Az eldugult mosogató, és a ribancfeleség


Az asszony nem tudta, hogy mi vár rá. Dühöngött, és a pumpát belevágta a félig teli mosogatóba. A víz nagyot csobbant, és telefröcskölte az asszony arcát a zsíros lével.
- Feladom – mondta a nő és egy konyharuhával, amivel az arcát törülgette, leült a konyhaasztal mellé. A férje még három napig üzleti úton van, meg, aztán ha hozzá is fog a lefolyó szétszerelésének, csak dühöngeni fog, és bár megcsinálja majd, egész héten hallgathatja a szemrehányásait. Ahhoz sem volt kedve, hogy a fürdőszobába hordja a mosogatni valót, így hát úgy döntött, hogy kihív egy szerelőt. Felállt, és kiment a hallba a telefon mellé, és elővette a szaknévsort. Tizenöt vízszerelőt talált a kerületben. Nem szeretett ilyesmit intézni, mindig úgy gondolta, hogy át akarják verni. Végül a legközelebb lakót tárcsázta fel.
- Halló – szólt bele a kagylóba egy kellemes férfihang.
- Jó napot! Eldugult a mosogatóm.
- Legyen kedves mondani a címet! – a nő bediktálta a címét. – Köszönöm, egy félórán belül ott vagyok – mondta a férfi és letette a kagylót. Az asszony nem tudta, hogy miért, de kellemes izgalom fogta el. Bement a fürdőszobába, és levette a koszos pólót, megmosakodott, majd tisztát vett, aztán hirtelen ötlettel egy kis parfümöt locsolt magára.

Ekkor csöngettek. Az asszony kisietett a bejárathoz, és kinyitotta az ajtót. Meglepetten látta, hogy a szerelő pont úgy nézett ki, mint ahogy elképzelte. Magas, sötétbarnahajú, jóképű. Válla széles, csípője erőteljes. Kedvesen mosolygott az asszonyra.
- Na hol a beteg? – kérdezte, mire az asszony összerezzent.
- Erre, tessék – mondta az asszony, és megindult a férfi előtt a konyhába.
- Á, látom, már mondta férfi, és letette a szerszámos ládát a földre. Az asszony leült a konyhaasztalhoz, és elővett egy divatlapot, ám nem azt nézegette, hanem a férfi fenekét, amint kicsúcsosodott, miközben bebújt a mosogató alá.
- Asszonyom kérhetnék egy vödröt? – hallotta a férfi hangját a mosogató szekrényéből.
- Hozom – mondta, és kisietett érte a spájzba. Miközben elővette érezte, hogy az öle benedvesedik attól, hogy pár pillanat múlva megint meglesheti a férfit.
- Tessék – nyújtotta oda a vödröt a férfinak, mire az ránézett, és elmosolyodott kipirult arcát látva. Befordult a mosogató alá, és pár pillanat múlva a nő meghallotta, amint a szennyvíz a vödörbe folyik.
- Hová önthetem? – kérdezte ismét a szerelő.
- A WC – be. Ott van szemben mutatott a szemközti ajtóra az asszony, és egyre nagyobb élvezettel nézte a férfi hátsóját. Aztán észrevette, hogy visszafelé jövet a férfi meg a melleit mustrálja. Egy pillanatra megállva a szemébe nézett a férfi, aztán bebújt ismét a mosogató alá. Matatott még valamit, aztán felkelt és megengedte a vizet. Az akadálytalanul ömlött le a kitisztított csövön.
- Kész van asszonyom, de máskor ne engedje ennyire eldugulni. - Az asszony odalépett a mosogatóhoz, hogy lássa az eredményt, ám ekkor a férfi átölelte. Először tiltakozni akart, de aztán rájött, hogy ő is akarja, hogy a férfi szeresse.

