Székely szex történet - Magda


16 év házasság alatt egyetlen férfi volt az életemben, a férjem. Előtte volt meg egy komolyabb kapcsolatom, de ezen kívül nem volt más férfi az életemben. 15 éves lányom már nem kötött le, mint akkor, amikor még kisgyerek volt. Egyre több időm jutott magamra. Férjem, vezető beosztásban dolgozik, így anyagi helyzetünk is jónak nevezhető. Kapcsolatunkat a férjemmel szintén jónak értékeltem, bár az utóbbi időben mintha egyre laposabbá, monotonabbá vált volna... legalábbis ami a szexuális életünket illeti. Visszagondolva az eltelt évekre, azt hiszem sem én sem pedig a férjem, nem nagyon próbáltuk frissíteni szexuális életünket. Egyrészt, mert mindketten kissé konzervatívak vagyunk/voltunk, másrészt pedig azért mert mindketten kielégítőnek éreztük. Több mint 10 év házasság után kezdtem érezni, hogy szeretnék valami újat, valami az eddiginél másabbat, érdekesebbet. Finoman próbálkoztam a páromnál, próbáltam a tudtára adni, hogy örülnék egy kis változatosságnak. Vásároltam néhány szexibb holmit, próbáltam kissé kihívóbb lenni. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem volt semmi eredménye a próbálkozásaimnak, de úgy érzem, mégsem értem el a kívánt hatást. A férjemnek jó volt úgy ahogy volt, nekem pedig többre volt szükségem. Ahogy telt az idő, egyre kevésbé volt kielégítő számomra intim életünk, egyre fokozódott bennem a vágy az új iránt.

Egy közepes nagyságú Erdélyi városban élünk, én egészségügyi asszisztensként dolgozom. Bár nem ismer mindenki a városban, de azért mégsem engedhettem meg magamnak, hogy meggondolatlanul bocsátkozzam kalandokba, nem akartam kockára tenni a házasságunkat. Úgy éreztem, nem éri meg... arról már nem is beszélve, hogy már én sem a huszas éveimbe jártam, amikor az ember egy-kettőre talál kapcsolatot, kalandot, ha nagyon akarja. Átlagos 40 éves nő voltam...

Ildikó barátnőm volt az egyetlen, akivel bármilyen problémát meg tudtam beszélni. Nem kellett attól tartanom, hogy kiszivárog valami a beszélgetéseinkből. Annak ellenére, hogy barátságunk alig pár éves múltra tekintett vissza, nagyon megbíztam benne. 2 évvel idősebb volt és egy katasztrofális házasságban élt. A férjének komoly alkohol problémái voltak, hiába próbált segíteni rajta, nem sikerült. Ennek ellenére ő optimista maradt, nem látta rózsaszínbe a világot, de nem is keseredett bele a problémákba, élte a saját életét. Megértette a problémáimat, vívódásaimat, és próbált biztatni, segíteni. Örvendtem, hogy volt egy megértő barátnőm. Ildikó egy román-magyar cég humánerőforrás vezetőjeként dolgozott, nyitott, mindig vidám nő volt, az a típus, aki bátran hátrafordult ha egy vonzó férfit látott az utcán. Munkájának köszönhetően tudott is bánni az emberekkel, értett a nyelvükön.

Társasága minden alkalommal egy kellemes élményt jelentett számomra, és nem csak azért, mert megértő volt, hanem felszabadultsága miatt is. Az a nő volt, amilyen én is szerettem volna lenni.

Abban a kis kávézóban beszélgettünk, ahová gyakran mentünk, ha kedvünk volt egy kávé mellett beszélgetni. Mindkettőnk munkahelyéhez közel esett, igy egy idő után egy fajta törzshelyünké vált.

Rossz hangulatban voltam, volt egy oktalan vitám a férjemmel. Talán nem is volt igazam, talán csak a felgyülemlett feszültség váltotta ki belőlem azt a vehemens reakciót. Már bántam az egészet... Látta rajtam, hogy nem vagyok a legjobb passzban, fagatni kezdett. Elémeséltem neki, hogy mi történt, miért vesztünk össze a férjemmel. Cigarettáját szivva halgatott, majd amikor befejeztem a mondanivalómat, gyerekesen cinkos arccal mosolygott rám, majd nevetve megjegyezte-tudod mi a te bajod Magdi? Mostanába nem voltál rendesen megdugva :)

Döbbentem néztem rá, eléggé ismertem ahhoz, hogy tudjam elég szabad szájú, pláne ha kettesben vagyunk, de ez a kijelentése, és főleg az ahogyan mondta ledöbbentett. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy most nevetnem kellene-e vagy inkább fel kellene háborodnom. Látta az arcomra kiülő megrökönyödést és nevetni kezdett

- Ugyan már, ne légy ilyen prűd, te is tudod, hogy ez a bajod.

