Lábfétis


26 éves férfi vagyok, természetesen a lányokat szeretem, míg más férfiak egy nőn általában a melleket és a fenekeket nézik meg, én nem csak ezeket, hanem a lábaikat, főleg, ha harisnyában vannak, pár éve kezdett érdekelni a lábfétis, és szerencsére megérhettem, hogy volt benne részem!


Van egy nagyon kedves, rendes, aranyos, és bájos barátnőm, K, 170 cm magas, hosszú szőkés-barna hajú, picit molett, közepes mellmérettel és kerek popsival megáldva, a lábai fantasztikusan szépek, már évek óta ismerjük egymást, ő 32 éves, én 26, élet társi kapcsolatban él, ahonnan van 2 lánya, ők 8 és 12 évesek, szinte mindent meg tudok vele beszélni, olyan dolgokat is, amiket szerintem másokkal aligha tudnék.
Már szinte középiskolás korom óta imádom, ha a nők szépen ki vannak öltözve, a miniszoknya-magassarkú-harisnya kombótól egyszerűen bolondulok, ezt K is nagyon jól tudja!
még 4 éve történt, hogy egy nap néztem a TV-t, kapcsolgattam a csatornákat és oda értem az egyik +18-as csatornához, ahol az történt, hogy feküdt egy gyönyörű barna hajú nőcike az ágyon, fehér combfix volt rajta, és egy pasi totál élvezettel nyalogatta a talpát, a lábfejét és szopogatta az újait, engem ledöbbentett, elsőre kicsit betegesnek tekintettem az esetre, de aztán arra gondoltam hogy vajon milyen lenne egyszer ezt kipróbálni! Erre rá pár napra össze futottam K-val, épp el hívott egy kávéra, rögtön a lovak közé csaptam, beszámoltam neki mit láttam, hangosan nevetett:
K- én még soha nem hallottam erről, nem is láttam, szerintem picit perverz, nem?
ÉN- nem is annyira, van attól még 100x perverzebb is, én lehet, hogy tennék egy kísérletet valakin!
közben rá néztem, vette a lapot,
K- na én rajtam nem fogod, sok mindent kipróbáltam már az életben, de ezt kihagyom!
Ez úgy abba is maradt, egy jó ideig nem beszélgettünk róla, de amúgy, mikor el megyünk egymáshoz, mindig meg masszírozzuk egymást egy kávé után, nekem nem is oly rég, kb. 2 éve támadt egy ötletem, mivel ő szokott harisnyát hordani, mondtam neki, hogy megtenné-e nekem, hogy ha a lábát masszírozom, akkor mindig vegyen fel harisnyát, mindegy a színe, testszínű, fehér, vagy fekete, mindegy, csak jól csússzon a kezem rajta (nem értek annyira a méretekhez, de arra rájöttem, hogy a 15 DEN-es a legjobb) és igent mondott, aminek én nagyon örültem, mivel tudja, hogy imádom a harisnyákat, elejében furcsának tartotta eme fura kérésemet, de aztán neki is megtetszett, már amikor befejeztük a hát, váll és nyak masszást, akkor alapból vette elő a ruhás fiókból a harisnyáját, mondani sem kellett neki!
Engem közben egyre jobban kezdett érdekelni a lábfétis, és eleinte beértem annyival is, hogy legalább elérhettem azt nála, hogy a harisnyás lábát masszírozhatom!
Ez év (2016) egyik őszi napján, mikor megint csak a kávé után a szokásos teendőinket csináltuk, láb masszás közben megint fel tettem neki a kérdést, hogy bevállalná-e egyszer a lábfétist, közben épp a mobilját nyomkolázta, nem válaszolt, csak a vállát vonta meg, itt kezdőttek el a dolgok igazán, mert én mindjárt mondtam neki, hogy:
ÉN- a hallgatás beleegyezés!
K- mi? mit kérdeztél? nem értettem!
ÉN- mindegy, már beleegyeztél!
K- de mibe? ki vele!
ÉN- hát a lábfétisbe, hogy bevállalnád-e?
pár másodperc csend, mintha megfagyott volna a levegő,
K- na jó, majd egyszer lehet!
Erre nekem tátva maradt a szám, nem akartam hinni a fülemnek, hogy tényleg megadatik rá a lehetőség, hogy ki próbáljam, amire régóta vágyok!
