Inceszt történet


Átlagos 16 éves fiú vagyok. A szüleim még gyermekkoromban elváltak. Édesanyámmal élek egy kisvárosban. Van egy nővérem aki 10 évvel idősebb nálam. Mikor 18 lett elköltözött tőlünk a nagyvárosba és azóta is ott él. Csak hetente egyszer látjuk. A kapcsolatunk nem volt túl jó sose, sokat piszkált nyúzott. De azt be kell ismernem hogy csodaszép lány volt, karcsú alkat, nagy kerek mellek hosszú fekete haj, szép combok, szóval bombázó alkat. Mindig kihívó ruhákban járt, sokat vitatkozott is emiatt anyámmal amikor lejött hozzánk.

Telt múlt az idő és beköszöntött a nyár. Anyám egy nap azzal állt elő hogy 2 hétre el kell mennie itthonról valami üzleti útra, és nem akar itthon hagyni egyedül, ezért elküld a nővéremhez sátrazni, erre a két hétre. Próbáltam érvelni és harcolni hogy tudok magamra vigyázni de nem volt mit tenni. Vasárnap este egy utazótáskányi cuccal landoltam tesóm bérleményében. Beszélgettük aztán anyu hazament és kettesben maradtunk. Az első hét viszonylag jól telt leszámítva azt hogy tesóm állandóan lenge öltözetekben volt, amiből mindig kilátszott a bugyija, amivel mindig zavarba hozott. Sose voltak ilyen gondolataim a nővéremről, de az ilyen látványtól sajnos önkéntelenül is megmozdult mindig bennem valami. Rendszerint ha ilyen impulzus ért otthon, akkor amit hazaértem könnyítettem magamon, de itt nem tudtam megtenni. Vagyis nem akartam, valahogy zavart a hely. Ezért aztán az első hétvégére nagyon rossz ideg állapotba kerültem. Feszült ingerült voltam és még egy langyos szellőre is megmozdult a farkam. Ekkor történt az első találkozásunk. Szombat volt és épp tévét néztem, mikor meghallottam a hangját.

- Tibi, Tibi beadnád a tusfürdőt! Tibi, hallod amit mondok?

- Igen hallo... - akartam felelni mikor benyitottam, de ahogy beléptem a fürdőbe és megpillantottam a meztelen testének a sziluettjét a zuhanyfüggöny takarásában, rögtön felállt a farkam, amitől borzasztóan zavarba jöttem.

- Na ide adod végre? - kérdezte tőlem.

- Persze máris. - feleltem lányos zavaromban és bugyután odaadtam a tusfürdőt. Mire ő kedvesen elmosolyodott.

- Köszi. - mondta és folytatta a zuhanyzást. Én pedig azonnal kirohantam lihegve álló farokkal a fürdőből. Csak nehezen tudtam újra megnyugodni. A tévé segített ebben egy kicsit. Már majdnem teljesen megnyugodtam mikor nyílt a fürdő ajtaja és megjelent egy sötétlila átlátszó szerelésben. A hálóingje a bugyija, mind mind sötétlila volt. Nem tudom hogy hogy csinálja de még a haja is, bár fekete volt mégis mindig volt neki egy kis lilás beütése. Mint annak a bizonyos TVR színnek. Sose tudtam eldönteni, hogy fekete vagy lila a hajszíne. Nagyon izgató volt, és erővel kellett kényszerítenem magam, hogy higgadt maradjak és ne bámuljam meg, de szinte már a látványtól is majdnem felrobbantam.

- Úgy megszomjaztam. - mondta és odament a hűtőhöz és elkezdett benne keresgélni. Miközben keresgélt egészen mélyre hajolt így ha csak egy pillanatra is a bugyin keresztül megláttam a punciját. Rögtön csúcsosodni kezdett a nadrágom, amitől zavarba jöttem amitől pedig ingerült lettem, és szinte kiabálva idegesen vetettem oda neki.

- Nem vennél fel valami ruhát!

- Otthon ,vagyok és itt azt hordok ami jól esik. - felelte könnyed közönnyel miközben megbontott egy dobozos sört és nagyot kortyolt belőle.

