A migránsok és az erőszak


26 évesen eljött az idő, hogy végre önálló életet kezdjek Budapesten. Elég ideje dolgozom már ahhoz, hogy legyen annyi félre tett pénzem, hogy egy kevés hitellel már saját lakást tudjak venni. Elkezdtem hát a nézelődést az interneten és hamar találtam is olyanokat, amiket érdemes személyesen is megnézni. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam azt a lakást, amibe beleszerettem, így elhatároztam, hogy másodjára is visszamegyek és ajánlatot teszek rá.
A második látogatásra már az édesapámat is magammal vittem, hiszen ő sokkal jobban tud alkudni, mint én. Erre a képességére ebből az alkalomból szükségem is volt, mert a lakást sokkal magasabb áron hirdették, mint amennyit én adni tudtam volna érte. A tulajdonos egy 50-60 év körül néger férfi volt, aki nehézkesen beszélte csak a nyelvünket, így ő is segítséggel érkezett. Ő a fiát, Hassant (ejtsd Ásszán) hozta magával, aki egy igazán jóképű, magas, körülbelül velem egykorú férfi volt. Gyönyörű halvány barna bőre és férfias megjelenése azonnal magával ragadott. Biztos voltam benne, hogy édesanyja fehér bőrű. Már a bemutatkozásnál attól féltem, hogy átlát rajtam, mert kissé sokáig néztünk egymás szemébe. Az édesapja megkérdezte, hogy meg szeretnénk-e nézni újból a lakást, mielőtt leülünk beszélgetni. Erre természetesen igent válaszoltunk, hiszen édesapám még nem látta a lakást. Ezért ő és a tulaj mentek elől, Hassan és én kicsit hátrébb haladva hallgattuk miről beszélnek. Én végig úgy éreztem magam, mint akit figyelnek, de nem mertem egyszer sem felemelni a tekintetem erre a férfira, mert rögtön elpirultam volna. Viszont ahányszor háttal állt nekem, mindig megfigyeltem az édesapjától örökölt sötét haját, a széles vállait... Esküszöm még a nyaka is erősnek és férfiasnak tűnt. Teljesen lenyűgözött.
Eljött az idő, hogy leüljünk egy asztalhoz és megvitassuk a vételárat. Összeszedtem hát minden bátorságomat és belekezdtem a monológomba, hogy miért kellene olcsóbban odaadniuk nekem a lakást. Mik tetszenek a lakáson, de az elhelyezkedés és kissé lepukkant állapot miatt az ajánlatom reális. Ez az ajánlat két millió forinttal volt kevesebb a meghirdetettnél. Eközben felváltva néztem Hassan és az édesapja szemébe, igaz úgy éreztem, hogy minden alkalommal megremeg a hangom, amikor a fiúéba nézek. Mivel a tulaj nem nagyon akart engedni a vételárból, mindössze fél millió forintot, ezért édesapám a maga nem túl kiforrott stílusában elkezdte az ingatlan rossz tulajdonságait hangoztatni. Elég mély hangja és tanulatlan modora sértőnek és haragosnak tűnhet azok számára, akik nem ismerik és ez most is így lett. Láttam, ahogy a beszélgető partnereik arca eltorzul és harag ül a szemükbe, hiszen ők régebben itt laktak. Az a férfi szempár, amibe eddig félve néztem csak bele, most szinte rémisztően izzott. El sem tudtam képzelni, hogy ennyire megváltozhat ez a vonzó arc. Így gyorsan átvettem a szót és bevallottam, hogy láthatóan nem jutunk egyezségre. Elmondtam a maximum összeget, amit adni tudok a lakásért és megkértem őket, hogy hívjanak, ha meggondolják magukat. Az ajtóba már csak Hassan kísért ki minket, de ahogy felém fordult már meglágyult tekintettel búcsúzott el.
.....
Este hazaérve úgy éreztem, hogy muszáj elterelnem a gondolataimat. Keresni kezdtem egy filmet a laptopon, ami teljesen kikapcsol. Egy katonai elit egységről szólót választottam, mert gondosan odafigyeltem rá, hogy véletlenül se legyen a kiválasztott filmben semmilyen szerelmi szál. A filmben ugyan valóban nem volt semmi érzelem, de mivel Afganisztánban játszódott, így egy Hassanhoz hasonló adottságokkal rendelkező férfi volt a gonosz főszereplője. Ez kicsit sem segített elterelni a gondolataimat. A filmbeli férfi az embereivel egy alkalommal elfoglaltak egy épületet, ahol rendkívül durva módon megerőszakolt egy fiatal fehér lányt.
Még aznap éjjel Hassan izzó szemeivel álmodtam. Ő volt a katonai ruhába bújt gonosztevő, aki betört a munkahelyem épületébe. Ahogy beléptek az aulába mindenki sikítani kezdett, így egyből tudtam, hogy baj van. Kiléptem az irodámból a folyosóra, ahol az emberei fegyvert szegeztek rám és a kollégáimra, majd egy helyre tereltek minket. Sorba állították a nőket, hogy Hassan kiválaszthassa a kedvére valót. Ahogy méregetett minket, mindenki rettegett tőle, még én is. Tudtuk, hogy mi vár majd ránk. Először a főnök választja ki a számára megfelelőt, majd az emberei is választhatnak. Senki sem fogja megúszni, tudtuk jól. A legtöbb nő halkan sírni kezdett, nekem pedig remegett a lábam. Haragudtam magamra, amiért reggel direkt hivalkodóan öltöztem fel, hogy bókokat zsebelhessek be a férfi kollégáktól. Sötétkék szűkszabású, térdig érő szoknya volt rajtam, egy fehér minta nélküli ujjatlan topp és a szoknyához illő blézer. Fekete magassarkú cipővel hangsúlyoztam magasságomból adódó, hosszú lábaimat. A nagy melegre való tekintettel egyrészt nem vettem fel harisnyát, másrészt a blézeremet már reggel a székem háttámlájára akasztottam, így a fehér toppom és a csillogó hosszú nyakláncom kifejezetten kihangsúlyozták, amúgy is telt melleimet. Hassan végig ért a soron, majd azt mondta, hogy mivel ő a vezér neki jár a legfiatalabb nő. Ettől görcsbe állt a gyomrom, előrébb hajoltam és a hasamhoz kaptam egy halk nyögés kíséretében.
