A diáklány büntetése


Nikolett egyik este a leveleket válogatta az emeleten munka után. Az egyik levél a régi iskolájából jött. Jópár év eltelt azóta, hogy Nikolett végzett a Beechwood Akadémián. Ez egy nagyon szigorú magángimnázium volt, úgyhogy a levél felkeltette a lány kíváncsiságát. Feltépte a borítékot: egy meghívó volt benne: az iskola öregdiákjai találkozót szerveztek az intézmény századik születésnapja alkalmából. A meghívás a régi diákoknak és a partnerüknek is szólt. És az állt benne, hogy a diákok a régi egyenruhájukban jöjjenek (ha még megvan), hogy bemutassák, ez az évek során hogyan változott.

Nikolett biztos volt benne, hogy még megvan a régi iskolai nyakkendője, és biztos volt benne, hogy tud szerezni egy olyan rövid, fekete szoknyát, amilyet régen az iskolában hordania kellett. Ehhez kellett még egy egyszerű, fehér blúz és egy pár fehér térdzokni.

Aznap este vacsora közben Nikolett mesélt Károlynak a levélről, és hogy hogyan alkotná újra az egyenruhát. Károly lelkesen fogadta az ötletet, és megkérte Nikolett-t, hogy próbálja fel előtte az egyenruhát, hogy lássák, milyen lesz. Miközben Károly eltakarította a vacsora nyomait, Nikolett felment az emeletre, hogy megkeresse az iskolai nyakkendőjét. Egy kis gardróbbéli turkálás után Nikolett minden kelléket megtalált ahhoz, hogy a Beechwood Akadémia diákjává változhasson át. Meglepetten látta a tükörben, hogy a rövid szoknya és az iskolai nyakkendő milyen fiatallá varázsolta. Huszonötéves kora ellenére úgy nézett ki, mint egy tizennyolc éves gimis lány. Egy fehér zoknival és egy lapos cipővel az átalakulás már teljes volt, és behívta Károlyt, hogy lássa a hatást.

Károly szintén elámult, amikor meglátta a felesége öltözékét. A rövid szoknya jól kihangsúlyozta a lány formás lábát, a fehér blúz pedig szorosan a lágy mellekhez tapadt. Nagyon erotikus látvány volt. Károly megkérte Nikolett-t, hogy forduljon meg, hadd csodálja meg hátulról is. Nikolett engedelmeskedett, megfordult, aztán szemérmesen hátranézett a válla fölött, és megkérdezte a férfitől, hogy tetszik-e neki, amit lát.

Feleségének ilyen provokatív látványa már túl sok volt Károlynak. Bedöntötte a nőt az ágy végén, és felhajtotta a szoknyáját, felfedte a nő fekete csipkebugyiját. Nikolett kuncogott az izgalomtól, és megkérdezte, mit tervez most a férfi. Károly válaszképpen kibontotta nadrágját, kiszabadította meredező szerszámát, és a nő testéhez nyomta. Nikolett hátranyúlt, segített neki, úgyhogy pillanatokon belül már keféltek is. Nem volt előjáték, mind a ketten készen álltak egymásra. A kefélés közben Károly látta tükörképüket a hálószobai tükörben, és tényleg úgy látszott, mintha egy kis butácska iskoláslányt kefélne, nem is a feleségét. Nikolett blúza kibomlott, mellei szabadon lengtek. Károly fejében megfordult, hogy Nikolett vajon megdugták-e valaha az iskolában. A gondolat, hogy Nikolett-t valaki ebben a ruhában alaposan szétkúrta, megtette a hatását, Károly elélvezett. És miközben telepumpálta a feleségét, egy terv is kezdett kibontakozni a fejében.

Az összejövetel csak pár hét múlva volt esedékes. Károly addig rendszeresen felöltöztette Nikolett-t az egyenruhába. Minden egyes alkalommal másik történetet játszottak el, kezdve a rosszkislánytól egészen az új tanulóig, akit elcsábít a tanára. A végén Károly mindig megkefélte Nikolett-t, mindig más pózban. A kedvenc játékuk a huncut lány volt a tanári szobában, ehhez Károly szerzett egy pálcát is. A nő behajolt, kapott néhány kemény csapást a pálcával, aztán Károly hátulról megdugta.