Ledobta a pólóját, aztán visszasimult a férfi karjaiba, mire az a szoknyája alá nyúlt.
- Jó volt nézni engem? Éreztem, hogy bámulsz.
- Igen.
- Akkor most te jössz – mondta férfi, azzal leült az asztal mellé, az asszony pedig felült a mosogató szélére, lehúzta a bugyiját, és a férfi felé tárta a lábait. Simogatni kezdte a csiklóját, és közben vágyakozva nézett a férfi felé. Egyre jobban felhevült, majd hirtelen ötlettel a zöldséges tálból elővett egy paprikát, és a szájába vette, nyelvével becézgette. A férfi egyre nagyobb örömmel nézte az asszony felhevülését, már majdnem felállt, amikor a nő felnyögött, és a paprikát a nemi szervéhez rakta. A férfi erre felállt, és lesegítette az asszonyt a földre, átölelte, és mohón megcsókolta. Ahogy gondolta az asszony benyúlt meredező farkáért, és rögtön bekapta. Simogatta, becézte pont úgy, ahogy azt a férfi szerette. A férfi élvezettel simogatta az asszony meztelen hátát. Mikor már nem bírta, felemelte az asszonyt, és visszarakta a mosogató szélére. Széttárta lábait és nyelvével izgatni kezdte. Az asszony behunyt szemmel élvezte. Mellei kibuggyantak a melltartójából, ajka kiszáradt, és szemei megteltek könnyel. Halkan zihálni kezdett, majd apró sikolyok törtek fel a torkából. A férfi nyelve, ajka, orra egyre hevesebb mozdulatokkal ingerelték. Majd mikor látta, hogy az asszony egyre gyorsabban veszi a levegőt felállt, és kemény dákóját bevezette.

Lassan, érzékien kezdett mozogni az asszonyban, aki mohón nézett rá. Jobb lábát a férfi nyakába rakta, és engedte, hogy az egyre jobban beljebb, és beljebb jusson a testében. Kedvese pedig erőteljesen lökte be, aztán pedig majdnem teljesen kihúzta. Az asszony megint nyögdécselni kezdett, és szeme megtelt könnyel. A férfi odahajolt, és megcsókolta a szemét, orrát, majd az ajkát, közben teljes hosszúságában benne maradt kedvesében. Az asszony nem bírta a csókot sokáig, és hátra vetette a fejét.
- De jó veled – suttogta a férfi – Gyere, állj le. - Az asszony most a másik lábát emelte fel, és lecsusszant a földre.
- Jó így? – lihegte a férfi, és ismét belevágta a szerszámát a nő nedves ölébe.
- Igen – remegett az. Néhány percig így csinálták, közben a férfi az asszony mellét, nyakát és haját simogatta, szeme mohón itta a csinos arc látványát.
- Nem tudok már állni, remeg a lábam – lihegte az asszony. Erre a férfi féloldalt fektette a mosogatóra az asszonyt, belé hatolt, aztán lábait összezárva folytatta a gyönyörosztást.

Az asszony megszorította hüvelyével a férfi péniszét majd ismét, elengedte.
- Ez jó, ne hagyd abba – lihegte a férfi és most az ő szája száradt ki. Az asszony érezte, hogy nő a feszültség, ám mielőtt a férfi robbant volna, lihegve megszólalt:
- Még ne, még máshogy is akarlak – azzal kihúzta a farkát, és gyorsan elszorította. Fölugrott az asszony mellé a mosogatóra, megcsókolta, aztán gyöngéden felemelve beleültette a szerszámába. A férfi nagyon szerette így. Szemét behunyva élvezte, ahogy a nő dolgozik rajta. Kezét a nő feneke alá csúsztatva rányitotta annak mozgását, a nő pedig a csiklóját izgatta magának. Figyelte a férfit, és mérhetetlen boldogság lett úrrá rajta, hogy ilyen gyönyört okoz.
- Fordulj meg, hogy lássalak – kérte a férfi, és a nő most lábait átemelve fordítva ült bele. A férfi ismét nem mozdult, élvezte az asszony ritmikus mozdulatait. Telt, kemény mellei az állának, szájának ütköztek, öle egyre forróbb, és nedvesebb lett. Körmeit mellébe véste. Aztán az asszony hirtelen mozdulattal oldalt hajolt, ezzel magát, és a férfit is másképp ingerelték a mozdulatok.
- Ilyen gyönyört, Kedves… - nyögött a férfi, és úgy érezte, hogy mindjárt robban, de várt. Az asszony zihálni kezdett, egyre gyorsabban vette a levegőt, testében az orgazmus hullámai indultak el, ajkát beharapva sikongva elégült ki. Egy pillanatra, a férfi mellére rogyott, közben egyet, egyet mozdult, hogy a férfi vágya ne lohadjon le, és hogy a saját gyönyörét nyújtsa.

