Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Belém elvezett egy idegen a WestendbenA legjobb barátnőm és én, úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit a szürke hétköznapok unalmából. Elindultunk a városban, nézelődtünk a plázában, bementünk egy-két butikba. Természetesen semmit se vettünk, mondván, hogy majd jó lesz máskor pénz, meg, hogy majd visszajövök érte. De a mászkálás nem is azért történt, hogy pénzt költsünk, inkább azért, hogy szórakozzunk egy jót. Felmentünk a tető-kertbe, és leültünk egy padra. A barátnőm elővette az üdítőjét meg egy újságot. Én addig babrálgattam a telefonomat, szóval elvoltunk. Forró nyári nap volt, és a tető-kert se nyújtott teljes felüdülést, mert ott is nagyon meleg volt. A "nagy - lufit" néztük, ahogy engedi felfelé a kötél. Gondolkoztunk, hogy felmegyünk mi is, de aztán mégse. Egyszer csak odajött hozzánk egy pasi, és mosolyogva a kezembe nyomott egy flyer-t. Megvárta, míg elolvasom, majd ennyit mondott: -Számítok rátok! - és elment. A barátnőm kitépte a kezemből és rám förmedt: - Te teljesen megőrültél, el akarsz menni, egy ilyen "nevenincs" party-ra?

- Miről beszélsz, nem mondtam semmit!

- Az lehet, de ismerlek, és láttam, hogy néztél arra a csávóra!

- Te hülye vagy! Hogy néztem én arra csávóra? Nem néztem rá sehogy! - sértődtem meg, és elfordultam. A barátnőmről az egész baráti körünk tudja, hogy remekül tudja oldani a hangulatot, a feszültséget. Most se történt máshogy, mivel másfelé terelte a szót, és egyből jobb kedvünk lett.

Megegyeztünk, hogy nem megyünk el a bulira, de engem még hajtott a kiváncsiság, hogy milyen lehet ez a party, és persze kíváncsi voltam a tető-kerti pasira is. Hazudtam a barátnőmnek, hogy elmehessek a buliba.

Miután hazamentünk, egész délután magamat csinosítgattam. Megkerestem a legtutibb ruháimat, és mindet felpróbálgattam. Aztán egy fekete - fehér miniruhára esett a választásom, amihez sötétebb skálájú smink passzol. A frizurámat is megcsináltam, és ott ültem az ágyon. Bámultam az órát, hogy mikor induljak, hogy ne is én legyek ott elsőnek, de azért sikkesen késsek is egy keveset. Végül 9 - fél 10 lehetett, amikor elindultam.

Elég nehezen találtam oda. De a zenéből ítélve már nem lehettem messze, amikor megláttam a barátnőmet. Ő nem látott meg engem, és azt szerettem volna, hogy a buliba se lásson meg. Megegyeztünk, hogy nem jövünk el, de én is itt voltam. És igen, megláttam a bejáratot. Az ajtóban ott állt a tető-kerti pasi. Ő vette el a belépőket. Ami nem más volt, mint az a flyer, amit a tető-kertben odaadott. Még jó, hogy nálam maradt. A barátnőmet csak pénzért engedte volna be, ezért inkább hazament, de tőlem el se kérte a flyer-t. Elég volt, hogy egymásra mosolyogtunk, ebből a mosolyból már tudtam, hogy bent még találkozunk. Leraktam a kabátomat a ruhatárban, és beljebb mentem. Minden tele volt emberekkel. De azt hiszem ez nem meglepő, ha egy nyilvános buliról van szó. A szórakozó hely zsúfolásig megtelt fiatal csajokkal és srácokkal, mégis mindenki táncolt. Nem akartam kitűnni a tömegből, én is elkezdtem táncolni. Sajnos nem arról vagyok híres, hogy nagyon jól táncolok, de az emberek többségének nem volt kifogása ellenem.

Valaki a hátam mögött táncolt. Aztán egyszer csak megbökdöste a vállam. Hátrafordultam, és akkor az a valaki lesmárolt. Fel nézni sem volt időm. De aztán megláttam, hogy a tető-kerti srác az. Nem csináltam semmit, de ő annál inkább. Megfogta a kezem, és elkezdett maga után húzni. Nem kérdeztem semmit, csak hagytam, hogy magával vigyen. Egy terembe mentünk be, ahol semmi és senki nem volt. Csak egy-két szék és asztal. Viszont a mennyezet nagyon szép volt. Úgy nézett ki, mintha a csillagok lennének felettünk. Egy kis fény is beszűrődött kintről.

