Ismét partiban Magdi


Több mint egy éve kezdődött az édeshármas közöttünk. Ahogy telt az idő, és ahogy jobban megismertem mindkettőjüket, annál inkább tetszett és izgatott a helyzet. Teljesen elmúlt minden tabu, minden szégyenérzet, megszűntek a vádaskodások saját magammal szemben, teljesen átengedtem magamat ennek az egyidőben meghitt és kéjes érzésnek, a hármas nyújtotta gyönyöröknek és azoknak az orgazmusoknak, amelyeknek a létezéséről nem is tudtam, egészen 40 éves koromig. Már nem éreztem semmiféle lelkiismeret furdalást, amiért rendszeresen megcsaltam a férjemet, csak arra vigyáztam, hogy ne derüljön ki a titkos kapcsolatom. Munkámnak köszönhetően, éjszakai műszak, hétvégék, stb., nem volt nehéz alkalmat találni az együttlétekre, a férjemnek nem volt feltűnő, ha pl. nem voltam otthon éjszaka, úgy tudta, hogy dolgozom. Azonkívül ő is sokat volt távol, ugyancsak a munkája miatt.

Egy problémám azért mégis volt, egyre kevésbé igényeltem a férjemmel való szeretkezést. A "recept" ugyanaz volt mindig. Amikor kedve volt hozzá, simogatni kezdett. Mindig a combjaim között kezdődött és ott is ért véget... sajnos nagyon hamar. A melleimhez szinte hozzá sem nyúlt, pedig engem rendkívül izgatott volna. Legtöbbször nem tudtam eléggé bemelegedni, ő már bennem volt. Mindig úgyanabban a pozícióban, én a hátamon, széttárt lábbakkal, ő rajtam. 2-3 perc szuszogás, utána egy kis spricc, legtöbbször belém, aztán jöhetett a tv.

Úgy éreztem nagyon megromlott a minőség, mármint a szeretkezéseink minősége. Elképzelhetőnek tartom, hogy az egyik magyarázata, oka éppen az volt, hogy én is tartózkodóbban, néha lehet hogy kifejezetten unottabban fogadtam a közeledéseit, ami miatt a párom is csak a minimálist adta magából, és meg sem próbálta érdekesebbé tenni a szeretkezéseinket.

Eljutottam oda, hogy már egyáltalán nem volt orgazmusom vele, sőt néha még csak fel sem izgultam.

Három hete nem találkoztunk hármasban, ami már csak ezért is furcsa volt, mert az utóbbi időben szinte minden héten egyszer találkoztunk. Ildikónak rengeteg dolga volt, szinte az egész napot a munkahelyén töltötte, Tamás pedig egy hétig Budapesten volt a húgánál, utána pedig a költőzéssel volt elfoglalva. A lakás, ugyanis amiben lakott, bérelt lakás volt. A válást követően rendeződtek a dolgai, elosztották mindazt, ami közös volt, ő pedig egy új lakást vásárolt magának. A férjem is szabadságát töltötte. Évek óta nem volt szabadságon, legfeljebb csak 2-3 napot, most pedig majd 3 hétig otthon ült. Így hát kénytelen kelletlen három hetes szünetet tartottunk, aminek már nagyon éreztem a hatását. Nagyon örvendtem, amikor megtudtam, hogy a párom a következő hetet már nem tölti otthon, visszamegy dolgozni.

Csütörtök este volt, a férjem a híreket nézte, a lányom a számítógép előtt ült a szobájában, én pedig a vacsorát készítettem elő, amikor megcsörrent a telefonom. Ildikó hívott. Már majdnem egy hete még telefonon sem beszélgettünk.

- Mit csinálsz édesem? - csicseregte a telefonba

- Egyedül vagy, vagy van még valaki a közeledbe? - kérdezte, mivel sejtette, hogy nem vagyok egyedül otthon.

- Most éppen igen-válaszoltam halkan és a gyomrom remegni kezdett, reménykedtem, hogy nemcsak azért hívott fel, hogy megkérdezze, mit csinálok.

