Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Nóra és a mozizsebMár hetek óta egymásra voltunk kattanva. Nóra, aki a társaságban már sok fiú oldalán felbukkant, a többiek szerint is komolyan szerelmes lett belém. Ez talán annak volt köszönhető, hogy én másként beszéltem Vele, mint más srácok, akik számtalan kalandja miatt csak Nedves Nórinak becézték a háta mögött.

Egy kora tavaszi koncerten ismertem meg, ahol az első sorban ugrált átadva magát a zene ritmusának. Hosszú barna haja, tengerkék szemei és édes mosolya szinte azonnal megbabonáztak.

Kapcsolatunkat az első percétől átjárta valami fülledt erotika, ami állandóan létrehozta köztünk azt a bizonyos vörösen izzó hidat. Sokat beszélgettünk, csókolóztunk, és gyengéden simogattuk egymást. Viszont annak dacára, hogy veszett történetek keringtek Nóráról, nem történt ennél komolyabb dolog.

Egyik hétvégén moziba hívtam, éppen a 18. szülinapja után egy héttel. Amikor érte mentem, azonnal láttam, hogy ”kívánós” hangulatban van. Nyakában az ezt jelző korall gyöngysort viselte.

Alaposan kicsípte magát, vörös miniszoknyát, magas sarkú cipőt és egy piciny topot vett fel, ami csak arra volt jó, hogy még jobban felizzítsa a férfinép rejtett vágyait. Az illata a szokásosnál is jobban eljutott a tudatomig s alig titkolt sürgetéssel vártam, hogy elkészüljön.

Az apja, aki egyébként néha egész jó „arc”, rosszallóan morgott valamit, amikor elköszöntünk és a szokásos újságja mögül tett valami epés megjegyzést a mai fiatalokra.

Boldog voltam, már a házuk előtt vadul csókolózni kezdtünk, mert a tavasz és Nóra illata elborította az agyamat. Rózsaszín nyelvecskéje megkergette az enyémet, én pedig szokásomhoz híven lágyan nyaldostam ajkait, mint a méhecske, aki nem akar betelni a megtalált édes virággal.

Már nem tudom, hogyan jutottunk el a Kispiszkosnak nevezett mozihoz.

Csak a jegyszedő néni láttán tudatosult bennem, mekkora balek vagyok, mert valami tévedés folytán a legolcsóbb jegyet kaptam, és az ebből kifolyólag az első sorba szólt.

Így hát, mint utólag ezt kaján mosollyal konstatáltam, a többi 5-6 néző valószínűleg nemcsak a filmet figyelte.

Már a film előtti unalmas reklámot is vad enyelgéssel tettük felejthetetlenné.

Nóri vad dolgokat suttogott a fülembe, amitől teljesen beindultam, átöleltem és kihasználva a magyar művészfilm sötétebb részeit, formás mellecskéit simogattam. Éreztem, kedvére van a dolog, apró nyögdécselései egyre sűrűsödtek. A combjai teljesen szét voltak tárva s ezt nem hagyhattam büntetlenül, a szoknyája alá nyúlva gyengéden simogatni kezdtem bugyiján át.

Ő sem hagyta magát, mert a zsebemen keresztül, kiszakítva a bélést elkezdte masszírozni, izgatni a férfiasságomat. (Ezt hívják „mozi-zsebnek”, mondta később Béla, felvilágosult, tanult barátom.)

Már amúgy is teljesen be voltam zsongva, félrehúztam csöppnyi bugyiját, és az ujjaimmal megéreztem nedves testét.

Simogattam, izgattam a csiklóját, le és fel mozgattam a kezem, ahol megéreztem a számára kellemes pontokat, oda vissza-visszatértem.

Csupa nedvesek voltak az ajkaink, mert őrülten faltuk egymást, nem nagyon törődve a tisztesebb mozilátogatók esetleges véleményével. Nóra combja remegett az izgalomtól és én finoman bedugtam az ujjam a hüvelyébe. Lassan megkerestem a G-pontját hüvelye felső redői közt és gyengéden, de határozottan, körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem.

Éreztem, hogy nagyon jó neki, mert még keményebben kezdte izgatni betonkeményen ágaskodó farkamat. Vágya a plafonig kúszott és láttam rajta, hogy teljesen kikapcsolt. Lehúzta a cipzáramat, és lassan ölembe hajtotta a fejét.

Megnyalta a farkam forró, csintalan nyelvecskéjével és éreztem, ha így folytatja, nem sok kell hozzá, hogy mindjárt orgazmusom legyen.

