A kíváncsi lány


Emlékszem, mikor még kamasz voltam milyen sokszor álmodoztam lányokról meg erotikus kalandokról. Az élet azonban majd mindig bebizonyítja, hogy a valóság úgy múlja felül a képzeletet, hogy közben minden olyan egyszerűen történik. Történetem háttere sem sejteti azokat a gyönyöröket, amiben végül részem lett. 19 éves lehettem, amolyan átlagos főiskolás átlagon aluli anyagi helyzettel és átlagon felüli elképzelésekkel a jővőről, valamint egypercenként gondoltam másfél percet a nőkre és az erotikára.

Tele voltam kiaknázatlan energiákkal és ettől persze tipikusan nem volt könnyű a csajozás. Mindig megérzik az emberen a kangörcsöt amitől az ember fia igyekszik ugyan nem zavarba jönni, de általában spontán önégésbe fullad a legtöbb kísérlete. Egyszóval november volt, az első évem a főiskolán és nem volt barátnőm. Heti egy-két buliba mindig elmentem, elég bátor próbálkozás egy beijedt elsőstől.De hát az említett libidó ugye… Ez a buli valahol nem a 4-6-os vonalán volt, ami többnyire akkoriban még az egyetlen ismert biztos vonal volt, hanem busszal kellet zötykölődni egy csómót oda és vissza.

A buli maga nem volt valami fényes, bámultam a lányokat meg semmi.

(Szar zene, egy sör egyheti kajapénzem stb…) A meglepetés a hazaúton ért. Mivel ez egy nagyobb szabású buli volt koncertekkel meg bejelentett vége időponttal viszonylag nagy tömeg verődőtt össze a buszmegállóban hajnali négy körül. A BKV természetesen abszolút nem készült a helyzetre (pedig Budapest szerte hirdetett buli volt, várható nagy látogatottság mellett) és megérkezett az az egy busz, feladatául hogy ezt a meg sem merem saccolni mekkora tömeget elcipleje a Nyugatiig legalább.

Utálom az ilyet, de nem akartam 20 percet várni - préselődés.

A kellemes meglepetés pedig, hogy két csinos lány között kötöttem ki. Lapjával áltunk az üléssorok között. Mindenki látott talán már BKV buszt bellülről és el tudja képzelni milyen szoros helyzet volt. (Megjegyzem jobbról és balról is, de a jobbomon egy fiúkból álló csapat tömörült, balról pedig egy nyudíjas szatyorral!! Mondjuk ez hülyeségenek hangzik, de most mit mondjak, ez volt…) Szóval ott az a két lány. Mindkettő barna volt, első pillantásra nem sokat láttam belőlük, de az egyiknek (továbbiakban Judit) kleopátra stílusú haja volt és én azt jobb szeretem mint mondjuk a lófarokba kötöttet, amilyen a másiknak volt azt hiszem (a továbbiakban nem hívom sehogy, mert nem ismerkedtem meg vele), így arccal az előbbi felé fordulva áltam be a "szendvicsbe".

Judit fél fejjel volt alacsonyabb nálam és mindkét lány háttal által nekem. Teste nagyon közel volt, a nyakából szívtam a levegőt és ezen ha akartam se tudtam volna változtatni. Nem játszottam rá a dologra, próbáltam azért egy kicsit eltartani magam tőle, de nem nagyon sikerült. Helyzet volt, amit mindkettem (meg a busz összes utasa) így-vagy úgy tudomásul vett. Amúgy Judit kicsit féloldalt próbált fordulni, hogy ne a fenekét nyomja hozzám, hanem inkább csak a csipőjét. Beszállt mindenki, busz elindult.

