Hárman mentek át rajtam egyszerre


- Most már idetalálsz?

- Így már OK, csak a GPS tudatlan.10 perc és ott vagyok!

- Jó, addig felöltözöm.

- Ne! Minek?

Kuncogok egy sort és kinyomom a telefont. Beszélgetés közben meg is száradtam, lévén, hogy a tus alól ugrottam ki a telefonért. Még bemasszíroztam a bőrömbe a kedvenc vaníliás testápolómat, vakoltam egy adag sminket és már a nyitott hűtőben túrtam jégkockáért. Kell a vodka-juice-omba sürgősen! Remegek az izgalomtól, azt sem tudom, mihez kapjak, de már a második pohárral is végeztem. Idegességemben tényleg elfelejtettem felöltözni, így amikor felzengett a kaputelefon, még teljesen pucéran rohantam az ajtóhoz.

- Gyere! 4. emelet, tetőtér! - csicsergem a készülékbe. Nyögés.

- Lift nincs?

- Puhány vagy!

- Frászt, csak másra tartogatom az erőmet!

Végül is csak csapódott a bejárati ajtó és elindult fölfelé. Pánik! A lakás kupiban én meg meztelen. Gyorsan felkaptam egy hanyagul a fotel szélén felejtett óriási inget, egyik lakótársam tulajdonát és már mehettem is ajtót nyitni, mert vendégem a nyavalygás ellenére ritka gyorsasággal felért az emeletre.

- Szia, Enzós Niki - vigyorog, és végigmér tetőtől talpig. Hosszú, hullámos hajam copfba fogva enyhén napbarnított bőröm, formás, kerek melleim, lapos hasam, simára borotvált puncim és hosszú vékony lábaim mind fedetlenül tárultak elé, egy pillanatra nagyon ledöbbent, meglepte, hogy, így fogadom.

- Szia, Öcsi – összefogtam az ingem és szó nélkül félreálltam az ajtóból.

- Mekkora rendetlenséget hoztál össze! Ezt mind egyedül csináltad?- mondta a nappaliba lépve.

- Nem. Két hímnemű lakótársam van. Szintén elfoglaltak, nem nagyon időzünk a pakolással mostanában, vizsgaidőszak van. Én meg… készülődtem, na.

- Azt nem is mondtad, hogy pasikkal laksz! – kiáltott fel meglepetten.

- Nem kérdezted! Bár nem is nagyon látjuk egymást. Csabi sportösztöndíjas az egyetemen, folyton aktívkodik, szinte csak aludni jár haza, Jácint meg két szakot csinál párhuzamosan, egyik suliból rohan a másikba, utána meg csatlakozik edzeni valamerre Csabival. Bulizni járunk együtt néha, meg esténként összefutunk itthon, de ennyi. Mindenki rohan a dolgára.

- Aha. Szóval két sráccal élsz és hálsz! Nem akarsz mesélni kicsit?

- Nincs mit, nem hálunk együtt. – nem is hazudtam nagyot. Pedig nem akármilyen srácok volt szó. Csabi, a kétajtós szekrény termetével és a hihetetlen kék szemével kezdettől fogva tetszett. Egyetlen egyszer kavarodtunk össze, mikor egy habparty-ról hazajövet rettentő részegen együtt álltunk be a tus alá és pár perc múlva már arra eszméltem, hogy a hatalmas erejével felemel és a csempének nyomva vágja belém a gigászi farkát. De annyira le voltunk ittasodva, hogy félbehagytuk és mindenki beájult a saját ágyába. Másnap szinte semmire nem emlékeztünk, egy kávé mellett próbáltuk összerakni az éjszakai eseményeket. Jácint segített a részletekkel, majd hagytuk a témát, többé nem is került szóba. Bár még aznap Jácint kacsintva odasúgta, hogy az ominózus pillanatban épp belépett a fürdőbe (szintén ittasan) és az elé táruló látványtól földbe gyökerezett a lába, és percekig el sem moccant az ajtóból, mondván, annyira tetszett neki a gyönyörtől eltorzuló arcom, hogy alig fért el a nadrágjában. Én csak irulni pirulni tudtam ettől a vallomástól, bár Jácint sem egy megvetendő falat, pláne mióta eljárt Csabival edzeni. Az okos, mindentudó szeme és harapnivaló szája akkor nagyon beindította a fantáziámat.