Bármily élvezetesek is voltak ezek az alkalmak, mind a ketten érezték, hogy valami hiányzik. Mintha a szerepjátéknak nem lett volna tétje. Egy ilyen esti kefélés után beszélgettek erről. Nikolett bevallotta, hogy az egyetlen ember, akitől tényleg félt, a régi igazgató volt a Beechwood Akadémián. Nikolett elmesélte Károlynak, mennyire izgatta az a férfi, már a szigorú tekintetétől is remegett. Minél többet beszélgettek erről, Károly agyában a terv annál inkább kezdett formát ölteni.

A találkozó napján Nikolett nagyon ideges volt. Felvette a régi iskolai egyenruhát, és Károlynal elmentek a Beechwood Akadémiára. A találkozó a nagyteremben volt, mire megérkeztek, már javában ment a buli. Sok ex-diák a régi egyenruhájában jött el, a teremben elvegyültek egymás közt a régi az új diákok, a falakon osztályfotók lógtak, az emberek pedig a régi ismeretségeket elevenítették fel. Nikolett bemutatta Károlyt néhány régi osztálytársának. Ahogy a teremben kóboroltak, megálltak régi történeteket mesélni, és megtudni, mi történt a régiekkel az iskola óta. Ahogy Nikolett elköszönt az egyik csoporttól, véletlenül egy magas férfi hátába ütközött. A férfi lassan megfordult, és lenézett Nikolett-ra. A lány ráismert: a régi igazgató volt az, Jácint.

A nő azonnal elvörösödött, és megpróbált bocsánatot kérni ügyetlensége miatt, de szavai összeakadtak, és teljes zavarban állt ott, mint egy ügyetlen diáklány. Jácint végigmérte Nikolett-t, azt mondta, hogy jelentkezzen az irodájában félóra múlva. Azzal elfordult, és otthagyta az összezavarodott lányt.

A következő félórában Nikolett nem tudta, mit tegyen, mit gondoljon. Elmondta Károlynak, hogy összefutott Jácint-el, de a férfi sem tudta, mit akarhat az igazgató. Mindenesetre beleegyezett, hogy elkíséri Nikolett-t az irodába.

Ahogy végigmentek a folyosón, Károly viccelődött Nikolett-val és az iskoláslányos játékaikkal. Azt mondta, az igazgató biztos el fogja majd a lányt fenekelni. A gondolat, hogy Mr. Beech elfenekelné Károly előtt, egészen felizgatta Nikolett-t. Mire az irodához értek, a mellbimbói már keményen meredeztek a blúz alatt.

Nikolett kopogott az iroda ajtajám, egy éles hang kiszólt, hogy jöjjön be. Jácint egy nagy, fényes asztal mögött ült. Az asztalon három pálca volt: egy hagyományos iskolai pálca hajlított fogantyúval, egy vastagabb, egyenes bőr markolattal, a harmadik pedig egy sima, csiszolt bambuszpálca.

Jácint figyelmen kívül hagyta Nikolett-t, csak Károlyhoz beszélt. Elmondta, hogy örül Nikolett részvételének, mert van még itt egy befejezetlen ügy a régi időkből, amit le kéne zárni. És elmesélte, hogyan kapta rajta Nikolett-t a puskázásokon, de mivel az igazgató éppen influenzás lett, nem volt alkalma a lányt rendesen megbüntetni. Úgy érezte, hogy a lány még tartozik ezzel, és hogy vagy az igazgató, vagy Károly, de valaki el kell végezze ezt a feladatot.

Károly megkérdezte, hogy jelen körülmények között milyen büntetés lenne szükséges. Jácint elmondta, hogy az akadémia előírásai a pálcázást részesítették előnyben, legkevesebb hat pálcaütést. Jácint hozzátette, hogy a kirívó esetekben csupasz fenékre mérték a suhintásokat.

A szobában megnőtt a szexuális feszültség. A három pálca fenyegetően feküdt az asztalon. Az iskolaigazgató javaslata, hogy Nikolett-t el kell fenekelni, a levegőben lógott. Nikolett érezte hangos szívverését, és arca vöröslését. Nem tudta, vajon Károly egyetért-e Jácint-el, és ha igen, mi fog történni? Eddig az elfenekelések után Károly mindig megdugta a nőt. Vajon ezúttal Jácint fogja ezt megtenni? Vagy Károly, miközben Jácint nézi őket? Ezek jártak a fejében, miközben a három pálcát nézte az asztalon.

