas, szőke sráccal hármasban ismét elvonultak valamelyik félreeső helységbe. Csak az illata maradt ott csiklandozva az orromat. Arra készültem, hogy áporodott, mindent átható spermaillat és izzadtság bűze fogja csavargatni az orromat, ehelyett illatgyertyák kellemes gyümölcsös aromája lengett körül.

Jobb híján figyeltem a társaságot. Szedtem az igéket és próbára tettem az emberismeretem. Volt egy nő, aki nagyon tetszett. Vékony alkat, sugárzóan szép arc, kifogástalan bőr és alak, ráadásul hosszú, fekete haj. Na, ő lett volna az esetem. Egy darabig még érdekelt is. Számolni kezdtem, hogy hány férfival megy el, de a harmadik után már nem foglalkoztam tovább vele. Ő sem a hűség mintaképe volt. Szabályosan fájt a felismerésem, pedig azon kívül, hogy láttam partnereket cserélgetni, nem mondhattam rá semmi egyéb terhelőt, mégis egy picit megvetettem a gyors és személytelen élvezethajszolásáért.

Az emberi test és lélek tanulmányozásának egy idősebb, ötvenes nő vetett véget. Ő később érkezett, és nem is volt olyan kapós, mint a többi nőtársa, vagy legalábbis nem láttam, hogy bárkivel is szobára ment volna. Pedig a jelekből ítélve mindenkit ismert. Jókedvűen parolázott férfiakkal és nőkkel, osztogatta a puszikat és körbement a hatalmas termen. Kimondottan szép nő volt, csak már idősebb és tekintélyesebb, ízléses öltözékben. Nem kellett ledér ruha és kitett mell, hogy szembetűnő jelenség legyen. Egyszerű, sárga ruhája azonban remekül körvonalazta a nem mindennapi testet, ami nem szenvedte meg a melltartónélküliséget, csak a bugyi körvonalai mosódtak át valamelyest. Formás lábai aranyszínű, de nagyon elegáns magassarkú szandálba préselve bújtak meg a bokáig érő ruha mögött, minden egyes lépésnél édesen kivillanva a magas, oldalsó felvágásnál. És a háta is a kora ellenére rendkívül egyenesen és kecsesen feszített. Karcsú nyak tartotta a rendületlenül mosolygó fejet, amin ugyan már megjelentek a ráncok, de mint nő lehengerlő mosollyal és tiszta tekintettel bűvölte el a rá figyelőket. Bozontos vörös haja mintha minden elképzelés nélkül lett volna feltűzdelve. Ez az egy dolog, ami a vadságát kölcsönözte a látszólagos ártatlansága mellett. Tetszett. Egészen addig, amíg ki nem szúrt magának, és széles mosollyal oda nem állt elém.

- Szia, Mariann vagyok. Úgy látom, te új vagy itt. - mosolygott a szomorkás képembe, nem törődve a kelletlen arckifejezésemmel.

- Helló, Attila vagyok, és tényleg új. Ez az első alkalom, és szerintem az utolsó is... - néztem kényszeredett vigyorral a sötétbarna, nevető szemeibe. Közelről még szebbnek, és még nőiesebbnek hatott a vékony arcával és a szép ívű szemöldökével. A legjobban mégis a sötétbarna rúzs tetszett. Szokatlan volt és egyedi, mint ahogyan a körülmény is, ami elévetett.

- Tudom, hogy még nem ismerjük egymást, de te nagyon tetszel nekem. Lenne kedved egy dupla behatoláshoz? - kérdezte a világ legnagyobb természetességével, és a vékony ujjaival az arcomon megérintett.

Meglepett a kérdése, egy ideig csak értetlenül néztem.

- Mindketten a puncimban lennétek egyszerre... - csípett az arcomba, miután felfedezte a szememben a kételyeket.

- Nem is tudom... - hebegtem zavartan, pedig a nő nagyon tetszett. Még nem is annyira a teste, mint inkább az arcvonásai. Úgy érkeztem, hogy talán ma éjszaka lesz valami, és most, hogy itt a lehetőség, egy olyan ajánlatot kaptam, amit nem tudok elfogadni, amivel nem merek élni.

- A másik pasival van a gond? - kérdezte kedvesen. Olvasott a fejemben, és a gyönyörű szemei belémtáplálták a gondolatot, hogy talán még ezt is megéri egy pásztoróra ővele. Zavartan mosolyogtam el magam a válaszon törve a fejem, hogy mondhassak valami frappánsat a kérőmnek.

- Akkor választok egy olyat, aki mindkettőnknek megfelel! - mondta határozottan, és mielőtt tiltakozhattam volna, elsietett. Le voltam forrázva a gyávaságom miatt. Bosszantott, hogy olyan egyoldalúan beszélgetett velem, és időm sem volt egy bókot kinyögni, annyira meglepett.

A terem másik végében ült egy szőke nő, Mariann hozzá igyekezhetett. A társaság a nő körül pillanatok alatt szétrebbent. Az újdonsült partnerjelöltem a füléhez hajolva beszélgetett vele. Legalább nem kell egy férfivel érintkeznem, nyugodtam meg a látottak alapján, és kihúztam magam, hogy a szőke jól láthasson, amikor Mariann mellett elnézve megkeresett a szemével. A bólogatásából ítélve egyértelmű volt az igen, és rögtön felállt, és követte is az idősebb nőt.

Magas volt. A tűsarkúja nélkül is ő volt a nők között a legmagasabb, és az egyetlen nő, akire azt mondtam volna, hogy egy rossz kurva. Nem is emlékeztem, hogy egyáltalán addig elment-e valakivel, vagy csak nem figyeltem rá kellőképpen. Viszont a hangulatvilágítás mellett az ő teste is vonzóbbnak tűnt, mint amikor a borospohár mellől az üldögélő nőt megnéztem. Hosszú, izmos combok meredeztek a miniruhából, és hatalmas mellek feszültek kifelé a dekoltázsból.

- Nos, ő itt Denisa, nagyon remélem, hogy megfelel! - mutatott a velem szemben álló magas nőre Mariann.

- Persze, persze, tündéri. - füllentettem, és felállva nyújtottam a kezem a szőkének, aki langyos fogásával és hibátlan fogsorával, széles szájjal vigyorgott a képembe. Tulajdonképpen jó segge volt. Ezt már akkor megállapítottam, amikor közeledett, és erre csak ráerősített, amikor Mariann mögött lépkedve egy félreeső szobába vonult előttem.

A szoba nem volt nagy, de annál csábítóbb franciaágy várta friss ágyneművel a kéjelegni érkezőket. Alig volt ezen kívül berendezése. Egy kis fésülködőasztal a hölgyeknek, és kis bárszekrény az uraknak és a vágyak fokozását szolgáló meztelenséget ábrázoló képek a halványlila falakon.

Mariann nem sokat törődött a berendezéssel, amint beértünk, azonnal nekem esett, hogy lerángassa rólam az öltönyömet. Denisa ezzel szemben kényelembe helyezte magát az ágy végében, és a csupasz combjait igyekezett minél szexibb pózban villogtatni. A szomszédos szobából tompa sikolyok és halk nyögések szállingóztak az éterbe. Valakin már alapos munkát végeztek.

- Akarsz velem csókolózni? - kérdezte az idősebb nő vetkőztetés közben, de meg sem várva a válaszom a számra tapasztotta sötétbarna ajkait. Magával ragadó szenvedélye viharos sebességgel emelte meg az adrenalinszintemet. A kezei a nadrágon keresztül játékosan dörgölőztek a péniszemhez és alig vártam, hogy az ingemet levéve a nő melleit is megérinthessem. Amíg a nadrágomtól és a gatyámtól is megszabadultam, addig Mariann kibújt a sárga ruhájából, hogy aztán hanyatt lökjön, és a forró, meztelen bőrével rám vesse magát. Kellemes, nem túl hivalkodó, de üdítő illata volt.

Elkápráztatott ez a sodró lendület. A korához képest remek teste és csöppet sem lógó mellei felvehették volna a versenyt egy húszévesével. Volt már egy kis hasa, és kezdtek asszonyossá válni az idomai, de az öregedés jelei nem sokat vontak le a nő igazi vonzerejéből, és élveztem, ahogyan letepert.

- Tudtam, hogy pillanatok alatt kemény leszel! - nevetett megsimogatva a péniszemet, és nem volt rest mélyen a számba dugni az izgága kis nyelvecskéjét. Gyermeki örömmel tudott játszadozni rajtam, ami feledtetett minden korábbi keserű önsajnálatot. A szexben nagyon jó volt, ehhez igazán értett. Denisa meg csak bámult minket, lebiggyesztett ajkakkal, amikor néha- néha hátranéztem.

