Szex wellness


Sziasztok, Tomi vagyok. A 16. szülinapomra a szüleimtől egy 2 szemelyre szóló wellness hétvégét kaptam ajándékba, és a bartánőmet vittem magammal :)


A barátnőmet, Annát az elején nem akarták elengedni csak így velem, hiszen még ő is csak 16 éves volt, de a szüleim segítségével végül sikerült meggyőzni az ő szüleit, és elengedték. A hotel, ahova mentünk kb. 60kilóméterre van attol a várostól, ahol mi élünk. Annát azzal a feltétellel engedték el, hogy ők visznek minket el a hotelig, hogy lássák, hova megy a lányuk. Amikor megérkeztünk, kicsit mindenki el volt csodálkozva, hogy milyen szép a hely. A szülei meg voltak elégedve, ugyhogy egy rövid búcsúzkodás után már indultak is haza a kocsival Annával siettünk is be a recepcióra, a szoba kulcsaiért. A szobánk a hotel nemrég épült szárnyában volt, ahol elég kevés vendég volt elszállásolva, szinte csak mi ketten laktunk az egész szárnyban. A szobánk gyönyörű volt, egy hatalmas francia ággyal a lözepén, a fórdőszobába meg egy kétszemélyes fürdőkád volt. Gyorsan ledobtuk a csomagjainkat és öltöztünk át fürdőruhába, hogy nézzük meg, a hotel szaunáit, medencéit, mégis csak erről volt híres ez a szálloda. Nem először láttam Annát bikiniben, de egyszerűen leesett az állam amikor kijött a fürdőszobábol. Nem az a lány volt, akire a fiuk 99százaléka azt mondja, hogy egy bombázó, de nekem nagyon tetszett, úgy, ahogy volt. Nem voltak olyan nagy mellei, és a feneke sem éppen a legkerekebb, de azért szép, formás fenékkel volt megáldva. Lassan lesétáltunk a medencékhez, szépen kiépített wellness részlege volt a hotelnek. Mivel elég későn érkeztünk, csak 2órát tudtunk ott tölteni, mivel nem akartuk lekésni a vacsorát. Ez a 2 óra oly hamar elrepűlt, hogy kicsit meg is késtünk, így nem maradt időnk arra, hogy letusoljunk vacsora előtt, ugyhogy csak felvettünk valami ruhákat és rohantunk le a hotel étkezdéjébe, ahol a svédasztalos vacsor várt minket. 20perc alatt annyit ettünk a finom kajákból, hogy ne fért belénk több, így visszamentünk a szobánkba, hogy tusoljunk le. Szerettem volna, de nem mertem neki javasolni, hogy tusoljunk együtt, mert nem tudtam, hogy reagálna rá, így felváltva tusoltunk. Először én mentem, mert tudtam, hogy gyorsan végzek, így amig ő tusol be tudom fejezni a laptopomon az iskolai projektet, amiben segítenem kellett neki. Amíg ő tusolt és hajat szárított be is tudtam fejezni a projektet. Úgy beszéltük, hogy este szétnézünk a városban, úgyhogy amint elkészült Panna, indultunk is ki a városba egyet sétálni, nézelődni.
Beszélgettünk sétálás közben, és olyan témára terelődött a szó, amről eddig nem igazán beszéltünk. Eléggé meglepődtem, amikor ő hozta fel a szexet mint téma, mert nem az a típusu lány volt, aki nyíltan beszélne a szexről. Nagyon meglepett, amikor egysze csak megszólalt, hogy:
-Figyelj, feltehetek egy érdekes kérdést?
-Persze kicsim, mondjad bátran.-nem igazán tudtam, hogy mire is számitsak.
-Sokat gondolkoztam ezen, és már egy jó ideje gyűjtöm a bátorságot, hogy meg kérdezzem azt, hogy te eddig miért nem próbáltál lefeküdni velem, vagy egyáltalán miért nem kérdeztél meg engem, hogy nem-e akarnám ezt?-kérdezte kissé akadozó hangon, bizonytalanul.
Az elején nem tudtam, hogy hova tegyem ezt a kérdést, de azért válaszoltam rá.
-Hát, tudod kicsim, én ezt az egész kapcsolatot veled komolyan gondolom, és én tiszta szívemből szeretlek, úgyhogy nem szerettem volna siettetni a szexet, főleg úgy, hogy még mindketten szüzek vagyunk. Nem akartam, hogy azt hidd, hogy csak le akarok veled feküdni, és csak a szexért vagyok veled. De amúgy honnan jött ez a kérdés, mert elég váratlanul ért?-válaszoltam és kérdeztem vissza kíváncsian.
