Kétbugyis Kata


Apukám 40 éves, anyum 32, és nagyon szokták csinálni. Az én szobám az emeleten van ők pedig a földszinten alszanak, de mielőtt alszanak többnyire dugnak. De elég hangosan. Anyukám sikongat és mindig hallom, ahogyan recseg az ágy. Gondolkodtam már, hogy megkérem őket, vegyenek vissza kicsit, de rájöttem semmi közöm hozzá, meg hát csinálják ha egyszer jó nekik.

Hanem ez engem azért fel szokott izgatni! Fekszem ilyenkor a vízágyamon, amit szülinapomra kaptam, hallgatom a menő dj-k legújabb mixeit és maszturbálok. Persze azért nem sűrűn, mert többnyire máshol is meglelem a kielégülést. Elég jó pasi vagyok, ahogy ez később ki fog derülni!

Tehát egyik este is ez volt a szisztéma, apu nagyon formában lehetett, mert anyu vég nélkül sikongatott hogy MÉG-MÉG mélyebbre! Kicsit zavarba is hozott ez, de a farkam már nagyon állt. Épp verni kezdtem, amikor valaki kopogott az ablakon. Nagyon megijedtem, azt hittem egy vámpír! De csak Kata volt az, az osztálytársam. Felálltam, kinyitottam neki az ablakot, ő pedig behuppant a szőnyegre.

- Hogy a fenébe másztál fel az erkélyre? – kérdeztem tőle. – És mit is keresel? – kérdeztem.

- Hát… szóval… hoztam létrát. Szerettem volna veled kicsit megismerkedni. A suliban nappal nem mertem venni a bátorságot, hogy megszólítsalak.

Kata alter csaj volt, ezt az öltözködése is elárulta. Fekete farmer, bő póló, és a fején egy kalap. Nem az esetem! De jó illata volt, és az arca piros.

- Hát gyere ülj le – mondtam. És leültünk az ágyra és beszélgetni kezdtünk.

Amíg csevegtünk, a zajok odalenntről tovább hallatszódtak. Észrevettem, hogy Kata is hallja, és egyre pirosabb, de nem mer rákérdezni. A lábát kicsit szétnyitotta, és kényelmesen hátradőlt a vízágyamon. Egy mondat közepén félbeszakítottam.

- Bocsáss meg, látom zavarban vagy, amiért a szüleim odalenn dugnak. De ne zavarjon. A szex teljesen természetes dolog, tudod?

Ő bólintott, és végsimított a lábán. – Tudom. És… te tetszel nekem.

Szóval ezért jött, gondoltam. Hát legyen.

Odahajoltam és megcsókoltam. Végsimítottam a pólóját, aztán lehúztam. Nem viselt melltartót, én pedig csókolgatni kezdtem a mellét.

- Ez nagyon finom… - nyögte.

- Miért jöttél ide? – kérdeztem, aztán tovább cirógatta nyelvem a bimbóját.

- A lányok – sóhajtotta. – A lányok azt beszélik nagyon jó vagy… jól csinálod… és én már… nagyon vágytam rá.

A hasát kényeztettem már.

- Kinyaljalak? – kérdeztem.

- Igen… - lihegte.

Anyám odalenn sikongatni kezdett.

Kigomboltam a farmerét, lehúztam a cipzárt és lehúztam róla. Végcsókoltam selymes combjait a teste remegett érintéseim alatt. Aztán a bugyijához hajoltam, de ahogy húztam le, meglepődtem.

- Rajtad két bugyi van!

- Igen – mosolyodott el. – Babona.

Ezek az alter csajok és a hülyeségeik, gondoltam. Lehúztam mind a két bugyit és előbukkan csodálatos puncija! Rátapasztottam a nyelvem és szorgosan nyalni kezdtem. Halkan sikongatott, emelgette a csípőjét, és hamarosan elélvezett.

Utána elővettem a farkam, és megkértem hogy szopjon le. Lelkesen bólintott, arcát hasamhoz préselte, aztán bekapta a farkam és nyalogatta, szívogatta! A hajába túrtam, és arra gondoltam, mennyi fiú van, aki nem olyan macho mint én. Sajnáltam őket.

