Az erőszakolás


Szörnyű gyerekkorom volt. Apám alkoholista volt, anyukám gyenge nő, apám mindennap bokszszáknak használta. Nyári szünet után, úgy 9 éves lehettem, apám még a szokásosnál is részegebben jött haza. Ordibált anyukámmal, hogy hol van még pia. Anyum azt válaszolta, hogy nincs, megittad az összest. Apám dühében felment a lépcsőn, pénzt keresett, mert ami nála volt azt elitta. Én lent voltam szobámban, csak a szekrények pufogását hallottam, ami megszokott volt nálunk sajnos. Apám rá kiáltott anyámra:

– Hol van pénz te ku…. ?!

A szobám plafonja beremegett apám dühös lépteitől. Egy tompa, de hangos puffanást hallottam, rögtön utána anyám sikolyát. Kimentem a szobából és apámat láttam kiterülve. Leesett a lépcsőről és szörnyethalt.

Apám halála nem hatott meg. Szégyellem, de bevallom, örültem neki. Anyukámat sem törte meg, rá egy évre jött egy új apuka jelölt. Hát ő se volt jobb, mint édesapám. Anyum szakított vele, majd jött az újabb szörnyű kapcsolat, majd megint egy másik. 13 éves koromban elegem lett, úgy határoztam megszökök otthonról. Kentem magamnak két szendvicset, loptam egy kis pénzt anyum pénztárcájából, majd a vasút felé vettem az irányt. A pénztáros kérdezte, hová kérem a jegyet, én kis gondolkozás után Budapestet választottam. Nem volt elég pénzem a jegyre, így gondolta, majd autóstoppal megyek

Elindultam az országúton. Beesteledett, kezdtem fázni, nem vittem magammal kabátot, a gyomrom korgott az éhségtől. Csak mentem és mentem, a távolból láttam, hogy egy autó közeledik, a hüvelykujjammal jeleztem. Egy régi, piros, poros tragacs megállt, majd egy mély hang szólt ki:

– Mit csinálsz ilyen sötétben egyedül?

– Budapestre megyek- válaszoltam félős hangon.

– Elvigyünk?- hallottam ismét a mély hangot.

– Az jó lenne!- válaszoltam derűsen.

– Gyere! Gyere!

Amint beültem a tragacsba, rögtön megköszöntem a segítőmnek a segítséget. Az arcát nem láttam, mert hátulra ültettek be középre. Mellettem két nagydarab fickó ült, munkásruhájuk összefestékezve. Az arcuk nem volt valami megnyerő, dús gondozatlan szakálluk volt, elöl hiányzott pár foguk, és erőteljes izzadságszaguk volt.

– Hová vigyünk téged te lány?- kérdezte a sofőr.

– Budapestre- válaszoltam.

– És hogy- hogy egyedül vagy kint a sötétben???

– Elszöktem otthonról- feleltem naívan.

– És tudja valaki, hogy itt vagy?

– Nem. Nem mondtam senkinek.

– Hogy hívnak?

– Zsófi- válaszoltam.

Ekkor a bal oldalamon ülő fickó megfogta a combom, a másik meg végig simított a hajamon. – Nagyon szép, szőke hajad van, Zsófi! – szólt vigyorogva.

– Szép kislány vagy!- szólt hátra a sofőr.

– Ki akarok szállni!- nyögtem, elhaló hangon.

– Nem mész sehová!- szólt a combomat egyre hevesebben simogató pacák.

Majd előreszólt az autót vezető társához:

– Karesz, menjünk a raktárhoz!

Újra rám nézett, majd így szólt:

– Szép combod van! Fogadni mernék, hogy csinos a kis feneked is!

Kezét erőteljesen nyomta a fenekem alá, és szorongatta.

– Na, milyen az a segg?- kérdezte a sofőr.

– Jó kemény!- válaszolta elégedetten a fenekemet tapogató.

A jobb oldalamon ülő tag, ekkor rám nézett és így szólt:

– Kíváncsi vagyok, milyen a cicid!

Kezét a mellemre tette, s a pulóveremen át simogatni kezdte.

– Ne csak simogasd, vedd le róla a ruhát! Nézzük meg, milyen!- szólt hátra a sofőr.

A karomat gyorsan összefontam, hogy ne tudják levenni rólam a pulóveremet. A kéz, ami eddig a fenekemet fogdosta, kicsúszott alólam, majd a csuklómra markolt. A másik tag elkezdte lehúzni a cipzárt a pulóveremen. A csuklómat szorító pasi felkiáltott:

– Na, hadd lássam azokat a ciciket!