Látva a nevető barátnőmet, úgy éreztem, nem sok értelme van a felháborodásnak, nem is beszélve arról, hogy talán még igaza is van... sőt, nagyon valószínű, hogy igaza van. A férjem a munkája miatt sokat van távol, na meg amúgy sem a régi már a kapcsolatunk, monotónia, egyhangúság jellemzi az életemet. . talán ez a bajom. Valójában én is tudtam, hogy ez a bajom és a legjobban az bosszantott, hogy nem tudtam változtatni rajta. Na meg kezdtem úgy érezni, mintha már nem lennék eléggé nő, mintha nem volnék már elég vonzó a férjem számára. Egyszóval a női büszkeségem szenvedett csorbát.

Pár nappal később felhívott telefonon, és bejelentette a rá jellemző módon, anélkül, hogy megkérdezte volna, hogy ráérek-e péntek este, vagyis másnap egy kis női pletykaparti lesz az egyik, és nem mondhatok nemet. Mit tehettem volna, megígértem, hogy ott leszek, pláne, hogy tudtam a férjem egész hétvégén távol lesz.

Péntek este 8 körül jött utánam. Amikor beültem az autóban, azonnal feltűnt, hogy barátnőm rendkívül elegáns és csinos.

- Nem öltöztél túl egy pletykapartihoz? - kérdeztem tőle, kis éllel a hangomban.

-Nem - válaszolta kurtán.

A rövid válasz elvette a kedvemet a további érdeklődéstől, jobbnak láttam nem faggatni.

Pár percnyi autózás után megérkeztünk, Ildikó beállt a parkolóban, egy 10 emeletes tömbház elé. Nem sokat beszélgettünk, csak intett, hogy merre megyünk. A lift a 8. emeleten állt meg. Ildikó csengetett az ajtón, majd mosolyogva rámnézett:

- Ne nézz úgy, mint akit kivégzésre visznek.

Egy 45 év körüli, jol megtermett férfi nyitott ajtót, mosolyogva tessékelt be a házba.

- Azt hittem, hogy... - nem tudtam befejezni a mondatot, mert barátnőm éles tekintettel pillantott rám, majd egy csókot nyomott a pasi szájáre. Nem tudtam mire vélni a dolgot, bár sejtettem, hogy ki a férfi. Többször mesélte, hogy van egy kapcsolata, de nyilvánosan nem akarja vállalni, legalábbis addig nem amig férjnél van. Feltételeztem, hogy erről a férfiről van szó. Bosszantott a dolog, nem értettem, hogy miért kellek én ide, és zavart, hogy nem mondta meg hová megyünk.

Tamás, így hívták a férfit, betessékelt a nappaliba, majd elnézést kért és kiment a szobából.

- Mi ez, miért kellett iderángass engem? - kérdeztem dühösen

- Ugyan már, mi a problémád, egyedül akartál otthon ülni? - válaszolta Ildikó.

Na mindegy gondoltam magamban, maradok egy fél órát, majd kitalálok valamit, és hazamegyek. Kellemetlenül éreztem magam, az volt az érzésem, hogy plusszban vagyok.

Érkezésünk óta két és fél óra telt el, és nekem egyre jobb lett a hangulatom, nemcsak a nagyon finom bor hatására, hanem a két vidám ember társasága is feldobott. Éreztem, hogy lassan kezd a fejembe szállni az ital, nem voltam ugyan részeg, de éreztem az ital hatását.

Ildikó kipirult arccal nevetett Tamás egyik viccén, nekem pedig megszólalt a telefonom. Rápillantotta a kijelzőre, és láttam, hogy a férjem hiv. Elnézést kértem és kimentem a konyhába. Párom nem volt kíváncsi, hogy hol vagyok, vagy mit csinálok, csak bejelentette, hogy megérkezett és minden oké, majd vasárnap érkezik. A beszélgetés befejezése után, bosszankodva álltam a konyha közepén, úgy tűnt a férjemet nem nagyon érdekli, hogy én mit csinálok egyedül... ismét a szokásos vívódás...