Károly is az igazgató javaslatán gondolkozott. Hagyja, hogy egy idegen elfenekelje a feleségét? Vajon Nikolett elviselné Jácint fenekelését? Az igazgató erős embernek tűnt, nyilván nagy gyakorlata volt a pálcaforgatásban. Hány suhintást engedélyezzen Jácintnek? És vajon vetkőztesse le Nikolett-t az igazgató előtt? És mi történik majd a fenekelés végén? Vajon Jácint meg akarja majd dugni Nikolett-t, vagy átengedi ezt Károlynak? Netán mindketten megdugják majd?

Mintha egy örökkévalósákig hallgattak volna. Aztán Károly beleegyezett. Nikolett-t tényleg meg kell büntetni a huncutságaiért, méghozzá jó keményen. Károly azt is felajánlotta, hogy segít az elfenekelésben, magára vállal néhány suhintást.

Jácint elégedetten fogadta Károly javaslatát. Ráparancsolt Nikolett-ra, hogy hajoljon be az íróasztal előtt. Amikor a lány lehajolt, Jácint felállt, és Nikolett mögé lépett. Felhajtotta a rövid, fekete szoknyát, és feljebb húzta a szegélyét. Jól látszott a nő fekete, csipkés bugyija, ugyanaz, amit az első alkalommal viselt, amikor összeállította az egyenruhát. Igazán erotikus látvány tárult így Károly szeme elé: egy másik férfi készült elfenekelni a feleségét, a nő pedig készenáll bármilyen büntetésre. A nő így kiszolgáltatottnak tűnt, a három pálca az asztalon pedig kegyetlennek, keménynek, és mindent Mr. Beech irányított.

Jácint elégedett volt a nő pozíciójával, felkapta a hajlított nyelű pálcát, és elhelyezkedett Nikolett jobb oldalán. Nyilvánvaló volt, hogy Mr. Beech balkezes volt. Megérintette a pálcával Nikolett fenekét, hogy becélozza a területet, és amibe a nő beleremegett. Károly a nő bal oldalán állt, úgyhogy mindent tökéletesen látott. És a büntetés megkezdődött.

Az első csapás ereje és súlya Nikolett-t és Károlyt is meglepte. A nőt még sosem fenekelték el ilyen erővel. Nikolett felkiáltott, előrebillent, de aztán gyorsan visszanyerte az egyensúlyát. Jácint nem törődött a lány reakciójával, keze a második ütésre lendült. Ez az első alá érkezett, de éppen olyan erős volt. Ezután gyorsan következett a harmadik és a negyedik csapás, szorosan egymás alá. Világos volt, hogy Jácint lefelé halad. Az ötödik csapás a lány feneke és combja közé érkezett, akárcsak a hatodik. A lány bőre bevörösödött.

Az első hat csapás után Jácint hátralépett Nikolett-tól, és azt mondta Károlynak, hogy mostmár leveheti a nő bugyiját. Károly előrelépett, és óvatosan lehámozta a vékony csipkebugyit, lehúzta a lány combjára. Jól látszott alatta a fenekelés eredménye, hat vörös csík, egymástól egyenlő távolságra a lány formás fenekén. Világos volt, hogy a bugyi nem jelentett semmiféle védelmet. Károly azt is látta, hogy Nikolett kezd beindulni a büntetéstől. Főleg, amikor Jácint azt mondta Nikolett-nak, hogy a következő pálcázáshoz álljon kissé szélesebb terpeszbe. Károly a lány bokájára csúsztatta a bugyit, és otthagyta. Jácint Nikolett-ra parancsolt, hogy hajoljon előre, és fogja meg az asztal szélét. Jácint elmondta, hogy nem akarja, hogy Nikolett mozogjon a fenekelés közben. Azzal Jácint felkapta a második pálcát, és átnyújtotta Károlynak, mondván, hogy a következő hat ütést neki kell elvégeznie, az igazgató irányításával, persze.

Mr. Beech szakértő irányításával Károly hat kemény csapást mért Nikolett-ra a pálcával, és minden ütéssel egyre jobban nőtt benne a feszültség. Jácint ösztönözte Károlyt, hogy csapjon keményebben, így néhány suhintás Nikolett combjára is rácsúszott. A lány fenekén égővörös csíkok mutatták a pálca nyomát. A fenekelés közben Károly érezte, hogy megkeményedik, és az utolsó suhintásnál már fájdalmas kemény volt a farka.

Amikor Károly hátralépett, látta, hogy Nikolett erősen liheg, és hogy a lány lába kissé remeg. Nagyon erotikus látvány volt, ahogy a lány teljesen az asztalra hajolt, lábai szét voltak tárva, bugyija szétfeszült a bokái között, jól elfenekelt popsija pedig kiemelkedett, várva, hogy mit tesz vele a két férfi.