ÉN- komoly? bármit megadnék érte, hogy ki próbálhassam rajtad (aszt hiszem, ennél a pontnál csőbe húztam magam, mert rögtön tudtam, hogy nagy az esély rá, hogy költséges lesz a dolog, de szinte az egyetlen esélyem is ez volt)
K- emlékszel arra a csizmára, amit a múltkor láttunk a városban az egyik üzletben?
ÉN- ja az a fekete bőr, magassarkú?
K- igen az (közben bólintott és nevetett)
ÉN- az elég drága, nekem kicsit sok lesz
K- elég lesz a fele ára is, mert hát ki tudja, úgy lehet csak pár másodpercig fogom bírni a nyalásodat, még én sem tudom milyen
ÉN- na jó oké legyen!
kezet ráztunk, de eszembe jutott, hogy egy ideig nem kerülhet sor az akcióra, mert az élet társa egy pár napig otthon lesz és nekem is délelőtt kell dolgoznom, mivel a lányok is akkor járnak iskolába ezért csak a délelőtt jöhetett számításba!
December 1-én este a főnököm szolt, hogy másnap nincs munka, aludjam ki magam, szinte egy időben K is irt, hogy na holnap ráérsz-e? írtam, hogy ja, 8-ra ott vagyok, közben jó eső érzés töltött el, el kezdtem hinni benne, hogy a December 2 lehet életem egyik legszebb napja!
És végül így is lett, másnap reggel, 2-án ahogy oda értem K-hoz, már zárta is be utánam a bejárati ajtót, és úgy nézett rám, mint eddig soha az évek során, más volt a mosolya, a tekintete, a nézése, mintha félt volna attól, amit megbeszéltünk, én is kicsit izgultam, mondtam neki, hogy egy-két pohártól megnyugszol majd! meg is ittunk 2x2-vel, erre mondta:
K- na elmegyek zuhanyozni és át öltözni, készültem neked valamivel!
azzal be is hajtotta az ajtót, utána kiabáltam:
ÉN- és az micsoda lesz?
már a másik szobából hallottam a választ:
K- majd meglátod!
kis idő múlva betoppant a szobába, gyönyörű, fehér alapon fekete rózsamintás szűk koktél ruha volt rajta és fekete átlátszó harisnya, köpni nyelni nem tudtam a látványtól, ő meg közben mosolyogva nézett rám:
K- na vélemény?
ÉN- egy Isten nő vagy!
nevetett, lefeküdt az ágyra, akkor egy pillanatra azt gondoltam, hogy de lefeküdnék vele hirtelen, de hát egy az, hogy barátok vagyunk és ezt soha nem kérdeztem még tőle! felkeltem a kanapéból, elindultam felé már kissé a pia hatása alatt voltam, de egyáltalán nem részeg!
K- na jöjjön, aminek jönnie kell, essünk túl rajta
ÉN- (széles vigyorral) oké
Lefeküdtem az ágy másik felére, hogy a legkönnyebben hozzá férhessek a lábaihoz, közben akkor vettem észre, hogy combfix van rajta, na de ez csak fokozta a vágyaimat, a számhoz és orromhoz tettem mindkét lábát, nagyot szippantottam belőlük, ő közben mosolygott, és elkezdtem a jobb lábával, először csak gyengén az ujjait nyalogattam, majd egyre hevesebben kezdtem nyalni, szopogatni és szívni őket, át tértem a talpára, azt is csak először lassan nyaltam, majd egyre gyorsabban, míg fel nem vettem a végleges tempót, saroktól fel fele az ujjakig, aztán a másik lábával is ugyanezt, váltogattam őket, hol az egyik, hol a másik lábát nyaltam, közben a farkam is kőkemény lett, amire előzőleg számítottam is, kezdettől fogva csukva volt a szemem, csak néha nyitottam ki, annyira élveztem nyalni a sexy lábait, még az idő érzékemet is elvesztettem, ki tudtam zárni a külvilágot is, szinte a mennyországban éreztem magam, egy idő után kérdeztem csak rá:
ÉN- na milyen?
K- sokkal jobb, mint amire gondoltam, csináld csak tovább, jól esik!
Ezután pózt váltottam, hátat fordítottam neki, hogy hozzá férhessek a lábfejéhez, ott is elidőzgettem, a bokájától az ujjakig, nyaltam és szopogattam, váltogattam a lábait, utána visszatértem a talpához, de akkor már ahogy nyaltam, néztem közben néha néha a szemébe is, csak nézett rám olyan érdekes arccal, látszott rajta, hogy ez még neki is új, egy jó ideig nem is szóltunk egymáshoz, volt talán fél óra, ő szólalt meg először, mosolyogva:
