Erotikus délután


Napsütötte szeptemberi délelőtt volt. Az iskola pár napja kezdődött, az utcán már egyetlen gyereket sem lehetett látni. Ezért is tudtak most zavartalanul találkozni. Dóri mindkét gyereke oviban volt, de csak a jövő héten kezdi el újra a munkát. A férfi némi izgalommal, gyomrában enyhe bizsergéssel lépkedett az ajtó felé. Bár mindent megbeszéltek előre, mégis más volt így élőben. Nagy levegőt vett és bekopogott.

A nő is izgatottan tett-vett otthon. Fogalma sem volt, hogy miért is engedte magát rábeszélni erre a találkozóra. Józan esze tiltakozott, de a kisördög néha átvette az irányítást. Felvette hát azt a „csipkecsodát” (Péter nevezte el így, valójában egy csipkés body volt), amit a férfi vett neki, de egyelőre egy sort és egy egyszerű póló takarta el avatatlan szemek elől. A férfi mindent megígért, egy ujjal sem fog hozzáérni, és Dóri már előkészített mindent a „bemutatóra”, de azért ott volt benne a bizsergés. Mi van, ha mégsem tud megállni Péter? És ha ő nem bírja ki, hogy át ne lépje azt a vonalat? Néha már maga sem tudta, mit is akar.

Aztán két koppanás, és Dóri ajtót nyitott. Ott állt Péter, kék ingben, csillogó kék szemével, elegánsan, láthatóan némi zavarban. Beljebb hívta, üdítővel kínálta. Zavartan kerülgették egymást, aztán a konyhában a férfi Dóri mögé került, hátulról átölelte és gyengéden a nyakába csókolt. A nő testén finom bizsergés futott végig, nyaka megfeszült, további finom csókokra várva, és Péter nem is késlekedett. Szinte fájt, ahogy a férfi ellépett mögüle, és elsötétült szemmel annyit kérdezett: Hol mutatod meg magad?

Dóri a hálószoba felé indult, oda nem lehet belátni sehonnan. Egyre jobban elbizonytalanodott, de végig akarta csinálni, amit kitalált. Az ágy a szoba túlsó felén volt, az ágy és az ajtó között keresztben egy krétával húzott csík volt a padlón. Péter elmosolyodott, ahogy ezt meglátta. A nő próbálta összeszedni magát.

- Enyém az ágy, te nem lépheted át ezt a csíkot. Ja és én sem fogom átlépni! – próbált határozott lenni Dóri.

- Ezt betartom, megígérem. – mosolygott Péter, és a falhoz támaszkodva megállt.

Dóri az ágyhoz lépett, először a pólóból bújt ki, majd a sort is a bokájához csúszott. Ott állt az ecrü-színű csipkés bodyban, zavart mosollyal. Péter mohón itta a látványt, itt állt előtte ez a csinos nő, csipkékkel borítva, szégyenlősen, zavarban. Érezte, hogy nadrágja hamarosan szűk lesz, kíváncsian várta a folytatást. Dóri feltérdelt az ágyra, Péterrel szemben, így majdnem egyforma magasak voltak. A szemébe nézett, miközben a két vállpántot lecsúsztatta a válláról. Mély sóhaj szakadt fel Péterből, és keze önkéntelenül dudorodó nadrágjához csúszott. Ez a mozdulat a nőből is sóhajt csalt elő, aztán jobb keze a combjához csúszott, finoman végigsimította a combját, ujjai a csupasz puncijához csúsztak. Egyelőre a ruhán keresztül simogatta magát, bár csiklója így is kellően felizgult. Másik keze a melltartó kosarába csúszott, ágaskodó mellbimbóját kényeztette. Testében kéjes villámok cikáztak, légzése felgyorsult, ágyéka bizseregni kezdett.

Ez már sok volt a férfinak, az önmagát kényeztető nő látványa, az izgalomtól elpirosodó arc, a szétnyíló ajkak látványa szűk börtönné változtatta nadrágját. Kibontotta az övet, a sötét vászonnadrág a térdéig csúszott le. A nő felnyögött a sátorrá változott pamutalsó látványától, és izgalma tovább fokozódott, ahogy a férfi azt is combja közepéig csúsztatta. A háttal a falnak támaszkodó férfi, kezében duzzadt dákójával, ami le-föl jártak ujjai, a szemében feltűnő sötét vágy, mindez újabb cseppeket csalt elő lucskos pinájából.