Jácint is örömmel nézte Nikolett-t. Azt is látta, hogy Károly mennyire beindult a fenekelés közben, úgyhogy azt javasolta neki, hogy most dugja meg Nikolett-t. Azt mondta, ez enyhíti majd Károly feszültségét, és ad egy kis erőt Nikolett-nak a fenekelés utolsó adagjához, és ahhoz a részhez, amit Jácint még utána tervez.

Károly nem volt egészen biztos benne, hogy Jácint mire gondolt a fenekelés utáni résszel, de kegyetlenül vágyott már rá, hogy megdugja Nikolett-t. Nikolett a maga részéről örült a szünetnek, és nagyon vágyott már egy jó kis kemény kefélésre. Károly egyszerűen kicipzározta a sliccét, elhelyezkedett Nikolett mögött, és néhány pillanat múlva már keféltek is. Mind a ketten nagyon be voltak indulva, keményen és gyorsan dugtak, Károly vadul kúrta Nikolett-t, aki behajolva állta a menetet. Mind a ketten megfeledkeztek Jácintről, aki néhány lépésnyire állt mellettük árgus szemekkel. Látszott, hogy Károly mindjárt elélvez, úgyhogy Jácint közbelépett, és azt mondta Károlynak, hogy húzza ki a farkát, és élvezzen Nikolett szájába. Károly nem akart vitatkozni, kihúzta lüktető tagját Nikolett-ból, aki gyorsan lerúgta a bugyiját, megfordult, és letérdelt. Károly két kézre fogta Nikolett fejét, és szájbakúrta. Elég volt pár lökés, és Károly már a lány szájába is élvezett. A farkán tartotta a lány fejét, míg farka ki nem ürült, és míg a lány le nem nyelt minden cseppet.

Végül Károly hátralépett, Nikolett pedig a kézfejével megtörölte a száját, közben Károlyra nézett kérdő tekintettel, hogy vajon most mi fog történni.

A csendet Jácint törte meg: felvette az asztalról a harmadik, egyben utolsó pálcát. Azt mondta Nikolett-nak, hogy keljen fel, hajoljon rá az íróasztalra, és kapaszkodjon az asztal másik végébe. Miközben a lány így elhelyezkedett, Károly visszacipzározta a sliccét, és arra gondolt, vajon mi fog most történni. De ez rögtön kiderült, amikor Jácint bejelentette, hogy Nikolett hat kemény ütést fog kapni ebben a pozícióban a pálcával, aztán az utolsó hatot ugyanebben a helyzetben, de már meztelenül. Jácint ránézett Károlyra, aki egyetértően bólintott. Úgyhogy a büntetés újrakezdődött.

Nikolett az asztalon nem is tudott volna elhúzódni a pálca elől. Jácint nagy szakértelemmel és pontossággal kezelte a pálcát, és sikerült mind a hat csapást Nikolett fenekének és combjának még érintetlen részeire mérnie. A hat csapás után Jácint arca már azért elvörösödött, mellkasa hullámzott. Kifulladva parancsolta Nikolett-nak, hogy vegye le a többi ruháját, beleértve a cipőjét, és a zokniját is.

Nikolett elgyengült a komoly fenekeléstől, de engedelmeskedni akart a parancsnak. Károly mindenesetre segített, kigombolta a lány blúzát és kibontotta a melltartóját. Nagyon felizgult attól, hogy egy másik férfi fogja elfenekelni a feleségét, és hogy ehhez ő készíti a lányt elő.

Amikor Nikolett meztelen lett, Jácint a szoba közepére állította, kezeit a fejére emeltette, hogy mind a két férfi megcsodálhassa a lány testét, illetve hátul a pálcák nyomait.

Aztán Jácint Nikolett elé állt, elkezdte simogatni a mellét, de ujjaival hirtelen összecsippentette a lány mellbimbóját. Nikolett felnyögött a gyönyör és a fájdalom keverékétől, de Jácint gyorsan abba is hagyta, és Nikolett elakadó lélegzettel maradt ott.

