Adri, a vidéki picsa


Vidéki srác vagyok. Egy szabolcsi kisvárosban nőttem fel, és bár lassan több mint 10 éve a fővároshoz köt minden, a munkám, a társam, sosem leszek igazi fővárosi. Ezt azok tudják igazán, akik szintén egyfajta kényszer miatt költöztek fel a lehetőségek városába.

Történetem szempontjából nem sok jelentősége van ennek az aprócska ténynek, valami kicsi azért mégis, de ezt majd később...

A neveket, helyszíneket a nehezebb beazonosítás érdekében megváltoztattam, viszont a történet maga a teljes valójában került leírásra. Mivel egész véletlenül tudom, hogy eme kis szösszenetnek a női főszereplője is olvassa ezt az oldalt, ezért bízom benne, hogy megjelenés után pár nappal egy erotikus tartalmú email-t, vagy SMS-t fogok tőle kapni:-)

Jó néhány éve nem találkoztunk úgy, ahogy szerettem volna, és ahogy valljam be, szeretném most is, de remélem, ez majd változik még...

A fiatalságomat, annak minden szépségével, vadságával a fenn említett kisvárosban töltöttem, Miskolctól nem túl messze. Ott vesztettem el a szüzességemet, ott voltam először részeg, ott vittek be először és remélem, utoljára a rendőrök egy meghasadt tudatállapotú vasárnap hajnalban, amiért én balga, kivont szerszámmal bevizeltem a római katolikus pap kerítésén. Egyszóval, minden ott történt velem, amiknek egy kamasz fiúval történnie kell.

Az akkori barátaim, hozzám hasonlóan, mind elkötöztek már onnan, a munkanélküliség és egyéb okok miatt: ki ide, ki oda, a javarésze a társaságnak azonban Budapesten találta meg a számítását. Jelen visszaemlékezésemben szereplő hölgy,akit nevezzünk Adriennek, azonban nem ment ilyen messzire, Ő Miskolcon találta meg azt, ami nekünk csak kissé távolabb sikerült, valamint ott akadt rá élete "párjára", akiről sajnos, elég későn derült ki, hogy nem az a minta pasi, akiért bomlanak az Adrienn-kaliberű nők. Adriennről annyit elöljáróban, hogy nem lehetett Őt szépnek nevezni. Sőt, ha jobban belegondolok, még csinosnak sem volt mondható. Mégis volt benne valami, ami miatt, ha bármikor találkoztunk, legyen az egy szimpla mezei hétvégi kocsmázás, vagy hivatalos esemény, pl. egy lagzi, megmozdult bennem, és tegyük hozzá, rajtam "valami", ami miatt, hogy koszorús színészünket idézzem : olyan szintű romantikus gondolataim támadtak vele kapcsolatban, hogy "de szívesen megdugnám...."Jómagam, mint a történet másik kulcsszereplője, az anonimitás kedvéért legyek Attila, az Adrienn párja pedig Árpi ( na, ez legalább valós név :-)))

Adrienn testi felépítésére a legjellemzőbb talán az volt, hogy bár mindene ott volt, és akkora volt, amilyennek és amekkorának lennie kellett ( szép, kerek, maréknyi cicik, szorosabb nadrágban látszódó domborodó, homlokos puni ) az öltözet, amit általában viselt, nem sejtetett sok jót : férfias felsők, sehol egy szorosabb top, vagy miniszoknya....apropó, miniszoknya : életemben egyszer láttam e nemes ruhadarabban, de erről majd később...

Egy szép napon, mikor már jó pár éve külön volt a társaság, kaptam egy email-t Adrienntől, hogy születésnapi bulit tart, és mivel szép kerek szám az Övé, nagyon boldog lenne, ha én is részt tudnék rajta venni, mint régi jó cimbora. Megnéztem a naptárat, arra, hétvégére épp nem voltam sehová elígérkezve, gondoltam, miért is ne...A gond azzal volt, hogy Ő péntek estétől gyakorlatilag egész hétvégén a szülinapját akarta ünnepelni, én meg nem nagyon akartam szállodai szobákban tölteni az esetleges másnapokat...