- Akkor nem várhatók haza mostanában? –kérdezte Öcsi, kibillentve merengésemből szemtelen vigyorral.

- Soha nem tudni, ki mikor esik be az ajtón. De mindegy is nem? Úgyis indulunk! Salsa, Salsa, Salsa! - kiáltottam és beriszáltam a fenekem a szobámba a külön erre az estére vásárolt ruhácskámért.

- Jó lesz?- kérdezem és az orra előtt lengettem a vállfán lengedező jelentéktelen mennyiségű anyagból kreált szoknyát.

Közben észre sem vettem, hogy a boldog ugrándozásban megint szétnyílt az ing rajtam, így gyakorlatilag semmim nem maradt elfedve.

- Te ittál?- kérdezi, és felváltva tekintett a konyhaasztalon lévő Absolut-os üvegre, és a meztelen melleimre.

-Picikét! –mosolygok ártatlanul. – Tudod, hogy milyen ideges vagyok?! Már mióta beszélgetünk arról, hogy meglátogatsz és elviszel táncolni. És az elmúlt pár napban kicsit megint túlfűtöttek lettek a mail-jeink, és és és és és tudom, hogy régen jó volt együtt, és hogy csak arról szólt a kapcsolatunk, de annak már öt éve és én féltem, hogy már nem tetszem, hogy kövérnek látsz, csúnyának és különben is a tánchoz szoktam kicsit melegíteni és és és és... - csak hadartam a sok baromságot, mentegetőztem összevissza, beszéd közben pedig odaléptem az asztalhoz és gyorsan összedobtam még egy koktélt majd egy levegővel ki is ittam a poharat. Közben hadartam tovább:

- Szóval teljesen zizi vagyok, azt sem tudom, hogy most mi van vagy mi lesz és még a srácoknak sem szóltam előre, hogy esetleg vendégem lesz, majd kiteszek egy nyakkendőt, vagy nem teszek ki, ha már nem úgy gondolod, én nem haragszom csak azért nehogy rám nyissanak, ha mégis akarsz, de ha… - eddig jutottam a szövegelésben, mert Öcsi odalépett és megcsókolt. Könnyen az ing alá csúsztatta a kezét és szorosan magához húzott. Éreztem is azt, amit beszéd közben már láttam, csak nem fogtam fel. Farmeren át is jól érezhető férfiasságától bebizsergett mindenem. Végül is ott álltam egy nyitott ingben, alatta semmiben és félrészegen hadonászva előadtam egy szexelünk vagy nem szexelünk jelenetet… Végre felfogtam mi történik, és az agyam kapcsolt. Átöleltem és hosszan csókolózni kezdtünk. Már azt sem tudom mióta tartott az a csók, csak álltunk a nappali közepén, én lábujjhegyen, amitől alaposan megfájdult a vádlim ezért óvatosan a kanapé felé kezdtem araszolni, finoman magammal húzva őt. Lehuppant, én pedig az ölébe ültem, szorosan hozzásimulva.

- Azt hiszem nekem is innom kéne egy kicsit. Nekem sem olyan könnyű ám feloldódni!

- Dehogynem! Csak engedd el magad! –suttogtam a vodkától felbátorodva - Emlékszel, régen miket műveltünk? Előcsalogattam belőled az állatot, azt, amit addig el kellett nyomnod. Emlékszel, hogyan beszéltél? Hát azt akarom újra hallani! Hogy megőrülj, hogy széttépj!

Nem is kellett több. Féktelen tűz gyulladt a szemében és újra megcsókolt. Akkora hévvel és erővel, hogy azt hittem, összeroppant a kezével. Egy mozdulattal lefejtette rólam a teljesen funkcionálatlan inget és a melleimhez fúrta az arcát. Szívott, harapott, csókolt és minden tevékenységét hangos nyögésekkel kísértem. Fürge keze mintha mindenhol ott lett volna, bizsergett érintésétől a testem. Nagy nehezen levarázsoltam róla a pólót és kezdtem kicsatolni a széles bőrövet. Felemelt és maga mellé ültetett, miközben felállt, lerúgta a cipőjét. Továbbügyeskedtem az övvel, zipzárral, majd egy mozdulattal lerántottam róla a farmert és az alsót egyszerre. Kilépett a feleslegessé vált ruhákból majd ördögien rám pillantott. A kanapé szélén térdeltem ő előttem állt, és amikor felnéztem, annyit szólt:

- Szopj le Enzós Niki! Kapd be tövig! - nyögtem egyet a szavaihoz majd mosolyogva a kezembe fogtam a nem kisméretű meredező farkat és lassan a torkomra engedtem. Hangosat sóhajtott hozzá és a tarkómra tette a kezét. Lassan kiengedtem a számból, nagyra nyitottam, majd ismerve szokásait, vártam, egy fél pillanattal később már ő húzta az ágyékához a fejemet és egyre gyorsabban mozgatta a fejemet a farkán.