Mikor már a férfi úgy látta, hogy kedvese fel tud állni, megkérdezte:
- A szádba élvezhetek? – a nő szeme megcsillant. Lecsúszott a férfiról, majd az is felállt. A nő letérdelt és bekapta a hatalmas hímtagot. Szopta, becézgette, a nyelvével simogatta. Egyszer csak a férfi is zihálni kezdett, és a nő érezte, ahogy a száját elönti a mag. Végigfolyt állán, rácsöppent a mellére. A férfi letérdelt mellé, és megcsókolta.
- Köszönöm, Kedves, ilyen jót még nem keféltem.
- Pedig értesz hozzá – fúrta a fejét a férfi vállába.
- Köszönöm – szorította magához az asszonyt a férfi.
- Nem csináltam még ilyet – pironkodott az asszony.
- Tudom, én sem, de most, muszáj volt – nevettek.
- Lefürdesz?
- Kedves vagy, az jó lenne – amíg csobogott a fürdőben a víz, az asszony szendvicset készített. Mosolyogva ültek az asztal mellett, és mohón ettek.

Aztán a férfi menni készült.
- Remélem, hamar eldugítod a mosogatót – csókolta meg az asszonyt.
- Majd teszek róla – nevetett az asszony, és tudta, hogy soha többé nem hívja ezt a szerelőt.


Szextörténet ajánló:


A szerencse fia


Tomi vagyok 16 múltam,és mint a korombeli fiúk én
is már sokat masztizok. A szomszédunkban lakik egy
nagyon csinos elvált nő, aki max 40 éves lehet. Nyá-
ron a kertben mnonokiniben szokott napozni, és a ke-
rítésen át már többszőr meglestem miközben keményen
állt a faszom. Ilyenkor aztán irány a fürdőszoba
ahol meztelenre vetkőzve maszturbáltam, miközben ő....

Egy biszex férfi perverz álmai


37éves házas , titokban biszex férfi vagyok.Egyik este nagyjából összeszámoltam hány fiúval volt szexuális téren kapcsolatom . Ami megtörtént : Szoptam már akkora farkat is hogy alig fért még a makkja is a számba, szoptam afrikai faszt is kettőt .Az első Ghana-i fiúnak annyira felizgatott a hatalmas fekete dákója hogy mindent megtettem neki, miközben nyaltam a seggét a heréi szó szerint a szememet....

A swingerpárok


Nem rég kíváncsiságból feladtam egy hírdetést.

A vártnál többen jelentkeztek, amin meg is illetodtem egy kicsit. Kíváncsiak voltunk férjemmel, hogy milyen a szerelem többesben. Hát mondhatom a válasz minden tekintetben kielégítőnek mondható. A lényeg, hogy egy fiatal párral találkozót beszeltünk meg a neten törtent tapogatózás után.

A találkozás alkalmából egy szexis,....

A család összetart 2 (kitalált történet)


Egy elbeszélésben beszéltem már mostohafiam szerelmi viszonyairól. Kiderült egy elszólás kapcsán hogy szexuális kapcsolata volt velem is a későbbiekben a lányom és unokanövére is e körbe tartozott. Amikor ez kiderült a férfi méret kapcsán -megmértük szeretőnk méretes farkát. Ezt követően a farok elöször az én puncimat nézte körbe majd mari és gabi puncija is tesztelte hogy erről a méretről volt sz....

Segítettem egy lánynak a suliból


Cím
Iskola vége volt már javában június pont az év végi jegyek lezárása előtt. Nekem nem kellett semmiből javítani de nem volt mindenki ilyen szerencsés. Egyik nap délután kaptam egy messenger üzenetet Edinától. Ő az évfolyamra járt egy másik osztályba. Leírta, hogy az egyik osztálytársam mondta neki, hogy én tudok segíteni. Megkérdeztem, hogy miben. Azt mondta egy beadandót kell készíteni ....

Kölcsönös petting


Idegenvezetőként dolgozom, hisz nincs annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb csoportokkal találkozni. Sokszor úgy tűnik, mintha én is a csoporttal nyaralnék, és előfordult már olyan is, hogy valaki nagyon megtetszett.


Soha nem mertem a csábításnak és az ajánlatoknak engedni, egészen múlt hétvégéig
- amikor megérkezett a norvég csoportom. Már a repülőtéren felt....
Szextörténet címkék

első szeretkezés | anal szex | srac | gimnázium | fiatal asszony |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.