- Így nem lesz meg a dupla élvezeted! - mosolyogtam a nőre, aki éppen a bugyijából igyekezett megszabadulni felettem. Fel is nézett egy pillanatra, aztán kétkedően bazsalyogva megingatta a fejét, majd rácsusszant a farkamra. Lehetetlenül sima szeméremdombjának a látványa is csak tovább növelte a vágyaimat, mert ő volt az első nő az életemben, aki odalenn is meztelen mutatkozott.

Ritka jó érzések áramlottak végig a testemben. A forró vaginája kéjes sikamlóssággal fogta körül a péniszem, és alkalmam volt megsimogatni az érett nő egyáltalán nem lógó, igenis ingerlő melleit. Mariann szerintem főként azt élvezte, mennyire el tudott varázsolni a testével, mert fel- felnevetett időnként, ahogyan játszottam a cicikkel kefélés közben. Ő diktálta a tempót, ő irányított, nekem csak ott kellett lennem, és amennyire tőlem tellett, segítenem. Rafinált bestia volt, annyi szent. Annyira jólesett, hogy még Denisa passzív jelenlétéről is majdnem megfeledkeztem, mivel mögöttem volt teljes csendben. Csak akkor eszméltem, amikor Mariann szólította, és a szőke komótosan a nő mögé lépdelt. Már mellettem elhaladva is rám hozta a frászt, ahogy a hosszú és kemény péniszét szorongatva izgatta magát. Atya ég, egy travi volt. Egy világ omlott össze bennem. Csak Mariann testének élvezete tartott vissza attól, hogy elmeneküljek, és igyekeztem nem Denisára összpontosítani. Minden hiába. Éreztem, hogy a péniszemnek nyomódik a farka, majd a nő puncija még szorosabb lesz, és egy ellentétes erő ingerel egyre jobban odalenn. Igyekezett felvenni a ritmusunkat több- kevesebb sikerrel. Mariann édesen rámhajolt, és édes csókokkal csitítgatta a lelkemben dúló ellenérzéseket. Innentől kezdve oda sem tudtam figyelni, csak a nő válla fölött méregettem a szőkét, és számba vettem, hány jele is volt, hogy ő nem egy nő, hanem egy férfi. Elborzasztott, hogy a farkán kívül nemigen voltak ennek szigorúan meghatározható jelei.

Az egész nem tartott öt percig. Mariann zihálva pumpálta az ajkaim közé a forró leheletét, és szomorúan tapasztaltam meg, hogy a puncijának az összehúzódása mellett egy kemény fasz ontja a spermát a sajátomra. Le is lankadtam abban a pillanatban.

Denisa, aki talán Dénes lehetett egykoron, minden teketória nélkül megveregette a Mariann fenekét, és egy "nagyon jó vagy baby" buzis hanglejtéssel kiejtett elismerés után elvonult. Gondolom az antennái jelezték az ellenszenvemet, pedig nem ellene volt kifogásom, hanem az érintése ellen.

Kettesben maradtunk. A nő tisztában volt a travi akciója miatti problémáimmal, mert lecsusszant rólam, és kedvesen, vigasztalóan mellém feküdt.

- Ne haragudj, nem tudtam, hogy ilyen rosszul esik majd! - cirógatta meg az arcomat, mire egyet fintorogtam.

- Nem haragszom. Még Denisára sem, pedig kicsit kiakasztott, hogy a farkamra élvezett. Kicsit más irányú a neveltetésem. - közöltem lemondóan, és magamhoz húztam a nőt, hogy mutassam irányában a végkifejlet miatti sajnálatomat. Édesen bújt közelebb és mélyen a szemeimbe nézett.

- Azt hittem, jót teszek veled, ha téged választalak. Annyira szomorúnak tűntél és magányosnak... Úgy vettem észre, hogy élvezted is, amíg csak ketten voltunk... - kutatott a szemeimben kíváncsian a válaszokra várva.

- Igen, te fantasztikus nő vagy, csak miattad nem futamodtam meg hamarabb. A műcsaj érintése viszont belegázolt az érzelmeimbe. - néztem félre a nő zavarba ejtő pillantása miatt.

- Szerelem vagy csalódás? - kérdezte együttérző hangon az arcomat maga felé fordítva gyengéden érintő ujjaival..

- Mindkettő. De már hónapok óta, csak még mindig nem tettem magam túl rajta. - néztem a homlokán megjelenő ráncokra, aztán közelebb húztam, érzékien szájon csókoltam. Mariann talán egy kicsit meg is lepődött, de édesen visszacsókolt, csak aztán nézett megint a szemembe kihívóan.

- Ezt miért kaptam? - tudakolta kikerekedett szemmel és őszinte mosolygással.

- Mert olyan megértő vagy. - csókoltam meg ismét és a nő nagyon is élvezte ezeket a csókokat.

- Gyere, fürödjünk meg, mossuk le magunkról Denisát. Szó sem lehet róla, hogy ilyen lelkiállapotban eleresztelek. Fel akarlak vidítani! Érted drága? - rángatott magával. Megható volt az anyáskodása. Ha jól meggondolom, tényleg az anyám lehetett volna, de le a kalappal ez empátiája előtt, boldogan fogadtam a segíteni akarását.

- Fürdőkád vagy zuhany? - nézett vissza, miután bevezetett a szobából nyíló fürdőbe.

- Egy kád forró víz jobban esne, ha neked is megfelel.

Mariann megengedte a vizet, aztán betessékelt a kádba és háttal az ölembe helyezkedett. A lábai édesen játszottak a csobogó zuhataggal.

- Tudod, hogy nagyon szép vagy! - suttogtam a fülébe, és a markomba fogtam a melleit. Élvezet volt látni, ahogyan a bimbók egyre jobban megkeményedve kimeredtek a formás cicikből. Játszottam velük, játszottam és ingereltem, ha már a nő így az ölembe pottyant. Nagyon jó volt búfelejtőnek.

- Köszönöm a bókot, te is tetszel nekem! - fordult féloldalra, hogy csókolózhassunk. A párától még kellemesebb érzés volt az ajkait érinteni. A kezei édesen tapogatták ki a nemesebb testrészemet, fel is izgultam röpke másodpercek alatt. Tudatosan húzott fel, aztán amikor már elég kemény lettem és már majdnem azt vártam, hogy elélvezek a kezében, egyszerűen elengedett és szembe ült velem.

- Ahhh! - sóhajtottam, és megpróbáltam visszahúzni a kezeit, de nem engedte, hanem feltápászkodott, és ráült a meredező péniszemre.

- Szeretkezz velem! Baszni mindenki tud, de szeretkezni csak kevesen... - suttogta a fülembe, és megindító szavai mögött megéreztem az igazi nőt. Vérbeli profizmussal dédelgetett. Nem is kellett ismernem, akkor is az elmúlt félórában ritka közel tudott kerülni a szívemhez. Elgondolkodtató volt, hogy miért pont engem részesít ilyen megtiszteltetésben, de a dolog szempontjából ez a kérdés mellékesnek bizonyult. Olyan igazi kedvességgel tudott simogatni és kapaszkodni belém, hogy már az is felszabadított a gondjaim alól. Ha nem közösülünk, akkor is a mámorosan viszonoztam volna a csókjait és az apró, de önzetlen bókjait.

A víz már javában a kád mellé folyt, mire beleélveztem az orgazmustól egyre szűkebbnek érzett puncijába. Mariann édesen megrázkódott, mintha csak kellemes bizsergések futnának rajta keresztül, aztán a legcukibb mosolyával nevetgélve, boldogan szuszogva osztotta nekem a puszikat. Csak ámultam az érett nő tapasztaltságán és a saját testemben és lelkemben bekövetkezett pozitív változásokon.

Mariann tényleg nem akart elengedni. A fürdés befejeztével összebújtunk az ágyon, és aktus nélkül hancúroztunk hosszú órákon át puszta ölelkezésekkel és simogatásokkal. Jót tett a lelkemnek. Nem zavart az sem, hogy időnként valaki be- benézeget a szobába, van-e üres hely. Egyre kíváncsibb lettem erre az igazi, nőies hölgyeményre. Már azon is törtem a fejem, hogy kifaggatom, ki is ő valójában, de egyértelműen elutasította minden ilyen irányú próbálkozásom. Csak az összebújásnak élt. Szerinte most ennek volt itt az ideje, és nem az ismerkedésnek. Ügyesen csűrte- csavarta a szavakat, hízelgett, a testem dicsérte. Még akkor is smároltunk, amikor a társaság fele már távozott, a másik fele meg lerészegedve aludt és a házat a csend tette meghitté.

Reggel a nő karikás szemekkel, de a szememben még tovább szépülve, borzosan bújt bele a sárga ruhába. A bugyijára tollal felvésett egy címet és egy dátumot, majd egy bűbájos csók után a kezembe nyomta, aztán elváltunk.