Kezét gyorsan a csipkés anyag alá csúsztatta, csiklójának duzzadt peckét két ujja közé fogva morzsolta. Érezte ágyéka forróságát, zihálásába a férfi nyögései keveredtek.

Másik kezével szétnyitotta a body alját, így már semmi sem akadályozta fel-le csúszkáló ujjait. Látta, hogy a férfi már csak lassan, óvatosan meri simogatni magát, sötétvörös makkja időről időre nedvesen bukkant elő a tenyér szorításából. Dóri hanyatt feküdt az ágyon, térdeit felhúzva, szétnyitott combokkal megmutatta nőiességének duzzadt szirmait a férfinak.

Kicsit ferdén feküdt, hogy ne veszítse szem elől a férfit, aki most az ágaskodó farka helyett a golyók masszírozásába kezdett. Ott feszült merev rúdja, vágyakozón, és Dóri hirtelen semmit sem kívánt jobban, mint ezt a péniszt az ajkai közé. Hogy elterelje figyelmét, a párna alá nyúlt, és az előre odakészített vibrátort vette elő. Forrón áradt ki a levegő a férfiből, ahogy meglátta a vörös segédeszközt, és Dóri nem habozott a pinájába dugni a régen használt szerszámot. Mohón dugdosta magába, aztán bekapcsolta. A halk duruzsolás sem tudta elnyomni sikolyait és sóhajait. Teste vágyott a kéjre, de ő még húzta egy kicsit az élvezetet. Szerette volna látni, ahogy a férfi elélvez, ahogy a fehér folyadék kifröccsen a végletekig kínzott dákóból. Ágyékát kitöltötte a vibrátor, csiklóján két ujja táncolt, és a férfi már alig mert magához nyúlni. Elkábította a látvány, a hangok, a vonagló, kitárulkozó nő tébolyító látványa. Egyszerre akart elélvezni vele, úgy gondolta, hogy a vonalhoz állva spermacseppjei elérik Dórit. Aztán más villant be neki.

- Térdelj fel, nekem háttal, úgy told magadba - kérlelte vágytól rekedt hangon.

Nem esett nehezére a nőnek, feltérdelt, popsiját kinyomta, terpeszbe tett combjai között ujjaival tovább kényeztette magát. Mivel mindkét kezére szüksége volt, ezért vállára támaszkodott, így viszont nem látta a férfit. De már ez sem zavarta, lüktető ágyéka minden józanságot és tervet elsöpört agyából.

Péter nem késlekedett: kilépett nadrágjából és az alsóból, két lépéssel az ágynál termett. Látta, hogy a nő nem látja őt, és végre megvalósulhat titkos vágya is. Jobb kezével megmarkolta Dóri vibrátort tologató kezét, egy mozdulattal kihúzta a vibráló rudat, majd a következő mozdulattal a síkos nyílásba tolta kőkemény dákóját.

Dóri csak annyit érzékelt, hogy a férfi hozzáér, de mire eljutott volna a tiltakozásig, egy forró pénisz csúszott belé. A szólásra nyitott ajkai közül vékony sikoly tört elő, ahogy a belé hatoló férfi duzzadt makkja utat tört ágyékának síkos csatornájába. A férfi megállt egy pillanatra

- Itt vagyok hát megint, benned. Imádom a forró pinádat kefélni.

A nő tiltakozása már a távoli ködben volt, testét a vágy uralta. A férfi megmarkolta az előtte domborodó csípőt, és hosszú, ütemes lökésekkel újra és újfa felnyársalta Dórit. Testük csattogása egybefonódott Dóri hangos sikolyaival, ahogy együtt száguldottak a csúcs felé. Dóri már orgazmusfolyamban vergődött, amikor Péter dákója a végletekig duzzadt és néhány erőteljes lökéssel ő is elélvezett. Tövig tolta rángatózó, spriccelő farkát a nőbe, vágyának forró cseppjeivel csurig töltötte a nő mézesköcsögjét.