-Tudod a barátnőimmel beszélgettünk egy pár hete arrol, hogy milyen érdekes, hogy te még fél év után sem próbáltál meg lefektetni, amikro az ők pasijaik már két hét után próbáktoznak. Kezdtem azt hinni, hogy nem tartassz szépnek, vagy, hogy nem kívánsz és ezért nem próbálkozol.-mondta Panna.
-Jajj kicsim, hát hogy ne kívánnálak, gyönyörű vagy kincsem, ilyen butaságok miatt ne aggódj.-mondtam, majd átöleltem szorosan és megcsókoltam.
Későre járt, ugyhogy elindultunk vissza a hotelbe. A kb 2ö perces út a szálloda fele csendben telt el, mind a ketten nagyon el voltunk gondolkodva, nem igazán beszélgettünk.
Mire visszaértünk a hotelszobánkba mind a ketten fáradtak voltunk, ugyhogy csak lefeküdtünk az ágyba, átöleltem, és próbáltunk aludni. Kb 20 perc telhetett el így, de legalább 1órának tűnt. Egyikünk sem tudott aludni a beszélgetésünk után. Én azt hittem, hogy ő már rég alszik, úgyhogy eléggé meglepődtem, amikor egyszer csak megszólalt Panna, hogy:
-Tomi, te sem tudsz aludni?-kérdezte Panna.
-Nem kicsim, én sem.-válaszoltam,
-Gondolkoztam azon amiről beszéltünk, s amit mondtál kint a városban, és én úgy érzem, hogy készen állunk mi már arra, hogy a kapcsolatunkat a következő szintre emeljük.
-Arra gondolsz, hogy ...-be sem hagyta, hogy fejezzem a mondatom, felém fordult és megcsókolt, majd a szemembe nézett és így szolt lágy hangon:
-Igen, arra.
Ezt követően csókok százait zúsítottuk egymásra. Egy idő után éreztem, hogy elkezd szépen lassan megszabadítani a pizsamámtól. Ezen felbátorodva én is nagyobb szabadságot adtam a kezeimnek, s az akaratomnak, és a testét egy szép lassu mozdulattal megszabadítottam a hálóingjétől. Ekkor elém tárult csodálatos meztelen teste, hibátlan alakja. Ekkorra már én is meztelen voltam. Egy ideig csak űltünk egymással szemben és gyönyorködtünk egymás testében (legalábbis én az övében). Egyszer csak megfogtam Panna vállait és ledöntöttem az hátára, az ágyra, mire ő felhúzta és széttette a lábait. Én a térdétől kezdve lassan haladtam a puncija felé, puszikkal elárasztva a combjának belső felét. Mikor elértem a puncijához, hogy még egy kicsit fokozzam Panna hangulatát, előröl kezdtem a másik lábával. Ezt is szépen lassan végig puszilgattam, majd amikor elértem a puncijához, elkezdtem a nyelvemmel játszadozni a csiklóján, ami a halk nyögései alapján nem eshetett neki rosszul. Egy kis idő után bedugtam óvatosan az egyik ujjamat, amit egy hangosabb nyögéssel nyugtázott. Nem akartam, hogy fájjon neki, úgyhogy nagyon óvatosan ujjaztam és kozben játszodtam a csiklójával. Pár perc után bedugtam még egy ujjat, majd még egyet. Ezt követően megcsókoltam, majd az ágy mellett lévő táskámbol kivettem egy óvszert és felhúztam a farkamra. Sikosítónk sajnos nem volt, de Panna olyan nedves volt már, hogy nem is volt rá szükség. Odaigazítottam a farkam a puncijához, megcsókoltam még egyszer és megkérdeztem, hogy biztossan ezt akarja-e, mert még meg lehet állni, ha meggondolta magát, amire ő csak annyit szólt, hogy "ezt akarom, csak csináld, kérlek Tomi". Nem is kellett nekem több, szépen lassan elkezdtem betolni neki a farkamat, majd egy gyengéd, de hatátozott moztulattal átszakítottam a szűzhártyáját, majd egy kicsit megálltam, hogy tudjon hozzá tágulni a méretemhez. Lassan elkezdtem mozogni, majd egyre csak gyorsitottam a tempót. Halk, s szenvedélyes nyögésekkel jelzett nekem, hogy nem fáj neki amit csinálok, és, hogy ő is élvezi.
Egy 10perc után javasolta, hogy pihenjek ey kicsit, feküdjek hátra, majd ő beleűl és mozog. Így is történt, hátra feküdtem, s ő szépen lassan ráereszkedett a farkamra. az elején lassa kezdett, de a tempóját gyorsan növelte, és ezzel együtt a nyögéseinek a hangereje is emelkedett. A végén már szinte sikított az élvezettől, és olyan gyors tempót diktált, hogy el is élvezett. Ekkor már én sem bírtam a tempót és nem sokkal utána én is elélveztem.
Ezután lefeküdtünk egymás mellé, átöleltük egymást, és aludtunk reggelig.Beküldő:Tomi


