Társas játékok


Egy pár éve megtörtént kalandomat mesélem el most Nektek, és előrebocsátom, ha bármelyik szereplő magára ismerne, az természetesen csak véletlen egybeesés lehet! ;)

Azt mondták a srácok, hogy egy vadi új társasjátékra tettek szert, és szívesen kipróbálnák velünk.

Péterrel már többször voltunk moziban, itt-ott, és a haverja, Laci rokonszenves volt nekem is, meg Nóri barátnőmnek is, így hát igent mondtunk a szombati társasra, amelyet Zolinál rendeztek. Ott volt még Zoli barátnője, Panni is, akit csak látásból ismertem, hosszú, egyenes hajú, gesztenyebarna, nagy szemű típus. Igazán szép lány.

Mind a hatan egy évfolyamra jártunk, Nóri és Péter pedig ugyanabba a tankörbe, mint én. Péter és Zoli állítólag már egyetem előttről ismerték egymást, régi jó barátok, és azt is gyanítottam, hogy Péter többet is el tudna képzelni Nórival, mint egyszerű barátságot, de szerintem túl félénk volt, és nem merte egyedül elhívni, ezért gyakran hármasban jártuk a várost.

- Sziasztok! Gyertek csak be, már mindenki itt van! - mondta Zoli, és lesegítette Nóri kabátját, míg én a csizmámtól próbáltam megszabadulni. Mikor felnéztem, Laci állt velem szemben, egy pár papucsot hozott.

- Meg ne fázz! - mondta, és mosoly mögött olyan szemeivel mintha vetkőztetett volna. Nem mondom, felvillanyozott, bár lehet, hogy csak beképzeltem magamnak az egészet, és csak a saját vágyaimat vetítettem ki rá. A sok tanulás mellett a múlt héten még maszturbálni sem volt időm és türelmem, Laci pedig észtveszejtően jól nézett ki! Kíváncsi voltam, társas után mit csinálunk majd, egy kis bort mindenesetre hoztunk, ha bulis hangulatra vágyna a csapat. Nekem nem lett volna ellenemre...

- Köszi! Asszem nem fogok fázni, amilyen hőséget csináltatok idebent! - ámuldoztam. – Ez valami vérfagyasztó társasjáték? - viccelődtem.

- Épp ellenkezőleg! - hangzott a válasz bentről, Laci pedig alig tudta visszafojtani fülig érő mosolyát. Kezdtem kíváncsi lenni...

A társas, mint kiderült, Laci találmánya. Egy nagy játéktábla volt az asztalon, amely nem volt kihajtva teljesen, így csak egy részét láttuk, mellette kártyapaklik, meg két kocka.

- A lényeg, hogy ezt a társast egyetemisták részére találtam ki, hogy feldobja a koleszos bulikat! - kezdte Laci a magyarázást, míg elhelyezkedtünk az asztal körül, Laci iránymutatása szerint egy fiú egy lány.

- Nem szól másról, mint amiről a koleszos bulik általában, és szeretném veletek tesztelni, lehet, hogy még egyet s mást javítanom kell rajta, ez most kiderül, Ti játszhattok vele először!

- Micsoda megtiszteltetés! - mondta Panni, akinek gyöngyöző hangja nagyon is illett babaarcához.

- A pálya több szintes, most csak az első látszik, ha azon végigérünk, kihajtjuk a másodikat, és így tovább az ötödikig! A játékból csak a szintek végén lehet kiszállni, ez adja, részben – és itt rám kacsintott – az izgalmakat.

- Kezdjünk neki, majd közben magyarázod! - mondtam, mert annyira elpirultam a pillantásától, hogy valamivel lepleznem kellett. Míg magyarázott ugyanis, nézegettem a társast, és a kártyákon a meg az egyik kockán a mindenki által ismert férfi és nő jelzéseket láttam, így volt egy sejtésem, milyen izgalmakra is gondolt Laci, amikor rám kacsintott.

Az első szint címe így hangzott: „Ki is ül mellettem?”

Sorban dobtunk, léptünk, és kártyákat húztunk, amelyeken az Activitiben ismertekhez hasonló feladatok voltak, ismerkedős helyzeteket kellett eljátszani, fiúknak férfiassági próbák, lányoknak bájolgás és hasonló feladatok, illetve volt, hogy mindenféle, jórészt szexuális jellegű kérdésekre kellett válaszolni, így hamar sok minden érdekeset megtudtunk egymásról.

- Ha valaki nem elég ügyes a feladatánál, vagy nem elég őszinte, akkor innia kell egy deci bort, vagy zálogot kell adni! – mondta Péter még az elején, kajla vigyorral Nóri felé sandítva. Hamar kiderült, milyen zálogról van is szó!

Éppen én voltam soron, a fiúk szerint nem sikerült eléggé csábítón felborzolnom a hajam.

- Ha nem akarsz inni, adhatsz zálogot is! - mosolygott Laci. – Egy ruhadarab, mint a strip-pókerben!

Olyan izgatóan vetkőztetett szemeivel, hogy szinte benedvesedtem.