Szinte az egész testem bizsergett. A nő világosan tudta, mire van szükségem, és meg is adott mindent, amitől a levertségem sokat csökkent. Még órákkal később is felizgultam, amikor visszagondoltam az éjszaka eseményeire. Nem a buli tetszett, hanem a nő, aki új érzéseket töltött a lelkembe.

Mint kiderült, a bugyin egy cukrászda címe szerepelt, és a dátum a következő szombatot jelölte meg. Végre fordult a kocka, csak el ne rontsam! Mosolyogtam magamban és nagyon reménykedtem a nő irántam mutatott bizalmában.

Délelőtt egy jót aludtam, estére meg Sanyi barátomhoz voltam hivatalos egy éjszakai horgászatra. Nagyon idilli kis víkendháza volt a közeli tó partján, ahová elég gyakran kivitt engemet is, bár az utóbbi időben Bernadettet részesítette előnyben. Nem is gondoltam, hogy ő is ott lesz, meg is lepett, hogy hármasban töltjük majd az éjszakát. Végül is a hármasból kettes lett, mert a srác néhány pohár pálinka és sör után, és főleg az előző éjszakai kicsapongás miatt hamar kidőlt és aludni ment.

Csendben ültem a kis stégen, és a gondolataimba mélyedve figyeltem a sötétedő környezetet, amikor a kicsit részeg Berni mellém telepedett a fehér- piros, rózsamintás bikinijében. A meztelen lábait hozzám hasonlóan a vízbe lógatta, élvezte, ahogyan a langyos hullámok nyaldossák a bokáit. Nekem nem volt kedvem inni, sokkal jobban esett visszagondolni a Mariannal megélt kalandra.

- Na milyen volt a tegnapi este? - bökött oldalba, hogy észrevegyem.

- Jó is, meg nem is. Többet nem megyek oda, elhiheted.

- Nem jöttél össze senkivel? - nézett rám hatalmas, kidülledt szemeivel, és megsimogatta a hátam.

- De igen, még azzal is, akivel nem is akartam. - sóhajtottam nagyot szusszanva. Azon gondolkodtam, mennyire oszthatom meg vele a bennem elszabadult érzéseket.

- Mesélj már, kifúrja az oldalamat a kíváncsiság! Ki volt az, akivel nem akartál? - sürgetett vigyorogva. A környék néptelen volt már, ezért úgy döntöttem, megosztom vele a tapasztalataimat. Rossz vége nem lehet, legfeljebb kinevet, de az eddigi ismeretségünk alatt bizonyította, hogy érző szíve van.

- Denisát ismered? - kérdeztem vissza, mire a nő nevetni kezdett.

- Seggbe basztad, vagy mi a kurva élet? Nem voltál elég körültekintő? - röhögött a hasát fogva és a nevetéstől elgyengülve hanyatt esett. Rengett rajta az a kis háj, amitől édesen telt volt, és a bikinifelsőben kihívóan hullámzottak a mellei.

- Dehogy! Ha tudom, hogy férfi, biztos, hogy nem kerülök hozzá három lépésnél közelebb. - mondtam, miután kinevetgélte magát, aztán óvatosan bocsánatot kért a tiszteletlenségéért.

- Akkor mi történt? - váltott komolyabbra, persze a szája sarkában a feltörni kívánkozó nevetést alig tudta összeszorított fogakkal visszafojtani.

- Odajött hozzám egy éltesebb csaj, Mariann, és felkért egy dupla behatolós puncidugásra. Valószínűleg látta rajtam a meglepetést, ezért a Denisát választotta másiknak, én meg nem jöttem rá a turpisságra, csak az utolsó pillanatban, amikor már nem volt esélyem visszakozni. Vagyis lett volna, de nem akartam a Mariannt félidőben otthagyni. Szégyelltem volna a gyávaságom, másrészt meg addig nagyon jó volt a nővel kefélni. Tud a csaj. - meséltem megmosolyogva a saját mondataimat.

- Szóval Mariann behúzott a csőbe? Azt mondják, hihetetlen jó a szexben, és rendkívül segítőkész. Mindig kiszúrja a letört embereket, és magára veszi a mások problémáit. Mondjuk téged nem volt nehéz észrevenni, annyira fancsali volt a képed. - ült fel és magához ölelt.

- Ebben lehet valami, rá is kérdezett, hogy szerelem, vagy csalódás miatt vagyok szomorú. Aztán nem is engedett el, megpróbált felvidítani. - mondtam a sötét hullámokba révedt tekintettel.

- Beszélgettetek? Vagy szexeltél még vele? - kérdezgetett kíváncsian.

- Meg fogsz lepődni, szeretkeztünk, aztán ölelkeztünk reggelig szex nélkül! - és a saját mondandóm is elérzékenyített, kellemes volt ismét visszagondolni azokra az édes órákra.

- Beszarok, te máris szerelmes lettél belé! Mi a faszt tud, amit én nem? - élénkült meg Berni mellettem. Őszinte csodálattal adott hangot a meglepődésének, aztán várta a megerősítést.

- Még nem vagyok szerelmes, de adott egy címet, hogy randizzak vele. Szombaton találkozunk, ha ő is akarja, amit nagyon remélek.

Bernadett elkomorult, és őszinte féltéssel suttogott a fülembe.

- Vigyázz vele, azt beszélik, hogy a gazdag pasikat az ujja köré csavarja, abból van a rózsadombi háza. Ő, meg a lánya nagy játékosok. - kapaszkodott belém, és a karomra borulva simogatta a mellkasom.

- Nincs annyi pénzem, és különben is érzelmi alapon alakul a kapcsolatunk. Nem számít, mennyi idős, nem számít milyen gazdag, csak kell nekem. Különben meg nagyon csinos! - suttogtam magam elé.

- Te egy nagyon hülye pasi vagy, tudod! A monogámiád viszont annyira tetszik, és annyira szelíd és érzékeny fiú vagy, hogy bármit megtennék érted, ha egy kicsit is szeretnél. - próbált a szemembe nézni, az ujjaival gyengéden fordította maga felé az arcomat, és az volt az érzésem, hogy csókra vár. Nem kapta meg, de megöleltem, és a fülébe suttogtam, hogy igenis szeretem, csak nem szerelemmel.

Berni ügyesen bontakozott ki a kezeim közül, aztán pillanatok alatt szabadult meg a bikinijétől, hogy meztelenül megint mellém üljön.

- Tudod, mennyire sajnálom, hogy nem velem dugtál tegnap éjjel? - bújt hozzám és megperzselt a meztelen bőre. Külön odafigyeltem, hogy a mellbimbója milyen kellemesen érinti a karomat. Kicsit simogatott, amitől átjárt a bizsergés borzongató érzése.

- Tudod, hogy Sa... - a számra tette a kezét.

- Tisztellek az elveidért. De kíváncsi is vagyok, és most ne mozdulj kérlek egy pillanatig, szeretném tudni, hatással vagyok e rád! - tette a kezét a fürdőgatyámra, vagyis inkább a gatyában meredező péniszemre.

Megremegtem, de még vártam, mit is akar valójában, meddig merészkedik el. Hamar elengedett. Adott egy baráti puszit, és nagyot sóhajtva eltávolodott tőlem.

- Fel vagyok tőled izgulva, de megnyugtató, hogy nem a testemmel van a baj... ha Sanyi legalább fele ilyen aranyos volna...! Feleségül vehetnél, nem mondanék nemet! Gyerekeket szülnék neked, meg minden... - álmodozott hangosan, és elfordulva elindult a faház irányába.

- Édes vagy! - szóltam utána.

- Álmodj csak Denisáról, ha én nem vagyok jó neked! - szúrt vissza még egyet viccesen, én meg jót nevettem a felvetésén, hiszen csak ugratásnak szánta és őszinte kedvesség volt a hangjában.

Délelőtt kilenc lévén a kis cukrászda szinte pangott az ürességtől. Az alkalmazott, egy nagyon helyes kislány, aki vette a fáradtságot és kedvesen megkérdezte, mit kérek, csicsergő szavakkal kezdett beszélgetésbe. Megérdeklődte, kinek lesz a hosszú szárú vörös rózsa, majd amikor mondtam, hogy ha minden igaz randim lesz, kacsintva küldött a kerthelyiségbe. A díszfákkal és cserjékkel körülvett teraszon hangulatos öntöttvas asztalkák és székek várták a vendégeket. A teraszt körülvevő rózsák színéhez igazodva piros- fehér kockás terítőkkel volt a berendezés díszítve. Még néhány, a régebbi korokból megmaradt patinás szobor is rejtőzött a sarkakban, és az egyik mellett ott ült, aki miatt jöttem. Nem késtem, mégis megelőzött a drága, és szebb volt, mint vártam. Felállva üdvözölt, megölelt, és rövid szemezés után meg is csókolt, csak aztán foglalt helyet, és maga mellé ültetett.

