Betyár, paraszt szextörténet


Hát, eccer a férgyem miko kurvára be vót rúgva, akko elmonta hogy öccer mögcsalt. Hátrament a kertbe, hogy szeggyen ekkis kukoricát az ebédhöz. Mer ebédezni akartunk. Kurva nagya kukoricásunk. Másfé’ két méter magas a kukorica. A pista meg jól bement a közepébe, mer agyilag zokkni, oszt onnan kezdött el válogatni szép fej kukoricákat. Ahogy ottan szedegette, lihegést hallott a közelbű. ( No annak mondom, aki nöm tuggya, hogy ojanok a kertek hogy a házak végibe vannak, oszt a szomszédíval emmásba nyínak, hogy nincs kerítés. ) No, az emböröm kidugta a fejét két kukoricaszár köszt, azt lesett jobbra bara. Hát möglátta a szomszéd asszonyt. Éppen kapáta a krumpit, de kurva meleg vót, oszt meztelen vót, mer nöm látta a férgyem, aszt asszitte nem láttya senki. Vén öreg szatyor vót má a nénike. Tök meztelen vót.

Nagy lógó csöcsein lépkedett, miközbe kapát, csak úgy lafanntak neki minden egyes mozdulatkó. Picsája is alig látszott a mellejitő. De az láccott, hogy maradék pár szem nunaszőre őszen göndörödik vissza nekijje. Belehetett látni a végbelibe, ahogy hajlongott. Végbényílása körül is csüngtek a zsíros szőrcsomók. A hüvelye csupa sötétződes ragadós lucsok vót. Bugyogot még mindig a likán, annyira termelte a nedveket. Má a pókhálókat kölött vóna leszedni róla, ojj régen nem vót mosva a pisasugáron kívül. Hát a férgyem meg szörnyűködve leste, hogy ijjen ronda nőt még nem látott. De a ravasz nyanya észrevette szörnyűködő férgyemet a kukorica csövek közt. Megijjedt a vén boszorkány, de aztá jobb ötlete támadt:

- Há nem szíggyeled magad, te mocskos, fajtalan! Meglesni szegény öreg idős nőt! Aztán képzelem, hogy rámgondúva matyizol estínkínt a desznyóólba. Most rögtön kiáltok a fiamnak, aki majd úgy ever!!

- Jajj, csak aztat nö! – fogta könyörgőre a dógót a Pisti. –Megteszek bármit, csak ne kijáccson!

- Igen? Jóvanakko. Akkor most megdugsz, úgy hogy legalább háromszor elévezzek!

Hát a férgyemnek a pulzusa 300 lett. Ijen mocskos vínasszonyt dugnyi meg mint ez ittejn e. De nem tudot mit tenni. Csak ekkis csaláshoz fojamodott. Vitt magával egy kukoricacsőt. A banya letérdet elé, az meg elkezdte dugdosni a kukoricacsövet a valagába, mert a banyán nem vót szemüveg aztá usse láthatta. Igen élvezte a banya, meg má a pista is örüt, hogy megússza. De hoppá!! Az öregasszony picsanyílása igen csak felforrósodott, és a kukoricák elkezdtek kipatoggni. Csak úgy röpűtek a patogatott kukoricaszemek kifele a valagábó. Az öregasszony megfordút, aztány fő vút háborodva. Mögcsapkodta a férgyemet, és asztat monta:

- A faszoddal! A faszoddal basszá! És nézni fogom. Előszür a valagam.

Hát szegíny férgyem nem tudott mit tennye, belerakta a faszát a szaros seggelikába. Nyomott egyet kettőt, a gyomra is forgott má, hát még akko, miko az öregasszony benyögte: Basszad meg a picsámat!

Óáuáó, aztakurva, gondúta a Pista. Lassan, istenhö fohászkodva megfogta péniszét, és életébe most egyszer azt kívánta, bárcsak ne lenne fasza. Odatette a nyanya szétkúrt, barnalucskos, ragadós, bűzlő picsájához. Ott bugyogott a nedv kifelé belőle, mint a boszorkány kondérjába a méreg. Minden undorát legyőzve pisti, hirtelen belenyomta a farkát. A banya méjjet sóhajtott, és elégedett vigyor jelent meg sárga-fekete fogai köszt. Ahogy mozgutt a farka, csak úgy kenődött ralyta a lucsok, szinte magáho ragasztotta. Cupogott minden egyes tolásnál. A banyek meg nyögött mint a dögledező macskák. De hamar ráunt erre jis , és bejelentette: Nyallyá ki, nyallyá ki!!!