K- nem zsibbadt még el a nyelved?
ÉN- nem, mert élvezi a szituációt, akárcsak a gazdája!
még egy kis ideig nyaltam az talpait combfixen keresztül, aztán arra gondoltam, hogy szeretném nyalogatni, szopogatni az ujjait és a talpát nyalni úgy combfix nélkül is, megkértem, hogy feküdjön hasra, pózt váltunk, szó nélkül teljesítette, közben lehúztam a lábairól a combfixeket, teljesen át voltak már ázva!
Hasra feküdt, és innentől megtudhattam, milyen harisnya/combfix nélkül is lábat nyalni, majdnem ugyanaz, de lehet még egy kicsit jobb is, kicsit gyorsabban tudtam a nyelvemet járatni a talpán és végre egyesével és kettesével is tudtam az ujjait szopogatni, aztán gondoltam egyet és ahogy csak lehet tövig bekaptam a nagy ujját is és járattam ki-be, erre hangosan felnevetett:
K- nem voltál te véletlen fiúval valamikor is?
erre én határozottan:
ÉN- nem, meg nem is leszek, nem vagyok olyan! lehet, hogy hasonló az a dolog, amire gondolsz, ehhez, de véletlen egybeesés!
Azzal folytattam is a nagy ujjai szopogatását, váltogattam, hol a bal, hol a jobb lába ujját szopogattam, még egyszerre mindkettőt is szoptam, ő csak hol halkan, hol hangosan nevetett!
Egyszer csak, megfogtam egyik lábát, picit be hajlítottam neki a kis ujjánál és a nagy ujjánál és ameddig csak bírtam betettem mindenestül a számba, járatni nem nagyon bírtam, mert nem nagyon volt hely, visszatértem a talpához, és aztán már kezdtem lassulni, mert a nyelvem már tényleg kezdte felmondani a szolgálatot, de mondtam magamban, hogy addig nyalok, ameddig birok, a vége felé már csak egy funkcióban csináltam, ujjaktól sarokig, ujjaktól sarokig, míg végül teljesen el zsibbadt a nyelvem és a szám szélei is egy kicsit és abba hagytam! kb. olyan érzés volt, mint amikor a fogorvos beadja az oltást és utána zsibbadsz!
K is megfordult, elő vette a mobilját és nagyot nézett:
K- na nem bírod már?
ÉN- nem nagyon, alig érzem a nyelvemet!
K- (nagy mosollyal) tudod mennyi ideig nyaltál?
ÉN- nemtom, talán 50 perc, 1 óra!?
Erre felém fordította a mobilját, aminek be volt kapcsolva a stopperje:
K- 1 óra és 54 perc, elsőre azt hittem pár perc után feladod!
Nagyot néztem én is, nem gondoltam volna, hogy addig húzom majd:
ÉN- én meg az első másodpercekben hittem azt, hogy vagy orrba rúgsz, vagy felkelsz és fel öltözöl!
K- (nagy nevetés) nem, ami meg volt beszélve az meg volt beszélve
ÉN- na azt a 6 percet még üssük el!
K- (kicsit morcosan) most már bármelyik pillanatban betoppanthatnak a lányok!
ÉN- ja az is igaz!
Nem telt el még egy perc sem, hogy ő kizárta az ajtót, vissza öltözött és haza értek a lányok is, néztünk aztán egymásra, közben le tudtuk olvasni egymás gondolatát, hogy hu basszus, még időben fejeztük be!
ÉN- na hogy tetszett az egész?
K- most őszintén? nagyon tetszett, még picit a bugyim is nedves lett, amire egyáltalán nem gondoltam volna 2 órával ezelőtt!
megint csak tátva maradt a szám, ami még mindig ugyanúgy zsibbadozott:
ÉN- huhaaa hát nekem meg őszintén kőkemény volt a farkam végig!
hangosan nevetett:
K- rögtön gondoltam!
Mielőtt elköszöntünk volna egymástól, át öleltem és közben harsogtam:
ÉN- köszi, köszi köszi, ez életem egyik legszebb napja, egy álmom vált valóra, esetleg máskor folytatás?
vállvonás, majd jött a válasz:
K- majd karácsonykor!
ÉN- már alig várom :)
Beküldő:harisnya baszó


