Erőszakos szex a buszon


Épp megint összevesztem a barátommal, és úgy döntöttem, felszállok egy buszra, akárhova is megy. Felszálltam az elsőre, ami arra jött. A sofőr középkorú, szigorú pasasnak tűnt. Rám szólt, hogy gyorsan keressek egy üres helyet, és üljek le. Már láttam, hogy ez jó szórakozás lesz.

Nem hiszem el, hogy a barátom már megint megcsalt. Most aztán visszaadom neki!

Elnéztem a busz hátsó része felé, és láttam két fiút. Úgy tűnt, jól szórakoznak. Abban a pillanatban tudtam, hogyan fogok bosszút állni. Egy estére kurva leszek. Felálltam, odamentem hozzájuk, és megkérdeztem, hogy leszophatom-e őket.

Először megdöbbentek, de aztán nagyon gyorsan szabadultak meg a nadrágjuktól. Letérdeltem, és egy-egy farkat egy-egy kezembe véve lassan simogatni kezdtem őket. Aztán szopni kezdtem az egyiket, mialatt simogattam a másikat. Hamar élvezni kezdtem, hogy mennyire finom ez az idegen fasz. Aztán szopni kezdtem a másikat, mialatt simogattam azt, amelyik épp elhagyta a számat.

Most már mások is néztek, és ahogy a vadidegenek férfiakat szoptam, hallottam a megjegyzéseiket. A két srác minden egyes szívásnál és simogatásnál nyögdécselt. Az, amelyiket simogattam, felállt, mögém kerül, lehúzta a nadrágomat és a bugyimat. Széthúzta a lábaimat, aztán a fenekemet, majd elölről-hátra nyalni kezdett, a nedves puncimtól a fenekem nyílásáig. Már annyira be voltam indulva, hogy azonnal elélveztem, ahogy a nyelve hozzáért a nedves puncimhoz, ráeresztve az összes nedvemet a szájára és az állára.

Aztán felállt, és bedugta a farkát a puncimba. Kiabálni kezdtem: „Dugj meg, dugj meg erősen.” Üvöltöttem, mikor elélveztem, a számban lévő farkat arra kényszerítve ezzel, hogy belelője a tartalmát a torkomba. A mögöttem lévő fiú kihúzta a farkát, és azt mondta: „Szopj le, kurva, és nem akarom, hogy egy csepp is félremenjen, amikor belelövök a szádba.”

Mostanra hallottam, hogy a sofőr megállítja a buszt, és elindul a busz hátulja felé. Hallottam egy cipzár kattanását, ahogy a léptei közeledtek.

Tovább szoptam a számban lévő farkat, ami hirtelen megduzzadt, és belelőtte a forró, ragacsos nedvét a számba. Annyi jött ki belőle, hogy alig bírtam lenyelni.

Aztán hallottam a sofőr hangját "Senki nem szórakozik a buszomon nélkülem, a feleségem is itt van, és ő is szórakozni akar…”

Felálltam, és tiltakozni kezdtem, de a sofőr ráordított a srácokra. „Fogjátok le a kis kurvát.” Megijedtem, a felesége pedig elkezdte simogatni a mellemet, és csókolgatni a nyakamat. Aztán elém ült, és a csiklóját kezdte dörzsölni. Láttam, hogy már csöpög. Mondtam a sofőrnek, hogy nem akarom, de a két fiú hirtelen megragadott, arccal a padlónak fektettek, és elfojtották a kiáltásaimat, ahogy a sofőr beleszuszakolta a farkát a fenekembe. Hasító fájdalmat éreztem, és a könnyeim is kibuggyantak. A sofőr nyögni kezdett, és erősen dugta a fenekemet.

A feleség letörölte a könnyeimet, és mondta, hogy lazuljak el, és élvezzem a dolgot. Aztán alám feküdt, nyalni és dugni kezdte a puncimat a nyelvével. Hirtelen minden megváltozott, ahogy egy élvezethullám kezdett belülről elhatalmasodni rajtam. A fájdalom kezdett múlni, helyét az izgalom váltotta fel, ahogy a sofőr farka egyre keményebben lüktetett a fenéklyukamban. Minden egyes nyalásnál és lökésnél egyre többet és többet akartam. Nem sok idő telt bele, éreztem, hogy közeledik az orgazmus, és ráélveztem a feleség arcára, ő meg igyekezett minden cseppet felnyalni.