Hiába ellenkeztem, levették rólam a pulóveremet, majd a pólómat is. A csuklómat szorító ipse kicsatolta, és levette a melltartómat. A sofőr a visszapillantó tükröt igazgatta, hogy jobban rám lásson.

– Á, azok a szép, kislány cicik! Imádom!- mondta a sofőr.

A korábban a csuklómat fogó férfi rátette kezét a mellemre.

– Kis, hegyes, kemény cicik- szólt vigyorogva.

Sírni kezdtem, s közben azt mondogattam, hogy ki akarok szállni, ki akarok szállni. Ekkor az autó megállt. Reménykedve kérdeztem, kiszállhatok?

– Ugyan kislány, most jön a jó része!- nevetett a baloldalamon ülő.

A két fickó kiráncigált az autóból. Egy régi rossz épületet láttam, az agyamon átvillant, ez a raktár, ide hoztak. A sofőr kinyitotta a fém ajtót és felkapcsolta a villanyt. Most láttam az arcát először. A két mellettem ülő fickóval ellentétben, ő nagyon jó képű, magas kisportolt férfi volt, pár napos borostával. Szőkésbarna haj, kék szem, nem is értettem, ez a jóképű pasi, hogy képes erre. A két fickó még mindig fogta a karom. A sofőr oda jött hozzám, lehajolt egy kicsit.

– Gyönyörű vagy Zsófi!- mondta, majd egy enyhe csókot nyomott a számra.

Beleremegtem, végig libabőrös lettem, és éreztem, a puncim is reagál, mert elkezdett tüzesen lüktetni. Végig simította a hátam, majd mind a két mellbimbóra nyomott egy- egy csókot.

– Zsófi, kell az a nadrág neked?- kérdezte.

Vegyes érzéseim voltak. Egyrészt, nagyon bejött a srác, másfelől viszont, fiatal voltam és nem saját akaratomból történt velem ez az egész. Abba a korba értem, amikor már érdekeltek a fiúk, már volt barátom is, de maximum egy csók volt. Kíváncsi voltam ugyan, hogy milyen a szex, de nem vágytam rá még.

Nem válaszoltam a kérdésére, ismét megszólalt:

– Inkább ne kelljen!

A két fickó csak kuncogott, s azon kívül, hogy szorították a karom, nem tettek semmit. Lehúzta rólam a nadrágot.

– Na, lássuk azt a puncit!

A bugyimra tette a kezét, elkezdtem egy jobban benedvesedni, pedig a tudatom küzdött ellene. Megfogta a bugyim szélét és elkezdte lassan lehúzni. Amikor már teljesen lehúzta rólam, megszólalt:

– Zsófi, milyen szép szőke a szőr a puncidon!

Hátra ment két lépést és csak nézte a puncimat. Közben én a szemét néztem, mint a tenger olyan kék volt, és láttam a szemében a vágyat, az elszántságot, a tüzet. Az egyik haverja elkezdte simogatni egyik kezével a fenekem, a másik pasi meg a mellem. A hűvös teremben, éreztem a bőrömön a kezük melegét.

A sofőr a közelembe lépett, letérdepelt elém, majd a bokámtól kezdve, egyre feljebb és feljebb csókolgatni kezdett, lassú cuppanós csókkal. A csókok iránya egyértelmű volt. A két fickó a karom tartotta, s ez most inkább előny volt, mint hátrány, mert lábaimból egyre jobban ment ki az erő. Csókjai elérték a csiklómat, belepuszilt és kidugta a nyelvét. Ahogy a nyelve elérte a csiklómat, az valami fantasztikus érzéssel töltött el. A puncim teljesen benedvesedett, a tudatom ellenkezett, de a puncim mást akart. Akkor még nem tudtam, de most már tudom, elélveztem. Miután látta, hogy nincs is annyira ellenemre dolog, megfogott és feltett az asztalra. Ami az asztalon volt, azt egy mozdulattal lesöpörte. Megcsókolta a számat, majd a nyelvét bedugta a számba. Ösztönösen viszonoztam a csókot. Elkezdett vetkőzni. Először a pólóját vette le, enyhén szőrös mellkasa volt, szép mellizmokkal, kockás hassal. Lehúzta a nadrágját, amit rögtön követett az alsónadrágja. Akkor láttam életemben először egy férfi nemi szervet testközelből. Nem volt olyan nagy, mint a képzeletemben, de tetszett.

Elindult felém, közben folyamatosan a szemembe nézett. Egyre közelebb ért, majd megfogta a csípőm két kézzel, és lassan belém hatolt. Eleinte fájt, de ahhoz képest, hogy megerőszakolt, gyengéd volt. A fájdalmamat egyre jobban az élvezet váltotta fel. Ő gyorsított a tempón, egyre jobban kapkodott levegőért, hangosan nyögött, nem tudtam mi baja. Hirtelen kikapta belőlem a cerkáját, rántott rajta párat, majd meleg, fehér ondóját a hasamra lőtte. Lihegve lemászott az asztalról.