Én voltam a legfiatalabb az egész épületben és erre eddig a pillanatig mérhetetlenül büszke is voltam, hiszen egy jó nevű nagyvállalatnál dolgoztam, ahova nagyon nehéz bekerülni, nekem mégis pályakezdőként is sikerült. Hallottam a lépteit, ahogy közeledett felém, de nem mertem felnézni rá. Egyszer csak megragadta a felkaromat és ráncigálni kezdett a legközelebbi iroda felé. Félelmemben sikítani sem tudtam, csak zihálással reagáltam minden egyes taszigálásra, amivel az irodába terelt.
Bent szembe fordított magával és szorongatni kezdte a nyakamat. Neki lökött a falnak és üvöltött, hogy nézzek rá. Felemeltem a szemem és belenéztem az övébe, ami olyan erősen lángolt, amitől csak mégjobban megijedtem és mégjobban elvesztettem az erőmet. Úgy éreztem, hogy teljesen tehetetlen vagyok. Bal kezével továbbra is a nyakamat szorította, olyan erővel, hogy nem kaptam levegőt, csak hörögni tudtam. Arca hirtelen megindult felém és erősen beleharapott a nyakamba, miközben bal kezével továbbra sem lazított a szorításon. A fájdalomra csak további hörgéssel tudtam reagálni. Jobb kezével lefogta az egyik kezemet a testem mellett. Másik kezemmel pedig a nyakam szorításán próbáltam lazítani. Amikor megszólalt rájöttem, hogy nagyon élvezi a helyzetet. Azt mondta, hogy minél jobban tiltakozom, neki annál jobb élményben lesz része. Ökölbe szorult a testem mellett lefogott kezem, de tehetetlen voltam. Ennek a férfinak az ereje sokkal nagyobb volt az enyémnél. Elengedte a nyakamat, mire előrehajolva köhögni kezdtem. Észre sem vettem, hogy teljesen elengedett. Csak köhögni tudtam és a nyakam fogtam megkönnyebbülve, hogy nem fojtott meg.
Több másodperc is eltelhetett mire feleszméltem, mert amikor felnéztem ő már kigombolta a nadrágját és lejjebb tolta a csípőjén szabaddá téve meredező férfiasságát. Először olyannyira megakadt a szemem a hatalmas péniszén, hogy csak később vettem észre a hatalmas kéjenc vigyort az arcán. Hirtelen két lépéssel újra közvetlenül szemben termett velem. Csak annyit tudtam tenni, hogy elengedtem a fájdalom sújtotta nyakam és mindkét kezemmel a mellkasánál támasztva próbáltam meg távol tartani magamtól ezt az erőszakra éhes férfit. Hiába buzgott az adrenalin az ereimben a félelemtől, az ő ereiben még több adrenalin zúdult a vágytól, így sokkal erősebb volt nálam. Olyan erővel vágott neki a falnak, hogy hallottam a nyakláncom csörgését, amit a hirtelen mozdulat váltott ki. A fejem is a falnak csapódott a lendülettől. Ettől kissé kába lettem ő pedig megérezte, hogy előnyhöz jutott és azonnal mindkét kezével felgyűrte a szoknyám a derekamra. Mire észbe kaptam már a vállamnál fogva nyomott a falhoz. Teljes testével nekem nyomult, éreztem ahogy a férfiasságát a csípőmhöz szorítja. Sajnálattal emlékeztem vissza a reggelre, amikor úgy döntöttem, hogy nem húzok harisnyát, így ez a vékony anyag sincs már közöttünk, csak a fehér tangám. A vállamra szorított kezei belemartak a felsőm pántjaiba és szinte lemarcangolták azt a vállamról a derekamra. Egy mozdulat volt csupán, hogy egyre kevesebb ruha maradjon rajtam. Rémülten kaptam a kezei után és olyan dulakodásba kezdtünk, amiből nem jöhettem ki győztesen. A kapálózástól az egyik kezem kiszabadult a top pántjából, míg a másik pánt elszakadt. Fehér melltartóm egyik pántja szintén lecsúszott a vállamról. Újból a falhoz szegezett és olyan közel nyomakodott hozzám, hogy a farkát teljesen nekem szorította. Nehezen hiszem el, hogy ez ne fájt volna neki is. Közelsége miatt nem tudtam a mellkasánál eltolni, így kétségbe esetten a vállát és a hátát kezdtem el karmolni. Ettől ajka ijesztő mosolyra húzódott és szemében a düh másfajta csillogása jelent meg.
-Igazi vadmacska vagy. – Sziszegte. És újból a nyakamba harapott. Sikítani eszembe se jutott egész idő alatt, mivel az ellenkezés az összes energiámat lefoglalta. Kezével a melltartóm szivacsához nyúlt és könnyedén legyűrte azt a mellemről, hiszen a pántja már korábban lecsúszott. Felnyögött, amikor rámarkolt a szabaddá vált mellemre. Egyáltalán nem finomkodott, durván markolászni kezdte a mellem, majd a mellbimbómat húzkodta.
