Erőszakos szex a buszon


Épp megint összevesztem a barátommal, és úgy döntöttem, felszállok egy buszra, akárhova is megy. Felszálltam az elsőre, ami arra jött. A sofőr középkorú, szigorú pasasnak tűnt. Rám szólt, hogy gyorsan keressek egy üres helyet, és üljek le. Már láttam, hogy ez jó szórakozás lesz.

Nem hiszem el, hogy a barátom már megint megcsalt. Most aztán visszaadom neki!

Elnéztem a busz hátsó része felé, és láttam két fiút. Úgy tűnt, jól szórakoznak. Abban a pillanatban tudtam, hogyan fogok bosszút állni. Egy estére kurva leszek. Felálltam, odamentem hozzájuk, és megkérdeztem, hogy leszophatom-e őket.

Először megdöbbentek, de aztán nagyon gyorsan szabadultak meg a nadrágjuktól. Letérdeltem, és egy-egy farkat egy-egy kezembe véve lassan simogatni kezdtem őket. Aztán szopni kezdtem az egyiket, mialatt simogattam a másikat. Hamar élvezni kezdtem, hogy mennyire finom ez az idegen fasz. Aztán szopni kezdtem a másikat, mialatt simogattam azt, amelyik épp elhagyta a számat.

Most már mások is néztek, és ahogy a vadidegenek férfiakat szoptam, hallottam a megjegyzéseiket. A két srác minden egyes szívásnál és simogatásnál nyögdécselt. Az, amelyiket simogattam, felállt, mögém kerül, lehúzta a nadrágomat és a bugyimat. Széthúzta a lábaimat, aztán a fenekemet, majd elölről-hátra nyalni kezdett, a nedves puncimtól a fenekem nyílásáig. Már annyira be voltam indulva, hogy azonnal elélveztem, ahogy a nyelve hozzáért a nedves puncimhoz, ráeresztve az összes nedvemet a szájára és az állára.

Aztán felállt, és bedugta a farkát a puncimba. Kiabálni kezdtem: „Dugj meg, dugj meg erősen.” Üvöltöttem, mikor elélveztem, a számban lévő farkat arra kényszerítve ezzel, hogy belelője a tartalmát a torkomba. A mögöttem lévő fiú kihúzta a farkát, és azt mondta: „Szopj le, kurva, és nem akarom, hogy egy csepp is félremenjen, amikor belelövök a szádba.”

Mostanra hallottam, hogy a sofőr megállítja a buszt, és elindul a busz hátulja felé. Hallottam egy cipzár kattanását, ahogy a léptei közeledtek.

Tovább szoptam a számban lévő farkat, ami hirtelen megduzzadt, és belelőtte a forró, ragacsos nedvét a számba. Annyi jött ki belőle, hogy alig bírtam lenyelni.

Aztán hallottam a sofőr hangját "Senki nem szórakozik a buszomon nélkülem, a feleségem is itt van, és ő is szórakozni akar…”

Felálltam, és tiltakozni kezdtem, de a sofőr ráordított a srácokra. „Fogjátok le a kis kurvát.” Megijedtem, a felesége pedig elkezdte simogatni a mellemet, és csókolgatni a nyakamat. Aztán elém ült, és a csiklóját kezdte dörzsölni. Láttam, hogy már csöpög. Mondtam a sofőrnek, hogy nem akarom, de a két fiú hirtelen megragadott, arccal a padlónak fektettek, és elfojtották a kiáltásaimat, ahogy a sofőr beleszuszakolta a farkát a fenekembe. Hasító fájdalmat éreztem, és a könnyeim is kibuggyantak. A sofőr nyögni kezdett, és erősen dugta a fenekemet.

A feleség letörölte a könnyeimet, és mondta, hogy lazuljak el, és élvezzem a dolgot. Aztán alám feküdt, nyalni és dugni kezdte a puncimat a nyelvével. Hirtelen minden megváltozott, ahogy egy élvezethullám kezdett belülről elhatalmasodni rajtam. A fájdalom kezdett múlni, helyét az izgalom váltotta fel, ahogy a sofőr farka egyre keményebben lüktetett a fenéklyukamban. Minden egyes nyalásnál és lökésnél egyre többet és többet akartam. Nem sok idő telt bele, éreztem, hogy közeledik az orgazmus, és ráélveztem a feleség arcára, ő meg igyekezett minden cseppet felnyalni.

Aztán a feleség visszaült elém az ülésre, és széttárta a lábait, hogy jól hozzáférhessek a nedves pinájához. Nyalni kezdtem a nedveit az ajkairól, ő meg még jobban szétnyitotta őket a kezével, hogy még jobban hozzáférjek a nyílásához. Fel és lefutattam a nyelvemet a duzzadt dombocskái közt, közben néha megálltam és szívtam a csiklóját, csak annyira, hogy remegni kezdjen, aztán újra végigcsúsztattam a nyelvemet, és mélyen beletoltam a nedves, csöpögő lyukába, és megpróbáltam minden cseppjét felnyalni. Sose tudtam, hogy a punci ilyen jóízű. Nyögni kezdett, és odanyomta a számhoz a csípőjét.