Lecsaptam a telefont a konyha asztalra, mintha elszállt volna a jókedvem. Arra gondoltam haza kellene mennem, de végül, rövid morfondírozás után arra jutottam, hogy dehogy kellene hazamennem, miért is ne érezhetném jól magam.

Visszaindultam a nappaliba, nem tűnt fel, hogy nem hallom az Ildikó hangos kacagását. A félig csukott ajtóig érve, megálltam, valami furcsa volt, nemcsak kacagást nem hallottam, hanem beszédet sem, nagy volt a csend... . földbe gyökerezett a lábam... Ildikó és Tamás szenvedélyesen csókolóztak a kanapén. Tamás keze a barátnőm combjai között matatott, az Ildikó fehér blúza pedig majd a nyakáig volt felhúzva, egyik melle kilátszott alóla. Megkövülve néztem őket... az ágaskodó mellbimbóról és a sóhajokból ítélve Ildikó kellemen érezhette magát. Álltam az ajtóban, mint egy hülyegyerek, és nem tudtam mitévő legyek. Izgató volt látni őket, de úgy éreztem, nincs itt a helyem, legalábbis most nincs. Nem tudom mennyi idő telhetett el, talán pár másodperc, de az is lehet, hogy több, én még mindig csak álltam és néztem őket. Meglepődve vettem észre, hogy engem is elfog a vágy. Na ne, ezt nem, nem fogunk hülye kukkolósdis pornófilmet játszani, és az ajtó között masztizni, azt nem -morfondíroztam magamban. Most szépen megfordulok, és mielőtt észrevennének, kisétálok az ajtón. Mellbimbóim olyan kemények lettek, hogy már szinte fájtak, arcom kipirult, lélegzetem pedig egyre gyorsabb lett.

A fene enné meg, csaknem fogok felizgulni azon, hogy a barátnőm a pasijával csókolózik... . és a mellét szivja... . huha... . - dühös voltam magamra amiért még mindig őket néztem, szégyelltem ezt a kukkolást.

Tamás hirtelen abbahagyta az Ildikó mellének a kényeztetését, és egyenesen a szemembe nézett. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől, meg akartam fordulni, de csak álltam, és néztem őket.

- Gyere be - hallottam előbb Tamás, majd Ildikó hangját. Mint valami robot, úgy léptem be a szobába, közben pedig az agyamba dörömbölt, hogy te marha, mit csinálsz.

Zavartan ültem le az egyik fotelban, nem tudtam hová nézek, a barátnőm pedig még annyi fáradtságot sem vett, hogy legalább meztelen mellét eltakarja. Zavartalanul folytatták a csókolózást, Tamás keze zavartalanul matatott az Ildikó combjai között én pedig már azt sem tudtam mi tévő legyek, izegtem-mozogtam a fotelben és próbáltam a tv-re koncentrálni. Persze nem sikerült, mindegyre visszatévedt a tekintetem az egyre hevesebben csókolózó párra. Megdöbbenve állapítottam meg, hogy barátnőm szoknyája alatt nincs semmi, nincs tanga. Egyre jobba szétnyíló combjai, majdnem teljes bepillantást engedtek. A Tamás középső ujja eltűnt a borotvált punciba. Nem akartam őket nézni, de nem tudtam levenni róluk a szemem. Ildikó hangosan lihegett, sejtettem, hogy nagyon fel van izgulva... akárcsak én is... Ez nem lehet igaz, haza kell mennem, el kell mennem innen... de csak ültem és bámultam őket, közben pedig éreztem, hogy én is nedves leszek... Tátott szájjal bámultam, ahogy kicsomagolja a Tamás szerszámját, majd a szájába veszi és olyan mohon kezdi szopni mintha ettől függne az élete... . és micsoda szerszám. . majd kétszer akkora, mint a férjemé... éreztem, hogy nagyon kívánom, nagyon szeretném szopni... Elöntött a szégyen a gondolatától. Az jutott eszembe, hogy még a férjemnek is ritkán csináltam...

- Gyere ide - parancsoló volt az Ildikó hangja.

