A migráns kaland


Régóta terveztük az utat Egyiptomba a családdal, végül sikerült is találni egy mindenkinek jó időpontot novemberben. Izgatottak voltunk, sosem voltunk még ilyen távol az otthontól.

Amikor megérkeztünk, kellemes meleg idő fogadott bennünket, szokatlan az itthoni hideghez képest. A programunk nem volt szoros, két kirándulásunk volt mindössze egy hét alatt. Kairó és Luxor. Kairóba olyan sokáig tartott az út, hogy már szinte azt hittük, soha nem érünk oda, és hogy nem is lesz jó.

Morcosan érkeztünk meg a városba, de amint kiléptünk a buszból, megváltozott minden, a nap onnantól kezdve vidám és izgalmas volt. Nem csak a látnivalók miatt, sokkal inkább közrejátszott benne az idegenvezetőnk, Jamal. Kedves, jóképű és intelligens srác, aki azonnal levett a lábáról azzal, ahogy törte a magyart.

Az egész napot velünk töltötte, és volt alkalmunk beszélgetni is. Mint minden arab, azonnal fűzni kezdett, amint megtudta hogy szingli vagyok. A nap végén flörtölős hangulatban váltunk el, nagy sajnálkozások közepette és ígérve, hogy tartjuk a kapcsolatot.

Itthon, miután hazaértünk, már várt a levél, hogy nagyon örült nekünk, nekem, és jó lenne tartani a kapcsolatot. A levelek jöttek-mentek, egyre kacérabb hangnemben. Utalt rá, hogy jön majd Magyarországra tanulni tavasszal, már a találkozónk helyét is megbeszéltük.

Aztán egyszer csak eljött a nap, ideért. Izgatott voltam, hiszen a beszélgetéseinkből elég jól megismertük egymást, de nem tudtam, komolyan gondolta-e a flört részét.

A találkozót egy kis kávéházban beszéltük meg, kicsinosítottam magam és elindultam. Egész úton úgy éreztem, pillangók repkednek a gyomromban. Ő már várt.

Nem változott semmit, mióta nem láttam, kedves, barna szeme mosolygott rám, és puszival üdvözölt. Később kiderült, nem volt okom izgalomra, a beszélgetés ugyanolyan jó volt mint novemberben és mint a leveleinkben. Órákat beszélgettünk el, repült az idő. Úgy váltunk el, hogy újabb találkát beszéltünk meg.

Gyakran találkozgattunk, én egyre inkább azt éreztem, kezdek beleesni. Nem sejtettem, hogy ő is így érez, amíg egyszer fel nem hívott magához. Egy kedves kis albérletben lakott a belvárosban.

A lakásba lépve meghitt nyugalom árasztott el, szétnéztem, mindent alaposan megvizsgáltam, kutattam - új helyen szokásom. Éppen a könyvespolcot tanulmányoztam, amikor mögém lépett. Éreztem a leheletét a nyakamon. Felkuncogtam, csiklandozott. Hátrébb lépett, én pedig megfordultam. A tekintete komoly volt, elszánt. Egy szó nélkül a kezét a derekamra tette és magához húzott.

-Jamal...-kezdtem volna bele valamibe, de az ajkaimra tette az ujját. Megnémultam. Csak néztem az arcát,a nagy, barna szemekben elvesztem. Éreztem, egyre közelebb hajol, majd behunytam a szemem. Megcsókolt, közben magához ölelt. Én is átöleltem, feloldódtam a csókjában, hiszen erre vártam már ezer éve. Ajkaink el sem váltak egymástól percekig, azt sem tudom, hogy kötöttünk ki a kanapén.

Hirtelen egyszer Jamal abbahagyta a csókot és a simogatást és felállt, a kezemet fogva húzott fel és vitt a háló felé. Szinte nem voltam magamnál, úgy követtem.

Az ágy előtt állva megfogta az arcomat, megcsókolt, majd elkezdett kibújtatni a ruháimból és az ágyra fektetett. Ő is levetkőzött, majd mellém feküdt. Megbabonázva gyönyörködtem izmos felsőtestében, a bronz bőr szinte vonzott magához, meg kellett érintenem. Megsimítottam a vállát, majd a tarkóját és beletúrtam sűrű, göndör fekete hajába és megcsókoltam. Ő sem bírt betelni velem, simogatni kezdett. Szinte minden porcikámat bejárta, apró csókokkal illette. A nyakamnál kezdte, majd kezeivel a vállamról indult felfedező útra. Sokáig nem is csináltunk mást, csak simogattuk, cirógattuk egymást. Aztán én nem bírtam tovább, egész testemmel hozzásimultam és magamhoz szorítva megcsókoltam. A hátamra döntött és a melleimet kezdte csókolni, nagyon finoman. Majd egyre lejjebb haladt, de még nem ért hozzá a puncimhoz, kikerülte és a combom belső felét kezdte cirógatni, csókolni. Egyre szaporábban vettem a levegőt, türelmetlen voltam mert borzasztóan kívántam. Ez tetszett neki, ezért túráztatott még egy kicsit. Csak egészen az ujja hegyével ért hozzám, apránként cirógatta a combjaimat egyre befelé haladva. Amikor először vénuszdombra ért, felsóhajtottam. Megkegyelmezett és egy leheletnyivel erősebben kezdte simogatni. A vágat mentén lefuttatta az ujjait többször is, eddigre már nagyon nedves voltam. Ahogy ismét a bejárathoz ért, lassan bedugta az egyik ujját. Beleborzongtam. Finoman ujjazott, közben a hasamat és a melleimet simogatta. Behunyt szemmel feküdtem az ágyon, a fejemet hátravetve, úgy élveztem amit csinált.