- Csinálj magadnak szabadidőt szombat estére - folytatta a barátnőm. -Tamásnak szülinapja lesz, na meg fel kell avatni az új lakását.

- Huha ez igen - örvendeztem a telefonba.

- Ja, és gondolom nem kell mondjam, hogy már nagyon jól esne valami… - barátnőm célozgatásaink megvolt az eredménye, tudtam mire gondol.

- Igen, jó volna - válaszoltam óvatosan, nem szerettem volna, ha valaki véletlenül is meghall valamit, ami gyanúsnak tűnhet, végül is a férjem a közelben volt.

A találka meg volt egyezve, most már csak a szabadidőt kellett valahogy megoldanom. Másnap felhívtam az egyik kolléganőmet, akit nem sokkal ezelőtt helyettesítettem, és megkértem, hogy szombat este menjen be helyettem. A férjemet pedig emlékeztettem arra, hogy szombaton éjjel dolgozom.

Szombat este fél hétkor kiléptem az ajtón és elmentem, a férjem tudta szerint munkába. Ildikó a kb. 150 méterre levő parkolóban várt rám. Az ajándékot már megvette, egy nagy csokor virágot és egy üveg skót whiskyt. Tamás szerette a whiskyt, bár egyáltalán nem volt nagy piás.

A kis Opel elhagyta a város központját, kifele haladtunk a városból, amikor Ildikó betért egy kis utcába. Egy új lakónegyed volt, csak pár éve kezdtek építkezni a városnak ezen a részén. Sötét, döcögős kátyús úton haladtunk, az utca mindkét felén több félkész házat, néhol pedig üres telkeket láttam. Körülbelül a házak felén látszott, hogy már laknak bennük. Egy kis ház elé értünk, Ildikó egyenesen behajtott a nyitott kapun, majd beállt a még ajtó nélküli garázsba. A Tamás autója is a kis udvaron volt. Felgyúlt egy égő az ajtó előtt, Tamás észrevette, hogy megérkeztünk.

Miután beértünk a házba, mosolyogva csókolt meg mindkettőnket. Szemügyre vettem az új lakását. Egy kis előtér, ahonnan egyik felöl egy kis konyhába, a másik felöl pedig a nappaliba léphettünk be. Nagy, legalább 30 négyzetméteres nappali volt, ahonnan egy ajtó vezetett a hálószobába egy másik pedig a fürdőbe.

Nekem a nappali tetszett a legjobban. Hatalmas világos barna bőr kanapé, ugyanolyan színű nagy bőr fotelek, kerek üveges kávézó asztalka, egy hatalmas könyvespolc, tele könyvekkel, egy masszív íróasztal, és a falon egy nagy plazma tv. A majdnem földig érő ablakokat vastag sötétítők takarták el. Tamás nemcsak új házat vásárolt, hanem teljesen kicserélte a bútorzatot is.

Miután megcsodáltuk a lakást, Tamás vacsorázni invitált minket. Ő készítette a vacsorát, meglepett, hogy milyen jól főz. Utána pedig a nappaliban helyezkedtünk el, házigazdánk bort es whiskyt töltött, bár én egyáltalán nem vagyok híve a whiskynek, de ez alkalommal nagyon jól esett, Miután megbeszéltük az elmúlt három hét eseményeit, Ildikó diszkréten intett és mindketten bevonultunk a fürdőszobában. Előzőleg megbeszéltük, hogy szerzünk Tamásnak egy kis meglepetést. Barátnőm magával hozta az én ruháimat is, mivel én nem mertem megkockáztatni, hogy otthon tartsam, ahol a férjem esetleg megtalálja. Mindketten átöltöztünk. Egy nagyon szűk, testhez álló, majdnem teljesen átlátszó, fekete ruhát vettünk magunkra, ami alig ért a fenekünknél lennebb. Megnéztem magam a nagy, földig érő tűkörben. a szűk ruha kiemelte telt, gömbölyű formáimat. Megtapogattam nagy, telt melleimet, és megállapítottam, hogy lehetnének egy kicsit feszesebbek. Fenekem izgatóan domborodott a fekete ruhába, az Ildikóéhoz képest telt combjaim között izgatóan sötétlett a punci szőrzetem alkotta háromszög. Ildikó mellettem állt, ruháját igazgatta. Formás, az enyémhez képest jóval kisebb popsija izgatóan rajzolódott ki a ruha átlátszó anyagán, mellbimbói pedig szinte kiszúrták a fekete ruhát.