Ismét, mint egy robot, vagy egy kiskutya, úgy engedelmeskedtem. Odaültem mellé és kipirultan, felizgulva neztem, ahogy a hatalmas dákó eltűnik a barátnőm szájába. Tamás közelebb lépett hozzám, Ildikó pedig újra rámszólt:

- Szopjad te is!

Nem ellenkeztem, lassan a szégyenérzet helyét átvette az izgalom. Óvatosan közelítettem a hatalmas dákóhoz, megnyaltam, majd óvatosan a számba vettem. A kemény forró és nedves fasz izgató volt, teljesen kitöltötte a számat. Amíg Tamást szoptam, Ildikó megszabadult a ruháitól, és minket nézve simogatta csupasz punciját. Még egy utolsót nyaltam a merev farkán, mielőtt becsúsztatta volna a barátnőm nedves puncijába. Néztem őket, közben vetkőzni kezdtem. Gondolataim akörül forogtak, hogy mi van, ha nem leszek elég vonzó. Ildikó vékony filigrán nő, átlagosnál nem nagyobb mellekkel, kis formás popsival... izgató látvány volt, ahogy a hatalmas 190 centis és legalább 100 kilós férfi alatt lihegett, nyögött. Nem tudtam sokáig figyelni őket, de azt hiszem Ildikónak megvolt az első orgazmus, mert sikítozva dobálta magát Tamás alatt. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy telt combjaim között a Tamás feje csinál utat, keményen belenyalva nagyon nedves puncimba, közben nem túl nagy, de létező pocakomat simogatta. Telt, átlagosnál nagyobb és kissé már megereszkedett melleimet simogattam. Tamást nem zavarta, hogy nem vagyok borotvált. igaz, hogy nincs őserdő a combjaim között. Gyér szőrzetem lucskos volt, és egyre hangosabban nyögdécseltem.

- Izgató – hallottam Ildikó hangját. Nem tudtam kitől kérdezte, de nekem nagyon izgató volt. Tamás válaszolt fojtott hangon-aha, és most megdugom ezt a csatakancát. Valahogy, valamiért nem zavart a csatakanca megnevezés, pedig máskor, más körülmények között biztos, hogy felálltam volna és elmegyek.

Vastag farkával végigsimította puncim bejáratát, alig hallhatóan suttogtam, hogy dugjál meg. Egy határozott mozdulattal hatolt belém, amitöl felsikoltottam. Teljesen kitöltött hatalmas farka, nyögve élveztem. ahogy előre-hátra mozgott bennem. Lábaimat felraktam a vállára, hogy még jobban érezhessem azt a hatalmas dorongot magamban. Amikor abbahagyta kinyitottam a szemem, Ildikó még mindig magát izgatta és pikirult arccal nézett minket. Tamás felalított a kanapéról, letérdeltetett a földre, belemarkolt nagy fehér popsimba.

- Hátulról is meg akarlak kefélni - hallottam a hangját. Nem érdekelt, hogy akar megkefélni, csak keféljen meg. Széttártam a lábaimat, mire ő mögém térdelt, és hátulról nyomta belém méretes farkát. Melleim előre hátra himbálóztak a lökései alatt, közben fenekemet, csípőmet markolászta, és fojtott hangon suttogta, hogy megbaszlak.

Éreztem, hogy jön a vég, már rég megszűnt minden tartózkodás, szégyen, csak a gyönyört éreztem. Sikongva, lihegve élveztem el Tamás alatt. Éreztem, amint kihúzza belőlem a farkát, elnyúltam a szőnyegen, mire ő megfordított. Alig kaptam levegőt, nem tudtam magamhoz térni, igy még soha nem dugtak meg, nem is gondoltam, hogy lehet ilyen erős orgazmusom. Fölém térdelt és verni kezdte a farkát. Nem volt időm feleszmélni, hogy mit akar, egyszer csak ömlött belőle a forró, nyúlós sperma. Az első sugár félig nyitott számba kötött ki, a többi végigömlött az ajkaimon, arcomon, melleimen. Hihetetlen mennyiség folyt ki belőle. Először élvezett férfi a számba, de nem volt kellemetlen, nyeltem a gecijét, letöröltem az arcomról, és lenyaltam az ujjaimat.

A férjem a hétvégi élményeit mesélte, közben pedig, csak úgy zárójelben megkérdezte, hogy nekem, hogy telt a hétvége. Mondtam, hogy semmi különös, csak a megszokott, közben pedig a péntek estére gondoltam. Éreztem valami szégyenfélét, de a kellemes emlékek mellett teljesen elhalványult ez az érzés.