Kivette az ujját és kissé széthúzva a szeméremajkakat, rátette az ujját a csiklómra. Hangosan felnyögtem. Éppen csak rajta hagyva az ujját, körözni kezdett. Én egyre szaporábban vettem a levegőt, ő egyre gyorsabban mozgatta az ujját, nem kellett sok és a hátam ívbe hajlott és elélveztem.

Pihegve feküdtem az ágyon, Jamal mellém feküdt és mosolyogva adott egy puszit az arcomra. Ránéztem és én is elmosolyodtam.

-Már régen vártam ezt – mondta még mindig mosolyogva, közben egyik kezével simogatni kezdte a hasamat.

-Nem hittem, hogy te is akarod…-suttogtam még mindig hitetlenkedve.

-Mert kis buta vagy – mondta, azzal megcsókolt. Ahogy hozzám bújt, éreztem, a szerszáma már rendesen áll. Egyik kezemet lecsúsztattam és finoman megérintettem. Felsóhajtott és kicsit megemelte magát. Én folytattam a cirógatást, és élvezettel néztem, hogy harapja be az ajkát az élvezettől és a várakozástól, hogy mikor fogom meg. Megfogtam és húzogatni kezdtem. Felnyögött és nagyokat sóhajtott. Felültem, ő a hátára feküdt. Amíg az egyik kezemmel a farkán dolgoztam, a másikkal a golyóit simogattam. Nagyon élvezte, a szemét sem bírta nyitva tartani, de odanyúlt, megfogta a kezem és a mellkasára húzta. Ezzel a lendülettel mellé feküdtem és megcsókoltam.

Finoman megfogta a vállam és eltolt magától. Nem értettem, kérdőn néztem rá, mire annyit mondott:-Fordulj meg…-a tekintete szinte ködös volt. Megfordultam, háttal neki. A nyakamba csókolt, kezével pedig végigsimított az oldalamon. Én a szabad kezemmel hátranyúltam és átkaroltam a nyakát. Ahogy a combomhoz ért, hátulról megemelte, de értettem, felemeltem a lábam, hogy behatolhasson. Kicsit helyezkedett, majd odaigazgatta meredező farkát a puncimhoz. Odadörgölte a nedves bejárathoz, majd lassan betolta. Halk sikoly hagyta el a számat, ő pedig felnyögött. Átölelt hátulról és lassan mozogni kezdett. Hangosan nyögdécseltem a gyönyörtől, ő pedig néha a nyakszirtembe, vagy a fülem alá csókolt. Lassú, de fantasztikus szeretkezés volt, mindketten ki akartuk élvezni. Egy idő múlva gyorsítani kezdett, és egyszersmind lefelé indult a keze a hasamról. Ösztönösen feljebb emeltem a lábamat, míg ő elérte a csiklóm. Ahogy hozzáért és simogatni kezdte, még nagyobb sóhaj szakadt ki belőlem és egy perc múlva elélveztem. Jamal is megállt, kihúzta a farkát és a hajamat, vállamat simogatta és puszilgatta. Amikor kissé magamhoz tértem, maga felé fordított és az arcomon simított végig.

Rámosolyogtam én is megsimítottam az arcát, aztán a tarkóját, és a kezem elindult lefelé. Gondoltam, most igazán ő következik, de rám szólt,hogy ne csináljam. Kérdőn néztem rá.

-Látni akarlak…-mondta, és megcsókolt. Eközben a lábaim közé térdelt és szétnyitotta őket. Átfogtam a nyakát és felhúztam a lábaimat. Odaillesztette a farkát és belémnyomult. Ahogy körbefogtam belülről, behunyta a szemét. Mozogni kezdett bennem, időnként megcsókolt, de amúgy gyönyörködött bennem, az arcom minden hajlatát megcsodálta, majd a szemembe nézett és elmosolyodott. Felemeltem a lábaimat, hogy mélyebben be tudjon hatolni, amit meg is tett, egészen tövig mártotta a farkát, mire már én is felsóhajtottam, majd ahogy látta, hogy nem fáj, sőt, keményebben kezdett dugni. Nyögdécselni kezdtem, és a lábaimat átkulcsoltam a hátán, úgy szorítottam magamhoz. Ekkor nagyot sóhajtott és becsukta a szemét, a fejét is leejtette, de egyre gyorsabban mozgott bennem. Élveztem, hogy tövig dugja belém a farkát, suttogni kezdtem, hogy igen, igen…Majd egyre hangosabban mondtam, míg egy nagy nyögéssel hatalmasat élveztem. Jamal nem hagyta abba a kefélést, ő is közel volt már, alig picivel később ő is elélvezett. Éreztem, ahogy hullámokban lövell belém, szorítottam én is. Egy pár pillanatig úgy maradt, majd finoman rám feküdt és pihegni kezdett.