Mosolyogva paskolt bele a fenekembe.

- Őrjítően nézel ki - mondta és kezét egy pillanatig a fenekem felejtette.

Tamás kikerekedett szemekkel nézett minket.

- Na, hogy tetszik? - incselkedett vele Ildikó, miközben párszor megfordult, megmutatva a férfinak izgató popsiját is. Nem volt szükség szavakra ahhoz, hogy megértsük, hogy Tamásnak mennyire tetszünk, az arca mindent elárult.

- Emlékezetessé akartuk tenni a 46. születésnapodat - súgtam a fülébe, majd egy csókot nyomtam a még mindig ámuló férfi szájára, majd leültem Ildikó mellé a kanapéra, és hogy még jobban sokkoljam Tamást, megsimogattam a barátnőm frissen borotvált punciját. A férfi türtőztette magát, nem ugrott ránk egyből. Leült velünk szembe és a példánkat követve rágyújtott, majd megszólalt:

- Szóval emlékezetessé akarjátok tenni a születésnapomat…

Kíváncsi voltam mire gondol, mit szeretne, vártam a folytatást-igen, ma bármit kérhetsz-mondtam mosolyogva.

Tamás egy pillanatig gondolkodott az ajánlatunkon, majd megjegyezte:

- Oké, majd lesz egy óhajom, de most még nem mondom el.

Ildikó példáját követve, enyhén szétnyitottam a combjaimat, hadd lássa az ünnepelt a puncimat, tudtam, hogy nagyon izgatják az ilyen helyzetek, akárcsak engem, én már nagyon fel voltam izgulva. A hatás nem maradt el, Tamás ledobta magáról a nadrágot, és húzogatni kezdte a farkát. Azota tudom, hogy a maszturbáló férfi látványa izgat, amióta elkezdődött ez a háromszög. Most is éreztem, hogy még jobban benedvesedek a látványtól. Ildikó lennebb csúszott a kanapén és még fennebb húzta a ruháját, szőrtelen pinájával ingerelve a szeretőjét. Másik kezével a ruhám pántját húzta le, egyik mellem kibuggyant a ruhából. Segítettem neki, lehúztam a másik pántot is, Végigsimítottam dús, de kissé lágy melleimet, megnyálaztam a meredező bimbókat. Tamás felállt a fotelből, odajött hozzánk. Meredező farkát a barátnőm puncibejáratához igazította. Ildikó halkan, nyöszörögve kérte-dugjál meg édesem. Belehatolt a barátnőmbe, pumpálni kezdte csinos punciját, én mellettük simogattam magam.

Amikor kihúzta a farkát Ildikóból, odahajoltam, és szopni kezdtem. Vissza akarta tenni de nem engedtem. Egy hirtelen ötlettől vezérelve, letérdeltem Ildikó elé, és nyalni kezdtem a punciját. Eddig még soha nem csináltam ilyent, mindig csak ő csinálta nekem, én legfeljebb csak simogattam vagy ujjaztam őt. Az utóbbi időben viszont többször is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha én is nyalnám őt. Érdekes, kellemes íze volt, a Tamás nedvei keveredtek a barátnőm intim nedveivel. Ildikó felnézett és hangosan felnyögött, nagyon izgatta, hogy én nyalom a punciját. Néhányszor megemlítette, hogy nem bánná, ha ez megtörténne, de eddig valahogy nem jött össze. Beletúrt a hajamba, és maga felé húzott. Szeméremajkait nyaltam, ujjaim ki-be mozogtak a nedves pinába.