- Ez az, Enzós Niki, csináld! Istenem ez fantasztikus! Szopjál, csináááld!

Elengedte a fejemet, és hagyta, hogy most én dolgozzam. Szívtam erősen, rászorítottam a nyelvem, néha még a fogammal is végigszántottam rajta, tudtam, hogy azt élvezi. Egyre hangosabban nyögött, majd arra gondoltam, megmutatom, kivel van dolga. Lassan a torkomig engedtem a farkát majd vettem egy mély levegőt és nyeltem egyet. A torkom kegyetlenül rászorult a faszára, amitől szabályosan hörögni kezdett.

- Jézusom, mit művelsz velem! Úristen! –közben visszaengedtem a számba és erősen szívni kezdtem.

- Óóó ííiiiggen, ezaz, csináld! Micsoda egy szopós kis kurva vagy! Úgy, igen, szívd!

Beleremegtem, abba, amit mondott, combomon egy vékony csík nedvesség kezdett folyni az izgalomtól. Pillanatok múlva éreztem egy enyhe sós elő cseppet, féltem, hogy túl hamar elélvez, ezért eltoltam magamtól.

- Ne olyan gyorsan! Most nem a számban akarom érezni, ahogy szétrobbansz!

Mintha egy másik világból rángattam volna vissza, kicsit megrázta a fejét, hogy magához térjen, majd szó nélkül hanyatt lökött, elém térdelt, nagyterpeszbe feszítette szét a lábamat, miközben a vállához igazította. Lenézett, majd vigyorogva egy ujjal letörölte a combomról a nedvesedést, majd a szám elé tartotta.

- Na, mi van, Enzós Niki, ennyire élvezted a szopást vagy a szövegtől izgultál így be? – nem várt választ, mert újra megszólalt parancsolva: nyald csak le szépen! – ellenkezés nélkül bekaptam az ujját és a nyelvemet körbetáncoltatva letisztítottam. Még soha nem kóstoltam magam, nem volt olyan sós, mint egy férfié, inkább olyan érdekes, édeskés ízű. Hmm. Hirtelen az a gondolatom támadt, milyen jó lenne, ha a farkáról nyalhatnám le a saját ízemet. Hasonló juthatott az ő eszébe is.

- Tudod mit? Most megbaszlak egy kicsit, aztán leszophatod a faszomról a selymes kis puncid ízét! Megint nem érdekelte a válasz, a nyíláshoz illesztette a makkját és egy mozdulattal tövig vágta belém a farkát. Felsikítottam a hirtelen fájdalomtól, de már nem is törődtem vele tovább, mert erős ritmikus mozdulatokkal Öcsi dolgozni kezdett bennem. Elég kényelmetlen lehetett a szőnyegen térdelve, mert felkelt, könnyed mozdulattal megfordított, derekamat feljebb emelte és hátulról hatolt belém.

- Milyen szűk vagy, imádom! Ezaz, hadd halljam, ahogy nyögsz a farkamtól, sikíts csak, úgyis megbaszlak te kis ribanc!

És azzal még erősebben dugott tovább. Azt hittem, szétszakadok, méretes férfiassága teljesen kitöltött és feszített.

- Óóó igen, gyorsabban, erősebben, bassz szét, igeeen, mindjárt elélvezek! Mindjárt, mindjárt! – kiabáltam és még erősebben és gyorsabban mozgott bennem, amitől pillanatok múlva élvezni kezdtem. Sikítottam egy nagyot, miközben hullámokban feszültek meg az izmaim, remegett minden tagom, végül már nem bírt el a lábam. Öcsi kihúzta a farkát és élvezettel nézte a remegő testemet, ahogy a kanapé előtt térdelve, a huzatba temetett arccal élvezem az orgazmust. Alig, hogy magamhoz tértem kissé, Öcsi a hónom alá nyúlt és feltérdeltetett.