Mély sóhajok és simogató mozdulatok hozták vissza őket a jelenbe. Péter ellépett az ágytól és öltözködni kezdett.

- Hé, te nem ezt ígérted! A vonalat nem lett volna szabad átlépned. – Dóri bágyadt hangja nem tűnt igazán felháborodottnak.

- Legközelebb ígérem, tényleg nem fogom átlépni – mosolygott a férfi

- Nem lesz legközelebb – ígérte a nő, formálódó határozottsággal hangjában

- Nem baj, nekem ez is több volt annál, mint amire számítottam.

Dóri érezte a belőle szivárgó meleg folyadékot, teste jóleső zsibbadtsággal volt tele. A kisördög csúfosan nyújtogatta nyelvét, de most ez sem érdekelte. Felkapott egy köntöst és kikísérte a férfit. Az ajtót becsukta, aztán nekitámaszkodott és rádöbbent, mit is csinált.
Beküldő:Turbóapu


Szextörténet ajánló:


Szex a kávéházban nyilvnosan


Életem legklasszabb szeretkezése egy Acélvárosi teaházban esett meg, egy gyönyörű fiatal lánnyal, akinek azóta sajnos nyomát vesztettem...
A helyet nagyjából úgy képzeljétek el, hogy alsó szinten bejárat, pult, pár asztal, felső szinten pedig olyan ülőpárnás-paravános.
Azért vittem oda a lányt, mert észbontó miniszoknyában volt - amiben egy ülőpárna elég nagy kihívást jelenthet -, és....

A Nagybácsi és fiatal srácok élvezete


Már férjnél voltam amikor az egyik alkalommal felmentünk egy harmadik emeleti lakásba ahol a férjem nagybátya lakott. Azért mentünk fel mert szólt segítsünk rajta nagyon beteg. Kiderült valahol megfázott és a láza is magas volt. Erre a férjem felhívta az ügyeletet és azok kijöttek és ellátták,majd adtak egy injekciót és elmentek. Mondták,hogy minden nap szóljanak és eljönnek beadni.

....

Átbaszott hétvége 2


Átbaszott hétvége, 2. rész
Az első, délutáni nagy dugi-bugi után mindenki kidőlt, elszundított az árnyékban lévő heverőkön. Meztelenül mindenki. Megbeszéltük, hogy amíg itt vagyunk, addig nincs textil és nincs tabu.
Mikor magamhoz tértem a kábulatból szétnéztem és senkit sem láttam. Tudtam, hogy a stégen vannak, napoznak. Oda mentem én is. Mindenki ott volt és elemezték, hogy milyen ....

A vadászbuliból gruppen lett


Már én is túl voltam pár italon,a szüleim nem nagyon figyeltek rám,elég sokan is voltunk a Vadászházban,ami a falu vége felé van,körbe véve egy kis erdővel.Kezdtem felbátorodni,ahogy tánc közben taperoltak,néha a fülembe suttogtak,hogy milyen édes az illatom és ha most fiatalabbak lennének pár évvel...Kimentem elszívni egy cigit az udvarra egy kis pálinkával,jól is esett a friss éjszakai levegő a ....

Szállodai szex történet


.... az ajtó nyílik... Megjelenésétől azonnal forró lesz a nemi szervem, mellbimbóm merevedik. Megcsókol, leül elém az ágyra. Lassan lehúzom magamról a ruhát, nem viselek sem melltartót, nem takarja semmi a finom, ízletes háromszöget. Ott állok előtte meztelenül, éhesen és nedvesen. Kezembe adja a vörös csipkét, ujjával közben végigsimít a szeméremajkak között. Sóhajom közepette morzsolom kemény m....

Új fasz a háznál


Sziszika, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Sziszika mondott. A férfit Jácintnak hívták és kurva jól nézett ki.
Bevallom, irigykedem.
Azon is ki vo....
Szextörténet címkék

karmai | faszt kaptam a bevásárlás | éjszakai találkozás | anyummal | i tanulás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.