- Eszméletlenül csinos vagy! - nyújtottam a rózsát, és végiggusztáltam a nő öltözékén. Csupán egy átláthatatlan, alul húzott, ujjatlan fehér zsákruhát viselt, ami alig takarta a melleit, és a melltartó körvonalait sem tudtam felfedezni. Viszont a ruha csak itt- ott ért a testéhez, sejtelmesen kirajzolva a nő pompás vonalait. A rövidsége miatt meg teljesen meztelenül hagyta a nagyszerű combokat, amik keresztbe téve fényesen csillogtak és simogatásra hívogattak. A nő arca megfogott. Már az első találkozásunknál a gyertyafényben is különös szépséget éreztem, de most a napfény megvillantotta a legszebb bájait. Nem vitte túlzásba a sminket, de az elmaradhatatlan barna rúzs most is ott ragyogott az ajkain, és a szemei egyfolytában fényesen nevettek, mint ahogyan az összes arcizma is kedvességet sugárzott felém. A haja szálanként spirális hullámokba igazítva, ami talán az egyetlen volt, ami nem tetszett annyira. Az első találkozásunk alkalmával a borzossága volt a megkapó, nem mintha ez a frizura nem állt volna jól.

- Köszönöm szépen, igazán nem kellett volna! - vette át a rózsát, és mintha egy pillanatra elpirult volna.

- Remélem tetszem! - mutatott végig magán, és a rózsát az asztalra helyezve meleg, puha kezével megfogta a kezem.

- Igen, gyönyörű vagy! Ilyen csodálatos nőről eddig álmodozni sem mertem! - sütöttem le a szemem egy pillanatra szégyenlősen.

- Bolond vagy, nem vagyok különb más nőknél, de értékelem a lovagiasságod. - hajolt hozzám egy puszira.

- Igenis különb vagy! - erősködtem.

- Mivel? Kicsíptem magam, mert egy ilyen vénkisasszonynak mindent meg kell tenni azért, hogy egy húsz évvel fiatalabb pasit az ágyába cipeljen. - mondta nemes egyszerűséggel, mintha csak az időjárásról beszélgetnénk.

- Nem is értem, miért nem találkoztunk nálad, vagy nálam? - hámoztam ki a Mariann szavaiból az értelmet.

- Mert attól, hogy most nincs olyan szörnyű rosszkedved, még tudni akarom, kivel megyek el. El kell mondanod mindent. Kíváncsi vagyok rád! Majd szeretkezhetünk, ha már eleget tudok rólad. Elsősorban ember vagyok, és az érzéseim fontosak. Nem elégszem meg a puszta testiséggel. Ettől a ponttól kezdve kialakulhat valami közöttünk, hiszen már nem vagyunk a szexklubban.

- Ez a találkozás jobban kezdődik, mint reméltem. Én is ismerni akarlak. Az sem baj, ha egy darabig nem szeretkezünk, csak kerüljek hozzád lelkileg is közelebb. Egész héten erre a találkozásra vártam! - mosolyogtam a nőre, aki egyáltalán nem volt meglepődve a hallottakon, de édesen hajolt közelebb, hogy ismét megcsókoljon.

- Ne ringasd magad illúziókban, ez csupán baráti kapcsolat és szex. Nagyon jó szerető vagy, azért gondoltam, hogy megtartalak magamnak. - integetett nemet az ujjával, és közben felnézett a tortaszeletekkel érkező kislányra, aki fültanúja lehetett az imént mondottaknak. Én el is szégyelltem magam a lány előtt, de Mariann kacsintott rá egyet, és kertelés nélkül rákérdezett a zavartan pislogó lányra, akar-e beszállni harmadiknak. A lány elpirulva megrázta a fejét, és mosolyogva elfordult, mire a nőtől kapott egy kisebb simogatást a popójára.

- Talán legközelebb! - fordult még vissza a pincérlány utoljára, majd elsietett magában nevetgélve.

- Imádom, ahogyan bánsz az emberekkel. - mondtam őszinte csodálattal - Ez a kislány nem is vette rossznéven, hogy letapiztad, meg az ajánlatodat sem...

- Jó emberismerő vagyok, ezt az egyet legalább elmondhatom magamról. Ritkán tévedek, de akkor nagyot! - nevetett a szemembe.

- Nos, akkor kezdem én... - és beszélt magáról, miközben a sima lábszára egyfolytában az én lábamat simizte, én meg a combjait és a hátát vettem kezelésbe. A kezek apró cirógatásai nem befolyásolták a mondanivalót, de meghittséget kölcsönöztek, és egyre erősödő vágyakat ébresztettek. A nő meglepően közlékenynek bizonyult. Mesélt a korábbi kapcsolatairól, a családjáról, megemlítve a lányát, aki majdnem négy évvel volt tőlem idősebb, és nem titkolta a szexklubban történteket sem. Annyira kitárulkozó volt, hogy minden szavát kézpénznek vettem, egy pillanatig sem kételkedtem az őszinteségében. Ez a bensőséges beszélgetés sokkal közelebb vitt minket egymáshoz, és cserébe én is mondtam magamról olyan dolgokat, amik szigorúan csak a saját kis titkaim voltak. Vele könnyű volt beszélgetni, nem kellett a szavaiban hátsó szándékot keresni, és az ismeretlensége ellenére nagyon közelinek éreztem a szívemhez. Meg is tett mindent, hogy elnyerje a bizalmam, és azért, hogy minél jobban megszeressem. Valójában a természete alapvetően ilyen volt, velem sem bánt különben, mint másokkal, csak az elfogultságom miatt ezt így éreztem. Hovatovább az élete pikáns részleteit is kiteregette. Nem mondott ugyan neveket, de egyvalakire azonnal ráismertem. Persze a diszkréció azt követelte, hogy ezt tartsam meg magamnak, hiszen most kettőnkről volt szó, Mariannról és rólam. Csüngtem az ajkain, epedve hallgattam minden szavát, és mérhetetlenül jólesett az irányomban tanúsított kíváncsisága.

Közel négy órán keresztül el voltunk foglalva egymással, hogy szinte észrevétlen repült el a délelőtt, és a gyomrunk korgása sem késztetett távozásra. Mariann pedagógus volt, a beszéd volt a mindene. Imádott társalogni, szeretett élcelődni, és a viccek sem feküdték meg a gyomrát, mint az ismerőseim közül egyeseknek. A nő előéletét és a szexuális szabadosságát megismerve ez nem is volt olyan meglepő. Imádtam, és percről percre egyre jobban vonzódtam hozzá, a kezem meg módszeresen kalandozott a combjain egyre feljebb. Úgy tett, mintha észre sem venné, de képben volt, mert időnként megsimogatta a kézfejemet.

Délután kettőkor vetette fel, hogy ebédelnünk kellene, mert a hosszú beszélgetésnek se eleje, se vége, kifogyhatatlanok voltunk a témákból. Fogta a világosbarna retiküljét, és én udvariasan magam elé engedtem. Mindenáron ki akartam lesni, milyen bugyi van a ruhája alatt, de esélytelen volt a viszonylag vastag anyagon keresztüllátni. Itt- ott a testéhez érve a szövet felvette a nő alakját, és ingerlően kirajzolta a fenék formáját, de csak ennyi látszott, meg a saruba bujtatott hosszú, szőrtelen lábak. Vajon mit szólna hozzá, ha egyszerűen csak alányúlok? Már lendült is a kezem, de még idejében meggondoltam magam. Nem mertem megkockáztatni. Féltem, hogy megbántom. Bármilyen bizalmas is volt, a testiségnek még nem jött el az ideje, legalábbis akkor és ott, az üres teraszon még nem.

Mariann nem hagyta, hogy fizessek. Abban maradtunk, hogy én majd az étteremben kerülök sorra. Egyébként is kedveskedni akart a pincérlánynak, aki a beszólás után sűrűn látogatott az asztalunkhoz üdítőkkel, vázával a rózsának, vagy csak egyszerű figyelmességekkel. Mindenesetre komoly borravalót kapott, ami legalább duplája volt az elfogyasztottak árának. Emellett kedves, a szépségét dicsérő szavakat zengett a szemérmesen elvörösödött kislány felé, aki akkora csókolomot köszönt neki, hogy majd hanyatt estem a meglepetéstől.

Odakinn Mariann nevetve mondta, hogy ennek a lánynak is könnyű lenne bejutni a bugyijába, és én csak ámultam a hozzáértésén. Nem ismertem a leszbikus hajlamait, és a rövid kis flörtöt is az erőfitogtatásának tartottam. Viszont igaza volt. Ezt a kiscsajt megnyerte magának, ha nem is került sor semmi komolyabbra. Csupán nekem akart mutatni magából valamit.

