Kedves naplóm


Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány, aki nagyon szerelmes volt vele egyidős barátjába... Kezdhetném így is ezt a történetet, de nem teszem.
Ugyanis ez nem egy tündérmese, és cseppet sem egy álom. Ez a valóság. Rideg-e? Kegyetlen? Azt mindenki maga dönti el.
Világéletemben gyűlöltem a férfiakat, a szüzességemet talán éppen ezért majdnem 20 évesen vesztettem el. Az első igazi barátommal történt.
Hazudnék,ha azt mondanám szerelem volt első látásra, de 4 hónap alatt úgy-ahogy megkedveltem. Tudom,kegyetlenségnek hangzik.
Az élet kegyetlen.
Sosem állítanám, hogy nagyon szerettem valaha is. Kedves fiú, kinézetre sem rossz, de a szexben nem jó. Határozottan nem. Sosem sikerült kielégülnöm még.
Mégsem gondoltam soha arra, hogy megcsalom, addig az éjszakáig....

2012. június 6.

"Megint összevesztem a barátommal... "- írom naplómban. Tovább nem írtam. Talán,mert szégyellem magam, talán, mert nem akartam,hogy megtudja.
Elegem lett belőle. Abból,hogy mindig magamra hagy és bulizik, abból, hogy a haverjai fontosabbak,mint én, abból, hogy még a szex sem jó...
Több,mint egy év után elmentem a barátnőimmel bulizni. Nem terveztem semmit, még csak ki sem öltöztem túlságosan. Egy fekete-fehér pöttyös rövid ruha volt rajtam,és egy farmerdzseki. Hajam sötétbarna hullámos, alkatom átlagos.
A férfiak mégis néztek. Egyedülállónak tűnhettem,akárcsak a barátnőim. De a Morrisons2-ben a fél társaság az, ha nem a háromnegyed rész.
2-3 koktél elfogyasztása után lementünk táncolni. Szédítettem a férfiakat, mindenki táncolni akart velem.
Nem sok nő volt ott, ez barátnőimnek kedvezett. Én azonban semmit nem akartam, csak egy kicsit flörtölni, hogy újra nőnek érezhessem magam.
Ám volt ott egy férfi. Nem az a tipikus minden nő álma, de nem nézett ki rosszul. 175 cm magas lehetett, alig kisportolt, de inget viselt, ami a gyengém.
Táncolni kezdtünk. Tetszett, hogy nem tapizott le egyből.
Egyre közelebb simultunk egymáshoz. Éreztem, ahogy teste egyre jobban felforrósodik, férfiassága megmerevedik. Elkezdtem kívánni, vágytam az érintésére. 20 perc elteltével végre megcsókolt. Lágyan, puhán. Nem volt követelőző.
Barátnőim időközben eltűntek. Megijedtem, mert a táskám náluk volt.
De ez a férfi egy igazi gentleman volt.
Nem használta ki szorult helyzetemet, hanem vigasztalt. Órákig beszélgettünk. Kiderült, 4,5 éves kapcsolata van. Utána én is meséltem neki az én lapos kapcsolatomról. Azt mondta jobbat érdemlek.
Sétálni mentünk. Budapest ilyenkor gyönyörű, tele van turistákkal. Ám aznap este még a város is más volt. Gyönyörű ugyan, de csendes.
A Margit-sziget felé vettük utunkat.
Sétálás közben meg-megálltunk, leültünk egy-egy padra és vadul csókolózni kezdtünk. Remegtem. A szigeten még jobban.
Nem túl romantikus, ami ezután következett.
Bementünk a sötétbe, a fák közé. Vad nyelvcsata következett, és simogatások. Azaz ő simogatott, én meg hagytam. Lejjebb húzta a ruhámat a mellemnél, és a bimbókat kezdte morzsolgatni. Ezután maga felé fordított és a bimbóudvaraim szopogatta. Már fájt, mikor abbahagyta.