Nem szólt egyikünk se... Csak egymást néztük, csendben. Aztán közel hajolt hozzám, és megcsókolt. Hosszan és szenvedélyesen. Elekeztünk elindulni hátra felé, de a szánk egy percre sem távolodott el egymástól. Csak csókolóztunk. Éreztem, hogy nekimentem egy asztalnak. Megemelt és felültetett rá. Hozzám tapadt, és csak csókolt. Hátra dőltem és ő rám. Hirtelen megállt és csak annyit kérdezett: - Akarod?

Bólintottam, attól kezdve nem uraltam a helyzetet. Ő irányított, és mindent ő befolyásolt.

Levette a pólóját, és látszott rajta, hogy szép a felső teste, izmos, és szexi.

Aztán közelebb jött, és az egyik kezével a mellemet simogatta, míg a másikkal a ruhámat tolta feljebb a combomon. Közben csókolt. Éreztem, hogy nagyon kívánom őt! A ruhám lassan teljesen lekerült rólam. Nem volt alatta, csak egy tanga. De az is pillanatokon belül a földre került. Ott feküdtem teljesen meztelenül egy olyan srác előtt, akinek még a nevét sem tudom. De nem érdekelt, ugyanúgy, ahogy az sem, hogy most bárki bejöhetne ebbe az üres terembe. Felültem az asztalon és az övénél fogva közelebb húztam magamhoz. Kibontottam az övét, és hagytam, hogy lecsússzon róla a nadrág. Kilépett belőle és hozzám simult. Éreztem a forró mellkasát a melleimnél, és éreztem az ágaskodó farkát a puncimnál. Úgy éreztem, hogy kezd nagyon benedvesedni a puncim, és tudtam, hogy ő se lehet kevésbé felizgulva. Csókolgattam a nyakát, az arcát, a száját, egyszóval akartam őt! Levette az alsónadrágját, elém térdelt, én meg csak hagytam, hogy sodorjon az ár. Éreztem a nyelvét a puncimban, azt, ahogy fel-le jár, nagyon élveztem!

Már majdnem elmentem, amikor felállt, és belémhatolt. A farka ki-be járt a puncimban! Alig tudtam hol vagyok, annyira élveztem. Csókoltam, finoman harapdáltam a nyakát. De ő csak folytatta, gyorsabban, keményebben, nagyon jó volt. Hirtelen gondolt egyet, és ő ült az asztalra, én pedig az ölébe, háttal neki. Fel-le emelgetett a farkán, közben simogatta a hátam, és csókolgatta a nyakam. Én rég túl voltam egy orgazmuson, de azt akartam, hogy belém élvezzen. Magamban akartam érezni a forróságát.

Eltűnt a külvilág, már csak mi ketten voltunk ott, csak mi léteztünk. Egyszer csak még gyorsabban kezdte csinálni, és akkor elélvezett. Belém. Felemelő érzés volt! Nagyon jó. Felálltam az öléből. Ő ott ült, kábult tekintettel, izzadt testtel. Felöltöztem és még egy utolsó csókot adtam neki.

Azóta sosem láttam őt.

Nem tudom, helyes-e, hogy egy lány ilyen könnyedén odaadja magát egy ismeretlen pasinak, de akkor és ott ez tűnt a leghelyesebbnek.

A barátnőm soha nem tudta meg, hogy mégis ott voltam a bulin. Nem mertem elmondani neki.

Beküldő : Pötty Nikolett PöttyVéletlen szex történet:


Eszter elkapott 1.


Sosem voltam egy igazán vonzó egyéniség 190 centi magas és egy kicsit molett, ami egy kis pocakban formálódott meg. Mindemellett félénk is voltam mivel nem tartottam magam soha jóképűnek és sok próbálkozás és visszautasítás után az ember el is hiszi magáról, hogy nem kell senkinek. Mikor a gimi után egyetemre kerültem csak még jobban megutáltam magam, és mivel egy koedukált kollégiumba kerültem, e....

Saci és a vibrátor


március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a te....

Cuckold élvezetek


A pár, és a harmadikként hozzájuk csapódott férfi, akiket percek óta nézek, igencsak jócskán benne vannak a szerelmeskedésben. Vagy egy ilyen hármasfogatnál inkább lenne ráutalóbb, helyesebb jelző, ha a dugás szót használnánk? Nem hiszem. Még akkor sem, ha idegenek találtak rá így egymásra. Jobban mondva, ki hogy csinálja, biztosan van példa dugásra is. De most szerelmeskedést látok.
Nem ka....
Szextörténet címkék

esõerdõhöz hasonlítható d | a szeretőm | nyári kalandok | a dán dog | roms |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.