Forró hétvége


Ez a történet teljesen valós.Szombaton esett meg velem de már 3 hónapja elkezdődött.A volt barátommal kötöttünk egy fogadást miszerint melyikünk bir többet inni egy közös barátunk szülinapján.A fogadás tétje kavarás petting és szex volt.

A buli napján semmi sem történt ő nem ivot olyan sokat szval én nyertem meg...Utánna Januárban találkoztunk h betartjuk a fogadást de nem tartottuk be...Februárban szintén találkoztunk de akkor sem történt semmi...

Ennyit az előzményekről

Múlt héten szombaton ott voltam discóban ahol ő is lakik.Éppen mentem hazafelé amikor láttam h még világosság van a szobájában.Bekopogtam az ablakán ő észrevett és beszélgettünk egy kicsit majd elindultam haza unokatesómhoz.10 perc sem telt el csörög a telefonom hát ő volt az a nevét nem mondhatom meg.De nevezzük P-nek.Szval kérdezte h nincs e kedvem visszamenni h betratsuk a fogadásunkat és még van egy üveg bora is.Visszamentem és bemásztam az ablakon.:)

Sajnos a bort nem tudta kinyitni nem volt nálla bontó ugyh most sem történt semmi.Csak beszélgettünk iszonyatosan édes volt mindig is imádtam vele beszélgetni.Megbeszéltük h következő héten megint jövök akkor majd találkozunk

Szombaton unokatesómmal elindultunk fel bulizni.Az egyik kocsmában találkoztunk velük.P ekkor már kicsit ivott.Ugy csináltunk mint akik észre se veszik egymást.Éjfélkor elindultunk fel a discóba és P mellettem jött átkarolt taperolt és nyulkát alám össze vissza.Én mondtam neki h hagyjon békén nyugodjon már le és h ne égessen le a barátaink elött.Állandóan odatette a kezem ahol "kis"p már erősen dudorodott.(Ahhoz képest h nem kevesett ivott)XD

Én mentem elötte ő meg állandóan hirtelen nyultkált és fogdosta a fenekem.A discóban táncoltunk.Olyan 2 fele megkért h kisérjem el haza.Még jobban be volt indulva de még szerencse h én teljesen józan voltam.Az utcán is odarakta megint a kezem és elő akarta venni.Mondtam neki h hűljön már le és h az utcán hozzá se érek ennyi eszem van.Utánna végre megtörtént amire két éve vágyok(amikor jártunk 16 voltam most 18 vagyok)megcsókolt.Elindultunk feléjük de közbe meg megállt és taperolt és csókolóztunk alig birt magával.Aztán mondtam neki h nem megyek vele sehova inkább egyszóval húztam az agyát.És megkérdeztem tőle h most adjam neked a szüzességem?És mondta h ha nem akarom nem kell annyit adok amennyit én akarok, de figyelmeztetett h nem tud megállni vagyis nem biztos.

Aztán mondta h elszáll a ihlet megh tartsuk már be ne legyek már ilyen.És én erre mondtam neki h am is én nyertem neki kell adni nem forditva.Végül megszólalt h még sose könyörgött nekem és h nőnek se könyörgött még és nézett rám azokkal a gyönyörű égszinkék szemeivel aminek nem tudok ellenállni...

Na bementünk hozzájuk(most az ajtón mentem beXD)Beértünk a szobájába és picit felhuzta a redőnyt h legyen egy kis fény.:)Majd levettem róla a nadrágot és a boxert majd a pólót is.Közben végigcsókoltam a testét.Sose voltam még senkivel mint az irtam és semmi sem volt csókon kivűl mással vele még csók is elöszőr volt.Ösztönösen csináltam nagyon féltem de segitett. Irányitott h neki h jó.

Elöszőr megcsókoltam a száját majd haladtam egyre lejjebb mig nem elértem férfiasságához.Teljesen beindult már és ezen csodálkoztam is az alkohol miatt.

Megpusziltam a makkját majd szépen lassan bekaptam és elkezdtem szopni.Nem tudtam h jól csinálom e bár a nyögéseiből hallva igen(nem élvezhette hangosan mert a mellettünk lévő szobában ott aludt a bátyja)Közben ő simogatta a hátam a felsőm alatt.Majd megpróbáltam a torkomra engedni csak félig sikerült de egy hatalmas ahh nagyon jó csúszott ki a száján.Majd kiengedtem felállt felállított és levette a nadrágom majd érzéki puszikkal köritve a hasamat lehuzta a bugyim is majd megcsókolt és kikötötte majd lehuzta a toppom.Nincs nagy mellem én utálom is de neki tetszett és megpuszilgatta őket.majd lefektetett a kanapéra elém térdelt megcsókolt közben másik kezével simogatott ott lent.Meg is szólalt h nagyon benedvesedtem.Én is éreztem és fantasztikusan jó érzés volt h ő simogat és közbe le se veszi száját számról(eleinte vadul smároltunk itt már érzékibben)

Ezután hozott egy gumit felhúzta és megpróbálta betenni de nem ment...Mondtam is neki h hagyjuk mert most nem fog menni.Aztán visszaült a kanapéra és én tovább kényeztettem férfiasságát ami nem lankadt le egy percre sem.