- Na, Enzós Niki, kóstold meg szépen, milyen ízűt élveztél a farkamon! – megragadta a copfomat és odarántotta a fejem a nedves, merev és remegő farkához. Kiscica módjára lassan nyalogatni kezdtem, alaposan centiről centire haladva, miközben ő tágra nyílt tekintettel bámult. Mikor úgy éreztem, nem maradt belőlem rajta egy csepp sem, az ő ízét akartam érezni. Ezért mélyen a torkomra engedtem a farkát és gyors mozdulatokkal szívni kezdtem. Egyre hangosabban nyögött, biztosan kikészítette már a baszás, ezért még gyorsabban dolgoztam rajta, és már éreztem is, ahogy összerándul majd élvezni is kezdett. Az első két adagot egyből sikerült lenyelni, igyekeztem kiélvezni a fimon ízt ezért a következő adagokat már nem sikerült olyan gyorsan lenyelni, így a nyálammal keveredve a szám szélén folyt ki mindkét oldalon.

- Így vagy a legszebb, kicsi ribanc, így, a farkammal a szádban, ahogy a gecim folyik le az arcodon a melledre.

És tényleg, a bőséges ondó már elérte a melleimet, majd csordogált tovább a hasamon. Gondoltam, pihenünk egy kicsit, de a számban lévő fasz nem akart elpuhulni. Kérdőn néztem fel:

- Te még mindig kemény vagy! Leszoptalak, megbasztál, nem is akárhogy! Most élvezted tele a számat és még mindig állsz!

- Igen! Ma egész este kemény maradok neked! Most pedig játszunk valami mást! A popsidat még soha nem kaptam meg!

Teljesen odavoltam. Itt ez a pasi, úgy beszél, ahogy szeretem, úgy dug meg, ahogy senki nem mer és most ez! Felpattantam és örömömben megpusziltam, még úgy, ondótól csillogó szájjal. Felkaptam Csabi ingét és letöröltem magam, gondoltam, beteszem a mosásba, soha nem tudja meg. Besiettem a szobába és az ágy alól elkaptam az én kincses ládikámat. Öcsi érdeklődve nézett utánam, én pedig a cipős dobozzal a kezemben visszamentem a nappaliba.

-Válassz! – mondtam és felnyitottam a tetejét. Volt ott minden. Bilincs, vibrátorok, ostor, különböző síkosítók.

Micsoda gyűjteményed van!- mondta, nem kis meglepettséggel a hangjában. Bár a közjáték kissé puhított rajta, a sok kis segédeszköztől továbbra is állt a farka. Kis keresgélés után kiválasztott egy kisebb méretű vibrátort és egy ízesített síkosítót, a dobozt pedig ledobta a földre.

-Mutasd meg, hogy játszol ezzel! - adta a kezembe a fémből készült vibráló szerszámot, a tubust pedig lette maga mellé, hogy kéznél legyen – feküdj ide fel szépen és tarts nekem bemutatót! Távolabb állt kissé, miközben én kissé lámpalázasan végignyúltam a kanapén, enyhén oldalra fordultam, felhúztam a jobb lábam, hogy mindent jól lásson. Bekapcsoltam a kis műszert, majd az egyik kezemmel a mellemet kezdtem simogatni, míg a másikkal a rezgő játékszert a csiklómhoz szorítottam. Próbáltam minél szexisebben csinálni, hogy ha már show-t kért. Közben kezdtem egyre jobban felizgulni, látva, hogy neki is mennyire tetszik, lassan a hüvelyembe vezettem a vibrátort, halkan felnyögtem, majd ütemesen dugni kezdtem magam.

