Betyár, paraszt szextörténet


Hát, eccer a férgyem miko kurvára be vót rúgva, akko elmonta hogy öccer mögcsalt. Hátrament a kertbe, hogy szeggyen ekkis kukoricát az ebédhöz. Mer ebédezni akartunk. Kurva nagya kukoricásunk. Másfé’ két méter magas a kukorica. A pista meg jól bement a közepébe, mer agyilag zokkni, oszt onnan kezdött el válogatni szép fej kukoricákat. Ahogy ottan szedegette, lihegést hallott a közelbű. ( No annak mondom, aki nöm tuggya, hogy ojanok a kertek hogy a házak végibe vannak, oszt a szomszédíval emmásba nyínak, hogy nincs kerítés. ) No, az emböröm kidugta a fejét két kukoricaszár köszt, azt lesett jobbra bara. Hát möglátta a szomszéd asszonyt. Éppen kapáta a krumpit, de kurva meleg vót, oszt meztelen vót, mer nöm látta a férgyem, aszt asszitte nem láttya senki. Vén öreg szatyor vót má a nénike. Tök meztelen vót.

Nagy lógó csöcsein lépkedett, miközbe kapát, csak úgy lafanntak neki minden egyes mozdulatkó. Picsája is alig látszott a mellejitő. De az láccott, hogy maradék pár szem nunaszőre őszen göndörödik vissza nekijje. Belehetett látni a végbelibe, ahogy hajlongott. Végbényílása körül is csüngtek a zsíros szőrcsomók. A hüvelye csupa sötétződes ragadós lucsok vót. Bugyogot még mindig a likán, annyira termelte a nedveket. Má a pókhálókat kölött vóna leszedni róla, ojj régen nem vót mosva a pisasugáron kívül. Hát a férgyem meg szörnyűködve leste, hogy ijjen ronda nőt még nem látott. De a ravasz nyanya észrevette szörnyűködő férgyemet a kukorica csövek közt. Megijjedt a vén boszorkány, de aztá jobb ötlete támadt:

- Há nem szíggyeled magad, te mocskos, fajtalan! Meglesni szegény öreg idős nőt! Aztán képzelem, hogy rámgondúva matyizol estínkínt a desznyóólba. Most rögtön kiáltok a fiamnak, aki majd úgy ever!!

- Jajj, csak aztat nö! – fogta könyörgőre a dógót a Pisti. –Megteszek bármit, csak ne kijáccson!

- Igen? Jóvanakko. Akkor most megdugsz, úgy hogy legalább háromszor elévezzek!

Hát a férgyemnek a pulzusa 300 lett. Ijen mocskos vínasszonyt dugnyi meg mint ez ittejn e. De nem tudot mit tenni. Csak ekkis csaláshoz fojamodott. Vitt magával egy kukoricacsőt. A banya letérdet elé, az meg elkezdte dugdosni a kukoricacsövet a valagába, mert a banyán nem vót szemüveg aztá usse láthatta. Igen élvezte a banya, meg má a pista is örüt, hogy megússza. De hoppá!! Az öregasszony picsanyílása igen csak felforrósodott, és a kukoricák elkezdtek kipatoggni. Csak úgy röpűtek a patogatott kukoricaszemek kifele a valagábó. Az öregasszony megfordút, aztány fő vút háborodva. Mögcsapkodta a férgyemet, és asztat monta:

- A faszoddal! A faszoddal basszá! És nézni fogom. Előszür a valagam.

Hát szegíny férgyem nem tudott mit tennye, belerakta a faszát a szaros seggelikába. Nyomott egyet kettőt, a gyomra is forgott má, hát még akko, miko az öregasszony benyögte: Basszad meg a picsámat!

Óáuáó, aztakurva, gondúta a Pista. Lassan, istenhö fohászkodva megfogta péniszét, és életébe most egyszer azt kívánta, bárcsak ne lenne fasza. Odatette a nyanya szétkúrt, barnalucskos, ragadós, bűzlő picsájához. Ott bugyogott a nedv kifelé belőle, mint a boszorkány kondérjába a méreg. Minden undorát legyőzve pisti, hirtelen belenyomta a farkát. A banya méjjet sóhajtott, és elégedett vigyor jelent meg sárga-fekete fogai köszt. Ahogy mozgutt a farka, csak úgy kenődött ralyta a lucsok, szinte magáho ragasztotta. Cupogott minden egyes tolásnál. A banyek meg nyögött mint a dögledező macskák. De hamar ráunt erre jis , és bejelentette: Nyallyá ki, nyallyá ki!!!