Még 1 órát vele voltam kényeztettük egymást legfőképpen én őt de eljön még az is amikor ő fog engem.Egészen belejöttem már a végére és elélvezett.Nagyon nehezen tudott az alkohol miatt de végül csak sikerült.Hagytam h a számba élvezzen nem volt rossz ize.

Azóta sajnos nem beszéltünk de elméletileg hétvégén megint találkozunk

Nagyon tudom, hogy hülyeséget csináltam de hát én még mindig szeretem és tudom h semmire nem fog emlékezni de hát ez csak egy fogadás egyszer mindent el kell kezdeni és ha azzal kezded akit szeretsz akkor nem bűn még akkor sem ha nem vagytok együtt.

Remélem lesz a hétvégén ennek folytatása és az is legalább ilyen jó lesz csak kevesebb alkohollal.Nekem nagyon tetszett bármit megtennék érte.Ezt meg is említettem neki hogy látod mit meg nem teszek érted és mondta h látja.Megbeszéltük h ez a kettőnk titka marad mivel engem is jól ismernek ott ahol ő lakik. Megbízom benne mert a mult hetet se mondta el senkinek és ez nagyobb titok.Bár ha nem emlékszik semmire akkor nem lesz gond.Majd talán megkérdezem tőle...

sziasztok


Szextörténet ajánló:


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe

Feri és én testvérek vagyunk, õ három évvel idõsebb nálam. Ferin kívûl még van egy húgunk aki egy évvel fiatalabb nálam. Én Ferivel vagyok egyszobába külön Sasó Niki a húgunk. Ferivel folyton veszekszünk mindenen persze azért van amiben egyet is értünk. A közös szoba nem éppen elõnyös ami a masztira különösen igaz de párhónapja mióta egymás elõtt....

A szexrandi


Miután már azt gondoltam, nem lesz máshogy szex az életemben, leszámítva a vibrátort, bejelentkeztem egy online társkeresőre. Pontosan leírtam mit, illetve kit keresek. Megfogalmaztam a korosztályt, a technikát, az egyéb szükségleteket, mint pl. búvóhely....Özönlöttek a levelek. Rengeteg férfi akarta életem űrjét ki, illetve betölteni. Kaptam különféle méretű hímvesszőket mindenféle pózban étvágyg....

Bevezetés a szexualitásba


Bevezetés a szexualitásba

Volt egy nagyon jó barátnõm a suliba és õ már többször volt nálunk éjszakára is és megkérdeztem aludhatnék e este náluk.Másnap már nincs iskola és nagyot tudnánk aludni meg megtanulnánk a leckét is.A szülei tanárok voltak és volt egy nõvére és egy bátya.Õket is ismerték a szüleim és megengedték,hogy ott aludjak.Persze vittem pizsamát,mert én otthon csak hálói....

A perverz família


Amit most elmesélek, azt a házaspár kérte, de, van olyan rész, ahol mást kellett írnom, hogy ne tűnjön perverznek!!!
Már régóta házastársak voltak, nagyon szerették a sexet, szinte mindent kipróbáltak, de valami újra vágytak.
Így, kapóra jött, hogy az internet egyik oldalán, olyan párokat keresnek, akik szeretik a sexet és nem féltékenyek a másikra.
Nosza, mindjárt ki is töltö....

A nagy kefélés II


16 éves voltam, barátom megismerkedett egy 18 éves lánnyal. Nekem nem jutott aznap este nő.
Na, szóval vége a bulinak, kocsim nekem volt. Elvittem a havert meg a lányt a lány lakására. Felmentünk, teljesen világos volt, hogy valami furcsa van az egészében. Én tv-t nézek, 2 óra felé, barátom a másik szobában élénken beudvarolt a lánynak, alaposan megbarátkozta.
Indulnánk el, azt mondj....

Bi-Orgia


Gondold el milyen érzés, mikor állsz nyáron az autópályán..és csak téged nem vesz fel senki...pedig nincs konkrét célod, hogy hova mennél...gondolod..amerre visznek..hát így jártam ezzel én is:)
Órákig ott szobroztam...aztán egy hapi megállt.Felálltam a bőröndömről...
- Merre mész?- kérdezte a pasi.
- Fingom sincs- válaszoltam.
- Útbaesik!- nevetett.
Beszálltam é....
Szextörténet címkék

öcsi | seggjuk | editke londonban 2 | Évivel | iker |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.