-Mintha pornót néznék! Gyönyörű vagy! Már csak a szádból hiányzik valami! –mondta és odalépett a karfán nyugvó fejemhez. Oldalra fordultam, hogy rendesen elérjem és már szoptam is a nedvedző faszt, miközben a vibrátorról sem feledkeztem meg. Hangosan nyögött, mikor tövig bekaptam, és farokkal teli szájjal nyöszörögtem én is. A tudat, hogy éppen a számat basszák, miközben én saját magamat kefélem egy műfasszal teljesen beindított. Csengett a fülem, remegtem és csak azt zakatolta az agyam, hogy még még még! Egyre gyorsabban szoptam és vele egyszerre dugtam saját magam,mint akit megszálltak. Öcsinál is hasonló lehetett a helyzet, kapaszkodott a fejtámlába és már azt sem tudta eldönteni, mit is nézzen: az el-eltűnő farkát a számban vagy a gyorsan mozgó vibrátort a puncimban. Ide-oda járt a szeme, míg végül inkább becsukta, így élvezve, ahogy a nyelvemben lévő piercing rászorul a szerszámára és már élezett is újra. Gecije csak úgy patakzott ki a számból meg sem próbáltam lenyelni, élveztem, ahogy folyik végig a nyakamon a sikamlós anyag. Hirtelen mintha szél kerekedett volna a szobában, kirázott a hideg, libabőrös lettem. Fel sem fogtam mi lehetett az, nem is akartam törődni vele, egyre hangosabban nyöszörögtem, vészesen közeledett az orgazmus. Ekkor tompa puffanást hallottam, erre már muszáj volt felnéznem. Két lakótársam áll megkövülten, nyitva felejtett szájjal az ajtóban. Jácint lábánál a sporttáska, ami a hangot okozta. Szabaddá vált kezével nadrágon át önkénytelenül a farkát markolászta. Csabi úgy nézett rám, mint akit megigéztek. A meglepetéstől elhúztam a fejem Öcsi ölétől, elengedtem a tövig bennem lévő vibrátort majd gyorsan fel akartam ülni. Ennek az lett az eredmény, hogy konkrétan beleültem a kis rezgő szerszámba, a hirtelen ránk nyitó, merev farkú srácok okozta adrenalintól, Öcsi számba élvezésétől és az eddig keményed dolgoztatott vibráló műszertől ott ülve, hirtelen elélveztem. De akkorát, hogy hídba feszült a gerincem, a kanapéba kapaszkodva sikítottam, miközben a hullámokban rám törő élvezet és az összehúzódó hüvelyizmoktól kicsúszott belőlem a műfasz és folydogáltak ki a nedveim.

Úristen!- zengték mindhárman szinte egyszerre. – Bocs haver, de ezt most muszáj! –mondta Jácint és Csabival együtt odajöttek hozzám. Öcsi fáradtan huppant le a földre –Tiétek, én majd nézelődöm. - mondta egy beleegyező kézmozdulattal. Kitapogattam az előbb is használt inget és letöröltem magam.

Csabi letérdelt, betemetkezett a combjaim közé és egy nagyot nyalt a csiklómba. Felsikkantottam a gyönyörtől. Tovább csiklandozott a nyelvével majd szívni, harapdálni kezdte. Majd beleőrültem!

- Ha tudnád, mióta várok erre!- sóhajtotta Jácint, lehajolva hozzám. Úgy csókolt meg, hogy hirtelen azt hittem, vakuval fényképeznek. Minden elfehéredett, hirtelen csend lett a világban és nem létezik más csak az ő forró szája. Szikrák pattantak az ajkaink között és hirtelen Csabi is elengedett egy pillanatra.

- Megráztál tündérem! Ennyire jó vagyok vagy maradt benned valahol egy kósza elem?- vigyorogta majd ellenőrzésképpen belemélyesztette a nyelvét. Hitetlen érzés, ha valaki a nyelvével dug meg! Imádom! Csabi is észrevette, milyen hatással van rám és egyre mélyebbre próbálta nyomni a forró nyelvét, egyik kezével pedig a csiklómat kezdte simogatni. Jácint egy pillanatig nézte, hogyan ül az arcomra az élvezet, majd újra odasúgta a fülembe: gyönyörű így az arcod! Újra megcsókolt, amitől újra áramütés ért, még a kis kék csíkot is láttam az ajkaink között. Csabi felszisszent a combjaim között:

-Ennek a fele sem tréfa! Földeld le magad, amíg ledobom a cuccaimat. Felpattant és sorban húzta le magáról a ruhadarabokat. Aztán zajok szűrődtek a lépcsőházból. Elfelejtették becsukni a bejárati ajtót! Csabi visszakapta a nadrágját és ment, becsukni az ajtót. Míg a kulcsot kereste a táskájában, Jácint finomat végigsimított a jobb mellemen és nyögve az élvezettől figyeltük, hogyan táncolnak a kicsi kék áramcsíkok a bőrünk között.