Mikor erre rákérdeztem, meglepő válasz érkezett: eszembe se jusson a szálloda, nála, az Ő lakásában fogok szállást kapni, már persze, ha nem derogál nekem egy nővel egy légtérben tartózkodni órákon keresztül:-) Természetesen igen-t mondtam, és bár nem akkor rögtön, de órákkal ezen események történte után jöttem rá, hogy ez a hétvége különleges lesz,minden szempontból.

A leutazás történeteivel nem szeretnék senkit untatni, mezei autópályás utazás, egymás nyakába borulás, cimborák üdvözlése, szálláshelyek elfoglalása (én természetesen Adrienn lakásában), majd az esti kezdőhelyszín egyeztetése után kettesben maradás.

Adrienn közölte velem, hogyha szeretnék kissé felfrissülni a buli előtt, akkor ott a fürdőszoba, használjam nyugodtan, tett ki nekem tusfürdőt, törölközőt, nyugodtan tisztálkodjak meg, Ő leszalad a sarki drogériába valami hajbalzsamot vásárolni magának.

Eleget tettem a felkérésnek, és miután hallottam, hogy csapódik a kinti bejárati ajtó (4-ik emeleti panellakás), rögtön a fürdő felé vettem az irányt.

Ami esetleg lényeges infó lehet rólam, nem rendelkezem átlagos szerszámmal, sőt. Sajnos, elég nagy méretekkel "áldott" meg a sors: merev állapotban 22 cm-nek mérte a legutolsó barátnőm a fegyvert, és saját bevallása szerint félt tőle, és ezt elég sok előző lány is említette, de mindegyikre vigyáztam, és reményeim szerint egyiknek sem okoztam az esetleges vehemenciámmal olyan fájdalmat, amit semmiképpen nem szerettem volna.

A szerszámom, tipikus gyermekkori fitymaproblémák miatt körül van metélve, és alapméretéből adódóan is általában kíváncsi tekintetek kereszttüzét élvezte eddigi pályafutása alatt...amikor a csajok meglátták, először mindig a szájtátott bámulás, utána az eksön:-)

Visszatérve a panellakásba: elfoglaltam a fürdőt, megborotválkoztam, és mivel nem szeretek fürdőkádban heverészve fürdeni, ezért megmaradtam a nálam jól bevált módszernél: fürdőkádba állás után egy alapos zuhanyozás.

Eközben hazaért Adrienn, és máig nem tudom, hogy tényleg nem tudta, hogy még zuhanyozok, vagy direkt nem foglalkozott vele, mindenesetre egyszer csak kinyílt a fürdő ajtaja, ott áll Adrienn...a tekintete a másodperc törtrésze alatt arcomról a meztelen, majdnem merev szerszámomra tévedt, és mindössze ennyit tudott kinyögni :

- Úristen, ez mekkora. Bocs, nem hallottam, hogy még fürcsizel.

Hogy miért volt majdnem merev? Egyszerű: akkor már hetek óta nem voltam nővel, és amikor mostam a forró vizes kezemmel a szerszámomat, akkor bizonyos biológiai vagy fajfenntartó ösztönök beindultak.

A lényeg, hogy ez a kis nüánsznyi epizód akkor ezzel be is zárult. Eljött végre az este, mikoris elindultunk az éjszakába, bár addig a kínok kínját éltem át: ott vagyok egy nővel egyedül egy lakásba, aki nem sokkal azelőtt nyilatkozott számomra nagyon hízelgően a férfiasságomról, és voltam olyan "bátor", hogy szóba sem mertem hozni a témát, pedig elképzelhető, hogy lett volna valami kedvezőbb folytatása.

A buli úgy zajlott, ahogy az ilyen bulik zajlani szoktak: ittunk, ettünk, megint ittunk, és végül egy retro-helyszínen kötöttünk ki, ahol megérkezésünk után nagyon hamar táncolósra ittuk magunkat. Az egyik blokk végén a DJ berakott egy lassúzós lemezt, legalább 4 olyan dalt játszott le, amelyek hallatán egy normális férfiembernek, már ha éppen ellenkező nemű egyed tartózkodik a karjaiban, rögvest merevedése támad...na, ez alól én sem voltam kivétel.