Jácint elégedett volt a dolgok alakulásával, és azt parancsolta Nikolett-nak, hogy megint hajoljon az asztalra. Az igazgató Károlyt az asztal másik végére küldte, hogy fogja meg a lány kezeit, nehogy megmozduljon. Amikor odaért, Jácint fölvette a kis fekete csipkés bugyit a padlóról, és átadta Károlynak, hogy tegye a lány szájába hogy elnémítsa a sikoltozást. Jácint elmagyarázta, hogy az utolsó hat csapás tényleg nagyon kemény lesz, és hogy a végén meg fogja baszni Nikolett-t. Károly ezen a kijelentésen kissé meghökkent, de Jácint megnyugtatta, hogy minden rendben lesz. Nikolett elfordította a fejét, és könyörgően nézett Károlyra, mintha azt próbálta volna jelezni, hogy ő nem akarja, hogy Jácint megdugja. De Károly megnyugtatóan simogatta a haját, és azt mondta neki, hogy minden rendben van, és hogy tegye csak, amit hallott. Nikolett bólintott, és elfordította a fejét, beletörődött, hogy egy idegen férfi fogja elfenekelni és megdugni a férje szeme láttára. Így hát megkezdődött az utolsó menet.

Jácint állta a szavát, ez a fenekelés volt a legkeményebb. A hatodik csapás felé Nikolett már szívesen elugrott volna de azért kibírta, pedig már égett a feneke. Mostmár csak a kefélést kellett elviselnie.

Károly az asztal másik oldalán maradt, Jácint pedig felkészült a baszáshoz. Gyorsan levette ruháit, egy pillanatra megállt, és előkapott a kabátzsebéből egy óvszert. Károly irigyen nézte, ahogy Jácint felhúzza hatalmas péniszére a gumit. Károly tudta, Nikolett valószínűleg élete legjobb kefélését fogja most átélni ezzel a nagy, vastag szerszámmal, és örült, amikor Jácint síkosítót vett elő. Ahonnan Károly állt, nem látszott pontosan, hogy Jácint mit csinál, de valószínűleg el akarta lazítani Nikolett-t, talán ujjazta egy kicsit. Mikor Jácint már elégedett volt az előkészületekkel, elhelyezkedett Nikolett mögött, és egyik kezével bevezette a farkát a lányba. Ettől Nikolett feje felándult, Károly először azt hitte, hogy így reagál a hatalmas fasz feszítésére, aztán rájött, hogy Jácint seggbe akarja baszni a lányt! Nikolett felnyüszített, de Jácint mögötte beljebb nyomult, igaz, nem tudta farkát a lány fenekébe lökni. Visszahúzta, és újra próbálkozott. Aztán megin visszahúzta, de ezúttal jobb kezével keményen rácsapott Nikolett fenekére. Ez nagy hatással volt a lány már így is érzékeny bőrére, így Jácint pár centire a fenekébe tudott hatolni. Megragadta két kézzel a lány csípőjét és előrenyomult, egyetlen kegyetlen mozdulattal a szűk kis popsiba vezette hatalmas hímtagját. Aztán baszni kezdte, hoszzú, kemény mozdulatokkal, ahogy a pálcával csapkodta korábban.

Nikolett nem tudta elhinni, mi történik vele, úgy érezte, mintha egy farúddal nyársalták volna fel, pedig tudta, hogy ez csak Jácint hatalmas szerszáma. Károly csodálkozva nézte, hogy Nikolett is kezd előre-hátra mozogni a kefélés ritmusára, és hogy felnyög, amikor Jácint combjai a lány szétterpesztett, izzadt és lucskos combjaihoz csapódnak. Nem volt biztos benne, hogy ennek a pálcázást követő érzékenység-e az oka, vagy a kemény, masszív baszás. Károly előrehajolt, hogy jobban lássa, hogyan keféli Jácint a feleségét. A hatalmas fasz vadul mozgott ki-be a lány seggében. Az igazgató tiszteletreméltósága semmivé tűnt, átváltozott állati vággyá, arca eltorzult, épp úgy meg akarta büntetni Nikolett-t a farkával, mint korábban a pálcákkal.

Jácint fokozatosan növelte az iramot, míg el nem élvezett egy igazi állati üvöltéssel Nikolett fenekében. Szorosan magához rántotta a lány csípőjét, egymás után engedte a gumiba az adagokat. Károly örült, hogy Mr. Beech óvszert használt, de ez a megkönnyebbülés rövid életű volt. Jácint kihúzta még mindig merev szerszámát a lányból, leemelte a lányt az asztalról, és maga elé térdeltette. Kivette a lány szájából a bugyit, hátradöntötte a fejét, kitátotta a száját, és ráparancsolt, hogy maradjon így. Ezután óvatosan levette magáról az óvszert, és teljes tartalmát Nikolett arcára és szájára engedte. Amikor az óvszer kiürült, ledobta a földre, és hatalmas lila és duzzadt makkjával kente szét gecijét a lány arcán és haján. Aztán farkát Nikolett szájába nyomta, hogy a lány nyalja tisztára. Amikor már elég tiszta volt, Jácint kihúzta csillogó farkát, szárazra törölgette a lány bugyijával, aztán a kis fekete csipkedarabot ledobta a padlóra.