Aztán a feleség visszaült elém az ülésre, és széttárta a lábait, hogy jól hozzáférhessek a nedves pinájához. Nyalni kezdtem a nedveit az ajkairól, ő meg még jobban szétnyitotta őket a kezével, hogy még jobban hozzáférjek a nyílásához. Fel és lefutattam a nyelvemet a duzzadt dombocskái közt, közben néha megálltam és szívtam a csiklóját, csak annyira, hogy remegni kezdjen, aztán újra végigcsúsztattam a nyelvemet, és mélyen beletoltam a nedves, csöpögő lyukába, és megpróbáltam minden cseppjét felnyalni. Sose tudtam, hogy a punci ilyen jóízű. Nyögni kezdett, és odanyomta a számhoz a csípőjét.

A sofőr egyre gyorsabban kezdte baszni a seggemet, aztán éreztem, hogy duzzad a farka, és a segglyukamba lövi az ondót. Én tovább nyaltam és dugtam a feleség punciját a nyelvemmel, míg rá nem folyatta az arcomra az összes édes nedvét. Mindent lenyeltem, amit csak tudtam, ahogy megtöltötte a számat.

A másik két fiú úgy döntött, hogy bedugják a farkukat a számba és a puncimba, és dugni kezdtek mindkét nyílásomban. Szívtam, mintha ez lenne az egyetlen farok a földön, ahogy a másik fasz keményen és erősen döngölte a puncimat. Éreztem, hogy jön a következő orgazmus, és hogy ez nagy lesz, mivel éreztem, hogy zsibbadok. A számban lévő farok lőni kezdett, és én minden cseppet lenyeltem. Emiatt őrült orgazmusom lett, ahogy a puncim vonaglott a kemény farok körül. A farok ezért kirobbant, és a lüktető lyukamba ürítette tartalmát. Ó, alig várom az újabb buszos utazást. Azt hiszem, küldenem kéne az exemnek egy köszönőlapot.


Szextörténet ajánló:


Férj és feleség szex


Anita pucéran a kád szélén ült, és a férje épp előtte térdelt, és a punciját borotválta. Ezt mindig olyan intim dolognak tartotta, ezért legtöbbször magának csinálta, de most Péter kérte, hogy ő tehesse meg. Tudta hogy dugás, sőt talán seggbe kúrás lesz a vége, de egyáltalán nem bánta (bár az utóbbit annyira nem szerette). Kicsit perverznek találta az urát, meg olyan nagyon nem is szerette már, de....

Nagy szopás... minden értelemben


Ez egy több mint 20 évvel korábbi történet ami az első találkozásomról szól a szám és más férfi hímtagja között.
19 éves voltam, és egy szilveszteri buliban történt a dolog.
Addig a napig sosem volt biszex fantáziám, kizárólag csak a csajok érdekeltek.
A történet: Egy haverommal meghívást kaptunk egy szilveszteri házi buliba. Az akkori osztálytársának a bátyáék szervezték. C....

A haverrak megbasztuk a csajom


Nem terveztünk semmi különöset arra az estére. Két hete laktunk akkor közös albérletben. Niki, Zoli meg én felvételről néztük a Forma 1 -et, megittunk pár boros kólát, hevertünk a kanapén és álmomban nem gondoltam volna arra ami ezután megtörtént.

Zoli és én a kanapé két végén ültünk, Niki pedig elhevert rajt hosszában, a feje Zoli combján, a lábait meg a combomhoz nyomta. Ahogy egy....

Szopós ajkak, telespermázom a nők arcát


A férfi izgatottan várta a csengőszót. A nővel délután négyre beszélték meg a randevút, de az már elmúlt vagy 15 perccel. Mi lesz már? Ágyéka majd szétrobbant, már gondolt arra is, hogy levetkőzik anyaszült meztelenre és lefekszik az ágyra. Hadd lássa a nő, kivel van dolga! Csak attól félt, hogyha levetkőzik és meztelenül az ágyra huppan, már attól is el fog élvezni.

Nagyon be volt ....

Erotikus emlékekNem emlékszem arra a napra, amikor elkezdődött. Sok fontos problémát kellett megoldanom akkoriban: milyen ajándékot veszek a legjobb barimnak, hogyan mondom meg a tancinak, hogy a matekverseny helyett inkább a mazsorettes lányokkal szeretnék próbálni, és hogyan veszem rá aput, hogy még a szülinapom előtt megvegye nekem az új ipodot. Aznap nem anyu jött értem, hanem a szomszéd néni, azt mon....

Egy igazi incest történet


A férjem fél éve kinn dolgozik nyugaton, és minden hónapban csak 1 hetet van itthon. Már nem tart sokáig ez a helyzet, éppen fejezik be a munkát. A nővére nagyon régóta szeretett volna eltölteni néhány napot egy ottani üdülőhelyen, és a férjem elintézte neki. A nővérének és az ő férjének azonban van egy fia, akit –mivel még csak 15 éves, nem akartak egyedül hagyni. Adódott hát a megoldás: majd én ....
Szextörténet címkék

hat | halott | kórházi perverziók | ivaszat | kutya fasz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.