Egyszerűen elvesztettem a fejem, főleg, amikor a ruhámat feljebb húzta, és elkezdte a puncimat lágyan simogatni. Nem tudom, hogy kívántam, vagy azt akartam hagyja abba és menjünk haza...
Nem telt el sok idő, egyre gyorsabban simogatta, majd nem is tudom mikor, de kihámozott az apró fehér bugyimból.
Nyelvével kényeztette a számára oly "kedves" testrészem, majd egyszer csak megfordított, egy fához döntött, és hallottam, hogy lehúzza nadrágját. Kértem, hogy használjon gumit, amit meg is tett, majd egyből belém rakta méretes farkát.
Abban a pillanatban elszállt az a csöpp varázs is. Már egyáltalán nem volt jó, és nem kívántam. Vadul dugott, nem törődve semmivel, csak neki legyen jó.
5 percig tarthatott az egész, mégis keserves óráknak éreztem.
Aztán megfordított, lehúzta a gumit, és kérte, hogy szopjam le. Nem kertelt, követelőzött.
Megtettem. Valójában egy picit féltem tőle. Alig fért be a torkomba, mégis durván tövig nyomta és szó szerint baszta a szám.
Miután elsült, gyorsan felöltöztünk. Gecije végigfolyt arcomon, ruhámon.
Gyorsan letörölgettem magam, és alig vártam, hogy a villamosig érjünk. Közben végig azt magyarázta, hogy jó volt, de mennyire megbánta.
Ettől még jobban megalázva éreztem magam.
Csak ekkor tudtam meg a teljes nevét is.
Azt mondta soha többet nem szabad találkoznunk. Nem is akartam.
Hazakísért - nem kis megdöbbenésemre-, adott egy búcsúcsókot, amikor is nyelvét teljesen ledugta a torkomig.
Alig vártam, hogy felérjek a házba...
Másnap átjött a barátom. Sosem meséltem el neki az esetet. Szégyellem magam érte.
A kérdés, hogy megérte- e? Határozottan állíthatom, hogy nem!
Azonban van még valami, ami mindig ott motoszkál a fejemben és nem hagy nyugodni.
Vajon mi nők, csak a férfiak játékszerei vagyunk?


Szextörténet ajánló:


Nem kíván a nejem, az anyóst dugtam seggbe


5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart: Nyugalmat.
Még egy ideig sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka....

Születésnapi perverziók


Zoli szülinapja volt és meghívtak engem is, azt mondták negy hecc lesz, mert egy tök idegen csajt megkértek jöjjön el és szülinapja alkalmából jól bassza meg Zolikát.

Este felé, amikor már javában piáltunk csengetttek, Zoli mondta, hogy nyissam ki nyugottan. Ki is nyitottam és egy bomba csaj állt az ajtóba, belépett és azt kérdezte, hogy én vagyok Zoli? Hát engem is Zolinak hívnak ....

Baszás a dunaparton


Egy másik alkalommal szintén felkerestük kedvenc homokos partunkat. Ekkor nem volt olyan szerencsénk, mind a múltkor többen napoztak és fürödtek ott. Próbáltunk a fák között kicsit elrejtõzni. A fák alig takartak el a többi szem elõl, ezért elmentünk a parton sétálni. Persze sûrûbb helyet kerestünk. Találtunk is egy jó területet, de ekkor észre vettük már megelõztek minket. Nem bírtunk már magunkk....

Leszbi fantázia


Benyitsz. Hangosan a nevemet kiabálod, de nem jön válasz. Ekkor észre veszed, hogy egy vékony fénycsóva világít a fürdőszoba ajtaja alatt. A kíváncsiságod oda vezet, így benyitsz. Ahogy nyílik ajtó, megszólal egy halk, lágy, romantikus zene. Körbe-körbe ezer mécses világ, a földet rózsaszirom borítja. Ekkor észreveszel engem. Ott állok a szoba közepén, rajtam csak egy vékony, mindent sejtető, rövi....

A feleségem betanítása


A feleségem betanítása

Nászutunkra a Balaton mellé mentünk Berénybe ahol nudista strandon voltunk. Ott sikerült egy bungalót kapnunk nagy francia ággyal amin mint késõbb kiderült elfértünk négyen is.Az elsõ éjszakát óvatosan finoman simogatva élveztem a feleségemmel akinek én vettem el a szüzességét, de annyira belejött,hogy alig tudtunk aludni valamit. Mivel egyébként is nudista tele....

Erotikus történet - A festőnő


Szikrázóan sütött a nap, amikor Leticia leült egy bokor tövébe, és elővette a vázlatfüzetét. Végignézett az ismerős domboldalon és felsóhajtott a csodálattól. Mindig meglepte ennek a tájnak a szépsége. Kis vizet töltött a tálkájába egy kulacsból, és belemártotta az ecsetet. Palettájára kék festéket nyomott, aztán megfestette az eget. Letette a füzetet, hogy megszáradjon a festék, és az alatt figye....Szextörténet címkék

oklĂŠt | haverja | szeretõ | unokanővér | volvo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.