Belém elvezett egy idegen a Westendben


A legjobb barátnőm és én, úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit a szürke hétköznapok unalmából. Elindultunk a városban, nézelődtünk a plázában, bementünk egy-két butikba. Természetesen semmit se vettünk, mondván, hogy majd jó lesz máskor pénz, meg, hogy majd visszajövök érte. De a mászkálás nem is azért történt, hogy pénzt költsünk, inkább azért, hogy szórakozzunk egy jót. Felmentünk a tető-kertbe, és leültünk egy padra. A barátnőm elővette az üdítőjét meg egy újságot. Én addig babrálgattam a telefonomat, szóval elvoltunk. Forró nyári nap volt, és a tető-kert se nyújtott teljes felüdülést, mert ott is nagyon meleg volt. A "nagy - lufit" néztük, ahogy engedi felfelé a kötél. Gondolkoztunk, hogy felmegyünk mi is, de aztán mégse. Egyszer csak odajött hozzánk egy pasi, és mosolyogva a kezembe nyomott egy flyer-t. Megvárta, míg elolvasom, majd ennyit mondott: -Számítok rátok! - és elment. A barátnőm kitépte a kezemből és rám förmedt: - Te teljesen megőrültél, el akarsz menni, egy ilyen "nevenincs" party-ra?

- Miről beszélsz, nem mondtam semmit!

- Az lehet, de ismerlek, és láttam, hogy néztél arra a csávóra!

- Te hülye vagy! Hogy néztem én arra csávóra? Nem néztem rá sehogy! - sértődtem meg, és elfordultam. A barátnőmről az egész baráti körünk tudja, hogy remekül tudja oldani a hangulatot, a feszültséget. Most se történt máshogy, mivel másfelé terelte a szót, és egyből jobb kedvünk lett.

Megegyeztünk, hogy nem megyünk el a bulira, de engem még hajtott a kiváncsiság, hogy milyen lehet ez a party, és persze kíváncsi voltam a tető-kerti pasira is. Hazudtam a barátnőmnek, hogy elmehessek a buliba.

Miután hazamentünk, egész délután magamat csinosítgattam. Megkerestem a legtutibb ruháimat, és mindet felpróbálgattam. Aztán egy fekete - fehér miniruhára esett a választásom, amihez sötétebb skálájú smink passzol. A frizurámat is megcsináltam, és ott ültem az ágyon. Bámultam az órát, hogy mikor induljak, hogy ne is én legyek ott elsőnek, de azért sikkesen késsek is egy keveset. Végül 9 - fél 10 lehetett, amikor elindultam.

Elég nehezen találtam oda. De a zenéből ítélve már nem lehettem messze, amikor megláttam a barátnőmet. Ő nem látott meg engem, és azt szerettem volna, hogy a buliba se lásson meg. Megegyeztünk, hogy nem jövünk el, de én is itt voltam. És igen, megláttam a bejáratot. Az ajtóban ott állt a tető-kerti pasi. Ő vette el a belépőket. Ami nem más volt, mint az a flyer, amit a tető-kertben odaadott. Még jó, hogy nálam maradt. A barátnőmet csak pénzért engedte volna be, ezért inkább hazament, de tőlem el se kérte a flyer-t. Elég volt, hogy egymásra mosolyogtunk, ebből a mosolyból már tudtam, hogy bent még találkozunk. Leraktam a kabátomat a ruhatárban, és beljebb mentem. Minden tele volt emberekkel. De azt hiszem ez nem meglepő, ha egy nyilvános buliról van szó. A szórakozó hely zsúfolásig megtelt fiatal csajokkal és srácokkal, mégis mindenki táncolt. Nem akartam kitűnni a tömegből, én is elkezdtem táncolni. Sajnos nem arról vagyok híres, hogy nagyon jól táncolok, de az emberek többségének nem volt kifogása ellenem.

Valaki a hátam mögött táncolt. Aztán egyszer csak megbökdöste a vállam. Hátrafordultam, és akkor az a valaki lesmárolt. Fel nézni sem volt időm. De aztán megláttam, hogy a tető-kerti srác az. Nem csináltam semmit, de ő annál inkább. Megfogta a kezem, és elkezdett maga után húzni. Nem kérdeztem semmit, csak hagytam, hogy magával vigyen. Egy terembe mentünk be, ahol semmi és senki nem volt. Csak egy-két szék és asztal. Viszont a mennyezet nagyon szép volt. Úgy nézett ki, mintha a csillagok lennének felettünk. Egy kis fény is beszűrődött kintről.

Nem szólt egyikünk se... Csak egymást néztük, csendben. Aztán közel hajolt hozzám, és megcsókolt. Hosszan és szenvedélyesen. Elekeztünk elindulni hátra felé, de a szánk egy percre sem távolodott el egymástól. Csak csókolóztunk. Éreztem, hogy nekimentem egy asztalnak. Megemelt és felültetett rá. Hozzám tapadt, és csak csókolt. Hátra dőltem és ő rám. Hirtelen megállt és csak annyit kérdezett: - Akarod?

Bólintottam, attól kezdve nem uraltam a helyzetet. Ő irányított, és mindent ő befolyásolt.