Ebéd után jóllakottan pihegtünk a négyszemélyes asztal két oldalán. Az érintkezésről Mariann lábai gondoskodtak, egyre magasabbra kúszva a lábszáramon, időnként a combjaim közé furakodva. Figyeltem, milyen természetességgel tudta ezt művelni. Meg sem rezdült az arca, csak a szemei mosolyogtak édesen csillogva, megbéklyózva a tekintetem. Különös érzékkel hipnotizálta belém az iránta érzett vágyakat, és nyíltan vállalta a saját, szemérmetlen tetteit. Már egy ideje csendben fürkésztük egymást, mire felhozta megint a szex témát.

- Mit szeretsz a szexben a legjobban? - tette fel közelebb hajolva a falhoz állító kérdését, de legalább halkan, és közben a szemeivel igazmondásra bíztatott.

- Nem is tudom..., mindent, azt hiszem, mindent. - válaszoltam kényelmetlenül feszengve. Zavart a többi ember közelsége még akkor is, ha Mariann ügyelt arra, hogy elég halk legyen.

- A mindent nem hiszem, gondolj csak Denisára! - nevetett egy jóízűt, és átnyúlva megfogta a kezem. Forró volt, és kicsit talán izzadt is, de a mozdulat közelebb vitt hozzá, és megkönnyebbített.

- Jó, igazad van, de nem úgy értettem. - magyarázkodtam szégyenlősen.

- Akkor hogy? - mindenáron ki akart belőlem csikarni valami merészséget, valami eredetiséget. Elgondolkodtató volt, mennyire könnyedén tette meg azokat a dolgokat, amit én alapjáraton sosem mertem, és gyakran elképesztett a szókimondása. Helyesbítenem kellett, hogy kivágjam magam, és ne azt mutassam, mennyire gyámoltalan vagyok.

- Először is, ha olyan helyre kerülünk, ahol kettesben lehetünk, meg fogom csókolgatni a puncidat, és csak azután duglak meg, ha maszturbálsz előttem. - sápadtam el megaláztatva magam a szavaim miatt. Mariannt is váratlanul érhette, mert belepirult a képe a szemtelenségembe, de azért a szemei nem felejtettek el mosolyogni, és kínos csend után kezdett csak helyeslően bólogatni.

- Ok, van benned kurázsi, már csak arra vagyok kíváncsi, be is tartod-e a szavad. - suttogta átszellemülten.

- Megtudod, ha közelebb engedsz magadhoz. Mit szólnál hozzá, ha most hazavinnélek? - remegett meg a hangom.

- Már épp itt volt az ideje, hogy felájánlkozz! - nevetett fel.

- Miért kell folyamatosan rámpirítanod? - csóváltam meg a fejem, mire a szája elé tette a kezét, hogy elfojtsa a feltörő nevetőgörcsöket. Még örültem is, hogy megnevettettem.

- Miért kell felém érzelmeket táplálnod? - kérdezett vissza hirtelen ijesztően komolyra váltva - Miért kell ilyen gyermekien édesnek lenned, miért vagy annyira monogám és magadnakvaló, lovagias és rendkívül jólnevelt? Mitől vannak benned ezek a gyengéd érzések, és miért bízol meg mindenkiben, többek között bennem? Te túl jóhiszemű vagy, túl tisztességes, és igazad van, nem vagy a szexklubba való. Mindamellett, hogy nagyszerű ember vagy, én csak rontani tudok rajtad.

A homlokát ráncolva olvasta le rólam az érzéseimet, és türelmesen várta, mit felelek.

Akkor ronts el, taníts meg rossznak lenni, kihasználni a nőket és visszaélni mások érzéseivel... - dadogtam határozatlanul lesütve a szemem.

A nő habozott, aztán átnyúlt, megfogta a kezem és kivárta, amíg félénken a szemébe nézek.

- Te túl jó vagy nekem, Isten őrizz, hogy bármit is rosszabbá tegyek benned. Inkább te nevelj meg engem, hogy a legjobb barátod és a legodaadóbb szeretőd legyek. Ígérem, nem bánod meg! - fúrta belém a meggyőző, meleg tekintetét, aztán mielőtt magamhoz tértem volna, felállt, és maga után húzott, hogy minél hamarabb hazavihessem.

A kocsiban ülve azon merengtem, amiket az asztalnál mondott. Tényleg ennyire bamba jószág lennék? Biztosan vannak nők, akinek ez nem jön be, de édesanyám erre nevelt, és nagyon igyekeztem, hogy a tanításának megfeleljek. Hogy a lányoknál nem sokat értem el, az nem a neveletlenségem, vagy a vagányságom hiánya miatt volt. Mindig annak tudtam be, hogy biztosan nem vagyok elég szimpatikus. Kicsit el is szomorított a Mariann fejemre zúdított, kéretlen áradata.

- Látod milyen könnyű a lelkedre hatni? Pedig nem is akartalak megbántani, csak szeretetből dicsértelek. Picit zavar, hogy pont én rontsalak el, amikor életemben először találkoztam egy normális, érző emberrel. - simogatta meg a kezem, mire bambán oldalra néztem. Tényleg nem tudtam eldönteni, hogy a szavaival sértegetni akar, vagy tényleg csak felmagasztal. Kísérleti nyúl lettem.

- Ilyen vagyok, erről nem tehetek, és szerintem nem is fogok megváltozni... még a te kedvedért sem. - mondtam szomorúan, mire felnevetett.

- Azért egy- két dolgot tehetnél! Legközelebb ne ijedj meg attól, hogy megfogod a fenekem. Csalódtam benned, amikor a terasz üvegfalának tükrében láttam a félbemaradt mozdulatot.

- Alád akartam nyúlni, csak ettől sokkal jobban tisztellek... de majd ha kettesben leszünk bepótolom. - vigyorogtam kínosan elpirulva, mire a nő még nagyobbat nevetett, lejjebb csúszott az ülésen és a hosszú, szép lábait terpeszben felrakta a műszerfalra.

- Tudod megnyugtató veled lenni. Mindig higgadt és türelmes vagy. Már látom, hogy a fantáziáddal sincsen semmi baj, csak még nem merted elengedni magad. De majd úgyis kiprovokálom, hogy azt nyújtsd nekem, amit akarok, vagy még attól is többet, amit te akarsz... - mondta az utat figyelve, kihívóan megmarkolva a combomat. Nagyon élvezte, hogy kínozhat.

A rózsadombi ház viszonylag elszeparált volt a külvilágtól. Már meg sem lepődtem, hogy a be és kilátást takaró magas kőkerítés kapubejárója távirányítóval nyílott. A fal mögött viszont hangulatos angolkert fogadott bokrokkal és rövidre nyírott fűvel. Nagyon tetszett. A díszes bejárón Mariann kézenfogva vezetett be, mutogatva az egyedi bokrokat és élvezve az idegenvezetés pillanatait. Büszke volt, hogy olyat mutathat, amit csak kevesen, és volt egy kis szakértelme. Szerette és ismerte a növényeket.

A ház lépcsőfeljáróján egy nagy virágcserép volt kiborulva. Mariann bosszúsan guggolt le, hogy felállítsa, és a földet visszaigazítsa, majd a megjelenő macskákat szidta. Még a káromkodó szavai is csak kedveskedésnek hangzottak. Nemcsak a növényeket szerette, a cicák is a kedvencei voltak. Álltam felette, és annyira szexinek találtam ott guggolva, hogy legszívesebben ott, helyben a dekoltázsába nyúltam volna. Tettem is néhány mozdulatot, a meztelen hátát, vállát végigsimítottam, a nyakát megcirógattam.

- Annyira szexi vagy! - sóhajtottam, mire a földet tovább gyömöszölve rám bazsalygott.

- Várj egy percet, mindjárt megmosom a kezem! - aztán megkért, hogy vegyem elő a retiküljéből a kulcsait, és engedjem be, ne koszoljon be mindent a földes kezeivel. Végigvezetett a nem túl nagy, de ódon épület szuperül berendezett nappaliján, mutogatta a dolgait, és éreztem rajta a büszkeséget. Nem volt fényűző vagy különösebben elit, de otthonos volt a kégli. Az emeletre felvezető csigalépcső meg kifejezetten belopta magát a szívembe a régmúltat idéző, patinás korlátelemeivel. Mariannt beengedtem a földszinti fürdőszobába, és szorosan követtem. Ha egy pillanatra megálltam, megvárt, és hagyta, hogy szabadon gyönyörködjek. Volt mit nézni, bár sokkal jobban örültem a nőnek. A berendezésnek és a meleg színekre festett falaknak most sokkal kisebb volt a jelentősége.