Épp Adriennel lassúztam, amikor a merevedésem elkezdett a tetőpontjára hágni. Alapméretéből adódóan sem volt egyszerű palástolni a történteket, de így aztán.

Egyszer csak azon veszem észre, hogy Adrienn magához húz, és a fülembe súg valamit. Ezt:

- Látom, nagyon szar Neked...kimenjünk? Szívesen segítek rajtad - búgta a fülembe ezeket a számomra csodálatos szavakat.

- Menjünk - mondtam elfúló hangon.

Elindultunk a teremből kifelé. Az épület mögött, ahol a buli volt, volt egy építési terület, amennyire én tudom, azóta is úgy áll, ahogy mi akkor hagytuk, nincs pénz a befejezésre. Alighogy kiértünk, Adrienn lehúzott magához, és egy enyhén alkoholgőzös csókot nyomott a számra, aminek folyományképpen a nyelve is átcsúszott a számba. Engem ekkor már ez sem érdekelt.

Leültünk egy félig összetört padra, ránéztem Adrira, és ezt az elmés kérdést intéztem hozzá:

- Odabenn említettél valami segítség-félét. Mire gondoltál?

- Hát, nem is tudom, olyan hirtelen jött minden - mondta. - De azért van egy ötletem.

Ekkor éreztem, hogy a nadrágom elején matat, próbálja a cipzárt lehúzni.

- Várj, segítek - mondtam neki.

Lehúztuk közös erővel a zárat, benyúlt a boxerembe, és anélkül, hogy kivette volna a szerszámomat, elkezdte simogatni.

- Atyaég, ez nagyobb, mint mikor a fürdőben láttam - mondta Adri.

A méretem ekkor már gyakorlatilag teljes pompájában kibontakozott, egyre kisebbnek éreztem az Őt körülvevő rucikat.

- Adri, ez így nekem nem jó, nagyon szorít...nem vennéd ki inkább, és úgy? - kértem.

- És úgy mit? - kérdezett vissza pajkosan.

- Hát, azt hittem, orálozni akarsz.

- Egy frászt....bocs, de az most nem menne...inkább csak kézzel, mit szólsz? - kérdezte.

- Nem bánom, csak csináld már......

Hogy honnan került elő kézkrém, vagy síkosító, azt nem tudom, mindenesetre magyarázatként ennyit kaptam:

- Láttam, hogy metélt vagy, gondoltam, így nehéz huzigálni - kuncogott.

Amikor teljes beleéléssel elkezdte "huzigálni" a farkamon a kezét, éreztem, hogy túl sokat nem kell treníroznia rajtam. Így is lett.Eltelt kb. 2 perc, és ekképpen szóltam :

- Adri, vigyázz! Jövök.

- Gyere kicsim, ide, a kezembe - mondta.

Őrült erővel tört ki belőlem a hetek óta felgyűlt sperma, mindenhová spriccelt, csak mondhatnám, az ő kezébe nem sok került. Ezt Ő sem bánta annyira, csak a halvány fénynél nézte, ahogy csak tör és tör előre belőlem a cucc.

- Ez rengeteg. Mióta nem élveztél? - kérdezte.

- Hát, legutóbb magamnak okoztam örömet a kezemmel, de annak is 2 hete lassan.

- Így már könnyebb lesz a ma este? - kérdezte, miközben egy papirzsepivel törölgette a kezét, meg a farkamról a sperma maradványokat.

- Mit mondjak? Köszi, ez nagyon jól esett.

Az est hátralévő része ilyen szempontból eseménytelenül telt, ámbár nekem folyamatosan azon járt az eszem, hogy ezt valahogy mindenképpen viszonoznom kellene, mindkettőnk legnagyobb megelégedésére.

Hazaértünk olyan hajnal 2 körül, ki-ki a saját lakásába, én természetesen Adrihoz. Ha még esetleg bíztam is abban, hogy valami történni fog, akkor ez nyomban szertefoszlott, amikor megláttam, hogy Árpi, Adrienn pasija, ott van a lakásban. Mivel kvázi együtt jártak, természetes, hogy kulcsa volt a kéglihez.