Közel voltunk a csuklóhoz és itt viszonylag lassan "bológat" a busz, Judit csipője pedig pont ebben a ritmusban dörzsölta az ágyékom. Nem telt el bele két perc és máris szűknek bizonyult a nadrágom. Nem valami néger kobrát hordok a nadrágomban, de abban biztos voltam hogy Judit is érzi. Ettől még izgatóbb volt a dolog. Judit láthatóan nem reagált a dologra, mereven bámult ki az ablakon. Aztán egyszercsak, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna kicsit balra fordult, úgy, hogy pont háttal került nekem és a fenekét a farkamhoz igazította.

Mindezt teljes póker arcal. Azt se tudtam mit tegyek, igyekeztem nem rá nézni, de mindig a tekintét kerestem az enyémmel, miközben a feneke ritmusra járt a farkamon.

Semmi reakció, tartós félrenézés, aztán mintha egy halk sóhajt hallottam volna. Füleltem - még egy. Na mondom kész, ezt nem hiszik el a klubban ha elmesélem. Erre kicsit hátrafordítja a fejét, belenéz a szemembe. Megállt az idő. De aztán rám mosolygott. Természtes, kedves mosoly volt, olyan pajkos nevetős. Aztán viszafordult és ugyanazzal a mozdulattal hátranyúlt, megsimította a nadrágom az ágyékomnál, miközben éreztem, hogy kezének másik felével a fenekén simított végig, majd kicsit lábujjhegyre állt így ágyékunk még közelebb került.

Fimonam mindig rásegitett a busz mozgására és hallottam hogy aprókat sóhajtozik. Már attól féltem, hogy elmegyek a nadrágomba mikor láthatóan leszállásra készülődőtt. Azt se tudtam hol vagyok, de finoman megérintette a kezem és egy kérdő tekintettel nyitva hagyta a folytatás lehetőségét. Letolakodtunk, de épp hogy leértünk ő odasímult hozzám, bebújt kigombolt kabátom alá. Bemutatkozott és belesimított a hajamba. Én is bemutatkoztam, a csipőjén pihentettm a kezem. Aztán megkérdeztem hazakísérhetem-e.

Igennel válaszolt és mosolygott azzal a pajkos mosolyával. Olyan kisugárzása volt, mint egy csibész macskának. Kecses mozgása volt,és mindig mosoly ült a szája szegletében.
Hazafele beszélgettünk mindenfele semleges témáról, meg rájöttem, hogy fogalmam sincs hol vagyunk. Elértünk hozzá. Az ötödiken lakott egy ötemeletes házban, albérletben, még valakikkel együtt, akik otthon aludtal és ezért csendben kellett bemennünk. Csak annyit tudok róluk, hogy lányok voltak. Szóval belopództunk abba a szóbába, ami a nappaliszerűség lehetett, mert ágy nem volt ott, csak két kisebb asztal, egy öreg kopott ülőgarnitúra, néhány szék, meg könyvek bögrék mindenhol, a falon Bahiás képek meg ilyesmik.

Kézenfogva jöttünk haza és így is ültünk le egymás mellé. Néztük egy percig egymást csendben. Egy barátságos kislámpa égett, így jól láthattam az arcát. Nagyon csinos volt, barna szemekkel, érzéki ajkakkal, szép vonalú szemöldökkel és általában lágy vonalak jellemezték az arcát. Már majden tizenhét volt (decemberben született) és sugárzott róla a fiatalság.

Csókolódzni kezdtünk. Finoman csókolt, vigyázva de nagyon érzékien. Olyan légies volt a csókja. Aztán egyszer csak kicsit elhúzta a fejét, de még mindig nagyon közelről suttogva megszólalt.

Azt mondta, hogy van barátja és nem akarja elhagyni, de nagyon vonzónak talál és szeretett volna találkozni valaki olyannal, mint én. Innen kicsit követhetetlen volt számomra mit mondott, de a kiváncsiságot biztos említette. Majd a már ismert mosoly, kombinálva egy ártalan tekintettel. Mondtam neki, hogy ő is nagyon tetszik nekem és tiszteletben tartom az érzéseit. Itt tartottam, amikor egyszerűen belémfojtotta a szót egy csókkal. Simogattuk egymást a nyakánál kezdtem és egyre nagyobb körökben simogattam a hátát, míg rácsusztattam a kezem a mellére.