Szextörténet ajánló:


Élvezetek kánaánja


Egyik hajnalban, mikor a férjem hazaért az éjjeli műszakból lezuhanyozott és mellém bújt az ágyba. Felébredtem, nagyon boldog voltam, hogy hazajött, mert már nagyon hiányzott nekem. El kezdtünk csókolózni, átöleltem és vissza aludtam. Pár perc telt el és éreztem, hogy a keze a takaró alá került. Simogatni kezdett. Jól megmarkolta a fenekemet, de én úgy tettem, mintha aludnék. Olyan gyengéd volt.......

Tiszta őrület


Míg te nem voltál, soha nem csináltam semmi őrültséget.
Míg veled nem találkoztam, őrült pillanataim lajstroma igencsak rövid volt. Eletemben pontosan háromszor rúgtam be. Sosem szexeltem a szabad ég alatt, sem a zuhanyzóban, még kevésbé egy nyilvános mosdóban, miközben odakint emberek várakoznak türelmetlenül. Sosem verték el a seggemet vagy tömték be a számat a saját bugyimmal, mindig úri....

Az autómosó cigánylány


Otthon ültem a gép előtt és az MyVIP-et néztem. Anyámék elmentek és nem hagytak itthon pénzt én pedig a strandra szerettem volna menni. Ezt kiírtam az üzenő falamra ezért rám írt a nagybátyám.


- Hol vannak apádék Erika?. (írta)
- Elmentek valahova, én meg egyedül vagyok itthon. (válaszoltam neki)
- Azt gondoltam, mert láttam a ki írásod.
- Strandra akars....

Szex a discoban, kielégítik a nejem


Még csak pár éve voltunk házasok, de nekem sokszor szombat esténként volt,hogy vidékre is kellett mennem a diszkókba vittem árut. Ilyenkor volt amikor eljött velem a feleségem .Az egyik ilyen alkalommal amikor bementünk és megkerestem a főnököt mondtam az asszonynak menjen el táncolni, de volt olyan,hogy rögtön odajött hozzánk egy ismerős és elkérte az asszonyt tőlem.Elvitte magával táncolni.Persz....

Anya-lánya délután


Egy forró májusi délután Nikoletta hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kriszta.
Az évek múlásával Kriszta szépen fel....

Iskola után


Lassan szívtam be a reggeli friss levegőt majd a cigiarettát, a nap épp hogy feljött és én meg már lefeküdtem valakivel, habár ez már szokás nálam még mindig furcsa hogy nem a feleségem arcát látom először mikor felkelek, hanem valami random ribancot akit este szét basztam. Elindultam hazafelé a feleségemhez és a lányomhoz, mikor haza értem a lányom ugrott a nyakamba, ő és a feleségem úgy tudják h....Szextörténet címkék

gyors menet | közlekedés | herék | megfogan | extreme |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.