- Igazán lehetnél egy kicsit szemérmesebb, elvégre férfi vagyok! – mondtam ingerülten abban bízva hátha elszégyelli magát..

- Igen, férfi vagy? - kérdezte miközben lassan odasétált hozzám.

- Hiszen még szűz vagy. - mondta gúnyosan miközben mellém ült.

- Nem vagyok szűz! - vágtam rá dühös ingerültséggel, már - már kiabálva. Persze az igazság épp az ellenkezője volt. Nagyon is szűz voltam még, de akkor se akartam ezt neki beismerni.

- Rendben – jól van nyugi - felelte de úgy hogy a hangjában benne volt hogy egy szavamat se hitte el, majd nagyot húzott a söréből. Miközben kortyolta a hideg dobozról a víz finoman lefolyt a szája mellett a nyakán. Egy pillanatig megbámultam, mert nagyon izgató volt.

- Ez jól esett! - mondta felszabadultan. Majd hozzám dörgölőzött mint egy macska, aztán végignézett magán, majd énrám.

- Nem akarod elveszteni a szüzességed, egy ilyen mocskos kis helyzetben? - kérdezte igéző szinte már suttogó hanggal.

- Gyerünk tedd meg kicsi szűzike, és tedd boldoggá a nővéred. - Majd végezetül hogy mindezt megkoronázza, még lágyan a fülembe fújt. A farkam ettől majdnem eldurrant ott helyben, engem majd szétvetettet az ideg.

- Én nem vagyok szűz! - kiabáltam neki, de ő ekkor már a szobája felé sétált és lekezelően vetette csak oda.

- Jól van na elhiszem.

Ez már sok volt, este már nem bírtam tovább és az ágyamban a paplan alá bújva elkezdtem könnyíteni magamon, de közben egyre csak mérgelődtem, és azon voltam hogy valahogy kibírjam ezt a maradék hetet. Mikor egyszer csak nyílt az ajtó.

- Tibi itt vagy? - kérdezte az ágyam fölött.

- Hé, mit csinálsz itt? – dugtam ki a fejem, de túl későn.

- Vigyázat! - mondta és rám esett.

- Hé te meg mit csinálsz? Ez nem a te szobád! - mondtam neki idegesen. De ő csak rám mosolygott mintha ez természetes volna, és elkezdett bebújni a paplanom alá. Ettől roppant ideges lettem más se hiányzott hogy rájöjjön hogy mit csináltam épp a paplan alatt. Ezért rá szóltam.

- Hé nem fekhetsz ide, itt éppen aludni akarok! – Mire megállt egy kicsit majd rám nevetett.

- Részeg vagy! - mondtam, de ő csak vigyorgott tovább.

- Igen az vagyok, de na és aztán, hétvége van, és ki kell engednem a gőzt. – mondta azzal gyorsan maga alágyűrt.

- Hé állítsd már le magad! - mondtam miközben megpróbáltam kiszabadítani magam a szorításból.

- Dehogy állok le. - felelte ám ahogy így mozogtunk a puncija pont az én álló farkamat dörzsölte a pizsamán keresztül. Ezt már nem bírtam ideggel, megfogtam a csuklóját és egy hirtelen mozdulattal átfordítottam, és fölé kerültem.

- Na, ne! - felelte úgy mintha csak játszana. A szemébe néztem, és komolyan elszántan, azt mondtam.

- Ha nem hagyod ezt abba én tényleg megteszem! - Ekkor rám nézett azzal a gúnyos nézésével amivel szokott majd így felelt.

- Persze tedd csak meg ha képes vagy rá te kis szűzike! - Betelt a pohár, elborult az agyam. Felgyűrtem hirtelen a hálóingjét, előbukkantak azok a hatalmas kerek mellei, aztán kezemmel leszorítottam a csuklóját. Elvoltam szánva, hogy most megmutatom neki, most megteszem. Ő persze küzdött alattam próbált szabadulni de nem hagytam.