– Pfú, ez remek volt Zsófi! Srácok, ti jöttök!!!

Na, itt meghűlt a vér is bennem, csak kiabálni tudtam.

– Neee! Neee! Neee!

A két fickó ledobta a ruháit, majd az egyik felmászott az asztalra és belém vágta a hímtagját. Majd szétszakadtam a hatalmas dorongjától, undorodtam tőle, becsuktam szemem és hangos sírás közepette vártam, hogy vége legyen. A másik tag, akivel eddig szerencsére még nem volt dolgom, gyengéd pofozkodással adta tudtomra, hogy van még teendőm. Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy az arcom előtt van a szerszáma.

– Kapd be a faszom!- szólt hozzám.

Én összeszorítottam szám, erre kaptam egy pofont.

– Kislány, minél előbb kezded, annál előbb végzel!

Kinyitottam a szám, ő erőteljesen belenyomta.

– Kezdd el szopni!!

Neki álltam. Nem tudtam mit kell tenni, előre hátra mozgattam a fejem.

– Jól van kislány, jól csinálod!- biztatott.

A puncimban lévő ember egyre hangosabban vette a levegőt, majd egyet ordított, kivette belőlem a dorongját, majd a földre élvezett. A számban lévő manusz sem bírta sokáig, halottam, ahogy sóhajtozik, a farka lüktetni kezdett, majd belém lőtte undorító, keserű magját. Azonnal elkapott a hányinger, éreztem, nem bírom visszatartani.

– Nyeld le!- förmedt rám.

Nem bírtam visszatartani, elhánytam magam. A sofőr fogta a vödröt és a felmosót, felmosta a hányást.

– Zsófi, van ahol aludjál?- kérdezte az egyik.

– Nincs- mondtam remegő hangon.

– Itt van egy ágy az emeleten. És itt egy kis pénz. Menj haza, nem való még a nagyvilág neked!

Felöltöztek és elmentek. A csapnál megmosakodtam, miközben bőgtem. Reggel begyalogoltam a vasútállomásra, és haza mentem.


Szextörténet ajánló:


Közösben a nejem


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel lovagoltunk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.
Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és jó párral szoros ba....

Alice és csodás élményei Pt.1


Nem tudom ti hogyan vagytok vele,de én unom az egyhangú szex tőrténeteket,egy jó sztori alapja a valós igazság!!Alice a nevem és 20 éves vagyok,a történetem a közép suli után kezdődőtt mikor külföldre mentem dolgozni,mint minden lány én is akartam valamit bizonyítani csak én nem a szüleimnek hanem legfőképp magamnak!Mivel édesapám meghalt na meg,mostoha anyámmal nem igazán passzolt a szó!Egy mezőg....

Barátok Közt


A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál v....

Lilla már hatvan éve is szeretkezett velünk 2


Folytatás.
Tehát Béci lebuktatott, és így Lilla férfivá tette őt. Béci azonban a többieknek is elmesélte, hogy megdugta a barátnőmet. Kérdőre vonták, aminek az lett a vége, hogy megígértem beszélek Lillával. Nem volt a lány szégyenlős, és akkor már kilenc srác, pasi volt benne, de bevallom, nekem az tetszett volna, ha Kocsárd, Józsi, Béci, Bálint és a legjobb barátom, Bandi is eljön a randi....

Pötty Nikolett a swinger klubban


Pötty Nikolett a swinger klubban

Már régóta szerettem volna elvinni egy swinger clubba a feleségemet,mert imádattal szoktam figyelni ahogy simogatják a combjait kefélések közepette. Most egy ajándék ként elvittem cseh-be és ott nem ismerhette senki amiért tiktakozhatott volna. Itt aztán az este amit kinéztem magunknak harminc oár volt és nagy örömö9ömre mind a harminc férfi meg is bas....

Sperma-Emma


Teltek a hetek. Semmi dolgom nem volt hétvégén.
Jött egy üzenet. Délután ráérek, ha gondolod. Feljöhetsz 16 óra körül. Emma.
Válaszoltam is neki. Ott leszek.
Eljött az időpont. Elkezdet az eső is esni.
Felmentem hozzá. Egy köntösben nyitott ajtót és beinvitált. Forró teával kinált.
Jót beszélgettünk.
Majd jött a kérdés:
Miért nem kerestem?
Ne....Szextörténet címkék

huga | szőke fiatal | 6 eves koromban | mistres | exhib |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.