Az őrült bestia


Nemrég házasodtam össze, és mostanában nagyon kalandos az életem. Bács-Kiskun megyében lakunk a feleségemmel, egyelőre egy bajai lakásban, de már halad előre a házunk építése. Egy reggel bementem Hajósra. Először is leadtam a ruháimat a mosodába. Aztán vettem pár pólót meg nadrágot, majd bementem a munkahelyemre.

Megkérdeztem mi a helyzet. Azt mondták, készítsek terveket a pincesor renoválására. Azt mondtam, rendben. Meg újjá kellett építenem egy helybéli falut, amit elvitt az ár. De azt is mondták, hogy ráér holnap vagy holnapután, ma szabadnapom van.

Emiatt én boldog voltam.

Kimentem a házhoz, amit én építgettem. Gyönyörű volt. Szép fenyőlécekből épült és tágas is volt. Nemsokára megérkeztek hozzá a bútorok is.

Aztán a feleségem is behajtott, akit Andinak hívnak, és aki szőke és gyönyörű. Elgondolkodtam, jó lesz-e a házasságunk. Biztosan!

- Szia! Kész a ház – mondtam neki.

- Remek! – kiáltott fel nagy örömmel.

Kihozta a cuccait. Segítettem neki felvinni az emeletre. Miután felhordtam az enyémeket is, kipakoltunk.

- Akkor én hozzálátok a teendőkhöz –mondtam, és kimentem összeácsolni a kerítést. Ő addig főzött. Déltájban bejöttem.

- Kész – mondtam.

Kezet mostam, és odamentem Andihoz.

- Mi lesz az ebéd?

- Sertéspörkölt

- Azt szeretem – mondtam, és megcsókoltam.

- Te hova szeretnél menni nászútra? – kérdeztem.

- Vég szeretném járni Magyarország nevezetes mezővárosait – válaszolta.

- Ahogy akarod.

Ebédeltünk, és felmentünk az emeletre.

- Tetszik a ház? – kérdeztem.

- Gyönyörű – mondta. – Beszélgessünk!

- Miről?

- Rólad.

- Rólam? Mit?

- Hát… nem is tudom.

- Én csak azt tudom magamról, hogy szeretem a munkámat, egyszerűen akarok élni, és minden este szeretkezni veled.

- Csodálatos férfi vagy. – mondta Andi és átkarolt. Ismét csókolódzni kezdtünk, és éreztem, ahogy testében tombolni kezd a vágy mint egy felpörgött búgócsiga.

- Most menjünk a…

- Nem – nyögtem fel. Szopj le. Most. Szopj le. Nem bírom tovább – és már hullott is le rólam nadrág pantalló nyakkendő ing és diplomatatáska. A joviális kis fickó eltűnt és Én voltam a helyén – egy ősi druida erőktől hajtott szexuális bestia, aki rajong a női hajért alakért combokért és punciért! Aki merev farokkal szokta tervezni a házakat és dagadó bokszere meghazudtolja azt a tevékenységet amire az Élet rákényszerítette!

Andi kibontotta a haját és letérdelt elém. Mindkét kezével rámarkolt nadrágból kibújtatott faszomra, és verni kezdte. Kezei föl-le csúszkáltak. Rángattam a csípőmet, mialatt a feleségem, ez a szőke, angyalarcú szépség a farkam verte. Aztán bekapta a szájába! Torkáig bevertem a makkom, és néztem az arcát. Aztán a makk az arcán kezdett el kitüremkedni. Ez brutális indulatra gerjesztett. Ez a nő nemrég még lány volt viháncolt nyalókát szopogatott és azt mondogatta jaj a fiúk mindig azt akarják…

Most meg szop! Az eres farkam a szájában van, és ő élvezi ahogy cibálja rózsaszín nyelvével!

Hörögve löktem tele a száját.

- Négykézláb!– utasítottam.

Andi gyorsan levetkőzött rózsaszín talpáról lehullt a zokni csípőjéről a szoknya és a könnyű bugyi. A női segg! Istenem! Ahogyan remegve kitüremkedik a hüvely vöröslő bejárata! Azok a selymes redők és a lapos has tűzfala! Keményre vertem a farkam újból és belemártogatni teste ruganyos síkos kincsesbarlangjába. Nyögött! Hogy tudnak a nők nyögni, lihegni, sikongatni! Finomkodnak kis kezeikkel, bájos mosolyukkal, apró fintoraikkal. De ilyenkor! Verejtékes, esztelen párzásban vonaglanak, úgy, hogy még a segglyukuk is játszik, tagadhatatlanul igazolva a női székelés tényét!