- Hé normális vagy? Mit csinálsz? Állj már le! - erősködött de nem hagytam abba, ám abban a pillanatban ahogy a ruhán keresztül a farkam hozzáért a vénuszdombjához, elsültem. A gatyámba élveztem egy nagyot. Tágra nyílt szemmel álltam fölötte, míg ő mozdulatlanul nézett rám. Aztán elernyedve remegve megszégyenülve, zuhantam mellé az ágyra. Hason fekve kapkodtam a levegőt miközben ő csak feküdt mellettem és engem figyelt. Majd felült.

- 10 évvel fiatalabb vagy nálam de magad alá gyűrtél. - ekkor lábával megfordított majd a combomra ült megmarkolta és lehúzta az alsóm. Ott feküdtem ernyed spermás farokkal, miközben ő felettem térdelt és én mozdulni se tudtam.

- Nagyon akarhatod már azt a szexet. - mondta mosolyogva.

- Hát akkor most készülj mert mindent megtanítok neked! - Mindezt olyan hanggal és arckifejezéssel tette, hogy beleremegtem. Majd lehajolt és elkezdte szemügyre venni a farkam.

- Hátra húzzuk a bőrt hogy megtisztítsuk ettől a sok mocsoktól. - mondta már a lábam közt hasalva kezében a farkammal.

- Ahogy gondoltam, nagyon fiatal még. - mondta miközben az ujjaival cirógatta a farkam. - És milyen nagy. - Aztán finoman ráfujt, majd megfogta és elkezdte nyalogatni a hegyét. Nagyon jól csinálta. Aztán bekapta és elkezdte szopni. Szopta és szopta majd a tetején megállt de nem vette ki a szájából hanem a kezével verte tovább, aztán újra elkezdte szopni. Fantasztikusan csinálta, próbáltam visszatartani, de nagyon jól csinálta. Szopta és verte, egy pillanatra se engedve ki a szájából. Nagyon közel voltam már hozzá hogy elélvezzek.

- Én , én nem, ....... nem bírom.... - nyögtem, majd egy hatalmasat élveztem újra. Jutott belőle mindenhova, az arcára a hasamra de még a szájába is.

- Nagyon sokat lőttél ki. – mondta kedves hangon.

- Sajnálom hogy ilyen hamar elmentem. - mondtam bocsánat kérőn.

- Hogy mondod? – kérdezte csodálkozva- Ez még csak a kezdet! Még nem vagyunk készen, mit akartál velem csinálni? - És azzal elkezdte újra felállítani. Beletelt egy kis időbe, és én se hittem de pár perc múlva a farkam már megint keményen állt. Ekkor fölém térdelt, félrehúzta a bugyiját. Már látványtól is majdnem újra elmenetem, majd a lecsöpögő punci nedveit szétkenve síkosította be a farkam, amitől már csak nyögve remegő hangon küszködve tudtam megszólalni.

- Siess!

- Hogy mondod? - kérdezte miközben folyamatosan kenegette a farkamon a nedveit.

- Siess és tedd be! - mondtam újra küszködve még remegőbb hanggal.

- Nem igazán értem, - felelte naivan - Kérlek mond ki egyértelműen. - de közben egy pillanatra se engedte el a farkam. Alig bírtam már de minden erőmet összeszedve, megfogalmaztam.

- Beakarom tenni a farkam a nővérem puncijába.

- Hol van az a „kérem“? – kérdezte szigorúan.

- Kérlek. - nyögtem szinte már könyörögve. Ekkor finoman ráereszkedett, ajkai közé fogta, de nem rakta be. Miközben kéjesen mosolyogva felelt.

- Meg fogom engedni hogy, betedd. - Majd finoman csúszkálni kezdett rajta a puncijával.

- De nővérkém, - nyögtem - ezt már nem bírom sokáig.

- Már nagyon kemény, - mondta nagyot sóhajtva - nagyon beszeretnéd tenni már igaz?

- Igen nagyon. - nyögtem alatta, miközben ő a még mindig farkamon csúszkált a puncival.

- Akkor most figyeld ahogy berakom a puncimba kemény farkad! - mondta remegő hangon. Már ő is nagyon fel volt izgulva. Aztán fölé guggolt széthúzta az ajkait és finoman elkezdett beleülni. Ahogy hozzá értek a forró ajkai már attól azt hittem hogy elmegyek, és megint elélvezek az érezéstől és hangosan felnyögtem a fájdalomtól.