A nő megállt a mosdó előtt, és megvárta, míg megnyitom neki a csapot. Eszembe jutott, hogy vajon máskor ezt ki teszi meg helyette, de most csak annyiban volt ennek jelentősége, hogy Mariann azt akarta, mellette legyek. Vagyis mögötte, mert odaléptem, és a szemközti tükörben összetalálkozott a tekintetünk. Csábosan mosolygott, még a kezét is elfelejtette a víz alá tartani, csak engem akart megszédíteni, nem kis sikerrel.

Ha már ott álltam mögötte, át kellett karolnom, hogy még jobban magamhoz kössem. Szinte éreztem, hogy ezt várja, és amikor a hasára tettem a tenyerem, egy pillanatra érzelmesen becsukta a szemeit. Várt. A két keze lógott a csap fölött a levegőben és minden idegszálával a simogatásomra koncentrált. Ez a hozzáállás adta a pillanat különlegességét. És ebben volt érzelem, nem csupán szexuális ingerek. Mélyet sóhajtott, a vállamra hajtotta a fejét, és a tükörben rám mosolygott édesen. Elindult a kezem. Nem önkéntelen, de valamilyen erő tolta feljebb a női testen, hogy végigsimíthassak a meztelen vállakon és az egyre szaporábban emelkedő mellkason. Olyan volt ez, mint egy kényszerpálya, és az ujjaim nem véletlenül akadtak a ruha szélébe. Le kellett húznom, hogy kiszabadítsam a melleit. Látni, csodálni akartam a tükörképemet izgató női ékességgel a kezében. Teljesen más érzés volt, mint szemtől szemben, és a nő várakozó sóhajai csak tovább tüzeltek. Élvezettel emeltem feljebb a telt emlőket, megpödörgettem az ujjaim között a meredező bimbókat és élveztem, hogy Mariann feneke a farkamhoz dörgölőzik. Nem elégedtem meg ennyivel sem, a másik kezem türelmetlenül húzta feljebb a ruha alsó szélét, hogy a punciját is megérintsem, A csípőcsonttól befelé haladva kerestem a bugyi szélét, de csak puha, meleg bőrt érintettem. És mélyebbre nyúlva ott domborodott előttem a sima vénuszdelta a meztelenségével és a keskeny kis combok közötti réssel, ahová a kezem olyan óvatosan, de olyan könnyedén is csusszant be. Nedves volt, nagyon forró és különösen izgalmas. Kicsi szeméremajkai barátságosan fogták körbe a közéjük sikló középső ujjamat.

Megszédültem, kapaszkodtam a nőbe, csókolgattam a nyakát, és az apró örömeimre figyeltem.

- Tudod, milyen jó érzés, hogy így fel tudlak izgatni? - billentett ki a játékomból a nő kicsit remegő hangja.

- Tudod, mennyire szeretnék most veled lenni? - kérdeztem vissza, és a szemünk megint összetalálkozott a tükörben.

- Nem azért, hogy bántsalak, de mikor csináltál ilyet utoljára a volt feleségeddel? - vigyorodott el.

- Hogy őszinte legyek, sohasem... - suttogtam, mire Mariann bólogatásba kezdett.

- Pedig kellett volna! De várj, mossak kezet, mert így nem érhetek semmihez! - mondta angyali hangon, és cseppet sem ellenségesen hátrébb tolt a fenekével.

- Menj be a nappaliba, helyezkedj el kényelmesen, azonnal ott leszek. - küldött egy puszit a tükrön keresztül, majd szappant nyomva a kezére hozzákezdett a tisztálkodáshoz.

A nappaliban hatalmas, bőr sarokülő terpeszkedett két bőrfotellel kiegészítve. A bőrről rossz emlékeim voltak a nyári izzadást illetően, így kihagytam a helyet, de a vastag perzsaszőnyeg nagyon érdekelt. Annyira puha volt rálépni, hogy az volt az érzésem, mintha felhőkön járnék. Ki kellett próbálnom, milyen lehet fekve. Alig helyezkedtem el, alig néztem fel a menyezetre, amikor Mariann meztelenül megérkezett. Jó volt végignézni a testén, és azonnal eszembe is jutott a korábbi ígéretem.

- Gyere ide! - hívtam közelebb a buja ábrázatot vágó, kihívóan vigyorgó nőt. Addig szólongattam, míg a derekam magasságában mellém nem lépdesett, akkor megfogtam a bokáját, és átléptettem magam felett.

Alulnézetből elég érdekes képet festett. A Combok szétnyílva, a duzzadt nagyajkak félholdként fogták közre a nedvesen csillogó kelyhet. Csak a kezem kellett kinyújtani, hogy a nő megértse, mit szeretnék tenni vele. Elég feslett volt ahhoz, hogy meg is tegye. Komoly képpel, kipirulva guggolt az arcom felé, hogy a punciját a nyelvemmel elérjem. Édes volt. Az első érintések nemcsak a nőt, még engem is megremegtettek. Mariann ügyesen vigyázott arra, hogy elég közel kerüljek, de maradjon mozgásterem. Észvesztő, szúrós szemekkel nézett a szemembe, és lassú mozgásba kezdett a nyelvem felett. Olyan édesen himbálta a csípőjét rövid kis előre- hátra mozdulatokkal, hogy tulajdonképpen ő kefélte meg a nyelvemet, és istenien sóhajtozott, nyögdécselt felettem. Még a himbálódzó mellei is pazar látványt nyújtottak, de mégis a szemei varázsoltak el a legjobban. Nem tudtam eldönteni, hogy a tapasztalata ilyen nagy, vagy ezt most csinálja csak először, de akkor fantasztikusan.

Egy rövid idő után megszakította a szemkontaktust, és maga mögött megtámaszkodva hátradőlt, ugyanakkor a lábaival előrébb lépett. Már nem a csiklója volt a nyelvem felett, hanem a hüvely kitágult bejárata, amibe bele kellett dugnom a nyelvemet, amennyire csak lehetett. Sajnáltam, hogy nem dughattam elég mélyre, de a sóhajokból ítélve egyértelmű volt a nő gyönyöre. Egyre szaporodó légzése és egyre gyorsuló csípője jelezték az orgazmus közeledtét. De a nő nem sietett. Még mélyebben hajolt hátra, hogy szinte már rám feküdve az ánusát tolja az ajkaim felé.

Ez új volt nekem. Így még nőt soha az életben nem érintettem. Egyébként is különleges volt a testhelyzet, ami már eleve túlzott izgalommal töltött el, majd eldurrantam eddig is a nő okozta szenvedélytől, hát most bekövetkezett. A nyelvem alig bukott át a gát vékony falán, máris utolért a magömlés mámorító érzése. A szexuális izgalom és a stressz jótékony elegye a nő aktív közreműködése nélkül is elég volt a lelkemnek. Nem zavart, hogy Mariann ánusát kell érintenem. Mit nem? Egyenesen élveztem, hogy megint valami különlegesben lehet részem, amiről más férfiak maximum csak álmodozhatnak, és ennek megfelelően hálás is voltam a nőnek. Csupán egyetlen célom maradt, őt is a csúcsra juttatni. Érezni akartam, amikor elélvez, és meg akartam tapasztalni az orgazmus utáni állapotát.

Már nem kellet sok idő, hogy Mariann visszatérjen a hüvelybemenet kényeztetésére, aztán, szinte ráült a számra, ahogyan a lábai az orgazmus alatt elgyengültek. Nem dobálta magát, hanem inkább erőtlenül összeomlott és csak az arcára volt kiírva, hogy ez az állapot mennyire kellemes.

Azt hittem, hogy a nő kielégülés után majd egyszerűen leszáll rólam, de nem. Alig csillapodtak benne a kéj hullámai, máris felemelkedett, és végigdobta magát rajtam a combomba térdelve, és úgy csókolt, ahogy egyetlen nőtől sem reméltem. Magávalragadó szenvedélye már nem is a szexről szólt, hanem valami szeretetről, amit ki akart fejezni felém. A boldogságtól kisimult ráncai, a mosolya, a csodálatosan csillogó szemek mind- mind azt üzenték, hogy a gazdájuk szeret. Nem tudom, mivel érdemeltem ki, de ilyen heves reakciót nehéz kiváltani nőben. Ezerszámra osztotta a puszikat a puncinedvétől fénylő képemre és milliószor simogatta meg az arcomat szeretetteljesen. Hosszú percekig tartott ámulatban, mire végre lecsendesedtek az érzelmei és a mellkasomra hajtva a fejét édesen lélegzett felettem. Legalább végig tudtam simogatni a csupasz hátát egészen a medencecsontig.

- Mindjárt te jössz! - suttogta kedvesen, és megpróbált belenézni a szemembe.

- Majd később..., történt egy kis baleset! - vigyorodtam el szégyellve magam. Mariann felkapta a fejét.

- Valami baj van? - megható volt az őszinte ijedtsége.