A sofőr egyre gyorsabban kezdte baszni a seggemet, aztán éreztem, hogy duzzad a farka, és a segglyukamba lövi az ondót. Én tovább nyaltam és dugtam a feleség punciját a nyelvemmel, míg rá nem folyatta az arcomra az összes édes nedvét. Mindent lenyeltem, amit csak tudtam, ahogy megtöltötte a számat.

A másik két fiú úgy döntött, hogy bedugják a farkukat a számba és a puncimba, és dugni kezdtek mindkét nyílásomban. Szívtam, mintha ez lenne az egyetlen farok a földön, ahogy a másik fasz keményen és erősen döngölte a puncimat. Éreztem, hogy jön a következő orgazmus, és hogy ez nagy lesz, mivel éreztem, hogy zsibbadok. A számban lévő farok lőni kezdett, és én minden cseppet lenyeltem. Emiatt őrült orgazmusom lett, ahogy a puncim vonaglott a kemény farok körül. A farok ezért kirobbant, és a lüktető lyukamba ürítette tartalmát. Ó, alig várom az újabb buszos utazást. Azt hiszem, küldenem kéne az exemnek egy köszönőlapot.


Szextörténet ajánló:


Köszönöm tanárnő, hogy kinyalhattam a seggét


Középiskola utolsó évének vége, pár hete töltöttem be a 18-at. Utolsó nap volt, elbúcsúzni mentünk. A régi osztálytermünkben ültünk, és az igazagtó beszédét hallgattuk.
Ott volt minden tanáruk, az igazgató, és az osztályfőnök is. Kicsit szomorú voltam, hogy többet nem fogom tudni napi szinten bámulni az ofő, Izabella picsáját, miközben a táblára írva mozgatja azt. Úgy tűnik ez fog a legjobb....

Esőzés után az erdőben


Egyik tavaszi délután szokásunk szerint kimentünk sétálni a térre. Jókat beszélgettünk ilyenkor minden elképzelhető dologról. Ez alkalommal kicsit hosszabbra nyúlt a séta s elérkeztünk a város melletti erdőbe, ahova betért egy kirándulóösvény. Gondolkodás nélkül tértünk be, még volt sötétedésig jó egy-két órácska. Kézen fogva sétáltunk s hirtelen elöntött a vágy. A beszélgetés közben egyre csak a ....

Animal swinger Örzsével


Animal swinger Örzsével

A férjem és a barátja egyik alkalmakkor a barát családjánál egy közös bulin mindenkivel dugtak kivétel nélkül a barát anyjával nõvérével és a húgával valamint a rokon csajokkal is. Megbeszélték,hogy közösen fognak házasságot kötni és a nászéjszakán mindenki megbaszhatja a fiatal feleségeiket. Ezt persze egy közös hétvégeken amikor csereberéltek éjszakánkét a ké....

Így kavartam a nővéremmel


Az előzmények: Én 28, a nővérem 31 éves. Vidékről, Baranyából költöztünk fel egy kis faluból, lassan 10 éve. Egész gyermekkorunkban nagyon közeli volt a viszonyunk. Talán kicsit magunknak valóak is vagyunk, ezért sok barátunk nem volt, az idő nagy részét együtt töltöttük. Egymás előtt serdültünk és váltunk érett nővé, férfivá. Az elmúlt években úgy alakult, hogy Budapesten egy házba tudtunk költöz....

Józsi, a cigány, és a többiek


Szerelőktől megerőszakolva.

Évekkel ezelőtt, még fiatalasszony koromban, férjemmel elhatároztuk a fürdőszobánk átépítését. A szerelőkkel a férjem állapodott meg, de a munkák felügyeletét nekem kellett ellátni mivel amúgy is otthon voltam tízhónapos gyermekünkkel. A szerelők hétfőn jöttek, hárman, a mester, az inasa és egy segédmunkás. A mester nagytestű, ötvenes férfi, inasa Sanyi ....

Bedrogozva vakondtúrást basztam


Egész éjjel - esőverte, lucskos egy éj volt, bedugultak a csatornák, és a kertekben a kakasok seggéig ért a sár -, tehát egész éjjel vártam, hogy betehessem a lábam a Naplásba. Úgy értem, az a kurva liget tényleg ott volt, és én szerettem oda járni. Az állomástól nem messze várakoztam egy padon vagy éjfél óta, és áztam. Korábban az a pad volt a mindenem. Szerettem üldögélni rajta. Hülyeség, de va....Szextörténet címkék

első pasi | besti | krém | jópár | kkai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.