Egyfajta düh és csalódottság vett rajtam erőt, duzzogva, mint egy gyerek, bevonultam a nekem kijelölt szobába, és elkezdtem tüntetőleg a tv-t kapcsolgatni ide-oda.

Egyszer csak bejött Árpi, kezében 1 üveg Jagermeisterrel és 2 pohárral.

- Bocs, zavarlak? - kérdezte.

- Á, miben zavarnál? - mondtam, de közben arra gondoltam, hogy hol voltál ma este te gyökér, miért épp most kellett előkerülnöd?

Elkezdtünk mindenféle semmitmondó témáról beszélgetni, és fokozatosan azt vettem észre, hogy a jó Árpi nagyjából félóra alatt csatakrészegre itta magát. Ez a fajta hamar berúgás talán azokra az emberekre jellemzőek, akik annyit isznak, hogy gyakorlatilag nincs idejük kijózanodni. Én magam mindössze vagy 2 italt fogyasztottam, mert egyrészt tele volt a hócipőm, másrészt nem is kívántam. Árpi tehát kiütötte magát, szóltam Adrinak, hogy vigye innen kifelé, mert nem szeretném az éjszakát vele tölteni, talán érthető okokból.

Adri az én segítségemmel, kivonszolta Árpit a szobából, elköszönt, és én visszatértem a tv elé, mert álmos az nem voltam egyáltalán. Kintről, az étkezőből, ekkor veszekedés zaját hallottam, aminek az volt a vége, hogy Árpi közölte Adrival:

- Nyugodjál már le, reggel úgyis megyek a 24 órás szolgálatba, hétfőn reggel, vagy este mindent megbeszélünk.

Elcsendesedett a lakás, Árpi részeg hortyogásán kívül mást nem hallottam. Ahogy ott kapcsolgattam a tv-t, találtam egy pornóadót, de csak egy soft-jellegűt : egy néni éppen a mélytorok technikáját magyarázta 2 másik néninek, akik tátott szájjal hallgatták. Nem is igazán figyeltem a tv-re, a gondolataim egyre Adri körül jártak. Egyszer csak nyílt az ajtó, és belépett Adri: halkan, szinte lábujjhegyen.

- Bocs, nem akarlak zavarni, azt hittem, már alszol... csak bocsánatot akartam kérni Árpi miatt... - mondta zavartan, szemét lesütve.

- Semmiben nem zavarsz, épp megy a tv, de semmi érdemleges nincs benne- jött válaszom,

- Tényleg? Semmi? - kérdezte kajánul mosolyogva.

Ekkor pillantottam oda a képernyőre, ahol egy igazi, méretes broki tűnt el az egyik tanítvány torkában...

Mivel hölgytársaságom is akadt e jeles műsor nézésében, és alaposan a hatása alatt álltam a kora este történteknek, a szerszámom ismét, aznap már sokadjára, elkezdte emelgetni a fejét. A panellakók jól tudják: egy panelprogramos, kívül-belül szigetelt panelben vagy nagyon meleg van, vagy nagyon hideg. Esetemben a nagyon meleg is csak körülírta azt a poklot, ami a nekem kiutalt vendégszobában uralkodott. Ebből kifolyólag, és mivel nem számítottam hölgyvendégre, egy szál boxerben heverésztem az ágyon.

Észrevettem, hogy Adrienn egyre sűrűbben pislog arrafelé, ahol a cerka tartózkodott, és bevallom, meg sem próbáltam eltitkolni, hogy a szervezetemben található vér jelentős része az agyam helyett egy másik testrészemet próbálja meg megfelelő mennyiségű tápanyaggal ellátni:-)

Maximálisan felállt a szerszám, visszaút nem volt.

Kétesélyes lett a dolog : mivel aludni én már így nem fogok tudni, vagy Adri csinál velem valamit, vagy kimegy, elmegy aludni, és akkor kénytelen leszek magamnak örömet okozni. Szerencsére a második nem következett be.