Pulóverben volt, de így is nagyon kellemes volt símogatnom őt.
Tenyérni, rugalmas mellei voltak és finom sóhajokkal jutalmazta törődésemet. Benyúltam a pulóver alá, de polója be volt gyűrve a nadrágba, így most azon keresztül folytattam mellei izgatását és most már éreztem a mellbimbóját is. Melltartó nem volt rajta. Ő eddig a tarkómon simogatta a hajam, most azoban hirtelen az ágyékom kezdte símogatni. Éreztem, hogy kezd beindulni.

Elkezdete kigombolni a nadrágom és végül az alsónadrágomból kiszabadítva cirógatta a farkamat.

Pont olyan finoman, mint ahogy csokólt is. Én is lejjebb kalandoztam, de farmer amit vislet túl kemény volt és nem voltam benne bitzos, hogy egyáltalán érez valamit. Így visszatértem a melleire, miközben ő már finoman megmarkolta a farkam és föl-le hozúgatta a makkomon a bőrt. Aztán vissza a nadrágjához, elkezdtem kigombolni. Ő kicsit elhúzodszkodott, majd egy rövid mosoly után az ölembe hajolt és úgy kezdte egyre gyorsabban verni a farkam. Nem vette a szájába, de éreztem a lehelletének a forróságát.

Teljesen odavoltam. Aztán lassított, majd megpihentette kezét farkam tövén. Másik kezével füle mőgé simította a haját, így láthattam az arcát. Átszellemült volt és vággyal teli. Végignyalta a makkom. Aztán lassan becsúsztatta a szájába. Gyönyörű látvány volt, tömény erotika. Lassan csinálta, látszott rajta, hogy élvezi. Egyre mélyebbre csúsztatta és mikor előszőr szüntetet tartott, elemelte az ajkait farkamról, több patakocskában is nyál csordult végig rajta. Nyalogatni kezdte és ma már másodszor éreztem úgy, hogy itt a vég.

Megérintettem az állát, arcát arcomhoz húztam és csókolodztunk ismét. Azt hiszem, tudta miről lehet szó mert nem ért a farkamhoz, hanem segített magát kihámozni a meglehetősen szűk farmerből. A bugyi rajta maradt, amolyan tanga féle volt. Simogatni kezdtem a szeméremdombját. Éreztem, hogy borotválja magát, csak simaságot éreztem.

Lejjebb csúsztattam a kezem a puncijára. Középső ujammat a nagyajkak közé illesztettem és lassan mozgattam. Judit sóhajai egyre mélyebbek lettek, de láttam rajta, hogy próbál csendben lenni, néha beharabdálta az ajkát.

Éreztem, hogy nyílik meg és nedvesedik. Csipőjével is körözött. Rajtam volt a sor a kényeztetésben. Őlébe hajoltam és a bugyiját csókolgattam a szeméremdobjánál. Hátradőlt, hogy punciját is elérjem. Bugyin keresztül végignyaltam. Éreztem az izét és most már biztos voltam benne, hogy teljesen ki van borotválva. Pár nyalás után teljesen átnedvesedett a bugyi.

Félrehúztam a kis csíkot és elémtárult nőiessége. Gyöngyözött a nedvességtől. Megpusziltam finoman, mire Judit már majdnem hangosan felnyögött.

Aznapi borotválás lehetett mert teljesen sima volt az ágyéka.
Egyre gyorsabban és mélyebben nyaltam ő pedig szinte belepréselte punciját az arcomba. Aztán megemelte a csipőjét és a feneke alá tette a kezét, simogatta magát. Azt hiszem a melleit is. Majd megfeszült a teste és ha lehet még erősebben hozzámnyomta magát. Éreztem a nyelvemmel, ahogy lüktet a puncija. Felemeltem a fejem és kezemmel simogattam tovább. Egyik keze a mellén volt, a másik még mindig a feneke alatt. Nyaka és arca kiporosodott, ajkait nyalogatta.

