Anális szextörténetAnális szextörténet

Az eset 2006. nyarán történt,(33 éves voltam) amikor õseim, öcsikém meg a barátnõje elmentek nyaralni egy hétre a balatonra(én azért nem mentem velük, mert két héttel késõbb mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy forró nyári nap vége, készültem a németországi foci-vb egyik negyeddöntõjére, bekészítettem három doboz sört, chipset, aztán… egy hatalmas villámlás után elment az áram… Káromkodtam egy cifrát, és kimentem a biztosítékszekrényhez. Minden rendben volt, az egész utca sötétbe borult. Vártam a csodát, hogy visszakapcsolják, de nem kapcsolták. várakozás közben észrevettem, hogy valaki van a lakásban. Nem zárkóztam be, mert kibírhatatlan lett volna a meleg. Felkeltem a fotelbõl, felvettem öcsém baseball-ütõjét, kimentem az elsõ ajtón, kívülrõl bezártam, majd a hátsón bementem, azt meg belülrõl zártam. Így a behatoló csapdába esett, mert bár a szobám ablaka nyitva volt, szúnyogháló tartotta kinn a rovarokat. A nappaliban találtam rá a hívatlan vendégre. Mivel zseblámpával szemébe világítottam, pár másodpercre megvakult, így nem volt nehéz elkapnom, és falhoz szorítanom. Egy fiatal kis cigánylány volt, ruhájából ítélve diszkóba indulhatott, mini farmerszoknya, egy kis top, egy szandál volt rajta. A biztnság kedvéért megmotoztam, de fegyvert, vagy annak látszó tárgyat nem találtam nála. Viszont megállapíthattam, hogy a bugyi ilyen melegben fölösleges luxus, ugyanis nem volt rajta… Zsebében megtaláltam igazolványát, amibõl kiderült, hogy Dzsennifernek hívják, és két hónapja múlt el 14 éves!!! Betereltem a szobámba, kulcsrazártam az ajtót, zsebretettem a kulcsot, majd petróleumlámpát gyújtottam.


-Na, kislány, mondjad!


-Mit?


-Mondjuk…hogy mit keresel egy idegen házban?


-Én csak… bejöttem a vihar elõl. -mondta.


-Aha, én meg most jövök a falvédõrõl, mi?! Most mondd meg, mit csináljak veled? Feljelenteni nem szívesen jelentenélek fel, mert nem akarlak 14 évesen börtönbe juttatni, de az sem mehet, hogy megúszd büntetés nélkül…


-Mire gondolsz? -kérdezte.


-Figyelj, kislány… Meg kell tanulnod, hogy nem mehetsz be egy üresnek hitt házba… -gondolkoztam, mert valóban nem akartam feljelenteni. -Hopp, megvan! Apád mit tett, ha nem jól viselkedtél?


-Elverte a fenekem. -mondta a kiscsaj.


-Hát, ha ebbõl tanulsz… oké, feküdj ide a térdemre -mondtam, és leültem az ágyam szélére, -és hajtsd fel a szoknyádat.


-De… nincs rajtam bugyi. -mondta, a helyzethez illõtõl eltérõen egyre inkább felszabadulva a kiscsaj, és lefeküdt a térdemre.


-Na, és? Legalább nem kell mit lehúznod. – mondtam neki, erre felhajtotta a szoknyáját, és várta az elsõ csapást. Meg kell mondani, sok nõi feneket láttam már életemben, de ez benne volt a top5-ben, az tuti… A cerkám rendesen elkezdett mozgolódni, és ezt Dzsennifernek is éreznie kellett, mert csak egy vékony száras alsó volt rajtam. Kettõt csakúgy tessék-lássék a fenekére csaptam. Puha, rugalmas kis segge volt, és õrült szexis! “Mi lesz még ebbõl?”


A következõ csapás után simogatni kezdtem a popsiját!


-Akkor mit akarsz? Elfenekelsz, vagy felizgatsz, hogy megbasszál?


Ez nem semmi! 14 éves múlt két hónapja a kicsike, és…Jó azt eddig is tudtam, hogy a cigánycsajok elõbb érnek, úgymondd, de ez még engem is meglepett. Akkor már 4 hónapja nem volt barátnõm, és nagyon kivoltam éhezve. Így nem is csoda, hogy azt mondtam neki:


-Oké. Fürödtél már?


-Nem. -mondta a kiscsaj. -Nem diszkóba készültem, csak a barátnõmtõl mentem hazafelé, amikor elkezdett csapkodni az esõ.


-Jól van, akkor gyere, fürödj meg. Majd én világítok.


-Oké. -ezzel betereltem a fürdõbe, a petróleumlámpa imbolygó fénye sejtelmesen, de jól láthatóan világította meg a kiscsajt, aki minden szégyenérzet nélkül kibújt a topjából, majd kilépett a minifarmerszoknyából, és máris meztelen volt. A gatyámra nézett, majd elfüttyentette magát. -Hallod, te aztán be vagy indulva rendesen… De ez nem fair!


-Mi? -kérdeztem.


-Te már mindent látsz, én meg majdnem mindent. -panaszkodott, miközben megnyitotta a zuhanyt, és elkezdte bevizezni magát. Igaza volt. Én valóban mindent láttam. A gyönyörû formás kis melleit, az izgató szexis fenekét, meg a csupasz, szõrtelen punciját is, mivel felém fordulva zuihanyozott. Így én is levettem a gatyámat, ezzel meztelen lettem. A kicsike nagyot nézett, majd megnyalta a szája szélét. -Hm, nem semmi.


-Szûz vagy még? -kérdeztem.


