Éva, a barátom anyja


Már sokszor fantáziáltam a szexről a barátom anyáról de nem számítottam rá hogy a nővérével együtt sexelhetek vele. Egy kis geci kiszopás után még az anált is bevállalta Éva.

Pénteki nap volt a szokásos módon a barátomnál ps-ezünk suli után de mikor oda értem hozzájuk Éva (a barátom anyja) nyitott ajtót és elmondta hogy Peti nincs otthon mert az apukájával elment horgászni egész hétvégére.

Én erre azt feleltem hogy nekem erről nem szólt Éva mondta hogy neki is nemrég mondta el a férje,már épp köszöntem volna el mikor megkérdezte hogy nem jönnék e be segíteni pakolni mert ő nem elég magas én erre azt válaszoltam mért ne.Bementünk feltettem a könyveket és az érmeket a legfelső polcra ahogy Éva kérte, megkínált egy kis keksszel a segítségemért leültem a napaliba és a dohányzóasztalra kitett kekszből vettem egyet, Éva kérdezett közben mindenféléről a sulival és a jövőbeli terveimről elmondtam mindent ezzel kapcsolatban amikor is rátért a lányokról szóló témákra először szégyenlősen de válaszoltam kérdéseire elmondtam hogy milyen lányok jönnek be és mosolyogva megkérdezte hogy állok az idősebb nőkel ekkor vettem észre kék blúzát ami ki volt gombolva és ami erősen feszült Éva melléhez.

Éva amúgy egy 40-hez közeli nő volt szőke hosszú hajjal és kék szemekkel, a teste még mindig elég jó volt de nem néztem úgy rá soha hisz mégiscsak a barátom anyja. Ránéztem és még mindig mosolygott a szemébe néztem és valami különös érzés kerített hatalmába amitől erekcióm kezdett lenni.

Tekintetem elkapva próbáltam takarni amit aztán észrevett. Kíváncsian fürkészett aztán megsimogatta a combom és azt mondta:

- Mért rejtegette hisz ez normális a kamasz fiúknál?

Én dermedten a meglepettségtől mozdulni sem bírtam aztán hirtelen a kezemet megfogva melleire helyezte. Annyira sokkolt az érintése hogy reagálni sem tudtam és ezt kihasználva a sliccem felé nyúlt közben ezt mondta:

- Nagyon rendes fiú vagy megszeretném hálálni a segítségedet.

Gondolhatjátok, hogy nagyon felizgultam ettől a mondatól közben Éva kiszabadította kőkemény 17 cm-es farkam a nadrágomból. Elkezdte óvatosan verni majd megkérdezte szeretném e ha leszopna. Kicsit felbátorodva bólogattam először csak nyalogatta majd erősen szívni kezdte a farkamat. Nagyon jól csinálta közben én a blúzától megszabadítva mellét kezdtem finoman simogatni. Közben ő úgy szopott mint egy vadállat majd abba hagyta és mellei közé vette a szerszámomat. Pár perce kúrtam a mellét mikor Kriszti bejött az ajtón és ordibálni kezdet hogy mit művel az anya és hogy én mit képzelek magamról mikor Éva elkapta a csuklóját és azt mondta hogy ő is beszáll vagy elmondja az apjának hogy megleste pár hete.

Kriszti vonakodva de beleegyezett. Én stresszoldóként azt mondtam hogy előbb utóbb úgyis lefeküdtünk volna egymással. Ő erre azt felelte legalább 5 randi után talán. A két nő letérdelt elém majd Éva elkezdett újra szopni Kriszti pedig a zacsimat izgatta majd cseréltek. Kriszti is nagyon jól szopott de az izgalmakat én se bírtam mert az az ismerős érzés jött rám hogy el fogok menni.

Szóltam de Éva átvette Krisztitől és tele lőttem a száját az ondómmal. Éva bírta mert majdnem minden spermát lenyelt de pár csepp a mellére fojt. Elmosolyodott majd Kriszti újra szopni kezdett lassan megint kemény lettem és Éva kérte hogy basszam meg.

