Szex a suliban


Böbe nem volt csúnya lány. Hosszú barna haja és zöld szeme volt. Szép formás mellek és formás segg, plusz egy nagy szexi vékony test. Én is nagyon odáig voltam érte de persze engem észre se vett. Bár én se nagyon közeledtem hozzá, félénk fiú voltam ha lányokról volt szó. Sokszor ábrándoztam arról hogy kefélek vele ilyenkor mindig fel állt a dákóm és ki kellett vernem. Néha óra közben is bámultam őt. Böbe az elöttem lévő padban ült. Sokszor kilátszódott a bugyija ilyenkor mindig felizgultam és alig vártam hogy szünet legyen hogy kimehessek a wcbe, segíteni magamon. Így teltek a napok míg nem eljött az utolsó osztálykirándulás mert már 8.osok voltunk. Már a kiránduló buszon is hecceltük őt a haverokkal, hogy mutasson valamit, mivel leghátul ültünk így az ofő semmit se vett észre. Addig addig húztuk őt amíg felénk fordult és felhúzta a pólóját, persze melltartó nem volt rajta így láthattuk csoda szép csupasz melleit. Amik nagyon formásak voltak. Mi se bírtunk magunkkal és eldöntöttük hogy este áthíjuk magunkhoz és mindannyian megdugjuk, Na gondoltam magamban itt a remek alkalom hogy álmaim nőjét kefélhessem. El is jött az este. Kiterveltük hogy megvárjuk amig minden szülő és az ofő elalszik majd akkor áthívtuk telefonon Böbét. Jött is nem sokára. Sejthette hogy mire készülünk mert csak bugyi és melltartó volt rajta. Bejöt hozzánk és lefeküdt az ágyra.
-Na jó srácok most egyenként megfoghatjátok a mellem de csak az- mondta szigorúan.
Alig vártam hogy sorra kerüljek. Én voltam az utolsó mindenki végig tapogathatta a mellét, de mikor rám kerűlt a sor Böbe fel állt oda lépett az egyik haveromhoz és szájon csókolta.
- Ma te vagy a szerencsés aki megdughat- mondta
Mi többiek lejöttünk az emeletről és csak a nyőgéseket meg a cuppogást hallgathattuk. Mikor végeztek Böbe lejött elköszönt és kiment az ajtón. Én megvártam amíg a többiek felmennek és utána mentem. Rosszul esett hogy én nem tapizhattam le. Mikor utolértem oda léptem hozzá és megszólítottam.
- Nekem miért nem engedted hogy megfogjam a melled?- kérdeztem
- Azért mert már annyira beizgultam hogy nem bírtam tovább.
Erre én lebiggyesztettem a szám, erre ő rám nézett és mosolygott.
- De ha akarod szívesen kárpótollak- mondta mosolyogva.
-Oké.- válaszoltam.
Erre letérdelt elém és letolta a nadrágom. Kezébe fogta a farkam és finoman huzogatni kezdte a bőrt rajta. Mondanom sem kell mennyire jól esett és hamar kőkeményre változott a férfiasságom.
- Hűűűű! Neked aztán jó nagy van.- mondta mosolyogva
Hát nem panaszkodhattam. Fiatal korom ellenére nagy farkam volt. Az állandó maszturbálás tette ekkorává.
Böbe bekapta a szerszámom és finoman szopásba kezdett. Nagyon jól csinálta. Elöször csak a száját használta aztán a kezét is belevette a játékba. A farkam csak úgy cuppogott a szájában. Rengeteg nyállal dolgozott ami nagyon jól esett. Én csak nagyokat sóhajtottam. Böbe miközben cumizott másik kezével a heréimet maszírozta. Én rátettem a kezemet a fejére és elkezdtem irányítani a tempót. Kezdtem nagyon belelendűlni és egyre gyorsabban basztam a száját. Böbe elengedte a farkam a kezével és hagyta hogy én irányítsak. Néha néha a kelleténél túl mélyre csúszhatott a farkam mert olyankor mindig elrántotta a fejét. Egyre gyorsabban csináltam amíg el nem jött a vég. Kivettem a szájából a faszom és elkezdtem verni. Pár pillanat múlva jött is a geci zuhatag. Böbe kinyitotta a száját. Én pedig próbáltam bele élvezni. Nem sikerűlt tökéletesre mert ment mindenhova de a nagy része ott landolt a szájában. Ami oda ment azt lenyelte a többit letörölgette magáról, majd tisztára nyalta a farkam. Aztán felállt és elköszönt.
- Legközelebb dugni is fogunk?- kérdeztem
_ Majd meglátjuk.- mondta és rám kacsintott.
Meg vártam amig bemegy a faházba majd felhúztam a nadrágom és én is elindultam vissza felé. Útközben megfogadtam hogy addig nem nyugszom amíg szét nem kefélem Böbe punciját.


Szextörténet ajánló:


Nem hétköznapi méretek


Ez igen. – elégedetten dőlök hátra a székemben. Két hét múlva megyek ismét konferenciára, és már az is biztos, hogy az ország túlfelén lévő régi kollégák is jönnek. Alig várom, hogy a két hét elteljen, lesz pár előadásom, de nem különösebben zavar, még van időm megírni.
A két hét tényleg gyorsan elszállt. A konferencia kezdőnapján a regisztrációt követően kosztümmel és a bőrönddel a kezembe....

Szopás a boltban


Áruházi feltöltőként dolgoztam néhány barátnőmmel, és egyszer fogadtunk, hogy az egyébként jóképű, de visszahúzódó típusú pultos fiút megszerzem magamnak.

Kitaláltam, hogy a pénztárgép alatti pultrészből kivettem a polcot, és míg a srác ebédszüneten volt bebújtam a pult alá és behúztam a függönyt. Valamelyik filmben láttam, hogy így tréfálták meg a szónoki emelvénynél beszélőt.

Egy ötvenes duci biszex nő, és mi


Évával volt alkalmunk a medence feltöltés után több alkalommal élvezni egymás társaságát és egyszer megemlítette, hogy egy kedves barátnője fog érkezni hozzá látogatóba barátjával és szívesen megismerkednének velem is. Elmesélte, hogy Márti egy telt, 50-es nő, barátja pedig közelít a hatvanhoz, de sportos és mindketten enyhén biszexek. Izgatottan vártam a megbeszélt napot.

Éva egy h....

Imádom a csoportos szexet


Imádom a csoportos szexet, ha kedvem támad, mindig meghívok magamhoz két, három fiút vagy lányt, akik beszállnak a buliba. Gyakran adok fel hirdetéseket is, sikerült már így is ismerkednem. A legutóbbi hirdetésemre két fiú jelentkezett, akivel hamar találkát szerveztünk meg a lakásomra. Pár perces beszélgetés után kiderült, hogy Laci sem és Peti sem egy félénk kisfiú és perceken belül rátértünk a ....

Basszál, basszál meg keményen!


14 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem po....

Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sosem jutottak, és ez nagyon zavarta Katát. Pedig egyáltalán nem lett volna baj, de Kata nem akart lemaradni barátnői mögött, és ....
Szextörténet címkék

csalódtam | a seggem | a feleségem közös használ | kiss | zacsi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.