A férgyem elakart rohani, de a nyanya hosszi kapájával utánanyút és visszahúzta, majd a fejét a picsájáho nyomta, és kéjesen a képébe röhögött: Tessék, itt a desszert! Jó étvágyat hozzá. Na a picsáját úgy kölött elképzenyi, hogy csupacsupa ránc vót. A hüvelye nyílása tiszta kosz vót, meg lucsok. Barna nyúlós szardarabos lucsok. Okádék. Meg a picsaszőre fűszerezte még a látványt. A férgyem kidugta nyelvét. És ismét csak imádkozott. Az öregasszony meg, amikor nem figyelt, megfogta a fejét és belenyomta tárulkozó bugyra legmélyére. Olyan vót mint egy vulkán, aszonta, csak sokkal büdösebb meg szarízűbb. Mint egy a nyelvet magába szívó bermuda háromszög. Ahol eltűnik minden, mint egy csecsemőszály, ami szarral meg gecivel van tele. Egyszóval: OKÁDÉK!

A Pista tette szörnyű rabszolgamunkályát, az asszon meg élvezett. Egy jó vót az egészbe. Az asszony a végin leszopta. A fogai, mit?? Fogai egy frászt, foga közé vette a faszát és visszanyalta magába a sok gedvát meg lucskot. Így legalább a férgyemnek is vót ekkis öröme, de az eltörpül az előtte átílt borzalom mellett. De legalább megtanújja értékelni, amikor az én kéthetes picsámat nyahattya.


Szextörténet ajánló:


A nimfomániás csodadoktor


Nagynéném, elismert pszichiáter jól menő belvárosi magánpraxissal. Gyerekkorom óta nagyon közel állunk egymáshoz, talán mondhatom hogy barátnőként tekintek rá, semmint nagynénémként. Munkájából és szoros kapcsolatunkból adódóan mindent meg tudok vele beszélni. Életem folyamán rengetegszer segített rajtam egy jó beszélgetéssel, tanácsokkal vagy csak egy bátorító mosollyal. Fiúügyek, pubertás, szex,....

Egy éjszaka anyámmal, teljes szex történet


Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk isko....

Kukkoló öreg és a fiatal pár


A történtet főszereplője két fiatal , akik megtalálták egymásban a boldogságot. Marci 22 éves, Julcsi 19 éves. Két szerelmes akik, ha csak tehetik élvezik egymást testétnek minden örömét. Boldogok, szépek, tele élettel, és vidámsággal. Marci apja nagy horgász, amikor csak teheti lejön a tóra. Van egy kisebb csónakháza, stég is van hozzá. Ez a kis házikó, ideális búvóhely két szerelmesnek . Bár, ne....

Vera a szopós malac


Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom megvalósításához. Ezt a csajt mintha csak beavatási szertartásként dobták volna le elém. Tessék, készen állsz, kezdj vele, amit akarsz!
Mivel ....

Lilla frzurája


Ami megfogott a lányba, rögtön az első napon hosszú sötétbarna haja volt. Emlékszem pontosan a jobb válla fölött előre húzta a haját, ami így is a derekánál lejjebb ért. Pár hónap múlva meztelen testét is meglátogattam, amint kicsiny mellei fölött a hajzuhstag izgatóan hullámzott, és a vénuszfombján néhány szál fekete pihe mutatta, már nemsokára asszonyok formái lesznek a kislánynak, természetesen....

Szoptam apám barátját.


25éves srác voltam,csajommal éppen szakítottam.Olvasgattam a szobámban egy pornó regényt és épp azon fantáziáltam milyen jó lenne leszopni 1 faszt.Csengettek,apám barátja jött át.Bocs Józsi bácsi,de faterék csak este jönnek haza.Nem gond,beszélgessünk 1 kicsit.Kora nyár volt,1 szál rövid sportnadrág volt rajta.Leült a fotelbe,hátra dőlt és enyhén szétrakta a lábait.Én elé ültem 1 alacsony puffra é....Szextörténet címkék

felvono | egy lába | egy ismeretlen cigánnyal | lezbi tört | Òltözö |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.