Mi történik velünk? – kérdezte. Csabi közben hátrafordult az ajtóban a nyögésre és odaszólt:

-Hagyj nekem is belőle ember! Mióta akarom én azt a formás kis testét! –ráfordította a kulcsot és vetkőzve indult is vissza. Csabi felkapott a kanapéról, leült a helyemre és még mindig a kezében tartott. Az ölébe ültetett és éreztem, ahogy a hatalmas farka a nagyajkaimhoz szorul. Követelőzőn csókolt, ölelt és simogatott. Hallva sóhajaimat, marokra fogta a szerszámát, másik kezével a fenekem alá nyúlt és feljebb emelte a csípőm. Nyögve ültem bele a farkába, ami akkora volt, hogy szűnni nem akaró édes fájdalmat okozott. Csabi belekapaszkodott a derekamba és úgy mozgatta a testemet, mintha pehelykönnyű lennék.

-Isteni vagy kistündér, imádom a szűk kis puncidat! – mondta és egyre gyorsabban nyomott a farkára, amitől csak még jobban beindultam. Észrevettem, hogy Jácint felkelt mellőlem és kikapcsolja a zavaróan rezgő kis fémvibrit a földön. Felállt, kilépett a nadrágjából, levette a trikóját. És a fejemhez térdelt. Féltem megérinteni, hátha ismét megráz, de nem tette. Nyelvem hegyével érintettem meg a duzzadó farkát és most nem volt áramütés. Talán a kis fém játékszerem leföldelte, gondoltam mosolyogva. Nyalogatni kezdtem a makkját, amitől hangosakat sóhajtott, Csabi pedig egyre gyorsabban kefélt, közben pedig azt figyelte, hogy jár a nyelvem most már Jácint golyóján.

-Istenem, de jó vagy!-ezaz, mozogj!- igen,szívd,istenem! – egymás szavába vágva beszéltek és egyre jobban élveztem. Csabi hatalmas fasza a puncimban dolgozott, Jácint finom előnedvét szívtam a farkáról, közben Öcsi a fotelben maszturbált minket figyelve. Csabi egyre hangosabban nyögött és gyorsabban nyomta lefelé a csípőmet.

-Óóó igggen, mindjárt élvezek, hihetetlen vagy! El sem hiszem,hogy téged baszlak! Óóó ezazz, micsoda kis kúrnivaló ribanc lettél! Mindjárt! A melledre akarok élvezni!- lerántott magáról és így Jácintot is ki kellett engednem a számból. Csabi szembeállt velem és hangos nyögésekkel telespriccelte a melleimet, utána pedig a földre rogyott. Ismét használatba vettem az inget, letöröltem magam. Jácint ült velem szemben a kanapén és némán formálta a szavakat a szájával.

-Akarlak most! – több sem kellett, az ölébe ültem és simán belém nyomta a szerszámát. Még ki sem hevertem az előző hatalmas faszt, máris kaptam a következőt. De most én irányítottam, én mozogtam Jácinton. Csak a csípőmet mozgattam, közben a csikóm finoman a lágyékához dörgölőzött. Nem tartott sokáig és máris éreztem, hogy elér az orgazmus. Jácint az arcomat figyelte és élvezés közben próbáltam végig a szemébe nézni. –Ez az kicsim, élvezz!- suttogta a fülembe. Ettől csak még tovább tartottak a gyönyörhullámok. Amint enyhültek kicsit, tovább kezdtem mozogni Jácinton és megkérdeztem mit szeretne.

-Csak téged, folytasd!

-A-a! Nem ezt kérdeztem. MONDD, hogy mit akarsz! Bátran! – kicsit zavarba jött, de láttam, hogy akarná mondani. –el akarok élvezni benned... benned, a puncidba. Meg akarlak dugni, erősen aztán teleélvezni a szűk kis lyukacskádat! Ezt akartad hallani?

-Ezt, és még sok mást is! Mondasz te még ennél többet is! – mondtam és rákacsintottam Öcsira. Ő tudta már, milyen az, ha előhozom a rejtett vágyait. Megkértem, vezényelje le ezt a menetet, hogy legyen miből tanulni Jácintnak.

-Ezer örömmel!- kiáltott fel, finoman még mindig a farkával játszadozva. – Akkor hajrá Enzós Niki, mozogj! Úgy úgy, szépen, gyorsabban, emeld a kis segged. Baszd meg magad a farkával! Csak te mozogj! Gyorsabban te kis kurva, lovagold meg azt a faszt!!! Hát csak ennyit tudsz? Verj rá a kis seggére ember, hátha gyorsabbal mozog a faszodon! Ez az üsd, hadd fájjon neki, úgyis azt élvezi a kis mazoista!