- Csak annyi, hogy a nadrágomba élveztem. - sóhajtottam, és vártam a nő megvető szavait.

- Buta vagy! Megtisztelsz azzal, hogy ilyen nagy hatással vagyok rád. Szeretkezni később is ráérünk... - mosolygott bűbájosan, és az egyik keze már mozdult is, hogy becsusszanjon a gatyámba.

- Kicsit szégyellem... - ismertem be töredelmesen, de a nő csak nevetett, nyelves csókra váltva fojtotta belém a szót.

- Nincs mit szégyellned. Mint ahogyan az sem szégyen, ha nem mindig áll fel. Ez mind lelki eredetű, és egy nő, ha szeret, akkor anélkül is szeret. Sokszor egy simogatás vagy puszi többet ér bármilyen szexnél. És te ettől már így is sokkal többet tettél.

- Ez úgy hangzik, mintha azt mondanád nekem, hogy szeretsz! - feltételeztem ki a hallotakból a szavai értelmét.

- Kedvellek! - jött a kitérő válasz, majd egy aranyos kéz megszorongatta a farkamat.

- Szerintem fürödjünk meg, aztán megmutatom a házat, meg ami csak érdekel. Ma korán akarok ágyba kerülni... veled! - csókolt meg, aztán fürge mozdulatokkal vonszolt maga után a drága, akit akaratom ellenére egyre jobban megszerettem.

A puszikkal és ölelésekkel teli tisztálkodás még tovább mélyítette bennem a nő iránt érzett szeretetet. Nem volt szükség szexre, hogy a szívembe lopja magát apró kis figyelmességekkel, mint a forróvízben fogyasztott hideg sör, vagy a hátamat maszírozó, finom keze. Kicsit fura volt, de nem természetellenes, hogy a lakásban meztelen vezetett végig, és cserfes tini módjára gyermeki örömmel ismertetett meg a szerzeményeivel. A nudista lakásbemutató alatt csupán a macskák szeme kísért végig bennünket, de ők nem hiszem, hogy túlságosan megbotránkoztak volna a történteken.

Nem volt sok szoba a házban, és azok is csak az emeleten. Mariann élvezettel mutogatta a könyvgyűjteményét, és felcsillant a szeme, amikor felfedezte bennem a rendszeres olvasó érdeklődő kíváncsiságát. A könyvekből ítélve a nő nagy rajongója volt a romantikának, de nem vetette meg a művészet vizuális örömeit sem. Halomra álltak az olcsó, szentimentalizmustól csöpögő ponyvaregények, néhány krimi, útleírások és érdekes módon különböző, festéssel és szobrászattal foglalkozó tankönyvek. A másik szobában meg találtam egy agyagozó korongot, és néhány egyedi, valószínűleg a saját kezével készített, festett vázát, meg néhány kiszáradt, formátlanul félbehagyott munkadarabot. Azt mondta, hogy ez egy hobbi, de ritkán él vele. Olvasni jobban szeret. Még azt is megígérte, hogy kipróbálhatom, ha jó leszek.

Még két szoba volt odafent. Az egyikben hatalmas franciaágy sok- sok tükörrel és pihenésre szolgáló fotelekkel, a másikban egyszerű, kihúzható kanapé és ruhásszekrények dugig megtömve. Mariann szerette az életet. Sok göncöt lánykorától tartott meg, és remek ízlését mutatta, hogy bármikor jól állt volna rajta bármelyik ruha. Elegáns volt, tekintélyes és vonzó. A szexi viseletből, amit aznap viselt nem lógott sok a szekrényben.

Ezzel szemben magassarkú cipők sorakoztak tucatjával, és ezt még ő is elismerte, hogy ez nála már valamiféle mánia. Nem nevettem ki, én is imádtam a szexi lábbeliket.

A látszatból ítélve Mariann nem volt túl tehetős, de nem volt pofám rákérdezni a pénz eredetére sem. Az világos volt, hogy a saját kis boltjai szépen jövedelmeznek, de az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy mennyi idő alatt lehetett volna összeszedni a ház árát ezekből a viszonylag szerény üzletekből.

A drága kérdés nélkül is elárulta nekem még a cukrászda teraszán, hogy ő valójában egy vénlány, mert soha nem ment férjhez. A lánya is csak véletlenül fogant meg, vagyis hitt egy pasi megtévesztő ígéretének, aztán jócskán pofára esett.

A házból a kilátás sem volt valami lenyűgöző. Hatalmas bokrok és fák takarták a távoli épületeket. Egy idő után kicsit taszított a ház magányossága, és a szobák otthonossága ellenére luxusbörtönre emlékeztetett. Ha kinéztem az ablakon szép kert látványa fogadott, ami feledtette valamelyest az emberek iránti hiányérzetem. Egy teremtett lelket sem lehetett látni a környéken, és még az életet jelentő zsivaj sem érintette a fülem. Egyedül úgy éreztem volna magam ott, mint egy remete.

Mariann persze etetett, itatott, szóval tartott, nehogy egy pillanatra is rosszul érezzem magam. Ő egyedi nő volt, aki kifogyhatatlan szókinccsel kötötte le a figyelmemet. Olyannyira, hogy nem egyfolytában a szex járt a fejemben, pedig a nő meztelensége és a saját pőreségem folyamatosan fenntartotta az érdeklődésem. Beszélgetni jobb volt, és tudtam, hogy a nő nem szalad el előlem, bármely pillanatban megkaphatom. A délutáni aktus után sugárzó arccal csüngött rajtam, dédelgetett, kényeztetett és véget nem érő mondandójával megnevettetett. Észrevétlenül csavarta el a fejem, azon kaptam magam, hogy nem vágyok másra, csak a közelségére. Nem a bőre érintése kellett, mert azt folyamatosan megkaptam kérés nélkül is, hanem a megértő és aranyos lelke. Hosszú idő után úgy tűnt, a válás okozta lelki problémáimat végre kihevertem.

Vacsorára Mariann egy nagy tál hidegtállal lepett meg, amit a puha, narancsszínű szőrmetakaróval leterített hatalmas franciaágyon kóstolgattunk végig fetrengve, beszélgetve. A nő igazi ínyencségeket válogatott össze, aztán kinevetett, amikor a tenger gyümölcseit mellőzve örömmel fogyasztottam a rántott szeleteket és a párolt zöldségeket. Ő maga alig evett. Tiszteltem benne, milyen elszántsággal tudta visszautasítani a finom falatokat, hogy vigyázhasson az amúgy nagyon jól tartott alakjára. A hátát a falnak vetve, összezárt, felhúzott lábakkal figyelte, hogy tüntetem el a jobbára nekem szánt ízletes étkeket.

Már egészen megszoktam a meztelenségem okozta lelkiállapotot, nem is nagyon törődtem azzal, hogy a nő mennyire méreget végig immáron sokadszor. Kezdett természetessé válni a dolog. A szexuális feszültség jelen volt, de egyikünk sem akarta átlépni a küszöböt, hogy testi kapcsolatot kezdeményezzen, pedig a vágy már első perctől megvolt, és nemcsak bennem, Mariannban is. A lábai végénél könyököltem keresztben, és a jócskán takart, de így is izgalmas testében gyönyörködtem evés közben.

- Már órák óta azon gondolkodom, mit találok rajtad olyan furcsának. - mondtam a mosolygó szemeknek, amelyek különös érdeklődéssel figyeltek.

- Na mit? - kérdezett vissza pajkosan évődve.

- Nincsenek rajtad ékszerek. Egyetlen egy sem...

- Allergiás vagyok az aranyra, a többi meg nem is érdekel. Sosem szerettem a csecsebecséket. - vonta meg a vállát mindenféle érzelmi hatás nélkül.

- Az jó, mert én sem rajongok értük. De van még rajtad valami, amit nagyon érdekesnek érzek.

- Na mi az, valld ki őszintén! - nevetett édesen.

- Hogy olyan sima és szőrtelen a puncid, még a borosták sem érződnek, és a fenekeden sem találtam egyetlen szőrszálat sem!

- Na igen, a lézeres szőrtelenítés csodákra képes! - kuncogta meg az oldalról a combjai alá furakodó kezem, és engedte, hogy a meztelen szeméremdombján simaság ellenőrzést végezzek. Nagyot sóhajtott, de azért odafigyelt.

- Te is furcsa vagy, vagyis inkább csak szokatlan. Más pasi már ízekre szedett volna, csakhogy megkeféljen, te meg végtelen türelemmel és fegyelmezetten beszélgetsz velem már órák óta. Nem tudom honnan ered ez a jellemedben, de határozottan ellentmond minden emberismeretemnek. Alázatos vagy, udvarias, előzékeny és lehetetlenül kedves, túl kedves! Az arroganciának vagy az egoizmusnak nem találom nyomát sem. - sóhajtotta lebiggyesztett ajkakkal.