Megfogta a kezem, kitapogatta a mutatóujjam és betolta a puncijába. Szemét behunyva sóhajtozott, miközben ujjaztam. Forró volt és puncija kellemesen körülölete ujjamat. Aztán nem bírtam tovább, odatérdeltem az ágyékához, de nem csúsztam bele azonnal. Eszembe jutott, hogy nincs nálam óvszer és már kezdtem volna átkozódni magamban, amikor csipőjét megemelve punciját farkamhoz dörzsölgette. Feladtam minden aggodalmam, már semmi sem érdekelt. Csak fokozatosan tudtunk teljesen egymáséi lenni, minden rezdülését éreztem a puncijában, még a szíve verését is.

Egyre gyorsabban mozogtunk. Aztán lefektettem én pedig fölé feküdtem, felvéve a klasszikus misszionárius pózt. Egy jó ideig így szeretkeztünk, amikor kibujt az ölelésemből, megfordult, hátulról kínálva fel magát. Felültem, belenyaltam a puncijába, majd tövig süllyedtem benne. Nem én mozogtam, hanem ő. Lassan mozgott a farkamon, nagyon élvezte, puncija erősen lüktetett. Egyik kezével a mellét simogatta én pedig az ő tarkóját cirógattam. Formás feszes feneke volt és én is beszáltam az ütembe kicsit gyorsítva a tempót.

Ekkor hátranyúlt és a punciját meg golyóimat simogatta. Aztán megint a melleit, majd ismét a punciját és engem. Őrjítő volt.

Magamban úgy készültem így kell ennek befejeződnie, amikor ismét lassított és kezével kicsit megtámasztotta a csípőmet, majd a fenekét kezdte simogatni. Aztán maszírozni kezdte a másik lyukát. Ilyet még élőben nem láttam. Közben, bár benne voltam nem mozogtunk. Ő simogatta magát ott én meg megbűvölve néztem. Időnként megnyálazta az ujjait és úgy fojtatta, mígnem mutatóujját bedugta a fenekébe.

Alig csak egy újpercet és nagyon lassan mozgatta. Én alulról a punciját simogattam, amire hálásan mosolygott vissza rám. Pár perc múlva megállt a keze a fenekénél és nagyon lassan egyre mélyebbre tolta ujját míg teljesen eltűnt fenekében. Kihúzta. Vissza. Megint ki. Megfogta a másik kezem és a fenekéhez húzta.

Miközben egyik kezemmel a punciját simogattam és majd félig benne volt a farkam, megpróbáltam őt utánozni és fokozatosan mélyedtem el fenekében. Még soha nem éreztem semmit ilyen intímnek.

Mikor már teljesen benne volt a mutatóujjam elkezdtem mozogni a puncijában. A fenekében éreztem ahogy a farkam jár benne.Kíváncsi lány /szextörténet/ Egyre gyorsultunk, a másik kezemmel megmarkoltam a csípőjét ujjammal pedig egyre hevesebben mozogtam előre-hátra a fenekében. A már ismerős vége érzés kerülgetett, amikor arra gondoltam, hogy még soha volt alkalmam anális szexhez. Talán most kipróbálhatnám. Kihúztam a farkam puncijából. Szemem sarkából láttam, hogy kérdőn hátrafordul, de rögtön a fenekéhez hajoltam.

Kihúztam az ujjam és nyalogatni kezdtem a fenekét. Ő hátranyúlt és közben maszírozta a punciját. Aztán feltérdeltem és fenekéhez illesztettem a farkam. Hátrafordult és kipirult arccal nézett rám. Kicsit kiszáradt és remegő hangon súgta, hogy még soha nem csinált ilyet. Fél is de kiváncsi rá. Így néztük egymást vagy egy percig, majd odasúgtam, hogy nagyon vigyázok és rögtön szóljon, ha fáj, abbahagyjuk. Hátrafordult és se szó, se beszéd bekapta a farkam. Amilyen mélyen csak tudta, de nem sokáig, csak pár másodpercig.