Hátulról keféltem az én drága feleségem, és közben suttogtam a fülébe:

- Jól csinálod!

- Ez az, bedugom mélyre, ugye érzed?

- Sikongass, mint egy kurva

- Duglak duglak Duglak

Ettől teljesen begerjedt, és orbitálisat élvezett! Egy kicsit be is pisilt a gyönyörtől, ezért utána gyengéden megtisztogattam, amíg ő még egyszer leszopott.

Nem sokkal később lementünk enni jégkrémet. Már tett volna vissza a hűtőbe, amikor hátulról elkaptam és a frigóra döntöttem.

- Szeretném megkefélni a feneked drágám.

- Igen… ahogy akarod… - mondta lágy, csengő hangján, és kitárta nekem ánuszát. Bevajaztam a farkam, és a szűk résbe dugtam. Arra gondoltam, ezen át szokott kakilni, de nem érdekelt. Pumpáltam, löktem a seggét, meleg, nyirkos bőr a hasamnál izomrengések ringattak a végtelenbe. Levertük közben a paradicsomkonzervet és a Nutellát. A szétfolyt nutellakrémbe belemártogattam az ujjam, és a puncijába nyomtam. Meleg lucska közt elolvadt a csoki és a feleségem sikongatva élvezett. Imádok dugni, és ez alkalommal mégjobban imádtam. Végül beléspricceltem a gecimet és a padlóra rogytunk, ahol jól felfáztunk.

Később még az ágyban is folytattuk, reggelig keféltünk. Másnap Andi pironkodva bevallotta, hogy kisebesedett a puncija.

Aztán mégis újrakezdtük. És csináljuk, dugok a feleségemmel minden áldott nap!


Szextörténet ajánló:


Erotikus képzelgések


Belépek az ajtón, te mosolyogva sietsz elém. Teljes testeddel hozzám simulsz miközben csókolózunk. Átölellek, kezeim a hátadat simogatják, majd felfedező útra indulnak lefelé. Végig simítom feszes feneked, selymes combjaid, amíg csak elérek. Visszafelé már rövid ruhád alatt simogatom feneked. Kigombolod az ingem, és lehúzod rólam. Én is lehúzom ruhád zipzárját, és megszabadítalak tőle. Melleid már....

Faszverés és szopatás a munkahelyen


Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.

Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ily....

Maszti történetem


Én a kedvenc maszturbálás technikámról szeretnék írni. 22 éves vagyok és kb 14 éves korom óta maszturbálok. Kipróbáltam nagyon sokféle módszert: kézzel, zuhanyrózsával, vízsugárral, maszírozóval, fogkefével... Igazából mindegyikkel sikerül magam eljuttatni a csúcsra, de mégis a legintenzívebb orgazmus-élményt az adja, mikor párnát szorítok erősen a lábaim közé, hogy erősen nyomja a puncimat és azo....

A zenész farka, második rész


Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
- Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt t....

Szex dagi csajjal


Még 17 éves koromban megismerkedtem egy korombeli filigrán kiscsajjal egy koncerten. Hónapokig találkozgattunk, de folyton más fiúkkal csókolózott különböző bulikban, aztán meg sírva könyörögte vissza magát. Kb. a harmadik esetnél untam meg végleg a dolgot. Sajnos hatalmas űrt hagyott bennem, hogy nem feküdtünk le egymással. Persze volt minden más, kézzel-lábbal, de azért az mégsem ugyanaz. Miután....

A német kiskurva
Megfordul az ágy előtt és kérdően néz rám - Kimmst ? - jössz? Elindulok felé, a nyakába csókolok, finoman érintve bőrét, aprókat harapva végig vállán, karján majd ismét nagy cicijeihez érve veszem számba kemény mellbimbóit. Nyelvem köröz rajta néha megszívva azt, kezeim egyre erősebben masszírozzák. Hátra hajtja fejét és felnyög.

Moch weida - csináld tovább- suttogj....
Szextörténet címkék

nagyon hosszú | kutyaszex | anyám mellei | nagyon megbaszott | anyuba |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.