Kedves naplóm


Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány, aki nagyon szerelmes volt vele egyidős barátjába... Kezdhetném így is ezt a történetet, de nem teszem.
Ugyanis ez nem egy tündérmese, és cseppet sem egy álom. Ez a valóság. Rideg-e? Kegyetlen? Azt mindenki maga dönti el.
Világéletemben gyűlöltem a férfiakat, a szüzességemet talán éppen ezért majdnem 20 évesen vesztettem el. Az első igazi barátommal történt.
Hazudnék,ha azt mondanám szerelem volt első látásra, de 4 hónap alatt úgy-ahogy megkedveltem. Tudom,kegyetlenségnek hangzik.
Az élet kegyetlen.
Sosem állítanám, hogy nagyon szerettem valaha is. Kedves fiú, kinézetre sem rossz, de a szexben nem jó. Határozottan nem. Sosem sikerült kielégülnöm még.
Mégsem gondoltam soha arra, hogy megcsalom, addig az éjszakáig....

2012. június 6.

"Megint összevesztem a barátommal... "- írom naplómban. Tovább nem írtam. Talán,mert szégyellem magam, talán, mert nem akartam,hogy megtudja.
Elegem lett belőle. Abból,hogy mindig magamra hagy és bulizik, abból, hogy a haverjai fontosabbak,mint én, abból, hogy még a szex sem jó...
Több,mint egy év után elmentem a barátnőimmel bulizni. Nem terveztem semmit, még csak ki sem öltöztem túlságosan. Egy fekete-fehér pöttyös rövid ruha volt rajtam,és egy farmerdzseki. Hajam sötétbarna hullámos, alkatom átlagos.
A férfiak mégis néztek. Egyedülállónak tűnhettem,akárcsak a barátnőim. De a Morrisons2-ben a fél társaság az, ha nem a háromnegyed rész.
2-3 koktél elfogyasztása után lementünk táncolni. Szédítettem a férfiakat, mindenki táncolni akart velem.
Nem sok nő volt ott, ez barátnőimnek kedvezett. Én azonban semmit nem akartam, csak egy kicsit flörtölni, hogy újra nőnek érezhessem magam.
Ám volt ott egy férfi. Nem az a tipikus minden nő álma, de nem nézett ki rosszul. 175 cm magas lehetett, alig kisportolt, de inget viselt, ami a gyengém.
Táncolni kezdtünk. Tetszett, hogy nem tapizott le egyből.
Egyre közelebb simultunk egymáshoz. Éreztem, ahogy teste egyre jobban felforrósodik, férfiassága megmerevedik. Elkezdtem kívánni, vágytam az érintésére. 20 perc elteltével végre megcsókolt. Lágyan, puhán. Nem volt követelőző.
Barátnőim időközben eltűntek. Megijedtem, mert a táskám náluk volt.
De ez a férfi egy igazi gentleman volt.
Nem használta ki szorult helyzetemet, hanem vigasztalt. Órákig beszélgettünk. Kiderült, 4,5 éves kapcsolata van. Utána én is meséltem neki az én lapos kapcsolatomról. Azt mondta jobbat érdemlek.
Sétálni mentünk. Budapest ilyenkor gyönyörű, tele van turistákkal. Ám aznap este még a város is más volt. Gyönyörű ugyan, de csendes.
A Margit-sziget felé vettük utunkat.
Sétálás közben meg-megálltunk, leültünk egy-egy padra és vadul csókolózni kezdtünk. Remegtem. A szigeten még jobban.
Nem túl romantikus, ami ezután következett.
Bementünk a sötétbe, a fák közé. Vad nyelvcsata következett, és simogatások. Azaz ő simogatott, én meg hagytam. Lejjebb húzta a ruhámat a mellemnél, és a bimbókat kezdte morzsolgatni. Ezután maga felé fordított és a bimbóudvaraim szopogatta. Már fájt, mikor abbahagyta.