Csorgott a farkamról a nyál, mikor visszatolta a fenekét. Megint odaillesztettem a lyukához. Nehéz volt behatolnom, mert nagyon szoros volt a záróizma, de egyszer csak becsuszant a makkom. Nagyon óvatosan kicsit visszahúztam, mire gyorsan bezárult a lyuk. Újra próbáltam. Most már kicsit könnyebb volt az első behatolás és figyeltem rá, hogy nem csússzak ki. Ő a punciját simogatta. Alig egy centit ha mozgattam benne a farkam, de fantasztikus volt. Egész megrészegültem a dologtól, egyre gyorsabban csináltam és minden lökésnél méyebbre hatoltam egy picit.

Aztán megint kitámasztotta a csipőmet és ő kezdett mozogni. Félig engedte a farkam a fenekébe, de sosem mozdult hosszúkat, mindig csak rövideket. Kicsit tétova volt, láttam, hogy izlelgeti az érzést és még nem döntötte el hogy ez most jó vagy rossz.
És ekkor kinyílt a hálószoba ajtaja. Felteszem a szobatársa állt ott hálóingben. Judit megállt és a lányt nézte. Éreztem, hogy kicsit megdermed, de csak egy pillanatig. Folytatta a mozgást, miközben a lányt nézte, de alig pár tatkus és már kint is volt a farkam belőle.

Azt hittem itt a vége. Botrány vagy valami, én meg feltetehetően a gatyámba fogok élvezni hazafele, ha rágondolok mi történ itt. Judit még mindig a lányt nézte és felállt. Félszeg mosoly. Kiment a másik ajtón, mely azt hiszem a fürdőszobába nyílt.

Elég hülyén éreztem magam, szemben velem ez az idegen lány, én meg álló farokkal ülök itt a díványon. Épp kapcsoltam, hogy talán öltözködni kellene meg húzni innen mielőtt sikoltozás lesz és kiderül hogy Judit díjbirkozó családja is itt lakik, mikor visszajött.

Egy tál volt nála kicsit habos vízzel meg egy rongy. Belemártotta a rongyot a vízbe és elkezdte a még javában merev farkam törölgetni. Totál zavarban voltam, a lány ajtóban engem nézett. Judit alaposan letisztogattott, majd oldalról mellémtérdelt, füle mögé simította a haját és szopni kezdett. Én vetettem egy pár zavart pillantást a lány felé az ajtóban, majd teljes figyelmem Juditra irányítottam. Sok nyállal szopott nagy átéléssel. Éreztük, hogy itt a vég.
Kicsit elemelte az ajkát, mint a legelején, mikor még csak a leheletét éreztem és a kezével verte a farkam egyre gyorsabban.

Kicsit kinyújtotta a nyelvét és én a szájába élveztem. Az első pár löket a nyelvére ment, aztán jutott az arcára is, meg a nyakára.Nem nyelte le ami a szajába ment, fetérdelt és hagyta, hogy a szájából kicsorogjon az ajkára, állára.

Ekkor vettem észre, hogy a másik lány közelebb jött. Judit mellé térdelt és csókolódzni kezdtek. Nyalta Judit ajkáról a spermát. Én csak ültem ott bambán és arra gondoltam hogy biztos álmodom. Ekkor Judit felállt. Mosolygott és egymás kezét fogva, szó nélkül bementek a fürdőbe.