Másik kezével megmarkolta a copfba kötött hajamat és erősen húzni kezdte oldalra. Tehetetlenül követtem az irányt amerre húz, hogy enyhítsek a fájdalmon, miközben másik kezével a vállamnál fogva tolt a föld felé. Hamar rádöbbentem mire készül. A padlóra fog teperni és belém hatol. Tudtam, de nem tehettem ellene semmit. Már a földön térdeltem, hatalmas pénisze pont az arcom előtt ágaskodott. Megpróbáltam felnyúlni, valahol megkarmolni, hogy én is fájdalmat okozzak neki, de elengedte a hajam és mindkét kezével elkapta a karjaimat, majd hanyatt fektetett a földön. A csípőm fölé térdelt, mert jobbra balra próbáltam dobálni magam, hogy szabaduljak, miközben láttam, hogy szemeivel a szabadon maradt mellem mozgását nézi. Nem hallottam mást csak a saját, eddig sosem hallott hörgésemet és a súrlódás hangját, amit a testrészeink okoztak a vad mozgásban.
A teljes testsúlyával rám nehezedett, ezzel leszorítva a csípőmet, farka többször is a hasamnak csapódott. Lábfejével szétfeszítette a lábaimat, majd a lábaim közé csúsztatta a térdét. Megmozdulni esélyem sem volt. Kezeivel eddig a kezeimet tartotta fogva, most viszont egyik kezével leráncigálta a melltartóm másik felét is, a másik kezével pedig a már feltárt mellem markolászta. Én a karjait próbáltam megállásra késztetni, de továbbra is sikertelen volt minden próbálkozásom. Éreztem, ahogy az izmai megfeszülnek a kezeiben és vadul fogdossák a melleimet. Férfiassága eközben teljes erővel a szeméremajkaimnak nyomódott a vékony anyagon keresztül. Úgy éreztem, hogy a tangám egyáltalán nem jelent akadályt a számára és már a hüvelyemben van a pénisze a bugyimmal együtt. Ebben a pillanatban csípőjét kissé hátrébb húzta és egyik kezével lenyúlva leszaggatta rólam a tangát. Az anyaga egyetlen reccsenéssel mart a bőrömbe. Ijedtemben most először sikítottam fel, amire ő is felkapta a fejét. Újból rámnehezedett és kezeimet kitárva szorította mellém a földön. Mellkasa hozzáért az enyémhez és az arcaink olyan közel kerültek egymáshoz, hogy próbáltam hátrébb húzódni előle, de már nem volt hová. A parketta kemény volt és hideg, ezek az ingerek biztosították, hogy végig a tudatomnál maradjak.
Férfiassága immáron akadály nélkül került a szeméremajkaim közé. Olyan merev volt, hogy tudtam pillanatokon belül belém fog hatolni. Ez így is lett, finomkodás nélkül egy mozdulattal tövig belém nyomta a farkát, majd mélyen bennem megállt. Csóválni kezdte a fejét, majd a szemembe nézett.
– Mindig úgy tesztek, mintha ez erőszak lenne, holott teljesen benedvesedtek tőle.-Morogta.
Rá kellett jönnöm, hogy igaza van, hiszen olyan könnyen hatolt belém, hogy ehhez teljesen nedvesnek kellett lennem. Félre fordítottam a fejem és nem kapálóztam többé olyan görcsösen. Nem tettem semmit csak hagytam, hogy azt tegyen velem, amit csak akar. Kezei továbbra is leszorítottak, ő pedig vad tempóba kezdett. Éreztem, ahogy a hüvelyem ráfeszül a péniszére, minden egyes mozdulatát közvetítve felém. Hatalmasakat lökött, úgy éreztem, hogy még soha senki nem volt ilyen mélyen bennem. Feljebb támaszkodott, hogy láthassa, ahogy a tempójától a melleim is mozognak. A hörgésem lecsillapodott, némán feküdtem alatta, de ő hangosan nyögni kezdett. A hangján lehetett érezni, hogy teljes energiájával belém feszül. Csak dugott és dugott. Egyáltalán nem lassított. Tempója mindent elsöprő volt. Nem volt gyors, de akkora ereje volt, hogy ágyéka minden lökésnél cuppogó hangot kiadva nekicsapódott a szeméremajkaimnak. Továbbra sem vette le a szemét a mellemről, sőt most rám hajolt és elkezdte harapdálni a jobb mellem. Fájdalmas érzés volt, mégis hihetetlenül megkeményedett tőle a mellbimbóm. Ahogy szívta és harapta, közben folyamatosan a torka mélyéről nyögött. Éreztem, ahogy a férfiassága olyan méretet ölt, amit már szinte nem bír elviselni a hüvelyem. Éreztem, ahogy az orgazmusa mélyről indul benne és végig halad a pénisze tövétől a tetejéig és kitör belőle. Az orgazmus hullámától megemelkedett a felső teste, fejét hátra csapva csukott szemmel élvezett belém. Akkorát nyögött, hogy az inkább ordításnak tűnt és a szája tátva maradt utána. A szeme csukva volt és nyitott szájjal lihegett, miközben még tett pár mozdulatot, hogy az összes spermáját kiürítse magából.
Az ébresztő óra dallama riasztott fel az álmomból. Kinyitottam a szemem és egyáltalán nem rémülten néztem körbe, hogy a szobámban vagyok-e. Elképedve vettem tudomásul, hogy az álmomban erőszak történt ugyan, én mégis teljesen átnevesedett bugyiban és feszülő mellekkel ébredtem...