- Bírd ki még egy kicsit, teljesen magamba akarom nyomni, úgyhogy tarts még ki. – Majd egyetlen határozott mozdulattal tövig nyomta magába. Ezután hátra dőlve kezeit a lábamra tette.

- Nézd, az egész teljesen bennem van! – mondta a kéjtől remegve. És én néztem azt a csodás látványt. Aztán hátra dőlve elkezdett lovagolni rajtam. Finoman de mégis határozottan csinálta. Mintha pumpálná a puncijával a farkam. Gyönyörű látvány volt, és fantasztikus érzés.

- Na milyen érzés az első punci? - kérdezte tőlem hosszas nyögések közepette, miközben én minden erőmmel azon voltam hogy el ne menjek.

- Ne légy ilyen csendben, mondj már valamit. - mondta nagyokat sóhajtozva rajtam.

- Olyan forró és olyan nedves. - remegtem.

- Érzed ahogy megy bennem a farkad?

- Érzem. – válaszoltam de már beszélni is alig bírtam.

- Akkor most még mélyebbre fogom nyomni magamba. - mondta kéjes hangon és előre dőlve egyenesen rám dőlt. Így mozogtunk tovább. Ez tényleg jobb volt tényleg úgy éreztem mintha sokkal mélyebben lennék benne.

- Gyerünk kényeztesd a melleim! – nyögte a fülembe.

- Máris nővérkém! - feleltem és rögtön elkezdtem szívni a bimbóit, miközben a kezemmel masszíroztam őket. Ő meg csak lovagolt rajtam egyre erősebben egyre nagyobbakat lökve rajtam miközben egyre hosszabban liftezett rajtam. Lassan emelkedett fel majd hirtelen le, aztán pár gyors mozgás majd megint lassabbak jöttek. Aztán megéreztem hogy hogy itt a vég.

- Érzem, már, - nyögte fölöttem- már nagyon kemény a farkad... - de már nem tudta befejezni a mondatot mert ebben a pillanatban megrándult a testem és sztentori ordítással mindketten egyszerre elélveztünk. A farkamból csak úgy dőlt belé a gyönyörlé, és éreztem ahogy a puncija összerándul a gyönyörtől amit én okoztam neki. Ezután lassan kihúzta magából és finoman megfordult rajtam. Én lihegve levegőért kapkodva próbáltam megfogalmazni egy mondatot.

- Nővérkém, én… én már nem bírom tovább. – mondtam ki nagy nehezen, de ő csak ennyit felelt.

- Ha tényleg férfi vagy, akkor legalább még egyszer eljuttatsz a csúcsra! – És azzal kinyomta a fenekét jelezvén mit is akar tőlem pontosan. Nem volt mit tenni összeszedtem minden erőmet és újra felállítottam a szerszámom. olyan volt mintha ezernyi kicsi tű szurkálná minden pillanatban de újra felállt. Ő feltérdelt és a falnak támaszkodva várt rám. Én mögé térdeltem a bejáratához tettem a farkam majd megmarkoltam a melleit és tövig nyomtam be neki a farkam. Azután elkezdtem dugni ahogy csak bírtam. Kezemmel átnyúltam és megmarkolva a melleit magamhoz húztam, Ő pedig csak nyögött és nyögött.

- Ez az, keményen, még ez az döngess meg! Ez az még, ereszd ki azt az állatot! - nyögte és én engedelmesen tettem amit mond. Olyan erősen löktem hogy már teljesen az ágyra nyomtam és úgy dugtam tovább amitől csak a farkam még mélyebbre ment benne.

- Csináld még, ez az, érzed hogy felmelegítette a farkad a puncim? - Éreztem és tettem a mit mond. Egyre hangosabban és hangosabban nyögött.

- Élvezz belém, akarom, engedd ki! - nyögte de még volt bennem erő. Nyomtam ahogy csak tudtam ő pedig egyre csak vonaglót alattam. Végül egyszerre mentünk el, egy nagy, robbanásszerű katarzisban. Ezután lezuhantam mellé, vadul ziháltunk mind a ketten.