- Nyaljad édes… imádom, amikor nyalsz-biztatott elfojtott hangomon.

Tamás mögém térdelt, jobban széttártam a lábaimat, vártam, hogy belémhatol, de nem tette, előbb hátulról nyalt bele a szétnyíló vaginámba. Ujjaim helyett a nyelvemet dugtam Ildikó szűk lyukába, ki-be mozgatva izgattam. Hallottam kéjes sóhajait, amitől megduplázódott az én izgalmam is. Tamás már a popsilyukamat nyalta, elképesztően izgató volt. Kis idő múlva éreztem, hogy valami szétfeszíti a fenekemet, benyomta egy ujját, óvatosan, de határozottan. Egy kicsit mintha fájt volna, de az izgalmam erősebb volt. Különben is azt ígértük a férfinak, hogy ma minden vágya, minden kérése teljesülhet. Mögém térdelt és miközben a popsimat izgatta, hatalmas farkát belémnyomta, és pumpálni kezdte a pinámat.

Ildikó lefele tolta a fejemet.

- Nyaljad a popsimat is - kérte szinte síró hangon.

Nem fogtam vissza magam, belenyaltam a popsijába is, nyelvem fürgén izgatta szűk izomgyűrűt. Tudtam, hogy a barátnőm szereti ezt, egyszer elmesélte, hogy Tamás megkefélte a popsiját. Mind a hárman hangosan lihegtünk, nyögtünk. Kértem Tamást, hogy dugjon keményen, közben az Ildikó fenekét ujjaztam. Aa férfi hangosan szuszogott mögöttem, Ildikó pedig, lábait maximálisan szétvetve kérlelt-dugjad a popsimat édes.

Már nem volt sok hátra, hogy elélvezzek, amikor Tamás hirtelen abbahagyta. Meg akartam fordulni, de nem engedte. Újra belenyalt a fenekembe, benyomta ismét az ujját, majd még egyet. Nem volt kellemetlen, nagyon fel voltam túrázva. Kis idő múlva viszont éreztem, hogy valami sokkal nagyobbat nyom belém. Rájöttem, hogy a popsimat akarja megkefélni. Őszrezdültem, de lecsendesített:

- Ne félj, ha nem jó abbahagyom.

Próbáltam ellazítani az izmaimat, de még így is fájdalmat okozott. Lassan nyomta belém a farkát, éreztem, hogy szétfeszít, karóba húz. Visítottam és rángatóztam alatta, de nem próbáltam meg kiszabadulni. A fájdalom mellett egy eddig ismeretlen kéjes érzés töltött el. Lassan mozgott bennem, már nem tudtam Ildikó puncijára koncentrálni, hangosan sikoltoztam, éreztem, hogy teljesen bennem van a hatalmas fasz. A fájdalom helyét a gyönyör vette át. Döfései ritmusára himbálóztak a melleim. Már nem tudtam melyik világon élek, a gyönyör teljesen elborította az agyamat. Ildikó visszahúzta fejemet a combjai közé. Eszeveszetten nyaltam a lucskos pináját, a vastag fasz pedig észveszejtő élvezetet okozva csúszkált ki-be a telt, férjem szerint kissé kövér fenekembe… de hát mit tud a férjem ezekről a dolgokról…

Az orgazmus egy cunamihoz hasonlított, mindent elsöpört, úgy sikítoztam, mint még soha. Azt sem vettem észre, hogy Ildikó kevéssel azelőtt elélvezett a nyelvcsapásaim hatására. Rázkódtam, remegtem, dobáltam a csípőmet, nagyon hangosan sikongtam:

- Baszd meg a seggemet, dugjál szét... ahhhh... nem bírom tovább... kefélj meg… oohhhh…

Majd elernyedt a testem. Még éreztem, hogy a vastag dorong rángatózni kezd, Tamás hatalmasat élvezve spriccelt a szűk popsimba, magamba éreztem a forró gecit.