Szextörténet ajánló:


Margit néni az öreglány


Margit néni az ötvenhét éves középhosszú göndör barna hajú asszonyos vonalakkal rendelkező hölgy volt. Egy kis faluban élt egy kockaházban. Valaha férjnél volt, de megözvegyült még a negyvenes évei elején. Azóta egyedül él. Szegény nem volt éppen szép arcú teremtés és az idő sem volt túl kegyes vele. Az évek múlásával rakodott rá pár kiló plusz, amitől kicsit teltebb volt, olyan asszonyosan. Az e....

Ki az úr a háznál?


Számtalanszor megmutattam Alexnek, ki az „úr” a háznál, és ezzel egyre nagyobb tisztelettel nézett fel rám. Én pedig imádtam ezt, hisz minden kívánságom leste, és minden parancsomat teljesítette. Így történt ez húsvétkor is, mikor nagy boldogan jött fel hozzám egy méretes csokoládényúllal, és hatalmas rózsacsokorral a kezében. Mikor becsöngetett és megláttam az ajtóban, hatalmas pofont lekevertem ....

Egy seinger pár kinézett magának


20 éves srác vagyok.Az uszodában történt velem egy fura egyben nagyon jó kaland. Egy szerda reggeli napon ugy döntöttem hogy elmegyek egyett úszni. Szeretek kora reggel járni mert nincsenek sokan ilyenkor. Ez az nap is ilyen volt 1-2 ember lézengett . Én egyből a melegviz felé vettem az irányt. A medencébe csak egy fiatalabb házaspár áztatta magát. Nő elég jol nézett ki fel is keltette az érdeklöd....

Fasztalicska, a masszőrnő


Ez a kis történet az egyik barátom barátnőjéről (Nikoletta) és rólam szól. Az egész egy kérdés felvetésével kezdődött, amely így szólt eljönnél hozzám megnézni az új szobámat? Nikoletta először ellenkezett majd olyan feltétellel eljött, hogy megmasszírozom őt! A megbeszélt időpontra összepakoltam a szobámba és vártam a hívását, hogy mikor jön. Este 8-ra megérkezett és elkezdtünk beszélgetni a köz....

Edina, a földrajztanár


Gimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó v....

Anita, a dögös matektanárnőm


Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott a....Szextörténet címkék

saját számba | emlékek | herceg | meissner | dudorodás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.