Jácint gyorsan felöltözött, és azt mondta Károlynak és Nikolett-nak, hogy tisztálkodjanak meg, és menjenek vissza a találkozóra. Azt is elmondta Károlynak, hogy több tanárnak is volt még Nikolett-val elrendezetlen ügye az akadémiáról, és hogy azokat is le kéne zárni. Felszólította Károlyt, hogy telefonáljon a titkárságra, és egyeztessen velük időpontot. Károly elgondolkodott, mik lehetnek ezek a régi, lezáratlan ügyek, és remélte, hogy lezárásuk újabb fenekeléseket és keféléseket jelent majd.


Szextörténet ajánló:


Szexuális kihasználás


Nem sűrűn írogatok történeteket, nem is vagyok jó benne. Abban sem hogy kitaláljak dolgokat, nincs hozzá fantáziám és időm sem. De most olvasva, látva ezt a sok szexuális zaklatási hírt, gondoltam leírom a véleményét, történetemet.
Én úgy gondolom, hogy mivel még mindig férfi uralom van a világon, értem ezt főleg a munkahelyekre, egy nőnek sokszor nincs más választása. Vagy belemegy a játék....

Az unokatestvérem szolgája lettem


Hetero férfinak vallom magam, ennek ellenére több fiú unokatestvéremmel volt kalandom. Mindre tinédzser éveinkben került sor. Az egyik amikor nyáron nálunk volt egy hétig, mint minden nyáron. Ő 14 éves volt én 17. Úgy alakult hogy ketten maradtunk itthon. Nemrég keltünk fel, de a szüleim már nem voltak itthon és még az ágyban ültünk. Elkezdünk öltözni rendes ruhába amikor megszólal hogy neki már k....

Apa is, fia is megbaszott


Sziasztok,Saci vagyok 19éves barna hajú-szemű telt keblű,alma fenekű lány.Épp érettségi után voltam,kezdődött a nyár amit úgy vártam már.Bulik,flörtök mivel épp egyedül voltam.Egy hét telt el amikor anyu testvére telefonált,h kórházba kell mennie kb.2 hétre és nem e vállalnám el,h addig ellátom a keresztapámat és az unokaöcsémet,persze nem ingyen.Hát gondoltam mért ne,jól jön a városi rokon pénze,....

Anna mesél


Hazahoztam Annát a munkahelyéről, kutyánk megint örömtáncot lejt amikor belépünk az ajtón. Már az autóban figyelmes lettem arra, hogy feleségem hajában egy kis fehér csomót látok de nem tulajdonítottam jelentőséget neki mert konyhában dolgozunk mindketten. A föcskölő paradicsomszósztól a besamell mártásig minden repülhet a lábaból egy óvatlan pillanatban, az én kabátom is néha a magyar vagy olasz,....

A feleségem egy pornókurva, ki is vertem rá!


Ahogy ültem ott a kanapén a nyitott laptop előtt, ingben, zokniban és alsógatyában, arra gondoltam, ugyancsak szánalmasan festhetek. A pszichológusom és a barátaim is azt mondták, egy felnőtt, házas ember számára sincs semmi szégyellnivaló némi maszturbálásban, sem a pornó nézésében. Egészséges vágyak és ezek megélése, meg ilyenek. De, ahogy kezemben gyűrögettem az üres sörösdobozt és alig dudorod....

Sziget fesztivál XXX


Nikolettával való kalandom másnapján egészen fenomenális koncertet adtunk a Roggelfinger Kulturhalle pódiumán. Úgy táncolt a sok germán, mintha az oroszok lövöldöznének a talpuk köré Kalasnyikovval. A Ludwig igazán jól szólt, és mindannyian fasza formában voltunk, még Csaba is, aki már reggel bebaszott, hogy előző esti részegségét kikúrálja.

Amikor vége volt a koncertnek, a többiek....Szextörténet címkék

pofozás | leitat | kiszúrtalak | kersztanya | informatikus |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.