A szövegeléstől Jácint is kezdett felbátorodni és egyre többször paskolt rá a fenekemre, aztán végre kinyitotta a száját:

-El sem hiszem, hogy ..hogy téged keféllek. hihetetlen kis… kiscsaj vagy, imádom a szűk puncidat!

–Ez nem elég! –mondtam és erősen beleharaptam a vállába.

-Mondd!

Mérges lett, de nem szólalt meg. Újra megharaptam közben végigszántottam a körmömmel a mellkasán. Itt-ott ki is serkent a vére, ettől aztán olyan mérges lett, hogy bosszúból lefogta a csípőm, belém vágta a farkát annyira erősen, hogy felkiáltottam. Ez nem volt neki elég dühében elkezdett kiabálni!

-Mit művelsz te szadista szuka, most megkapod a magadét! Úgy szétkúrlak egy hétig sem állsz lábra! Nesze! Ez kell te kis kurva? Ez? Sikíts csak, úgysem érdekel! Most pedig ülj bele a farkamba és mozogj, hogy elélvezzek! Csináld! Óóó igeeen! Így kell mozognia egy basznivaló kis picsának!

Csabi a szőnyegen ülve tágra nyílt szemmel figyelte barátját és teljesen megdöbbent a viselkedésén. Ezzel együtt újra merevvé vált a farka látván, hogy hogyan mozgok Jácinton. Észrevette a síkosítós tubust a kanapé szélén. Öcsi is kapcsolt majd újra vezényelni kezdett:

-Enzós Niki! Most meg lesz dolgoztatva a segged is! Lassíts kicsit,úúgy. Ott a síkosítód, használd!

Nyúltam is érte, de Csabi gyorsabb volt. felkapta az ágyról és felolvasta a feliratot:

-”Eperízesítésű síkosító gél a nagyobb és garantált élvezetért!” Na, akkor élvezkedjünk! Megkóstolom én ezt a cuccot! Egyenesen a seggedről!

Azzal már fel is pattintotta a kupakot és egy szép adagot nyomott a kezébe. Öcsi tovább adta az utasításokat, féltem, hogy Csabit ez idegesíti, de aztán szó nélkül engedelmeskedett:

- Kend be a popsiját, hadd legyen csúszós, amikor bevágod neki!

Addigra már egyáltalán nem mozogtam Jácint farkán, csak a belső izmaimat tornásztattam rajta. Csabi mögém térdelt én pedig amennyire Ádi farka engedte, kijjebb toltam a popsim. Éreztem a hideg gélt és pár fürge ujjat, ami szétkeni fenekemen, majd egy nyelvet is, ami körbenyalja a popsimat és finoman izgatni kezd.

-Tágítsd ki egy kicsit a szűk kis seggét, így soha nem fog beleférni a szerszámod! Úgy igen, mehet két ujjal is!

Beleremegtem, hogy hamarosan két faszt fogok érezni magamban. Csabi nem is tágított sokáig, egy újabb adag gélt ujjazott belém, a maradékot meg szétkente hatalmas farkán, majd a popsimhoz illesztette és lassan dolgozva egyre beljebb hatolt. Nyögtem, nyöszörögtem a megpróbáltatástól. Mikor már teljesen bennem volt, szinkronban kezdett el mozogni Jácintmal és pedig a gyönyörtől remegni kezdtem. A srácok egyre bátrabban mozogtak, ráérezve egymás ritmusára. Öcsi pedig már nem bírva magával a fejem mellé állt és a hajamnál fogva ráhúzott a farkára. Három éhes farok dolgozott bennem és én már nem bírtam magammal.

-Ezaz szopjál Enzós Niki! Élvezed? Tetszik, ahogy hárman basznak egyszerre? Mocskos kis kurva ezt élvezed?

Már alig kaptam levegőt a számban mozgó faroktól és el akartam rántani a fejem, de ekkor Jácint a torkomra szorította a kezét és Öcsi szerszámához tartotta!

-Na gyerünk szopjad te kis kurva! Élvezd, ahogy baszlak, ahogy Csabi kúrja a seggedet, miközben a barátodat szopod! Ezaz! Csináld!