- Annyira azért nem vagyok jó, nem látod rajtam, hogy majd felfallak a szememmel? Egyébként meg nem akartalak elijeszteni a szexéhségemmel, mert azt érzem, hogy bármikor megkaphatlak. De nekem ettől több kell. Hónapok óta most először érzem jól magam, és még ettől is többet szeretnék... szerelmet! - erőltettem nyugalmat, és a komolyságommal belé akartam sulykolni a szavaim megfontoltságát. Még a kezem is visszahúztam, hogy ne befolyásoljam a gondolataiban.

- Bolond vagy, öreganyádtól? - csóválta meg a fejét, de az érzései kiültek az arcára, ami ellentmondott a szavainak. Hatással voltam rá, mert megtörtént az, amit még sohasem tapasztaltam, elpirult, és csendben maradt. Nosza, addig üsd a vasat, amíg meleg, gondoltam.

- Túl sokat kérek? - néztem rá boci szemekkel, szinte esdekelve, ami meghatotta, és különös csillogás jelent meg a szemeiben.

- Nem, de nem vagyok hozzád való. Neked egy olyan nő kell, aki gyerekeket szül, aki kitart melletted és nem jár olyan helyekre, amilyenre én. Olyan nő kell neked, aki igazán szeret, aki igazán megbecsül és akiben megbízhatsz egy életen keresztül. - sütötte le a szemeit, a térdét bámulva, hogy elfojtsa magában az érzelmeket.

- Benned megbízom és szeretlek... és szerintem a szexklubról is le tudnál mondani a kedvemért...

- Talán igen, de nem az vagyok, akinek hiszel, és másfél nap után hogyan is szerethetsz? Ez csak a lelkiállapotod miatti hirtelen fellángolás, és lehet, hogy rövid életű.

- Ezt hagy döntsem el én, ha lehet! - fordultam el az elutasítástól rosszkedvűen. Mariann érzékelte a hangulatváltozást, és rátette a kezét a vállamra.

- Ne beszéljünk erről, még túl korai, és ne tegyünk felelőtlen ígéreteket! - mondta halkan, aztán hangsúlyt váltva felszólított.

- Gyere csókolj meg, te kis érzelmes csacsi, maradjunk egyenlőre a szexnél! - csapott a vállamra kihívóan.

- Ok! - ültem mellé szemben vele, és a térdei közé csúsztattam a kezem végigsimítva a selymes combokat. Érzelmesen hajolt közelebb, és gyengéd csókkal érintett. Nyoma sem volt a túlfűtöttségének, de az érintésemre megremegett. Forró volt a bőre, szinte tüzelt. Csókra kínálta a hosszú nyakát, kidomborította a melleit, elfordítva a fejét kiélvezte az erogén zóna érintésének minden pillanatát. A mellbimbói kitüremkedtek, duzzadva várták a cirógató ujjaim érintését. A nő alázatosan vetette alá magát minden érintésemnek, és ha nem csókoltam éppen, akkor a testét dicsértem, és különböző érintéseket ígérgettem, amit aztán tettekkel pecsételtem meg. Aranyos volt, hogy megmosolyogta ezeket a vágytól hajtott, suttogva kimondott kívánságaimat, de cseppet sem volt ellenére, sőt, kimondottan élvezte. Lejjebb csúszott, szétvetette a lábait is, amikor arra kértem, és felkészült rá, hogy meg fogom ujjazni a punciját, aztán elfúló sóhajokkal nyugtázta a hüvelybe hatoló ujjpercem minden centiméterét.

- Meg fogom érinteni a méhszájadat... - lihegtem felizgulva a fülébe, és ő csak a nyakamba markoló kezével húzta a fejemet közelebb. A másikkal megfogta a kézfejemet és lassan tolta magába egyre beljebb.

Valami érdekeset tapintottam, ami meglepett.

- Mi van ott benn? - kérdeztem kíváncsian, mire egyszerű választ kaptam.

- Pesszárium, de vedd ki nyugodtan, vagy hagyd, majd inkább én... - és miután elhúztam a kezem, egy ügyes mozdulattal elővarázsolta a kis gumikupolát a puncijából. Nem hagyott időt, hogy a sosem látott fogamzásgátlót alaposan megnézzem, vagy a működését kivesézzem. Már dobta is félre, és magára húzva, kényelmesebb testhelyzetbe fordulva visszaváltott követelőző csókolózásba.

Furcsálltam, hogy meg sem próbálta érinteni a péniszem, csak a karom a hátam és a fejem különböző helyeit részesítette cirógató simításokban, de ezt is nagyon élveztem. Nagyon összpontosított, amikor ismét a hüvelyébe hatolva kitapintottam a mélyben a kiálló, kemény méhnyakat, boldog mosollyal nyugtázta, mennyire kiüt az arcomra az élvezet, hogy ott is megérinthetem. Fantasztikus nő volt minden értelemben. Akkor sem tolta el a kezem, amikor elélvezett, csak összébb szorított a combjait, hogy észrevegyem, és ne okozzak kellemetlenséget. Megszépült. Az orgazmus gyönyörétől csak még szebb, még bájosabb lett, és még odaadóbb. Nem volt csoda, hogy egyre jobban beleszerettem.

Nem viszonozta a pettinget, de gyengéd mozdulatokkal és apró célzásokkal elérte, hogy a combjai közé feküdjek. Csak arra várt, hogy belé hatoljak, hogy magamévá tegyem, és beteljesedjen az én örömöm is a testében. Ragasz


Szextörténet ajánló:


Niki és Karcsi 5. - Nikin ismét átmentek


Hazafelé tartottunk a tengerpartról, ahol nyaralni voltunk a feleségemmel. Nem indultunk korán, csak reggeli után, így esteledett mikor még messze járva a határtól a hegyek közé értünk. Egy autó állt az út szélén bekapcsolt elakadásjelzőkkel, és mellette egy fiatal lány volt. Félrehúzódtam és megálltam. Amikor kiszálltunk az autónkból és odamentünk megkérdezni, hogy segíthetünk-e, hirtelen két fér....

Irodai szex történet


Kollégáim mind nők és ennek vannak jó, és vannak rossz oldalai. Miközben ezeket a sorokat írom, most is itt nyüzsögnek körülöttem. Legtöbbjükkel le is feküdtem, a három fiatalabbikkal. Például Katikával, aki velem szemben ül, és időnként rám pislog a szemöldöke alól.

Visszahúzódó, szerény nőnek tűnik, de az ágyban... atyaég! Fél éve egyetlen éjszakát töltöttem vele, de az elég volt.....

Szex fantázia : A támadó


Otthon ülsz a gép előtt tangában és egy szál pólóban. Csend van, a lakótársaid nincsenek otthon. Egyszer csak egy fekete kendő eltakarja a szemed. A fejedhez kapsz, minek hatására a „támadód” elkapja a melleidet. Megmarkolja. A hirtelen felszabaduló nyakadat elkapja, és nyalogatni kezdi, harapdálni. Ugyanezt teszi a fülcimpáddal is. Szembe kerül veled. Te nem tudod eldönteni, hogy most védekezz, v....

Bizarr kaland a Nagyerdőn - a nagymellű cigányasszony


Szép májusi nap volt, jártam a várost, elmerengve bámultam a lányokat az utcán, ahogy a tavaszi napsütésben sétáltak. Egyre több volt a miniszoknyás, hosszúcombú csaj, ahogy emelkedett a hőmérséklet, úgy olvadt a ruha róluk. Állok a piros lámpánál, előttem korzóznak a szebbnél szebb nők a zebrán, eszméletlenül izgató számomra. Érzem, hogy szerszámom kőkeménnyé válik, és megoldást sürget. Nincs mes....

Gyors reggeli baszás


Balázs reggel épp indult már a munkába, akkor én még csak épp kikászálódtam a zuhany alól. Vagyis tulajdonképpen már azt hittem nincs is itthon, így nem meglepő, hogy jókorát sikítottam, amikor a tükörben azt láttam, hogy ott áll mögöttem. Majd meghűlt a vér az ereimben.
- Így megijedtél?
-Azt hittem már elmentél! Tiszta hülye vagy!
- Utoljára éjjel mentem el beléd, azóta nem....

A barátnőm megdugott


Sziasztok, Donkopil vagyok! Ide is írok egy két történetet, meleg illetve bisex témában. Remélem tetszeni fog.

Barátnőmmel, Mártival már évek óta együtt élünk. Dacára annak, hogy sokan féltettek minket mivel ő 8 évvel idősebb nálam. Most a 40-es évei második felében jár, rövid szőke haja van, szürke szemei és kissé telt alkata. Szexuális téren is az első pillanattól kezdve megvolt k....Szextörténet címkék

megdugja a feleségem | református | szalonna | Ági vagyok | nyitott bugyi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.