Átöleltem, a hátát simogattam, és a tarkóját, majd megpusziltam az arcát. Lassan kinyitotta a szemét és megcsókolt. Aztán megmozdult és kicsusszant belőlem, mellém feküdt. Odafordultam hozzá és a mellkasát simogattam. Felém eső kezét kinyújtotta és azt suttogta, „Gyere”. Odabújtam, egészen hozzásimultam, ő pedig átkarolta a vállam. Pár percig így feküdtünk, majd az arcomat megsimította, és felemelte az államat. Ahogy rá néztem, elmosolyodtam önkéntelenül, ahogy ő is. Csak bámultam a szemeibe, nem tudtam velük betelni. Ő megcsókolt, majd ahogy szétváltak az ajkaink, mosolyogva azt mondta: „Behibek”. Elvigyorodtam, tudtam mit jelent, még a nyaraláson beszélgettünk erről. Kuncogtam egy kicsit, majd ránéztem és azt válaszoltam: Én is szeretlek.


Szextörténet ajánló:


Az angol tanárnő gecis arca


Érettségim után egyetemre kezdtem járni, éltem a fiatalok szokásos életét, majd első év után júliusban kimentem két hónapra Angliába főleg világot látni, de mellé dolgozni is, egy ismerős család családi vállalkozásánál segítettem be. Mindez Londonban volt. Az apának volt még egy kis lakása (ők a kertvárosban laktak) amit arra az időre megkaptam, szóval jó dolgom volt, London remek hely, pénzt is k....

A szexi kollegina


A történetem kb. 10-évvel ezelőtt kezdődőt. Új munkahelyre kerültem, a kollektíva fele-fele arányban oszlott meg a nemek arányában. A hölgy dolgozok őrömmel, fogadták az új kollégát.

Megindult a magánéletem feltérképezése. Mivel ekkor még független voltam hamar akadtak érdeklődők, de mivel a hölgyek mind férjezetek voltak jobbnak, láttam a házinyúlra nem, lövünk elvet alkalmazni. D....

Lillácska, jobb vagy mint 3 kurva egyszerre


Lilla, mint a pillangó szállt át az életen. A cserfes kislányból rámenős nő lett. Repkedő-röppenő aranyszőke tincsei alig győzték követni gazdájukat. Az iskolapad sem sokáig tartotta vissza a nagybetűs élettől. Könyökét nem sokáig koptatta unalmas, középfokú végzettséget igénylő, szellemtelen, röghöz kötött munkahelyeken. Beszippantotta a NAGY BUSINESS, a díjtartalékos életbiztosítás. Lubickolt a ....

Szextörténetek a nővérszállón


Anna, 30+, 175 cm, csinos, átlagos méretek, formák. Született vörös hajjal, ahol volt rajta, ott vörös szőrrel, fehér, enyhén szeplős bőr. Főnővér egy sebészeten, egy sebész fődoki szeretővel.
Egy helyi katonatárs (Istvan) révén ismertem meg, akivel régóta barátok voltak és futottunk össze már hol itt, hol ott néhányszor, időnként kisebb beszélgetésekkel is.
Szilveszter volt…. Buli I....

Édes vágyak


Kilépek a fürdőszobából.Az ágyon fekszel meztelenül.Szexfilmet nézel.Két izmos pasi egy csinos fiatal lányt kényeztet éppen.Láthatóan nagyon tetszik,mert simogatod magad.Felnézel rám,és elmosolyodsz.De nem hagyod abba.Az ajkaid résnyire kinyitod.Csendesen,de szaporábban veszed a levegőt.Melléd fekszem. Nem nyúlok hozzád,csak nézem,ahogyan izgatod a csiklód.Ahogyan az ujjaid elmerülnek nedves szemé....

A benzinkúti wc


Az egyik nyáron elmentünk külföldre nyaralni.Szerettem volna idegen férfiakkal nagyokat kefélni,mert a férjem nem igazán szeretett baszni.Az egyik benzinkútnál megálltunk,hogy a WC-re menjek és amikor benyitottam akkor vettem észre milyen szűk ez a budi.

Alig vettem le a bugyimat és ültem rá a buditetőre amikor kétoldalt észrevettem egy egy lyukat és belőle kezdett kibújni egy fehér....Szextörténet címkék

felujíás | cumizó | nyilvánoss | szadoszex | huszonnyolc |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.