Egyszerűen elvesztettem a fejem, főleg, amikor a ruhámat feljebb húzta, és elkezdte a puncimat lágyan simogatni. Nem tudom, hogy kívántam, vagy azt akartam hagyja abba és menjünk haza...
Nem telt el sok idő, egyre gyorsabban simogatta, majd nem is tudom mikor, de kihámozott az apró fehér bugyimból.
Nyelvével kényeztette a számára oly "kedves" testrészem, majd egyszer csak megfordított, egy fához döntött, és hallottam, hogy lehúzza nadrágját. Kértem, hogy használjon gumit, amit meg is tett, majd egyből belém rakta méretes farkát.
Abban a pillanatban elszállt az a csöpp varázs is. Már egyáltalán nem volt jó, és nem kívántam. Vadul dugott, nem törődve semmivel, csak neki legyen jó.
5 percig tarthatott az egész, mégis keserves óráknak éreztem.
Aztán megfordított, lehúzta a gumit, és kérte, hogy szopjam le. Nem kertelt, követelőzött.
Megtettem. Valójában egy picit féltem tőle. Alig fért be a torkomba, mégis durván tövig nyomta és szó szerint baszta a szám.
Miután elsült, gyorsan felöltöztünk. Gecije végigfolyt arcomon, ruhámon.
Gyorsan letörölgettem magam, és alig vártam, hogy a villamosig érjünk. Közben végig azt magyarázta, hogy jó volt, de mennyire megbánta.
Ettől még jobban megalázva éreztem magam.
Csak ekkor tudtam meg a teljes nevét is.
Azt mondta soha többet nem szabad találkoznunk. Nem is akartam.
Hazakísért - nem kis megdöbbenésemre-, adott egy búcsúcsókot, amikor is nyelvét teljesen ledugta a torkomig.
Alig vártam, hogy felérjek a házba...
Másnap átjött a barátom. Sosem meséltem el neki az esetet. Szégyellem magam érte.
A kérdés, hogy megérte- e? Határozottan állíthatom, hogy nem!
Azonban van még valami, ami mindig ott motoszkál a fejemben és nem hagy nyugodni.
Vajon mi nők, csak a férfiak játékszerei vagyunk?


Szextörténet ajánló:


Az előjáték


A barátnőm lagzija januárban volt, gyönyörű téli napon. A buliba egyedül mentem, akárcsak - mint utóbb kiderült - többen is a brancsból. És ott volt Ő. szintén egyedül. Róla annyit kell tudni, ha rám néz, elvesztem a fejem, akarom őt, nagyon. Egyetlen pillantásától azt várnám elmegyek, akárhol. Valamilyen lassú számokra kért föl.

Azt hittem nem tudok parancsolni magamnak. Vendégser....

Iskola után


Lassan szívtam be a reggeli friss levegőt majd a cigiarettát, a nap épp hogy feljött és én meg már lefeküdtem valakivel, habár ez már szokás nálam még mindig furcsa hogy nem a feleségem arcát látom először mikor felkelek, hanem valami random ribancot akit este szét basztam. Elindultam hazafelé a feleségemhez és a lányomhoz, mikor haza értem a lányom ugrott a nyakamba, ő és a feleségem úgy tudják h....

A festõk szex sztori


A festõk szex sztori

Vagy húsz éve elmentünk kettesbe egy hegyi kilátóba.Mikor mentünk felfelé és elõttem ment a feleségem amin egy miniszoknya volt és gyönyörûen mutatta a szép formás kerek popsiját.Közben utolért bennünket egy fotós csoport akinek az elsõ tagja mondta szeretné ha megengedném,hogy megelõzzön mert szeretne felvételeket csinálni a feleséged fenekérõl és a lábairól.Elei....

A segírőkész alkalmazott, titkárnő szex


Forró nyári napon történt.... Vége lett az iskolának, s mindenki ment nyaralni, én is a nyaralásra készültem, de előtte elakartam végezni a nyári házi feladatot, s az volt a házi feladat, hogy írjak egy irdodáról. Megvolt miszerint kell megírnom a házi feladatomat. Ezért elmentem egy budapesti nagy irodába, ahol már, két héttel előbb lefoglaltam az időpontot. Mikor odaértem a recepcion ezt mondtá....

Anális élvezetek


Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócská....

Extázisok kertje, hetero erotikus történet


Álmomban a Nap fényes, forró sugarai öleltek át... Simogatták lusta, kéjben fürdő testemet... Védtek minden rossztól, s a szépet, a jót, gyönyört engedték csupán hozzám. Forróság volt, nagy forróság.... S ekkor még nem vettem észre, hogy ez a forróság a gyönyörök fellegvárához vezet... Álmomban csókoltam vissza... Azután hirtelen rájöttem... Most ébren vagyok, és nem álmodom !

Édes,....
Szextörténet címkék

farkak | elso élmenyem | baszhatjátok | meglesi | huncut pina |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.