A férgyem elakart rohani, de a nyanya hosszi kapájával utánanyút és visszahúzta, majd a fejét a picsájáho nyomta, és kéjesen a képébe röhögött: Tessék, itt a desszert! Jó étvágyat hozzá. Na a picsáját úgy kölött elképzenyi, hogy csupacsupa ránc vót. A hüvelye nyílása tiszta kosz vót, meg lucsok. Barna nyúlós szardarabos lucsok. Okádék. Meg a picsaszőre fűszerezte még a látványt. A férgyem kidugta nyelvét. És ismét csak imádkozott. Az öregasszony meg, amikor nem figyelt, megfogta a fejét és belenyomta tárulkozó bugyra legmélyére. Olyan vót mint egy vulkán, aszonta, csak sokkal büdösebb meg szarízűbb. Mint egy a nyelvet magába szívó bermuda háromszög. Ahol eltűnik minden, mint egy csecsemőszály, ami szarral meg gecivel van tele. Egyszóval: OKÁDÉK!

A Pista tette szörnyű rabszolgamunkályát, az asszon meg élvezett. Egy jó vót az egészbe. Az asszony a végin leszopta. A fogai, mit?? Fogai egy frászt, foga közé vette a faszát és visszanyalta magába a sok gedvát meg lucskot. Így legalább a férgyemnek is vót ekkis öröme, de az eltörpül az előtte átílt borzalom mellett. De legalább megtanújja értékelni, amikor az én kéthetes picsámat nyahattya.


Szextörténet ajánló:


Az igazi orgazmus


Persze érthető. 12 évvel voltál idősebb nálam, emellett ismert ember. Szándékosan nem adok rólad több infot. Nekem 7 éve volt komoly kapcsolatom (neked úgy 13 éve), egy hatalmas gyerekkori szerelem...de pont akkoriban kezdett visszafordíthatatlanul kihűlni a dolog. Ezt természetesen tovább bonyolította, hogy a kezdeti ellenszenv, -amit irántad éreztem- hamar megváltozott és láthatóan részedről is ....

A feleségem közszemlén


A feleségem közszemlén

Mivel a feleségem már nem volt hajlandó tíz és után lefeküdni velem megígértem neki ha olyan helyre megyünk ahol bárki nagy tömegben van felhúzom a pulcsiját vagy a toppját és megmutatom mindenkinek a melleit. Nem teheted ezt velem mondta nem vagyok kurva,nem baj mondtam neki majd csinálok belõled.Úgy is lett. Felmentünk egy hegyi községben ahol piavásár volt és....

egy idõs férfi


egy idõs férfi

Vén fejjel férfit szoptam


Pesten elmentem az egyik jó nevet viselõ fürdõbe ahol a meleg víz kifolyásához ültem. Mindig is szerettem ha a farkamra és a tökömre jön a meleg víz. Egyszer csak odajött egy idõs férfi és megkérdezte tán fáj a tököd,hogy a forró vizet engeded rá.Nem fáj hanem jólesik. Erre letolta a gatyáját és megmutatta a tökét ,majd megké....

Újévi randevú


A Szilveszteri durranás folytatása (instant, mint a kávé: kibontod, leforrázod, megkavarod, és magadévá teszed)

Helyesebb, mint a fotókon, még én pirulok el a végén, ahogy bemutatkozás közben cseppet sem szemérmesen végigmér tetőtől talpig, míg a fürdővíz nyomaiban tapicskolok egy szál köntösben.

-Egy perc, és rögtön jövök! Addig foglalj helyet - rohanok menedéket és ....

A teljesség felé , nyári történet


Beköszöntött a nyár. Életem 19. nyara. Boldog voltam, szabad és túltengett bennem az energia. Hatalmas bizakodással, reményekkel és tapasztalni akarással vetettem bele magam a vakációba.
Kezdődött minden egy táborral, ahová már hosszú évek óta mindig elmegyek és ahol 16 éves koromban minden elkezdődött.


Az előzmények:

Volt ott egy fiú, vagyis inkább egy....

Imádok csaj szerepben lenni


A következő történetem egy újabb adalék ahhoz, hogy amikor rám jön a vágy, hogy ízig-vérig NŐ lehessek, mennyire jól érzem magam ebben a szerepben, pláne akkor, ha megfelelő szexpartnerem is van.
Tavaly novemberben egyik nap délután 5-ig dolgoztam az irodában, de egész nap szinte másra sem tudtam gondolni, mint arra, hogy lélekben teljesen csaj vagyok és azt akarom, hogy egy helyes fiú megb....
Szextörténet címkék

anć | kurvád | rendesen megbasztak | meleg | három fasszal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.