Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szex wellnessSziasztok, Tomi vagyok. A 16. szülinapomra a szüleimtől egy 2 szemelyre szóló wellness hétvégét kaptam ajándékba, és a bartánőmet vittem magammal :)


A barátnőmet, Annát az elején nem akarták elengedni csak így velem, hiszen még ő is csak 16 éves volt, de a szüleim segítségével végül sikerült meggyőzni az ő szüleit, és elengedték. A hotel, ahova mentünk kb. 60kilóméterre van attol a várostól, ahol mi élünk. Annát azzal a feltétellel engedték el, hogy ők visznek minket el a hotelig, hogy lássák, hova megy a lányuk. Amikor megérkeztünk, kicsit mindenki el volt csodálkozva, hogy milyen szép a hely. A szülei meg voltak elégedve, ugyhogy egy rövid búcsúzkodás után már indultak is haza a kocsival Annával siettünk is be a recepcióra, a szoba kulcsaiért. A szobánk a hotel nemrég épült szárnyában volt, ahol elég kevés vendég volt elszállásolva, szinte csak mi ketten laktunk az egész szárnyban. A szobánk gyönyörű volt, egy hatalmas francia ággyal a lözepén, a fórdőszobába meg egy kétszemélyes fürdőkád volt. Gyorsan ledobtuk a csomagjainkat és öltöztünk át fürdőruhába, hogy nézzük meg, a hotel szaunáit, medencéit, mégis csak erről volt híres ez a szálloda. Nem először láttam Annát bikiniben, de egyszerűen leesett az állam amikor kijött a fürdőszobábol. Nem az a lány volt, akire a fiuk 99százaléka azt mondja, hogy egy bombázó, de nekem nagyon tetszett, úgy, ahogy volt. Nem voltak olyan nagy mellei, és a feneke sem éppen a legkerekebb, de azért szép, formás fenékkel volt megáldva. Lassan lesétáltunk a medencékhez, szépen kiépített wellness részlege volt a hotelnek. Mivel elég későn érkeztünk, csak 2órát tudtunk ott tölteni, mivel nem akartuk lekésni a vacsorát. Ez a 2 óra oly hamar elrepűlt, hogy kicsit meg is késtünk, így nem maradt időnk arra, hogy letusoljunk vacsora előtt, ugyhogy csak felvettünk valami ruhákat és rohantunk le a hotel étkezdéjébe, ahol a svédasztalos vacsor várt minket. 20perc alatt annyit ettünk a finom kajákból, hogy ne fért belénk több, így visszamentünk a szobánkba, hogy tusoljunk le. Szerettem volna, de nem mertem neki javasolni, hogy tusoljunk együtt, mert nem tudtam, hogy reagálna rá, így felváltva tusoltunk. Először én mentem, mert tudtam, hogy gyorsan végzek, így amig ő tusol be tudom fejezni a laptopomon az iskolai projektet, amiben segítenem kellett neki. Amíg ő tusolt és hajat szárított be is tudtam fejezni a projektet. Úgy beszéltük, hogy este szétnézünk a városban, úgyhogy amint elkészült Panna, indultunk is ki a városba egyet sétálni, nézelődni.
Beszélgettünk sétálás közben, és olyan témára terelődött a szó, amről eddig nem igazán beszéltünk. Eléggé meglepődtem, amikor ő hozta fel a szexet mint téma, mert nem az a típusu lány volt, aki nyíltan beszélne a szexről. Nagyon meglepett, amikor egysze csak megszólalt, hogy:
-Figyelj, feltehetek egy érdekes kérdést?
-Persze kicsim, mondjad bátran.-nem igazán tudtam, hogy mire is számitsak.
-Sokat gondolkoztam ezen, és már egy jó ideje gyűjtöm a bátorságot, hogy meg kérdezzem azt, hogy te eddig miért nem próbáltál lefeküdni velem, vagy egyáltalán miért nem kérdeztél meg engem, hogy nem-e akarnám ezt?-kérdezte kissé akadozó hangon, bizonytalanul.
Az elején nem tudtam, hogy hova tegyem ezt a kérdést, de azért válaszoltam rá.
-Hát, tudod kicsim, én ezt az egész kapcsolatot veled komolyan gondolom, és én tiszta szívemből szeretlek, úgyhogy nem szerettem volna siettetni a szexet, főleg úgy, hogy még mindketten szüzek vagyunk. Nem akartam, hogy azt hidd, hogy csak le akarok veled feküdni, és csak a szexért vagyok veled. De amúgy honnan jött ez a kérdés, mert elég váratlanul ért?-válaszoltam és kérdeztem vissza kíváncsian.
-Tudod a barátnőimmel beszélgettünk egy pár hete arrol, hogy milyen érdekes, hogy te még fél év után sem próbáltál meg lefektetni, amikro az ők pasijaik már két hét után próbáktoznak. Kezdtem azt hinni, hogy nem tartassz szépnek, vagy, hogy nem kívánsz és ezért nem próbálkozol.-mondta Panna.
-Jajj kicsim, hát hogy ne kívánnálak, gyönyörű vagy kincsem, ilyen butaságok miatt ne aggódj.-mondtam, majd átöleltem szorosan és megcsókoltam.
Későre járt, ugyhogy elindultunk vissza a hotelbe. A kb 2ö perces út a szálloda fele csendben telt el, mind a ketten nagyon el voltunk gondolkodva, nem igazán beszélgettünk.