- Hát jó - válaszoltam pajkosan –, nem fogok megfutamodni! - és levettem a topomat, felfedve a fekete, áttetsző melltartóm fedte kebleimet. Taps volt a jutalmam, meg vágyakozó pillantások.

Lassan lekerült a srácokról is a póló, és Nóri már bugyiban és melltartóban ült, amikor elért a második pálya végére.

Egyre izgatóbb volt a játék, számomra különösen, mert többet ittam a kelleténél. Muszáj voltam, ugyanis nem volt rajtam bugyi, így a vetkőzésnek egy idő után mindenképp a szoknyám esett volna áldozatul, amit azért mégsem szerettem volna. A feladatok a második és a harmadik pályán egyre keményebbek voltak, egyre sűrűbben kellett megérinteni magunkat vagy a másikat itt-ott. Nórinak az egyik kezét a bugyijában kellett tartania, Panni melle pedig Zoli kezében nyugodott, immáron melltartó nélkül. Az alkohol és az általános jókedv, meg persze a vágy megtette a hatását, gátlásainktól egyre inkább megszabadultunk, és a levegő egyre forróbbnak tűnt. Megint rám került a sor.

- Gyerünk, Lilla, most már igazán leveheted a szoknyád, a többiek is bugyiban vannak! - mondta Péter, mire Laci mosolyogva kijelentette:

- Fogadok, hogy nincs rajta bugyi!

Na, erre aztán minden vér a fejembe szállt, nem álltam a nézését, és csiklóm elkezdett lüktetni. Izmos, kisportolt felsőteste volt, az egyik előző körben meg kellett nyalogatnom valamelyik srác mellbimbóját, természetesen őt választottam.

- Nem, inkább iszom! - habogtam, elengedve a fülem mellett, amit mondott!

Nemsokára elértem a negyedik pályát. A feladatom rögtön az volt, hogy nyúljak magamba egy ujjammal, aminek, bevallom, örömmel eleget tettem, persze fentről nyúlva a szoknya alá, hogy ne tudják, nincs-e rajtam mégiscsak bugyi. Persze sejtettem, hogy sokáig ez már nem maradhat titok. Igazam is lett.

Utánam Péter jött, megnyalogatta Nóri fülcimpáját, Panni pedig le kellett hajoljon az egyik fiú előtt, és szét kellett húznia a fenekét annak arca előtt. Szerencsére még rajta volt a bugyija, de a srácok, gondolom, így is szívesen lettek volna Zoli helyében. Majd Zoli jött, aki érzéki szopogatásra ajánlotta fel hüvelykujját Panninak, aki mindent beleadott, így még egy körre megtarthatta a bugyiját. Nem így Nóri, neki már csak a keze takarta a szeméremdombját, egy-két szőrszál elő is bújt, és ujjai csillogása elárulta, hogy bizony nagy hőség lehet most odalenn.

Laci azt húzta, hogy akin még van szoknya, az be kell, hogy engedje alá az ő kezét. Győzelemittasan olvasta fel a kártyát, a többiek meg visítottak, hahotáztak. Laci keze már el is indult, simítva csúszott a combom belseje felé, én pedig teljesen megfeledkezve mindenről, ösztönösen széjjelebb tártam a combom, ameddig a szoknya engedte. Laci két ujja elérte az ajkaimat, de nem ment tovább. A szemébe néztem, és láttam, hogy tudja, mennyire akarom az ujját magamban, de még húzni akar egy keveset.

A játék ment tovább, én voltam soron, és az első olyan kártyát húztam, amelyik meghatározta a partnert is, hárommal jobbra mellettem Zoli ült, és neki kellett a melleimet az arcához tennem. Pannit ez, úgy tűnik, nem zavarta, és Zoli már jött is előzékenyen, hogy nekem ne kelljen felállnom, és Laci így benn tarthatta a kezét a puncimnál. Bár Zoli nem volt az esetem, mégis izgató volt a felismerés, hogy egyszerre két férfi ér hozzám, és Laci volt olyan szemtelen, hogy abban a pillanatban végigsimította a nagyajkaimat az ujjával, amire én csak egy kéjes nyögéssel tudtam válaszolni. Mindenki azt gondolta, hogy Zoli arcának a melleim közét érő simogatása váltotta ki belőlem ezt az érzést, a játék pedig ment tovább.

Petinek szintén magához kellett nyúlnia, nem mondom, jól nézett ki, öklével az alsónadrágjában. Nóri is nyöszörgött egy kéjeset a látványtól, és ez nem kerülte el Péter figyelmét, mosolyából ítélve. Panniról szintén lekerült a bugyi, így ő lett az első, aki föltárta vékonyka, fazonra igazított pihe punciszőrét. Zolit nem zavarta, hogy barátnője a többiek előtt egyre inkább kitárulkozni kénytelen, ő pedig, szintén már a negyedik szintre jutva, kiválaszthatott valakit, akinek meg kellett fognia az ő még mindig elrejtett, de láthatón méretesre duzzadt dákóját. Mindenki Pannira nézett, ám Zoli felállt, és, gondolom az előző körben ejtett kéjes nyögésemen felbátorodva, odajött hozzám. Kissé megszeppentem, mire megfogta a kezem, Laci pedig már megint kihasználta a helyzetet, felcsusszant a csiklómhoz. Én erre már nem bántam, hogy ki mindenki foglalkozik velem, mélyeket sóhajtva megragadtam odavezetett kezemmel Zoli forró farkát, és a csiklómból érkező hullámok hatására majdnem elvesztettem a fejem. Már kezdtem közelebb húzni a fejem, hogy számba vehessem ezt a nagyszerű faszt, amikor Zoli szégyenlősen visszahúzta a boxerét, amelyből már elkezdtem kiszabadítani szerszámát.

