Roma szex történet


A nevem Gina, 22 éves, 155cm körüli, 46kg-os lány vagyok. A párommal nemrég költöztünk össze saját otthonunkba. Őt Kolompárnak hívják, 28 éves, 170cm körül van, és durván 60-62 kg.
Egyik hétvégén szórakozni indultunk egyik ismerősünkkel, aki hozta egy rokonát, akit Kolompár már igen, én viszont egyáltalán nem ismertem. Nikolett-nek hívták és 22 éves volt. Gyalog indultunk a szórakozóhely felé, és útközben egész jól összebarátkoztam Nikolett-vel, aki egy kis bort is segítségül hozott. Jó 20 perces séta után elértük végcélunkat.
Beléptünk a helyre, és a pulthoz siettünk, hogy valami itallal ráhangolódjunk a bulira. Beszélgettünk, ittunk, táncoltunk; egyszóval jól éreztük magunkat. Nikolett-vel sokat beszélgettem, és közben rendesen pusztította mindegyikünk az alkoholt, Kolompár is becsípett.

Miközben táncoltunk, valahogy szóba jött köztünk a hármas szex kérdése. Megkérdeztem hát tőle, hogy kipróbálná-e a dolgot, ha meggyőzőm hozzá Nikolett-t. Kolompár váltig állította, hogy nem tudnám rávenni. Na, ez sértette hiúságomat, és akcióba lendültem.

Egyáltalán nem volt nehéz dolgom, pár perccel később a hely előtt csókolóztam Nikolett-vel. Ezután helyzetjelentést tettem Kolompárnak, aki vagy nem hitt nekem, vagy csak nem akart kimaradni a jóból, és azt mondta, csak akkor hiszi el, ha Nikolett őt is megcsókolja. Kivittem hát őt is, ahol meglepetésére Nikolett őt is megcsókolta.
Innentől nem volt kétség. És mondanom sem kell, megállás sem. Elköszöntünk ismerősünktől, és immár hárman vágtunk neki az útnak hazafelé az alkoholtól és kíváncsiságtól mámorosan.

Nem kellett negyed óra, már ajtón belül voltunk. Zavartan vettük le kabátjainkat. Hogy oldjam a feszültséget, megkérdeztem Nikolett-t, hogy nem akar-e letusolni, miközben rákacsintottam. Vette a jelzést és a fürdőszoba felé indult. Nemsoká hallottuk, hogy megengedi a vizet és záródik a zuhanyfülke ajtaja. Elfutottam törölközőkért, majd ledobáltam ruháimat és Kolompárhoz bújtam, miközben a fülébe súgtam:
- Pár perc múlva gyere utánam, és minden vágyad valóra válik, azzal bevonultam Nikolett után a fürdőbe.

Bent letettem a törölközőket és bebújtam Nikolett mellé a zuhany alá. Nikolett meglepettnek, ugyanakkor izgatottnak látszott. Tusfürdőt nyomtam a kezembe, és elkezdtem fürdetni. Ő viszonozta a dolgot.
1-2 perc múlva már nyelveink hadakoztak egymással, kezeink pedig egymás testén indultak felfedező útra. Ekkor hallottam, hogy nyílik az ajtó; Kolompár megfogadta tanácsomat. Pár másodperccel később meztelenül csatlakozott hozzánk a zuhanyzóban. A döbbenet rajta is látszott, ugyanakkor szemében tűz égett a vágytól, ahogy 2, egymást kényeztető nőt látott maga előtt csurom vizesen.

Nem tudhatom, hogy mi zajlott le benne akkor, de rövid időn belül látható jelét, adta, hogy felizgatja a látvány.
- Gyere, mosd le rólunk a tusfürdőt! – szóltam neki; ellenvetés persze nem volt.
Élvezettel simogatta testünket, miközben egyre szaporábban vette a levegőt.
Ekkor elzártam a csapot, kinyitottam a zuhanyfülkét, és törölközőért nyúltam, de nem törölköztem meg, csak magamra tekertem. Szájon csókoltam előbb Nikolett-t, majd Kolompárot, és a hálószoba felé vettem az utat. Ők azonnal követtek.

Miután mindhárman a szobában voltunk a földre dobtam a törölközőt.
- Szerintem élvezzük egymás társaságát!
Ők is megszabadultak törölközőiktől, és követtek az ágyba. Az éjjeliszekrényből elővarázsoltam az óvszert. A hátamra feküdtem, Nikolett pedig mellém, és csókolózni kezdtünk. Kolompár percekig csak élvezte a látványt, majd csalódottságot tetetve megkérdezte:
- Engem meg kihagytok?
Nikolett odahúzta hozzánk. Szája az enyémre tapadt, miközben kezével elkezdte felfedezni Nikolett testét. Mindhárman libabőrösek voltunk, és bőrünkön még vízcseppek látszottak, de ez minket mit sem zavart. Egyre mélyebbre süllyedtünk az élvezet mocsarában, és most csak ez számított.