Ildikóval utólag megbeszéltük a történteket. Azt mondta legyek nyugodt, ez hármunk között marad. Persze beismerte, hogy nem spontán volt az egész, hanem előre megtervezett. Azt is elárulta, hogy nem kell aggódnom, a barátja izgatónak talált, nagyon tetszett neki telt alkatom, azt mondta nagyon izgató volt, és szívesen megismételné ezt a hármast. Nem mondtam azonnal igent, mert úgy éreztem fel kell dolgoznom a történteket. Volt egy jó adag lelkiismeret furdalásom és sok mindenen elgondolkoztam, de már tudtam, hogy a következő alkalomra igent fogok mondani.

Ez volt a "kivezetésem" a monoton életmódból, és persze volt folytatása is. Valójában rájöttem, hogy tetszik, izgat ez a játék... minden lelkiismeret furdalásom ellenére izgat...

A történet folytatódik... (A félreértések elkerülése érdekében megjegyzem, hogy a nevek nem valódiak, a történet viszont igen!)


Szextörténet ajánló:


Szex történetem, két fiú baszott meg


A titkos vágyak azért vannak, hogy megvalósuljanak! És hogy kiderüljön, a valóság ha más is, lehet olyan jó, mint a fantázia. Szerintem valahol minden no fejében megfordul a gondolat: milyen lenne egyszerre két férfivel szeretkezni. Nekem nemcsak a fejemben fordultak meg :-)) Elmesélem.

Négy éve csetlek, mindkét férfit onnan ismerem. És milyen érdekes, mindkettőt több mint 3 éve. Mo....

Ordítva élveztük a vad baszást


A tóparti orgiánk után semmi extra nem volt a nyár végéig. Laza kúrások a discoban, bokrokban, nyaralás nyaginál is, ott egy pár régi haver dugott meg. Nem is feküdtem le sokkal max. asszem 5-6 pasival talán.
Hétfőn már kezdődött a suli, pénteken évnyitó. Természetesen a két évvel ezelőtti miniszoknyámat vettem fel, alatta szigorúan tangával. Egy vékony blúz volt rajtam, persze, a dekoltázs....

Anya és fia


Az egész történetem ott kezdőtött amikor is az anyám a második férjétől is elvált. Tudni kell anyuka nem a munka embere, soha nem dolgozott még az ő életfilozófiája az hogy a férif dolga a munka a nőé pedig a háztartás vezetése ami neki annyiból áll hogy felvesz egy bejárónőt és étteremből hozassa az ételt, magyarán szólva ő semmit nem csinál. Vagyis valamit biztos nagyon jól csinál ha a férfiak m....

Szex a szabadban Ancsával


Szombatonként rendszeresen a lakhelyemhez közeli piacon szerzem be a hétvégi főzéshez szükséges kellékeket. Szívesen teszem ezt, mert szeretek a kofákkal alkudozni illetve mindig akad egy ismerős, akivel el egy jót lehet beszélgetni. Ancsa, akivel már régóta ismerjük egymást, szintén itt dolgozik egy kis élelmi-szerüzlet eladójaként. Az évek során elég közvetlen viszony alakult ki közöt-tünk. Amik....

Cuckold Tom


Elmesélek egy történetet Nektek, ami most is zajlik. Remélem sokatoknak tetszeni fog:)

Pár éve rájöttem, hogy mennyire izgat, ha a feleségem más férfivel le akar feküdni, ami akkor derült ki, amikor az egyik nap hamarabb értem haza az edzésből, és bezárkózva a hálószobába gépezett. Amikor kérdeztem miért csukta be, azt mondta hogy most szeretne egyedül lenni. Ezt tiszteletben tartot....

A kézbesítő futár


Egyedülállóként elég gyöngén álltam anyagilag, és némi jövedelem kiegészítésként szövegszerkesztést vállaltam egy kiadóknál. Elég gyors vagyok, meg precíz is, az elso legépelt munkám után aztán sorozatosan jöttek a kéziratok, elfoglalva minden üres estémet, de legalább olyan külön jövedelemhez jutottam, ami kihúzott állandósult zavaromból, ugyanakkor még szívesen is végeztem a feladatot. Csak egys....Szextörténet címkék

való tö | esküvő után | pisi szex | csinálj meg | pezsgő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.