Laci ujja is megállt, Zoli visszaült, Nóri pedig kihúzta ugyanazt a lehajolós feladatot, amit azelőtt Panni. Bizalmatlanul nézett a srácokra, hiszen fel kellett teljesen tárulkoznia valamelyik srác előtt, teljesen meztelenül. Péter ráhibázott a helyes mozdulatra, szabad kezét jelentőségteljesen háta mögé tette. Ez a gesztus, meg a másik kéz izgató látványa az alsónadrágban kellő bizalmat ébresztett a már jócskán becsípett Nóriban, aki felállt, odament Petihez, és hátat fordítva neki mélyen lehajolt. Hármunk közül ő volt a legszőrösebb lent, és ahogy előre dőlt, pamacsa duzzadt ajkait sejtetve előbújt combjai közül. Péter mellett ültem, és ezért jól láttam mindent, de a két srác csak a képzeletére hagyatkozhatott, és be kellett érje Nóri telt mellei himbálózásának látványával. A férfiszolidaritás azonban kifogástalanul működött, gondolom, Laci alaposan megbeszélte velük a stratégiát, így mindketten hangosan bíztatták Nórit, hogy húzza szét a fenekét Petinek, ahogy az a feladatban szerepel.

Nóri, miután érezte, hogy Petinek eláll a látványtól még a lélegzete is, elkezdte élvezni a szerepét, és miközben lassan ringatta körkörösen csípőjét Péter orra előtt, kezei lassan egyre széjjelebb húzták a fenekét, felfedve popsijának rózsaszín lyukacskáját, majd végül halk cuppanással szétválasztva vastagra duzzadt, nedvben úszó nagyajkait. Peti moccanni sem bírt, azaz hogy az ökle az alsónadrágjában folyamatosan mozgott, és félő volt, hogy valamelyik keze nem marad nyugton, ezért Laci, mint amolyan játékmester, a játék folytatására szólított fel minket.


Szextörténet ajánló:


A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

Munka után hazarohantam átöltözni. Mivel az ő munkahelye közel van a buli helyszínéhez, így ő egyenesen oda ment. Ha....

Én és a sógornőm


Sziasztok! Én egy 37 éves nős férfi vagyok. Amit most megosztok veletek az még a 20 -as éveimben történt meg velem és egy számomra "tiltott" személlyel. Akkor már pár éve együtt voltam jelenlegi párommal- gyerekem anyjával- nejemmel. Neki van egy igazán cuki kis hugicája. Mindig is szimpatikusak voltunk egymásnak. Elejétől fogva jó barátok voltunk vele. Nem is volt baj, amíg el nem kezdett fel nőn....

Öreg picsák - bujálkodás a nagyival


Mindig is bolondultam anyai nagyanyámért. Jó húsban levő vidéki asszony volt, s annak ellenére, hogy soha semmilyen kenceficét nem alkalmazott, olyan bőrrel dicsekedhetett, mint egy csecsemő. Sehol semmi pattanás vagy mitesszer, nyoma sem volt rajta a két szülésnek, se narancsbőr, se márványosság, fehér, kreolba hajló bőre mindenütt gusztán feszült kerekded idomain. Hatalmas mellei voltak, mint ké....

A barátom MILF anyja


Ez a kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 18 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kim....

A nyitott házasság
Gyermekünk még nincs és ameddig kettesben vagyunk, szeretnénk minél jobban kiélvezni az életet. A nyitott házasság számunkra nem azt jelenti, hogy külön utakat járunk, hanem inkább másokat is próbálunk beszervezni erotikus játékainkba. Jelenleg is tart gyümölcsöző kapcsolatunk egy közelben lakó korunkbeli házaspárral. Egy társasutazáson ismertük meg őket. Fogalmunk sem volt róla, h....

Vágyaim nővérem után 3.


Az előző esetünk után teljesen egyértelmű vált a szituációnk. Kívántuk egymást, szabadok voltunk, függetlenek és együtt éltünk. Hát miért is ne alakulna ki belőle egy állandó kapcsolat?
Ahogy Timi végzett a farkammal, befejeztem a zuhanyzást majd lefeküdtem mellé aludni. Nem szóltunk egymáshoz. De úgy éreztem, hogy bár maximálisan kielégített a szopással, továbbra is kívánom őt. És úgy ére....Szextörténet címkék

kislánya | kígyóval | pumpalj | albérleti | egy szobás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.