Egy öt percig a kanapén pihegtem, aztán felöltöztem. Majd fél óra telhetett el, mire Judit kijött. Pajkos mosoly. Már nem olyan csendesen mondja, hogy ma két lány kiváncsiságát is kielégítettem. Nem akarta a barátjával kipróbálni a "popóját" ahogy ő mondta, mert nem volt benne biztos, hogy akarja és félt is tőle. Meg attól is, hogy a barátja egy alkalom után úgy megszereti a dolgot, hogy neki vagy muszály lenne tűrnie, ha nem szereti az érzést akkor is, vagy szakítania kellene vele, amit nem akar, mert nagyon szereti.

Közbevágtam, hogy az a mázlista. A másik lányról nem szólt egy szót se. Búcsúzkodott és tudtam, hogy többé ilyen nem lesz. Én meg még egy nap múlva sem hittem el hogy ez van. Pedig ez volt....


Szextörténet ajánló:


A feleségem pinája(3)A szomszédasszony!


A feleségem pinája (3.) A szomszédasszony!!!

Korábbi részekben leírtam, hogy hogy tudtam rávenni a feleségemet a 3-as szexre a nagyfaszú barátommal (közel 18 évig heti rendszerességgel !!) majd az ezredfordulós szilveszterén a barátom és az öccse és a nejem 1 órás kalandjáról, most meg leírom hogy sikerült a szomszédasszonyt is időnként bevonni kalandjainkba !!
Amikor megnő....

Nyolc idegen farok spriccelt össze


Szombat reggel volt, valamikor a tavalyi év augusztusában. Egy pénteki buli után kicsit zegernyés hangulatban ébredtem, és éppen azon gondolkodtam, hogy mit fogok csinálni a szép nyári verőfényes délelőtt, amikor fura hangokra lettem figyelmes. Hallgatóztam kicsit és rájöttem, hogy a lakógyűlés által megszavazott külső festés és tatarozás folyik odakint. Félrehúztam a függönyt és a szokványos magy....

A barátnőmről kiderült, hogy szexmunkás


A nevem Balázs. Egyetemistaként ismerkedtem meg barátnőmmel, Erikával. Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy kell nekem. Szemrevaló lány volt 170 cm magas karcsú derékkal, gömbölyű keblekkel, kézbe való feszes popsival. Csinos arca és hosszú szénfekete haja volt, őzikeszemében pedig mindig csillogott valami pajkosság.

A kapcsolatunk kezdetben nem volt nehézségektől mentes. A legfő....

Orgia lett a szerenádból


Egy időben tanári diplomával, tolmácsként dolgoztam egy vállalatnál, de mert a munkaadóm nem tudott állandó elfoglaltságot biztosítani számomra és rengeteg szabadidőm lett, a főnökömmel egyeztetve elvállaltam egy negyedikes angol tagozatos gimnazista csoport felkészítését az érettségire.
A 11 fiúból és 8 lányból álló társaság hamar elfogadott és úgy vettem észre szívesen jártak óráimra. Néh....

EdzőtáborFriss orvosként az ember minél több lehetőséget meg akar ragadni a pénzszerzés érdekében. Nem voltam ezzel másképp én sem. Egyik nap felhívott a barátom aki szintén orvos, csak ő régebb óta bent van a szakmában mint én, hogy nincs-e kedvem a helyi kézilabdacsapat csapatorvosa lenni mert neki a magánrendelése miatt nincsen ideje rá. Én persze igent mondtam hiszen csak a meccsekre kellett ki....

A diáklány büntetése


Nikolett egyik este a leveleket válogatta az emeleten munka után. Az egyik levél a régi iskolájából jött. Jópár év eltelt azóta, hogy Nikolett végzett a Beechwood Akadémián. Ez egy nagyon szigorú magángimnázium volt, úgyhogy a levél felkeltette a lány kíváncsiságát. Feltépte a borítékot: egy meghívó volt benne: az iskola öregdiákjai találkozót szerveztek az intézmény századik születésnapja alkalm....Szextörténet címkék

kikötve | ay papi | aláh | haverommal | harminc centi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.