A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, nem akarta tovább rontani a helyzetet. Gyuri, az aki a két pasi közül a munkatársa volt és részben a főnöke is, szoknyáját felhajtva a szabaddá vált ölére tette az egyik kezét és lassan simogatta a szeméremdombját, míg a másikkal a tangáját húzta félre, hogy láthassa a félig csupaszra borotvált nemiszervét. Kigúvadt szemmel bámulta a még meg-meg vonagló lány húsos és rózsaszín pináját. A félrehúzott tanga feszítése miatt a punci kissé kinyílt és kagylószerűen fodrozódó husik között kezdett megnyílni nedves csillogással a vagina.

A másik férfi ezalatt levetkőzött és bokszeralsóban feküdt a lány mellé... A felsőruházatát oldotta meg és gombolta ki. A keze lassan, de ellenkezést nem tűrően simogatni majd fogdosni kezdte a lány dús melleit.

A fehér melleken szinte ágaskodó nagydarab barnás bőrű mellbimbók kiszabadulása után a férfi ajkai közé vette őket és felváltva szopogatni, harapdálni kezdte őket. Marcsiból ekkor tört fel először sóhaj...

Gyuri is előrehajolt és a lány combjai közé fúrta a fejét. Marcsi nem tudta kellően összezárni a combjait ezért szinte akadály nélkül behatolhatott a nyelve a szeméremajakak közé és szemérmetlenül lefetyelni kezdte a fiatal lány ízeit, nedveit.

Marcsi most már felnyögött... Sokat gondolt arra, hogy egyszer két pasival lesz, és nem volt idegen előtte az a gondolat sem, hogy a kedvese és annak egyik barátja majd leteperik egy buli után, és közösen dugják meg. Az azonban, hogy most és itt, illetve így kerül sor erre, nem igazán tetszett neki. Az azonban, ahogy a két pasi lefogta a tárgyalás kellős közepén világossá tette számra, hogy nem véletlen volt a helyszínválasztás sem.

A főnöke horgásztanyája kiesett minden emberinek nevezhető. Itt bármi megeshet és az volt az érzése, hogy meg is fog esni.

Az már gyanús kellett volna, hogy legyen az idefelé vezető úton, hogy a két posi végig otromba szexuális töltetű vicceken szórakozott és amilyen hülye volt, néha még ő maga is átvette ezt az alpári stílust.

Az sem volt feltűnő, hogy Gyuri vendége néha "véletlenül" mohó pillantásokat vetett rá és szinte felfalta a kicsinek nem nevezhető melleit a blúzán át a szemével. Egy alkalommal szintén "véletlenül" a kezét Marcsi combjára tette, de a lány határozott mozdulattal elhárította a közeledést. Megszokta már, hogy szinte minden pasi próbálkozik nála és bizonyos esetekben még ez jól is esett neki.

Ezekre gondolt, amikor egy kis italozás és a tanya körül tett séta után Gyuri megmutatta neki az egyszerű, de kényelmes hálószobáját. Mind a két pasi bejött és kissé kapatosan dicsérték a lány alakját, amit az a helyszínnek tudott be. Megpróbálta őket kitessékelni, de akkor már késő volt. Szinte egyszerre nyúltak utána. Elkapták és az ágyra nyomták. Sikoltani próbált, de egy érdekes alakú műanyag lukacsos gömböt nyomtak a szájába, amin keresztül levegőt egyszerűen kapott, de megszólalni sem bírt, nemhogy kiáltani. A gömböt a füle alatt és felett átvetett vékony szíjakkal a fejéhez rögzítették.

A kezeit szinte azonnal kikötözték, bár erősen rúgkapált... A lábával ketten is nehezen bírtak, hiszen a sok erobiknak és úszásnak köszönhetően izmos és erős volt...