Levette a pólóját, és látszott rajta, hogy szép a felső teste, izmos, és szexi.

Aztán közelebb jött, és az egyik kezével a mellemet simogatta, míg a másikkal a ruhámat tolta feljebb a combomon. Közben csókolt. Éreztem, hogy nagyon kívánom őt! A ruhám lassan teljesen lekerült rólam. Nem volt alatta, csak egy tanga. De az is pillanatokon belül a földre került. Ott feküdtem teljesen meztelenül egy olyan srác előtt, akinek még a nevét sem tudom. De nem érdekelt, ugyanúgy, ahogy az sem, hogy most bárki bejöhetne ebbe az üres terembe. Felültem az asztalon és az övénél fogva közelebb húztam magamhoz. Kibontottam az övét, és hagytam, hogy lecsússzon róla a nadrág. Kilépett belőle és hozzám simult. Éreztem a forró mellkasát a melleimnél, és éreztem az ágaskodó farkát a puncimnál. Úgy éreztem, hogy kezd nagyon benedvesedni a puncim, és tudtam, hogy ő se lehet kevésbé felizgulva. Csókolgattam a nyakát, az arcát, a száját, egyszóval akartam őt! Levette az alsónadrágját, elém térdelt, én meg csak hagytam, hogy sodorjon az ár. Éreztem a nyelvét a puncimban, azt, ahogy fel-le jár, nagyon élveztem!

Már majdnem elmentem, amikor felállt, és belémhatolt. A farka ki-be járt a puncimban! Alig tudtam hol vagyok, annyira élveztem. Csókoltam, finoman harapdáltam a nyakát. De ő csak folytatta, gyorsabban, keményebben, nagyon jó volt. Hirtelen gondolt egyet, és ő ült az asztalra, én pedig az ölébe, háttal neki. Fel-le emelgetett a farkán, közben simogatta a hátam, és csókolgatta a nyakam. Én rég túl voltam egy orgazmuson, de azt akartam, hogy belém élvezzen. Magamban akartam érezni a forróságát.

Eltűnt a külvilág, már csak mi ketten voltunk ott, csak mi léteztünk. Egyszer csak még gyorsabban kezdte csinálni, és akkor elélvezett. Belém. Felemelő érzés volt! Nagyon jó. Felálltam az öléből. Ő ott ült, kábult tekintettel, izzadt testtel. Felöltöztem és még egy utolsó csókot adtam neki.

Azóta sosem láttam őt.

Nem tudom, helyes-e, hogy egy lány ilyen könnyedén odaadja magát egy ismeretlen pasinak, de akkor és ott ez tűnt a leghelyesebbnek.

A barátnőm soha nem tudta meg, hogy mégis ott voltam a bulin. Nem mertem elmondani neki.

Beküldő : Pötty Nikolett Pötty


Szextörténet ajánló:


De jó, két faszt szophatok egyszerre !


Tanuló ápolónőként pár hetet mentőautón töltöttem a gyakorlatomat. Hárman voltunk egy autóra beosztva, a sofőr, a mentő orvos és én. Állandóan ugrattak, így egy nap visszaszóltam nekik, hogy mindkettőjükkel elbírnék egyszerre, amire felkapták a fejüket, és kérték, hogy bizonyítsam be. Rábólintottam és kértem a sofőrt, hogy álljon be egy eldugott helyre a mentővel. Hátra mentem, köpenyemből gyorsan....

A 18. születésnap


Szia, engem Viktóriának hívnak, azaz inkább csak Vikinek. Tudod, Gáborral ketten mi rengeteg ideig készültünk fel arra, hogy elvegyük egymás szüzességét.

Már két éve jártunk. Elhatároztuk, hogy az én 18. születésnapomon avatjuk fel egymást. Gyönyörűen megterveztünk mindent.

A jelzett napon korán hazasiettem. Anyukéat moziba küldtem, mert azt mondtam fáradt vagyok, és ....

Iskolai vizsgálat


Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött... Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg m....

Megraktak a buliban


Tavaly egy buliban harisnyában, magassarkú cipőben, nagyon csini ruhában, gyönyörűen kisminkelve, számon vérvörös rúzzsal, ugyanilyen színűre kilakkozott körmökkel, keresztbe tett lábakkal ültem egy szobában, három másik "csaj" társaságában. Beszélgettünk.

Bejött egy nagyon helyes, fiatal, vékony srác és láttam, hogy megtetszettem neki. Mi tagadás, ő is nekem, nagyon!

A swingerpajtik


Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetés....

A kikötözés, gruppen szex


- Most én akarlak téged!
Meglepődtem. Eddig mindig én kötöztem ki a barátnőmet, és imádta is a kiszolgáltatottságot. De a kedvéért belementem a játékba. Mindketten meztelen voltunk, épp szeretkezéshez készültünk. Elővette a kötelet, a karcsú teste gyorsan mozgott körülöttem, és már hurok is volt a kezeimen és a lábaimon. De miért hason fekve akar kikötni? Mindegy, ő tudja. Jó szoros csomóka....
Szextörténet címkék

esti | herma | morzsi | szextábor | bővér |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.