A film hirtelen nagyon világos lett –hála a rendezőnek-, és megriadva, de egyszerre kaján vigyorral abbahagytuk a pettinget, mert bár izgalmas volt a dolog, azért a kisvárosi moziban nem sűrűn szoktak ilyesmit elkövetni.

A fülébe súgtam:

- Őrülten akarlak!

- Magamban akarlak érezni, drágám- felelte aprókat pihegve.

Ki akartunk menni a moziból, de kint súlyos cseppekben szakadt a tavaszi zápor és ráébresztett bennünket a szerelmes fiatalok s idősebbek örök problémájára: nem volt hová mennünk…

Vágyunkat egy cseppet sem hűtötte le az eső. Ugyanúgy fel voltunk hergelve és legszívesebben már a mozi előtt egymásnak estünk volna.

Szerencsére mentő ötletem támadt!

A páholy részen, az emeleten van egy ruhatár, amit nem használnak már régen. Gyorsan felszaladtunk a csigalépcsőn, s mivel a jegyszedő néni éppen a pénztárossal beszélt, nem volt tanúja csintalan eltűnésünknek.

Behúzódtunk a kicsiny, talán két négyzetméteres, barna függönnyel lezárt, faillatú ruhatárba és pajkosan kuncogtunk.

Vadul és mohón estünk egymásnak, de a szerelem, ami bennünk égett, valahogy mindig ritmusváltásokra késztetett minket. Hol lágyan, gyengéden öleltük s becéztük, simogattuk egymást, hogy aztán vadul, cibálva adtuk át magunkat a kínzó vágynak.

Nóra térdre esett előttem és még a félhomályban is láttam, hogy csillogott a szeme. Hangosan vette a levegőt, és szinte letépte rólam a farmerem.

Teljesen letaglózott a vágy, ami izzott benne!

Elkezdte simogatni zsákmányát, felmérte a méreteit és szinte szakértő szemmel méregette, mielőtt az ajkai hozzáértek volna. Alig vártam, hogy megtegye. Látta rajtam, mennyire vágyom rá. Elmosolyodott és finoman körbenyalogatta a farkamat.

Először a makkomat kényeztette, aztán az egészet formás, vágytól duzzadt ajkai közé vette, mohón, egyre s egyre mélyebben tömte magába. A szavam is elállt, elöntött a szerelem és a vágy forró egyvelege. Egy kicsiny ideg a lábamban remegni kezdett, ahogy Nóra szerelmesen kényeztette a farkam, míg én csodás puha hajzuhatagába túrtam.

Csak nyögdécselni bírtam.

Elszégyelltem magam, hogy csak ő kényeztet, játszik velem.

Megfogtam az állát és gyengéden magamhoz emeltem. Ajkai nedvesen csillogtak és arca is kipirult. Megcsókoltam, hogy lehűtsem, de a vágy csak fokozódott benne. Felfektettem a belső ruhatári pultra, és minije alól lehúztam izgató, falatnyi bugyiját, amely bizony csurom nedves volt.

Felizgult nedves puncijának illata összekeveredett a kinti zápor illatával s szinte az őrület határáig korbácsolta a vágyamat.

Végigcsókoltam a combjait és egyre közelebb kerültem a csinos, fazonra borotvált Bermuda-háromszöghöz, közben kezemmel formás kebleit, mellbimbóit izgattam. Halkan nyögdécselt, láttam, nagyon jó neki, ahogy szeretgetem.

Éreztem, mennyire vágyik rám s az élvezetre, hát nyalogatni kezdtem a csiklóját. Apró nyalintásokkal kezdtem, ízlelgetve teste édes ízeit, aztán megkeresve, érintve minden kis részt, gondos térképész módjára egyre beljebb haladtam. Mélyen belenyaltam a hüvelyébe és éreztem, rángatózik a közelgő gyönyörtől. Még érzékibben kezdtem kényeztetni, már az ujjaim is a testében kalandoztak. Hirtelen felsikoltott és a puncija hihetetlen erővel megszorította az ujjaimat.

Csodás volt nézni szerelmem gyönyörét, ahogy az élvezet hullámai elborították testét. Magára húzott, megsimogatta az arcomat, és mintha könnyes lett volna a szeme.

Forrón megcsókolt.

-Kérlek, tégy a magadévá, szerelmem- súgta.

Finoman megfogta szájától még nedves vesszőm és a hátán feküdve magába segítette. A testünk tökéletes összhangban olvadt össze.