Ez már mindenkinek sok volt. Sorban élvezett el mindenki. Először Jácint, hatalmas lökésekkel, de szinte teljesen némán, aztán Öcsi, telespriccelve az arcom, majd végül Csabi is, aki nem bírta sokáig a szűk kis fenekem kiképzését. Utolsónak következtem én. Akkorát élveztem, hogy berekedtem a sikítástól. A három srác fáradtan, de bámulattal figyelte, ahogy görcsbe rándít az orgazmus és tehetetlenül érzem, ahogy vonaglik a testem…

Mikor magamhoz tértem,nagynehezen felálltam. Mindenhonnan a fiúk nedve folydogáltak belőlem.Megkeresten a jobb sorsra szánt inget,megtöröltem magam kissé,majd elindultam a fürdőbe, hogy letusolhassak. Forró víz alá álltam és élveztem, ahogy a víz tisztára nyaldossa a bőrömet. a Sok ondó még mindig szivárgott belőlem, ettől a szemem elé villant a kép, hogy vajon hogyan is nézhetett ki, ahogy hárman dugtak egyszerre. Újra felizgultam és muszájnak éreztem, hogy magamhoz nyúljak. Finoman simogatni kezdtem a csiklómat, halk sóhajokkal kísérve, közben pedig a másik kezemmel ujjazni kezdtem magam. Jácint spermájától még mindig nagyon nedves voltam. Már három ujjam járt bennem és kishíján elélveztem, amikor Jácint lépett be mellém.

-Csináld csak. – mondta mosolyogva. Tényleg nem kellett sok, pillanatok múlva jött is az orgazmus. Csak nézte, ahogy az ajkamba harapok és csendben próbálok maradni.


Szextörténet ajánló:


A migránsok és az erőszak


26 évesen eljött az idő, hogy végre önálló életet kezdjek Budapesten. Elég ideje dolgozom már ahhoz, hogy legyen annyi félre tett pénzem, hogy egy kevés hitellel már saját lakást tudjak venni. Elkezdtem hát a nézelődést az interneten és hamar találtam is olyanokat, amiket érdemes személyesen is megnézni. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam azt a lakást, amibe beleszerettem, így elhatároztam, ....

Egyedül otthon.


Hetero srác vagyok kis bi beütéssel. Imádom a női fehérneműket ha tehetem otthon hordom is őket. Kedvenc játékaimat mindíg beöltözve végzem. Először is beöntéssel kezdem. Megtöltöm a tasakot langyos vízzel felakasztom majd a fenekem beolajozása és a csövet feldugom magamnak. Csapot kinyitom had fojjon a víz amíg feszíteni kezd belülről. Kihúzom a csövet és hagyom magamban a vizet amíg tudom. Majd ....

Megdugtam a nagynéném és ő ezt nem is sejti


Tavaly nyáron történt meg, hogy szokásos belgiumi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel nappal kanos srác vagyok. Nem messze Zsuzsáktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, minden hétvégét Zsuzsáéknál tölt. Eszter 33 éves, de fiatalos dögös nő, én kb 25-30 közöttinek gondoltam mindig. Egyedülálló. Kb 15....

Vad szex a munkahelyen


A hely, ahol dolgozom, tele van elhagyatott, sötét folyosókkal (tudom, furán hangzik, de ilyen az épület), amik csak úgy kínálják magukat a munkahelyi szabadidő eltöltésére. Hiszen elvileg minden ülőfoglalkozást végző dolgozónak jár 45 percenként 10 perc szünet, amiben kinyújtóztathatja magát. És mint tudjuk, a szexnél jobb módja annak nincs, hogy minden tagunkat átmozgassuk.
Mindig is azt ....

Gruppensex


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.Az említett klubb....

A testvéri szeretet


A történet amit itt leírok igaz. Igen igen biztos vagyok benne miután 1-2 történetet elolvastam,hogy azt gondoljátok biztosan nem történhet ilyen ez mind en csak perverzek agyszüleménye. De sajnos ez a történet igaz. A történet talán 11 éves koromban kezdődött legalább is úgy emlékszem. A bátyám ekkor 17 éves volt megkapta a jogsiját,és az egyik nap kitalálta,hogy engem vezetni tanít. Ez nekem tet....Szextörténet címkék

erzsike | dobókocka | tömeg | tornász | mezetelen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.