-Már nem, de… ekkora fasz még nem járt bennem. Egész felizgultam… -mondta. Elzárta vizet, szappanozott, letusolt, és egy törölközõt magára csavarva, kiment a szobámba. Én meg utána. A ptróleumlámpát letettem a dohányzóasztalra. Dzsennifer megtörölközött, aztán lefeküdt az ágyamra. Melléültem, és simogatni kezdtem a melleit, majd kezem lefelé vándorolt, be a combjai közé, a forró kis pinusához. Õ ösztönösen széttárta a lábait, én meg csókolgatni kezdtem szeméremajkait. Hihetetlenül jó érzés volt… A 14 éves kjiscsaj sóhajtozott, vonaglott, majd amikor elélvezett, pár másodperc pihegés után felült az ágyam szélére, odahúzott magához, szájába vette a farkam, és szopni kezdett. Õrült jól csinálta, éreztem hogy nem elõször furulyázik. Majd hanyatt feküdt, széttárta a lábait, és várta, hogy behatoljak. Nem kellett soká várnia, mert azonnal bemásztam a combjai közé, farkamat párszor végighúztam csupasz kis pináján, majd odaigazítottam a szeméremajkai közé, és lassú, óvatos, finom mozdulattal tövig benyomtam. A kiscsaj felsikoltott, de látszott rajta, hogy nem a fájdalomtól, én meg lassan elkezdtem baszni a kis punciját… Dzsenni vonaglott, nyögdécselt alattam, és szemmel láthatóan nagyon élvezte. Hát még én… El kellett terelnem a gondolataimat, nehogy a korai magömlés bekövetkezzen, annyira szorította farkamat a szûk, forró, nedves kis cigány pina, de keféltem rendesen… Már kétszer is pózt váltottunk, amikor hátulról nyomtam a tüzes kis puncit, támadt egy ötletem. Mutatóujjammal elkezdtem simogatni a segglyuka környékét. -Mit csinálsz? -nyöszörögte.


-Az análszexrõl már hallottál?


-Hogy …aáhhh, mirõl? -kérdezte.


-A seggbedugásról. -mondtam, miközben keményen basztam a fiatal kis hüvelyét, és izgattam a seggét.


-Hallani hallottam, de ooaahhhh, még nem próbáltam.


-Van kedved hozzá?


-Talán, ooohh, de csináld még a puncimban mert nagyon jó. Basszál még… -mondta, én meg tettem a dolgom. A kiscsaj hangos sikoly kíséretében elélvezett, erre kihúztam luskos kis pinájából a farkam. Felvettem az ágy mellõl a tusfürdõt, nyomtam egy diónyi adagot a seggylyukára, majd mutatóujjammal óvatosan, finoman kezdtem beledolgozni a popsijába. A kis cigánycsaj nyögött nagyokat, de nem úgy tûnt, mintha fájna neki… Amikor úgy éreztem elég síkos már a popsija, szóltam neki.


-Szopjál egy kicsit. -Örömmel tett eleget kérésemnek, majd pár perc múlva megfordult, négykézlábállásba helyezkedett, fenekét feltolta, és várt. Én mögé térdeltem, odaigazítottam seggéhez a farkam, és lasaan óvatosan betoltam neki, elõször csak félig. Így is olyat sikított, hogy ha nem dördült volna meg az ég, már sitten lennék a szomszédok jóvoltából…


-Fáj?


-Iiigeen. -mondta. -De… csináld!


Így aztán lassan elkezdtem mozogni a sokkal szûkebb barlangban, egyre mélyebbre és mélyebbre hatolva… Dzsenni halkuló sikolyai és nyögései jelezték, hogy lassan kezd belejönni az análszex rejtelmeibe, és õ is elkezdte mozgatni popsiját a faszomon. Jó tíz perc múlva tövig benyomva seggébe a farkam, felhördülve élveztem bele a popsijába…


-Ez…fergeteges volt. -mondta a kiscsaj.


-Ha akarsz, elmehetsz.


-Nem jelentessz fel?


-Nem.


-Tudod mit? Hálából itt maradok veled reggelig, és azt csinálsz velem, amit akarsz! -közölte a kis 14 éves cigánylány… Így is lett, éjszaka még háromszor szexeltünk, majd megitta a kávéját és elment. Azóta sem láttam.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Vámpírszex 2.


Egy ház ablakából egy meztelen nő ugrott ki sikoltozva. Miközben zuhant, a vére csíkot húzott a levegőben.
Ahogy a tóba csobbant, a sikoltása halk bugyborékolásba ment át. A nő ahogy elkezdett csapdosni, a vére átszínezte a tavat rózsaszínűvé.
Próbált úszni, a kezét talán az ég vagy az istenek felé nyújtotta. Széttárt ujjaival markolta a semmit, lassan süllyedni kezdett.
....

A főnök, az unokahúga és Beth


A dolgok a melóban jól mentek, Jane és én is jól éreztük magunkat. Sue és én továbbra is együtt dolgoztunk, és én a hátfő estéket Sueval töltöttem, szeretkeztünk majdnem egész éjjel. Sue imádta, ha nyalják és én elég sok időt töltöttem lábai közt, punciját nyalva és többször ezzel a csúcsra juttatva. Basztam Sue szűk pináját, jól kitágítva a puncit, egészen addig, míg majdnem elájul. Annyira feliz....

Megcsalás egy motelban


Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyunk beteljesülésének zálogát fogom kezemben. Kézen fogva lépünk be a szobába. Megszűnik a külvilág, csak ketten vagyunk. Érz....
Szextörténet címkék

hazajön | festőnő | nagy penis | megbaszott? | kocsmai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.