- Gyere dugj meg – mondta végül Kata, és szétterpesztett lábakkal az ágyra hanyatlott. Én azonban nem így akartam. Hátamra hengeredtem, és kértem hogy lovagoljon meg.

- Vedd fel a kalapod – mosolyogtam.

Kata a kalap után nyúlt, ami szeretkezésünk elején az ágy mellé esett, és felvette. Aztán puncijával rácsúszott kőkemény borotvált farkamra, és mozogni kezdtem. Lihegett, nyögött, és én a mellét markoltam. Hatalmasat élvezett, mellkasomba vágva körmeit. Aztán rám hanyatlott, és én beszívtam finom illatát.

Nem sokkal később távozott úgy, ahogy jött, az ablakon át. Megkértem, az egyik bugyiját hagyja nálam emlékbe. Megbeszéltük, ezentúl majd összejárunk kefélni, amikor éppen ráérek. És bár sok lányt kell kielégítenem rajta kívül is, gyakran ráérek!


Szextörténet ajánló:


Szex fantázia : Az uszodában


Amikor odaértünk az uszodába, már akkor merevedésem lett.
Láthatom álmaim legszebb nőjét.
Annyit kell tudni a tanárnőről hogy 30as éveiben járó vállig érő szőke haj, szemüveges, hatalmas popsival és mellekkel.
Bementünk az öltözőbe átöltözni, majd mentünk úszni
Bemelegítés, majd kezdődött az óra.
A dögös tanárnő kiadta a feladatot majd elkezdtük.
Én szándé....

Szex a kocsiban


A napokban vásárolt a barátom egy meseszép autót. Nagyon odáig volt érte, kicsit zavart is, hogy mindig a kocsival van elfoglalva. Éppen ezért gondoltam meglepem őt. Elmentünk kocsikázni, én pedig egy igen szexi darabot vettem fel a kabátom alá. Amikor kicsit elhagyatott részre értünk, mondtam neki, hogy parkoljon le, majd megcsókoltam. Akkor már ő is tudta, hogy mit szeretnék.

Elke....

Leszbi ringyók akcióban


Ez a történet 3 éve történt. Akkor voltam másodikos gimnazista. A barátom mondta, hogy kísérjem el a az Őrs Vezér térre mert ott találkozik a barátnőjével és a barátnőjének barátnőjével J. Elkísértem mivel én is közel laktam. Amikor megérkeztünk ők már ott voltak mind a ketten. Nagyon szépek voltak. A barátom barátnőjét hívjuk mostantól Krisztinek és az ő barátnőjét Kittinek. Jól elbeszélgettünk, ....

Extázisok kertje, hetero erotikus történet


Álmomban a Nap fényes, forró sugarai öleltek át... Simogatták lusta, kéjben fürdő testemet... Védtek minden rossztól, s a szépet, a jót, gyönyört engedték csupán hozzám. Forróság volt, nagy forróság.... S ekkor még nem vettem észre, hogy ez a forróság a gyönyörök fellegvárához vezet... Álmomban csókoltam vissza... Azután hirtelen rájöttem... Most ébren vagyok, és nem álmodom !

Édes,....

A nővérkém titokban exhibicionista


Kora hétfő reggel volt. A szülők dolgozni mentek és újabb forró nap ígérkezett. Arra gondoltam, hogy a nővérem valószínűleg hátul napozik. Ahogy a szünetben rendszeresen szokott.


Niki kukkolására nem voltam büszke. Egyszerűen megtörtént néha. Igazából őt hibáztattam érte, mert ő mutogatta a formás testét. Tökéletes időzítéssel keltem fel az ágyból. Niki tényleg a hátsó udvar....

Erotikus fantázia


Egy hideg téli reggelen, amikor az embernek a meleg szobából kimozdulni sincs kedve.

Irány a meló! Az utcán a busz felé sétálva csak unott álmos fejek , a buszmegálló tele emberekkel és mind ugyanarra a buszra várunk.Pár perc és a 31-es már be is gurul a megállóba tömve dolgozni indulókkal, és diákokkal . Ahogy felpréselem magam és körülnézek, ülőhely esélytelen állóhely is csak egy....
Szextörténet címkék

kismell | megerőszakola | bemondó | timcsi | fogadóóra |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.