Ahogy észrevettem, hogy Adri tekintete elkalandozik, nem bírtam tovább, és vállalva, hogy elutasításban lesz részem, megkérdeztem:

- Nem akarod közelebbről megnézni? Látom, hogy tetszik.

- Hát, bevallom, szeretném, de félek tőled, mert "azt" nem szeretném. - mondta Adri.

- Ne félj, semmi olyan nem teszek, amit Te nem akarsz-, nyugtattam meg a csajost.

Az ezek után történtek mesébe illőek. Segítségemmel kihámozta a fegyvert, kimeredt szemmel bámulta, majd elkezdte simogatni, fel és alá, oda és vissza, és közben dicsérte:

- Bakker, ez tényleg nagyon nagy... megmérhetem? Á, nem mérem meg, mindegy hány centi, de brutális...Ezt egy punciba bemered dugni? Figyu, kiszaladok krémért, mert ez... - csacsogott...

- Ne menj sehova....van minden krémnél jobb anyag, amitől csúszni fog - mondtam én.

- Ugye, nem arra gondolsz, hogy... vegyem a számba... ááá, ez kizárt, a fele sem férne be - mondta félősen.

- Próbáld ki nyugodtan, ameddig megy, addig megy.

Ekkor ráhajolt, és lassan, óvatosan a szájába vette a hegyét, majd egyre bátrabbá válva egyre többet kapott be.

- Ez nagyon jó... olyan jó érzés ekkorát a számban tartani... basszus... - lihegte felpaprikázva.

Éreztem, hogy hamarosan elkövetkezik a vég, és nem tudtam, hogy jelezzem-e Adrinak, hogy lőni fogok, vagy ne jelezzem. Az Élet, ahogy szokták mondani, a legjobb dramaturg: mielőtt lőttem volna, észrevettem, hogy Adri mintha jobban ráfogna, mintha a kezével is szorosabban tartaná: mint aki nem akarja elengedni, mint aki magának akarja a munkája gyümölcsét. Ebben a pillanatban megindult a spermafolyam: a gyomromból kiinduló remegés átment egy mindent elsöprő rángatózásba, ami annak is volt köszönhető, hogy Adri a spriccelések közötti néhány másodperces időtartamokban a farkam hegyét nyalogatta, ott, ahol a sperma kispriccel, egyik kezével a huzigálást imitálta, a másikkal pedig a golyóimat simogatta, és nyelt és nyelt és nyelt...

Mikor lement a kéj rólam, és a tökéletes kielégülés vett rajtam erőt, akkor kivette a szájából, adott rá puszikat, ismét megtisztította, majd így szólt:

- Köszönöm.

- Mit köszönsz? Neked nem volt orgazmusod, ha jól tudom - kérdeztem.

- Azt köszöntem meg, hogy ekkora szerszámot tarthattam a számban, és el kell, hogy áruljam: ilyen mélyen még nem szopattak meg, és még senki nem spriccelt ennyi spermát a torkomba, mint Te. Pornóban láttam már, és mindig ki szerettem volna próbálni - mondta.

Nem tudtam erre mit mondani, inkább a tettek mezejére léptem. Elkezdtem a popsiját simogatni, megpróbálva a simogatás útvonalát a punija felé igazítani. Legnagyobb meglepetésemre azonban megállította a kezemet.

- Ma még nem lehet - mondta.

Nagyjából leesett, miről beszél, és bevallom, dugni nemigen bírtam volna már aznap, ezért különösebb vita nélkül jó éjszakát kívántam neki.

Másnap aludtunk sokáig. Felébredtem olyan 11 körül, lezuhanyoztam, és közben észleltem, hogy még Adri is alszik, Árpi elment reggel valahogy dolgozni, ketten voltunk a lakásban.

Gondoltam, mire felébred ez a csajszi, meglepem egy kis reggelivel-ebéddel. Nemigen ismertem a konyháját, ezért abból alkottam, amit találtam: tojásrántotta, tea, puha kenyér.

A csendben leültem egy háromlábú kis bárszékszerűségre, és elkezdtem egy múlt heti Storyt olvasgatni. Valahol a tudatom alatt hallottam, hogy Adri is kijött, köszönt, és ugyanazzal a mozdulattal azt is hallottam, hogy a fürdőszobába vette az irányt.