Csodás volt hallgatni az eső dobolását. A félhomályban arca érzéki kontúrjából csak a szemei csillantak ki. Izgató volt és gyönyörű, és láttam rajta, Ő is tudja ezt.

Egyre nagyobb hévvel mozogtam benne. Éreztem, ahogy szűk, finom puncija meg-megszorítja a farkam, s én teljesen kitöltöm a testét.

Egyre csodásabb érzések törtek rám, hol meleg, hol hideg futkosott rajtam, minden apró szőrszál felkiáltójelként meredezett testemen. Karjaival letéphetetlenül, mint makacs kis polip, vállamat, majd combomat szorította.

Formás lábai már szinte a nyakamban jártak és ringatott, segítve harmóniánkat.

Vadul zihált a fülembe és olyan dolgokat sugdosott, amitől még Cupido is elpirult volna. Szavai megrészegítettek és még keményebben, gyorsabban mozogtam benne és Ő vadul tekerte a csípőjét, még tovább fokozva vágyamat, élvezetemet.

Sokáig ezt már nem lehetett bírni.

Egy közös sikoltással jött el a csúcs!

Belekarmolt a vállamba s én alabástrom nyakát harapdáltam megvadult csődör módjára. Hosszú orgazmus volt. A gyönyör szűnni nem akaró áradással borított el minket és egy pillanatra megállt szinte az idő. Forró spermám buja lökésekkel áradt remegő testébe, Ő erősen szorította a vesszőmet és gondos szőlőművesként az utolsó cseppet is kipréselte belőle.

Eltűntek a mozi szürkés falai és valahol máshol, távoli csillagok közt éreztük egymást egymásban. Lassan csihadtunk, pihegve, összegabalyodva, gyengéd, apró csókokkal és simogatásokkal megpihenve, mint fáradt vándor, aki hosszú útról tért haza.

Sokáig feküdtünk csendben. Felkönyökölve gyönyörködtem tökéletes teste vonalaiban. Végigsimítottam nyirkos combjait, és éreztem, hogy a sperma lusta patakokban csordogál rajtuk. Nóra hozzám bújt és szívverésem ritmusát hallgatta. Ő szólalt meg először.

-Jó volt, kicsim? –kérdezte.

S nem hazudtam, amikor azt mondtam:

- Csodálatos voltál, szerelmem!

Még kicsit beszélgettünk és kuncogtunk, majd megkerestük a ruháinkat, kióvakodtunk a ruhatárból. Az eső már elállt és a filmnek is éppen vége lett.

Huncut mosollyal figyeltük a lámpák halvány fényében hazainduló embereket, akik végigszenvedték a jó másfél órás művészfilmet, amíg mi szerelmeskedtünk alig pár méterre tőlünk.

Nórát sűrű csókok közt kísértem haza.

Az apja foghegyről megkérdezte:

- Na, milyen volt a mozi?

S mi csak annyit mondtunk, egymásra nevetve: Kielégítő, papa!Véletlen szex történet:


Művészi fotók


Tracy a szombati újságban vette észre a művészeti vásár reklámját. A legjobb barátnője születésnapja előtt két héttel úgy vélte, hogy ott biztosan talál majd valami, ami Luciának tetszeni fog. Talán valami ékszert vagy díszt a hajába.
Így hát buszra szállt és elment a megadott parkba. Mire az utolsó bemutató sátorhoz ért, csalódott volt. Semmit sem talált, amit megfelelőnek tartott volna. A....

Niki nagy szopása


Fekszek a nappaliban a kanapén, lassan bejön a konyhából és odalép hozzám, a hajamat végig simítja... Felülök, és hagyom, hogy leüljön mellém, majd az ölébe helyezem a fejem. Ránézek, és látom a szemén, hogy kíván... a fejemmel pedig érzem, hisz egyre csak növekszik a fejem alatt a férfiassága.... simogatja a számat, az ujjaival körülírja minden szögletét... Óvatosan bekapom az ujját... Aprókat pu....

A bokorban anitával


A bokorban anitával

Két hete történhetett körülbelül,hogy összefutottunk a Nikoletta fasztalicskával,de nem vertük szarrá,hanem kibékültünk vele:)Azt hazudtuk neki,véletlenük hagytuk ott,mert azt hittük elõre ült a Taxishoz. El is hitte:)))) Azt mondta,kiáltt stoppolni, hárman kurvának nézték,mondom magamba,sokat nem tévedtek,végül egy rendõr felvette,felhívták a Jóska bácsit,de az el....
Szextörténet címkék

testvérk | nudis | barna far | alhasát | fel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.