- Ez….ez fantasztikus volt. - mondtam kis idő múlva még mindig levegőért küzdve.

- Mondtam, neked - válaszolt mosolyogva - Hogy ez mindkettőnknek jó lesz. - Ezután elnyomott mindkettőnket az álom. Mikor reggel megébredtem először azt hittem hogy csak álmodtam az éjszaka történteket, de amit oldalra néztem, a meztelen nővérkém pislogott rám egy huncut mosollyal az arcán.

- Na folytatjuk amit este abba hagytunk? - kérdezte és válaszra se várva máris megmarkolta szerszámom, ami ettől máris nőni kezdett.

- Azt hiszem ez igen jelent. – válaszolt helyettem, miközben finoman masszírozva elkezdte húzogatni rajta a bőrt.

- Akkor kezdjük is el, még sok tanulni valód van! - és azzal rábukott a farkamra. A folytatás már egy másik történet.


Szextörténet ajánló:


Dugi hugi


Tizennyolc éves vagyok, és egy családi házban lakom a szüleimmel, öcsémmel és tizenhat éves húgommal. Egy májusi napon – nem régen - csak ketten voltunk otthon: Imola (így hívják a húgomat) és én. Délelőtt füvet nyírtam, ő pedig ebédet főzött, ami általában finomra szokott sikeredni, de most nem. A hús odaégett, a rizs pedig összetapadt. Mivel a fűnyírás kimerített és felizgatott, elég türelmetlen....

Karcsi és Niki ismét hármasban baszik


Karcsi és Nikoletta titkos együtt léte óta eltelt pár hónap. Mindkettő igyekezett kerülni a másikat. Ez működött is egészen addig, amíg a sors másképp nem szőtte a szálakat...
Az ominózus éjszaka óta akaratlanul is próbáltam kerülni Rékát. Nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna leplezni azokat az érzéseket, amiket az az éjszaka hagyott bennem. Megbeszéltük ugyan, hogy egyszeri eset és h....

A tanárnő lábai


Az eset egész "rég" történt.

Egy átlagos napnak indult. Az első óránk biológia volt.Nem túl nagy lelkesedéssel,de beültünk az órára.

Aztán belépett a tanár, - akit eddig nem igazán,viszont ezután sokkal inkább kedveltem. - pontosan nem tudom mennyi de kb 50-60 között volt.Egy szoknya,sötét színű harisnya és magas sarkú cipő volt rajta...Hát gondolom mondanom sem kell,....

Négerek, kutya, póniló szex


Négerek, kutya, póniló szex

Szaisztok,Niki vagyok a VII kerbõl.


Mint korábban írtam a barátnõm aki kurva volt otthon rávett,hogy menjek ki az Usábaa testvérével és töltsek ott el három négy évet,mert így megtanulok angolul is.Egyébként is mivel szeretem a hosszú farkakat ott mint kurva hivatalosan is hozzájuthatok és még vigyáznak rám az orvosok is.A fõnököm ahol ....

A vonzó női test hatalma


Azon a nyáron nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerettem volna, ezért összecsomagoltam néhány holmit, és elutaztam tengerpartra. Elegem volt a férfiakból. Szuper hapsinak kellett volna, hogy legyen az, aki akkor el tud csábítani. Nem is foglalkoztam senkivel, élveztem a tengert, és a gondtalan életet, a zenét, és mindent, ami körül vett. Három nap múlva olyan volt a testem, mint a csokoládé, és ....

Orális szex egy telt lánnyal


Megismertem egy lányt. Barna, hosszú, melírozott haja van. Szép, nagy, formás keblei. Szép arca, barna szeme, mosolygós szája. Puha, bársonyos bőre. Nagyjából 160cm magas. Kissé telt, így van mit fogni rajta. Épp az ilyet szeret(t)em. Nem, vagy csak nagyon szolidan sminkeli magát, illetve ékszereket se nagyon hord. Amolyan természetes szépség.

Az első csókunk az albérlete ajtajában ....
Szextörténet címkék

a nejem | higi | cei | gyerekekkel | nunija |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.