A zuhany csobogása elnyomta az elektromos borotvájának hangját, mindössze fél füllel észleltem, hogy valami olyasmit is csinál, ami talán nem mindennapos.

Amikor kijött a fürdőből, egy fekete miniszoknya volt rajta, egy olyan toppal, aminek a látványától bizony legalább harmincat ugrott a pulzusom: az örökké slampos, férfias göncöket hordó Adriennből gyakorlatilag a szemem előtt lett egy bombázó. A fekete miniszoknya egyébként is a gyengém, a fekete tanga bugyiról nem is szólva, de azt nem láttam, mi van a szoknya alatt.

- Na mi van, mit nézel? - kérdezte kacér mosollyal. Csak nem feláll megint a szerszámod? Tudod mit? Megnézem - mondta, és mire felocsúdtam, volna, már a kezében is volt.

Éreztem, hogy a vizuális élmény okozta sokk után talán 10 simogató mozdulat is elég lenne ahhoz, hogy beterítsem spermámmal az asztalt, ezért leállítottam...volna.

Ekkor azonban Ő állt meg, és mintha mi sem történt volna, elengedte a farkamat, "aki" az izgatás hatásának elmúlása miatt fejét szegve lassan visszanyerte eredeti kisebb méretét.

Felment bennem a pumpa, hogy akkor mi a fene van, miért kellett ezt, de mielőtt szólhattam volna, Adri felült szemben velem a konyhaasztalra, és kacéran szétette a lábát.

- Tegnap este szeretted volna megpiszkálni a kicsikémet, ugye? Akkor, tessék, itt az alkalom - mondta Adrienn.

Óvatosan, mint a gyerek, aki olyan ajándékot kapott, amiről azt hitte, sosem lehet az övé, odakacsáztam az asztal elé, megcsókoltam Adrit, és elkezdtem simogatni mindenhol: a hátát, a mellét, a hasát, és eközben a kezem lassan leértem a szoknyájához.

- Nem akarsz benyúlni a bugyimba? - lihegte, miközben csókolgatta a fülcimpámat, amitől a hideg kirázott, a szó nemesebb értelmében persze. A szerszámom gravitációs helyzetéről azt hiszem, nem kell külön szólnom:-)

Minden választ nélkülözve felhajtottam a szoknyáját, megláttam a fekete tanga bugyiját, ettől újabb néhány centit nőtt az " önbizalmam".

Óvatosan félrehúztam a bugyiját, és ekkor döbbentem rá, mit csinálhatott fürdés előtt-közben- alatt : a puniját borotválta.

- Mindig így néz ki a punikád? - kérdeztem, miközben óvatosan szétnyitottam a szeméremajkait, és megpróbáltam a csiklóját nagyon óvatosan a nyelvemmel simogatni.

- Így, de nem beszélj, csináld már... nyalj... erősebben... ott... ott... nyalj bele a lyukamba... - kérlelt.

Én persze, örömmel eleget tettem ennek a felkérésnek... ott nyalás közben megcsapta az orromat valami ismerős illat, de nem tudtam beazonosítani a forrását sem, sem pedig magát az illatot. Igazából nem foglalkoztam vele, csak átvillant, hogy ezt az illatot én ismerem valahonnan...

- Tedd már be... de csak a punimba... kérlek... - hallottam meg kósza gondolataim alól kérését Adrinak.

Óvatosan felfektettem hasra, az asztalra, és úgy gondoltam, ha még ekkorra szerszám nem járt benne, talán ez a legjobb póz, amivel nem okozok neki fájdalmat. Széjjelebb húztam a lábait, még egyszer belenyaltam gyönyörű punikelyhébe, és lassan odaillesztettem a szerszámomat a bejárathoz. Először aprókat mozgatva a csiklóján köröztem a makkommal, majd egy nagyon picit betoltam, majd vissza, és ezt az egészet elölről kezdtem játszani vele...

