Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Éva, a barátom anyjaMár sokszor fantáziáltam a szexről a barátom anyáról de nem számítottam rá hogy a nővérével együtt sexelhetek vele. Egy kis geci kiszopás után még az anált is bevállalta Éva.

Pénteki nap volt a szokásos módon a barátomnál ps-ezünk suli után de mikor oda értem hozzájuk Éva (a barátom anyja) nyitott ajtót és elmondta hogy Peti nincs otthon mert az apukájával elment horgászni egész hétvégére.

Én erre azt feleltem hogy nekem erről nem szólt Éva mondta hogy neki is nemrég mondta el a férje,már épp köszöntem volna el mikor megkérdezte hogy nem jönnék e be segíteni pakolni mert ő nem elég magas én erre azt válaszoltam mért ne.Bementünk feltettem a könyveket és az érmeket a legfelső polcra ahogy Éva kérte, megkínált egy kis keksszel a segítségemért leültem a napaliba és a dohányzóasztalra kitett kekszből vettem egyet, Éva kérdezett közben mindenféléről a sulival és a jövőbeli terveimről elmondtam mindent ezzel kapcsolatban amikor is rátért a lányokról szóló témákra először szégyenlősen de válaszoltam kérdéseire elmondtam hogy milyen lányok jönnek be és mosolyogva megkérdezte hogy állok az idősebb nőkel ekkor vettem észre kék blúzát ami ki volt gombolva és ami erősen feszült Éva melléhez.

Éva amúgy egy 40-hez közeli nő volt szőke hosszú hajjal és kék szemekkel, a teste még mindig elég jó volt de nem néztem úgy rá soha hisz mégiscsak a barátom anyja. Ránéztem és még mindig mosolygott a szemébe néztem és valami különös érzés kerített hatalmába amitől erekcióm kezdett lenni.

Tekintetem elkapva próbáltam takarni amit aztán észrevett. Kíváncsian fürkészett aztán megsimogatta a combom és azt mondta:

- Mért rejtegette hisz ez normális a kamasz fiúknál?

Én dermedten a meglepettségtől mozdulni sem bírtam aztán hirtelen a kezemet megfogva melleire helyezte. Annyira sokkolt az érintése hogy reagálni sem tudtam és ezt kihasználva a sliccem felé nyúlt közben ezt mondta:

- Nagyon rendes fiú vagy megszeretném hálálni a segítségedet.

Gondolhatjátok, hogy nagyon felizgultam ettől a mondatól közben Éva kiszabadította kőkemény 17 cm-es farkam a nadrágomból. Elkezdte óvatosan verni majd megkérdezte szeretném e ha leszopna. Kicsit felbátorodva bólogattam először csak nyalogatta majd erősen szívni kezdte a farkamat. Nagyon jól csinálta közben én a blúzától megszabadítva mellét kezdtem finoman simogatni. Közben ő úgy szopott mint egy vadállat majd abba hagyta és mellei közé vette a szerszámomat. Pár perce kúrtam a mellét mikor Kriszti bejött az ajtón és ordibálni kezdet hogy mit művel az anya és hogy én mit képzelek magamról mikor Éva elkapta a csuklóját és azt mondta hogy ő is beszáll vagy elmondja az apjának hogy megleste pár hete.

Kriszti vonakodva de beleegyezett. Én stresszoldóként azt mondtam hogy előbb utóbb úgyis lefeküdtünk volna egymással. Ő erre azt felelte legalább 5 randi után talán. A két nő letérdelt elém majd Éva elkezdett újra szopni Kriszti pedig a zacsimat izgatta majd cseréltek. Kriszti is nagyon jól szopott de az izgalmakat én se bírtam mert az az ismerős érzés jött rám hogy el fogok menni.

Szóltam de Éva átvette Krisztitől és tele lőttem a száját az ondómmal. Éva bírta mert majdnem minden spermát lenyelt de pár csepp a mellére fojt. Elmosolyodott majd Kriszti újra szopni kezdett lassan megint kemény lettem és Éva kérte hogy basszam meg.

Kutya pózba állítottam majd nyalni kezdtem isteni pináját majd mikor az élvezés határán volt abbahagytam. Utána farkamat odaillesztetem pinájához. Lassan bevezettem a farkamat Évába és lassan kezdtem benne mozogni nagyokat sóhajtott aztán kicsiket sikított. Közben Kriszti melleit gyúrta. Pár percig kúrtam Évát aztán Krisztit is felpróbáltam. Majd Éva síkosított vett elő a szekrényből és kérte kúrjam seggbe. Először bekentem a seggét (isteni segge van) majd bekentem a farkam és szépen elkezdtem bevezetni neki. Nagyokat ordított majd kérte élvezek a seggébe. Már éreztem mindjárt elsülök és kiabáltam hogy már jön. Tele élveztem a seggét Kriszti odajött lenyalta farkamról a maradék gecit és aztán anyja seggéből is.

Éva mondta h a férje és Peti csak vasárnap este jönnek neme maradnék még egy kicsit igent feleltem és a hétvége alatt sokat basztam még őket.Véletlen szex történet:


egy idõs férfi


egy idõs férfi

Vén fejjel férfit szoptam


Pesten elmentem az egyik jó nevet viselõ fürdõbe ahol a meleg víz kifolyásához ültem. Mindig is szerettem ha a farkamra és a tökömre jön a meleg víz. Egyszer csak odajött egy idõs férfi és megkérdezte tán fáj a tököd,hogy a forró vizet engeded rá.Nem fáj hanem jólesik. Erre letolta a gatyáját és megmutatta a tökét ,majd megké....

D Kosaras barátnők


Nelli, a barátnőm, különösen guszta csaj. Nagyon nőies, mindene lekerekített, gyönyörű, szépen fejlett, nagy mellei vannak, alig férnek be a D–kosaras melltartójába. Érzéki, duzzadt ajkai, ringó csípője, istenien formás feneke, hosszú combú, erős vádlijú lába, bucisan kidomborodó vénuszdombja, finom, „zongorista” keze, mélykék szeme, derekáig omló fekete haja szinte megbolondítja a férfiakat. S az....

A cimborám nagymamája


Ez egy nem olyan régi történet. Még februárba történt amikor egyik haverom hívott hogy menjünk már el discoba. Mondom jólvan akkor elmegyek. Csupán pár háznyira lakik tőlem, a mamájánál. A szülei elutaztak külföldre egy kis időre így a mamájánál "húzta" meg magát.
Este 10 körül el is mentem hozzá, de csak a mamája volt otthon. Kiderült hogy haverom elment az előbbi busszal a discoba. Nah mi....
Szextörténet címkék

extrĂŠ | féltem | családi történetek | nál | átalakulás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.