- Meg fognak erőszakolni - villant az agyába, amikor a férfiak a lábát próbálták az ágyra nyomni. Nagyokat rúgott és vergődött, de már késő volt. Gyuri vendége a másik lábára ült rá és a finom, de erős kötelet ráfűzték a másikra és úgy húzták az ágy végénél lévő faragáshoz.

A szabad lábával már szinte semmit sem tehetett, és akkor pillantotta meg Gyuri nadrágon keresztül is jól láthatóan nagy méretű és ágaskodó farkát. Tudta, hogy hibát követett el azzal, hogy elvállalta Judit betegsége miatt ezt a munkát, de úgy érezte, jót fog tenni az előmenetelének...

A két férfi lassan az egész testét csupasszá tette, ahogy a kötelektől lehetett és a másik lábát is kikötötték.

Gyuri is levetkőzött, de ő meztelenre. A közel 120 kilós férfi szőrös testének színétől jelentősen barnább hímtagja óriásinak tűnt. A lány le sem bírta venni róla a szemét és arra gondolt, hogy mi lesz ha ez a hatalmas fasz fog benne előrenyomulni.

Mindig érzékeny volt a behatolásra és azonnal elélvezett, ha egy farok kellően kitöltötte. A g pontja bő nedvű ejakulációja mindig elárulta a partnereinek, hogy ezt imádja a legjobban.

Sok férfi tudta mit jelent ez és azonnal hasra fordították, vagy a háta mögé álltak, hogy a farkukkal még jobban nyomhassák, dörzsölhessék a g pontot behatoláskor. Ilyenkor órákig is engedte volna, hogy azt tegyenek vele, amit akarnak. Átengedte magát és szemérmetlenül nyomakodott a férfiak farkára. Szerencsére erről a tulajdonságáról kevesen tudtak. A barátja is csak nemrégen jött rá mire képes ilyenkor....

Gyuri a szájához térdelt és azt mondta.

- Kicsim. Itt nem hallja senki sem, hogy te sikongatsz. Leveszem ezt a pecket, de meg kell ígérned, hogy mindenben a kedvükre teszel és akkor nem lesz baj...

A lány az orra előtt himbálódzó, ágaskodó nagy faszról le sem bírta venni a szemét. Azt szinte nem is halotta, amit a főnöke mondott. Érezte, hogy a lába közé ismét befurakodó vendég már nem a nyelvével ostromolja a lucskossá vált pináját. Felnyomta a derekát és szabad behatolást engedett odalent. A szájáról Gyuri levette a pecket és azonnal a helyére nyomta a faszát.

A lány ütemesen szopni kezdett és átvette az aktus ritmusát.

A szeretkezés közben a két férfi fokozatosan oldotta el a köteleket. A lány már az első pár percben átadta magát, de így élvezetesebb volt nekik. Szopatták, dugták, ahogy csak tudták...

Odakint besötétedett és a szobában is lassan félhomály lett. A két szőrös testű, idős, nagydarab férfi szinte játszott a 24 éves lánnyal.

Tapasztaltak voltak minden téren és tudták mit kapnak, ha odaadóak lesznek ezután. Finoman bántak a magát a helyzetnek megadó lánnyal, aki ezért már szinte hálás is volt.

Nem zavarta bármilyen buja dolgot is kezdtek el vele csinálni, csináltatni.

Gyuri élvezett el belé először. Az ágy előtt térdelő lányt az ágyra nyomta és a kipucsított fenekét tágította éppen. A hatalmas fasz nehezen, szinte milliméterről, milliméterre csúszott beljebb és a lány hörgött az új és kissé kényelmetlen érzéstől...

Egyszer csak akadály nélkül átnyomult az ánuszon a barna fasz hegye és lassan elmerült a lány testében.

Ekkor azonban már Gyuri sem bírta tovább és az addig átélt izgalmak, a lány gyönyörű testének látványától kellően jól felizgulva egy hatalmas adag spermát lövellt a lány fenekébe....

Imádta ezt, de most mindennél jobban tetszett neki.