Kezelésbe vettem párom kéjtől duzzadó férfiasságát, miközben arra buzdítottam, kóstolja meg Nikolett-t. Kis gyanakvással, nézett rám, de miután bólintottam, megnyugodott, és eleget tett kérésemnek.

Nikolett nyögdécselt, ahogy Kolompár nyelve sebesen izgatta csiklóját, néha-néha betévedve nedvedző puncijába is. Én Kolompár farkával játszottam, szopogattam, nyalogattam, harapdáltam. Egyszer Nikolett megfeszült, és kéjes sikoly hallatszott, mely párom nyelvjátékának következménye volt.

Most én következtem. Kolompár ujjaival hatolt be a számára jól ismert szűk nyílásba, és Nikolett-t most én kóstoltam meg. Meglepődött, de nem tolt el, és néhány másodperc múlva megint nyögdécselni kezdett, ami jót ígért. Kolompár ujjazott, én nyaltam, és Nikolett újra a csúcsra jutott.
Most Kolompár utasította őt:
- Most viszonozd Ginának! - mondta mosolyogva.
A látvány még inkább feltüzelhette, mert kezemben lévő férfiassága még hatalmasabb méreteket, öltött. Félő volt, hogy nem sokáig bírja már, de nem érdekelt. Nikolett nyelve kissé esetlenül, de izgatóan játszott, és pedig Kolompár farkát vettem újra kezelésbe, aki nyöszörgött a kéjtől.

Pár perc múlva suttogni kezdett, hogy hagyjam abba, mert el fog élvezni. Folytattam.
Fél percen belül hatalmas mennyiséget lövellve a hasamra és mellemre elélvezett. Elengedtem.
Az oldalára feküdt, és úgy figyelte, hogy élvezem Nikolett nyelvcsapásait.
Csak pár percig hagytuk pihenni és gyönyörködni a látványban, mondjuk sokkal többre nem is volt szüksége. Megtörölköztem.
Az ágy mellé állítottuk Kolompárot, és immár ketten vettük kezelésbe az ébredező kis harcost, mely kicsinek egyáltalán nem mondható. Hamar hadra fogható állapotba került.
- Na, kivel kezdjem? - kérdezte sokat ígérően.
- Kezd Nikolett-vel – mondtam.
Visszafektette az ágyra. Én farkára húztam az óvszert, miközben suttogva csak ennyit mondtam neki:
- Mutasd meg neki, mit tudsz, és élved minden percét!- majd a fülcimpájába haraptam.

Nikolett-re ereszkedett, akin már látszott, hogy nagyon várja, hogy magában érezze Kolompár gigantikus szerszámát.
Nem csalódott. Kolompár először óvatosan hatolt be az ismeretlen punciba, majd egyre gyorsabb mozdulatokkal vette birtokba Nikolett testét, miközben engem csókolt.
A tempó őrjítő volt, de Kolompár bírta az iramot, ellentétben Nikolett-vel. Az eddigieknél láthatóan jóval nagyobb orgazmusban lehetett része, melyet mind teste, mind hangja elárult. Kolompár kihúzta péniszét és felém fordult.
- Gyere szépségem, itt az ideje, hogy téged is kezelésbe vegyelek!
Láttam rajta, hogy szíve szerint máshogy fogalmazott volna, de megállapodásunk szerint, nem adunk ki minden titkot; így a szex közbeni ”becézgetéseink” csak a mieink maradtak.
Odabújtam hozzá.
A hátára fektettem, és vadul lovagolni kezdtem rajta. Nekem nem kellett finom kezdés, az előző jelenet megtette hatását, és Kolompár tudta ezt. Tudta, hogy testem és minden egyes porcikám reagál érintéseire, sokszor kihasználva ezt máskor is.
Lovagoltam. Egyszer csak Kolompár felült, leemelt farkáról és a hasamra fektetett. Nikolett mellettünk pihegett, és látszott rajta, még szeretne Kolompáról. Kolompár le akarta húzni az óvszert, hogy anélkül hatoljon belém, hisz utáltunk úgy szeretkezni. De nem engedtem. Még Nikolett-nek is adni akartam belőle, így feltérdeltem, és megcsókoltam Nikolettt.

Finoman a hátára fordítottam, majd ujjazni kezdtem. Kis idő múlva puncija tocsogott az izgalom nedveitől. Átadtam Kolompárnak a terepet:
- Elégítsd ki, de utána csak az enyém leszel! Gumi nélkül! - suttogtam kéjesen a fülébe.
Ő pajkosan bólintott, és behatolt. Nikolett szinte azonnal nyögdécselni kezdett Kolompár alatt, miközben én magamat ujjaztam, ezzel is izgatva Kolompárot, akinek láthatóan tetszett a látvány. Kolompár Nikolett-vel szeretkezett, de fejben máshol járt, egész máshol; nálam.