Szextörténet ajánló:


A lakótársam és én


Egy meleg,de esős nyári délután történt a dolog.Éppen fürödtem,amikor bejött a fürdőbe a lakótársam Peti,nem számított rám,hisz nem volt zárva az ajtó.(gyönyörű kék szemek,sötétbarna haj,napbarnított bőr,egy kicsit pocis testalkat) Pont a melleimet mostam át jó habos tusfürdővel,csorgott le a puncimhoz a víz.Peti nagyon zavarba jött,gyorsan kiment.Amint végeztem,mentem utána és megkérdeztem tőle,h....

A bosszu napjai!


Sziasztok Piri vagyok, a törtenetem a szokasos. Együt eltem egy sraccal nam mondom hogy nagyon szerelmes voltam de ugy gondoltam megbizhato.Mar negy eve együtt voltunk mikor az en kedves baratom rahajtott a baratnöimre, ajanlatokat tett nekik a fülem hallatara. Ez nem igazan esett jol mert aszexben eleg önzö volt. Volt hogy csak kiverette maganak es utanna aludni ment en meg kolaljak. Nem szerette....

Egy szakadt kurva kalandja


A nő morcosan álldogál az októberi esőben. Végignéz magán. Blúzán macskák táncolnak. A farmere kopott és áttetszenek rajta vastag szeméremajkai. Sajnos eléggé be van már járatva. Nem mai csirke.
Ha balra néz, egy rakodódarut lát, régi, szocialista vaskohók termékéből öntöttet. Kamazok gyomra okádja a követ a futószalagra, azok pedig, uszályok feneketlen bendőjébe. A folyó felett sápadt s....

Végre megtörtént !


Végre megtörtént. Megtörtént, amire olyan régen vártam, amire készültem, ami miatt izgultam. Sikerült Timit megkapnom.
Sorjában jöttek a gondolataim, járt az agyam, hogy miként töltsem el ezt a röpke pár hetet Timivel. Egyben biztos voltam, nem engedhetek neki, nem mutathatok gyengeséget, mert bár nem látszott rajta, de lehet legbelül megbánta és már befejezné velem a játszadozást.
T....

Trojka, Bea Panni meg Én


Végre eljött a nap, amikor hármasban találkozhattunk. Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem Beának. Régi kívánsága volt. Sokat ábrándozott róla, és egy bátor pillanatában nekem is megemlítette. - Egyedül nem is használnám, csak tudata kellemes, hogy egyáltalán van. - vallotta. - Na, meg jó a bőrömet máshol is masszírozni! Már rég elejt....

Tiniszex 2.


A minap egy régi fiú iskolatársam rámírt, sejtettem én hogy benne lennee biszex dolgokban. Megbeszéltük a dolgokat. Felmentem hozzá és ő, meg a barátnője várt. Beszélgettünk, és kiderült, szeretik ők is a cuckold dolgokat, megállapottunk, hogy Fruzsival ketten fogjuk "alávetni" magunkat neki. Egyszer Tamás kiment, majd visszajött a szobába meztelenül, leült a kanapéra. Egymásra néztünk mind a hárm....
Szextörténet címkék

ĂŠves | olaszű | skype szex | fiam | hogy kilencre fog |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.