Mire visszaértünk a hotelszobánkba mind a ketten fáradtak voltunk, ugyhogy csak lefeküdtünk az ágyba, átöleltem, és próbáltunk aludni. Kb 20 perc telhetett el így, de legalább 1órának tűnt. Egyikünk sem tudott aludni a beszélgetésünk után. Én azt hittem, hogy ő már rég alszik, úgyhogy eléggé meglepődtem, amikor egyszer csak megszólalt Panna, hogy:
-Tomi, te sem tudsz aludni?-kérdezte Panna.
-Nem kicsim, én sem.-válaszoltam,
-Gondolkoztam azon amiről beszéltünk, s amit mondtál kint a városban, és én úgy érzem, hogy készen állunk mi már arra, hogy a kapcsolatunkat a következő szintre emeljük.
-Arra gondolsz, hogy ...-be sem hagyta, hogy fejezzem a mondatom, felém fordult és megcsókolt, majd a szemembe nézett és így szolt lágy hangon:
-Igen, arra.
Ezt követően csókok százait zúsítottuk egymásra. Egy idő után éreztem, hogy elkezd szépen lassan megszabadítani a pizsamámtól. Ezen felbátorodva én is nagyobb szabadságot adtam a kezeimnek, s az akaratomnak, és a testét egy szép lassu mozdulattal megszabadítottam a hálóingjétől. Ekkor elém tárult csodálatos meztelen teste, hibátlan alakja. Ekkorra már én is meztelen voltam. Egy ideig csak űltünk egymással szemben és gyönyorködtünk egymás testében (legalábbis én az övében). Egyszer csak megfogtam Panna vállait és ledöntöttem az hátára, az ágyra, mire ő felhúzta és széttette a lábait. Én a térdétől kezdve lassan haladtam a puncija felé, puszikkal elárasztva a combjának belső felét. Mikor elértem a puncijához, hogy még egy kicsit fokozzam Panna hangulatát, előröl kezdtem a másik lábával. Ezt is szépen lassan végig puszilgattam, majd amikor elértem a puncijához, elkezdtem a nyelvemmel játszadozni a csiklóján, ami a halk nyögései alapján nem eshetett neki rosszul. Egy kis idő után bedugtam óvatosan az egyik ujjamat, amit egy hangosabb nyögéssel nyugtázott. Nem akartam, hogy fájjon neki, úgyhogy nagyon óvatosan ujjaztam és kozben játszodtam a csiklójával. Pár perc után bedugtam még egy ujjat, majd még egyet. Ezt követően megcsókoltam, majd az ágy mellett lévő táskámbol kivettem egy óvszert és felhúztam a farkamra. Sikosítónk sajnos nem volt, de Panna olyan nedves volt már, hogy nem is volt rá szükség. Odaigazítottam a farkam a puncijához, megcsókoltam még egyszer és megkérdeztem, hogy biztossan ezt akarja-e, mert még meg lehet állni, ha meggondolta magát, amire ő csak annyit szólt, hogy "ezt akarom, csak csináld, kérlek Tomi". Nem is kellett nekem több, szépen lassan elkezdtem betolni neki a farkamat, majd egy gyengéd, de hatátozott moztulattal átszakítottam a szűzhártyáját, majd egy kicsit megálltam, hogy tudjon hozzá tágulni a méretemhez. Lassan elkezdtem mozogni, majd egyre csak gyorsitottam a tempót. Halk, s szenvedélyes nyögésekkel jelzett nekem, hogy nem fáj neki amit csinálok, és, hogy ő is élvezi.
Egy 10perc után javasolta, hogy pihenjek ey kicsit, feküdjek hátra, majd ő beleűl és mozog. Így is történt, hátra feküdtem, s ő szépen lassan ráereszkedett a farkamra. az elején lassa kezdett, de a tempóját gyorsan növelte, és ezzel együtt a nyögéseinek a hangereje is emelkedett. A végén már szinte sikított az élvezettől, és olyan gyors tempót diktált, hogy el is élvezett. Ekkor már én sem bírtam a tempót és nem sokkal utána én is elélveztem.
Ezután lefeküdtünk egymás mellé, átöleltük egymást, és aludtunk reggelig.Beküldő:TomiVéletlen szex történet:


A dögös titkárnő


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel.
Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti.
Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült ta....

A rajztanárnő rejsztanárnő


Hogy a diákok szenvednének tanárnőjük emésztő szenvedélyétől, előfordul. Vannak viszont olyan diákok is, akik készek arra, hogy megállják a helyüket a professzor asszony előtt ... Laci 18 éves szakközépiskolai tanuló nem szeretne lemondani tapasztalatairól, amint írja : "A rajztanárnőm L. asszony utasított, hogy óra után meg maradjak ott. Amikor egyedül maradtunk az osztályteremben, a fejemre olva....

Pisi és szex


Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozással kérdeztem: "Hát ez mi?" Nővérem (aki két évvel idősebb nálam) elvörösödött, és a bugyija után kapott.
"Mit gondolsz, öcsike? Azonnal add vissza!"
Nikoletttal mindig jó testvérek voltunk, megosztozva mindenen, de a családban uralkodó kispolgári szemlélet miatt mindig hallgattunk az olyan dolgokról, mi....
Szextörténet címkék

fürdő ruha | pisis történet | popsi a | csigákba | tökéletes vagyok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.