- Ne kínozz! - jött egy kiáltás, majd azon vettem észre, hogy két női kéz megragadja a fenekemet, és gyakorlatilag teljes erőből magába rántott.

Egy apró felszisszenést hallottam Adritól, és megdöbbenve láttam, hogy a farkam teljes hosszában benn van a punijában.

- Lassan, lassan... kezdj el mozogni bennem... - jött az újabb felkérés.

Eleget tettem a felkérésnek, és apró mozdulatokkal igyekeztem Adrit a mindent elsöprő orgazmus felé röpíteni.

Nem is kellett sokáig várnom: vagy régen volt férfival, vagy ennyire ki volt már érezve, lényeg, hogy éreztem: elkezdett ott belül remegni, elakadt a lélegzete, hátranézett és a szemében láttam: olyan gyönyört fog átélni, amilyet eddig még sosem talán.

Bekövetkezett: egy kiáltás, elakadt hang, és folyamatos remegés hozta a tudomásomra a tényt: Adrienn elélvezett. Ezenkívül a szerszámomon éreztem, hogy valami forró punilé is kifolyt belőle, talán spriccelős orgazmusa volt, de az tény : hosszú percekig nem tudta abbahagyni a remegést.

Én még sehol nem voltam, bár volt pár pillanat, amikor észrevétlenül visszafogtam magam, hogy nehogy telelőjem a puniját.

Miközben gyönyörködtem a gyönyörében, és valamilyen szinten a saját orgazmusomra is próbáltam koncentrálni, Adri lenyúlt, megragadta a cerkát, és elkezdte beilleszteni a popsijába. Ezen meglepődtem, de nagyon.

- Kérlek, oda is dugd be, de tényleg csak nagyon kicsit - kért Adri. - Benyálaznád előtte a popsimat?

- Azonnal Drágám - mondtam, és négykézlábra állítottam ott a konyha kövén...

Ahogy odahajoltam, és megcsókoltam a kis rózsanyílást a popsi-félhalmok között, rögtön rájöttem, mi volt az illat, amit csatánk elején éreztem, de nem tudtam beazonosítani: síkosító volt... Adri előre készült, legalábbis a popsiszexre biztosan!

Ez a felfedezés megdöbbentett, de ugyanakkor örömmel töltött is el. Gondoltam, ezért nagyon megkapod a magadét, és elkezdtem óvatosan az ujjaimmal tágítani a popsiját.

Elkezdtem egyre mélyebben tolni a popsijába az ujjamat, majd amikor észleltem, hogy kellőképpen kitágult a szerszámom fogadására, elé léptem, és ezt mondtam:

- Szopd egy kicsit, hadd legyen jó kemény!

Adri, ahogy illik is, elkezdte a kezével pumpálni, nyalogatni, majd amennyire csak bírta, a szájába venni a cerkát. Amikor elég keménynek éreztem, akkor visszafordultam a popsijához, és minden előzetes jelzés nélkül pár centit betoltam neki.

Egy apró kis sikkanás volt a válasz, és mintha talán jobban lefeküdt volna a földre, legalábbis a mellei teljesen rá voltak lapulva a járólapra.

- Simogasd a csiklódat, meg ha tudod, akkor a golyóimat is - kértem.

Megtette... és ennek a behatásnak is meg lettek a következményei.

- Adri, hova menjek? Száj, cici,?

- Oda, a popsimba - lihegett a NŐ alattam-előttem.

Amikor ezt kimondta, elfojtott gejzírként tört elő belőlem az irdatlan spermamennyiség, amiről magam sem tudtam, honnan van, hiszen 2 napja gyakorlatilag folyamatosan ürítek, és mégis...

Legalább 5-6 pumpálás után éreztem, hogy nincs már bennem egyetlen árva kis spermium sem, és ezt valószínűleg Adri is észrevette, mert szépen lassan lecsúszott rólam, majd mielőtt észbe kaphattam volna, odafordult felém, és bekapta a szerszámomat.

- Adri, a popsidban voltam, nem baj? - sziszegtem a gyönyörtől.

- Ne aggódj, kitisztítottam magam rendesen előtte... - jött a megnyugtató válasz..