Egy sikoly törte meg szemezésünket Kolompáral, mely Nikolett újabb orgazmusát jelezte. Lihegett, arca piros volt, mikor a hátára feküdt:
- Most már élvezzétek egymást! - és arrébb kúszott az ágy széle felé.
Nekünk sem kellett készer mondani, Kolompár mellettem termett, és egyik kezével hasra fektetett, miközben másik kezével őrült tempóban cibálta le magáról a már feleslegessé vált óvszert. Sietve belém hatolt. Felsikoltottam a gyönyörtől, és testem őrült tempót diktált.
Kolompár tartotta. Négykézlábra álltam, és úgy folytattuk. Ez volt az egyik kedvenc pózom. Itt felszabadul belőle az állat, érzem, ahogy testének minden erejével birtokba vesz. Hirtelen megálltam.
- Fektess a hátamra!
Kajánul elmosolyodott. Tudta, mi következik. Most végre ő irányíthat. Lefektetett, és lassan, nagyon lassan belém hatolt, de csak makkig. Imádta, ezt az érzést, ahogyan én is. És imádta, hogy kis idő múlva könyörgök neki a gyorsabb tempóért, és hogy egész férfiasságát magamba fogadhassam; most sem volt másképp.
A könyörgés elérte a hatást, a tempó gyorsult, és végül őrületesre fokozódott. Lélegzetvételeink száma 1000szeresére nőtt. A farka csak nőtt és nőtt bennem, miközben őrülten szeretkeztünk, és nyögéseim már-már sikolyokká alakultak. Imádta és izgatta, hogy hangot adok az általa okozott kéjnek.

Pár perccel később hatalmas nyögéssel élvezett el bennem, mely hatására még keményebb és nagyobb lett. Ez szakította át nálam a gátat, és juttatott el a csúcsra. Csípőmet megemelve, sikítva élveztem el. Kolompár még mindig bennem volt. Arcán pajkos mosoly játszott.
- Szeretlek! – mondta.
- Én jobban! – és szenvedélyesen megcsókoltam.
Lefeküdt mellém.
Oldalra néztünk, és Nikolett-t láttuk, amint mélyen alszik. Valami jót álmodhatott, mert mosolygott.
Kolompár felkelt, felemelte Nikolett-t, míg kihúztam alóla a takarót. Lefektettük, betakartuk, majd a franciaágy másik felé, szorosan összebújva mi is elaludtunk.


Szextörténet ajánló:


Kéjes emlékek


Délután telefonon beszéltünk a barátnõmmel és megbeszéltük, hogy estére összetrombitáljuk a csapatot bulizunk egy jót. Nem vettünk fel túl kihívó ruhát, mert most nem vadászni mentünk, de persze azért sokat sejtetõ szexi cuccot kaptunk fel.

Egész este táncoltunk, vihogtunk, beszélgettünk, ittunk. Az egyik srác a barátnõjét hazakísérte, de nem sokkal utána visszajött. Leült mellém és....

Szopás a kettesért


A matematika soha nem volt az erősségem, nem véletlenül bukdácsoltam belőle általánosban is és szakközépben is. Szóval, ahogy bekerültem középsuliba az első félévem végére már totál bukásra álltam. Óra után beszéltem a matek tanárommal, István bácsival és mondtam neki, hogy hiába járok korrepetálásra, egyszerűen nem megy a matek de megbukni sem szeretnék. Azt mondta, hogy kora este menjek el hozzá....

A barátom MILF anyja


Ez a kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 18 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kim....

Kefélés az anyóssal, igaz szextörténet


Kefélés az anyóssal, igaz szextörténet

1990-ben megházasodtam.


Nem lévén más hely, az anyósoméba költöztünk. Az após külföldön dolgozott, csak havonta jártak haza néhány napra. Jó, ha van egy férfi a háznál,-mondták és el volt döntve, hol élünk. Negyvenes, nem túl szép, de jó alakú, formás nõ volt nagy mellekkel. Volt, hogy nyáron egy szál bikiniben járt otthon és h....

Az elvesztett fogadásból anális szex


Ez a történet minimum 6 éve történt velem de szégyelltem róla beszélni úgyhogy magamban őriztem titokként. Akkoriban ha unatkoztam leugrottam a padokhoz és vártam háta jön valaki az ismerősök közül. Aznap is ott ültem magamban csak néhány látásból ismert kiscsaj volt körülöttem. Nem is ismertem őket még a nevüket se tudtam és még azt se tudtam mennyi idősek lehetnek mert olyan vékonykák voltak. És....

Ákos BDSM világa 2. rész


Ott hagytam abba az első részét a történetnek, hogy Ákos bejött valami félelmetessel.
Ez nem más volt, mint egy vas pálca aminek a vége érdes volt. Én akkor már vizesen, megalázva feküdtem és mostmár a veréstől is féltem mert tudtam hogy ez fog következni.

Furcsa módon álmodozásaim során én mindig úgy képzeltem el hogy a férfi aki ezt megteszi velem, közben megerőszakol, meg....Szextörténet címkék

nina | vesszőzés | apám m | zuhanyzoba | toma |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.