Kutya pózba állítottam majd nyalni kezdtem isteni pináját majd mikor az élvezés határán volt abbahagytam. Utána farkamat odaillesztetem pinájához. Lassan bevezettem a farkamat Évába és lassan kezdtem benne mozogni nagyokat sóhajtott aztán kicsiket sikított. Közben Kriszti melleit gyúrta. Pár percig kúrtam Évát aztán Krisztit is felpróbáltam. Majd Éva síkosított vett elő a szekrényből és kérte kúrjam seggbe. Először bekentem a seggét (isteni segge van) majd bekentem a farkam és szépen elkezdtem bevezetni neki. Nagyokat ordított majd kérte élvezek a seggébe. Már éreztem mindjárt elsülök és kiabáltam hogy már jön. Tele élveztem a seggét Kriszti odajött lenyalta farkamról a maradék gecit és aztán anyja seggéből is.

Éva mondta h a férje és Peti csak vasárnap este jönnek neme maradnék még egy kicsit igent feleltem és a hétvége alatt sokat basztam még őket.


Szextörténet ajánló:


Közös vibrátorozás


Az ébresztőóra csörömpölése rázta fel nyugtalan, nyomasztó álmából. Kinyitotta a szemét, és a hálószoba üres mennyezetét látta maga előtt, melyre az álom utóhatása rajzolt néhány elmosódott látomást.


Szíve hevesen vert. Emlékezett, valami felismerhetetlen, puhatestű rém kergette végig az éjszakán önmagukba torkolló folyosókon, fenék nélküli vermeken keresztül. Minden érzéke ....

Nagyfaszú Péter története


Péter leállítja a kocsi motorját. A közöttünk lévő feszültség szinte szikrákat szór. Nem hiszem el, hogy beadtam a derekam és eljöttem vele abba az eldugott, sötét parkolóba ahol többen veszítették el a szüzességüket mint Enzós Niki legendás bulijain. Péter felém fordul és alaposan végig mér. Szinte érzem ahogy pillantásával lehúzza rólam a ruhát.
-Mondtam már milyen szexi vagy ma este? – h....

A feleségem, és a bátyám kutyája szeretők lettek


A bátyám egy pár hétre elutazott és kért, hogy vigyázzunk a rotijára Max-ra. A kutyának Fütyi a beceneve mivel vagy egy csonttal szaladgál körbe-körbe, vagy fekszik és a faszát nyalogatja. Az egyik éjszaka megérdeztem a bátyámat, milyen hosszú lehet Max farka és megmértük 28 cm lett plussz a tövében a teniszlabda nagyságú csomó.

A bátyám alig 45 percre lakik tőlünk és minden este át....

Éjjeli orgia


A következő történet egy csendes, nagyon meleg nyári éjszakához kapcsolódik. A hosszú fárasztó nap után a feleségem és a szomszédnőnk társaságában a kertben kialakított, náddal körbekerített teraszon pihentük ki a nap fáradalmait. Nagyon kellemes érzés volt az átizzadt nap után a ruháinktól megszabadulni, az üdítő tusolás után pedig a szabad ég alatt gondtalanul lazítva, fesztelenül beszélgetni.

A pinakorbács


Csendes délután van lakásomon vagyok, a gondolataim mindenen járnak, kicsit unatkozom. Csöngetnek, lassan kimegyek, a kapuban Ági, váratlanul jött már régen volt nálam egy szép kis bögyös tyúk. Beengedem, kérdezem, mi járatban, közben bemegyünk, látom rajta, akar valamit, mosolyog, hoztam neked valamit, mondja, a nála lévő táskát adja oda a kezembe, nézd meg. Kinyitom, érdekes dolgok vannak benne ....

Szex vidéken


Egy buli alkalmával elutaztam vidékre. Nem akartam pasizni, csak egyszerűen jól érezni magam és kiengedni az elmúlt napok feszültségeit.
Egy ideig működött is a szórakozás, míg nem a pultnál észre vettem hogy egy idősebb férfi hosszú időn keresztül mereszti rám a szemeit. Hosszú sorba állás után megkaptam a kis italomat és kimentem rágyújtani, és ő, vagyis Öcskös, (ugyanis így hívták) persz....Szextörténet címkék

fasz veres | jogsi | köpenyben | bugyiját | szöo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.