Kis idő eltelt, mire mindketten lecsillapodtunk, összebújtunk, mint a szerelmesek, és butaságokat suttogtunk egymás fülébe, holott mindketten tudtuk, hogy ennek a dolognak komolyabb folytatása nem igen lehet.

Lassan eljött az este, nekem is illő volt lassan elindulnom, annyit kért Adri, hogy várjam meg, míg főz egy kávét nekem, és majd csak utána induljak.

Kimentem pisálni, és észleltem, hogy valaki néz: Adri ott állt a WC-ajtóban, és csak annyi mondott:

- Hadd nézzem meg, hogy tisztítja meg egy fitymátlan a szerszámát.

Fogtam, megráztam a cerkát, letéptem egy darab WC-papírt, odaadtam Adrinak.

- Töröld meg - mondta neki.

Ő megfogta, felemelte, megtörölte, majd adott rá 2 puszit. Éppen elkezdett volna a farkam ismét ágaskodni, mire Adri csak ennyit mondott:

- Idd meg a kávédat, és indulj, mert éjjel lesz rád!

Hazaértem, tele vegyes érzelmekkel, kósza gondolatokkal. Otthon bekapcsoltam a laptopomat, várakozásomhoz híven egy email várt Adritól, szöveg semmi, csak a saját csupasz, széthúzott punijáról egy kép, és egy üzenet:

Te is elküldenéd a Tied képét?

Elküldtem.


Szextörténet ajánló:


Heftiék, és a ló szex


Gyönyörű reggel volt. Meleg, tiszta és csendes. Ideje volt ellenőrizni újra az állatokat. Már korábban megetettem őket, és ellenőriztem is őket. Néhány csődör imádta, ha játszom velük. Töltöttem egy csésze kávét, és elindultam az istálló felé. Állt ott valaki a karámnál, egy fekete ló faszát szopva.. Ahogy közelebb értem, felismertem. Ugyanaz a kölyök volt, akinek leckét adtam viselkedésből tegnap....

Szex gyümölcs és zöldséggel


ZSzex gyümölcs és zöldséggel

Elsõsorban nõk figyelmébe ajánlom az itt leírtakat:


A legtöbben idegenkednek még a gondolatától is, hogy különféle zöldségekkel, vagy gyümölcsökkel játszanak erotikus játékokat, vagy esetleg ezeket vonják be a szeretkezésbe. Ez a tartózkodó magatartás azonban az elsõ ilyen jól sikerült kaland után megszûnik. Sõt, miután valaki felfedezte....

Szállodai szadoszex


Megbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit te....

Csajok a butikban


Egyedül vagy éppen a butikban, mikor besétálok, a fehérneműket nézegetjük, Tetszek neked és hamar fokozódni kezd a dolog és finoman izgatni kezdelek. Be vagy már indulva, már épp a bugyid tolom le rólad mikor észreveszed hogy jön valaki, és gyorsan az íróasztal alá bújtatsz, majd gyorsan leülsz elém széttárt lábakkal. Nem jönnek be, csak a butik előtt beszélgetnek. Miközben őket figyeled én lassan....

Bandi bá'


Ez már több mint 10 éves történet,de pár napja valamiért újra eszembe jutott.Az első albérletemben laktam 23 voltam,Bandi bácsi gondnok volt abban a társasházban,sokat segített nekem a költözésnél,meg úgy általában.A lényeg,hogy egyszer haza mentem a szüleimhez vidékre és onnan vittem a bácsinak apám pálinkájából.Oda is adtam neki mikor vissza érkeztem,nagyon örült neki,de kikötötte,hogy hamarosan....

Crossdresser álom


Sziasztok! Ramona vagyok 22 éves, mindennapjaimat srácként élem de van egy titkos énem aki minden áron nőként akar viselkedni. Sokszor álmodoztam arról milyen lehet szexben a női oldal, milyen amikor alárendeltként jól meg dugnak.

Elkezdtem női ruhákat venni, beöltözni csajnak, bájologtam a tükör előtt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, és egy kedves sráccal el kezdem cha....Szextörténet címkék

a kicsi f | upsi | tag punci | bér | anya melle |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.