Vendége az ágyon a lány feje előtt térdelve szopatta Marcsit, aki a seggében lüktető faszt által keltett érzéstől kissé elkábulva szopta odaadóan az elébe nyomott falloszt. A vendég egyenesen a torkára spriccelve élvezett el. A lány megpróbálta az első spriccnél elhúzni a fejét, de Gyuri hátulról a hajánál fogva nyomta vissza a vendégének farkára az ajkait.

Az összes spermát lenyelették vele. Öklendezett, mert annyit pumpált a férfi az ajkai közé, de nem tudott mást tenni. Levegő után kapkodva nyeldesett. A férfi elégedetten nézte az akciót, és a lány arcát simogatta közben.

Két napig kényeztették a lányt. A szobájából csak zuhanyozni engedték ki, ahová egyikük mindig utána ment és legtöbbször a fenekébe lőtt sperma jelezte, hogy ott sem hagyták békén.

Hazatérés után a lány szakított a kedvesével, aki nem nagyon értette a dolgot és összeköltözött Gyurival. Sokszor szolgálta ki a vendégeket a horgásztanyán, volt úgy hogy a Gyurin kívül nem egy, hanem két vendég is volt.

Minden alkalommal megerőszakoltatta magát - mert rájött, hogy ha ezt eljátsza még hevesebben esnek neki. Imádta az ilyen alkalmakat, mert hihetetlenül sokszor és sokféleképpen élveztették el.

Három év múlva Gyuri leköszönt a cég éléről, és élettársát neveztette ki vezetőnek. A horgásztanya attól kezdve üresen állt, nem úgy Marcsi belvárosi lakása, ahová általában kettesével hívta az üzletfeleket tárgyalni...


Szextörténet ajánló:


Erotika a parkban


A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje…
- Jönnek! – szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi ....

Edina, a földrajztanár


Gimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó v....

Húsvéti gyors szex


18 éves vagyok. Egy lakótelepi házban lakom… Van egy fiú, akivel már egész kicsi korunk óta ismerjük egymást…. Még a játszóteres korszakból. Szóval húsvétkor átjött meglocsolni és mivel egyedül voltam otthon, mert a szüleim elmentek az egyik rokonomhoz látogatóba maradt egy kicsit és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jól elvoltunk. Mondtam neki, hogy most egyedül töltöm a hétfőt, mert az ősök elmente....

Balatoni Láz


Mivel az ország minden részéről jöttek táborozni, különböző vonatokkal mentek a csoportok. Tudtam, hogy mi csak késő este fogunk haza menni a kisbusszal. Közben megtudtam, hogy lesz még két utasunk, a Laci meg a haverja. Micsoda véletlen.
Ebéd után oda jött hozzám az a bizonyos barát, s megkérdezte, beszélhetne-e velem néhány percet. Miért ne? Az ő neve Tomi. S elmondta, hogy reggel lent sé....

Szájjal szerzett örömök


Ahogy ilyenkor szokás volt nálunk, előtte mind a ketten megborotválkoztunk (ő alul, én felül..:), hogy kellemesebb élményt okozzunk egymásnak. Miután levetkőztünk, és bebújtunk az ágyba, ölelkezni kezdtünk és csókolózni, ezalatt a kezem már "ott" járt, hogy előkészítse a terepet a folytatáshoz. Mutatóujjammal addig dörzsölgettem kedvesem puncirését, amíg meg nem éreztem ujjam hegyén a má....

Emlék egy szexről 3


Nos amikor Ágikát megláttam igen csak elképedtem!
mert mindenre számítottam de őrá nem!
Hát Te mit keresel itt!
Nem sokat !
Marika az utcán le szólított és elmesélte hogy mi
mekkorát szoktunk baszni!
S az baj hogy elmondta ?
Nem baj csak az a mi kettőnk titka volt!
Marika a lehetőségét kihasználva igen csak jól tud
baszni és szopni !Szextörténet címkék

kiveri neki | botrány | a nyitott házasság | gyerekkori | gita |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.