Több mint egy óra kellett, hogy helyrejöjjek. Ildikó és Tamás már egy ideje egymást falták, majd Tamás hátradőlt a kanapén, barátnőm pedig beleült a meredező farokba. a férfi úgy mozgatta filigrán női testet, mint egy babát, benyúlt a feneke alá és le fel csúsztatta a farkán Ildikót. Néztem, ahogy a kőkemény farok becsúszik a szűk popsiba. Letérdeltem eléjük, és újra nyalni kezdtem a barátnőm szétnyíló pináját. Ildikó magán kívül sikítozott, én pedig éreztem, hogy most jó volna, ha valaki betenné nekem is hátulról… Érdekes módon arra gondoltam, hogy őrülnék, ha most a férjem dugna hátulról.

Eddig még soha nem jutott ez eszembe, amikor hármasban csináltuk, a férjem valahogy nem jött be a képbe.

Ildikó és Tamás majdnem egyszerre élveztek el. Barátnőm popsijából sűrű fehér folyatok csordogált ki, végigömölve a combjai hátsó felén, ő pedig levegő után kapkodva próbált magához térni. Hosszasan csókoltam meg mindkettőjüket, hálás voltam ezért az egyedülálló élményért.


Szextörténet ajánló:


Leszbikus élmények


Sétáltam a vásárban. Akartam venni egy fehér hajgumit. Érdekes volt, mert teljesen kihalt volt az egész város, mintha csak pár osztálytársam meg én lettünk volna, de az osztálytársaim is elhúztak a legközelebbi kocsma felé. Egyetemista voltam. Szép lánynak tartottak, bomlottak utánam a fiúk. De nekem egy sem kellett, nem volt meg bennük az, amire szükségem volt.

Megláttam egy bódét,....

Örzse a kurva geci


Örzse a kurva geci

Vagy harminc évvel ezelõtt amikor az egyik alkalommal elmentünk kirándulni a férjemmel kettesbe találkoztam a hegyvidéken a férjem barátjával és a feleségével. Átültünk a kocsijukba én hátraültem a baráti házaspár feleségéhez és rövid idõ múlva olyan útra értünk ami eléggé kacskaringós volt és vagy õ vagy én borultunk egymásnak.Az egyik alkalommal véletlenül-vagyis ....

Első szopásom


Évek óta egyedülálló vagyok és hónapok óta nem szexeltem. Minden nap nézek pornót és minden nap kiverem. De a sima pornó legtöbbször már unalmas, valami újra vágytam. Rákattantam a meleg és transz videókra, miközben interneten megállás nélkül ismerkedtem. Hetek óta chateltem már Fannival, aki egy kedves aranyos, de rendkívül félénk lánynak ismertem meg. Mindössze 19 éves volt, rendkívül fiatalos k....

Simonék szextúrán


Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, márm....

A közös szexfilm nézés


Két hét telt el a buli után. Egy este felhívott Rita, hogy menjek el hozzá, iszogatunk, filmet nézünk... ha pedig nincs kedvem hazamenni, akkor aludhatok akár nála is. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Amikor megérkeztem, Rita nyitott ajtót. A szobájába vitt, miközben elmagyarázta, hogy a szülei éppen nincsenek itthon, és csak holnap jönnek haza.
Ott volt Kinga is. Ez egyáltalán nem lepett ....

Aranka (1984)


Aranka (1984)
Barakk épületben kazettás magnóból szólt a zene, a táskarádió hangja néha recsegősre váltott. Nem csoda, hisz a magnószalagot már ronggyá hallgatták. Hirtelen sötétedett a későőszi estén Megvacsoráztunk és túl voltunk néhány sörön és pálinkán is. A nők azért kissé szolidabban fogyasztottak, de azért nem fogták magukat vissza túlságosan. Céges osztálybuli volt ez a javából, a ....Szextörténet címkék

mostoha fiammal | 14 éves | anyjában | asszonyos | lányoktól |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.